brak logo

Murexin Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Murexin Polska Sp. z o.o.

anonim 2009-06-10 22:22:17
zdecydowanie odradzam
2
MTR 2014-12-09 09:22:55
Już nie ma tej firmy, zamknęli Warszawę, wszystkich zwolnili! przenoszą się do garażu w Krakowie!
3
MTR 2014-12-22 15:14:06
Szanowni Państwo!
Ktoś podszywając się pod mój firmowy akronim (MTR) umieścił negatywną opinię o Murexin Polska, co sugeruje, iż jest to moja osobista opinia. Wstyd i brak odwagi cywilnej!!!

Niniejszym dementuję to. To nie moja opinia.
Murexin w czasie mojej pracy zawsze był propracowniczy i wyrozumiały. Niestety nie wszyscy pracownicy to doceniali, szczególnie Ci, którzy sami nie realizowali swoich zadań i nie ponosili z tego powodu konsekwencji, a mogli...
Spółka istnieje nadal w innej formule.
Polecam z całą odpowiedzialnością.
Pozdrawiam
1
klient nasz pan. 2015-02-11 15:26:06
Przepraszam ktoś w grudniu zamieścił ogłoszenie w sprawie pracy w murexinie o treści że firma murexin jest jednym z liderów chemii budowlanej. Nie była liderem teraz jest małą firmą z zaledwie 6 osobami na pokładzie ( nie licząc magazynu w Będzinie ) a było ich jeszcze w 2011 roku 25.To pokazuje jak zwalniali pracowników lub ci najlepsi sami rezygnowali.Szkoda tej firmy bo coś udało się zrobić fajnego ale ktoś to musiał spierniczyć że 12 ludzi dostało wypowiedzenia.Przyjechali popieprzyli i wywalili na zbity pysk.Śmiech na sali i tyle w tym temacie.
4
Rep 2015-12-02 22:21:31
Zastanawiałem się nad podjęciem tutaj pracy, trochę popytałem w branży i niestety nie wygląda to najlepiej. Okazuje się, że klienci odchodzą do innych dostawców posiadających stabilną pozycję na rynku. Nikt nie chce ryzykować, bo nie wiadomo jak długo ta agonia potrwa i czy w razie czego będzie komu rozpatrywać reklamacje. Podobno jeżeli chodzi o ceny są teraz bardzo atrakcyjni, ale wiadomo "tanie mięso psy ...." Szukam dalej czegoś stabilniejszego.
przemytnukq905 2016-04-26 21:51:58
nie polecam chemii budowlanej tej firmy dno i kilometr mułu
5
Nino 2016-05-11 20:48:07
Padaczka !!! Znajomy pracował tam kilka lat i dostał zwolkę wraz z kilkunastoma innymi. Pozostało wszystkiego 4 czy 5 osób. Zamknęli magazyn, biuro i wynieśli się z Wa-wy. To raczej koniec działalności tej firmy w Polsce :-(
1
MUREXIN 2016-05-31 10:31:05
Witam,

Firma dysponowała dwoma magazynami: Warszawa i Będzin.
Obecnie jest jeden Magazyn w Będzinie oraz biuro w Krakowie.
Więcej na www.murexin.pl

Z wyrazami szacunku
Murexin Polska
MUREXIN 2016-05-31 10:41:26
Witam,

Murexin jest firmą która należy do Schmid Industrie Holding z siedzibą w Austrii, w skłąd którego wchodzi ponad 70 firm. Przychód Holdingu to 1,3 mld Euro za rok 2015, więc jest liderem rynku nie tylko dla Polski, ale również w skali europejskiej.

Przy relokalizacji biura WSZYSCY pracownicy dostali większe odprawy niż wynika to z Kodeksu Pracy. Firma wydała kilkadziesiąt tysięcy złoty na szkolenie przeprowadzone przez firmę zewnętrzną, aby każdy mógł łatwiej znaleźć pracę.

Z wyrazami szacunku.
Murexin Polska
1
MUREXIN 2016-05-31 11:00:40
Witam,

Zdecydowana większość produktów Murexin Polska jest produkowana w zakładzie Wienier Neustadt niedaleko Wiednia, z skąd dostarczane są do kilku krajów w Europie m.in. Austria, Czechy, Niemcy, Słowacja, Polska, Rosja itd.

Całość produkcji odbywa się w oparciu o ISO, produkty spełniają wyśrubowane normy i certyfikaty m.in. EMI-Code, EN-1504, EN-15820, EN-13888, DIN-18032 itd.

Podczas tegorocznego konkursu jury DOMOTEX 2016 w Hanowerze uznało specjalny grunt X-Bond MS-A53 za jeden z najbardziej innowacyjnych produktów chemii budowlanej w branży posadzkarskiej.

Więcej na www.murexin.pl

Z wyrazami szacunku
Murexin Polska
MUREXIN 2016-05-31 11:01:32
Witam,

Zdecydowana większość produktów Murexin Polska jest produkowana w zakładzie Wienier Neustadt niedaleko Wiednia, z skąd dostarczane są do kilku krajów w Europie m.in. Austria, Czechy, Niemcy, Słowacja, Polska, Rosja itd.

Całość produkcji odbywa się w oparciu o ISO, produkty spełniają wyśrubowane normy i certyfikaty m.in. EMI-Code, EN-1504, EN-15820, EN-13888, DIN-18032 itd.

Podczas tegorocznego konkursu jury DOMOTEX 2016 w Hanowerze uznało specjalny grunt X-Bond MS-A53 za jeden z najbardziej innowacyjnych produktów chemii budowlanej w branży posadzkarskiej.

Więcej na www.murexin.pl

Z wyrazami szacunku
Murexin Polska
1
MUREXIN 2016-05-31 11:06:24
Witam,

Od wspomnianych zmian organizacyjnych minęło ponad 1,5 roku.
Firma ponownie rozwija sprzedaż i zdobywa coraz więcej Klientów.

Więcej na www.murexin.pl

Z wyrazami szacunku
Murexin Polska
1
ma 2016-07-08 22:46:55
Hej, wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na mangera ds. obsługi klienta? Można liczyć na zarobki 7 tys. zł, to mnie przekonuje.
Zostaw swoją opinię o Murexin Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Murexin Polska Sp. z o.o.