Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kancelaria Prawna H.T.P. Puniewska

Pracowałeś w firmie Kancelaria Prawna H.T.P. Puniewska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
darek - 2013-04-30 18:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś napisać coś więcej o pracy? Na czym ona mniej-więcej polega? Jak się pracuje, co z atmosferą i kontaktami z szefem? Po ile godzin dziennie (płatne nadgodziny?)? Jak z możliwościami awansu? Co z przywilejami dla pracowników, zapewniają opiekę medyczną lub chociaż karty multisport?
zdjecie uzytkownika
ktośtam - 2013-05-24 23:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak praca, zależy gdzie trafisz... to samo z szefami, jak widzisz są różne opinie, co do niektórych to szkoda pisać... najlepiej jak sam się przekonasz
Opiekę zdrowotną to Ci Państwo zapewnia,hehe;) multisport jest dla pracowników ale i tak trzeba płacić jakąś kwotę
zdjecie uzytkownika
roko - 2013-07-02 17:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktośtam, a w ogóle trudno się dostać? Kiedy ostatnio robili jakąs rekrutacje w kancelarii Puniewska, bo słyszałem, że bez pleców nie da rady.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-07 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy w Kancelaria Prawna H.T.P. Puniewska Wrocław da się wyskoczyć na lunch?
zdjecie uzytkownika
ann - 2013-11-22 11:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś może napisać jakie są zarobki (netto)na stanowisku pracownik biurowy??
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2013-12-03 22:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ann, a mozesz powiedziec, gdzie Kancelaria Prawna H.T.P. Puniewska wystawia swoje ogłoszenia o pracę? W ogóle myslicie, że warto u nich pracować?
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-01-07 21:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na lunch można wyskoczyć. Zależy czy kierownik ci pozwoli no i musisz mieć gdzie wyskoczyć. Kancelaria ma 3 lokalizacje. Ale za niedługo juz tylko jedna duża.
zdjecie uzytkownika
Tytus - 2014-01-18 16:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To planują połączyć siedziby, czy budują nową, skąd takie informacje, bo ja nic nie moge znaleźć na ten temat w Internecie.
zdjecie uzytkownika
P. - 2014-01-19 17:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wyglada rekrutacja, sa jakies konkursy, testy? na jak dlugo podpisuje sie umowe na okres probny i czy wczesniej tez ja zrywaja?
zdjecie uzytkownika
Janinka - 2014-01-24 17:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle ciekawe, czy istnieje jakas szansa się dostać, bo chyba rotacji pracowników za dużej nie mają, pewnie staż co najwyżej.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-02-23 10:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinie o stanowisku REFERENT DS. ARCHIWIZACJI.
zdjecie uzytkownika
żółtek - 2014-03-15 18:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest dużo roboty. Leniem być nie można w Archiwum. Atmosfera fajna. Pieniądze na czas. Próbny okres na 3msce. Później na 2 lata. Umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2014-03-19 13:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żółtek - 2014-03-15 18:52:58]:
Z tą atmosferą to nie do końca. Zależy gdzie trafisz. (usunięte przez administratora) Reszta tak jak pisze żółtek.
zdjecie uzytkownika
black - 2014-04-10 19:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracy dużo, choc pewnie zalezy w jakim dziale sie pracuje... wymagania sa spore,duzo kontroli jest, trzeba sie rozliczac co sie robi itd, kasa jak na kancelarie to kiepska jak za rzeczy ktore sie robi i za odpowiedzialnosc jaką sie nam przypisuje, nowy budynek jest wybudowany i lada moment 3 siedziby w 1 miejscu beda
zdjecie uzytkownika
Elann - 2014-04-27 23:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kontrola, odmierzają czas i pisma w cm!!! nie można się odzywać tylko ciosać jak dziki osioł..nie dla mnie taka praca, a kasa najniższa krajowa na u. o pracę, więc jeśli kogoś po studiach taka sytuacja buduje to pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia ...;/

zdjecie uzytkownika
Dump - 2014-04-28 11:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj w tym kraju na samym początku tak jest... (w większości) Inne warunki to raczej zaoferują z doświadczeniem, albo za granicą.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-22 12:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, ze atmosfera jest ok - to dla mnie wazne. sa tu jacy pracownicy ktorzy potwierdzo to? dziekiuje z gory
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-05-23 15:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja może zapytam jak tam jest z grafikiem, czy można pracowac elastycznie i godzić prace z końcem studiów, są w ogóle tacy pracownicy?
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-05-27 12:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda sytuacja po kilku latach pracy? Można dorobić się większych pieniędzy? Grunt to cierpliwość, jestem na początku drogi więc nie oczekuje kokosów..
zdjecie uzytkownika
Taki jeden - 2014-06-04 17:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej czy ktoś może powiedzieć coś więcej o tym teście przed zatrudnieniem? Wydaje się trudny? Czy łatwo go przejść?
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-06-23 20:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ma się łeb na karku i trochę pomyśli nie dużo to spokojnie się zaliczy test. Po kilku latach można się dorobić większej kasy jak wszędzie, na początku nie wiem jak teraz jest. Atmosfera jest zarąbista nie ważne gdzie, wszędzie pozytywna. Ktoś napisał że nie można się odzywać, to jeden wielki bullshit chyba ktoś nie w tej kancelarii dał tą opinię :)
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-06-24 13:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam rozmowę na początku lipca. Posiadam doświadczenie w pracy u komornika. Czy faktycznie jest duża rotacja pracowników? Można pracować swobodnie czy pracownik non stop jest obserwowany itp. itd.
zdjecie uzytkownika
HALO HALO - 2014-06-24 21:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZY MOŻE KTOŚ POWIEDZIEĆ COŚ O DZIALE WYLICZEŃ? TEŚCIE, ZAROBKACH, ATMOSFERZE?
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-01 20:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Test jest taki sam do wszystkich działów i nie trzeba wielkiego wysiłku, żeby go zdać. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
splinter - 2014-09-05 19:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po studiach można się tam załapać na jakiś staż albo praktyki? najlepiej nie jakies dmuchane tylko takie zebym po tym ewentualnie mógł prace u nicvh mieć.takim starterom młodym jak ja to ile moga zapłacić i jaką ewentualnie umowę proponują i na ile? piszecie o cierpliwości ale jak wiadomo to pojęcie bardzo względne...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Prawna H.T.P. Puniewska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x