Electrolux Poland

Siewierz

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 508 ocen.

Electrolux Poland
4 508 6 1

Opinie o Electrolux Poland

Steskniony

Cycatko z Seata odezwij śię????????????????

Ktoś
@Steskniony 20.08.2018 22:57

A.. e... l....a?

Nie wierzę, że ona taka
@Ktoś 22.08.2018 16:11

Aurelia?

Ty wiesz
@Steskniony 20.08.2018 22:57

Kiedyś byliśmy ty i ja. Kochankowie, przyjaciele. Zanim zostaliśmy nieznajomymi. Myślisz wciąż o mnie?

leszek
@Steskniony 20.08.2018 22:57

to moja żona :)

Steskniony
@leszek 13.10.2018 23:23

Nie prawda. Jej mąż ma inaczej na imię

Dawid19

Czy pracodawca zdaje sobie sprawę że narusza przepisy codziennie badajac ludzi alkomatem? Bada sie konkretną osobę, do ktorej ma podejrzenie a nie profilaktycznie kilkadziesiąt osób dziennie. Nie znają przepisów KP?

Pracowity

Witam jak wygląda praca na operatora wózka ciągnikowego ?

l101

były w ogóle jakiekolwiek nabory na straz zakladowa? Widze pare osob z liderów, z magazynu, z produkcji, a ja o niczym nie wiem. Czy odgornie ustalone kto ma byc?

tak
@l101 14.10.2018 21:53

tak

Tak to ja

...brak mi słów by opisać emocje jakie mną targają... To co się dzieje na HP na zmianie u lidera co ma brodę i twarz jak koza woła pomstę do nieba!!! Bądźmy ludźmi dla ludzi!

Marek
@Tak to ja 07.09.2018 20:46

Ten człowiek nigdy nie powinien zostać liderem. Brak szacunku, pogarde jaką ma do ludzi jest po prostu przerażająca. On nie umie rozmawiać tylko straszyć. Nie rozwiazuje naszych problemów tylko straszy ze jak sami tego nie zrobimy to wywali nas na linie suszarek lub lakiernie gdzie Krystyna was nauczy

Agata

Przywołuje Was do porządku i odsyłam do regulaminu forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Forum jest miejscem publicznym i posty wulgarne oraz obrażające inne osoby nie będą tolerowane. Proszę Was o konstruktywną dyskusję i wymianę argumentów. Na forum nie podajemy danych osobowych pracowników firmy Electrolux Poland. Każdy ma prawo wyrazić dowolną opinię, ważne, żeby była zgodna z prawdą i poparta przykładami. Czy osoba bez doświadczenia ma szansę na zatrudnienie w tej firmie?

Ncik
@Agata 10.09.2018 18:14

dwie nogi ma? dwie ręce ma? no to do roboty. Elux niema jakiś wysokich wymagań, bo niebardzo ma z czego wybierać, wielu polaków już wie co sie tam dzieje i trzyma się z daleka. Na sezon przychodzą ludzie którzy gubią sie przy wkrecaniu 4 śrubek

Marek
@Agata 10.09.2018 18:14

Droga Agatko " zamiast siedzieć przy biurku glupio sie uśmiechać i siedzieć na forach podpuszczając ludzi do narzekania to może przyjdź do nas na dół i porozmawiaj. Podejdź do nas w piątek kiedy ręce mamy do kolan i ledwo widzimy komponenty. Komponenty które musimy ciagle w koło oglądać ponieważ firma kupuje tylko to co najtańsze a wymaga jakosci wyrobu gotowego na poziomie premium. zapraszam w piątek na środek linii 102

RODO TO NIE RODOS
@Agata 10.09.2018 18:14

Agata przeczytaj ze zrozumieniem RODO później się wypowiadaj na forum bo na chwilę obecną nie masz zielonego pojęcia co ten skrót oznacza i wypisujesz brednie. Nawet jeżeli zostaje podane imię i nazwisko nie dotyczy danych osobowych. Do tego gdy jest podany nr telefonu czy adres danej osoby to w tedy tak. Niech to dotrze do Ciebie ze imię i nazwisko nie dotyczy ochrony danych osobowych.

Nowy

Czy warto się zatrudnić pojawiło się ogłoszenie

Pracownik
@Nowy 11.08.2018 15:54

Zawsze możesz spróbować jak Ci się nie spodoba to możesz zrezygnować.

anonymous
@Nowy 11.08.2018 15:54

Nie warto, (usunięte przez administratora) mało płacą za taki trud .W domy siedź

anonymous
@anonymous 14.09.2018 21:51

skoro wyrażasz opinie, to siedzisz w domu, czy pracujesz w innej firmie a tu na forum bruździsz ?!? uzasadnij!

nowa
@anonymous 14.09.2018 21:51

dla kobiet ciężka praca ,ale ponad 2tysie na rękę spoko,ale dla faceta?odradzam,te 2,500 to stanowczo za mało ,tak mi się wydaje,a decyzja zależy od Ciebie

Pracownik
@nowa 23.09.2018 13:04

2500 tyś.jeśli masz czwarty poziom!!!!!!! a w większości ludzie mają drugi (zarabią2000-2100) i trzeci (2300-2400) ,tak zarabiają ludzie pracujący w elektro. parę lat ,a nowi co niektórzy jeszcze na pierwszym ,oczywiscie jeśli jest premia cała ,plus dodatek nocny to tak dostaną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to co za zawyrzanie stawki ,nie pisać w swoim imieniu, większość zapierd... za taką kasę!!!!!!!

Zbych
@nowa 23.09.2018 13:04

Aż tyle zarabiasz ciekawe ,masz 4poziom??

Nina
@Nowy 11.08.2018 15:54

2000tyś zarobisz w domu nie wysiedzisz ,jest ciężko ale jakoś się wytrzymuje.

nowa
@Zbych 23.09.2018 22:33

nie,ja nie,ale wiem,że co nie którzy mają te 2500 ale z nockami i premią,ja najwięcej miałam 2380,fakt trzeba się nap.....ć i to nie żle,jestem pierwszy sezon i raczej na następny rok nie wrócę

Mariusz
@nowa 02.10.2018 09:28

Ja też jestem na sezon i zarabiam 2230zł z nockami i cała premią a ty ktory masz poziom ?

leszek
@Pracownik 23.09.2018 22:30

Masakra nie za takie pieniądze dla faceta w tych czasach żeby utrzymać rodzinę :)Na samo paliwo wydaje co miesiąc w granicach 700-800 zł,a gdzie tam opłaty mieszkanie 1000 zł z mediami plus lekarze itp

Olek
@Nowy 11.08.2018 15:54

2100 zł na rękę do tego ciężka ,stresująca praca.

Ech..
@Nowy 11.08.2018 15:54

Dużo za mało jak za taką pracę.2tyś .to porażka.

ten tego

jako pracownik eluxu powiem tak jak ktoś szuka łatwej kasy szybko do zarobienia polecam jak szukacie milionów szukajcie pracy w microsoft można pisać miliardy forum o takiej pracy ale to od was zależy czy macie chęć i potraficie to robić pozdrawiam bo jak to mówią " każda praca jest lepsza niż w tej co się pracuje...."

Agata

Proszę ostatnie osoby o zapoznanie się z regulaminem forum GoWork.pl i uspokojenie negatywnych emocji. Forum jest miejscem na którym nie pojawiają się zbędne pytania. Użytkownicy i pracownicy powinni sobie wzajemnie pomagać i się wspierać. @pracownik$ zadał konkretne pytanie kiedy zostanie wypłacony dodatek za brak L4. Czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie?

pracownik$

Wie ktos kiedy zostanie wyplacony ten dodatek za brak l4? Liczylem ze bedzie z dzisiejsza wyplata. Jaka kwota to ma byc na reke wie ktos dokladnie?

Rozbawiony
@pracownik$ 10.10.2018 16:26

Do lidera z takimi zapytaniami ,może tobie WCALE nie wypłacą:-) ,czy w zakładzie jesteś zniewolony ,że zadajesz tutaj takie pytania, a nie u źródła,a może nie potrafisz mówić ?

premia
@pracownik$ 10.10.2018 16:26

haha

pracownik$
@Rozbawiony 10.10.2018 19:21

kij ci w oko (usunięte przez administratora)

TinTin
@pracownik$ 10.10.2018 16:26

Dodatek podobno ma być wypłacony do 20 dnia tego miesiąca luz z kolejną wypłatą pozdrawiam

Pracownik

Czy to prawda , że pracownicy będą dostawać bilety do kina?

Lider
@Pracownik 04.10.2018 15:13

Tak. Mają grać najnowsze filmy z montażu

Pracownik
@Lider 04.10.2018 16:56

Odpowiedź może i zabawna, na poziomie tego forum bo jak widać jeśli ktoś chce uzyskać jakieś informacje dotyczące pracy, socjali itp to ciężko.

piter
@Lider 04.10.2018 16:56

Hahaha, padłem :)

Do

Mobing ?

Why

Czy jest szansa zostać po sezonie ?

Sezonowy
@Why 06.10.2018 11:49

Szansa jest zawsze. Zależy gdzie pracujesz

Opb

Mobing,mobing elektolux,mobing,ZSRR.

Opb

Haha,jaja za dmuchanie ...liderzy (usunięte przez administratora) ratują ni ma ludzi

aaaaaa1

ddded

Alf

Do Agata:Samo imię to nie dane osobowe,hello!

On
@Alf 03.10.2018 22:24

Hehe dokładnie

Iiiii
@On 04.10.2018 16:54

A. J. ć

Mogę pomóc.

Czy pracownicy wykorzystują zaległe urlopy do końca września zgodnie z Kodeksem Pracy. Jeżeli możecie coś na ten temat powiedzieć proszę o komentarz . Kodeks Pracy obowiązuje tak pracownika jak też pracodawcę.

Agata

@Nie wierzę, że ona taka, chciałbym Tobie przypomnieć o regulaminie forum GoWork.pl. Na forum nie podajemy danych osobowych pracowników firmy Electrolux Poland. W ostatnim czasie na forum został poruszony temat wynagrodzeń. Czy w tym aspekcie dostrzegasz jakieś pozytywne zmiany? Czy jesteś zadowolona ze swojego wynagrodzenia?

Nowy

To czemu nikt nie potrafi zrobić porządku ?dlaczego mamy za nich robic

light
@Nowy 16.08.2018 10:49

...bo liderom tak wygodnie! zamykają oczy a my odwalamy co gorszą robotę, na dodatek dowalą " jak Ci nie pasuje, to się zwolnij " ...będzie lepiej? raczej coraz gorzej z takim podejściem do ludzi :(

Gość

Brawo Roman za co ci tam płacą ? Bo chyba nie za pracę

Mdse

Kochloz i tyle w temacie

Pracownik

Dojeżdża ktoś z zarek

ogarniety
@Pracownik 23.09.2018 21:57

jest troche osob z zarek

Kaśka

Na taką ciężką pracę to kiepsko wygląda wypłata2000- 2100na rękę. a i tak może być mniej jak zabiorą premię ????

Marcin
@Kaśka 02.09.2018 13:23

Niestety tak to wygląda .

Zbyszek
@Kaśka 02.09.2018 13:23

Idź se szukaj lepszej pensji a nie gderaj!!!!

Wiercik
@Kaśka 02.09.2018 13:23

Barany niech robią za taką kasę...

Janek
@Wiercik 07.09.2018 00:17

ROBOLE JEDNE ZA MARNE GROSZE PRACOWAĆ .TYLKO DO TEGO SIĘ NADAJĄ ☺

Marcin
@Kaśka 02.09.2018 13:23

Oj kiepsko .....trzeba szukać innej roboty,mnie wystarcza tyle, a jak tobie mało szukaj a nie wiem po co pisać o tym tutaj.

Agata

@nowa, dlaczego uważasz, że ta pensja jest niewystarczająca dla mężczyzny? Przecież płeć nie powinna determinować wymagań względem zarobków, decydują zwykle potrzeby konkretnego człowieka i jego sytuacja życiowa. Dlaczego uważasz, że ta praca jest ciężka dla kobiet? Czy możesz opisać na czym dokładnie polegają twoje obowiązki w firmie Electrolux Poland?

anonim

(usunięte przez administratora)

Minok

Usuwa bo ma w tym interes. Oredowniczka.

Pracownik9022

Witam jaki jest nip pracodawcy? Czy ten nip jest dobry? 5210084388

Pracownik
@Pracownik9022 20.09.2018 15:12

Tak ten nip zakładowy jest dobry 5210084388.

Pracownik
@Pracownik9022 20.09.2018 15:12

Tak ten nip jest dobry 5210084388

Agata

@anonymous, Twoja opinia jest bardzo krótka i zawiera wyłącznie kilka słów. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać, co miałeś na myśli? Jak oceniasz ostatnie wpisy, które pojawiły się na forum? Czy według Ciebie firma Electrolux Poland to dobre miejsce pracy i możesz polecić tę pracę innym osobom?

Nowy

Co myślicie o pracy z nimi ?

sezonowy
@Nowy 13.08.2018 11:58

Do (usunięte przez administratora) nie polecam!

light
@sezonowy 13.08.2018 17:03

z "nimi" czasami lepiej się pracuję niż z nami! wszystko zależy od człowieka, od nastawienia a nie od narodowości! Popatrzcie na siebie po sezonie i dopiero gderajcie na sezonowych w dodatku obcojęzycznych! wiem że nie robią łaski że tu robią bo za kasę pracują! ...nie mierzmy wszystkich jedną miarą...

anonymous
@light 15.09.2018 11:53

Dokładnie tak jest.

Niewiadmoy

Czy warto się zatrudnić w tym zakładzie ?

light
@Niewiadmoy 17.08.2018 21:11

pytanie strasznie ogólnikowe. zależy jaką kto ma sytuację, jakie warunki dojazdu, ile osób na utrzymaniu i rat do spłacenia... Niestety wszystko idzie w sklepach cenowo do góry, tylko pensje marne... dla jednych kobiet może to być praca dorywcza na tzw. waciki a dla innego mężczyzny zarobek na chleb . Ilu ludzi tyle opinii. Pozdrwaiam

Zostaw opinię o Electrolux Poland - Siewierz

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland