Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Metrohouse S.A.

Pracowałeś w firmie Metrohouse S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kasik - 2014-04-07 09:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że "kolega" ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, co do ogłoszeń na 20 portalach to miałam wciskać klientom taki kit, a w rzeczywistości mieszkanie widniało na dwóch, nie wspominając o największej bazie klientów kupujących co też jest zwykłą ściemą, no ale być może Ty masz pociąg akwizytorski i lubisz taką robotę, to nikt Cię za to nie będzie krytykował, dla mnie w tym wypadku to kompletny brak profesjonalizmu, równie dobrze mogłabym wciskać starszym ludziom garnki, w tym wypadku nie ponosiłabym przynajmniej kosztów. Po prostu akwizytorstwo mnie nie kręci, no a każdy robi to co lubi. Bynajmniej przyjemniej dla każdego byłoby trzymać się tej zasady:)

Co do Twojej wypowiedzi "Słuchanie takich narzekań że pracowałam ale nie udało się i to wina firmy, bo za mało proponowała ogłoszenia" wielki przykład problemu czytania ze zrozumieniem (a akwizytorowi yyy przepraszam doradcy ds. nieruchomości nie przystoi). Na temat tego typu wypowiedzi wspomniałam w pierwszym poście, zatem wróć do niego i powolutku najlepiej na głos przeczytaj raz jeszcze. To jest forum na temat opinii o pracy Metrohouse. To,że Ty jesteś pupilem, może menadżerem (lub nawet dyrektorem) i być może jakimś cudem udało Ci się zarobić więcej pieniędzy to nie daje Ci prawa do krytykowania ludzi, którzy rozczarowali się tą firmą. Nie wiem czy zauważyłeś ale mniej więcej 90% komentarzy tu jest negatywnych, a to o czymś świadczy i na pewno nie o tym, że wszyscy jesteśmy nierobami, bo co do tego jestem przekonana w 100%, że z nas dwojga to Ty nie wiesz co znaczy ciężka praca (bezpodstawnie nie użyłabym takiego stwierdzenia).
Przede wszystkim zastanów się następnym razem zanim położysz palce na klawiaturze, bo teksty w stylu "Ale jak ty jak coś Ci nie wychodzi , myślisz, nie moja wina, winny wszyscy wokół tylko nie ja...ja jestem idealna " są na prawdę płytkie i nie korzystnie świadczą o Twojej inteligencji.

Co ważne, proszę nie odnosić mojej krytyki do wszystkich biur nieruchomości, wierzę, że istnieją jeszcze takie, w których faktycznie można pracować z satysfakcją pod każdym względem i którym nie brakuje cech jakimi takie biuro powinno się charakteryzować. Wydaje mi się jednak, że będzie to raczej mniejsze biuro, a nie sieciówka w stylu MH, która stawia wyłącznie na ilość, a nie na jakość.

Podsumowując, na podstawie moich doświadczeń odradzam wszystkim niezdecydowanym pracę w tej firmie. Oczywiście każdy zrobi jak uważa. Zawsze to nowe doświadczenie, dla kogoś być może okaże się tym dobrym (w co uwzględniając statystyki, wątpię). Jeżeli chodzi o mnie, wspomniany wyżej akwizytorski styl pracy, kompletny brak profesjonalizmu przełożonych oraz oszukiwanie w kwestii wynagrodzeń, to wystarczające powody na krytykę tej firmy.

P.s. Panie M. mam nadzieję, że nie będziesz podszywał się teraz pod 10 nicków i krytykował mojej wypowiedzi:) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
M. - 2014-04-07 23:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasik - 2014-04-07 09:38:53]:
Widać poziom twojej kultury , i ograniczeń. Nie jestem menadżerem , dyrektorem , ani pupilkiem, za mało oni zarabiją. Ja w MH zarabiam swoją pracą , a firma mi stwarza do tego możliwości. Jasne mógłbym pojsc do pracy w mniejszej agencji gdzie mi proponują 60 %.. ale po co, skora tam nie ma sprzedaży , nie ma nakładów na marketing. Jest wielką bzdurą co piszesz ze było na dwóch portalach, lub masz niebywałego pecha w życiu.Mi się jakoś nigdy nie zdarzyło , abym nie miał ogłoszeń na portalach... no może raz jedno czy dwa był problem z eksportem, ale to błąd statystyczny przy 400 różnych mieszkaniach. W dodatku nie jest to praca jako akwizytor. Dlaczego? Myslisz że klienci to debile? Że wciśniesz komuś mieszkanie za 300 000 jak garnek? No bez jaj. Sprzedaż polega na profesjonalizmie i zaufaniu klienta, mówisz mu wszystkie wady i zalety mieszkania. jak nie kupi z Tobą na Marszałkowskiej to kupi gdzie indziej. Ale nie dziwie się że ty nie miałaś sprzedaży: 3 powody: popierwsze myślisz że wszyscy to debile i im mieszkanie wciśniesz ( widzę że nie znasz się na pracy jako pośrednik), porównujesz sprzedaż mieszkania do akwizycji), no i skoro nie sprzedałaś to nie byłaś profesjonalna. To że Ty się po prostu nie nadajesz do tej pracy to nie znaczy że jak ktoś osiąga wyniki, ma polecenia to oszukuje. Więc nie obrażaj mnie czy innych aagentów w firmię którzy swoja uczciwą pracą, profesjonalizmem i doświadczeniem , zarabiają dobre pieniądze i sprzedają dużą ilość mieszkań. Moją opinią na Twoją wypowiedź, obraziłaś mnie porównując do akwizytora. Widać ile masz do powiedzenia. Naprawdę skoro nie wiesz na czym polega praca na prowizji, to rekrutują w MC Donadzie. Nie wiem ile oferują pensji, ale Ty tam na peweno więcej zarobisz niż w MH. Wylewanie swoich żali jest bezsensowne. Racja skoro MH nie zapłaciło ci pieniędzy to powinnaś o tym napisać na Go WOrku, ale nie obrażać agentów.
zdjecie uzytkownika
Kasik - 2014-04-08 09:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Panie"M :) Niesamowite, wydawało mi się, że po moim ostatnim poście, gdzie zauważyłam Twój ogromny problem z czytaniem ze zrozumieniem coś się zmieni. Widzę natomiast, że powtórne i wolne czytanie w Twoim wypadku nie pomaga. No nic niech więc tak zostanie. Wytłumaczę jeszcze raz, bo widzę, że próbujesz napuścić na mnie agentów wkładaniem mi w usta słów, których nie powiedziałam, a raczej zdecydowanej zmiany ich znaczenia.
Zatem...Uważasz, że zarabiasz więcej od dyrektora?heheheh jeśli to w pewnym chociaż nie wiem jakim celu żart to świetnie Ci się udał. Za to, po tej wypowiedzi uznaję, że jesteś ewidentnie osobą, która próbuje tylko zamydlić oczy osobom zastanawiającym się nad pracą w tej firmie, a to nie fair.
Kolejno... Na rynku jest wiele małych agencji, a to świadczy o tym, że im interes dobrze się kręci.
Dalej...Zrozum chłopcze, że sytuacja z eksportem zdjęć na portale wyglądała właśnie w taki sposób, nie miałabym w tym celu aby kłamać, bo i po co...więc co do wspomnianych przez Ciebie "nakładów na marketing" to one po prostu nie istniały, tak to jest jak ktoś chce zarobić jak najniższym kosztem:)ale to daje mi kolejny powód do stwierdzenia, że To ty jesteś kłamcą.
"Dlaczego? Myślisz że klienci to debile? Że wciśniesz komuś mieszkanie za 300 000 jak garnek?"- Twoje przyswajanie informacji mnie zadziwia:) nie wspominałam kompletnie nic o tym, że samo sprzedawanie komuś mieszkania i za daną cenę jest wciskaniem czegokolwiek. Pisałam tu o tym co mielibyśmy mówić klientom, aby namówić ich na podpisanie umowy, a w tym wypadku jeżeli według Ciebie "Proszę Pana jesteśmy jedną z największych agencji sieciowych w Polsce-PRAWDA, nie pobieramy prowizji od klienta kupującego-PRAWDA ( uwzględnię to, czego wielu ludzi nie wie, że jeżeli klientowi kupującemu spodoba się mieszkanie, którego nie ma w bazie to płaci on prowizję normalnie, to praktyka bardzo chętnie uprawiana przez przełożonych dla nas nakazowo, bo przecież dla nich to dodatkowe pieniądze,piszę to żeby "Pan" M. nie zarzucał, że wystarczy pozyskać wcześniej mieszkanie, które klientowi się podoba)dalej...dzięki temu też, mamy największą bazę klientów kupujących-TOTALNA BZDURA :)Pana oferta będzie widniała na 20 portalach internetowych-PRZYKRE KŁAMSTWO itd... " jeżeli to nie jest dla Ciebie wciskanie kitu, to najwyraźniej jesteś do tego stworzony, a wolisz zastąpić to słowem PROFESJONALIZM, gdzie obudź się "Panie" M. to są istotnie dwie RÓŻNE kwestie:)
Po Twojej wypowiedzi widać, że nie masz do powiedzenia nic konstruktywnego, atakując mnie wyłącznie, kolejny raz w skrócie nieróbstwem.

Zatem drodzy przyszli, aktualni i byli Pośrednicy, wierzę, że zdecydowana większość z Was w przeciwieństwie do "Pana" M. potrafi czytać ze zrozumieniem. Natomiast powtórzę, wierzę, że są jeszcze biura profesjonalne, w których tacy sami ludzie pracują. Nie wciskają ludziom kitu, że są jedyni w swoim rodzaju. Zamiast skupiać się na ubarwianiu swojej rzeczywistości jak MH, po prostu profesjonalnie wykonują swoją robotę. "Pan" panie M. powinien wziąć z nich przykład i skoro che "Pan" nazywać siebie profesjonalistą, to najpierw proszę nad tym popracować, bo z "Pana" wypowiedzi śmiem twierdzić, że daleka droga do takiego tytułu.

"Panie" M. uważam, że nasza dalsza dyskusja nie ma sensu, chyba, że nadal będzie "Pan" zalewał forum wywodami, sugerującymi mi nieróbstwo. Ja w pierwszym poście przedstawiłam swoje doświadczenia, bo po to jest to miejsce. Lepiej dla "Pana" jak zakończy "Pan" te kompromitujące dla siebie posty. Ja odradzam, "Pan" odnosząc się do "Pana" postów poleca pracę w tej firmie i niech tak zostanie. Każdy zrobi co uważa za słuszne.
zdjecie uzytkownika
Billy - 2014-04-08 18:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez zastanawiałem się kiedyś nad pracą w tej firmie w końcu jednak zdecydowałem się na mniejsze biuro i mimo że na początku miałem wątpliwości nie żałuję pracuję tu prawie 3 lata i cieszę się że podjąłem wtedy taką decyzję a co do Metro.. faktycznie większość opinii jest niepochlebnych mnie właśnie takie zniechęciły ale kolega pracował jakiś czas na samym początku nie narzekał był pozytywnie nastawiony ale nie trwało to długo zaczęły się przekręty z wypłatami brak szkoleń i w ogóle niepoważna firma w skrócie nazwał to jednym wielkim szajsem ;] no ale kto chce może przekonać się na własnej skórze
zdjecie uzytkownika
M - 2014-04-09 19:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasik - 2014-04-08 09:10:26]:
