Electrolux Poland

Świdnica

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1224 ocen.

Electrolux Poland
2 1224 6 1

Opinie o Electrolux Poland

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

nie wazne

mobbing ze strony liderów! radzę przejrzeć na oczy osobiście nie polecam, odwołują urlopy wakacyjne tydzień przed, liderzy jak coś nie idzie stoją nad Toba, nie możesz się spóźnić sekundy z przerwy bo grożą upomnieniamy, cisza o podwyżkach a wiecznie mało i powoli pracujesz ;)

Kamil

Idealnych firm nie ma ale przesadzacie z tym narzekaniem. Może trzeba bardziej efektywnie pracować?

Oczywiście zgodny z prawdą

pięknie pracownika próbują skłonić do pozostania niszczeniem psychicznym oraz niszczeniem odzieży w szafce pozdrówcie wynajętego pana na rowerze dzięki czemu czeka mnie za tydzień rzekomy (usunięte przez administratora)

KOKOROKO

SĄ JESZCZE W POLSCE TAKIE INSTYTUCJE JAK PIP WIĘC DLACZEGO NIKT NIE ZGŁOSI PROBLEMU? WPADNĄ PRZEPROWADZĄ KONTROLĘ I PO PIŻ.......

Bra bra pra
@KOKOROKO 20.03.2017 16:07

Bo sie wszyscy boją

BIDA Z NĘDZĄ

Nie proszę was nie zatrudniajcie się tam same (usunięte przez administratora) podpier............lacze jeba..........ni a szczególnie na magazyn czy to na na środkową strefę czy na magazyn wyrobów gotowych chcecie mieć psyche zjeba..........ną to tylko tam za co lider i biuro w hu...............j kasy biorą jak tylko szlugi jarają i chowają się po kątach jak linki zapierd....................ją na nich do was cioty piszę zamiast gumy żuć palić szlugi i chować się przed kamerami to za pracę się brać i ludziom pomagać którzy zapierda..............lają na was

Patryk

Potrzebni są w firmie ludzie?

bolek

Jaka stawkę oferują na wejściu na produkcji?

Aneta

Dzięki opiniom @Marcin i @soczysty pan, wiemy więcej na temat warunków pracy w firmie Electrolux Poland. Ciekawe natomiast jak wygląda sprawa rekrutacji do firmy. Sprawdziłam na stronie internetowej firmy i nie znalazłam żadnej informacji na ten temat. Dlatego zachęcam wszystkich, którzy wiedzą coś więcej ,aby podzielili się tymi informacjami z innymi użytkownikami tego forum.

Marcin
@Aneta 09.07.2018 20:57

Poszukaj na przystankach autobusowych jest pełno witryn w końcu reklamować się nie muszą (podobno) napisz do kierownika prersonalnego adres jest w sieci ludzi im brakuje więc przyjmują jak leci

Marcin

Notoryczne niszczenie mienia w szafkach pracowniczych. Kradzieże . Trudne do udowodnienia gdyż zapis z monitoringu nie jest przechowywany Zakład stoi na stanowisku że powinno się nosić ich odzież roboczą do pracy a w szafkach które są zamykane na klucz nie przechowywać nic szczeże odradzam dobrze że kończy mi się umowa na szczęście nie mam zamiaru przedłużać jedna wielka klęska zapowiadało się dobrze po kilku latach dają całkowitą plamę jeden z najgorszych zakładów w mieście może kiedyś zaczną przestrzegać prawa. Aha corocznie zakład wybiera takzwanego najlepszego pracownika w trakcie takiego wyboru zatrudnia agencję detektywistyczną która za zadanie ma sprawdzenie pracownika w czasie takiego sprawdzenia pracodawca i osoby z agencji detektywistycznej bezprawnie ingeruje w życie prywatne pracownika naruszając jego swere intymną i życie prywatne bez poctaw zakłucając działanie magistrali telefonicznej prubując podsłuchiwać rozmowy telefoniczne pracownika nękając sąsiadów zapominając o organie jakim jest policja . W razie czego zapraszam do kontaktu pisemnego pracodawcę w razie jakich kolwiek wątpliwości i dalszej próby nękania

Aneta

Wiemy już sporo na temat stawek, natomiast wiele osób zawsze w drugiej kolejności jest zainteresowanych atmosferą pracy w danej firmie. Spróbujcie napisać kilka słów, jak to wygląda w przypadku firmy Electrolux Poland. Na jakie relacje może liczyć pracownik rozpoczynający pracę w tej firmie.

soczysty pan
@Aneta 29.06.2018 22:00

ok jest ale zawsze moze byc lepiej

Igor

Normalna stawka na start a później dużo zależy od naszej pracy.

dd

ile można zarobić w elektrluksie

anonim
@dd 18.06.2018 12:51

na lini 2100-2200 na poczatek

Olek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

Berek
@Olek 07.06.2018 10:51

To zależy gdzie chcesz aplikować, na linki masz prace od jutra, no chyba, że masz więcej ambicji to musisz podejść do kadr. Pozdro.

Paweł

Czy macie jakiś powód, że od dawna nikt nie pisze?

Zofia
@Paweł 18.05.2018 19:03

Bosko jest

.

Opinia taka zmuszanie do nadgodzin brak atrakcyjnej stawki, w kauflandzie dają tyle samo, za błędy leci premia, ogółem nawet Ukraińcy nie chcą robić

Abcde
@sad 19.04.2018 16:05

Jaką stawkę ma lider ?

Waldi

Czy firma potrzebuje pracowników?

Aneta

@444444 to czemu firma Electrolux Poland ogłasza, że są te dopłaty do posiłków, skoro ich nie ma? @Bamboleo jesteś zainteresowany pracą w firmie? zamierzasz w najbliższym czasie aplikować?

sad
@Sandra 18.02.2018 22:23

oj to chyba te obiady droższe są niż w PIAŚCIE ;/ bo 10 pln-ów za takie rarytasy to dopłata musi być "spora"

Aneta

@@1111 w jaki sposób pracownicy są zmuszani do nadgodzin? Czy są to wyjątkowe sytuacje w firmie Electrolux Poland czy raczej są codziennością? Czy jest to spowodowane zbyt małą liczbą pracowników?

sad
@Aneta 28.02.2018 10:37

Aneta zadajesz pytania na które znasz odpowiedź....obserwujesz i widzisz sama co się dzieje,brak jakikolwiek zasad,a "myślenie",że się dogada ktoś z kimś (obco języczni) .....brawo wy

nowy

Szukam pracy czy osoba zewnatrz ma jakies szanse w dziale jakosci

anonymous
@nowy 10.04.2018 20:55

W tej chwili jest nowa osoba zatrudniona w dziale jakosci, ale w Electroluxie kazdego przyjma , bo nie ma ludzi na rynku pracy, takze mozna skladac cv;)

Bamboleo

Witajcie co powiecie o kontroli jakości?jakie stawki jaka atmosfera ?

nowy
@Bamboleo 15.02.2018 10:15

Tez jestem zainteresowany szukam pracy czy osoba zewnatrz ma jakies szanse ?

Abcde

To prawda, że liderzy mają ponad 5 tys netto ? Jeden z liderów się chwalił, że ma jeszcze więcej.

Support
@PW 30.10.2017 21:28

Owszem tyle zarobi pracując po 12 godzin dziennie. I ze 3 soboty o ile będą płatne.

Paweł kajkaj

Dobry wieczór mam pytanie jaka jest stawka brutto na lini produkcyjnej teraz ??

Pracownik

A co sie stało z liderem linii 4

Aneta

@Zofia ale zawsze coś, prawda? Nie każda firma zapewnia jakikolwiek posiłek. @@Gregorianka czemu firma Electrolux Poland w inny sposób traktuje Ukraińców? @Bombel na forum nie opisujemy konkretnych pracowników.

Bombel

Zalezy mi na ludziach ktorzy sie przez nia zwolnili i byli przez nia gnebieni psychicznie

Bombel

Czy ktos moze zna pania lider Katynska ?

.

Zmuszają do nadgodzin jak nie to rozmowa z kierownikiem. Bułki z automatu? Te co ostatnio były z dodatkiem pleśni? Ludzie nieraz ugruza i wyrzucają je, a nadgodziny są spowodowane tym że za mało robimy i jest za mało ludzi.

Zofia

W ofercie pracy jest napisane posiłek raczej trzeba sprostować przekąska w formie bułki z automatu

@Gregorianka
@Zofia 18.02.2018 23:08

Przeczytałam to,co tutaj wypisujecie i powiem tak. W firmie ciekawie nie jest. Chcą,żebyś robił więcej i więcej. Dopłaty do obiadów są i to konkretne. Z podwyżkami to jest tak,że jak lider chce to Ci da a jak nie to nie. W tym roku mnóstwo starych pracowników w Żarowie podwyżek nie dostało. Dla nich Ukraina sie liczy i tyle. Stary pracownik ma zapieprdzielać i już. Zero szacunku dla pracownika polskiego. Ukrainiec nie chce na jakimś stanowisku robić i zaraz dostaje lżejsze stanowisko a Polak nie.Socjal jest dobry,pod tym względem nie ma co narzekać. Ludzie nie zastrajkują bo się boją,tylko wyzywaja na zaklad tam,gdzie nie potrzeba. A ja powiem tak. Jak się komus nie podoba to pracy w Żarowie i okolicach jest pełno.

Aneta

@5555 macie automat z bułkami? @Sandra czyli jednak są dopłaty do posiłków. Możesz powiedzieć jakie są ceny na stołówce i jaką tego część finansuje pracownikom firma Electrolux Poland?

Aneta

Widzę, że firma Electrolux Poland poszukuje do pracy osoby na stanowisko montera. Możecie liczyć od pracodawcy: bardzo atrakcyjne wynagrodzenie - NOWE STAWKI, system premiowania, zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, dopłaty do posiłków i stabilną pracę w renomowanej firmie. Czy uważacie to za ciekawe warunki pracy?

444444
@Aneta 08.02.2018 09:31

Nie ma dopłaty do posiłków

Zostaw opinię o Electrolux Poland - Świdnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland