brak logo

rosa europe

Siewierz

Opinie o rosa europe

wotrk 2016-11-09 07:16
Nie szukaj szacunku tylko zapieralaj jak wszyscy.
1
jan 2016-11-10 10:56
Dostaliscie podwyżki to nie marudzić
juro 2016-11-13 09:52
Mamy wazniejsze sprawy od twoich zebow wiec daj sobie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkie podwyzszki to sobie zwiadkowscy zaplanowali pod siebie a o pozostalych co pracuja 2,3,4 lata maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkich namawiali by do zwiaskow a teraz to co na to wychodzi ze dziekujemy tym piepszonym zwiazkom
1
Maribor 2016-11-13 19:13
Haha te menelice kupia sobie faje lub alkochol maja inne piorytety a nie pójda do stomatologa .
2
jan 2016-11-14 03:58
A Ty sobie słownik kup
1
juro 2016-11-23 19:29
Pytam co z pozostalymi co tak cicho zwiazkowscy maja co chcieli a co z reszta niejeden mlody umie wiecej niz stary pracownik co z ludzmi co maja na stale co mniej umieja od pani od zwiazkow ha ha
1
dooo 2016-11-24 19:05
A o kim ta mowa bo nie wiem
Ryba 2016-11-24 19:19
Przebieg to może ty masz duży i w głowie siano zamiast mózgu wiec od tej osoby się odwal bo to już jest nudne a temat rozwijają tylko takie puste laski jak ty a ona to się nawet nie poniża do takich bezmozgowcow
4
Pack 2016-11-25 11:31
Ha ponizyła sie i to bardzo nisko i wszyscy wiedza co to za bezwstydnica jest.
3
Ryba 2016-11-25 17:55
A możesz już skończyć ten temat bo widzę ze nikomu to nie przeszkadza tylko tobie
Pack 2016-11-25 22:54
My mamy świetny ubaw z tego dziewuszyska,jak daje powody to czemu nie zkorzystac
5
czesiek 2016-11-28 19:42
Przemek Pitas się zwalnia wiec czas poszukać innego jelonka, a taki był ogr z niego
5
So 2016-11-28 22:49
A kto po sosnowcu sie bujał?Jak nie paskuda....to juz drugi ukochany hiihi
4
Ryba 2016-11-28 23:18
A wogole o jakiej osobie i z jakiej zmiany rozmawiamy bo już się pogubiłam
Miki 2016-11-29 23:04
Madziulka:)zgadłam
4
no no 2016-11-30 18:40
A kogo teraz wzięła pod uwagę?
...... 2016-12-01 08:44
Nie bez powodu mówia o niej paskuda
5
ciekawski 2016-12-02 00:30
Pokażcie jej zdjęcie fejsa czy coś bo ciekawy jestem co to za laska
1
Wie 2016-12-05 21:11
Poblokowała konto .....
3
olaf 2016-12-16 17:09
A co tu tak cicho na temat naszej firmy?? Laski sie pogubily czy faceci sie pochorowali??
2
$$$ 2016-12-29 21:28
hej paskuda hej paskuda ,wyprawiałaś takie cuda.Juz z tym bucem nie szalejesz tylko tanie wino chlejesz.Zalu u nas nie wzbudziłas a na śmiesznosc naraziłas.
owocnych zwiazków w 2017 paskuda;)
7
lew 2017-01-02 12:12
Niektórzy mezszczyzni mysla ze sa jak lwy,tymczasem lataja za kaźdą byle jaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak psy
3
momo 2017-01-06 21:04
Powiat zawiercianski lubi cudzych mezów !
3
doo 2017-01-13 13:30
Paskuda awansowała jaki morał z tej bajki
o rany !! 2017-01-13 14:01
na co awansowała?
@jek 2017-01-15 10:43
dajcie już spokój tej dziewczynie,nie macie nic lepszego do roboty ...
1
pq 2017-01-18 09:53
Mnie jej nie zal ma to na co zasłuza,co do pseudo awansu to pewnie chapła grubsza rure i to dlatego:)
1
qw 2017-01-18 21:18
Ciekawe czy taka cwana będziesz na policji za pomawianie ludzi, na forum.
1
ale jaja 2017-01-26 11:01
A za co niby na ta policje?
2
forum disco 2017-01-26 11:54
Czekam na 3 zwrotkę.To je HIT!
3
Maja 2017-03-15 14:02
Bardzo proszę Was o zachowanie poziomu dyskusji. Chcemy by ten wątek pomógł osobom szukających informacji na temat pracy w firmie. Co możecie powiedzieć na temat plusów pracy w firmie? A co można by zmienić?
Ffff 2017-03-15 14:18
Taki poziom wpisów jaki poziom osób tam pracujących
6
EEE 2017-04-11 19:42
TY OD POZIOMU TO SIĘ ODWAL NASI PRACOWNICY TO NAJLEPSZA KADRA KAŻDY WIE CO MA ROBIĆ
1
Karolina 2017-04-21 07:53
Powiedzcie czy są przyjęcia i jakie zarobki są dzisiaj w Rosie ?? 2 tyś się zarobi ??
1
jan 2017-04-21 18:26
Jezeli masz ukraińskie korzenie, to 2 tysie zarobisz, ale dopiero za pare miesiecy.
Karolina 2017-04-22 09:29
a co mają "korzenie" do roboty ?? czy są aktualnie przyjęcia ??
monia 2017-05-20 14:40
przyjęcia są , zarobisz 1450 zł na rękę tylko idz na zmiane A,B lub C , na D jest wykańczalnia
1
ara 2017-06-04 00:34
Czy widzieliście może jaki piknik zrobił dla swoich pracowników Elektroluks a u nas co związki wystarały się o podwyżki dla siebie mając w nosie innych pracowników a może tym razem zrobią coś dla wszystkich pracowników i postarają się o taki sam piknik
1
Maja 2017-06-05 10:21
@ara a czy firma organizuje dla pracowników takie akcje integracyjne, o których wspominasz? Mogłabyś/ mógłbyś powiedzieć również coś więcej na temat tego jak wygląda Twoja praca w rosa europe? Jak oceniasz firmę jako pracodawcę? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które biorą tą firmę pod uwagę jako potencjalne przyszłe miejsce pracy?
Wspominasz o tym, że w firmie działają związki zawodowe. Chętnie dowiemy się czegoś więcej o ich działaniach.
riki 2017-06-05 11:38
zwiazki zawodowe niby sa ale nic juz nie robia dawniej cos jeszcze próbowały zdziałać teraz po ostatniej niby podwyzce nic nie robia a podwyzka byla tylko dla nieliczych. trzeba by bylo zmienic ich przewodniczaca na inna osobe to wtedy moze sie ludzie beda zapisywac do zwiazkow.
3
ara 2017-06-09 08:25
Tak zwane związki to jedna wielka ściema ręka rękę myje podwyżki dla koleżanek i dla nich samych a pracowników mają gdzieś kto to widział by pominąć osoby które dobrze pracują ale nie mają 5 lat pracy mówię tutaj o premii obecnościowej co może są tylko jedną nogą w pracy czy osoby pracujące mniej niż 5 lat umią mniej nie pracują więcej bo im jeszcze zależy a podwyżki dostały koleżanki koleżanek
2
riki 2017-06-16 13:49
JAKBY ŻABA MIAŁA TROCHĘ HONORU TO SAMA BY ODESZŁA Z TYCH ŚMIESZNYCH ZWIĄZKÓW ALBO BY DAŁA PORZĄDZIĆ INNEJ OSOBIE KTÓRA COŚ UMIE ZDZIAŁAĆ A NIE TYLKO MYDLIĆ LUDZIOM OCZY
1
Paweł 2017-06-24 15:30
Potwierdzam. Piknik w electroluxie zrobili super.
ara 2017-07-05 23:26
No i znowu to samo kartka na ścianie wisi już od jakiegoś czasu a o pieniądzach cisza bo chyba jasne jest że najlepiej jest dać bony Nie każdy jest chętny na imprezę a pieniądze wspólne Może w końcu uraczą nas jakąś wiadomością
DIK 2017-07-06 00:13
Co Ty pewno jej się pali ziemia pod stopami i próbuje się ratować bo w związkach to jej mają dosyć i próbuje się wkupić u pracowników A ja wam mówię zmieńmy przewodniczącego a będzie lepiej Ja bym głosował za Tomkiem słucha wszystkich pracowników i co bardzo ważne rozmawia nie tylko z związkowcami
1
wookie 2017-07-21 18:18
Chciałbym do tej firmy isc na stanowisko operatora wózka. Jakie macie opinie na temat tej firmy ?
obużona 2017-08-02 19:54
siema, czy osoby które dochodzą na zmiane D zauważyły co porabia osoba która jest tak zwanym liderem i ma pomagać ludziom? douczać nowych i tak dalej? zamiast robić to za co jej płacą przesiaduje z kierownikiem na kawie 2 godziny później wspólny obiad czy kolacja czy śniadanie 3 godziny , wyjdzie na chwile na hale i tyle? to jest fucha :) nic nie robić , pierdzieć w stołek, ciasteczka podawać kierownikowi i pobiegać troche z wybałuszonymi oczami po hali cała robota i nikt się tym nie zainteresuje SZOK Cała hala żółta , poblokowana i na koniec zmiany wielkie halo !! a lider ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] haj lajf
Oli 2017-08-06 06:50
Od zmiany D to sie odwal a jak ci niepasuje na tej zmianie to idz na inna nikt nikogo na sile nie trzyma .
jan 2017-08-11 00:21
I dobrze. A Ty jak sie nie umiesz ustawic to zapie...... pracuj solidniej. Pozdrawiam i zyze sukcesow.
Kónidzki 2017-08-17 21:38
....ludzie uciekajcie z tego zakładu, bo tu juz lepiej nie będzie, niech ukraincy wykończa ta firmę......
1
Zostaw swoją opinię o rosa europe - Siewierz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie rosa europe