brak logo

TMF Poland Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o TMF Poland Sp. z o.o.

AnnD 2016-09-29 11:04
Kolejna korporacja księgowa z naciskiem na KORPO ;)
2
Lolo 2016-09-29 22:33
Na jakimś portalu jest oferta właśnie do tego działu. Dlatego pytam :)
karol 2016-09-29 22:49
Świetnie, że wypłata jest teraz adekwatna do powierzanych obowiązków @xx, ale dbają o stabilne warunki finansowe każdego z pracowników. Wiedzą jak zadbać o niezłe stałe zatrudnienie co już jest niezłe.
Kinnda 2016-11-17 00:37
Dział marketingu działa w najlepsze wpisując pozytywne komentarze ;)
4
Było się w gorszych firmach 2016-11-30 14:57
Dajcie spokój... co wy macie z tym działem marketingu? Jaki marketing? Tu nawet HR ledwo funkcjonuje, a wy piszecie bzdury o dziale marketingu.
Fakty odnośnie biura w Katowicach:
- umowy zlecenia tylko i wyłącznie dla studentów, po ukończeniu studiów umowa o pracę;
- umowy o pracę na okres próbny 3 miesiące, później na czas nieokreślony (chyba, że do kogoś firma nie jest przekonana, co się bardzo rzadko zdarza, wtedy umowa na czas określony na 6 miesięcy, ale teksty o umowach śmieciowych można włożyć między bajki);
- godziny pracy: standardowe 9-17:30, jest możliwość chodzenia 8-16:30 (wymiennie, ważne żeby zawsze ktoś był do 17:30); zawsze istnieje możliwość dogadania się teamach;
- zdarza się dużo pracy, raz jest lepiej, raz jest gorzej i trzeba zostać, ale ostatnio się to w miarę unormowalo; nadgodziny tylko do odbioru;
- wynagrodzenie: kwestia dyskusyjna, z tego co wiem u konkurencyjnych biur stawki porównywalne (to że oczekiwania niektórych osób są dużo przestrzelone to inna kwestia, zawsze ktoś będzie marudził);
- super ludzie i ogólna atmosfera;
- można się naprawdę wiele nauczyć, jeżeli komuś na tym zależy to polecam – asystenci po dwóch-trzech latach spokojnie mogą konkurować wiedzą ze specjalistami z innych firm;
5
Swiezak 2017-01-07 18:47
Widze intensywna rekrutację do Katowic.Firma przejęła jakąś inną podobno...chcą dużo rekrutowac może warto?
4
xxx 2017-01-10 20:17
Dramat
2
Realnie 2017-01-11 20:47
czytam te wszystkie komentarze i jedno mnie wciaz zastanawia ...
o co Wam wszystkich chodzi ?
- skoro jest grupa poszukujacych pracy to moze warto aby ta grupa chociaz wyslala swoje CV w odpowiedzi na zamieszczane ogłoszenia....
Ważna wskazówka dla wszystkch maruderów i marzycieli - jesli macie watpliwosci i pytania zwiazane z charakterem waszej pracy oraz wysokoscia zarobków ----- WARTO O TO ZAPYTAC NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ.
w ten sposob bedziecie miec bardziej rzetelna informacje i od razu u źródła:)

a zatem ...
DO ODWAZNYCH SWIAT NALEZY - dlatego nie tracie czasu na wylewanie zali, ze ktos, cos, kiedys, gdzies, za malo tylko DO DZIAŁANIA!!!

zaktualizujcie swoje CV i sprawdzcie aktualne ogłoszenia
a moze to bedzie WASZ ROK na realizacje planów i budowanie wymarzonej ścieżki kariery zawodowej ...? :)
3
Wolny 2017-01-13 10:19
Super że są rekrutacje, na jakie stanowisko i ile można zarobić?
Lalka 2017-01-18 22:16
Ja byłam na rozmowie na asystenta. Nie podają wynagrodzenia, pytają o oczekiwania. Jest test merytoryczny i językowy w trakcie rozmowy tez pytania marytoryczne.
OLKA123 2017-01-19 17:16
i jak te testy? skoro na asystenta to nie powinni wymagać jak od specjalisty wiedzy....
Gerli 2017-01-19 19:10
Ehhh... szkoda gadać :(
1
Pewniak 2017-01-20 12:09
Jeśli TMF ma nowe oferty pracy to super. Mam dobre opinie o tej firmie i myślę, że jak ktoś szuka swojego miejsca to warto spróbować!! Firma z perspektywami jest dla pracownika bezpiecznym miejscem!!!
4
KM 2017-01-21 11:12
I tez nie oczekujemy takiej wiedzy. Jednak te testy pozwalają nam zobaczyc czy dana osoba ma w ogóle jakąs wiedzę. Czyli nie wie kompletnie nic / wie ze dzwoni ale nie do końca w jakim kosciele / czy też jest to juz osoba, której mozna z poczatku zaczac dawac troszke bardziej ambitne zadania.

Tak czy siak, daje nam to jakiś obraz danej osoby i jesli nam sie podoba od razu daje nam wstepna odpowiedz do jakiego zespołu / zadań mozna ja przydzielic z poczatkiem zatrudnienia.

Simple as that...

PS Tak, tak, my tez czytamy posty na tym forum.
8
AM 2017-01-23 21:56
Praca w TMF to naprawdę świetna przygoda...można się sporo nauczyć a atmosfera w pracy jest super! Testy na rozmowie kwalifikacyjnej owszem są, ale to wcale nie oznacza ze musisz wszystko wiedzieć aby dostać pracę. Polecam!
2
Obecny 2017-01-24 19:36
Ja potwierdzam, że TMF jest naprawdę bardzo dobra firmą.
3
TomTom 2017-01-24 20:36
Świetnie jest, cudowna firma - nawet ręce same rwą się do pracy
4
student123 2017-01-25 11:12
Ocena- TMF Warszawa
Opinia:
Dobry start dla studentów. Tu można zebrać dobre doświadczenie, nauczyć się bardzo dużo w krótkim czasie. To nic jeśli ktoś czuje się niepewnie i nie pracował nigdy w księgowości- wszystko jest tłumaczone, a następnie sprawdzane.
Pieniądze są moim zdaniem OK (oceniam stanowisko studenckie)
3
kandydatka 2017-01-25 19:01
Mógłby ktoś coś więcej napisać o pracy w dziale kadr i płac? Byłam na pierwszej rozmowie, ale niestety niewiele się dowiedziałam o samej pracy i rozłożeniu obowiązków. Jak to wygląda? Czy jest duże oblozenie pracą? I jaki poziom znajomości excela jest tak naprawdę potrzebny?
Skurka 2017-01-25 22:41
duża rotacja wśród pracowników. nie ma czasu na nic. brak premii. czasem trzeba zostać po godzinach, za które nie płacą.
3
Byly pracownik 2017-01-27 18:41
Pracy jest mnostwo, nadgodziny i to sporo,trzeba robic wszystko, brak premii, podwyzki marne....
Najważniejsze plusy to atmosfera i współpracownicy
4
kandydatka 2017-01-27 21:04
Bardzo Wam dziękuję za opinię.
KM 2017-01-28 14:23
To ja odpisze ze swojej własnej perspektywy, tj. osoby, która m.in. zatrudnia do działu kadr i płac w Katowicach:

"duża rotacja wśród pracowników. nie ma czasu na nic. brak premii. czasem trzeba zostać po godzinach, za które nie płacą."

Co do rotacji - obecnie jest nas prawie 30 osób, będziemy dalej rośli, natomiast przez ostatnie 1,5 roku odeszła aż 1 osoba. Jeśli ktos to nazywa dużą rotacja, to ja nie wiem jaka jest mała.

Tak, są okresy / dni w których trzeba zostać po godzinach ale te nadgodziny nie znikają. To jest urok tego zawodu i tej branży, uwierz mi w wielu firmach o tym profilu tak jest. Mamy konkretne terminy, których nie jestesmy w stanie przesunąć. Więc czasem trzeba się spiąc i popracować dłużej. Ale dążymy do tego, zeby mimo wszystko nie było to norma.

"Pracy jest mnostwo, nadgodziny i to sporo,trzeba robic wszystko, brak premii, podwyzki marne....
Najważniejsze plusy to atmosfera i współpracownicy"

Tak pracy jest mnóstwo, znów urok branży, choc do końca nie wiem, co kto rozumie przez pojecie "mnóstwo". Jesli szukacie pracy spokojnej, w której nic się nie dzieje, to poszukajcie np. w budżetówce (choc i tam to nie jest regułą). Z drugiej strony przy okazji tego mnóstwa pracy wszyscy mocno się uczą. Nie znam osoby, która pracowała u nas i nie stwierdziła, że w tym czasie bardzo wiele się nauczyła.

Podwyżki marne - ciężko mi odpowiedzieć na tak enigmatyczne stwierdzenie. Raz sa lepsze lata, raz gorsze. raz podwyzki sa większe, raz mniejsze. Ale sa. Pracowałem w firmie (b. dużej), w której ludzie nie widzieli nawet marnych podwyzek przez kilka lat. U nas mimo wszystko sa zabiegi, zeby te wynagrodzenia były podwyzszane. A z jakim skutkiem, tj. "marnym" czy "niemarnym" (w percepcji danej osoby), to juz jest uzaleznione od wielu czynników.

Wiem natomiast, że na wejściu oferujemy wynagrodzenie, które conajmniej miesci się w wartościach rynkowych a nie malutkich biur rachunkowych, w których ludzie pracuja na minimalnej. I powiem, że w większości przypadków oczekiwania kandydatów albo są poniżej tego co oferujemy, albo mieszczą sie w przedziałach na tych stanowiskach. Bardzo nieliczni maja oczekiwania powyżej tego co mozemy zaoferować i prawde powiedziawszy czesto te oczekiwania sa mocno na wyrost w stosunku do tego co sami oferuja. A ze wszystkim jest za mało? Hmmm... Tak chyba jest zawsze.

Brak premii - dyskusyjne, ale nie moja rola jest analizowanie na ogólnym forum naszego systemu wynagrodzeń. Tym bardziej, ze obecnie wiele sie zmienia (łaczymy sie z 2 innymi Spółkami z branży)

Ludzie i atmosfera - jak najbardziej się zgadza. I w sumie sami dązymy do tego aby zatrudniac ludzi, którzy tej atmosfery nie beda psuli. Jest wprawdzie jeden brodaty menago, który wprowadza sporo chaosu, chodzi z głowa w chmurach i w ogóle jest specyficzny. Ale da się z nim żyć. Przynajmniej moja Żona wytrzymuje ;)

Więc, jesli:
chcesz czegos się nauczyć (nawet jesli wydaje Ci się, ze jestes specjalistą)
szukasz stabilnego zatrudnienia - czyli nie na smieciówkach, bo umowy zlecenia sa tylko dla studentów, co ma sens dla jednej i drugiej strony, reszta ma umowy o pracę, głównie próbny/nieokreślony, z sensownym wynagrodzeniem, jak na (podkreslam to jeszcze raz) rynkowe realia
szukasz mozliwosci pracy przy różnych projektach i z klientami, którzy czasem naprawdę sa z górnej półki
pracowac w korpo, ale bez wyścigu szczurów, z fajnymi ludźmi

to aplikuj. Jeśli nie, to nie aplikuj. proste.

I tyle jesli chodzi o marketingowy lukr z mojej strony. A ze nie wszystko jest w danym momencie idealne, perfekcyjne, wspaniałe? No cóż, nic nie trwa wiecznie.

Dziękuję za uwagę.
Brodaty menago.
5
KM 2017-01-28 14:38
PS.
"Mógłby ktoś coś więcej napisać o pracy w dziale kadr i płac? Byłam na pierwszej rozmowie, ale niestety niewiele się dowiedziałam o samej pracy i rozłożeniu obowiązków. Jak to wygląda? Czy jest duże oblozenie pracą? I jaki poziom znajomości excela jest tak naprawdę potrzebny?"

