brak logo

PCT Patronic

Łódź

Opinie o PCT Patronic

anonim 2011-01-19 11:50:18
dobrze zarządzana firma z odpowiednimi ludźmi na swoich stanowiskach, pani prezes babka na poziomie, kierownictwo ok, bez mobbingu, jest szacunek i kultura, polecam, przyklad idzie z góry, zatem jak prezes jest na poziomie to tak samo jest o kazdy szczebel niżej idąc, polecam
nikt 2011-09-28 22:24:17
ja niestety nie doswiadczylem tej dobroci. Osoba szef to wredny czlowiek nie liczy sie z niczym nawet z lojalnym pracownikiem. Byle upodlic i zniewazyc. Nie polecam ciagly stres i do dupy zarobki. A tak na marginesie niedkugo uoadnie
1
anonim 2011-10-03 22:05:00
nikt - 2011-09-28 22:24:17

ja niestety nie doswiadczylem tej dobroci. Osoba szef to wredny czlowiek nie liczy sie z niczym nawet z lojalnym pracownikiem. Byle upodlic i zniewazyc. Nie polecam ciagly stres i do [usunięte przez moderatora]zarobki. A tak na marginesie niedkugo uoadnie

zgadzam sie nie polecam wrecz odradzam
jaki 2011-10-24 09:53:39
Sama prawda firma zeszła na psy liczy sie tylko przekupstwo i kumoterstwo a nie dobra praca, zwalniają
anonim 2011-10-26 11:52:44
Kiedyś było ok teraz porażka
1
Pracuś 2012-06-18 23:19:26
Firma chyli się ku upadkowi. Nerwowa atmosfera. Zarobki zależne od realizacji planów, niestety niewykonalnych. Stanowczo nie polecam !!!
1
zadowolony 2014-02-12 09:24:21
Firma Patronic jest najbardziej uczciwa firma jaka znam , jesli komus sie chce pracowac to mozna przyzwoicie zarobic. lelniwym proponuje bazarek lub spacer w lesie. opinie ponizej sa od ludzi ktorzy nie potrafili pracowac. pensja zawsze na czas. siper polecam
guliwer 2014-03-05 17:49:09
o widze pracownik sie odezwal zeby polepszyc opinie o firmie
dziubas 2014-04-07 22:48:21
czy znaleźliście o PCT Patronic jakieś ciekawsze info w sieci? ja nie mogę ogarnąć nawet ich strony
k. 2014-04-13 13:19:33
dziubas, Ty tak powaznie, wystarczy wpisac PCT Patronic w google, ich strona to patro kropka pl, ale chyba już nie działają.
aleksy 2014-05-30 19:33:40
Działają, nawet pct patronic robi obecnie rekrutację, szukają ludzi do pracy w salonach orange. Pozdrawiam.
1
maryśka :) 2014-06-12 11:35:29
Ciekawe jakie argumenty mają niezadowoleni ? Pensja na czas, wszystko zgodnie z umową, wiadomo ile można zarobić, płacą za nadgodziny, dają urlopy. Czego się czepiacie, albo inaczej na co liczycie, że zapłaci Wam ktoś za siedzienie przed TV ? Polecam dla ludzi chcących pracować.
2
sadar 2015-01-24 22:40:30
i jak, kobi próbowałeś może? bo ja stoję właśnie przed podobnymi dylematami jak Ty i myślałem, że może mógłbyś udzielić mi jakiś rad, co? a jeśli nie Ty, to może ktoś inny kto ma doświadczenie w pracy w PCT Patronic. Bo wiadomo, z jednej strony zależy mi na pracy, a z drugiej nie mam chyba na tyle odwagi żeby próbowac w ciemno
Monika 2015-01-28 08:32:01
Ja polecam, już tam nie pracuję niestety. Sama sie zwolniłam, szukając czegos lepszego i wyszło jak zawsze, do bani. Chciałabym wrócic, ale nie mam wakatu na moje stanowisko.
robek 2015-03-12 07:37:16
, czy tam jeszcze pracuje słynna pani Asia N., która była totalnym kablem i nadawała w eterze od rana do nocy do właścicielki, ponoć wygryzła tam masę ludzi liżąc to co nosi się z tyłu temu komu trzeba...
2
ja tam pracuje 2015-04-17 15:01:08
robek skoro masz takie świetne informacje to może podpisz się imieniem i zanwiskiem, czy brakuje odwagi ???
2
robek 2015-05-24 19:59:22
A co zabolało, uderz w stół, a winien się pyta, bucha cha cha, Aśka aż tak prawda boli...
2
agent 2015-06-08 10:40:22
Macie jakieś nowe informacje o warunkach pracy, szukają kogoś ? Tylko prawdziwe, bo z tego co widzę tu i na innych stronach to najczęściej wypowiadają się sfrustrowani nieudacznicy, a ich opinie nie jest obiektywna. Proszę o opinię kogoś kto aktualnie pracuje.
2
miras 2015-06-11 08:23:52
Obiektywna opinia jest taka, że to dobra firma, dobrze zarządzana i prowadzona przez zaangażowane osoby. Warunki, atmosfera ok, kaska wszystko na czas i bez gadania. Plany nakłada operator, więc z tym dyskusji nie ma, a małe nie są. Jeśli chodzi o pracę to jeśli chcesz być hanlowcem to masz szansę, bo firma zmienia profil.
1
agent 2015-06-17 22:08:36
Dzięki za opinię miras. Udało mi się pogadać z kimś kto tam pracuje i rzeczywiście są ok, ale szans na pracę w salonie brak, szkoda. A miałem w zeszłym roku cv składać.
maxym 2015-07-03 08:45:59
rudik, ale za to pracując na własny rachunek, jako handlowiec zarobisz wiele więcej niż w salonie. O ile oczywiście masz smykałkę do biznesu.
Pozdro dla fajnej ekipy z Patronica.
1
tomcio 2015-08-21 09:43:05
Patronic już nie ma salonów, wiec rekrutacji nie prowadzą. Salony Patronica przeszly do innego agenta, faxtela chyba. W tej chwili maja tylko handlowców i ich poszukują.
jejak 2015-10-21 10:37:30
no przecież pisał ktoś wyżej, że salonów oni już nie maja, tlko handlowcy u nich zostali.
ping 2015-10-25 00:29:41
Nikt Ci tutaj nic nie powie, dowiesz się wszystkiego na rozmowie. Tajemnica przedsiębiorstwa. Uczciwa i rzetelna firma.
1
Agata 2016-02-08 11:13:35
ja już jestem po rozmowie i wygląda to zachęcajaco, nie wiem jeszcze na jaką formę zatrudniania się zdecydować. Musze się zastanowić, czy umowa o prace czy działalność. Przede wszystkim dla mnie zaletą jest, że wiem od ludzi, że firma jest uczciwa. Czyta to ktoś kto w tej firmie pracuje lub pracował ? Mam jeszcze kilka ogólnych pytań, ale zdecydowana jestem.
1
dkao 2016-05-12 19:21:50
hej hej no ja rowniez @jacek poneiwaz tez chcualbym sie dowiedzeic jak to tutaj w firmie jest..czekam az wstawia jakies noe oferty pracy zebym mogl sie u nich zatrudnic no ewentualnie moze sprobuje sie do nich na staz albo na praktyki zalapac w firmie :)
1
Zostaw swoją opinię o PCT Patronic - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PCT Patronic