brak logo

VIRGO Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych Jerzy Krzywiński

Sokolniki Gwiazdowskie

Opinie o VIRGO Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych Jerzy Krzywiński

Były pracownik 2011-03-21 13:02:58
( usunięte przez administratora )PROWADZĄ TĄ POŻAL SIĘ BOŻE FIRMĘ... PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYMI (usunięte przez administratora) I I SCIEMNIACZAMI ! FACET NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ OBIECUJE "ZŁOTE GÓRY" OCZYWIŚCIE, ŻE ZAROBKI SUPER (PŁACI ZA WSZYSTKIE NADGODZINY ITP.), NA POCZĄTEK UMOWA ZLECENIE ALE OCZYWIŚCIE PO 2 MIESIĄCACH JUŻ UMOWA O PRACĘ NA STAŁE ! PRACA W NORMALNYCH WARUNKACH, W NORMALNYCH GODZINACH ITP. CO Z TEGO SIĘ SPEŁNIŁO? NIC ! SZEFOSTWO PRZEZ PIERWSZE 2 MIESIĄCE (usunięte przez administratora) PRÓBOWAŁO ZGRYWAĆ JACY TO ONI NIESĄ WPORZĄDKU... (PRZYNOSZENIE KAWKI, CIASTECZEK ITP.) ZA PIERWSZY MIESIĄC ZAPŁACIŁ JAK NALEŻY I NA TYM KONIEC. W DRUGIM MIESIĄCU OCZYWIŚCIE GADKA, ŻE KRYZYS I OKRAJAŁ PENSJE JAK RZEŹNIK... PO 2 MIESIĄCACH UMOWY ZLECENIA CZAS NA OBIECANE UMOWY O PRACE... I? DALSZE UMOWY ZLECENIE NA ROK ! BARDZO SZYBKO WSZYSTKO SIĘ ODMIENIŁO DIAMETRALNIE. ZACZĘLI LUDZI TRAKTOWAĆ JAK SZMATY ! SKŁÓCALI PRACOWNIKÓW MIĘDZY SOBĄ, PODBURZALI JEDNYCH PRZECIW DRUGIM... WIECZNIE ATMOSFERA JADOWITA - DZIĘKI NIM... SOBOTY NIEOBOWIĄZKOWE ALE OCZYWIŚCIE JAK NIEZGODZI SIĘ CZŁOWIEK TO OBRAZA MAJESTATU I ZASTRASZANIE KONSEKWENCJAMI... FACET WYMYŚLA WIECZNIE CORAZ TO NOWSZE ZASADY PRACY, ZMIENIA GODZINY PRACY NP.: OD 18-24 OBŁĘD !!! MAŁO TO - BEZ PRZERWY ZMIENIA ZDANIE I NĘKA TELEFONAMI ZMUSZAJĄC DO POSŁUSZEŃSTWA I GOTOWOŚCI DO PRACY NA KAŻDE JEGO WEZWANIE I KAPRYSY... ZERO ŻYCIA PRYWATNEGO ! TO IDIOTA I OSZOŁOM ! DOSZŁO DO SYTUACJI, ŻE NIEODZYWAJĄ SIĘ JUŻ OBOJĘ Z ŻONĄ DO ŻADNEGO Z PRACOWNIKÓW. (usunięte przez administratora) JESZCZE RAZ PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH. SPRAWA NADAJE SIĘ NATYCHMIAST DO INSPEKCJI PRACY I INNYCH INSTYTUCJI... SPRAWY SĄDOWE JUŻ MAJĄ - WYTOCZONE PRZEZ BYŁYCH JUŻ PRACOWNIKÓW...
anonim 2011-07-12 13:15:06
Jaknajbardziej zgadzam się z opinią byłego pracownika na temat firmy VIRGO.Na początku pracy są idealnymi pracodawcami obiecują gwiazdke z nieba,ale to są tylko puste słowa rzucane na wiatr.Tam pracuje sie tylko i wyłącznie na umowe zlecenie i najczęściej też na czarno,bez umowy....oszczędzają na pracownikach.(usunięte przez administratora) .No ale jak już ktoś im sie postawi i powie to co myśli,to już jest nikim,ma przechlapane.Jeszcze tak fałszywych pracodawców nie spotkałam a najgorsza w tym jest szefowa p.(usunięte przez administratora) słodko pierdzący dla każdego a najlepiej wychodzi jej rąbanie tyłka pracownikowi przed następnym pracownikiem.Chcą skłucić każdego pracownika wymyślając bajki.Tak naprawde,to nikt normalny na dłuższą mete nie wytrzyma w tej pracy(usunięte przez administratora) .Kto to widział zeby kobieta ciągnęla worek z tworzywem,który waży 500kg.I czy sie komuś to podoba czy nie,musi to zrobić,bo jak dla nich,to jest lekka praca.Oni myślą,że jak już u nich ktoś pracuje to ma jak u Pana Boga za picem i musi im sie do wszystkiego podporządkowywać,no ale niestety mylą sie i to baaaardzo!Zimą pracuje się tam w warunkach masakrycznych w temperaturze tylko 12stopni i to dla nich jest odpowiednia temp do pracy.W tej firmie to nawet nie można chorować,bo zaraz mają pretensje.Grafik też ustalają jak nienormalni z dnia na dzień po 8 albo 6godz tak jak to pisała poprzednia osoba.Tam to jest praca na takiej zasadzie \"obiecanki cacanki a głupiemu radość\".Poszło sie tam do pracy na produkcje a robi sie dodatkowo też za sprzątaczke,wykorzystują jak tylko się da.Przydałaby sie tam kontrola z inspekcji pracy,ale taka od a do z i jest po nich,bo tak nie można traktować i wykorzystywać pracownika.Osoba która podała ich do sądu bardzo dobrze zrobiła,bo należało im się!!
moise 2011-09-20 13:47:09
prosze o odpowiedz mam isc do tej firmy do pracy i znalazłam teraz te wpisy i jestem przerażona i nie wiem co robic,prosze o pomoc.
MM 2011-09-29 12:56:39
Witam, nie zgadzam się z powyższymi opiniami!! Pracuje się tam bardzo miło, nie trzeba nic tyrać, zimą hala jest ogrzewana a latem są otwierane okna...nie wiem skąd ludzie takie bzdury biorą! Atmosfera jest bardzo miła. Na L4 również można się udać. Taka prawda że jak ktoś się obija i udaje że pracuje to straci każdą pracę a potem z bezsilności wypisuje takie bzdury godne pożałowania. Polecam i nie ma się czego obawiać!
moise 2011-09-29 13:09:04
godne pożałowania jest to co ty piszesz,chyba lubisz być chinczykiem co pracuje za garść ryżu!!!
anonim 2011-10-10 14:45:51
Te powyższe, negatywne opinie to chyba piszą z zemsty zwolnieni pracownicy....cóż....Ja również jestem zadowolonym pracownikiem. Wiadomo praca fizyczna, pracowałem w różnych warunkach i wiem jedno że w Virgo jest naprawdę okej. Trzeba pracować a nikt się nikogo bez powodu nie czepia. Tyle!
anonim 2011-10-10 19:37:02
Cześć, ja równie polecam. Nie ma się co spinać i nie ma na co narzekać. Robota fizyczna ale warunki jak najbardziej okej. Jakieś głupoty są wypisywane na temat śmiesznych pensji itp, a tymczasem moim zdaniem jak na fizyczną robotę płaca całkiem całkiem.
anonim 2011-10-14 07:44:09
Dla mnie również ta firma jest okej. Pracowało się tam bez jakich kolwiek problemów. Pracodawca uczciwy, płaca okej. Polecam.
anonim 2011-10-14 20:27:31
Pracowałem tam kiedyś i złego slowa nie moge powiedziec.
KUS 2011-10-21 14:21:53
Dobry pracodawca, polecam, wszystko okej.
1
Susa 2011-10-21 14:23:33
Praca ok, kasa ok, ogólnie ok. Nie ma na co narzekać.
anonim 2012-01-17 16:21:18
pracodawca w porzadku?hihi dobra sciema.Obiecuje umowy a nic w tym kierunku nie robi.Umowe dostaje ta ktora w tylek wchodzi.Ludzie nie dajcie sie pracodawcy,bo na poczatku tylko dobrze spiewa...pracowalam tam,wiec wiem cos na ten temat.
XXXXXXXX 2012-03-16 06:43:43
Witam zgadzam się z poprzednimi opiniami dotyczącymi tej firmy szału tam faktycznie nie ma,na początku oj jak to u nas jest dobrze ile to można tu zarobić pierwsza umowa zlecenie następna na stałe,i zaczynają się chocki klocki,podburzanie pracowników jednego na drugiego itd. w poprzednich opiniach jest dosłownie zawarte wszystko więc bez sensu pisać to wszystko jeszcze raz.Jak chcesz wiedzieć jak było w kołchozach serdecznie polecam,przydała by się tam SOLIDNA I SZCZEGÓŁOWA KONTROLA.
mała 2012-03-22 17:03:22
Zgadzam sie jaknajbardziej z pracownikami negatywnych opinii....to nie praca,to kolchoz pracy DOSŁOWNIE tak jak piszecie.
hejek 2012-03-23 12:28:54
Absolutnie się nie zgadzam z negatywnymi opiniami. Są bzdurne i wyssane z palca. Wylatuje ten kto nie pracuje. Ja nawet na macierzyński poszła bez problemu, więc nie rozumiem tych nieprawdziwych negatywnych opinii. POLECAM SERDECZNIE tego pracodawcę!
lala 2012-03-28 22:46:11
NAJGORSZA FIRMA POD SŁOŃCEM...DRUGIEJ TAKIEJ NIE MA
olalala 2012-04-01 22:35:47
Jestem jaknajbardziej za wypowiedziami negatywnymi.Pracowalam tam,wiec wiem cos na ten temat.Pracodawca i jego zona wykorzystuja pracownikow jak tylko moga pod kazdym wzgledem.Nie polecam tam pracowac!!!!No chyba ze ktos lubi prace z nieuczciwymi pracodawcami,to jaknajbardziej jest to miejsce dla takich osob.
LALALA 2012-05-05 10:04:03
ludzie wszystko tylko nie ta falszywa firma i ludzie ktorzy w niej sie znajduja,mozna sie na nich przejechac i to baaaardzoooo...nie dajcie sie tam wciagnac OSTRZEGAM i NIE POLECAM
tygrysiatko 2012-05-13 21:15:00
Witam , nie zgadzam się z negatywnymi opiniami !!! Pracuje obecnie w tej firmie i bardzo jestem zadowolona , praca w normalnych warunkach i godz nic nie trzeba tyrać jak opisuje koleżanka po złości co została zwolniona a korzystała jak mogla ... Jak się komuś nie chce pracować to nigdzie nie zagrzeje miejsca .Pracodawca ok.Polecam
NIE LUBIE DUPOWŁAZÓW 2012-05-24 02:24:26
tygrysiatko - 2012-05-13 21:15:00

Witam , nie zgadzam się z negatywnymi opiniami !!! Pracuje obecnie w tej firmie i bardzo jestem zadowolona , praca w normalnych warunkach i godz nic nie trzeba tyrać jak opisuje koleżanka po złości co została zwolniona a korzystała jak mogla ... Jak się komuś nie chce pracować to nigdzie nie zagrzeje miejsca .Pracodawca ok.Polecam
TA FIRMA POŻAL SIĘ BOŻE JESZCZE ISTNIEJE ? JUŻ DAWNO POWINNI Z NIĄ ZROBIĆ PORZĄDEK SZEFOSTWO UWAŻA LUDZI ZA WOŁY ROBOCZE BO SAMI JUŻ MAJĄ SWOJE LATA I GŁUPICH SZUKAJĄ I TAKICH ZNAJDUJĄ I MAJĄ ,OBIECUJĄ ZŁOTE GÓRY I NIE WIADOMO CO JESZCZE A PRAWDA JEST TAKA ŻE (usunięte przez administratora) ALBO PRACUJESZ PRZEZ X-CZASU NA UMOWĘ ZLECENIE CO GORSZA BEZ ŻADNEJ UMOWY ALBO NIESTETY PRACY NIE MA I DO TEGO JAKIE WYMAGANIA CHOCHOCHO. JEŻELI JUŻ KTOŚ SIĘ ODWAŻY I ZDECYDUJE PÓJŚĆ TAM DO PRACY TO MAŁA RADA UWAGA!!!! CO SIĘ MÓWI I O KIM SIĘ MÓWI (usunięte przez administratora) O ILE JESZCZE TAM PRACUJĄ A PEWNIE PRACUJĄ BO WIEDZIAŁY DOSKONALE JAK SIĘ SŁODZI SZEFOSTWU ps. to nie są złośliwe opinie tylko prawdziwe,pytanie zasadnicze dlaczego wciąż szukają nowych pracowników ? bo rzadko kto jest tak głupi żeby dać się wykorzystywać za marne grosze!!!!! tam nie ma ani normalnej umowy ani normalnego wynagrodzenia POZDRAWIAM WSZYSTKICH JAK I W SZCZEGÓLNOŚCI DWIE PANIE (usunięte przez administratora) ..
arabika 2012-07-26 14:31:16
Zgadzam się z pozytywnymi opiniami! Pracowało mi się tam bardzo dobrze i polecam innym. Jak to zawsze jest negatywy wypisują Ci którym się pracować nie chciało:)
mamamia 2012-07-26 14:33:41
Również nie mam nic do tej firmy! Wszystko okej:)
buras 2013-03-11 19:45:47
Witam, jak na pracę fizyczną bardzo okej. Z tymi umowami lub ich brakiem to bzdura totalna. Polecam
frużelcia 2013-06-10 14:02:58
Praca tam jest ok, fizyczna ale nie ciężka. Z umowami normalnie, okres próbny o umowa na etat. Ja byłam z pracy b. zadowolona. Atmosfera normalna. Szef to szef a nie przyjaciel. Polecam i pozdrawiam.
Beata 2013-06-10 14:08:49
Praca spoko, wypłaty regularne.
Krysia 2013-07-17 13:04:22
Mnie pracowało się bardzo dobrze, miło wspominam. Kasa taka jak wszędzie za pracę fizyczną. pozdrówka
anonim 2014-02-20 16:07:50
Czy moze ktoś teraz pracuje w tej firmie mam pytanie czy warto wogole tam isc do pracy bo jak czytam te opinie to sie coraz wiecej zastanawiam prosze o uczciwa opinie
Owitek 2015-01-26 10:00:29
Za najniższą krajową wcale bym się nie zastanawiał żeby tam pójść do pracy. Prawda jest taka, że w Polsce wiele osób jest niedocenianych czy to pod względem finansowym czy rozwojowym. Mam nadzieję, że Virgo daje spore możliwości do póki pracownik sam chce osiągać jakiś sukces. Powiedzcie co dają na start. Jakiś socjal, multisport?
1
marek 2015-03-31 23:10:31
Wiecie, najniższa krajowa, to jest to, co oferuje Nam państwo, jest to stawka jak najbardziej uczciwa, pamiętajcie, że są firmy, które płacą mniej i próbują coś oszukac, mamy kryzys w kraju, to może warto docenić, to co daje Virgo, przecież nie trzeba godzić się na takie stawki, chętnych pewnie i tak znajdą.
one 2016-05-11 10:28:21
No oczywiście, że nie mają najniższych stawek. Ja bym nawet powiedział, że zarobki nie są takie najgorsze @hu.
Zostaw swoją opinię o VIRGO Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych Jerzy Krzywiński - Sokolniki Gwiazdowskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIRGO Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych Jerzy Krzywiński