Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kancelaria Prawna H.T.P. Puniewska

Pracowałeś w firmie Kancelaria Prawna H.T.P. Puniewska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-05-27 12:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda sytuacja po kilku latach pracy? Można dorobić się większych pieniędzy? Grunt to cierpliwość, jestem na początku drogi więc nie oczekuje kokosów..
zdjecie uzytkownika
Taki jeden - 2014-06-04 17:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej czy ktoś może powiedzieć coś więcej o tym teście przed zatrudnieniem? Wydaje się trudny? Czy łatwo go przejść?
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-06-23 20:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ma się łeb na karku i trochę pomyśli nie dużo to spokojnie się zaliczy test. Po kilku latach można się dorobić większej kasy jak wszędzie, na początku nie wiem jak teraz jest. Atmosfera jest zarąbista nie ważne gdzie, wszędzie pozytywna. Ktoś napisał że nie można się odzywać, to jeden wielki bullshit chyba ktoś nie w tej kancelarii dał tą opinię :)
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-06-24 13:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam rozmowę na początku lipca. Posiadam doświadczenie w pracy u komornika. Czy faktycznie jest duża rotacja pracowników? Można pracować swobodnie czy pracownik non stop jest obserwowany itp. itd.
zdjecie uzytkownika
HALO HALO - 2014-06-24 21:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
CZY MOŻE KTOŚ POWIEDZIEĆ COŚ O DZIALE WYLICZEŃ? TEŚCIE, ZAROBKACH, ATMOSFERZE?
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-01 20:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Test jest taki sam do wszystkich działów i nie trzeba wielkiego wysiłku, żeby go zdać. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
splinter - 2014-09-05 19:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po studiach można się tam załapać na jakiś staż albo praktyki? najlepiej nie jakies dmuchane tylko takie zebym po tym ewentualnie mógł prace u nicvh mieć.takim starterom młodym jak ja to ile moga zapłacić i jaką ewentualnie umowę proponują i na ile? piszecie o cierpliwości ale jak wiadomo to pojęcie bardzo względne...
zdjecie uzytkownika
WINA - 2014-09-26 17:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Działanie kancelarii , która nie cieszy się dobrą opinią wśród klientów ,a to ze względu na brak humanitarnego podejścia do drugiej osoby są wielowątkowe. Nastawienie wyłącznie na aspekt finansowy. Brak kultury i obycia.Może źle trafiłem( każda osoba może mieć swój zły dzień lecz notorycznie następujące po sobie złe dni to dziwny przypadek) być może mam złą fizjonomię. Nikomu nie polecam tej kancelarii
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-10-17 17:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak to miejsce jest oceniane jako miejsce dla studentów, aplikantów generalnie osób które chcą dowiedzieć się czegoś w zawodzie i poznać wiedzę nie tylko teoretyczną ale też praktyczną. Zależy mi na tym wszystkim i na tej wiedzy. bo na prawdę mi zależy na znalezieniu dobrego miejsca do nauki. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-10-31 23:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2014-10-17 17:49:16]:
Kancelaria bez doświadczenia wysyła do ludzi bzdury żąda zapłaty po odrzuceniu spadku
zdjecie uzytkownika
PATIS - 2014-11-11 20:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ten test jest z prawa? czy psychologiczny? jak wyglada rozmowa indywidualna - czy czyms moga zaskoczyc? z gory wielkie dzieki za odp
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-11-18 18:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [worker - 2014-06-23 20:51:23]:
POPIERAM !!! Bardzo miło wspomina się tą kancelarię, jedna wielka rodzina!
zdjecie uzytkownika
Krytas - 2014-11-19 00:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy rzeczywiście jest tak kolorowo w HTP, a jeśli tak to co wskazalibyście jako największy plus tej firmy. Myślę nad zmianą otoczenia w swojej starej kancelarii a nie wiem czy warto z nimi podejmować współpracę. Czy za zdobycie klientów i oferowanie usług kancelarii można liczyć na jakąś dobrą prowizję?
zdjecie uzytkownika
kiiki - 2015-01-02 15:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
praca w kancelrai nawet ok, zależy wszystko od działu i jego kierownika, jesli chodzi o pieniądze to takie sobie jak na prace w kancelarii a co do podwyżki to w "najblizszej przyszłości". Plusem jest okres 3miesięczny rozliczeniowy wiec można w miare elastycznie pracować,
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-29 17:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W porównaniu z podobnymi firmami tego typu - słabo. Nastawienie do pracowników wciąż zacofane. Opiszę doświadczenia w jednym z działów - DWD. Na początku kilkuetapowa rekrutacja (rozmowa, szkolenie, test), następnie umowa na czas próbny na 3 mies. Każdy jest pod wrażeniem świetnego kierownika ale jest to tylko pierwsze wrażenie, z czasem co raz gorzej. Główne wymagania to wyrabianie normy określonej przez kierownika, w tym specyficznym dziale również niewychylanie się, najlepiej nierozmawianie z innymi w czasie pracy i ciągłe przytakiwanie wszystkiemu aby nie "podpaść". Chyba jak w każdej pracy warunki i atmosfera w poszczególnych działach różni się, zależy gdzie się trafi.
Jeśli chodzi o wynagrodzenie...jedno z najniższych w porównaniu z podobnymi firmami. Dużym minusem jest brak jakichkolwiek premii za osiągane wyniki. Co do samej pracy są wymagane minimalne ilości na godzinę lub dzień. Jeśli już pokażesz że możesz więcej to będzie bardzo źle odebrane jeśli nagle zaczniesz robić mniej. Podwyżkę można otrzymać tylko, gdy się czegoś nowego nauczy (często po całym ciągu szkoleń, przy czym jedno może trwać 1-1,5 mies.) i to też nie zaraz po skończeniu szkolenia ale jak to napisała osoba wyżej w "najbliższej przyszłości", co czasami wynosi kilka miesięcy. Podwyżka nieadekwatna;) Kwestia szkoleń - to kierownik wybiera kto, kiedy i czego się uczy, możesz zgłosić swoje chęci do rozwoju i zależnie od humoru będzie to rozpatrzone.
Jeśli chodzi o awans - ciężko. Większość ludzi pracuje po kilka lat na tym samym stanowisku (referenta). To również jest zależnie od działu. Podsumowując:
Plusy - fajna siedziba, pewność że jeśli wyrabiasz normy, nie spóźniasz się i nie wychylasz się - możesz pracować latami, możesz przyjść do pracy pomiędzy 6:45-8 zależnie od upodobań i po 8 h i 6 min kończysz pracę. Nie ma większego problemu z wcześniejszym wyjściem po uprzednim zapytaniu i o ile nie ma nawału pracy, godziny te trzeba odrobić w ciągu danego okresu rozliczeniowego (3 mies). Po szkoleniu jest przedstawiane podsumowania, co poszło dobrze,a co źle. Możliwość zapoznania się z postępowaniem egzekucyjnym, sądowym na podstawowym szczeblu. Umowa zwykle na 2 lata. Multisport- co prawda cena taka jak dla osoby towarzyszącej w innych firmach ale zawsze można korzystać. Jest też dodatek świąteczny (na Boże Narodzenie)- pomniejszany jeśli osoba ma multisport.
Minusy: praca wymagająca ciągłego skupienia, rozmowy między pracownikami nie są dobrze odbierane, nieco sztywna atmosfera, czy przechodzisz szkolenie w dużej mierze zależy od 'trenera' - dobrze mieć z nim dobre stosunki, przerwa 15 min - trochę za krótka jak na taki dzień pracy, to co robiłeś przez cały dzień pracy - ma być opisane w odpowiednim pliku (najlepiej co do minuty bo możesz zostać posądzony o nieróbstwo). Za słabe normy są karane nieprzyjemną rozmową (mającą zmotywować ale zapewniam że tak nie jest), tak samo niezaliczone szkolenia - kończą się często płaczem wrażliwszych. Do tego duża rotacja pracowników, praca na sali gdzie jest około 40-50 ludzi więc jeśli nie lubisz takich tłumów - odradzam. Nie ma nadgodzin (przynajmniej dla zwykłych szaraczków), czasami praca w sobotę - tylko na 8h i należy odebrać ten dzień jako wolny w tygodniu. Powszechnie znany jest wśród pracowników cytat "nie ma ludzi niezastąpionych". Monotonne wpisywanie tych samych rodzajów pism przez kilka godzin dziennie.
Praca w DWD przede wszystkim dla ludzi odpornych na stres, potrafiących się dopasować i chcących wpisywać jak najwięcej pism bezbłędnie (tylko tacy mają uznanie). Jeśli to Twoja pierwsza praca - i nie ważne czy jesteś po prawie, psychologii, muzyce itd. - polecam w pełni. Gwarancja, że już nic Cię nie za skoczy w innej firmie gratis ;)
zdjecie uzytkownika
hania - 2015-01-29 17:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [worker - 2014-06-23 20:51:23]:
w jakim dziale pracujesz?
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-02-04 20:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Pracę w htp zdecydowanie odradzam, zmarnowany czas. Firma ma okropne, wyłącznie negatywne opinie wśœród pracowników, kierownictwo pewnie jest tego œwiadome ale udają, że wszystko jest ok. W działach zajmujących się postępowaniem egzekucyjnym straszny rygor, rozmowy podczas pacy zabronione, przerwa na śœniadanie 15 min, przekraczanie tej normy kończy się poważną rozmową z kierownikiem. Mnóstwo pracy, obowiązków, zarobki nieadekwatne do wykonywanej pracy. Premia w wyjątkowych sytuacjach śœrednio raz w roku w wysokoœci 300 zł netto, premia zależna od widzi mi się kierownika. W wymienionych działach kwota wynagrodzenia na początek wynosi 1700 zł netto (mniej niż w firmie Amazon), po 3 miesiącach okresu próbnego nie koniecznie podwyżka, jeśœli już to 50 zł netto. Po około roku wynagrodzenie zwiększy się (chociaż nie ma na to gwarancji) do wysokoœści ok 1900 zł netto. Po kilku latach tj. 2,3,4 maksymalna stawka niecałe 2200 zł netto. Pracownicy nadmiernie rozliczani są z czasu pracy. Przerwa między czynnośœciami/aktywnośœciami w systemie nie może być dłuższa niż max 10 min w przeciwnym razie należy się wytłumaczyć przed kierownikiem. Okropna presja, stres, ogólnie męczarnia. Brak możliwośœci awansu, podwyżki, zmiany działu (bardzo ciężko). 90% osób obecnie tam pracujących chce się zwolnić/zmienić prace, tylko o tym się tam mówi "za plecami" szefostwa, zostają tylko z uwagi na wyższą koniecznoœść. Praca bardzo męcząca, wykańczająca psychiczne. W przypadku umowy na czas nieokreœślony nie ma opcji na skrócenie okresu wypowiedzenia, podsumowując utrudniają odejśœcie z firmy. Na stanowiskach kierowniczych pracują osoby nie posiadający kompetencji i doœświadczenia, nie potrafią zarządzać ludŸmi (nie wszyscy ale są tam takie osoby). Podczas rozmów kwalifikacyjnych obiecują stawki w wysokośœci ok. 2500 zł netto a tak naprawdę nie ma tam na to szans. Powyższy opis dotyczy działów: postępowania sądowo-egzekucyjnego i nadzoru nad postępowaniem egzekucyjnym. Powyższa opinia została dodana 1.02.2015 i usunięta dlatego dodaję ponownie. Pozdrawiam ekipę z HTP!
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-04-01 10:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ta firma to tragedia! Dzwoni do mnie jakiś gość, grozi, stęka i wymyśla. Umawiamy się na dobrowolne spłaty itp. Po kilku dniach dzwonię coś się dopytać na temat ugody a jakaś laska mówi mi, że ugoda którą zaproponował mi tamten ktoś nie ma racji bytu! Kur.a! Jak to nie ma racji bytu. Kim jest ten gość?! Obsługa klienta to dno! Wrzeszczą i nic nie wiedzą, odsyłają mnie do kogoś innego! Samowolka, każdy mówi co chce. Pałowanie się z nimi trochę trwało bo najpierw jakiś pan Arek, później chyba jakiś pan Filip jakaś pani Małgorzata itd. Czy tak trudno jest zrobić aby jednym klientem zajmował się jeden pracownik? No burdel! W końcu udało się sprawę wyprostować, ale to dzięki jakiejś pani Kamili, chyba jedynej kompetentnej, która potrafiła mi wszystko wyjaśnić i dojść do porozumienia. TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
voice - 2015-06-09 08:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w każdej w.w opinii jest trochę racji, ale to co istotne to wielkie ZMIANY, które cały czas pojawiają sie w kancelari i to takie zmiany, że wstyd o nich mówić!banda buraków uskutecznia zabawy w międzynarodowe firmy chce być jak IBM, CS czy HP, mami ludzi "wyszkoloną" kadrą kierowiczną chcąc zrobić pozory, że firma jest pro ludzka, że jest fajnie, jesteśmy jedną ekipa i mamy wspólny cel bla bla bla, jesteśmy tanią siłą roboczą. Nie wiem nawet jak wygląda Pani prezes/właściel bo nigdy nie raczyła zapoznać się ze swoimi pracownikami. Oczekiwania pracodawcy są takie: zapier... za 2000 zł i nie zadawaj pytan bo jak staniesz sie malo wygodny to cie nie zwolnią, ale wykonczą... ;] a jak chccesz sie wykazać to musisz mieć 100 ekstra pomyslow, być pro, pełnym enegii, włazić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to dostaniesz 2300, zrobią z ciebie koordynatora czy coś, ich celem są ludzie w wieku 20-25 lat, którzy bez doświadczenia, dostaną "super" stanowisko i resztki sił oddają dla pracy, z której ostatecznie nie mają nic, bo jak po czasie zorientują się z kim mają do czynienia to nie można się wycofać z tego, a jak zaczniesz mysles bez sterów wyższego państwa to i tak siedź cicho bo jak powiesz raz czy dwa głosno to cie wykonczą ;] zanzaczam, nie zwolnią bo to sporadyczne ale to byłoby bardziej uczciwe niz celowe demotywowanie pracownika tak aby to zrownac z ziemia ale w białych rekawiczkach z usmiechem na twarzy mogą zniszczczyc psychicznie. Firma ciagle sie uczy i testuje na swoich ludziach jak na krolikach, komu damy mniej, komu wiecej, kto za 1200 bedzie pracowac, jak napisac, jak powiedziec, zeby czul sie dobrze ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego miał, tylko, że 90% zatrudnionych ma tego swiadomosc, wiec drogi pradocawco zamiast wydawać kase na te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte szkolenia, zainwestuj w przyjazną atmosfere pracy bez kłamst i sztucznego balonika,bo nawet jeśli na kogoś to działa to krótko, umiejętnośi zarządzania = dno. Szkoda czasu na pracę tam, odrazam, chyba, że praca na wakacje.Pozdrawiam! :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-12 22:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
pinki - 2015-06-12 22:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie, nie i jeszcze raz nie.
Kontrola na każdym kroku, normy normeczki, raporty i klepiesz w klawiaturę 8h i 6 min. :P
Początkowo myślisz, że złapało się Pana Boga za nogi ale prawda jest taka, że po miesiącu pracy odbijasz się o ścianę. Brak możliwości awansu, brak sensownych podwyżek i gotowe - jesteś tak zdemotywowany, że do tej pory za każdym razem jak przejeżdżam koło kancelarii mam ochotę rzucać kamieniami w okna :D
Praca tylko i wyłącznie chwilowa, może na początek "kariery zawodowej" ale jak najszybciej trzeba uciekać z tej firmy bo to stracony czas.
zdjecie uzytkownika
pani eleonorcia - 2015-07-08 15:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pinki to chyba oczywiste że pracując w kancelarii głównie się klepie w klawiaturę, nie rozumiem zupełnie twojego zaskoczenia. i rozczaruję cię, awansów nie dostaje się za nic ani za sam staz pracy - trzeba się czyś wykazać, tak to działa w każdej firmie.co do pieniędzy i podwyżek, to mam nadzieję że skoro to kancelaria prawna to wynagrodzeniue jest bardziej niż godziwe
zdjecie uzytkownika
deadshoot - 2015-08-08 17:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal mi się robi jak czytam tych wszystkich hejterów, którzy swoje frustracje chcą wyładować w internecie. A prawda jest taka, że byliście pewnie słabi, nie ogarnęliście systemu i dlatego nic dobrego was w tej firmie nie spotkało.
Opinie o Kancelarii bardzo krzywdzące, pracuję tam już chwilę i pewnie, nie jest idealnie, ale nigdzie nie jest. Ale po doświadczeniach w kilku innych firmach mogę stwierdzić, że w tej czuję się najlepiej. Jak ktoś nie jest intrygantem i za wszelką cenę nie będzie chciał zrobić wokół siebie bałaganu, to może być zadowolony. Praca spokojna, stabilna. Przełożeni idą mocno na rękę. Co do zarobków- zaczyna się od niskiej stawki, ale jak człowiek dobrze pracuje i wykazuje się inicjatywą, to też spotyka go nagroda- nie uścisk prezesa, ale podwyżka czy premia. Tak się podziało w moim przypadku.
Mówcie co chcecie, zaszczujcie mój wpis- ale dla mnie to jest naprawdę świetna praca
zdjecie uzytkownika
true - 2015-08-09 21:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pani eleonorcia - zarobki nie są na godziwym poziomie.

@deadshoot - termin Twojego komentarza nie jest raczej przypadkowy. Czy ma to związek z tym, że kancelaria w ostatnim czasie przeżywa falę odejść?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa jak i cała rekrutacja bardzo profesjonalna. Trwała około 40 minut ale była przyjemna, jedna z lepszych na jakich byłam. Następnie kilkudniowe szkolenie, na którym uczysz się jak korzystać z programu do ewidencji. Po szkoleniu test, który nie należy do trudnych - są pytania dotyczące typowej wiedzy w zakresie windykacji, działalności firmy (na te dwa były przygotowywane materiały z których wystarczy się nauczyć) oraz programu. Jeśli uważasz na szkoleniu bez przeszkód zdasz.
Pytania: Pytania standardowe jak na każdej rozmowie, dlaczego właśnie ta firma, czego się spodziewasz/oczekujesz, co wniesiesz do firmy, czasami można też wybrać dział.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-13 09:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Rob - 2015-08-13 09:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@deadschoot- "nie ogarneliscie systemu" jeśli uwazasz, że to jakaś trudność i a jednocześnie powód do dumy to nie dziwię się, ze jesteś zadowolony, Gratuluje premii, zapamiętaj dobrze te chwilę bo następna się nie pojawi:D tak się składa, że znam trochę od środka polityke zarządzania w kancelarii, i fakt, pakiet na start jest świetny i mało gdzie poświęcają nowym osobą tyle czasu, szkolenie z systemu, wdrożenie merytoryczne, "opieka" doświadczonego pracownika, i to się chwali, oczywiście jest w tym cel, dobrze, wyszkolony będzie poźniej samodzielny i to jest ok. Premie są, ale jedynie dla nowych ludzi, pracujących ok roku, żeby dać im "zielone" swiatło, zeby pokazać, jesteś z nami już troche, dobrze Ci idzie a my to doceniamy.... i tak pózniej siedzą tu ofiary po 3 lata i dlużej, to jest praca idealna dla kogos kto nigdy nie miał albo normalnej pracy albo jest to jego pierwsza praca, bo prowadzą jak dziecko we mgle, ale jednoczesnie zero samodzielnosci, nie pracuje sie zadaniowo a ilosciowo, rozliczenie ze wszytskiego.... na prawde sa takie miejsca pracy gdzie znaczenie ma jakosć, wynik koncowy a nie ilosc za dany dzien, tydzien, czy masz minute na plusie czy minusie, w kazdej normalnej pracy mozna jesc sniadanie bez stopera w reku, 15 min... no ludzie, jestesmy ludzmi i nalezy sie szanowac, ufac sobie, jesli obiad zjem 20 min, a 10 min spedze na porannej kawie to na prade nie znaczy, w pozosyalym czasie bede sie lenic. Po roku doświadczenia, jak już macie co wpisac w CV uciekajcie bo tam sie kariery nie robi :)
zdjecie uzytkownika
moterk6 - 2015-08-23 13:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmą obecnie specjalistę do spraw kontaktów z klientami. W ofercie którą znalazłem piszą że jest umowa o pracę. I także, że jest wdrożenie do pracy u boku Opiekuna Adaptacyjnego, więc zgadza się to co mówisz @Rob. Poza tym dają jeszcze szkolenia wewnętrzne. I w firmie jest fundusz świadczeń socjalnych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Prawna H.T.P. Puniewska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kancelaria Prawna H.T.P. Puniewska?
Zadaj pytanie
alert