brak logo

TMF Poland Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o TMF Poland Sp. z o.o.

Kolasa 2016-05-28 00:44
Praca w tej firmie nie należy do łatwych. Duże wymagania, bardzo duże obłożenie obowiązkami i niska pensja. Jeżeli ktoś jest w trudnej sytuacji to może próbować, ale ja szczerze NIE polecam.
3
ktoś 2016-06-07 15:11
raczej nie. jest pewien pulap placowy i firma sie tego trzyma, wiec na pewno nie zarobisz duzo.
Kania 2016-06-21 15:28
Dobre miejsce dla studenta. Zarobki bardzo przeciętne. Atmosfera dobra, ale to też zależy. Dużo pracy i częste nadgodziny bez możliwości zapłaty za nie.
1
Kania 2016-06-23 13:29
To znaczy, że zarobisz niewiele w porównaniu do innych miejsc. Nie oszukujmy się, TMF to jedna z korporacji, która bazuje na taniej sile roboczej.
2
AngolBrighton 2016-06-24 21:13
Po Brexit czy firma ma kase by w Polsce wypłaty były na czas???
1
Pyrcia 2016-06-28 23:52
Czytam wypowiedzi moich przedmówców i niestety, ale te negatywy to prawda.
2
Slodka 2016-06-29 16:13
"kasa spora"... - tak na pewno ;) haha
1
exir 2016-07-01 22:38
Brexit to puste portfele w Londynie, czy zapłacą za dobrą znajomość angielskiego? Ta firma to jest Angielska, nieprawda?
JP 2016-07-02 10:09
Zaplacic zaplaca, ale bardzo marnie. Nie oplaca sie orać.
Czuja 2016-07-19 14:03
Wszystko by było okej, gdyby nie bardzo słabe wynagrodzenie i duże obłożenie pracą. Ludzie po godzinach wyglądają jak zombi :(
4
Ps 2016-07-19 23:38
proza życia..
2
infor 2016-07-26 11:35
Była rekrutacja wewnętrzna i to stanowisko objęła osoba wcześniej pracująca w TMF.
Tunia 2016-07-26 19:34
tak, w nagrodę zostaniesz po godzinach w pracy.
1
Katja 2016-07-28 23:05
Duża rotacja. Ludzie szybko zmieniają otoczenie. Dobra opcja na kilka miesięcy, nie dłużej.
1
KUlinga 2016-08-02 22:49
W dziale księgowym.
1
ikoL 2016-08-03 14:04
okres próbny i poźniej na czas nieokreślony.
Kejt 2016-09-05 23:49
- dużo pracy
- pośpiech i zostawanie po godzinach
- niskie wynagrodzenie i brak premii
- niektórzy ludzie są fajni
- awans tylko na papierze, bez pokrycia w rzeczywistości
- praca na kilka miesięcy i lepiej zmienić
5
Lolo 2016-09-27 08:07
Wiecie coś o asystencie ds kadr i płac?
AnnD 2016-09-29 11:04
Kolejna korporacja księgowa z naciskiem na KORPO ;)
2
Lolo 2016-09-29 22:33
Na jakimś portalu jest oferta właśnie do tego działu. Dlatego pytam :)
karol 2016-09-29 22:49
Świetnie, że wypłata jest teraz adekwatna do powierzanych obowiązków @xx, ale dbają o stabilne warunki finansowe każdego z pracowników. Wiedzą jak zadbać o niezłe stałe zatrudnienie co już jest niezłe.
Kinnda 2016-11-17 00:37
Dział marketingu działa w najlepsze wpisując pozytywne komentarze ;)
2
Było się w gorszych firmach 2016-11-30 14:57
Dajcie spokój... co wy macie z tym działem marketingu? Jaki marketing? Tu nawet HR ledwo funkcjonuje, a wy piszecie bzdury o dziale marketingu.
Fakty odnośnie biura w Katowicach:
- umowy zlecenia tylko i wyłącznie dla studentów, po ukończeniu studiów umowa o pracę;
- umowy o pracę na okres próbny 3 miesiące, później na czas nieokreślony (chyba, że do kogoś firma nie jest przekonana, co się bardzo rzadko zdarza, wtedy umowa na czas określony na 6 miesięcy, ale teksty o umowach śmieciowych można włożyć między bajki);
- godziny pracy: standardowe 9-17:30, jest możliwość chodzenia 8-16:30 (wymiennie, ważne żeby zawsze ktoś był do 17:30); zawsze istnieje możliwość dogadania się teamach;
- zdarza się dużo pracy, raz jest lepiej, raz jest gorzej i trzeba zostać, ale ostatnio się to w miarę unormowalo; nadgodziny tylko do odbioru;
- wynagrodzenie: kwestia dyskusyjna, z tego co wiem u konkurencyjnych biur stawki porównywalne (to że oczekiwania niektórych osób są dużo przestrzelone to inna kwestia, zawsze ktoś będzie marudził);
- super ludzie i ogólna atmosfera;
- można się naprawdę wiele nauczyć, jeżeli komuś na tym zależy to polecam – asystenci po dwóch-trzech latach spokojnie mogą konkurować wiedzą ze specjalistami z innych firm;
5
Swiezak 2017-01-07 18:47
Widze intensywna rekrutację do Katowic.Firma przejęła jakąś inną podobno...chcą dużo rekrutowac może warto?
3
xxx 2017-01-10 20:17
Dramat
2
Realnie 2017-01-11 20:47
czytam te wszystkie komentarze i jedno mnie wciaz zastanawia ...
o co Wam wszystkich chodzi ?
- skoro jest grupa poszukujacych pracy to moze warto aby ta grupa chociaz wyslala swoje CV w odpowiedzi na zamieszczane ogłoszenia....
Ważna wskazówka dla wszystkch maruderów i marzycieli - jesli macie watpliwosci i pytania zwiazane z charakterem waszej pracy oraz wysokoscia zarobków ----- WARTO O TO ZAPYTAC NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ.
w ten sposob bedziecie miec bardziej rzetelna informacje i od razu u źródła:)

a zatem ...
DO ODWAZNYCH SWIAT NALEZY - dlatego nie tracie czasu na wylewanie zali, ze ktos, cos, kiedys, gdzies, za malo tylko DO DZIAŁANIA!!!

zaktualizujcie swoje CV i sprawdzcie aktualne ogłoszenia
a moze to bedzie WASZ ROK na realizacje planów i budowanie wymarzonej ścieżki kariery zawodowej ...? :)
3
Wolny 2017-01-13 10:19
Super że są rekrutacje, na jakie stanowisko i ile można zarobić?
Lalka 2017-01-18 22:16
Ja byłam na rozmowie na asystenta. Nie podają wynagrodzenia, pytają o oczekiwania. Jest test merytoryczny i językowy w trakcie rozmowy tez pytania marytoryczne.
OLKA123 2017-01-19 17:16
i jak te testy? skoro na asystenta to nie powinni wymagać jak od specjalisty wiedzy....
Gerli 2017-01-19 19:10
Ehhh... szkoda gadać :(
1
Pewniak 2017-01-20 12:09
Jeśli TMF ma nowe oferty pracy to super. Mam dobre opinie o tej firmie i myślę, że jak ktoś szuka swojego miejsca to warto spróbować!! Firma z perspektywami jest dla pracownika bezpiecznym miejscem!!!
4
KM 2017-01-21 11:12
I tez nie oczekujemy takiej wiedzy. Jednak te testy pozwalają nam zobaczyc czy dana osoba ma w ogóle jakąs wiedzę. Czyli nie wie kompletnie nic / wie ze dzwoni ale nie do końca w jakim kosciele / czy też jest to juz osoba, której mozna z poczatku zaczac dawac troszke bardziej ambitne zadania.

Tak czy siak, daje nam to jakiś obraz danej osoby i jesli nam sie podoba od razu daje nam wstepna odpowiedz do jakiego zespołu / zadań mozna ja przydzielic z poczatkiem zatrudnienia.

Simple as that...

PS Tak, tak, my tez czytamy posty na tym forum.
7
AM 2017-01-23 21:56
Praca w TMF to naprawdę świetna przygoda...można się sporo nauczyć a atmosfera w pracy jest super! Testy na rozmowie kwalifikacyjnej owszem są, ale to wcale nie oznacza ze musisz wszystko wiedzieć aby dostać pracę. Polecam!
2
Obecny 2017-01-24 19:36
Ja potwierdzam, że TMF jest naprawdę bardzo dobra firmą.
3
TomTom 2017-01-24 20:36
Świetnie jest, cudowna firma - nawet ręce same rwą się do pracy
3
student123 2017-01-25 11:12
Ocena- TMF Warszawa
Opinia:
Dobry start dla studentów. Tu można zebrać dobre doświadczenie, nauczyć się bardzo dużo w krótkim czasie. To nic jeśli ktoś czuje się niepewnie i nie pracował nigdy w księgowości- wszystko jest tłumaczone, a następnie sprawdzane.
Pieniądze są moim zdaniem OK (oceniam stanowisko studenckie)
3
kandydatka 2017-01-25 19:01
Mógłby ktoś coś więcej napisać o pracy w dziale kadr i płac? Byłam na pierwszej rozmowie, ale niestety niewiele się dowiedziałam o samej pracy i rozłożeniu obowiązków. Jak to wygląda? Czy jest duże oblozenie pracą? I jaki poziom znajomości excela jest tak naprawdę potrzebny?
Skurka 2017-01-25 22:41
duża rotacja wśród pracowników. nie ma czasu na nic. brak premii. czasem trzeba zostać po godzinach, za które nie płacą.
3
Byly pracownik 2017-01-27 18:41
Pracy jest mnostwo, nadgodziny i to sporo,trzeba robic wszystko, brak premii, podwyzki marne....
Najważniejsze plusy to atmosfera i współpracownicy
4
kandydatka 2017-01-27 21:04
Bardzo Wam dziękuję za opinię.
KM 2017-01-28 14:23
To ja odpisze ze swojej własnej perspektywy, tj. osoby, która m.in. zatrudnia do działu kadr i płac w Katowicach:

"duża rotacja wśród pracowników. nie ma czasu na nic. brak premii. czasem trzeba zostać po godzinach, za które nie płacą."

Co do rotacji - obecnie jest nas prawie 30 osób, będziemy dalej rośli, natomiast przez ostatnie 1,5 roku odeszła aż 1 osoba. Jeśli ktos to nazywa dużą rotacja, to ja nie wiem jaka jest mała.

Tak, są okresy / dni w których trzeba zostać po godzinach ale te nadgodziny nie znikają. To jest urok tego zawodu i tej branży, uwierz mi w wielu firmach o tym profilu tak jest. Mamy konkretne terminy, których nie jestesmy w stanie przesunąć. Więc czasem trzeba się spiąc i popracować dłużej. Ale dążymy do tego, zeby mimo wszystko nie było to norma.

"Pracy jest mnostwo, nadgodziny i to sporo,trzeba robic wszystko, brak premii, podwyzki marne....
Najważniejsze plusy to atmosfera i współpracownicy"

Tak pracy jest mnóstwo, znów urok branży, choc do końca nie wiem, co kto rozumie przez pojecie "mnóstwo". Jesli szukacie pracy spokojnej, w której nic się nie dzieje, to poszukajcie np. w budżetówce (choc i tam to nie jest regułą). Z drugiej strony przy okazji tego mnóstwa pracy wszyscy mocno się uczą. Nie znam osoby, która pracowała u nas i nie stwierdziła, że w tym czasie bardzo wiele się nauczyła.

Podwyżki marne - ciężko mi odpowiedzieć na tak enigmatyczne stwierdzenie. Raz sa lepsze lata, raz gorsze. raz podwyzki sa większe, raz mniejsze. Ale sa. Pracowałem w firmie (b. dużej), w której ludzie nie widzieli nawet marnych podwyzek przez kilka lat. U nas mimo wszystko sa zabiegi, zeby te wynagrodzenia były podwyzszane. A z jakim skutkiem, tj. "marnym" czy "niemarnym" (w percepcji danej osoby), to juz jest uzaleznione od wielu czynników.

Wiem natomiast, że na wejściu oferujemy wynagrodzenie, które conajmniej miesci się w wartościach rynkowych a nie malutkich biur rachunkowych, w których ludzie pracuja na minimalnej. I powiem, że w większości przypadków oczekiwania kandydatów albo są poniżej tego co oferujemy, albo mieszczą sie w przedziałach na tych stanowiskach. Bardzo nieliczni maja oczekiwania powyżej tego co mozemy zaoferować i prawde powiedziawszy czesto te oczekiwania sa mocno na wyrost w stosunku do tego co sami oferuja. A ze wszystkim jest za mało? Hmmm... Tak chyba jest zawsze.

Brak premii - dyskusyjne, ale nie moja rola jest analizowanie na ogólnym forum naszego systemu wynagrodzeń. Tym bardziej, ze obecnie wiele sie zmienia (łaczymy sie z 2 innymi Spółkami z branży)

Ludzie i atmosfera - jak najbardziej się zgadza. I w sumie sami dązymy do tego aby zatrudniac ludzi, którzy tej atmosfery nie beda psuli. Jest wprawdzie jeden brodaty menago, który wprowadza sporo chaosu, chodzi z głowa w chmurach i w ogóle jest specyficzny. Ale da się z nim żyć. Przynajmniej moja Żona wytrzymuje ;)

Więc, jesli:
chcesz czegos się nauczyć (nawet jesli wydaje Ci się, ze jestes specjalistą)
szukasz stabilnego zatrudnienia - czyli nie na smieciówkach, bo umowy zlecenia sa tylko dla studentów, co ma sens dla jednej i drugiej strony, reszta ma umowy o pracę, głównie próbny/nieokreślony, z sensownym wynagrodzeniem, jak na (podkreslam to jeszcze raz) rynkowe realia
szukasz mozliwosci pracy przy różnych projektach i z klientami, którzy czasem naprawdę sa z górnej półki
pracowac w korpo, ale bez wyścigu szczurów, z fajnymi ludźmi

to aplikuj. Jeśli nie, to nie aplikuj. proste.

I tyle jesli chodzi o marketingowy lukr z mojej strony. A ze nie wszystko jest w danym momencie idealne, perfekcyjne, wspaniałe? No cóż, nic nie trwa wiecznie.

Dziękuję za uwagę.
Brodaty menago.
2
KM 2017-01-28 14:38
PS.
"Mógłby ktoś coś więcej napisać o pracy w dziale kadr i płac? Byłam na pierwszej rozmowie, ale niestety niewiele się dowiedziałam o samej pracy i rozłożeniu obowiązków. Jak to wygląda? Czy jest duże oblozenie pracą? I jaki poziom znajomości excela jest tak naprawdę potrzebny?"

Sama praca zależy od zespołu do którego się trafi, projektów za które się jest odpowiedzialnym / lub się wspiera. Róznie to sie układa. A biorac pod uwage liczbe otwartych nowych wakatów cięzko od razu podac szczegóły. Bo decyzje co do tego, gdzie kto trafi sa podejmowane po drugim etapie.
Zreszta po to sa rozmowy aby dopytac, a jesli odpowiedzi Cie nie satysfakcjonują to przykro mi. Na drugim etapie tez mozna dopytać. Na pewno o szczegółach nie bede pisał na tym forum.

Natomiast nie zatrudniamy po to zeby krzywdzić / zajeżdżac, tylko zeby miec wsparcie. Więc tak czy siak nudy nie ma.

Znajmosć excela / worda / outlooka? W skrócie - Bardzo ważne.
Angielski również. Aczkolwiek w niektórych przypadkach możemy zrobic wyjatek
2
MT 2017-01-30 13:12
Aktualnie szukają na stanowisko asystenta w dziale księgowosci, mam pytanie czy ktoś się orientune jaką stawkę wynagrodzenia mogą zaoferować na to stanowisko?
zwykły pracownik TMF'u 2017-01-30 15:31
Każdego coś uwiera w pracy, każdego coś innego ale w tej firmie nie musisz sie martwić o opiekę medyczną, sa dodatki do wynagrodzeń a samo wynagrodzenie jest zawsze na czas - takie na jakie się zgodziłeś/aś. Co więcej firma zatrudnia wiele kobiet w młodym wieku, wspiera zakładanie rodzin i jeśli idziesz na dluższy "urlop" to masz do czego wracać i nikt nie będzie krzywo patrzył. Dostajesz umowe o pracę na czas nieokreślony po okresie próbnym. Firma sie rozwija i na te chwilę można mieć pewność, że jak robisz co do Ciebie należy to masz pełną stabilizację. To sa wartości niemierzalne i bardzo ważne.
3
Zaskoczony 2017-02-01 14:59
Szukając pracy nie można wesprzeć się wpisami. Tak diametralnie różne opinie , że nie wiem co o tym mysleć.
4
AM 2017-02-01 21:43
Najlepiej przyjść, przekonać się samemu i mieć własne zdanie :-).
3
Draka 2017-02-16 22:07
na jakim systemie kadrowo-płacowym pracujecie? i po ile procesów przypada na specjalistę?
Jungen 2017-02-17 18:22
O czym ty mówisz? Ludzi więcej się zwalnia jak zatrudnia...... Porażka.
Rachciach 2017-02-18 21:53
Może szefostwo za dużo alkoholu pije ?
Zdzicho 2017-02-19 16:34
Po co te bzdury ludzie piszą? TMF ma sie dobrze i dalej będzie pracować a ja z nimi. Czasem myślę, że ludzie którzy robią te wpisy są inspirowani przez kogoś?
1
Zostaw swoją opinię o TMF Poland Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TMF Poland Sp. z o.o.