Zacznijmy od tego kto ma większą bazę: jedynie kto może mieć to HB, ale powodzenia z pracą tam lub bycia klientem. Oczywiście, jak klient idzie ze mną na nieruchomość z nie bazy MH , ale innej agencji , to płaci prowizję. Przecież to oczywiste. Po pierwsze inna agencja się nie podzieli prowizją, po drugie nie można za darmo pracować. To że agent zarabia więcej niż dyrektor to dla ciebie nie możliwe? Rozumiem skoro całe życie zarabiasz 1500 zł to nie możesz uwierzyć że ktoś zarabia 6000zł .Przecież to nie możliwe. Możliwe ze Prezydent Polski ( całego kraju ) zarabia 12 000zł, a Warszawy 15 000zł. Nie możliwe prezydent kraju jest ważniejszy. Cały czas wracamy do tematu że nie masz bladego pojęcia na czym polega praca na prowizji. Ale bez sensu rozmowa.To że mam inne zdanie, nie zgadzam się z twoją opinią to jestem NIEPROFESJONALNY. Moi klienci, raczej tak nie uważają, ponieważ polecają. Widzę że ciebie raczej nikt nie polecał skoro nic nie sprzedałaś. Ale toczy się tu rozmowa między: Mną, osobą zarabiającą między 7-10 tys miesięcznie ( nie powiem ile, bo to prowizja.Czasem jest 3000 , czasem 10 000.Taka specifika pracy)dzięki ciężkiej pracy i profesjonalizmowi. A osobą bezrobotną , widać po podejściu że raczej maksymalne możliwości zarobkowe 1500zł. Która lubi się rozpisywać, że wytrwala miesiące w pracy, nie zarobila prowizji bo nic nie sprzedała, i to wina innych a nie twoja. Widać że jednak ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem, na krytykę twojego podejścia nie masz argumentów i w obronie obrażasz mnie i innych agentów w MH. Skoro tobie się nie udało, to nie znaczy że innym się nie uda. Twój wybór: pewny MCDonald 1500 zł , lub ryzyko praca na prowizji i szansza na duże zarobki. I racja nie każdy zarobi tak jak naprzykład ty. Ale nie każdy się nadaję do pracy na prowizjijak nie każdy może być piosenkarzem. Widać że jesteś zdespreowana na to jak ci się życie układa , ale skończ obrażanie mnie i innych agentów skoro nie wiesz jak pracujemy z klientami. I naucz się czytać ze zrozumieniem: napisałem że mi się nie zdarzyły problemy z eksportem, to że ty masz w życiu pecha i w MH cię też dosiegnał : Nie wiem nie zaprzecze. Powodzenia w szukaniu pracy.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-04-14 14:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam możliwość pracy w MH oddział Bydgoszcz.
Proszę podzielić się opinią o W/wym.
zdjecie uzytkownika
zuber - 2014-04-29 01:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w sumie aplikować ich formularzem może każdy. Wymagają dużego doświadczenia dla doradców czy jeśli jestem wygadany to wystarczy?
zdjecie uzytkownika
Kefirek - 2014-05-20 10:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję już rok. Czas biegnie szybko, jeśli potrafisz się dogadywać z ludźmi to jest super w każdej pracy. Ja nie narzekam. Można sporo zarobić, jeśli Ci się chce :) Polecam, dla wszystkich którzy nie ustawiają sobie górnej granicy :)
zdjecie uzytkownika
cziko - 2014-05-21 01:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok, a jeżeli chodzi o te dolną granicę to ile ona wynosi? czy ta podstawa też jest w Metrohousie przyzwoita?
zdjecie uzytkownika
Wrocław - 2014-06-08 13:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracowałem przez rok , uważajcie co podpisujecie na początku przygody z Metrohouse . Pamiętajcie że nie zarobicie nawet połowy tego co wam powiedzą na rekrutacji , A jak będziecie się zwalniać to nic wam nie wypłacą (taki zapis w umowie). Prowizja według nowych zasad głodowa 0,3% od obrotu , dwa mieszkania miesięcznie po 150 000 da ci 900 zł brutto . A ile się trzeba nalatać i to za swoją kasę. Moim zdaniem PORAŻKA . Ale może ktoś ma inne zdanie np. Dyrektorzy tutaj piszą , oni mają podstawę 2000 tys brutto jak im zapłacą :)
zdjecie uzytkownika
cziko - 2014-06-27 22:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wrocław - 2014-06-08 13:31:13]:
to takie niemożliwe jest sprzedanie większej ilości mieszkań ? najlepsi pewnie mają jednak całkiem niezłe pieniądze
zdjecie uzytkownika
Kama - 2014-07-06 15:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M. - 2014-04-06 21:15:48]:
No, M. ale dałeś po bandzie, albo jesteś kimś z zarządu MH, albo jesteś M jak Marian Paździoch.
zdjecie uzytkownika
waluś - 2014-07-06 20:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem zamiar aplikować na doradce ds nieruchomości w metrohousie. Zrezygnowałem jednak już zaraz po przeczytaniu ich oferty pracy. Jeśli się mylę, to chętnie wysłucham kogoś kto będzie chciał mnie poprawić. Jednak na pierwszy rzut oka oferta, w której wymagania w sumie są żadne po za elokwencją i odwagą oraz to co oferuje firma ( czyli po wczytaniu się w ogłoszenie w sumie to jest nic) nie zachęcają do współpracy
zdjecie uzytkownika
t.l.p - 2014-07-08 23:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gaston - 2014-04-05 13:38:39]:
Zgadzam się z wypowiedzią powyżej to jest jakiś śmiech na sali ... najlepsze jest to , że jak podpisujesz umowę to jest niej zawarata podstawa ...
zdjecie uzytkownika
Rod - 2014-07-09 13:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale widzę mega-ciśnienie na sprzedaż jest w tej firmie. Wszyscy co pracują/pracowali piszą tylko o kasie, ile podpisali umów, ile zarobili. A wiedza z zakresu nieruchomości pewnie marna. Tylko kasa, kasa, kasa...
Firmę tworzą ludzie. A wypowiedzi pracowników obnażają charakter pracy. Moje wnioski są takie, że do pracy w tej firmie trzeba być dobrym handlowcem, a nie pośrednikiem w obrocie nieruchomościami/ lub doradcą ds.nieruchomości.
Ale reguły choć brutalne to są czytelne: umiesz sprzedawać towar (bez względu jakiej jakości) to zarobisz sobie sporo, jeśli jesteś słaby bądź nie umiesz agresywnie sprzedawać to lepiej odpuść sobie od razu, bo jeszcze dołożysz do tego interesu z własnej kieszeni.
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-07-17 20:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rod - 2014-07-09 13:32:00]:
Widzę że nigdy nie pracowałeś jako pośrednik. Nie myl tej pracy z akwizycją. Może za dużo amerykańskich filmów się naoglądałeś gdzie pośrednik wcisk kit. Jeśli myślisz że człowiek który kupuje sobie wymarzone mieszkanie i wydaję co najmniej 300 000 zł jest idiotą i uwierzy w jakieś ściemy , to jesteś w błędzie. Jeśli Agent kłamie/sprzedaję nie prawdę to klient od razu to wyczuwa i więcej nie chcę z nim współpracować. Dlatego na forum mamy wiele żali że nie da się zarobić ( widocznie ktoś chciał na oszustwie zarobić). Skuteczna sprzedaż w każdej Agencji pośrednictwa :
-Cierpliwość do kienta
-Prawidłowe wyczucie jakiego mieszkania poszukuję
- I najważniejsze, im więcej klientowi mieszkań zaproponujesz tym większa możliwość że wybierze z Twojej bazy.

Aa więć w tej i każdej Agencji dobry pośrednik to pracowity pośrednik (dlatego jest ciśnienie na pracę.
Jeśli uważasz że dobry pośrednik to :
-Pośrednik powolny ( gdy nie zdąży powiadomić o okazjach klienta)
-Nie chwalący i pokazujący plusów mieszkania które pokazuję (każde mieszkanie ma plusy)
- I taki który nie ma ciśnienia na pracę ( fajna praca 10-16:D )
To jesteś w błędzie.
zdjecie uzytkownika
Marysia@wp.pl - 2014-07-22 11:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andy - 2014-02-24 14:23:27]:
Odradzam kategorycznie jakakolwiek wspolprace z Metrohouse,bajeranci Chcesz sprzedac kupic mieszkanie?trzymaj sie daleko od tego biura
zdjecie uzytkownika
Oszukana - 2014-07-31 10:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Metrohose najgorsza firma o jakiej sie snilo.0 rzetelnosci manipulanci.OSTRZEGAM LUDZIE JAK NAJDALEJ OD NICH NIE KUPUJ NIE SPRZEDAWAJ JESLI NIE CHCESZ STRACIC PIENIEDZY I ZDROWIA
zdjecie uzytkownika
Naciagniety - 2014-07-31 10:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam!!jedno oszustwo.nie kupuj nie sprzedawaj nic przez nich.trzymaj sie najdalej od Metrohouse
zdjecie uzytkownika
Oszukani - 2014-07-31 11:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostrzegam przed Metrohouse,brak wspolpracy,profesjonalizmu 0 ,chamskie zachowanie.Masakra.Nie dajcie sie wkrecic.Mam o nich jaknajgorsza opinie.TOTALNA PPRAZKA ZAMIERZAM NAPISAC SKARGE NA NICH
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-01 11:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widac ze konkurencja nie spi. Chyba zaczęła odczuwać dominację MetroHousu na rynku nieruchomości :) Jakie to dziwne ze nagle tego samego dnia pojawiają się ,,rzekomo ,, 3 ,,różne,, a jednak podobne informacje ze MetroHouse to oszuści , lepiej nie kupować przez nich , nie sprzedawac. A w jaki sposób oszukali... pewnie chcieliście kupić mieszkanie na Woli a po akcie notarialnym okazało się że kupiliście mieszkanie w Wołominie... Ludzie zachowujmy się poważnie. To że komuś nie wyszło w pracy i teraz siedzi na bezrobociu i ma za dużo czasu na trollowanie w internecie.... no lepiej ten czas wykorzystać na rozmowy w sprawie pracy. Nie każdy musi być pośrednikiem i należy się z tym pogodzić. A nie oczerniać firmę gdzie jest naprawdę masę dobrych Agentów nieruchomości. Są też czasem kiepscy, ale szybko ich zwalniają, aby potem mogli sobie żale wylać tu, na forum :)
zdjecie uzytkownika
Analityk - 2014-08-01 16:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-08-01 11:07:49]:
Nie ma jak pracować wśród oszustów i podpisywać się jako anonim. Brawo anonimowy nieudany eksperymencie z tajnego północnokoreańskiego laboratorium genetycznego. Możesz się dalej onanizować i pamietaj, żeby na Świętokrzyskiej 18 nie palić papierosów w kiblu. Czy zjawisko anonimowe zrozumiało ?
zdjecie uzytkownika
Arrr - 2014-08-03 18:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Analityk - 2014-08-01 16:44:55]:
Poziom twojej wypowiedzi ,,nie anonimowy Analtyku ,,( jeśli taki mądry to podpisz się imieniem i nazwiskiem :) ) jest najzwyczajniej żenujący. Brawo za mistrzowskie porównanie do koreańskiego eksperymentu. Naprawdę wysoki poziom wypowiedzi. Widać jaki poziom się wypowiada tutaj.. brawo, sam się ośmieszyłeś, nie musiałem ci pomagać :)Chociaż i tak ty tego nie zrozumiesz. A z preferencji ten nick ..Anal..i..tyk :?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-25
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
( )
Doradcą ds. Klienta Kupującego Nieruchomość   Miejsce pracy:   Od 9 lat pomagamy naszym klientom spełniać marzenia o własnym mieszkaniu bądź domu. Dla naszych klientów jesteśmy przyjaciółmi, dzięki którym krok po kroku zbliżają się do realizacji marzeń. Dajemy pewność transakcji, profesjonalnej obsługi oraz gwarancję bezpieczeństwa.   Nasza firma to:   Ponad 70 oddziałów własnych i franczyzowych Ki
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Oszukani - 2014-08-06 09:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaufalismy Metrohouse przy sprzedazy nieruchomosci i to byl blad!Nigdy wiecej!!Odradzamy i przestrzegamy przed niekompetencja,mijanie sie z prawda posrednikow,wprowadzanie w blad klientow,Z daleka od Metrohouse!!
zdjecie uzytkownika
wiem że się nie da - 2014-08-15 00:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najnowsze wieści ze Świętokrzyskiej 18:

ok. 1500 zł - średnie zarobki agentów w Warszawie
50 zł - jest agent który proponuje klientowi taką kwotę zadatku
ok. 1,5 m2 - przestrzeń w biurze przypadająca na 1 agenta
ok 2 lata - tyle firma poszukuje nowej siedziby, ale wiadomo szewc bez butów chodzi
8 - tyle lat wiezienia grozi (obecnie byłemu) pracownikowi firmy za oszustwo mieszkaniowe związane z podrabianiem dokumentacji.
45 dni - nawet tyle firma trzyma pieniądze agenta na swoim koncie

Ale wiecie tak to już jest w dużych korporacjach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metrohouse S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski