brak logo

Wydawnictwo Jezierski

Radom

Opinie o Wydawnictwo Jezierski

przyjaciel 2010-03-03 10:10:56
ot i wodać, jak kadra zarządzająca będzie ratować swoje [usunięte przez moderatora] :-)))))))))
Gimi 2010-03-03 20:57:36
Zgadzam się w pełni !
Nieznajomy 2010-03-10 08:21:14
Jestem zniesmaczony wulgaryzmami które są zawarte w postach.
anonim 2010-03-10 09:12:42
To wez tik taka, a najlepiej zaloz rozowe okulary. Albo wiesz co? Idz do szacownego prezesa Wydawnictwa i mu o tym opowiedz, na pewno poczuje sie zniesmaczony tym co mysla jego podwladni a moze nawet Ci, ktorych mija codziennie na korytarzu. A jezeli chcesz poczuc niesmak to sie zatrudnij w firmie,pracuj za nedzne pieniadze i probuj za nie utrzymac rodzine.
anonim 2010-03-10 14:16:48
Mamy prawo wyrażać swoje opinie poparte doświadczeniami, bo ono po to zostało stworzone. Jeśli to ma uchronić choć jedną osobę przed marnowaniem czasu i zdrowia w tej firmie to naprawdę warto!!!!!! To nie my powinniśmy się bać , ale oni, bo miara kiedyś się przebierze!
layla 2010-03-10 18:45:23
Nawet sobie sprawy nie zdajecie jak ja uwielbiam czytac te opinie. Prawda, prawda i jeszcze raz prawda. Piszcie wiecej !!!!!!!!!!!!
Po tym okresie pracy w koncu mozna powiedziec co sie mysli. W sercu lzej !!!!!!!!!!
ella 2010-03-10 23:57:15
warszawka poleciała bo tam od dawna limitów nie robili i wszystko, a teraz płaczą, przez nich firma musiała ciąć koszty na innych niewinnych pracownikach
layla 2010-03-11 08:37:01
Ciekawa jestem skąd wysunęłaś takie wnioski, pracowałaś w wawie że wiesz?? Najgorsze to jak ludzie sugerują sie plotkami i powtarzają to co radom powie. Jak chcecie to napisze dlaczego zwolnili tylu pracowników w Warszawie. A i uważajcie bo was to prędzej czy później i tak czeka. he he
ella 2010-03-11 09:27:40
warszawka niereformowalny zespół, mieli zawsze lepsze warunki od nas i zawsze gorsze wyniki, teraz jest nowy nie skażony zespół to może pokarzą wreszcie innym że nie są stale na końcu. Wiem co mówie nie muszę zgadywać. Na swoją pracę nie narzekam, nieźle zarabiam.
Ja 2010-03-11 09:48:27
czytam to wszystko i zastanawiam się skoro było wam tam tak źle to DLACZEGO siedzieliście tam po pare lat???? trzymaliście się stołków, ciepłych posadek a teraz plujecie na wszystko i wszystkich. Żal mi was, też tam pracowałam i zamknełam ten rozdział, mam nową pracę i nie użalam się nad sobą. A wy co robicie? Ci co zostali zwolnieniw ostatnim czasie powinni szukać pracy i nowych perspektyw. Tak wiem zaraz wszyscy powiedzie, że już ją znaleźliście. To moje gratulacje. Łatwo jest teraz krytykować, szkalować, dlaczego nie powiedziliście tym wszystkim osobom tego wprost co o nich sądzicie. Odnosze wrażenie, że Ci którzy od Was czegoś wymagali byli tymi ZŁYMI. Ci co głaskali po główkach byli najmądrzejsi, najlepszy nasympatyczniejsi. Też mam wiele uwag, ale co to da, że zaoczenie wyleje z siebie jad i żółć. Niestety prawda lezy po środku, dlaczego osoba przede mną powiedziała, że świetnie zarabia i nie jest żle. NIe szukajcie winy tylko w tych z zarządu, ale w sobie też. Na koniec riposta. Sami jesteście obłudni, zakłamani i fałszywi. Bo dopoki was nie zwolnili to byliście zapewne mili , sympatyczni, uśmięchnięci , a teraz w zaciszu komputera, stukąjąc w klawiaturkę próbujecie znaleźć usprawiedliwienie dla samych siebie.
1
ing 2010-03-11 10:12:18
no tak powoli prawda wyłazi o piszących
lutek 2010-03-11 10:31:54
do 80' - a może nie poleciałeś na swoich skrzydłach bo ty Kura jesteś nie Orzeł i nikt ich podcinać nie musiał. Załórz swoją firmę i pokaż nam jak latasz - popatrzymy. Nie zapomij założyć kasku i ochraniaczy
ciekawa 2010-03-11 11:44:40
a co z wydawnictwem w rzeszowie ? polecacie czy tez sa jakies przekrety?
anonim 2010-03-11 12:07:59
jest fajnie - polecam, ludzie ok
anonim 2010-03-11 16:00:37
Widze, że do rozmowy włączyli się zarządzający bo ktoś po nich jedzie :) znowu muszą się dowartościowywać i tak całe życie hehe
anonim 2010-03-11 16:06:06
Jak nic to oni, [usunięte przez moderatora] i nawet ty byka zrobiłeś bo załóż pisze się przez "ż" nie "rz" hehe widać kto napisał ostatnie posty..... no koment:)
lutek 2010-03-11 16:23:11
w tej firmie są też inni ludzie, nie tylko zarządzający i wy mądrale. a co nie wiesz co na to odpowiedzieć zabrakło wam dowcipu, masz babcie to idź się jej wypłacz, dzieciaku
ella 2010-03-11 21:07:42
podtrzymuje wszystko co napisałam o warszawce, a jesli chodzi o lepsze warunki w stolicy to miałam na myśli płacowe: podstawy, zaliczanie za moduły i za znaki w BO, rynek też macie wielki nie tak jak gdzie indziej, a gazeta jest w mieście dobrze znana, nawet w serialach występuje sama widziałam w Klanie i podobno też w Dom nad Rozlewiskiem, skoro reżyserzy biorą Ofertę do zdjęć jako gazete ogłoszeniową z wawy to nie jest tak źle. A lokalu zdaje się szukają nowego już od jakiegoś czasu.
lutek 2010-03-12 09:28:42
pudło chłopcy ja samochodu służbowego nie mam.
komórka 2010-03-13 21:16:00
Poradźcie szefowi,żeby przeszedł na Play;).Według reklamy ponoć zmienia firmę w jeden dzień:).Tak na poważnie to powszechnie wiadomo,że ryba psuje się od głowy i tak jest tutaj...
lelum 2010-03-13 22:23:48
o rybie juz wspomniane było ale nadal jak grochem o sciane, ale najlepiej przyjechać z hakerem i trzepać 486 czy czasem wpisów nie było. Pozdro i powodzenia panie [usunięte przez moderatora]
lutek 2010-03-17 22:37:44
każdy pisze co uważa za istotne, co mnie obchodzi czyjś prestiż, to wy się lansujecie na tej stronie na jedynych sprawiedliwych, ostatni samuraje, prawda jest taka że każda firma ma plusy i minusy, potraficie wymienić choć jeden plus - jeśli nie, nie jesteście obiektywni. Ja piszę bo mnie rozbawiają tacy odważni anonimowi prorocy, w domu i w pracy ciche myszki. A widać firma ma niezłych hakerów
anonim 2010-03-18 09:10:40
Oj lutek,lutek! Ty, to nawet celowych bledow porzadnych robic nie umiesz, tak jak i pracowac dla dobra firmy....
normalnie jaja 2010-03-18 13:09:12
jaja sobie robią ? wycięte w pień 2 strony wpisów i to tych najbardziej treściwych, wpisów których naprawdę mozna sie wstydzić na miejscy firmy. Teraz za to jakiś troll ,,lutek" pisze sam do siebie pewnie by wypełnić lukę w wykasowanych opiniach ?
abc 2010-03-18 14:06:41
Już samo usuwanie niewygodnych wpisów dla firmy z forum nie zbyt dobrze świadczy o firmie. Lutek zapomnij że swoimi prowokacyjnymi wpisami ktoś poda choćby nazwisko, kto ma wiedzieć ten wie a ty jesteś ostatnią osobą która się dowie kto co piszę i co robi.
1
lutek 2010-03-18 20:42:30
tak, tak, yes, yes, dawaj, dawaj, ale radość w oczach, że kogoś zdegradowano, a jako współpracownicy powinniście się smucić że innym źle się stało, to byłoby solidarne państwo a tak to jak zwykle w Polsce, biadolić, i cieszyć się z nieszczęścia drugiego, bo mnie już wylali to niech inni też nie mają pracy, niech ich też wyleją, albo niech sie sami zwalniają to bedziemy na jednym wozie. Przecież wiadomo dokładnie że te posty piszą BYLI PRACOWNICY.
1
ja 2010-03-20 14:53:00
Oj lutuś lutuś naucz się ortografii, może jakieś szkolenie? Co ty na to? Mamy już odpowiedź, czemu(usunięte przez administratora) wyleciała, bo lutuś znalazł sobie inny obiekt westchnień hehe. A propo samochodu służbowego to na pewno go masz tylko tak się do niego przyzwyczaiłeś, że wydaje ci się, że to twój własny. A zazdrościć to ty faktycznie lubisz. Oj lutuś lutuś nie kryj się, bo każdy wie kim jesteś. Sam lubisz manipulować, a nie zauważyłeś jak ciebie zmanipulowano. Duzo musisz się jeszcze nauczyć chłopie, same studia zaoczne nie wystarczą.
1
obecny pracownik 2010-03-20 15:08:25
W tej firmie masz szansę jeśli:
- jesteś znajomym wiadomego dyrektora (usunięte przez administratora)br /> - wyrabiasz 300% normy i jesteś zadowolony ze średniej krajowej
- jesteś inteligentny inaczej
- masz ciekawą pasję, która zainteresuje wiadomego dyrektora
- jesteś kobietą i masz warunki, które zainteresują dyrektora
- jesteś kobietą i chcesz zakładać rodzinę
- nie masz ambicji
- nie dbasz o swoje zdrowie i nerwy
Nie masz szans jeśli:
- jesteś inteligentny
- chcesz się rozwijać w ciekawej firmie
- chcesz zarabiać jak normalny człowiek na utrzymanie rodziny
- chcesz pracować z mądrymi i sprawiedliwymi ludźmi - tam z małymi wyjątkami ich nie znajdziesz!!!!!!
1
bolek 2010-03-21 12:06:39
Popieram! Zapomniano tu jeszcze o tych plytkich homeryckich porownaniach lutka. Sa one na poziomie - V pietra. Można je znalezc i na tym forum np. "a może nie poleciałeś na swoich skrzydłach bo ty Kura jesteś nie Orzeł i nikt ich podcinać nie musiał. Załórz swoją firmę i pokaż nam jak latasz - popatrzymy. Nie zapomij założyć kasku i ochraniaczy". widzimy tu cala pogarde dla pracownika i najwyzszy stopien lekcewazenia tych dzieki ktorym maja to, co maja. V pietro i pozostali - opamietajcie sie, gdyz zlo wraca ze wzmozona (lutek tzn. zwielokrotniona) moca.
Ktosik 2010-03-28 00:07:29
bolek - 2010-03-21 12:06:39

Popieram! Zapomniano tu jeszcze o tych plytkich homeryckich porownaniach lutka. Sa one na poziomie - V pietra. Można je znalezc i na tym forum np.
Zgadzam sie. Traktowanie ludzi jak smieci w koncu sie i na tobie zemsci Szanowny Panie (usunięte przez administratora) tez myslal ze za pieniadze moze miec wszystko, ze moze wszystko kupic, a teraz o jego osobistych problemach wie kazdy w firmie. Za duzo zlej energii wyslal w kosmos. A ty jej wyslales jeszcze wiecej, wiec trzymaj sie mocno swojego stoleczka.
hans 2010-03-28 23:40:10
Widzę że piszący nie znają życia, i mają nadzieję na efekt ich postów. Pan (usunięte przez administratora) o którym tu wiele, zapewne nie tylko nie zostanie zwolniony, ale jeszcze otrzyma awans lub podwyżkę.
anonim 2010-03-30 23:19:15
hans - 2010-03-28 23:40:10

Widzę że piszący nie znają życia, i mają nadzieję na efekt ich postów. Pan (usunięte przez administratora)o którym tu wiele, zapewne nie tylko nie zostanie zwolniony, ale jeszcze otrzyma awans lub podwyżkę.

Zgadzam się z Tobą Hans i to całkowicie. Takie jest życie - trzeba sobie w odpowiednim momencie umiec powiedziec dośc i wykorzystac nadarzającą się okazję do zmiany pracy (mimo że Ci obiecują złote góry). Ja mam to szczęście, że jako nieliczn(y)(a) się zwolnił(a,e)m sam, i nigdy tego nie żałował(a,e)m. A największą frajdą w moim życiu było zobaczyc rozdziawione ze zdziwienia miny-:)
Każda praca czegoś uczy i nie uważam tej pracy za czas stracony (ale zgadzam się z Wami - takiego prywatnego BURDELU z wyidealizowanym osławionym 5 piętrem jeszcze nie widził(a,e)m. ) Pozdrowienia dla wszystkich byłych i obecnych "szczęśliwych" pracowników tej firmy (także dla tych szczęśliwych inaczej). Szkoda że większości już nie znam, ale cóż - FLUKTUACJA KADR -:)
anonim 2010-03-30 23:19:28
hans - 2010-03-28 23:40:10

Widzę że piszący nie znają życia, i mają nadzieję na efekt ich postów. Pan (usunięte przez administratora) o którym tu wiele, zapewne nie tylko nie zostanie zwolniony, ale jeszcze otrzyma awans lub podwyżkę.

Zgadzam się z Tobą Hans i to całkowicie. Takie jest życie - trzeba sobie w odpowiednim momencie umiec powiedziec dośc i wykorzystac nadarzającą się okazję do zmiany pracy (mimo że Ci obiecują złote góry). Ja mam to szczęście, że jako nieliczn(y)(a) się zwolnił(a,e)m sam, i nigdy tego nie żałował(a,e)m. A największą frajdą w moim życiu było zobaczyc rozdziawione ze zdziwienia miny-:)
Każda praca czegoś uczy i nie uważam tej pracy za czas stracony (ale zgadzam się z Wami - takiego prywatnego BURDELU z wyidealizowanym osławionym 5 piętrem jeszcze nie widził(a,e)m. ) Pozdrowienia dla wszystkich byłych i obecnych "szczęśliwych" pracowników tej firmy (także dla tych szczęśliwych inaczej). Szkoda że większości już nie znam, ale cóż - FLUKTUACJA KADR -:)
anonim 2010-03-30 23:19:28
hans - 2010-03-28 23:40:10

Widzę że piszący nie znają życia, i mają nadzieję na efekt ich postów. Pan(usunięte przez administratora) o którym tu wiele, zapewne nie tylko nie zostanie zwolniony, ale jeszcze otrzyma awans lub podwyżkę.

Zgadzam się z Tobą Hans i to całkowicie. Takie jest życie - trzeba sobie w odpowiednim momencie umiec powiedziec dośc i wykorzystac nadarzającą się okazję do zmiany pracy (mimo że Ci obiecują złote góry). Ja mam to szczęście, że jako nieliczn(y)(a) się zwolnił(a,e)m sam, i nigdy tego nie żałował(a,e)m. A największą frajdą w moim życiu było zobaczyc rozdziawione ze zdziwienia miny-:)
Każda praca czegoś uczy i nie uważam tej pracy za czas stracony (ale zgadzam się z Wami - takiego prywatnego BURDELU z wyidealizowanym osławionym 5 piętrem jeszcze nie widził(a,e)m. ) Pozdrowienia dla wszystkich byłych i obecnych "szczęśliwych" pracowników tej firmy (także dla tych szczęśliwych inaczej). Szkoda że większości już nie znam, ale cóż - FLUKTUACJA KADR -:)
1
ella 2010-03-31 09:44:05
A ja slyszalam ze jednak nasze posty wywarly skutek i cos ma sie zmienic w przedmiocie rekrutacji i zainteresowania firmy pracownikami, ale pewnie (usunięte przez administratora) faktycznie zostanie, no coz jesli choc troche sie poprawi to dobre i to i warto bylo. Pozdrawiam
anonim 2010-04-04 00:51:32
hans - 2010-03-28 23:40:10

Widzę że piszący nie znają życia, i mają nadzieję na efekt ich postów. Pan (usunięte przez administratora)o którym tu wiele, zapewne nie tylko nie zostanie zwolniony, ale jeszcze otrzyma awans lub podwyżkę.

Kurde, jeszcze awans??? A mozna jeszcze awansowac ze stanowiska jakie zajmuje Pan (usunięte przez administratora)! Chyba na wydawce;)
A swoja droga Szanowny Wydawco, Pan (usunięte przez administratora) troche cie od siebie uzaleznil. Warto moze wziac pod uwage czy jego decyzje zawsze maja na celu poprawe interesow firmy, czy tez jego wlasnych. Niektore decyzje personalne na przyklad....
gutek 2010-04-13 15:54:09
Anonse24 . teraz to sie nazywa tak.
Wpiszcie sobie w google, może to i przedstawia tę firmę.
Kluska 2010-04-14 22:10:34
Wydawnictwo nadal istnieje, BR teraz działa pod szyldem Anonse 24.
to ja 2010-05-06 19:53:43
No tak wpiszcie anonse 24 w googe,A zobaczycie co wam wyskoczy:) Całkiem zgodne treści z atmosferą V-go piętra hehe Wreszcie dopasowali nazwę do ogólnego postępowania z pracownikami. I wszystko jasne... ech lutuś to nawet logicznie nie potrafi myśleć chyba że to jego kolejna prowokacja, ale tym razem skierowana do kogo??? Do szefa???!!! :)))
anonim 2010-05-20 10:23:45
1. nie można porównywać Radomia czy Lublina z Warszawą.
Każdy handlowiec wie, że wszędzie są wyższe obroty niż w stolicy.
Dlaczego? Poziom życia, nacisk na Prestiż, KONKURENCJA. Firma nie ma w Wawie wystarczajęcej pozycji na rynku, aby przy tak małym nakładzie powalczyć tymi cenami. Klienta interesuje cena za ilość nakładu, jakość papieru i druku, dostępność gazety, precyzyjny target docelowego czytelnika.
Jeśli chcemy być gazetą dla budowlańców, to ok - tutaj drobne ogłoszenia, ale jeśli chcemy rozmawiać z dużymi firmami o dużych pieniędzach, to nie jesteśmy atrakcyjni. Trzeba jasno określić nasz target i nie marnować czasu na szukanie tych, których to nie interesuje.

2. Brakuje produktów, które mogłyby się czymś wyróżniać i dałyby możliwość przebicia. Brakuje też ludzi, którzy mogliby te produkty stworzyć. Na pewno nie jeden handlowiec potrafi - ale czy firma szuka ludzi z potencjałem na rozwój czy maszyn do sprzedaży? Pracownik twórczy powinien być doceniony -np. obniżeniem limitu sprzedażowego za czas pracy nad nowymi produktami.

3. Co do zarządzania firmą - nie nam to oceniać. Chcielibyśmy zarabiać więcej i tyle. System "Motywacyjny-prowizyjny"
na pewno jest znakomity - jako materiał na demotywatory, ale zdecydowanie nie działa on na korzyść firmy.
Wyobrażacie sobie dążenie do każdego zlecenia gdyby prowizja liczona była niezależnie od limitu 10% od kwoty każdego zlecenia?
Ja zasuwałbym jak mrówka wiedząc na co pracuję. Każdy krok powoduje ze zarabiam - więc im więcej tych kroków tym większy zarobek. Jeden pracownik, który z miesiąca na miesiąc robi wyższą sprzedaż jest bardziej rentowny niż każdy nowy. Czy lepiej dołożyć kilkaset złotych sprawdzonej osobie, czy całą pensję nowej, która na nią nie zarobi?

Jedno jest pewne - firma płaci na czas i wywiązuje się ze zobowiązań. To jest bardzo ważne. W innych firmach obiecywano mi już wielkie złote góry - w liczbach były widoczne, ale co z tego jak nie płacili?
Urlopy są jak należy, w dokumentach się wszystko zgadza.
To jest rzetelna firma, tylko trochę czasy się zmieniły.

becik 2010-10-07 11:06:28
Chciałam się zatrudnić w tej firmie, bo słyszałam, że jest fajnie ale Wasze opinie mnie martwią. Czy naprawdę jest aż tak źle? To skoro jest źle w wydawnictwie to może w tej Spółce Anonse24 jest lepiej? można tak zrobić, że zatrudnie się w wydawnictwie, a potem przejdę do Anonsów? Stosują takie praktyki w tej firmie????
1
Monika 2012-07-27 13:22:41
Najlepsza i najuczciwsza firma w jakiej do tej pory przyszło mi pracować!!!
Pieniądze na koncie zawsze na czas jak w szwajcarskim zegarku!! Pracowałam tam długo i ani razu nie spóźnili się z wypłatą.
Poziom moralny reprezentowany przez \\\"górę\\\" tzn. zarząd, marketing etc...również jest na bardzo wysokim poziomie.
Co do samej pracy, cóż, jest ciężko, mamy dziś taki a nie inny rynek to nie te czasy kiedy klienci walili drzwiami i oknami, trzeba się trochę pomęczyć. Jednak eśli się uczciwie pracuje nikt po miesiącu nie wywala tak jak ktoś wcześniej napisał.
Fakt lewusów i obijaczy pozbywają się po miesiącu zgodzę się, nikt przecież nie lubi cwaniactwa. Moja opinia dotyczy Warszawskiej Oferty nie wiem jak jest w Radomiu i innych rejonach więc o nich się nie wypowiadam.
helus 2012-10-09 15:50:54
Co to za czasy w których wypłata na czas jest zaletą, to jest zakichany obowiązek dostawać wypłatę na czas nawet jak sie pracuje sprzedając kebap!
Bu 2013-05-14 20:43:41
Firma ciagle jest i nawet są rekrutację -;)
przemolesku 2013-10-14 14:51:36
Pracowałem w Wydawnictwie Jezierski bardzo długo. Firma bardzo rzetelna, terminowe wypłaty, można było bardzo dobrze zarobić ale do pewnego czasu .... dlatego odszedłem. Po tym moim odejściu dużo się zmieniło na lepsze
Zo 2014-02-18 20:08:33
wydawnictwo Jezierski to gazety Anonse w Radom,Kielce,Rzeszow,Lublin i gazeta Oferta w Warszawie oraz (usunięte przez administratora) tyle ze strony wiem.
Są ogłoszenia rekrutacyjne może mi ktoś napisać co i jak ? Jakie płace?,umowa?atmosfera?
radkoo 2015-01-12 18:39:19
też mi się wydaje, ż egdyby naprawde tak im zalezało na nowych pracownikach jakiś to by w kilku miejscach dali ogłoszenia i zainwestowali w to troszke, bo nie sądzę, żeby tak to wszystko poszło od razu.. a też potem wybrac dobrego kandydata to też sztuka tak naprawde.. ale zobaczymy vo dalej z nimi będzie.
dori 2015-03-25 01:36:04
Szukam pracy przy składaniu pozycji, czy to książki czy czasopisma to akurat obojętnie. Do Radomia też mam nie daleko, dlatego właśnie postawiłbym chętnie na Wydawnictwo Jezierski. Tylko nigdzie jakoś nie znalazłem dokłądnych opinii o pracy u nich. Niby przebrnąłem przez wszystko co tu napisaeliście ale nikt nie napisał np o zarobkach
Żona lafirynda 2015-12-22 23:17:17
Czy ktoś może napiisac jakiś warunki oferuje firma Anonse na stanowisku konsultant reklamy w Rzeszowie ?
cend 2016-05-15 11:09:56
nie sądzę @haha by to była norma. Wg mnie standardy w firmie powinny obejmować wszystkie jej punkty.
Zostaw swoją opinię o Wydawnictwo Jezierski - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wydawnictwo Jezierski