brak logo

SVILANIT POLSKA SP. Z O.O.

Kraków

Opinie o SVILANIT POLSKA SP. Z O.O.

Adi 2012-07-15 20:45:31
odpuście sobie, firma w której pracują dwie osoby "prezes" i "kierownik" na wszystkie salony. nie ważne jak będziecie się starać zawsze będzie problem.

wiecej nerwów niż pożytku. nie masz szans na rozwijanie sie ani na jakikolwiek awans.
ala 2013-04-03 11:57:52
ogłoszenia ze poszukuja sprzedawcy leci juz drugi miesiac ,wzywa na rozmowe jakas ,,blndi" i gada o pierdołach ,nie trzeba przynosic rzadnych swiadectw ,mysle ze pani to robi dla zabicia czasu bo ruchu brak w sklepie.przeciez juz napewno niejdna kandydatka była której warunki pasuja ech szkoda czasu na rozmowe
krakowiak 2013-05-23 18:57:31
ala - 2013-04-03 11:57:52

ogłoszenia ze poszukuja sprzedawcy leci juz drugi miesiac ,wzywa na rozmowe jakas ,,blndi" i gada o pierdołach ,nie trzeba przynosic rzadnych swiadectw ,mysle ze pani to robi dla zabicia czasu bo ruchu brak w sklepie.przeciez juz napewno niejdna kandydatka była której warunki pasuja ech szkoda czasu na rozmowe
Jestem stałą klientką sklepu Svilanit uważam że produkty tek marki są bardzo dobrej jakości tzn.są wytrzymałe np.ręczniki które kupuje są nie barwiące i szybko schną.Polecam sklep gdyż marka posiada pełną paletę kolorów i rozmiarów wszystkich ręczników.Sklep będę polecać wszystkim moim bliskim.
krzeszowice 2013-05-23 19:08:58
krakowiak - 2013-05-23 18:57:31

ala - 2013-04-03 11:57:52

ogłoszenia ze poszukuja sprzedawcy leci juz drugi miesiac ,wzywa na rozmowe jakas ,,blndi" i gada o pierdołach ,nie trzeba przynosic rzadnych swiadectw ,mysle ze pani to robi dla zabicia czasu bo ruchu brak w sklepie.przeciez juz napewno niejdna kandydatka była której warunki pasuja ech szkoda czasu na rozmowe
Jestem stałą klientką sklepu Svilanit uważam że produkty tek marki są bardzo dobrej jakości tzn.są wytrzymałe np.ręczniki które kupuje są nie barwiące i szybko schną.Polecam sklep gdyż marka posiada pełną paletę kolorów i rozmiarów wszystkich ręczników.Sklep będę polecać wszystkim moim bliskim.
Witam jestem pierwszym klientem który zakupił w maju u was ręczniki bambusowe i bawełniane z lnem.Jestem bardzo zadowolony perfekcyjną obsługą klientki w sklepie Kazimierz.Pani jest uśmiechnięta i dodatkowo ma wiedzę na temat asortymentu.Z rodziny osoba kupiła przez tą samą Panią pościel bawełnę satynową egipską gdzie cechy jakie sprzedawca wymienił sprawdziła się w użytkowaniu.Chodzę po sklepach po galeriach w Krakowie ale takiego doradztwa o gramaturach i jakościach nigdzie nie usłyszałem.Towar w sklepie jest ładnie wyeksponowany i bardzo kolorowy co mnie przyciągało do oglądania aż w końcu zakupiłem jakościowe rzeczy;)Polecam ten sklep gdyż rzeczy są ładne i na lata.Firmę tę polecam wszystkim.
Patryk 2013-05-26 23:11:22
krzeszowice - 2013-05-23 19:08:58

krakowiak - 2013-05-23 18:57:31

ala - 2013-04-03 11:57:52

ogłoszenia ze poszukuja sprzedawcy leci juz drugi miesiac ,wzywa na rozmowe jakas ,,blndi" i gada o pierdołach ,nie trzeba przynosic rzadnych swiadectw ,mysle ze pani to robi dla zabicia czasu bo ruchu brak w sklepie.przeciez juz napewno niejdna kandydatka była której warunki pasuja ech szkoda czasu na rozmowe
Jestem stałą klientką sklepu Svilanit uważam że produkty tek marki są bardzo dobrej jakości tzn.są wytrzymałe np.ręczniki które kupuje są nie barwiące i szybko schną.Polecam sklep gdyż marka posiada pełną paletę kolorów i rozmiarów wszystkich ręczników.Sklep będę polecać wszystkim moim bliskim.
Witam jestem pierwszym klientem który zakupił w maju u was ręczniki bambusowe i bawełniane z lnem.Jestem bardzo zadowolony perfekcyjną obsługą klientki w sklepie Kazimierz.Pani jest uśmiechnięta i dodatkowo ma wiedzę na temat asortymentu.Z rodziny osoba kupiła przez tą samą Panią pościel bawełnę satynową egipską gdzie cechy jakie sprzedawca wymienił sprawdziła się w użytkowaniu.Chodzę po sklepach po galeriach w Krakowie ale takiego doradztwa o gramaturach i jakościach nigdzie nie usłyszałem.Towar w sklepie jest ładnie wyeksponowany i bardzo kolorowy co mnie przyciągało do oglądania aż w końcu zakupiłem jakościowe rzeczy;)Polecam ten sklep gdyż rzeczy są ładne i na lata.Firmę tę polecam wszystkim.
Ja również zakupiłem kilka tygodni temu zestaw ręczników bawełnianych i szczerze jestem zadowolony z ich jakości.Polecam również obsługę w Galerii Kazimierz, Pani jest bardzo miła, zaangażowana i dobrze potrafi doradzić. Na pewno tam wrócę...
iiiii 2013-06-12 16:24:42
a mnie się wydaje czytając te wypowiedzi że to ta sama osoba pisze hahahahha no tak ,,blondi" nie ma co robić hehehhehehe
ela555 2013-06-27 22:30:00
Jakiś czas temu miałam okazje zakupić kilka produktów w tym sklepie. Co do ich jakości, to rzeczywiście jest bardzo dobra, natomiast kobieta która mnie obsługiwała była bardzo nieprzyjemna. Dokonałam zakupu w Bonarce, a tam trafiłam na dość krótko ostrzyżoną blondynkę, wyglądającą na wiek ok. 42 lat. Muszę przyznać że osoba ta, strasznie zraziła mnie do tego sklepu, mam nadzieję, że jak odwiedzę ten sklep ponownie zostanę obsłużona nieco milej przez inną, sympatyczniejszą ekspedientkę .
anonim 222 2013-06-30 18:58:56
Z przkroscia musze stwierdzic ze w sklepie umiejscowionym w Galerii Kazimierz, trafilem na bardzo AROGANCKA ekspedietke , bez znajomosci asortymentu i z niewielkim poziomem kultury osobistej. Gdy poprosilem o rozmowe z kierownikem pani PODNIESIONYM GLOSEM odpowiedziala z to ona jest zastepca kierownika. Asortyment jest niezly lecz opsluga bardz slaba.
urszula 2013-06-30 19:20:07
zgdzam się z poprzednią opinia,miałam podobną sytuacje z ta pania przedstawiajacą sie jako zastępca kierownika, przy zakupie pani nabiła na kase towar, do którego nie byłam jeszcze przekonana. Po mojej zmianie decyzji , Pani stwierdziła ze nie moze wycofac sprzedaży z komputera.Asortyment super, lecz obsługa w tym sklepie pozostawia wiele do życzenia.
małopolka 2013-08-12 16:00:26
Opinie "zadowolonych klientów" pisze jedna i ta sama osoba. Wystarczy spojrzeć po datach.

Kochani, każdy kto zechce pracować w firmie Svilanit odradzam z całego serca. Nie warto. Płaca jest żałośnie mała, w ogóle nie adekwatna do tego co musisz wysłuchiwać od głupio-mądrej kierowniczki. Walka o klienta niesamowita, a w wypadku braku złowienia "jelenia" tłumaczysz się.. ile razy siusiu byłaś, czy sklep w ogóle jest otwarty, itp. itd..
Tak jest w malutkich firmach gdzie jest tylko szef i jego "(usunięte przez administratora)".
który wcina się we wszystko co robisz.

Pozdrawiam.
2013-08-19 10:31:10
Witam wczoraj byłam na zakupach w Galerii Krakowskiej. Szukałam prezentu na ślub cywilny, jakieś ręczniki czy pościel. Natrafilam w końcu na Panią ekspediętke, która znała się na towarze i na sprzedarzy. Pani pokazała cały asortyment który mnie interesował, przekazała najważniejsze informacje dotyczące produktu. Byłam bardzo mile zaskoczona dekoracja i obsługą. Niewiele jest sklepów, gdzie kupujący jest profesjonalnie obsłużony a ten sklep i Pani w nim obsługująca jest na medal. Więcej takich sklepów i ekspedjetek bym sobie życzyła, a-produktu są super.
Dziuba:)
2013-08-19 10:33:16
- 2013-08-19 10:31:10

Witam wczoraj byłam na zakupach w Galerii Krakowskiej. Szukałam prezentu na ślub cywilny, jakieś ręczniki czy pościel. Natrafilam w końcu na Panią ekspediętke, która znała się na towarze i na sprzedarzy. Pani pokazała cały asortyment który mnie interesował, przekazała najważniejsze informacje dotyczące produktu. Byłam bardzo mile zaskoczona dekoracja i obsługą. Niewiele jest sklepów, gdzie kupujący jest profesjonalnie obsłużony a ten sklep i Pani w nim obsługująca jest na medal. Więcej takich sklepów i ekspedjetek bym sobie życzyła, a-produktu są super.

Dziuba:)
Przepraszam mowa o Galerii Kazimierz:)
Dziuba:)
małopolska 2013-10-07 13:21:02
Szkoda swoich nerwów, czasu, poświęcenia-nie warto, ponieważ nikt tego nie docenia.Obietnice o premii- trzeba zapomnieć!!!!!!!!!!!!! Wymagania co do pracy- KOSMICZNE!!!!!!. Wszystkie wyżej wymienione UWAGI to prawda. Nie polecam pracy w tej firmie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dorian 2015-01-31 17:00:04
hmm hmmm, czy svilanit polska byłby dobrym miejscem na drobienie sobie do życia przez studenta? bo włąśnei czasem brakuje mi do pierwszego ze stypendium i myśle żeby gdzieś sobie poprawić wpływy. Tylko nie wiem czy svilianit to dobre miejsce... polecacie ? odradzacie? jakieś konkrety? pozdrawiam serdecznie
joir 2016-05-07 16:29:59
Dlatego właśnie jest rekrutacja, by wybrać tych najlepszych, a tych, co się nie nadają po prostu zostawić @we. To nic nadzwyczajnego. Firma jest porządna i zatrudnia tylko ludzi z doświadczeniem, więc nie każdy ma szansę.
Zostaw swoją opinię o SVILANIT POLSKA SP. Z O.O. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SVILANIT POLSKA SP. Z O.O.