Sama praca zależy od zespołu do którego się trafi, projektów za które się jest odpowiedzialnym / lub się wspiera. Róznie to sie układa. A biorac pod uwage liczbe otwartych nowych wakatów cięzko od razu podac szczegóły. Bo decyzje co do tego, gdzie kto trafi sa podejmowane po drugim etapie.
Zreszta po to sa rozmowy aby dopytac, a jesli odpowiedzi Cie nie satysfakcjonują to przykro mi. Na drugim etapie tez mozna dopytać. Na pewno o szczegółach nie bede pisał na tym forum.

Natomiast nie zatrudniamy po to zeby krzywdzić / zajeżdżac, tylko zeby miec wsparcie. Więc tak czy siak nudy nie ma.

Znajmosć excela / worda / outlooka? W skrócie - Bardzo ważne.
Angielski również. Aczkolwiek w niektórych przypadkach możemy zrobic wyjatek
2
MT 2017-01-30 13:12
Aktualnie szukają na stanowisko asystenta w dziale księgowosci, mam pytanie czy ktoś się orientune jaką stawkę wynagrodzenia mogą zaoferować na to stanowisko?
zwykły pracownik TMF'u 2017-01-30 15:31
Każdego coś uwiera w pracy, każdego coś innego ale w tej firmie nie musisz sie martwić o opiekę medyczną, sa dodatki do wynagrodzeń a samo wynagrodzenie jest zawsze na czas - takie na jakie się zgodziłeś/aś. Co więcej firma zatrudnia wiele kobiet w młodym wieku, wspiera zakładanie rodzin i jeśli idziesz na dluższy "urlop" to masz do czego wracać i nikt nie będzie krzywo patrzył. Dostajesz umowe o pracę na czas nieokreślony po okresie próbnym. Firma sie rozwija i na te chwilę można mieć pewność, że jak robisz co do Ciebie należy to masz pełną stabilizację. To sa wartości niemierzalne i bardzo ważne.
3
Zaskoczony 2017-02-01 14:59
Szukając pracy nie można wesprzeć się wpisami. Tak diametralnie różne opinie , że nie wiem co o tym mysleć.
4
AM 2017-02-01 21:43
Najlepiej przyjść, przekonać się samemu i mieć własne zdanie :-).
3
Draka 2017-02-16 22:07
na jakim systemie kadrowo-płacowym pracujecie? i po ile procesów przypada na specjalistę?
Jungen 2017-02-17 18:22
O czym ty mówisz? Ludzi więcej się zwalnia jak zatrudnia...... Porażka.
Zdzicho 2017-02-19 16:34
Po co te bzdury ludzie piszą? TMF ma sie dobrze i dalej będzie pracować a ja z nimi. Czasem myślę, że ludzie którzy robią te wpisy są inspirowani przez kogoś?
1
HT 2017-02-22 13:49
to zaskakujace.... ze ludzie tam pracujacy nie pisza jakie sa realia. ok tmf kupil dwie spolki....i na jednym z takim spotkan sporo mozna bylo sie dowiedziec. np ze nie pracuje sie 8h tylko ma sie przymusowa przerwe na lunch. ze nie ma elastycznego czasu pracy tylko zespol ma zapewnic obsluge klientowi np od 7:30 do 18. to znaczy ze ktos w tych godzinach musi pracowac. poza tym duzo ludzi z tych przejetych spolek sie zwalnia. ze strachu przed tmf. niskie place, brak wynagrodzenia za nadgodziny. mobbing.
1
KS 2017-02-22 14:23
Ale, co to ma Brexit do tego? Chyba Ci sie firmy pomylily.
olga 2017-02-22 14:25
Kiedy tam pracowalas? W jakim dziale?
DS 2017-02-22 15:22
No i dlaczego kłamiesz w żywe oczy?! Nigdy w TMFie nie bylo obowiazku pracy do 18:00 i nie ma go rownież obecnie (wyjatek stanowi recepcja, ktora ma inny rozklad pracy, ale zakladam, ze Ciebie to nie dotyczy?).

Obecnie jest elastyczny czas pracy i w godzinach 9:00-17:30 powinna byc zapewniona obsluga klienta niemniejjednak odstepstwa niewielkie sa mozliwe i zalezy od danego zespolu i rodzajow klientow jakich obsluguje -chyba uzasadnione tak?

W praktyce wyglada to tak ze w zespole dużuruja osoby, ktore w razie potrzeby sa w stanie pomoc klientowi -elastyczny czas pracy dziala w dwie stony, i nie ma byc elastyczny tylko i wylacznie z perspektywy pracownika ;)

Podobnie sprawa dotyczy przerwy lunchowej -ktora notabene jest we we wszystkich korporacjach np. Wielkiej Czworki; tez juz nie funkcjonuje. O ile sie nie myle gdzies w okolicach grudnia taka decyzja zostala przekazana pracownikom.

Zatem ponawiam pytanie, dlaczego na forum ogolnodostepnym udzielasz nieprawdziwych informacji, wprowadzajac w blad potencjalnych pracownikow?

2
Pracownik z Katowic 2017-02-22 16:54
Mobbing, co za bzdury....
Pracuje w tej firmie kilka lat i nigdy czegos takiego nie doświadczyłam. Ani ja, ani żaden z moich współpracowników.
Proponuje nie pisać nieprawdziwych opinii, a jeżeli czujesz sie mobbingowany to od razu idź do sądu. Swoją drogą nawet nie wiem, czy pracujesz u nas czy tylko robisz czarny PR.
Przerwa na lunch juz nie funkcjonuje. Elastyczny czas pracy oznacza, że obsługa ma być zapewniona w godz. od 9-17.30. W niektórych teamach obowiązują dyżury i np. raz w tygodniu dwie osoby pracują do 17.30. W pozostałe dni do 16.00.

Nie może byc w TMF tak źle jak tu jest opisywane przez niektóre osoby, skoro jest sporo osób, których staż pracy to kilka lat. Nikt ich tu nie trzyma na siłe... ofert pracy w księgowości nie brakuje.




3
A. 2017-02-22 18:14
Jungen, a ty w HR pracujesz ze wiesz to napewno? Może warto najpierw sprawdzić informacje zanim się je zacznie upubliczniac?
1
Pracownik 2017-02-22 18:16
Szkoda, że tak dużo osób ignoruje regulamin Gowork, mimo że potwierdzają zapoznanie się z nim! Odpowiedzi powinny być merytoryczne!
1
Głosrozsądku 2017-02-22 18:49
Czytając wpisy odnoszę wrażenie, że podłość ludzka nie ma granic. Ludzie pracują w firmie i bez skrupułów ją kopią. Najprostsze wyjście to zwolnić się , jest tyle propozycji pracy zawsze coś można znaleźć. A skoro jest tak źle to może gdzieś będzie lepiej.
2
HT 2017-02-24 15:19
Elastyczny czas pracy wprowadzono i zniesiono przerwe bo ludzie z extora sie oburzyli. Do tej pory tak pracowali i nie wyobrazali sobie ze bedzie inaczej. poza tym duzo zalezy od dzialu.

@DS nigdzie nie napisalem ze jest PRZYMUS pracy do 18. gdzie tam widziales/widzialas slowo przymus? pracodawca powinien Cie wyslac na badania okulistyczne. nie wiem czy zauwazyles/zauwazylas ale przed tym bylo napisane: np a w jezyku polskim "np" oznacza na przykład. Poza tym sam napisales/napisalas: "W praktyce wyglada to tak ze w zespole dużuruja osoby, ktore w razie potrzeby sa w stanie pomoc klientow.." Co w moim mniemaniu oznacza, ze ktos zapewnic musi ciaglosc obslugi, czyli nie zawsze pracujesz 9:00-17:30 ;-) No i czemu akurat 9-:00-17:30? Nie powinno byc 9:00-17:00? ;-) A odpowiedz na Twoje pytanie brzmi: nie wprowadzam ludzi w blad. pisze prawde, ktora przekazano na spotkaniu z tmf. Powie Ci to kazdy z ludzi pracujacych z przejetych spolek.

@pracownik z Katowic napisalem o Warszawie, a nie o Katowicach. Dodatkowo moja opinia jest subiektywna. Duzo zalezy od dzialu i przelozonego. Slowo mobbing wystapilo nie dlatego ze kazdy mozee go doswiadczyc, ale dlatego ze takie sytuacje sie tam zdarzaja i trzeba sie z tym liczyc. I powtorze raz jeszcze: przerwa na lunch zostala zniesiona nie dlatego ze tmf chcial ja zniesc, ale dlatego ze podniesiono bunt. Czemu do tej pory tmf tego nie zniosl tylko dopiero jak przejeto dwie spolki? ;-) Daje do myslenia, prawda?

Moze napiszcie cos wiecej czy dostaliscie jakies bony na swieta? Albo premie roczna? Dostajecie bilety do kina? No tak sie burzycie ze standardem w korpo jest przerwa lunchowa ;-) bilety do kina tez sa standardem! Karte multisport macie? No chyba jakis tani substytut ;-) A ponownie napisze ze multisport to standard w korpo ;-) napiszcie moze o tym jak fakturujecie klienta ;-) jedno czego nie mozna odmowic to umowa na czas nieokreslony, a niektorym na tym zalezy. A podsumowujac te dyskusje: chcesz to idz i sprawdz jak sie pracuje i przekonaj sie na wlasnej skorze ;-)

Koncze i nie bede dalej dyskutowac z ludzmi z tmf odpowiedzialnymi za PRM. Domyslam sie, ze macie spore braki ;-)
3
AM 2017-02-25 20:12
Strasznie dużo negatywnych emocji w Twoim poście. ..no i może nawet Cię rozumiem....nie kazdy lubi zmiany i na pewną budzą one niepokój i zachwianie poczucia bezpieczeństwa. Zapewne jestes z jednej przejmowanych spolek, wiec jest to normalne...ale na pewno nie umozliwia to rzetelnej oceny TMF bo nie pracujesz tu zbyt dlugo..Elastyczne godziny pracy wprowadzono ponad rok temu - stosowna zmiana została ujęta w regulaminem pracy. Owszem po połączeniu zapropowano możliwość rezygnacji z lunchu..ale to chyba dobrze ze wyszli na przeciw oczekiwaniom. Z drugiej strony taka przerwa w czasie pracy jest bardzo fajna i wiele osob dalej z niej korzysta. Są bony, fundusz, angielski, opieka medyczna. Multisport tez był ale zmieniliśmy na ok system. ..moim zdaniem tez fajny..może i tańszy nie wiem nie znam się. ..ale czy to źle?...moim zdaniem powinnies chwile się wstrzymać z oceną i jeśli po jakimś czasie dalej będzie Ci tak zle w TMF...to myślę że najlepiej poszukać innej pracy...Zycie jest jedno i trzeba go przeżyć najfajniej jak się da..a nie męczyć się w pracy która nie daje satysfakcji. Ja pracuje w TMF i jestem zadowolona.
2
Zuzanna 2017-02-27 14:11
Jeszcze trwa rekrutacja na stanowisko Księgowy/Księgowa w firmie TMF Poland Sp. z o.o. Aplikowaliście na tą ofertę pracy? Jakie macie wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej?
HT 2017-02-27 15:41
Ale kto powiedzial ze ja tam pracuje? PRACOWALEM! Zostalo mi mnostwo przyjaciol, ktorzy caly czas sie skarza. Natomiast wiem, ilu ludzi czuje sie sfrstrowanych wprowadzanymi zmianami, i jak to wplywa na ich zycie i samopoczucie. Wiec jedyne na czym mi zalezy to przestrzec, ale jak napisalem wyzej: sprawdzcie na wlasnej skorze.
@AM a czemu nie dodalas, ze za angielski trzeba placic ? ;-) niewiele, bo niewiele ale jednak cos. A standardem w korpo jest przeciez darmowy ;-) najciemniej pod latarnia...TMF swiadczy uslugi z plac a sam zmienai regulamin po roku? ;-) naprawde profesjonalizm ;-) Z przerwa jest roznie. Dla jednych to dobrze, dla drugich zle. Wszystko zalezy od punktu widzenia, powinna byc dobrowolna a nie przymusowa, albo po prostu przeprowadzona ankieta wsrod pracownikow czy chca czy nie.
Nie oceniam ok system. Dla mnie to ten sam rodzaj benefitu co multi. Chodzilo mi raczej o atak na mnie, ze pisze bzdury i glupoty, bo przeciez przerwa na lunch jest standardem w korpo. No wiec odnioslem sie do innych standardow, w duzo lepszych korpo ;-)
HT 2017-02-27 15:50
Ponadto, tu mozna wyrazic opinie. JA swoja wyrazilem. Dla osob kandydujacych - poczytajcie opinie uzytkownikow o nickach: Katja, Tunia, Kejt, Gerli, Skurka, Byly pracownik, aga, Kor, sds, kakao, orka, Kesha, Ann, Kalia91, mika89, topos itd. Sprzed ladnych kilka miesiecy. I ocencie proporcje do tych ktorzy sie tak burza ze tmf to cudowna firma.
2
Zuzanna 2017-03-01 10:56
@AM jak długo pracujesz już w firmie? Mogłabyś opowiedzieć jak wyglądał w Twoim przypadku proces rekrutacji?
Pracownik 2017-03-02 06:29
Czytaj proszę ze zrozumieniem! Regulamin zmieniono nie po roku, ale rok temu...co to ma to rzetelności firmy!?! Chyba logiczne jest ze firma to jest żywy organizm i mogą się zmienić zasady pracy!?! Zmieniono zasady, dokonano zmiany w regulaminie.

Dalej nie rozumiemy dlaczego czepiasz się tych godzin pracy, skoro nie rozumiesz to tłumacze...przychodzisz na 8:00 pracujesz do 16:00; przychodzisz na 9:30 pracujesz do 17:30. Wyjaśniono ci równez ze w praktyce raz w tygodniu pracujesz do 17:30. W niektórych korpo są zmiany nocne bo tego wymaga np. Obsługa klienta w innej strefie czasowej -i co też będziesz ich atakował ze są zmiany nocne?;)

Najwyraźniej jesteś uprzedzony i żaden argument do Ciebie nie trafi;) Nikt nikogo na sile nie trzyma;) niech zainteresowani sami zdecyduja;)

Weryfikuje nasze benefity porównując z innymi korpo...bardzo prosze:
-bony na święta są
-ok system jest
-opieka medyczna jest
-bilety do kina są (u nas to jest zwrot za wszelkie bilety na wyjścia kulturalni sportowe do określonej kwoty rocznie; nie oczekuj ze podam Ci teraz jakiej bo to zależy od osiąganego dochodu -jesteśmy takim kryterium zobligowani zgodnie z przepisami o ZFSS, najniższy poziom zwrotu to ok 350 zł rocznie)
-wyjścia kwartalne z managerem zespołu (lunch, kino, kręgle czy co tam chcecie) jest
-wyjazdy integracyjne wspólne dla wszystkich biur są
...
Daj sobie juz spokój! Jeszcze się dobrze się Twój pracodawca nie połączył z TMFem a ty juz olujesz jadem!
3
Zuzanna 2017-03-02 08:57
@pracownik dziękujemy za informacje na temat benefitów w firmie. Długo już pracujesz w TMF? Co mógłbyś opowiedzieć o możliwościach rozwoju w firmie?
Pracownik 2017-03-02 13:04
Teraz będzie 3 lata. Jeżeli tylko pracujesz dobrze nie popełniasz naokraglo tych samych błędów, uczysz się, jesteś bystra i myślisz przy tym co robisz to napewno zostaniesz doceniona;)
1
Zuzanna 2017-03-02 13:14
@Pracownik to oznaka dobrego pracodawcy, jeśli docenia się starających się pracowników.
1
Pracus 2017-03-26 23:30
Jak dla mnie praca jak każda inna. Jesli Ci zależy to czasem zostaniesz bo chcesz zrobić to co do Ciebie należy. Nikt Ci nie każe-jeżeli chcesz mieć wszystko zapięte na ostatni guzik, chcesz zeby klient był zadowolony i sam/a lubisz wiedzieć ze zrobiłaś/es wszystko jak należy to pracujesz tyle ile musisz. Od teamu zależy jak jest w międzyczasie, ale mozna trafić naprawdę dobrze. A ze mam inne doświadczenia to naprawdę wiem, ze moze być duuuuuuzo gorzej.
1
Zostaw swoją opinię o TMF Poland Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TMF Poland Sp. z o.o.