Electrolux Poland

Świdnica

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1213 ocen.

Opinie o Electrolux Poland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland

Aneta

@5555 macie automat z bułkami? @Sandra czyli jednak są dopłaty do posiłków. Możesz powiedzieć jakie są ceny na stołówce i jaką tego część finansuje pracownikom firma Electrolux Poland?

.

Opinia taka zmuszanie do nadgodzin brak atrakcyjnej stawki, w kauflandzie dają tyle samo, za błędy leci premia, ogółem nawet Ukraińcy nie chcą robić

Zofia

W ofercie pracy jest napisane posiłek raczej trzeba sprostować przekąska w formie bułki z automatu

Aneta

@444444 to czemu firma Electrolux Poland ogłasza, że są te dopłaty do posiłków, skoro ich nie ma? @Bamboleo jesteś zainteresowany pracą w firmie? zamierzasz w najbliższym czasie aplikować?

5555
@Aneta 15.02.2018 11:35

Pewnie z tą dopłatą do posiłków chodzi o to że każdy pracownik może pobrać dziennie jedną bułkę z automatu.

Sandra
@5555 17.02.2018 11:05

Posiłek w formie bułki to jedno, natomiast firma dopłaca częściowo do posiłków z firmowej stołówki - dopłata jest wliczona w cenę obiadu.

Bamboleo

Witajcie co powiecie o kontroli jakości?jakie stawki jaka atmosfera ?

Aneta

Widzę, że firma Electrolux Poland poszukuje do pracy osoby na stanowisko montera. Możecie liczyć od pracodawcy: bardzo atrakcyjne wynagrodzenie - NOWE STAWKI, system premiowania, zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, dopłaty do posiłków i stabilną pracę w renomowanej firmie. Czy uważacie to za ciekawe warunki pracy?

444444
@Aneta 08.02.2018 09:31

Nie ma dopłaty do posiłków

1334

Witam jakie macie opinie na dział emalierni

Aneta

@Tatti i jak wybrałeś sobie jakąś ofertę pracy z tego przesłanego linku? Zaaplikowałeś? Może jeszcze przed świętami udało Ci się odbyć jakąś rekrutację w firmie Electrolux Poland? Jeżeli tak, to daj znać jak poszło.

Tatti

Dzień dobry, chcę dostać pracę w Electrolux, może ktoś powie mi gdzie lub komu powinienem się skontaktować?

dlasdl;kasdlasld;l
@Tatti 18.12.2017 11:21

Na OLX-ie mają oferty pracy https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/1M45H/ Składaj na magazyn, za darmo robią kurs na wózek.

Tatsiana
@dlasdl;kasdlasld;l 18.12.2017 12:10

dziękuję

Aneta

@xxx masz rację, do tego publiczne forum nie powinno służyć opisywaniu spraw prywatnych pracowników firmy Electrolux Poland. @Ciekawy i co z tymi podwyżkami? Dostaliście je czy dopiero będziecie widzieć w styczniu? Jakiej wysokości mają być? czy podwyżki będą dotyczyć wszystkich pracowników?

xxx
@Aneta 07.12.2017 09:27

Jakie pytania. Nigdy nic nie wiadomo, wszystko bedziemy wiedzieć na ostatnią chwilę.

j

Kolejny romans? Lider linii 6???

Radzio
@j 24.01.2017 21:45

A z kim pewnie ta z jagodnika

xxx
@j 24.01.2017 21:45

Zajmijcie się własnym życiem, każdy robi jak uważa i do prywatnych spraw nikt nie powinien się wtrącać. Każde wydarzenie to w zakładzie dobry powód do plotek... beznadzieja.

E_lux

Jaka jest u Was najniższa stawka dla montera? I ile wyciągają liderzy linii? Ile kasy na święta?

Awl

Marcin nie jest kierownikiem bo ktoś ponoć napisał na niego anonim. Nie wiem o czym był ten donos, bo wtedy tam już nie pracowałem.

Stokrotka

Co się stało, że Marcin nie jest już kierownikiem, a został liderem linii ?

Seba
@Stokrotka 02.11.2017 10:44

Ponoć się chyba nie sprawdzał, z resztą dziwi mnie jak został kierownikiem będąc świeżo zatrudnionym jako monter.

Alan
@Seba 02.11.2017 10:48

Nie wiem jak to się rozgrywa ale domu, aut z lepszej półki nie kupisz za pensje 3-4 tys netto, więc ktoś tu chyba dobrze kombinuje.

Abcde

To prawda, że liderzy mają ponad 5 tys netto ? Jeden z liderów się chwalił, że ma jeszcze więcej.

PW
@Abcde 27.10.2017 06:35

Po 5 tysi to zarabiają niektórzy suporci.

Aaa
@PW 30.10.2017 21:28

Czym zajmują się suporci ?

Ciekawy

Chciałem sie dowiedzieć czy to prawda ze w grudniu maja być bardzo duże podwyżki do 12%

ja

Pytanie z innej beczki montowane są kabele zasilające do kuchenek elektrycznych Zanussi z dwoma piekarnikami ZCV 48300BA czy też trzeba dokupić sobie ?

Mateo
@ja 14.10.2017 18:06

Z tego co pamiętam to musisz sobie dokupić.

help

Pomóżta ludzie !!!! Potrzebuję się skontaktować z kimś z Electroluxu a zgubiłem wizytówkę, znam imię i nazwisko, powiedzcie jaka jest konstrukcja maila w firmie? czy np j.kowalski@ czy jan.kowalski@ bo rożnie mają w firmach. Dziękuję z góry za pomoc

fyjuggjyugyju
@help 10.10.2017 15:12

imię.nazwisko@electrolux.pl

help
@fyjuggjyugyju 11.10.2017 22:30

dzięki śliczne

Aneta

@PAWEŁ przypominam, że wszystkich użytkowników forum obowiązuje regulamin portalu gowork.pl. Przez zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią: http://www.gowork.pl/regulamin Niedopuszczalne są m.in. wpisy obrażające inne osoby. Takie wpisy admin forum ma prawo usunąć, a taki Twój wpis jest. Chętnie dowiemy się więcej o tym, jakim pracodawcą jest Electrolux Poland jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi i merytoryczną treść.

PAWEŁ

To nie jest zakład to mordownia ludzi wymyślili liderów palanty ludzie strajk by się przydał pogonić tych prezesów i koniec polacy to czarni od roboty tam powinni pracować jedynie byli funkcjonariusze SB

Aneta

@nick a czy Ty myślałeś, żeby zgłosić to gdzieś? To nie są odpowiednie warunki pracy. Czy mówiliście o tym przełożonym w Electrolux Poland? A czy cały rok jest gorąco czy tylko latem? Firma zapewnia wodę? Takie istotne informacje powinny się pojawić na forum.

nick

W zakładzie gorąco jak w piekle a na cały montaż uchylają się 3 okna dachowe

poju

Największy problem jest z jakością. W jeden dzień coś idzie na drugi dzień nie idzie .

jakotaki

Dobra brygada nie potrzebuje lidera.Zlikwidować go a jego kasę podzielić na brygadę.Pracownicy będą zadowoleni a obowiązki al'a liderków niech wezmą shift liderzy.

Byl pracowal

A ja siewypowiem nie polecam tam pracy zwlaszcza 3linia lider uzywa nawet mobingu straszy a jak mu ppowiesz ze go zglosisz to jeszcze ci powie a kto ci to potwierdzi potrafi przeklinac do pracownikow czlowiek daje z siebie wszystko a temu jeszcze malo robilo sie za mnie po300 pozniej 320 i tak malo 330 chcial by juz a ludzie pokazuja i jeden drugiego pogania a podwyzki da ci 50zl jak sie przyjmowalem to elektryk szedl na 250 260 a teraz ponad 300

Stary pracownik ....
@Byl pracowal 21.07.2017 17:54

Ktory lider bo tez bylem jakis czas na l3 a gazu bylo 180

Stary pracownik ....

Za jaka robote od nas chca ilosci robilem to co zescie dopuszczali a czasami to byla masakra np rybia łuska nie raz szla a jak bylo duze zamowienie to idzie a jak bylo pare sztuk to zescie odzucali albo tak samo bylo z piekarnikami przypaolonymi albo z duza iloscia braku katalizy i ty mi bd mowila zebysmy sie za robote wzieli to wy sie lepiej wezcie puszczamy to na co nam pozwalacie

20

Jeden wielki syf dla nich Ukraina się liczy a starymi pracownikami pomiataja

Stary pracownik ....
@zielonka 18.07.2017 18:13

W tym zakladzie nie ma jakośći jest ilość !!!

zielonka
@Stary pracownik .... 18.07.2017 18:49

JAGBYŚCIE SIE WZIELI ZA ROBOTE TO BY BYLO LEPIEJ

abcdef

Jeżeli mowa o stawki liderów produkcyjnych, to zapewne więcej niż 2,5 netto nie wyciągną, więc nie wiem który z liderów dom sobie za tą pensję wybudował ( chyba że rodzice sfinansowali), a jeżeli mowa o stawki pracowników produkcyjnych, to wiem że osoba która pracuje w tym zakładzie 10 lat ma 1700 netto.

xyz
@abcdef 03.07.2017 20:26

A jaki lider bez pomocy rodziny wybuduje sobie dom ? no dajcie spokój.

mała1989

hej a co to za podwyżki mają być?

Aneta

W Electrolux Poland w Siewierzu rozpoczęła się kolejna rozbudowa fabryki. Do końca 2017 roku firma zwiększy również o około 3,7 tys. mkw. wynajmowaną powierzchnię magazynową w parku MLP Pruszków I należącym do MLP Group. (http://www.propertynews.pl/magazyny/kolejne-inwestycje-w-electrolux-poland,53192.htmlhttp://www.propertynews.pl/magazyny/electrolux-potrzebuje-przestrzeni,54039.html). Wygląda na to, że firma stale się rozwija. A czy zmienia się również od środka? Widzicie jakieś zmiany w tym jakim firma jest pracodawcą?

Stary pracownik ....

Cześć mam takie pytanie jaka jest teraz stawka brutto na produkcji ??

asia

jakies opinie o elektroluxie siewierz

to ja

a jak z laskami są jakieś fajne

gigant
@to ja 14.06.2017 01:23

nic ciekawego

abcde

Czy ktoś wie ile podstawy ma lider produkcyjny ? bo ponoć po 5 tys netto zarabiają

sramnawas
@1235@ 09.06.2017 20:20

ty taki jesteś doinformowany to napisz te dużo mniej :):) badylarze

xyz
@sramnawas 14.06.2017 15:58

No właśnie, to ile w końcu ma lider produkcyjny ?

Aneta

@ona89w jakim dziale pracujesz? Chętnie dowiemy się jak wygląda praca w Electrolux Poland. Jak oceniasz firmę jako pracodawcę?

ona89

Wiadomo , czy będzie jakiś dodatek na święta?

Damian

Brawa!!! w końcu pseudo kierownicy z pras wzięli się za robotę zamiast na lidera to do odgarniana złomu wkoncu ktoś docenił ich pracę!!!

OLAF
@Damian 06.04.2017 05:19

Wypowiedz bez sensu "zamiast na lidera to do odgarniania złomu"

Aneta

Obecnie firma szuka osób na stanowisko ME Project Leader. Praca w Świdnicy. Chętnie dowiemy się czego mogą spodziewać osoby aplikujące na to stanowisko. Co możecie powiedzieć na ten temat jako pracownicy firmy?

KOKOROKO

SĄ JESZCZE W POLSCE TAKIE INSTYTUCJE JAK PIP WIĘC DLACZEGO NIKT NIE ZGŁOSI PROBLEMU? WPADNĄ PRZEPROWADZĄ KONTROLĘ I PO PIŻ.......

ejkjfe

To prawda, że u Was liderzy potrafią rzucać wulgaryzmami do pracownika ?

Marcin
@ejkjfe 16.03.2017 01:15

Osobiście się nigdy nie spotkałem z czymś takim żeby Lider żucał wulgaryzmami do pracownika przynajmniej na lini na której pracuję.

Byly Parobek Electroluxa
@Marcin 16.03.2017 16:43

Oj ludzie co wy wiecie jak mu w tylek wchodzicie to jest fajny i dajecie sobie wmawiac jego nagonki i oszustwa juz nie powiecie o tym ze robicie po 300 kuchenek a pozniej okazuje sie ze wchodzi 20 nadmiaru a na liczniki juz nie na bijaja zmienilem prace i jest o wiele lepsza nigdy bym juz do tego syfu nie wrocil i nie dal soba pomiatac kto to widzial w sobote isc do pracy za dzien urlopu ktorego nie mozna nawet wykorzystac kiedy chcesz a jak powiesz ze nie przyjdziesz w sobote to kierownik ci powie nie przychodz ale w poniedzialek nie masz po co wracac.TO JEST KIERAT!!!! a nie PRACA!!! jak sie wam podoba to POWODZENIA ja się cieszę że już tam nie pracuję ;)

blok ekipa

Kolega ma trafić na zmianę do Marcina Ch. , czy ktoś może coś powiedzieć na temat lidera, czy idzie się dogadać, jest spoko ?

acd
@blok ekipa 14.03.2017 12:29

Bardzo fajny lider. Miły, pomocny, a więc można się spokojnie dogadać.

Były ParÓB
@blok ekipa 14.03.2017 12:29

Oj ludzie co wy wiecie jak mu w tylek wchodzicie to jest fajny i dajecie sobie wmawiac jego nagonki i oszustwa juz nie powiecie o tym ze robicie po 300 kuchenek a pozniej okazuje sie ze wchodzi 20 nadmiaru a na liczniki juz nie na bijaja zmienilem prace i jest o wiele lepsza nigdy bym juz do tego syfu nie wrocil i nie dal soba pomiatac kto to widzial w sobote isc do pracy za dzien urlopu ktorego nie mozna nawet wykorzystac kiedy chcesz a jak powiesz ze nie przyjdziesz w sobote to kierownik ci powie nie przychodz ale w poniedzialek nie masz po co wracac.TO JEST KIERAT!!!! a nie PRACA!!! jak sie wam podoba to POWODZENIA ja się cieszę że już tam nie pracuję ;)

Palma

Hej, co możecie powiedzieć o liderze Marcinie Ch. , to dobry lider, idzie się dogadać ?

.
@cave 16.03.2017 19:55

Dobrz, że liczyć potrafisz :)

cave
@. 16.03.2017 20:45

masz literke e na klawiaturze panie Miodek -dobrz

KMWTW - M-L

Coraz większy chaos jest w tej firmie. I tak jak ktoś wspomniał wyżej, gdyby nie niebiescy i żółci - to ta firma by się wgl. nie utrzymała. Ale tak to już jest, ktoś musi pracować na kogoś - innego wyjścia nie ma. Natomiast, pracuje tu kolejny miesiąc - widzę gołym okiem że dzieje się coraz gorzej. Kierownicy nie okazują szacunku dla pracowników. Może Piszczkowi zdarzy się dzień dobroci, jednak reszta ma na wszystko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie wiem czy bym polecił komuś prace w Electroluxie, choć jak dla mnie - póki co nie mam innego wyjścia niż tylko ta praca.

Sebka

Jaką stawkę brutto ma lider bo ponoć zarabiają " kokosy" ?

Logan

Electrolux to nie firma to zaklad pracy chronionej dla kadr kierownikow i liderow.zwykly pracownik to tylko ich maszynka ktora ma robic wymyślną norme ku zadowoloniu nowego prezesa. o zakladzie mozna powiedziec jedno ,ze istnieje tylko dzieki pracy ludzi w niebieskim,zółtym . reszta to pozory checi do pracy. Mozna by opowiadac dlugo ale szkoda slow. szkoda bardziej chyba tylko trudu ludzi ktorzy codzien walcza z panujacym tam absurdem gonitwy za licznikiem. Szczery szacun dla tych wszystkich ktorzy codzien walcza w tym chorym ukladzie gory z dolem , gdzie usmiech pracownika pojawia sie tylko gdy ma wolne...pozdrawiam

Dzony

Soboty wciskają do odbioru. I masz odebrać kiedy oni chcą :) Szukanie oszczędności.. Chcecie oszczędności to zróbcie porządek z nadgodzinami Piszczka i innymi członkami mafii ząbkowickiej. Przesiedzą 4 godziny w biurze, ewentualnie na krzesełku koło SARESA i będą się gapić jak pracujesz.

Ja
@cave 17.02.2017 19:54

Jeszcze żeby oni wyuczeni byli chociaż

sad
@cave 17.02.2017 19:54

co ty wiesz o nauce

on z lini

coś mi sie obiło o uszy ze jakiś gościu z ochrony był pedofilem tylko nie wiem który teraz .....

xxx

Słyszeliście o tym pedofilu edziu. I to jeszcze u nas

magazynier

Nie wiecie może czy poszukują do was magazynierów?

świdnica_Electro

Ta podwyżki to zenada jakaś jedna wielka !!!!!!!! Jaka jest teraz podstawa brutto na zakładzie ?

alo alo
@świdnica_Electro 28.01.2017 15:25

Podobno ma być 2150 najniższa w zakładzie czyli jak ktoś nowy przyjdzie to tyle dostanie ,a po 3 miesiącach jeszcze z 50 zł podwyżki , a ten kto pracuje z 3 lata to ma 2250 zł i zasuwa na 3 stanowiskach albo więcej

Zostaw opinię o Electrolux Poland - Świdnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland