Electrolux Poland

Siewierz

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 486 ocen.

Opinie o Electrolux Poland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland

Michałka

Nie pasuje to się zwolnijcie.

Sisi
@Michałka 19.01.2018 21:40

Może jednak Michałek nie Michałka.

mikyy

praca po 10h coraz gorzej...

Miodzio

Co bawi najbardziej? Śmiech stałych przeciwników z ludzi którzy zgodzili się po 12 h. Teraz co powiecie na 10 godzin bez waszej zgody . Nie współczuję ani trochę

endriu
@Miodzio 19.01.2018 18:31

Nadgodziny nie są obowiązkowe nie chcesz nie zostajesz

Szukasz pracy?

Anju

Jeśli to prawda i w przyszłym tygodniu znów po 10h to dla mnie osoby z linii 101 i 103, jeśli mają w sobie choć trochę honoru i szacunku do samego siebie powinny to zbojkotować i zejść z linii równo o godzinie 14:00. Sezonowych zwalniają a reszcie karzą robić 3 tygodnie po 10 godzin. My nie jesteśmy Ukraińce, którzy przyjechali tu typowo na zarobek. My mamy też swoje rodziny i obowiązki domowe. Coraz częściej w tym zakładzie pracownicy traktowani są jak roboty.

Sylwia
@Anju 19.01.2018 17:38

Jesteś wielka i w pełni się z Tobą zgadzam lecz wątpię by coś takiego się wydarzyło ponieważ lubią gdy ich tak traktują. Ci którzy mają chonor i ambicje odejdą o 14 stej a ci którzy nie szanują samych siebie będą dalej pracować. Liderzy powinni teraz pokazać czy potrafią pracować na linii czy też są nieudolni. Nie dajmy się bo jak wspomnialas nie jesteśmy Ukraińcami.

anonymous

Podobno 104 pracuje na dwie zmiany w lutym prawda ?

Figo fago
@anonymous 16.01.2018 18:41

Czytaj ze zrozumieniem. Przecież masz napisane poniżej. Dwie zmiany do konca stycznia. Zapytaj lidera to ci odpowie. Widzę że ty masz więcej problemów niż tylko zdrady i kto z kim sypia.

anonymous

Do kiedy104 pracuje na dwie zmiany??

Mania
@anonymous 16.01.2018 15:10

Od 29 stycznia bedzie juz jedna zmiana na 104.

Magda
@Mania 16.01.2018 16:13

Linia 102 będzie do sierpnia pracowała na dwie zmiany. Sprzedaż naszego sprzętu ciągle wzrasta. Ogólnie suszarki są bardzo ładne ale ciągle za drogie. Tak czy inaczej super że w tym roku nie zwolnią tylu osób co zwykle.

pawlito

co ze 102

Zainteresowany

Pozdrawiam Edytke świetną.

heh
@anonymous 02.01.2018 21:59

Mi.43-600

Paweł
@anonymous 02.01.2018 21:59

Zrobiłaś zrobiłaś. Ty wiesz najlepiej. Pozdrawiam P.

Beata

A ja się cieszę że sezonowym uda się zostać na cały rok. Życzę im jak najlepiej. Są o wiele bardziej sumienni i bardzo pracowici. Niektórzy ze stałych ciagle tylko marudza i narzekaja jak to im ciężko. Ja pracowałam w virtu i trochę w biedrze. Electrolux to bajka w porównaniu z tymi zakladami.

Marcin

Jesli druga linia zostanie na dwie zmiany po sezonie to bedzie ewenement w historii zakładu. Jest wreszcie szansa że coś się zmieniło w tym zakładzie. Brawo brawo. Przestańcie narzekać. Bedzie praca, będą pieniądze

Gośka
@Marcin 15.01.2018 16:58

Pewnie poszli po rozum do głowy i nie chcą zwalniać bo wiedzą że na sezon już nie znajdą ludzi do pracy. Bardzo dobrze. Wreszczcie ten zakład zaczyna się rozwijać a my będziemy mieć pracę i pieniądze

Ser
@Gośka 15.01.2018 17:42

Naiwna

anonim

(usunięte przez administratora)

Nic

Słownictwo masz bogate no no typowe dla kobiety w tym zakładzie, niczym się nie wyróżniaż.

anonymous

jak mozna tak klamac i szkalowac kogos .To ze ktos jest pyskaty gada za duzo to nieznaczy ze mozna tak szkalowac,klamac na policji znajda Ip

Srata trata

A to że już jedną sprawa na 101 była (usunięte przez administratora)

qweew

To prawda, że 102 idzie cały czas na 2 zmiany?

Sezonowy
@qweew 13.01.2018 14:59

Tak, to prawda

Pedro

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Warto starać się o pracę?

123

coze starym urlopem

Nie_Istotny

Piszecie o zdradach o wymyslonych związkach ze ten jest z tamtą że tamta z tym bez jaj bo ktoś z kimś stanie porozmawia usmiechnie się to już się muszą stu...ać?ludzie wszędzie tak jest że ludzie ze sobą rozmawiają i co też się stu...ją??przestańcie niszczyć Nam i wam opinię bo jak tu wejdzie ktoś obcy to się ze smiechu po płacze.pamiętajcie ze każdy ocenia własną miarą więc to od was się biorą urojone związki zdrady i romansidla!!!

Heh

Tak

iiooo

ja widziałem.Ty już wiesz kto

Hanka

Jak to jest dokładnie czy teraz następne dwa tygodnie po 10 godz pracy jest obowiązkowe. Dajcie info . Pozdro.

Lala
@Hanka 07.01.2018 10:15

Wiesz mi będzie miało

Hanka
@Lala 09.01.2018 16:33

Jeżeli tak będzie zgłoszē do Państwowej Inspekcji Pracy a oni nigdy nie wychodzą z żadnego zakladu bez nalozoniej kary co przy okazji zainteresują się innymi sprawami. Dzięki.

ona

a ktore soboty

TinTin
@ona 06.01.2018 13:59

Soboty w styczniu są wolne

xXx
@TinTin 06.01.2018 15:54

Soboty wolne bo podobno od 8 do konca miesiaca po 10 h

Jaq

Słyszał z was ktoś o 2 ostatnich sobotach pracujących?

linia4

niemacie co pisac znacie cie wszyscy .szkoda was.To forum o pracy

anonymous

sprawa juz na policji zarty skonczone

Nick
@anonymous 03.01.2018 11:21

anonymous zjedz snikersa bo zaczynasz gwiazdorzyc. Brak podstaw prawnych do wszczecia postepowania pajacu

ja
@anonymous 03.01.2018 11:21

O co chodzi

leeizzyyy

Wytrwałości dla tych którym udało się podlizać.niech moc będzie z wami :-) nie szanujecie się.

ja

Wszystkiego dobrego w nowym roku dla nas wszystkich ????

Piotr i Paweł
@ja 28.12.2017 18:10

tak, dla wszystkich bez wyjątku. dla tych co dobrze i co źle życzą drugiemu. tacy i tacy w końcu staną przed Bogiem który osądzi każdy szczegół naszego życia. szczególne pozdrowienia dla naszego wspaniałego i jedynego w swoim zachowaniu kierownika który ukłoni się przed zwykłym pracownikiem tylko po to żeby zajrzeć pod linię i sprawdzić porządki. Bóg jedyny i sprawiedliwy, widzi wszystko

anonymous

Po pracy każdy jedzie do domu

X
@anonymous 29.11.2017 12:25

Bądź w lasy

123

Nie oceniaj jest dawca i biorca. Takie halo wokół zdrad a przecież ktoś musi wpuścić nowa osobke do łóżka

Zaciekawiony

Majka a potrafisz w miarę rozsądnie wytłumaczyć co Ciebie tak naprawdę obchodzi kto z kim śpi, kto kogo zdradza itd? Tak pytam, pojęcia nie mam co moze kierować ludźmi takimi jak Ty.

Witam
@Zaciekawiony 27.12.2017 18:35

Najwięcej ma do powiedzenia przedział zgredow co grawitacja zaczyna działać w dół :D

Zaciekawiony
@C 27.12.2017 18:54

:) Rób co musisz.

An

Są jakieś fajne laski?

Dzidzia
@An 09.11.2017 13:44

Umyj swoją to może będzie, jeżeli to coś większego od groszka będzie można nazwać laską he he he.

olo

Aurelia J?

paula

anonymus f.i.u.t.k.u 8% postawili na stole - teraz ty połóż swoje wypowiedzenie. pokaż na co cie stać impotencie. wszyscy pokazcie teraz klase i zacznijcie pyskowac lub buntowac.

figo fago
@paula 20.12.2017 17:53

dobre, ten anonymus to podobno rogacz jakiś jest który za wszelką cenę chce tutaj znaleźć kolegów. chlopczyku Electrolux nie dla dzieci jest. idź tam gdzie cie chcą i to szybko bo jak cię chodź trochę poznająto napewno zmienią zdanie

Stała
@paula 20.12.2017 17:53

Smieszna jesteś

xxx

Kadry pracują 21,22 i 27 grudnia ?

Ciekawy

Czytam, trochę te forum i duża ilość osób pisze o przejściu do NGK. Co to za branża i gdzie mają zakład. Piszecie o NGK Ceramika z Dąbrowy Górniczej ?

SezonOwiec
@Ciekawy 18.12.2017 21:06

Tak Dąbrowa Górnicza Tucznawa. Poczytaj trochę o firmie na internecie a na resztę pytań mogę odpowiedzieć na mail. Ja1091z@interia.pl

Jol

Temat H Jest Taki Zamknąć To Forum Przeprosić wszystkich Koniec tego Szkoda Edytki ze 110

XX
@Jol 15.12.2017 00:55

DRUGI PAJAC

Jx
@XX 16.12.2017 07:04

Trzeci...

anonim

(usunięte przez administratora)

XX

PAJAC

I'm

Bralbym na kawe...

anonymous

Bo jak tak to muszę to przemyśleć ,dajcie znać bo do końca grudnia mam czas

marek
@anonymous 11.12.2017 17:30

Proszę się zwalniać i iść do lepszej pracy. nikt was tutaj nie potrzebuje. sezon się kończy a w następnym będzie więcej ukraincow którzy chcą pracować i będą pracować. polaczki się zwolnia i będą żyć z 500+ . wypad

marcin
@anonymous 11.12.2017 17:30

gościu określ się w końcu bo jak prześledzilem historię twoich komentarzy to chyba nie do konca wiesz co robić a już napewno nie masz pomyslu o czym pisac na tym forum. znajdz sobie babę lub jeśli ja masz to tak jak radzą ci inni przypilnuj kto ją du.pczy. później się zwolnij bo zajmujesz tylko miejsce

Anon

Kto tam teraz lideruje na podmontażu? Najlepiej po imionach, może znam

anonymous

Czy to prawda że dostaniemy więcej niż 5% podwyżkę bo mam problem ,dostałem lepszą ofertą i nie wiem co robić

bajer full
@anonymous 11.12.2017 17:26

twoj problem to rogi ktorymi ocierasz sie juz o podest przechodząc pod winda. az żal mi patrzeć na ciebie gdy wiem co i z kim robi buja się twoja żona he he he

Mam twoje ip

Może warto niektórym hejterom pokazać, że Internet nie jest jednak anonimowy. Dowiedziały się o tym już pewne pracownice z linii pierwszej. Niszcząc komuś reputację i życie czasem trzeba się liczyć z konsekwencjami. Lepiej wziąść się jednak za siebie

X
@Bubel 06.12.2017 21:27

IP tylko organom ścigania. Ogarnijcie regulamin... Co powoed Cię na policji , że śmierdzi wam z buzi

Żenada
@Mam twoje ip 05.12.2017 22:42

Jesteś tak prymitywną osobą że nie chcę tego komentować. By tylko nie odbiło Ci się to czkawką. Może warto by do tych organów ścigania dołączyły służby FBI.CBŚ a nawet Urząd Skarbowy i Grom.ŻENUJĄCE.

Xxxx

Czy w styczniu będzie jeszcze sezon?

Dobra Rada

Wypisujecie brednie o innych pierzecie brudy to wychodzi wam najlepiej. Żaden pracodawca nie będzie brał tego na poważnie i reakcji nie będzie. Może zamiast tych glupo i klamstw wyssanych z palca kto z kim i gdzie warto zająć się poważniejszym sprawami. Są instytucje które mogą się zainteresować tym co najbardziej dotyczy pracy i płacy. Zejdzcie na ziemię i nie interesujcie się ludźmi którzy jak wy chcieli by godnie zarabiać. Róbcie coś dla siebie i mówcie o tym wszyscy. Współpracujcie razem bo jak Kiepski mówi w kupie siła. Pustą gadka tutaj i oczernianie niesłusznie innych nie pomoże wam w niczym. Zawsze każdy z was może opisać swoje uwagi do pracodawcy nie ujawniając swoich danych. Zapewniam że zwróci to uwagę pracodawcy. Takie czepianie się tutaj Liderów czy Kierowników nie odniesie skutków. To nie miejsce na tego typu zenady. Pomyślcie o tym ze nikt z was nie chciał by w tak obrzydliwy sposób byc opisywany klamstwami.

Nick
@Dobra Rada 05.12.2017 11:22

Dobra rada: to zmienic prace

anonymous
@Nick 05.12.2017 15:01

Pierwsze myśli właśnie do tego skłaniają ale jeżeli lubisz ta pracę nie rezygnuj bo nie zawsze można sobie polepszyć. Warto temat problemów dać wyżej.

Problem

Totalny (usunięte przez administratora) Nie rozumiem dlaczego brak jest reakcji na tego typu problemy. To każdy w tym zakładzie powyżej pracownika jest swym Panem bez odpowiedzialności przed zwierzchnikiem. Każdy chu...na swój strój. Dlatego taki (usunięte przez administratora) a pracownicy narzekają. Forum prowadzone przez pracodawcę, i co, i nic.

Ewelina

Jak wygląda sprawa z sobotami w grudniu?

Bezimienny

Świeboda zajmij się tymi liderami z 102(boczek) i 103(oby dwaj). Biorą sobie codziennie chwilę po 6 kawkę z automatu i ślad po nich ginie,czasami na dobrą godzinę. Podobno można ich znaleźć na stołówce ;)

Nick
@bartek 30.11.2017 17:09

Tak zrobie w styczniu bez obaw frajerzy robta i placzta

Lider
@Bezimienny 29.11.2017 18:48

Caly zaklad o tym wie to widac zadna nowosc jak nie na stolowce to na palarni a twoje ip zostalo zgloszone niebawem bedzie wiadomo kto jest takim kozakiem

Beata

A mnie smiesza te pijackie akcje po pracy na parkingu. Jakim trzeba byc alkoholikiem zeby na mrozie stać i pic bo za darmoche ktos nalał.

Beata
@light 01.12.2017 23:47

No widzisz, ja nie jestem alkoholiczką.

Linia 102
@Beata 01.12.2017 23:30

Chyba nie dostalas zaproszenia :d wy macie wieczne problemy może lepiej zmienic zakład pracy jak was tak wszystko kole w oczy

anonim

(usunięte przez administratora)

Nick

A ja bralbym te 800 zl na swieta co podobno dostala olawa

Big_D
@Nick 01.12.2017 19:08

Też wolę 800zł niż Edziole

Taki_

Co to za nowa na magazynie bez pojęcia?

Gość
@Taki_ 30.11.2017 12:26

Na której zmianie ona pracuje.

Lucjan

Oj karaś karaś co ty wyprawiasz . Nie ładnie TO SZOK

Karaxxxxxx

Kto jedzi to jeździ :D

anonymous

Nikt nigdzie nie jeździ

Barbara
@anonymous 29.11.2017 19:45

Ktoś ma coś na sumieniu :o

anonim

(usunięte przez administratora)

x

hahaha chyba załatwiane przed i po pracy bądź w :)

to już przesada

czy ktoś może mi odpowiedzieć dlaczego dzisiaj na magazynie na umowę zlecenie byly prawie sami liderzy na czele z królem? zwykły pracownik dzisiaj nie miał szans się wcisnąć bo rzekomo nie ma potrzeby. pytam się po co dzisiaj w pracy byl król trzymający tylko ręce w kieszeni i bawi się tymi swoimi kinder niespodziankami. dlaczego ten człowiek siedzi w biurze zamiast być na swoim dziale. problemów mamy mnóstwo a on siedzi za biureczkiem i wali glupa. kolejna sprawa, każdy lider jest ubrany w pomarańczowa bluze lub kamizelke, dlaczego jego nie obowiązuja takie same zasady jak wszystkich innych liderów. jeśli jest kierownikiem to proszę o oficjalną informację jeśli nie to proszę aby jego przełożony zrobił z tym porządek

Seba
@klara 27.11.2017 20:11

Klara ubierz okulary

Zdzisio
@klara 27.11.2017 20:11

Klara na stolowce apetyt mi maleje

anonim

(usunięte przez administratora)

L_er

LENIE

Zostaw opinię o Electrolux Poland - Siewierz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland