brak logo

Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala

Krzyszkowice

Opinie o Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala

igla9393 2014-06-27 17:51
Na ogól całkiem ok ale to opinia po dwóch przepracowanych dniach w Oberży . Potem było gorzej ... Organizacja pracy w kelnerek leży . Przez cały dzień gdy pracujesz nawet na 5 minut nie możesz usiąść( " bo nie płacę Ci za siedzenie ")dlatego po 8 h albo nawet czasem 15 nogi przysłowiowo " wchodzą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; nie mówiąc o tym , że przez te wszystkie godziny chodzisz głodna i nikogo to nie interesuje , czasem dostaniesz miseczkę zupy która zaspokoi twój żołądek na 2 h . To co tam się dzieje to jest dramat . (usunięte przez administratora)
8
ana 2014-12-03 12:58
O Boze ... a chcialam sie tam o prace starac, ale chyba dam sobie spokoj
6
Adam 2015-06-09 13:46
to jest tragedia,praca tam jest straszna,przepracowałem jako kelner 2 tygodnie,czasami cały dzień,po czym dostałem wynagrodzenie od pana mości szefunia 120 zł,wykorzystywanie naiwnych młodych ludzi,nie polecam nikomu
6
gastra 2016-04-18 22:22
i to nie tylko organizacja gastro na takie wesela i cateringi, sprytne rozwiązanie znaleźli bo jeszcze zajmują się wypożyczaniem sprzetu na gastro eventy, a więc keszu więcej
4
jack12 2016-11-05 15:11
To co piszecie to prawda. Wyzysk mlodych ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca za miske zupy. Nie wolno sie napic szklanki wody. Nie mozna usiasc, nogi bardzo bola, bo to widzi szef. Dziwie sie ze w 21 wieku istnieje jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tragedia, bez komentarza. Jestem pelen podziwu dla ludzi, ktorzy tam pracuja.
6
dan 2017-01-20 03:34
Potwierdzam, to co napisane. Zastanowcie sie 10 razy, zanim tam podejmiecie prace. A co sie dzieje w kuchni i na zapleczu?To sobie dpopwiedzcie sami. Ja nawet herbaty bym sie tam nie napil. Odradzam!!!!!!!!
5
alli 2017-01-20 14:23
Brus, smród i ubóstwo....
4
rene1 2017-01-20 14:25
Omijać z daleka.
4
jacek 2017-01-20 14:28
Źeby choć trochę tam dbali na zapleczu i w kuchni o czystość. Bez komentarza.
4
patrick4 2017-01-22 07:15
Higiena i czystosc pozostawia wiele do zyczenia w tej budzie
4
sebek 2017-01-23 06:59
Po prostu ko łchoz w 21 wieku.
3
inga 2017-01-24 06:46
Tam nawet tygodnia nie da się przepracować. Skąd oni wzięli ludzi, którzy tam pracują? Ob óz pra cy i nic poza tym. Wielki podziw dla pracujących tam.
4
rena 2017-01-25 21:08
Potwierdzam, to jest dopiero wy..zysk młodych, naiwnych, biednych ludzi z okolicy.
3
anetka 2017-02-02 09:16
Tam nie moźna się zatruć jedynie kawą i herbatą, nie polecam. Wielki podziw dla pracowników za WYTRWAŁOŚĆ!
3
Adrian 2017-02-04 07:10
A jak myślicie niezadowolony z pracy i płacy pracownik nie wyźywa się na szefie tylko na gościach. I wtedy tych potraw nikt na pewno by nie zjadł. Zapewniam. Pomyślcie trochę i zastanówcie się zanim coś zjecie tam... he, he....
3
Juhas 2017-02-27 21:06
No same "pozytywy" o tej knajpie. Ale chyba pojadę dalej.
2
Zostaw swoją opinię o Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - Krzyszkowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala