brak logo

SOTECH Sp. z o.o.

Bielawa

Opinie o SOTECH Sp. z o.o.

admin 2015-07-30 21:55:09
Znasz opinie z pierwszej ręki na temat firmy SOTECH Sp. z o.o. ? Czekamy na nowe informacje od pracowników.
5
Jurek 2016-08-11 22:27:45
Super firma
3
xxx 2016-09-08 14:51:19
Praca (tak słyszałem) nie jest zła. Ale płacą raczej kiepsko (mniej niż minimalna krajowa dla zatrudnianych na umowę-zlecenie). Praca dwu zmianowa. Weekendy wolne (zdarzają się nadgodziny w soboty.
Niestety głośno (maszyny),ale też radio napier.... cały czas i to podobno dużo głośniej niż maszyny.
Jak to komuś nie przeszkadza? To tylko składać CV.
2
LOL 2016-10-05 15:51:16
Zmień informatora lub informatorkę i poradź by poszła szybko do lekarza bo od tego radia na głowę coś jej jebło:))))
3
xxx 2016-10-20 21:47:33
widzę że odezwali się ci co urządzają radiowy terror - to jest czysty mobbing. Jeszcze was ludzie do sadu podadzą i przez rok co najmniej włóczyć się po nich będziecie.

p.s. Informatora mam widać dobrego skoro taka chamska odpowiedz padła.
Janek 2016-10-26 08:09:03
Tak się składa że pracuje w tej firmie jeden ewenement której radio przeszkadza.Nie wiem jak ją nazwać bo jak kobieta raczej się niezachowuje.Ja zalecam zaciągnięcie rady u specjalisty lub raczej rezygnację z pracy a możesz mi wierzyć wszyscy odetchna z ulgą:)
3
xxx 2016-10-28 20:19:57
Czyli jak ktoś jest niepalący, a reszta pali to on ma się zwolnić z pracy, bo mu dym przeszkadza?

Czyli ma zrezygnować z utrzymania i iść po zasiłek. Zrezygnować z pieniędzy za które żyje, bo WY chcecie w pracy słuchać głośno radia, a ona WAM przeszkadza.

Dobrze zrozumiałem?

Szczerze, to nie chcę mi się wierzyć, że jest tylko jedna osoba której przeszkadza głośne radio. Może reszta po prostu boi się odezwać.
Lok 2016-11-03 15:27:31
Robią pyszne pierogi.
2
lelum 2016-11-05 06:58:03
Ścisz to radio!!!
2
Zostaw swoją opinię o SOTECH Sp. z o.o. - Bielawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SOTECH Sp. z o.o.