Electrolux Poland
4 513 6 1

Opinie o Electrolux Poland

Anonim

Jak oceniacie warunki pracy ? Interesuje mnie praca tymczasowa czy warto się zatrudnić

Vario

Sezon sie kończy i na forum cisza. Co roku taka sama historia. Jak sezon to wszyscy mają dużo do powiedzenia gdy sie konczy to kazdy pod miotłe. Bardzo slusznie niewolnicy, jestescie tylko marionetkami z dwoma rękami- bez mózgu i szacunku do siebie

on
@Vario 17.01.2019 20:12

Vario sam jesteś bezmózgiem nic nie piszesz, podpuszczasz innych.

Sergiusz
@Vario 17.01.2019 20:12

Vario teraz napisales szczerą prawdę. Znam sytuacje i mogę potwierdzić z przykrością ze to jest prawda. Ludzie się nie szanują i prócz tego co robią nie potrafią nic gdyż życiowo są nie zaradni. Jest to smutne choć prawdziwe.

Gość
@Vario 17.01.2019 20:12

Sezon się kończy a na forum cisza masz rację bo na sezon przychodzą nieudacznicy którzy czekają aż elux przyjmie ich na 4 miesiące i wylewają swoje żale na forum,nic im nie pasuje i węszą kto jest czyją rodziną i z kim śpi, każdego roku jak kończy się sezon forum umiera ,widać sezonowi lubią robić gównoburzę ,żegnamy wichrzycieli

Adam
@Vario 17.01.2019 20:12

Lenie umysłowe które potrafią tylko narzekać .....jak to im tam ciężko ,jak kiepsko zarobią , ale żeby zawalczyć o lepsze wynagrodzenie to już ich przerasta ,nieudacznicy nie zdolni do niczego konstruktywnego !!!!.Pracujecie tam dalej ofermy ,i na forum obrabiajcie jeden drugiemu (usunięte przez administratora) .

Waleria

Chłopaki myjcie się, bo jak sie przechodzi obok waszej szatni na dole to odór może zabić. Nie wyobrażam sobie jaki odór musi byc w środku.

abc
@Waleria 19.12.2018 18:45

Sephora się znalazła

Wojciech
@Waleria 19.12.2018 18:45

Musisz zrozumieć że niektórzy są zmęczeni a niektóre kobiety robią z tego powodu aferę . Ile dziewcząt drapie się na linii albo proboje poprawiać majtki przez spodnie to im nie przeszkadza .

Wesołych Świat

Weź nóż i naucz się spać z nim, bo przyjdą po Ciebie, kiedy zaśniesz, a przyjdą do Ciebie na pewno, przyjdą do Ciebie po krew Twą.

Ciekawa
@Wesołych Świat 13.12.2018 20:34

Po kogo?

Prac

Witam która lina będzie pracowała na dwie zmiany do końca roku ?

Why

Każdy potrafi mówić na innych niech spojrzy na siebie ;);o narzekacie na każdego kto zaczyna pracowac

anonymous

Polak jak jedzie za granice to musi zasuwać a Ukrainiec ma przywileje i się cieszy glupio

maniek
@anonymous 26.08.2018 16:50

a kto ma robić jak Polacy już powyjeżdżali nie ma kto robić to muszą być Ukrajncy,Szcun dla nich że nie dają się pomiatać tylko jak coś nie pasuje to wszyscy odchodzą,a POlaczcy tylko narzekają że za mało za mało a jeden drugiego by o złotówke sprzedał dla podwyżki

Hi
@anonymous 26.08.2018 16:50

Tak narzekacie na nich a sami jak robicie? Na sezonowych Polaków też narzekaliście i w końcu przestali przychodzić bo mieli WAS dość. Ukraińcy też przestaną przychodzić dzięki takim ludziom co na forum (usunięte przez administratora) obrabiają a w pracy tiu tiu tiu :-D

Pracownik

Czy może się ktoś orientuje do kiedy będą umowy na nowy rok ?

355ww

250 premi na święta bogato

maniek
@355ww 15.12.2018 00:35

a jak dobre i toto,karpia się kupi i zostanie jeszcze pore groszy na waciki.Życie jak w Madrycie.Coroz to lepi się dzieje u nos,ale cóż ludzią pasuje i robią jo żym się już zwolnił bo żym znalozł trocha lepi

Sezonowy

Prawdopodobnie 2 będzie szła na jedną zmianę, części podziękują druga część podziękuję sama i raczej więcej nie wróci

Ddd
@Sezonowy 14.12.2018 20:33

1 3zmiany 2 3zmiany 3 jedną 4 jedna

sezonowy

Która linia konczy prace na 3 zmiany z koncem roku wie ktoś? 1? 2? 4?

Ktoś
@sezonowy 14.12.2018 16:16

10

sezonowy
@Ktoś 14.12.2018 16:24

1? 2? 4? tylko te mnie interesuja a nie jakas 10

Iza

jakie zarobki na linii?

robol
@Iza 10.12.2018 11:27

slabe

shuffle
@Iza 10.12.2018 11:27

1poziom 1900zl netto 2poziom 2100zl

Ania
@shuffle 10.12.2018 14:19

a od czego zaleza te poziomy?

Rrt
@Ania 12.12.2018 18:07

Ilość stanowisk na które ogarniasz

Bylypracownik5822

Witam ruda lidera z Lini 103 mominguje ludzi i zastrasza np jak nie przyjdą w sobotę 8 grudnia do pracy to stracą pracę albo nie zostanie przedłużona umowa o ludzie się boją że stracą pracę dlatego przychodzą zamiast zgłosić do PIP to ludzie nic nie robią w tym zakładzie z roku na rok coraz gorzej nie polecam tam pracować

Nowy

To czemu nikt nie potrafi zrobić porządku ?dlaczego mamy za nich robic

light
@Nowy 16.08.2018 10:49

...bo liderom tak wygodnie! zamykają oczy a my odwalamy co gorszą robotę, na dodatek dowalą " jak Ci nie pasuje, to się zwolnij " ...będzie lepiej? raczej coraz gorzej z takim podejściem do ludzi :(

prezes
@light 28.09.2018 19:40

Potwierdzam. Jak Ci nie pasuje to co tam robisz ? Uciekaj a nie narzekaj :)

Prezes
@Nowy 16.08.2018 10:49

A kto ten porzadek ma zaprowadzic? Lider? Popatrz na nich :) znaczna czesc nie ma pojecia co sie na linii wyprawia :D jak jest awaria to uciekaja i drugiego wysylaja bo sie boja przyjsc :D biega i rece rozklada po mechanikow dzwoni albo wcisnietego grzyba szuka a w oczach przerazenie :D bo norma hahaha xD

Pracownic3577
@Nowy 16.08.2018 10:49

Witam nikt nic z tym nie zrobi bo ludzie są zastraszeni i się boją o pracę nikt nie zgłosi tego grupowo do PIP.

sss

wiadomo już ile pieniędzy i kiedy dostaniemy na swięta?czy to raczej jakies paczki będą?

Mała
@sss 28.11.2018 19:13

Paczki. Haha . ... minutka. Mała kawa i herbatniki regionalne ???? jak kiedys bylo...smiech na sali....

sss

a co z sobotami w grudniu?bo kazdy inaczej mówi,są wszystkie wolne ?czy któraś poracująca

Murzyn

Niewolnictwo po 6 dni w tyg za 2 tys

Prezes

Ludzie podziwiam was,ze dalej tam siedzicie i dymacie na lini a gora was (usunięte przez administratora) ile sie da. Jest tak duzy rynek pracy na dzien dzisiejszy ze szok a wy trzymajcie sie kurczowo tej firmy. Dajcie Ukrainie popracowac a Polacy powinni stamtad uciemac skoro Ukraina jest taka cudowna. Zobaczymy jak dlugo pociagnie Electro jak im Ukraince rece rozloza bo nie beda nic wiedziec. Atmosfera na liniach totalne dno. Liderow coraz wiecej co jeden to lepszy. Kasa na dzisiejsze czasy dno. Od 10 do 10 sie z tego zyje nie majac wiekszych potrzeb. Jak biuro takie madre twierdzac ze zarobki sa odpowiednie to niech sami zejda do tego poziomu i wtedy maja prawo sue wypowiadac w tym temacie i nie siedzac za biurkiem a dymajac przy linii. Jak myslicie ? Dlugo wytrzymają?? Hahaha poznacie smak innej pracy to juz nie wrocicie nie za takie pieniadze i nie za taka prace. Pozdrawiam wytrwalych narzekajacych ale dalej tam siedzących i wyzyskiwanych. :)

ten tego

jako pracownik eluxu powiem tak jak ktoś szuka łatwej kasy szybko do zarobienia polecam jak szukacie milionów szukajcie pracy w microsoft można pisać miliardy forum o takiej pracy ale to od was zależy czy macie chęć i potraficie to robić pozdrawiam bo jak to mówią " każda praca jest lepsza niż w tej co się pracuje...."

prezes
@ten tego 11.10.2018 01:33

Łatwa kasa szybka do zarobienia ??? XD a to dobre hahahaha nie rozsmieszaj mnie xD

Pracownik

Supet ze firma rozdała bilety. Ile jest pieniążków na święta orientuje się ktoś ?

Sasza

Osmieszyli się tymi biletami i nic więcej.

sezonowy
@Sasza 14.11.2018 07:22

O co chodzi z tymi biletami? Bo nie wiem nic

Sasza
@Sasza 14.11.2018 07:22

Do Cinema City

Ja
@Sasza 14.11.2018 07:22

Ludziom nigdy nie dogodzi Nie pasuje nie odbierać

Pracownik
@Sasza 14.11.2018 07:22

A do kiedy można odebrać te bilety?

TinTin
@Pracownik 19.11.2018 14:28

Już są do odebrania w dziale rekrutacji w godzinach od 07:00 do 15:00

Pracownik

Które soboty w grudniu będą pracujące ?

Wwwwer
@Pracownik 11.11.2018 18:42

1 sobota grudnia reszta już nie wolne.

Pracownik

Cześć zgadzacie się pracować w listopadzie 10,17,24 w sobotę? Za którą nie zapłacą tylko dadzą wolne z tego co wiem jest tak na Lini 103.

robol
@Pracownik 06.11.2018 20:39

zawsze tak bylo, i zawsze na ostatnia chwile zamiast zaczac wczesniej i robic na rano to robia popoludnie w sobote robocze

Poirytowany
@Pracownik 06.11.2018 20:39

Soboty nie pasują? To może zaczniemy pracować pomiędzy świętami a Nowym Rokiem?

Pracownik

Witam które soboty są pracujące ;>

Pracownik**
@Pracownik 07.11.2018 15:16

W listopadzie są wszystkie soboty pracujące.

l101

były w ogóle jakiekolwiek nabory na straz zakladowa? Widze pare osob z liderów, z magazynu, z produkcji, a ja o niczym nie wiem. Czy odgornie ustalone kto ma byc?

tak
@l101 14.10.2018 21:53

tak

Paweł
@l101 14.10.2018 21:53

Zawsze wiecej chętnych niz miejsc.

l101
@l101 14.10.2018 21:53

Zawsze więcej chetnych niz miejsc, a zostali sami liderzy, a reszta nie wiem jakim cudem zostali ratownikami

Krzysiek
@l101 14.10.2018 21:53

Informowali was wogole o naborach?

romi

Tandeta

Praca

Magazyn czy Linia gdzie lepiej trafić ?

sezonowy
@Praca 21.10.2018 16:12

Siedz se w domu lepiej :)

Walo
@sezonowy 21.10.2018 19:13

Coraz więcej ludzi się zwalnia s nasi siedzą na (usunięte przez administratora) i nic co oni myślą że z Ukrainą zawojuja świat to się grubo mylą niech wezmą sobie przykład Sona z Koziegłowy to woła o pomstę do nieba

Walo
@Praca 21.10.2018 16:12

Ale nam premii dowalili nic ino chodzić chorym do pracy chyba sobie życie na nowo uloże

Mozna?

Jakaś suczka ze 109 chodzi sobie z gołym pępkiem w dżinsach cały tydzień i na faje. Co pół godziny.Arielu wracaj.

Sezonow
@Mozna? 20.10.2018 09:15

Mogłaby ściągnąć te dżinsy. By się lepiej robilo na tych nockach jakby ona tak chodzila

Tak to ja

...brak mi słów by opisać emocje jakie mną targają... To co się dzieje na HP na zmianie u lidera co ma brodę i twarz jak koza woła pomstę do nieba!!! Bądźmy ludźmi dla ludzi!

Marek
@Tak to ja 07.09.2018 20:46

Ten człowiek nigdy nie powinien zostać liderem. Brak szacunku, pogarde jaką ma do ludzi jest po prostu przerażająca. On nie umie rozmawiać tylko straszyć. Nie rozwiazuje naszych problemów tylko straszy ze jak sami tego nie zrobimy to wywali nas na linie suszarek lub lakiernie gdzie Krystyna was nauczy

light
@Marek 14.10.2018 21:07

Pani Krysia faktycznie by lepiej nauczyła i z pewnością potraktowała jak ludzi. Straszyć to mogą ale nim a nie on :D

Brunetka123

Czesc :) chcialabym sie zapytac jak jest na lini poniewaz niedlugo mam rozmowe u Was o prace . Wiem ze trzeba robic na akord ale chcialabym sie zapytac czy duzo jest do nauki ??

piter
@Brunetka123 16.10.2018 17:42

Hej :) U nas się nie pracuje na akord, masz ustaloną stawkę na umowie.

Brunetka123
@piter 19.10.2018 00:18

Rzeczywiscie :) Po rozmowie dowiedzialam sie ze jednak przychodze na magazyn . Mam sie cieszyc ze to jednak nie linia ?

Zostaw opinię o Electrolux Poland - Siewierz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland