Electrolux Poland

Siewierz

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 505 ocen.

Electrolux Poland
4 505

Opinie o Electrolux Poland

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland

Nowy pracownik

Od kiedy linia 104 rusza na 2 zmiany? I czy to prawda że pracują teraz po 10h?

ogarniety
@Dki 16.07.2018 22:03

Ja nie znam tego zakladu, powiedz jaki to zaklad?

ciekawey

Co z tym konkursem za brak L4 o 5 tyśięcy? Ktoś coś wie?

Fr

Witam, mam pytanie o ktorej jada autobusy, z zakladu w strone zawiercia, jak konczy prace pierwsza zmiana?

nowa
@Fr 14.07.2018 10:54

wszystkie odjeżdżają gdzieś o 14.20

Ogarniety

Czemu nie ma karty mulitsport ?

Agata

@Pustka, każdy dodatkowy benefit ze strony pracodawcy powinien spotykać się z pozytywnym przyjęciem. Współcześnie nadal wiele firm nie oferuje dodatków płacowych swoim pracownikom. Może warto na to popatrzeć z tej strony? Dlaczego wspomniałeś o automacie do kawy? Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź?

dolar
@Agata 13.07.2018 14:00

Dodatek placowy? Mowisz o wczasach pod grusza? Tylko dlaczego rowniez zostalo zabrane 35% premi?

SPORT

Ciekawe kiedy electrolux ma zamiar wprowadzić karty multisport... W większości zakładów takie coś jest

Pustka
@SPORT 10.07.2018 01:18

100 osób mówisz... A jak myślisz, ile osób będzie bardziej zainteresowanych np. kluczykiem do automatu z kawą?

anonymous

Mam zamiar przyjąć się do was do zakładu jako wózkowy ,który ma rozwozić komponenty na linie. Jest ktoś w stanie mi napisać jak z zarobkami? Ile wyciągnę w miesięcu pracując na 3 zmiany?

Prawnik

Kodeks Karny Zniesławienia można dokonać na pojedynczej osobie fizycznej, grupie osób, instytucji, osobie prawnej lub jednostce organizacyjnej niemającej osobowości prawnej. Sąd Najwyższy w swoim orzeczeniu z 2004 roku wskazał, że: "Cześć określonej osoby, rozumiana jako kategoria normatywna, korzysta z ochrony prawnej niezależnie od tego, jaką dana osoba ma opinię u jednostki czy nawet w określonym środowisku". (wyrok Sądu Najwyższego z dnia 3 listopada 2004 r., sygn. akt IV KK 132/04). Podstawą do oskarżenia kogoś o pomówienie staje się już potencjalna możliwość naruszenia czyjejś czci zewnętrznej. Tym samym pomówienie nie musi odnieść zamierzonego skutku w postaci poniżenia czy też utraty zaufania do pokrzywdzonego. W myśl § 1 art. 212 kodeksu karnego karą za dopuszczenie się zniesławienia jest grzywna lub ograniczenie wolności.

ja

Kto nowym liderem???

Nick

Beata ( funkcjonalny 101) cieszę się że w końcu cię zdobyłem , że nareszcie zwróciłas na mnie uwagę .

Hp
@Karol T. 05.07.2018 23:26

Koleżanka Beaty z linii 101 (test funk) to dopiero lalunia a uśmiech ma śliczny.

on

czy wiadomo ile za wczasy pod gruszą ?

nowa
@nikt 06.07.2018 07:56

ponoć z pensją za czerwiec

Niowy

Ile wychodzi kasy jesli nie ma premii?

nowa
@Niowy 30.06.2018 16:15

to zależy ile masz na umowie, od tej sumy odejmij 27 % podatku

Agata

@Sasza, @Majzel, proszę Was uprzejmie o stosowanie się do regulaminu forum GoWork.pl i zwracanie uwagi na obraźliwe określenia. Każdy z pracowników ma inne wymagania względem swojej pracy, to normalne. Obecnie dla wielu pracowników, także dla młodego pokolenia liczy się przede wszystkim stabilizacja. Czy pomyśleliście o tym? Jak Wam się pracuje w firmie Electrolux Poland?

Agata czytaj ze zrozumieniem !
@Agata 27.06.2018 11:44

Jak w tytule i przeczytaj dokładnie regulamin później się wypowiadaj.

Błażej

Chłopie nie ładuj się w to już raz wtopiłem w to bagno,laska najpierw okazuje zainteresowanie kręci z toba udaje niedostępna,Chce cię mieć uśmiecha się i chce cię mieć tylko dla siebie.Na koniec jak znajdzie sobie inna ofiarę to właśnie ty jesteś ten najgorszy

Nickita

Kto wygrał na lidera ?

