brak logo

TMF Poland Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o TMF Poland Sp. z o.o.

zwykły pracownik TMF'u 2017-01-30 15:31
Każdego coś uwiera w pracy, każdego coś innego ale w tej firmie nie musisz sie martwić o opiekę medyczną, sa dodatki do wynagrodzeń a samo wynagrodzenie jest zawsze na czas - takie na jakie się zgodziłeś/aś. Co więcej firma zatrudnia wiele kobiet w młodym wieku, wspiera zakładanie rodzin i jeśli idziesz na dluższy "urlop" to masz do czego wracać i nikt nie będzie krzywo patrzył. Dostajesz umowe o pracę na czas nieokreślony po okresie próbnym. Firma sie rozwija i na te chwilę można mieć pewność, że jak robisz co do Ciebie należy to masz pełną stabilizację. To sa wartości niemierzalne i bardzo ważne.
4
Zaskoczony 2017-02-01 14:59
Szukając pracy nie można wesprzeć się wpisami. Tak diametralnie różne opinie , że nie wiem co o tym mysleć.
4
AM 2017-02-01 21:43
Najlepiej przyjść, przekonać się samemu i mieć własne zdanie :-).
3
Draka 2017-02-16 22:07
na jakim systemie kadrowo-płacowym pracujecie? i po ile procesów przypada na specjalistę?
Jungen 2017-02-17 18:22
O czym ty mówisz? Ludzi więcej się zwalnia jak zatrudnia...... Porażka.
Zdzicho 2017-02-19 16:34
Po co te bzdury ludzie piszą? TMF ma sie dobrze i dalej będzie pracować a ja z nimi. Czasem myślę, że ludzie którzy robią te wpisy są inspirowani przez kogoś?
1
HT 2017-02-22 13:49
to zaskakujace.... ze ludzie tam pracujacy nie pisza jakie sa realia. ok tmf kupil dwie spolki....i na jednym z takim spotkan sporo mozna bylo sie dowiedziec. np ze nie pracuje sie 8h tylko ma sie przymusowa przerwe na lunch. ze nie ma elastycznego czasu pracy tylko zespol ma zapewnic obsluge klientowi np od 7:30 do 18. to znaczy ze ktos w tych godzinach musi pracowac. poza tym duzo ludzi z tych przejetych spolek sie zwalnia. ze strachu przed tmf. niskie place, brak wynagrodzenia za nadgodziny. mobbing.
1
KS 2017-02-22 14:23
Ale, co to ma Brexit do tego? Chyba Ci sie firmy pomylily.
olga 2017-02-22 14:25
Kiedy tam pracowalas? W jakim dziale?
DS 2017-02-22 15:22
No i dlaczego kłamiesz w żywe oczy?! Nigdy w TMFie nie bylo obowiazku pracy do 18:00 i nie ma go rownież obecnie (wyjatek stanowi recepcja, ktora ma inny rozklad pracy, ale zakladam, ze Ciebie to nie dotyczy?).

Obecnie jest elastyczny czas pracy i w godzinach 9:00-17:30 powinna byc zapewniona obsluga klienta niemniejjednak odstepstwa niewielkie sa mozliwe i zalezy od danego zespolu i rodzajow klientow jakich obsluguje -chyba uzasadnione tak?

W praktyce wyglada to tak ze w zespole dużuruja osoby, ktore w razie potrzeby sa w stanie pomoc klientowi -elastyczny czas pracy dziala w dwie stony, i nie ma byc elastyczny tylko i wylacznie z perspektywy pracownika ;)

Podobnie sprawa dotyczy przerwy lunchowej -ktora notabene jest we we wszystkich korporacjach np. Wielkiej Czworki; tez juz nie funkcjonuje. O ile sie nie myle gdzies w okolicach grudnia taka decyzja zostala przekazana pracownikom.

Zatem ponawiam pytanie, dlaczego na forum ogolnodostepnym udzielasz nieprawdziwych informacji, wprowadzajac w blad potencjalnych pracownikow?

2
Pracownik z Katowic 2017-02-22 16:54
Mobbing, co za bzdury....
Pracuje w tej firmie kilka lat i nigdy czegos takiego nie doświadczyłam. Ani ja, ani żaden z moich współpracowników.
Proponuje nie pisać nieprawdziwych opinii, a jeżeli czujesz sie mobbingowany to od razu idź do sądu. Swoją drogą nawet nie wiem, czy pracujesz u nas czy tylko robisz czarny PR.
Przerwa na lunch juz nie funkcjonuje. Elastyczny czas pracy oznacza, że obsługa ma być zapewniona w godz. od 9-17.30. W niektórych teamach obowiązują dyżury i np. raz w tygodniu dwie osoby pracują do 17.30. W pozostałe dni do 16.00.

Nie może byc w TMF tak źle jak tu jest opisywane przez niektóre osoby, skoro jest sporo osób, których staż pracy to kilka lat. Nikt ich tu nie trzyma na siłe... ofert pracy w księgowości nie brakuje.




3
A. 2017-02-22 18:14
Jungen, a ty w HR pracujesz ze wiesz to napewno? Może warto najpierw sprawdzić informacje zanim się je zacznie upubliczniac?
1
Pracownik 2017-02-22 18:16
Szkoda, że tak dużo osób ignoruje regulamin Gowork, mimo że potwierdzają zapoznanie się z nim! Odpowiedzi powinny być merytoryczne!
1
Głosrozsądku 2017-02-22 18:49
Czytając wpisy odnoszę wrażenie, że podłość ludzka nie ma granic. Ludzie pracują w firmie i bez skrupułów ją kopią. Najprostsze wyjście to zwolnić się , jest tyle propozycji pracy zawsze coś można znaleźć. A skoro jest tak źle to może gdzieś będzie lepiej.
2
HT 2017-02-24 15:19
Elastyczny czas pracy wprowadzono i zniesiono przerwe bo ludzie z extora sie oburzyli. Do tej pory tak pracowali i nie wyobrazali sobie ze bedzie inaczej. poza tym duzo zalezy od dzialu.

@DS nigdzie nie napisalem ze jest PRZYMUS pracy do 18. gdzie tam widziales/widzialas slowo przymus? pracodawca powinien Cie wyslac na badania okulistyczne. nie wiem czy zauwazyles/zauwazylas ale przed tym bylo napisane: np a w jezyku polskim "np" oznacza na przykład. Poza tym sam napisales/napisalas: "W praktyce wyglada to tak ze w zespole dużuruja osoby, ktore w razie potrzeby sa w stanie pomoc klientow.." Co w moim mniemaniu oznacza, ze ktos zapewnic musi ciaglosc obslugi, czyli nie zawsze pracujesz 9:00-17:30 ;-) No i czemu akurat 9-:00-17:30? Nie powinno byc 9:00-17:00? ;-) A odpowiedz na Twoje pytanie brzmi: nie wprowadzam ludzi w blad. pisze prawde, ktora przekazano na spotkaniu z tmf. Powie Ci to kazdy z ludzi pracujacych z przejetych spolek.

@pracownik z Katowic napisalem o Warszawie, a nie o Katowicach. Dodatkowo moja opinia jest subiektywna. Duzo zalezy od dzialu i przelozonego. Slowo mobbing wystapilo nie dlatego ze kazdy mozee go doswiadczyc, ale dlatego ze takie sytuacje sie tam zdarzaja i trzeba sie z tym liczyc. I powtorze raz jeszcze: przerwa na lunch zostala zniesiona nie dlatego ze tmf chcial ja zniesc, ale dlatego ze podniesiono bunt. Czemu do tej pory tmf tego nie zniosl tylko dopiero jak przejeto dwie spolki? ;-) Daje do myslenia, prawda?

Moze napiszcie cos wiecej czy dostaliscie jakies bony na swieta? Albo premie roczna? Dostajecie bilety do kina? No tak sie burzycie ze standardem w korpo jest przerwa lunchowa ;-) bilety do kina tez sa standardem! Karte multisport macie? No chyba jakis tani substytut ;-) A ponownie napisze ze multisport to standard w korpo ;-) napiszcie moze o tym jak fakturujecie klienta ;-) jedno czego nie mozna odmowic to umowa na czas nieokreslony, a niektorym na tym zalezy. A podsumowujac te dyskusje: chcesz to idz i sprawdz jak sie pracuje i przekonaj sie na wlasnej skorze ;-)

Koncze i nie bede dalej dyskutowac z ludzmi z tmf odpowiedzialnymi za PRM. Domyslam sie, ze macie spore braki ;-)
3
AM 2017-02-25 20:12
Strasznie dużo negatywnych emocji w Twoim poście. ..no i może nawet Cię rozumiem....nie kazdy lubi zmiany i na pewną budzą one niepokój i zachwianie poczucia bezpieczeństwa. Zapewne jestes z jednej przejmowanych spolek, wiec jest to normalne...ale na pewno nie umozliwia to rzetelnej oceny TMF bo nie pracujesz tu zbyt dlugo..Elastyczne godziny pracy wprowadzono ponad rok temu - stosowna zmiana została ujęta w regulaminem pracy. Owszem po połączeniu zapropowano możliwość rezygnacji z lunchu..ale to chyba dobrze ze wyszli na przeciw oczekiwaniom. Z drugiej strony taka przerwa w czasie pracy jest bardzo fajna i wiele osob dalej z niej korzysta. Są bony, fundusz, angielski, opieka medyczna. Multisport tez był ale zmieniliśmy na ok system. ..moim zdaniem tez fajny..może i tańszy nie wiem nie znam się. ..ale czy to źle?...moim zdaniem powinnies chwile się wstrzymać z oceną i jeśli po jakimś czasie dalej będzie Ci tak zle w TMF...to myślę że najlepiej poszukać innej pracy...Zycie jest jedno i trzeba go przeżyć najfajniej jak się da..a nie męczyć się w pracy która nie daje satysfakcji. Ja pracuje w TMF i jestem zadowolona.
2
Zuzanna 2017-02-27 14:11
Jeszcze trwa rekrutacja na stanowisko Księgowy/Księgowa w firmie TMF Poland Sp. z o.o. Aplikowaliście na tą ofertę pracy? Jakie macie wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej?
HT 2017-02-27 15:41
Ale kto powiedzial ze ja tam pracuje? PRACOWALEM! Zostalo mi mnostwo przyjaciol, ktorzy caly czas sie skarza. Natomiast wiem, ilu ludzi czuje sie sfrstrowanych wprowadzanymi zmianami, i jak to wplywa na ich zycie i samopoczucie. Wiec jedyne na czym mi zalezy to przestrzec, ale jak napisalem wyzej: sprawdzcie na wlasnej skorze.
@AM a czemu nie dodalas, ze za angielski trzeba placic ? ;-) niewiele, bo niewiele ale jednak cos. A standardem w korpo jest przeciez darmowy ;-) najciemniej pod latarnia...TMF swiadczy uslugi z plac a sam zmienai regulamin po roku? ;-) naprawde profesjonalizm ;-) Z przerwa jest roznie. Dla jednych to dobrze, dla drugich zle. Wszystko zalezy od punktu widzenia, powinna byc dobrowolna a nie przymusowa, albo po prostu przeprowadzona ankieta wsrod pracownikow czy chca czy nie.
Nie oceniam ok system. Dla mnie to ten sam rodzaj benefitu co multi. Chodzilo mi raczej o atak na mnie, ze pisze bzdury i glupoty, bo przeciez przerwa na lunch jest standardem w korpo. No wiec odnioslem sie do innych standardow, w duzo lepszych korpo ;-)
HT 2017-02-27 15:50
Ponadto, tu mozna wyrazic opinie. JA swoja wyrazilem. Dla osob kandydujacych - poczytajcie opinie uzytkownikow o nickach: Katja, Tunia, Kejt, Gerli, Skurka, Byly pracownik, aga, Kor, sds, kakao, orka, Kesha, Ann, Kalia91, mika89, topos itd. Sprzed ladnych kilka miesiecy. I ocencie proporcje do tych ktorzy sie tak burza ze tmf to cudowna firma.
2
Zuzanna 2017-03-01 10:56
@AM jak długo pracujesz już w firmie? Mogłabyś opowiedzieć jak wyglądał w Twoim przypadku proces rekrutacji?
Pracownik 2017-03-02 06:29
Czytaj proszę ze zrozumieniem! Regulamin zmieniono nie po roku, ale rok temu...co to ma to rzetelności firmy!?! Chyba logiczne jest ze firma to jest żywy organizm i mogą się zmienić zasady pracy!?! Zmieniono zasady, dokonano zmiany w regulaminie.

Dalej nie rozumiemy dlaczego czepiasz się tych godzin pracy, skoro nie rozumiesz to tłumacze...przychodzisz na 8:00 pracujesz do 16:00; przychodzisz na 9:30 pracujesz do 17:30. Wyjaśniono ci równez ze w praktyce raz w tygodniu pracujesz do 17:30. W niektórych korpo są zmiany nocne bo tego wymaga np. Obsługa klienta w innej strefie czasowej -i co też będziesz ich atakował ze są zmiany nocne?;)

Najwyraźniej jesteś uprzedzony i żaden argument do Ciebie nie trafi;) Nikt nikogo na sile nie trzyma;) niech zainteresowani sami zdecyduja;)

Weryfikuje nasze benefity porównując z innymi korpo...bardzo prosze:
-bony na święta są
-ok system jest
-opieka medyczna jest
-bilety do kina są (u nas to jest zwrot za wszelkie bilety na wyjścia kulturalni sportowe do określonej kwoty rocznie; nie oczekuj ze podam Ci teraz jakiej bo to zależy od osiąganego dochodu -jesteśmy takim kryterium zobligowani zgodnie z przepisami o ZFSS, najniższy poziom zwrotu to ok 350 zł rocznie)
-wyjścia kwartalne z managerem zespołu (lunch, kino, kręgle czy co tam chcecie) jest
-wyjazdy integracyjne wspólne dla wszystkich biur są
...
Daj sobie juz spokój! Jeszcze się dobrze się Twój pracodawca nie połączył z TMFem a ty juz olujesz jadem!
3
Zuzanna 2017-03-02 08:57
@pracownik dziękujemy za informacje na temat benefitów w firmie. Długo już pracujesz w TMF? Co mógłbyś opowiedzieć o możliwościach rozwoju w firmie?
Pracownik 2017-03-02 13:04
Teraz będzie 3 lata. Jeżeli tylko pracujesz dobrze nie popełniasz naokraglo tych samych błędów, uczysz się, jesteś bystra i myślisz przy tym co robisz to napewno zostaniesz doceniona;)
1
Zuzanna 2017-03-02 13:14
@Pracownik to oznaka dobrego pracodawcy, jeśli docenia się starających się pracowników.
1
Pracus 2017-03-26 23:30
Jak dla mnie praca jak każda inna. Jesli Ci zależy to czasem zostaniesz bo chcesz zrobić to co do Ciebie należy. Nikt Ci nie każe-jeżeli chcesz mieć wszystko zapięte na ostatni guzik, chcesz zeby klient był zadowolony i sam/a lubisz wiedzieć ze zrobiłaś/es wszystko jak należy to pracujesz tyle ile musisz. Od teamu zależy jak jest w międzyczasie, ale mozna trafić naprawdę dobrze. A ze mam inne doświadczenia to naprawdę wiem, ze moze być duuuuuuzo gorzej.
1
anonim 2017-03-31 18:19
Plusy:
-atmosfera
-warunki socjalne
-lokalizacja
-ruchomy czas pracy
-bardzo dużo można się nauczyć

Minusy:
-małe wynagrodzenia w porównaniu z rynkiem pracy
-brak premii
-brak wynagrodzenia za nadgodziny
-niekiedy chaos organizacyjny

3
Zuzanna 2017-04-03 08:45
@anonim chętnie dowiemy się więcej na temat możliwości rozwoju w firmie. Rozumiem, że TMF Poland Sp. z o.o. to dobre miejsce na zdobycie doświadczenia?
1
Peryka 2017-04-07 19:34
TMF poniżej standardów, konkurncja lepiej płaci i oferuje lepszy system motywacyjny!
2
Marisol 2017-04-20 20:45
Ludzie z Extora też już się przenieśli do biura TMF. Teraz pracuje tam ponad 300 osob, olbrzymie zagęszczenie, biuro wygląda jak call center...
1
Leon 2017-04-20 22:45
TMF Poland to moje miejsce pracy od dawna. To miejsce na dobrą pracę, rozwój osobisty oraz przebywanie z fajnymi ludźmi.W Polsce zatrudniają ponad 200 osób. Podstawową działalnością to usługi księgowe, kadrowo-płacowe oraz korporacyjno-sekretarskie.
Zuzanna 2017-04-21 08:36
@Peryka a jak wygląda system motywacyjny oferowany przez TMF Poland Sp. z o.o.?
Asia 2017-04-25 16:55
czyzby dzial marketingu? ;)
1
Widziadło 2017-04-29 09:14
TMF jak wiele innych firm z branży ma problemy z dobrymi pracownikami. Wiem co piszę bo pracując już długo obserwuję jak ludzie pracują a później mają pretensje o kasę!
MPOM 2017-05-06 18:13
Jestem zainteresowana ofertą pracy na stanowisko Asystenta Działu Księgowości, aczkolwiek obawiam się testów z j. ang. Nie jestem wybitna w posługiwaniu się tym językiem.
Rozumiem wypowiedzi oraz potrafię czytać w j. angielskim natomiast barierę stanowi rozmowa (bezpośrednia oraz telefoniczna). Czy wobec tego taki kandydat jak ja ma szansę dostać się do TMF Group?


"Znajmosć excela / worda / outlooka? W skrócie - Bardzo ważne.
Angielski również. Aczkolwiek w niektórych przypadkach możemy zrobic wyjatek"

A dokładnie o jakie przypadki chodzi? :-)

Pozdrawiam.
MPOM 2017-05-06 18:14
Jestem zainteresowana ofertą pracy na stanowisko Asystenta Działu Księgowości, aczkolwiek obawiam się testów z j. ang. Nie jestem wybitna w posługiwaniu się tym językiem.
Rozumiem wypowiedzi oraz potrafię czytać w j. angielskim natomiast barierę stanowi rozmowa (bezpośrednia oraz telefoniczna). Czy wobec tego taki kandydat jak ja ma szansę dostać się do TMF Group?


"Znajmosć excela / worda / outlooka? W skrócie - Bardzo ważne.
Angielski również. Aczkolwiek w niektórych przypadkach możemy zrobic wyjatek"

A dokładnie o jakie przypadki chodzi? :-)

Pozdrawiam.
Nick 2017-05-07 11:52
Duże obłożenie pracą, szczególnie osób na wyższych stanowiskach, co przekłada się na dużą liczbę nadgodzin.
Nadgodziny niepłatne. Można je wybrać na wniosek pracownika ale wtedy wiadomo - należy się jedynie czas wolny w stosunku 1;1 a nie 1:1,5 jak powinno być. Ponadto nieraz nie ma kiedy wybrać tych nadgodzin, i kumuluja sie już z poprzednich okresów.
Wg mnie bardzo niefajne postępowanie pracodawcy, a szkoda, bo ogólnie reszta jest ok, można się dużo nauczyć, szczególnie angielskiego.
Ogólnie pracę oceniam dobrą na start, ale na maks 2-3 lata, pózniej warto szukac czegos lepszego.
2
Topman 2017-05-07 17:14
Czy w Tmf nadal obowiązuje 15-sto minutowe rozliczanie czasu pracy pracowników? Jeśli tak, to należy poinformować o tym nowych, młodych kandydatów, aby wiedzieli o tym, zanim zdecydują się pracować w tmf.
1
Zuzanna 2017-05-08 09:19
@Topman co rozumiesz przez "15-sto minutowe rozliczanie czasu pracy pracowników"? Rozumiem, że nie pracujesz już w TMF Poland. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat Twojej pracy w firmie? W jakim dziale pracowałeś?
Topman 2017-05-08 12:29
@Zuzanna: dzień pracy (8h) rozłożony był (jest?) na kwadranse, z których rozliczasz się wpisując w "profile" ich ilość (kwadranse) jaki przeznaczasz na wykonane prace dla danego klienta/firmę. Przy rozliczaniu kwadransów uwzgl. również czas przeznaczony na zrobienie kawy, toaleta itp. Jeśli na te czynności przeznaczasz tylko 1 kw. to wszystko jest ok, ale jeśli 2 lub 3 to jest to źle widziane. Moje pytanie, czy nadal to obowiązuje?
1
Marisol 2017-05-11 18:56
Teraz poszli dalej, jest 6 minutowy...
1
Kendra 2017-05-12 19:41
Nadal tak uważasz ? Nadal jesteś w tej firmie?
1
Wolny 2017-05-17 23:00
Czy mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi z tymi 15- minutówkami? Wszyscy się rozpisujecie a dla mnie to jest zupełnie niezrozumiałe. Słyszałem sporo dobrego o firmie i mam zamiar startować, złożyć cv. i może się uda.
Wyjadacz tmf 2017-05-19 21:45
Nie przesadzajcie z tym rozliczaniem się z WC i kawy. Po prostu jest obowiązek ewidencjonowania czasu​ alokowanego na danego klienta. Z tego co wiem nie jesteśmy jedyną firmą na rynku stosująca takie rozwiązanie.
interr 2017-05-19 23:25
A tak z ciekawosci napisałby ktoś jakie wynagrodzenie brutto jest oferowane w kadrach i placach?
Topman 2017-05-20 15:56
@Wyjadacz tmf nie przesadzam, bo tak było (jest?) i to jest szczera prawda. Oczywiście, jak w każdej pracy są równi i równiejsi, ja wypowiadam się z pozycji "równego". Rozliczanie czasu pracy na poszczególnych klientów ma odzwierciedlenie w przychodach i jest zrozumiałe, ale nie może być jednocześnie "batem" na pracowników.
1
Alice 2017-05-21 21:04
Pracuje jakiś czas w tej firmie i powiem szczerze że czytając wszystkie komentarze dochodzę do jednego wniosku: większość negatywnych opinii to niestety prawda (częste nadgodziny, ludzie chodzący jak zombie i ewidencja czasu pracy po 6 min) a niestety te pozytywne są nieprawdziwe. Wszystkie nowe osoby skarżą się na brak wdrożenia w pracę. Wszyscy na forum zachwalają jak to starzy pracownicy wprowadzają nowych w prace prowadząc ich za rączkę a prawda jest niestety taka że nowe osoby zostają wrzucane na głęboką wodę bo Ci "doświadczeni" są tak obłożeni robotą że siedzą po godzinach i nie mają czasu wyrobić się ze swoja pracą a co dopiero tłumaczyć coś komuś :/ ludzie są fajni choć zdarzają się niestety też tacy którzy dają odczuć nowym że są nic nie warci. W każdym pokoju jest licytacja na nadgodziny (jakby to był jakiś konkurs kto ma ich więcej). Nikt na wstępie nie mówi że praca głównie polega na perfekcyjnej obsłudze excela a jeśli sie go nie potrafi w stopniu zaawansowanych to jest kolejna trudność... Nikt też nie mówi na rozmowie w sprawie pracy o timesheetach które właśnie wypełnia się zgodnie z wykonana praca i często jest tak że wpisze się że cos robiło się dwie - trzy godziny i okazuje się ze to za długo bo umowa opiewa na np godzinę i wtedy trzeba się tłumaczyc swojemu menadżerowi. Ostatnio TMF zatrudnił bardzo dużo nowych osób i każda z nich jest zawiedziona i nastawiona na to żeby szybko się stamtąd ewakuować. Każdy z kim rozmawiałam a dopiero zaczął przygodę z tmf mówi że nie zostało mu nic wytłumaczone tylko rzucone coś na biurko z tekstem "zajmij się tym" a później są maile od starych pracowników z listą rzeczy do poprawy i sie tak poprawia i poprawia a czas leci i nie ma co wpisać do timesheeta :( ogólnie MASAKRA! nie polecam!
1
xds 2017-05-21 23:17
dzieki za ten post..jak widac nie ma sensu aplikowac...szkoda
Zuzanna 2017-05-22 08:47
@Alice pracę w jakim dziale opisujesz? Taka klaryfikacja będzie ważna dla osób, które szukają informacji o TMF jako potencjalnym pracodawcy, gdyż nie we wszystkich działach firmy praca wygląda tak samo. W pracy na którym ze stanowisk jest wymagana perfekcyjna znajomość Excela?
Alice 2017-05-22 08:57
Od pół roku pracuję na stanowisku asystenka działu księgowości. Nie wiem na którym stanowisku excel w stopniu zaawansowanym nie jest wymagany ponieważ rozmawiałam z osobami zatrudnionymi w kadrach i tam też mają z tym problem - tabelka tabelkę pogania i znajomość skomplikowanych formuł to podstawa aby szybko wyrobić się ze zleconymi zadaniami :/
1
anonim 2017-05-22 17:43
Akurat jeżeli chodzi o biegłą obsługę excela to wg mnie to jest podstawa jeżeli chodzi o zawód księgowego i wiem, że zajęcia są na studiach ekonomicznych (ja nawet miałam VBA), tak więc ogarnięcie tych "skomplikowanych" formuł (w głównej mierze tabele przestawne i funkcje typu wyszukaj pionowo) to kwestia kilku dni, wszystko jest w internetach.
Natomiast co do poprzedniej wypowiedzi to całkowicie się zgadzam, chociaż to pewnie zależy od tego jak trafisz. I czy jesteś zdolna, sumienna (i nieasertywna przy okazji ;P) - to już po tobie, bo tacy asystenci są na wagę złota.
Moje doświadczenia na początku pracy - uczenie się głównie na własnych błędach bo nikt nie ma czasu albo po prostu nie wie, bo spółka ma nieznaną im jeszcze specyfikę. Idziesz to menażera po radę a on mówi Ci "zadzwoń do poprzedniego biura jak to robili", albo "zadzwoń do informacji podatkowej", "zadzwoń gdzieś tam". Po takich radach normalnie aż ręce opadają. Później wychodzą błędy no i pytania czemu nie było dobrze robione od początku. No heloł.... Dokładając do tego nieraz nieludzkie tempo pracy to za przeproszeniem, rozwolnienia można dostać z tego stresu ;P.
Ale ja wole patrzeć na to z innej perspektywy - gdy w końcu zmienisz pracę na taką gdzie warunki pracy są normalne, to człowiek poczuje się jak na wakacjach !!! ;D ;D ;D
Zostaw swoją opinię o TMF Poland Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TMF Poland Sp. z o.o.