Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kancelaria Prawna H.T.P. Puniewska

Pracowałeś w firmie Kancelaria Prawna H.T.P. Puniewska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nick - 2014-01-07 21:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na lunch można wyskoczyć. Zależy czy kierownik ci pozwoli no i musisz mieć gdzie wyskoczyć. Kancelaria ma 3 lokalizacje. Ale za niedługo juz tylko jedna duża.
zdjecie uzytkownika
Tytus - 2014-01-18 16:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To planują połączyć siedziby, czy budują nową, skąd takie informacje, bo ja nic nie moge znaleźć na ten temat w Internecie.
zdjecie uzytkownika
P. - 2014-01-19 17:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wyglada rekrutacja, sa jakies konkursy, testy? na jak dlugo podpisuje sie umowe na okres probny i czy wczesniej tez ja zrywaja?
zdjecie uzytkownika
Janinka - 2014-01-24 17:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle ciekawe, czy istnieje jakas szansa się dostać, bo chyba rotacji pracowników za dużej nie mają, pewnie staż co najwyżej.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-02-23 10:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinie o stanowisku REFERENT DS. ARCHIWIZACJI.
zdjecie uzytkownika
żółtek - 2014-03-15 18:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest dużo roboty. Leniem być nie można w Archiwum. Atmosfera fajna. Pieniądze na czas. Próbny okres na 3msce. Później na 2 lata. Umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2014-03-19 13:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żółtek - 2014-03-15 18:52:58]:
Z tą atmosferą to nie do końca. Zależy gdzie trafisz. (usunięte przez administratora) Reszta tak jak pisze żółtek.
zdjecie uzytkownika
black - 2014-04-10 19:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracy dużo, choc pewnie zalezy w jakim dziale sie pracuje... wymagania sa spore,duzo kontroli jest, trzeba sie rozliczac co sie robi itd, kasa jak na kancelarie to kiepska jak za rzeczy ktore sie robi i za odpowiedzialnosc jaką sie nam przypisuje, nowy budynek jest wybudowany i lada moment 3 siedziby w 1 miejscu beda
zdjecie uzytkownika
Elann - 2014-04-27 23:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kontrola, odmierzają czas i pisma w cm!!! nie można się odzywać tylko ciosać jak dziki osioł..nie dla mnie taka praca, a kasa najniższa krajowa na u. o pracę, więc jeśli kogoś po studiach taka sytuacja buduje to pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia ...;/

zdjecie uzytkownika
Dump - 2014-04-28 11:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj w tym kraju na samym początku tak jest... (w większości) Inne warunki to raczej zaoferują z doświadczeniem, albo za granicą.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-22 12:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, ze atmosfera jest ok - to dla mnie wazne. sa tu jacy pracownicy ktorzy potwierdzo to? dziekiuje z gory
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-05-23 15:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja może zapytam jak tam jest z grafikiem, czy można pracowac elastycznie i godzić prace z końcem studiów, są w ogóle tacy pracownicy?
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-05-27 12:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda sytuacja po kilku latach pracy? Można dorobić się większych pieniędzy? Grunt to cierpliwość, jestem na początku drogi więc nie oczekuje kokosów..
zdjecie uzytkownika
Taki jeden - 2014-06-04 17:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej czy ktoś może powiedzieć coś więcej o tym teście przed zatrudnieniem? Wydaje się trudny? Czy łatwo go przejść?
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-06-23 20:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ma się łeb na karku i trochę pomyśli nie dużo to spokojnie się zaliczy test. Po kilku latach można się dorobić większej kasy jak wszędzie, na początku nie wiem jak teraz jest. Atmosfera jest zarąbista nie ważne gdzie, wszędzie pozytywna. Ktoś napisał że nie można się odzywać, to jeden wielki bullshit chyba ktoś nie w tej kancelarii dał tą opinię :)
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-06-24 13:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam rozmowę na początku lipca. Posiadam doświadczenie w pracy u komornika. Czy faktycznie jest duża rotacja pracowników? Można pracować swobodnie czy pracownik non stop jest obserwowany itp. itd.
zdjecie uzytkownika
HALO HALO - 2014-06-24 21:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZY MOŻE KTOŚ POWIEDZIEĆ COŚ O DZIALE WYLICZEŃ? TEŚCIE, ZAROBKACH, ATMOSFERZE?
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-01 20:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Test jest taki sam do wszystkich działów i nie trzeba wielkiego wysiłku, żeby go zdać. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
splinter - 2014-09-05 19:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po studiach można się tam załapać na jakiś staż albo praktyki? najlepiej nie jakies dmuchane tylko takie zebym po tym ewentualnie mógł prace u nicvh mieć.takim starterom młodym jak ja to ile moga zapłacić i jaką ewentualnie umowę proponują i na ile? piszecie o cierpliwości ale jak wiadomo to pojęcie bardzo względne...
zdjecie uzytkownika
WINA - 2014-09-26 17:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Działanie kancelarii , która nie cieszy się dobrą opinią wśród klientów ,a to ze względu na brak humanitarnego podejścia do drugiej osoby są wielowątkowe. Nastawienie wyłącznie na aspekt finansowy. Brak kultury i obycia.Może źle trafiłem( każda osoba może mieć swój zły dzień lecz notorycznie następujące po sobie złe dni to dziwny przypadek) być może mam złą fizjonomię. Nikomu nie polecam tej kancelarii
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-10-17 17:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak to miejsce jest oceniane jako miejsce dla studentów, aplikantów generalnie osób które chcą dowiedzieć się czegoś w zawodzie i poznać wiedzę nie tylko teoretyczną ale też praktyczną. Zależy mi na tym wszystkim i na tej wiedzy. bo na prawdę mi zależy na znalezieniu dobrego miejsca do nauki. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-10-31 23:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2014-10-17 17:49:16]:
Kancelaria bez doświadczenia wysyła do ludzi bzdury żąda zapłaty po odrzuceniu spadku
zdjecie uzytkownika
PATIS - 2014-11-11 20:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ten test jest z prawa? czy psychologiczny? jak wyglada rozmowa indywidualna - czy czyms moga zaskoczyc? z gory wielkie dzieki za odp
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-11-18 18:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [worker - 2014-06-23 20:51:23]:
POPIERAM !!! Bardzo miło wspomina się tą kancelarię, jedna wielka rodzina!
zdjecie uzytkownika
Krytas - 2014-11-19 00:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy rzeczywiście jest tak kolorowo w HTP, a jeśli tak to co wskazalibyście jako największy plus tej firmy. Myślę nad zmianą otoczenia w swojej starej kancelarii a nie wiem czy warto z nimi podejmować współpracę. Czy za zdobycie klientów i oferowanie usług kancelarii można liczyć na jakąś dobrą prowizję?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Prawna H.T.P. Puniewska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kancelaria Prawna H.T.P. Puniewska?
Zadaj pytanie
x