Obiektywni(26)

Dzisiejsze przesłuchania na lidera to jakaś szopka,wg.mnie należy się to Łukaszowi i Basi że 108.A pewnie i tak wygra ten drabiniasty bufon Krzysiek ze 110.

ten tego
@ten tego 29.06.2018 02:08

napewno nie ja XD a wyniki w listach mają być za tydzień kto wygrał na pewno jedna osoba co była z bębnów

Sasza

Majzel masz rację ponieważ sami się nie szanują to jak pracodawca ma ich szanować. Ukraińcy się liczą dla Ele a nie jakiś Polaczek.

anonymous

Jest tutaj jakaś osoba,która dojeżdża do electroluxu z Sosnowca autem?

Logiczny

Witam ponownie, dzięki za wpisy z których wynika po mojemu myśleniu iż, 1850/2200zł ten przedział wypłaty mnie osobiście nie zadowala, nie chodzi o to że przyjdę do tej firmy i będę zielony bo nic nie umiem, i tyle dostanę ➕/ ➖ na rękę bo jestem nowy itp,itd. Za taką wypłatę trudno utrzymać rodzinkę dla mnie jest to nie do ogarnięcia, zapłacić rachunki, dzieci, jedzenie ???? gdzie jest cholernie drogie i nic nie zostaje, ząbki w ścianę albo prowident się kłania, taka wypłatę to bym dał osobiście temu wyżej niech pokaże jak za takie pieniądze utrzymać rodzinkę i... Nie skorzystam i dziękuję za info

logiczny
@nowa 23.06.2018 12:58

za ten wpis powinłaś dostać premię,sam osobiście bym ją dał za prawdę która boli,nie stety taka jest prawda,dużo ludzi pracuje w tej firmie, bardzo dużo ,dużo pracuje bo po prostu musi gdzieś robić i coś zarobić do załatania dziury domowej. Ale może by ktoś ze stołka się wypowiedział jak mu się dobrze pracuje i ile,faktycznie zarabia na rekę,bez kitu tak normalnie,chyba że po prostu nie chcą o tym mówić jak wyglądają zarobki w ELECTROLUX POLAND,ja jestem osobićie ciekaw ile taka osoba dostaje na ręke,i jaki jest jej zakres wykonywanych obowiązków bez,obijania się ,na pewno jest bardzo dużo osób które by chciały wiedzieć jak to na prawdę jest

Nick

Jakie zmiany/liderzy są w poniedziałek na rano na 101 i 102?

anonymous

Po całym Myszkowie wiszą ogłoszenia z Electroluxu :D Tam to chyba naprawde źle się dzieje

Nowa

Witam jestem nowa idę na linie 104 kto jest tam liderem ?

Zorro
@Nowa 21.06.2018 19:01

Batman, superman i spiderman wybierz kogo chcesz. Jak przyjdziesz to się dowiesz.

anonymous

To prawda ,że wózkowi zarabiają więcej niż pracownicy na lini?

Przyjęta

Hej napiszczie czy na 104 gdzie dostałam pracę liderem jest ten p.Andrzej ?Ponoć niezły i lubi...

Niecierpliwy
@Przyjęta 20.06.2018 20:43

Co lubi ?

Przyjęta

Swoja pracę,oczywiście. .

Agata

@Obiektywni(26), chciałabym Tobie przypomnieć o regulaminie forum. Na forum GoWork.pl zabronione jest publikowanie danych osobowych pracowników firmy. Wyraziłeś swoją opinię na forum internetowym, ale czy wyraziłeś swoje zdanie również w swoim miejscu pracy, w firmie Electrolux Poland? Czy Twoje zdanie zostało wzięte pod uwagę?

Logiczny

Nie chodzi o to gdzie dostanę więcej, tylko o firmę w której nie zarabia się zbyt dużo, nie dużo, zależy dla kogo. Jakby firma dała 2500 na rękę dla pracowników to by i ludzie byli zadowoleni, kwota ta nie jest kolosalna w przeciwieństwie do innych zarobków, większość znajomych mówili zawsze przedział wypłat od 2000do 2300 nigdy dokładne kwoty nie padły co mi z tego że socjalne jest jak wyplata jest mała bynajmniej dla mnie. Każdy pracuje tam gdzie mu wygodnie, ciekawe co będzie jak zacznie brakować rączek do pracy, bo już zaczyna brakować i to w dużych, średnich i mniejszych firmach.

anonymous

Cześć. Mam prośbę czy ktoś z Sosnowca może napisać skąd odjeżdża i skąd zabiera autobus ludzi z Sosnowca?

Logiczny

Witam czytam te nie które wpisy tych ludzi i nic nie wiem,a chce wiedzieć czy są jakieś przyjęcia i czy zarobki są w miarę dobre, i jak wygląda wypłata na rękę dzięki,

anonymous
@Sezonowy@ 16.06.2018 09:23

O czym Ty piszesz baranie. Jak robisz na 3 zmiany to nie ma bata,że 2100 zł nie weźmiesz na ręke

Nowy

Kto jest liderem na 101 od poniedziałku ?

nowa
@Nowy 08.06.2018 22:48

Mariusz

Zostaw opinię o Electrolux Poland - Siewierz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland