Electrolux Poland

Świdnica

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1219 ocen.

Electrolux Poland
21219

Opinie o Electrolux Poland

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland

Paweł

Czy macie jakiś powód, że od dawna nikt nie pisze?

.

Opinia taka zmuszanie do nadgodzin brak atrakcyjnej stawki, w kauflandzie dają tyle samo, za błędy leci premia, ogółem nawet Ukraińcy nie chcą robić

Abcde
@sad 19.04.2018 16:05

Jaką stawkę ma lider ?

Waldi

Czy firma potrzebuje pracowników?

Aneta

@444444 to czemu firma Electrolux Poland ogłasza, że są te dopłaty do posiłków, skoro ich nie ma? @Bamboleo jesteś zainteresowany pracą w firmie? zamierzasz w najbliższym czasie aplikować?

sad
@Sandra 18.02.2018 22:23

oj to chyba te obiady droższe są niż w PIAŚCIE ;/ bo 10 pln-ów za takie rarytasy to dopłata musi być "spora"

Aneta

@@1111 w jaki sposób pracownicy są zmuszani do nadgodzin? Czy są to wyjątkowe sytuacje w firmie Electrolux Poland czy raczej są codziennością? Czy jest to spowodowane zbyt małą liczbą pracowników?

sad
@Aneta 28.02.2018 10:37

Aneta zadajesz pytania na które znasz odpowiedź....obserwujesz i widzisz sama co się dzieje,brak jakikolwiek zasad,a "myślenie",że się dogada ktoś z kimś (obco języczni) .....brawo wy

nowy

Szukam pracy czy osoba zewnatrz ma jakies szanse w dziale jakosci

anonymous
@nowy 10.04.2018 20:55

W tej chwili jest nowa osoba zatrudniona w dziale jakosci, ale w Electroluxie kazdego przyjma , bo nie ma ludzi na rynku pracy, takze mozna skladac cv;)

Bamboleo

Witajcie co powiecie o kontroli jakości?jakie stawki jaka atmosfera ?

nowy
@Bamboleo 15.02.2018 10:15

Tez jestem zainteresowany szukam pracy czy osoba zewnatrz ma jakies szanse ?

Abcde

To prawda, że liderzy mają ponad 5 tys netto ? Jeden z liderów się chwalił, że ma jeszcze więcej.

Support
@PW 30.10.2017 21:28

Owszem tyle zarobi pracując po 12 godzin dziennie. I ze 3 soboty o ile będą płatne.

Paweł kajkaj

Dobry wieczór mam pytanie jaka jest stawka brutto na lini produkcyjnej teraz ??

Pracownik

A co sie stało z liderem linii 4

Aneta

@Zofia ale zawsze coś, prawda? Nie każda firma zapewnia jakikolwiek posiłek. @@Gregorianka czemu firma Electrolux Poland w inny sposób traktuje Ukraińców? @Bombel na forum nie opisujemy konkretnych pracowników.

Bombel

Zalezy mi na ludziach ktorzy sie przez nia zwolnili i byli przez nia gnebieni psychicznie

Bombel

Czy ktos moze zna pania lider Katynska ?

.

Zmuszają do nadgodzin jak nie to rozmowa z kierownikiem. Bułki z automatu? Te co ostatnio były z dodatkiem pleśni? Ludzie nieraz ugruza i wyrzucają je, a nadgodziny są spowodowane tym że za mało robimy i jest za mało ludzi.

Zofia

W ofercie pracy jest napisane posiłek raczej trzeba sprostować przekąska w formie bułki z automatu

@Gregorianka
@Zofia 18.02.2018 23:08

Przeczytałam to,co tutaj wypisujecie i powiem tak. W firmie ciekawie nie jest. Chcą,żebyś robił więcej i więcej. Dopłaty do obiadów są i to konkretne. Z podwyżkami to jest tak,że jak lider chce to Ci da a jak nie to nie. W tym roku mnóstwo starych pracowników w Żarowie podwyżek nie dostało. Dla nich Ukraina sie liczy i tyle. Stary pracownik ma zapieprdzielać i już. Zero szacunku dla pracownika polskiego. Ukrainiec nie chce na jakimś stanowisku robić i zaraz dostaje lżejsze stanowisko a Polak nie.Socjal jest dobry,pod tym względem nie ma co narzekać. Ludzie nie zastrajkują bo się boją,tylko wyzywaja na zaklad tam,gdzie nie potrzeba. A ja powiem tak. Jak się komus nie podoba to pracy w Żarowie i okolicach jest pełno.

Aneta

@5555 macie automat z bułkami? @Sandra czyli jednak są dopłaty do posiłków. Możesz powiedzieć jakie są ceny na stołówce i jaką tego część finansuje pracownikom firma Electrolux Poland?

Aneta

Widzę, że firma Electrolux Poland poszukuje do pracy osoby na stanowisko montera. Możecie liczyć od pracodawcy: bardzo atrakcyjne wynagrodzenie - NOWE STAWKI, system premiowania, zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, dopłaty do posiłków i stabilną pracę w renomowanej firmie. Czy uważacie to za ciekawe warunki pracy?

444444
@Aneta 08.02.2018 09:31

Nie ma dopłaty do posiłków

1334

Witam jakie macie opinie na dział emalierni

Aneta

@Tatti i jak wybrałeś sobie jakąś ofertę pracy z tego przesłanego linku? Zaaplikowałeś? Może jeszcze przed świętami udało Ci się odbyć jakąś rekrutację w firmie Electrolux Poland? Jeżeli tak, to daj znać jak poszło.

Tatti

Dzień dobry, chcę dostać pracę w Electrolux, może ktoś powie mi gdzie lub komu powinienem się skontaktować?

Aneta

@xxx masz rację, do tego publiczne forum nie powinno służyć opisywaniu spraw prywatnych pracowników firmy Electrolux Poland. @Ciekawy i co z tymi podwyżkami? Dostaliście je czy dopiero będziecie widzieć w styczniu? Jakiej wysokości mają być? czy podwyżki będą dotyczyć wszystkich pracowników?

xxx
@Aneta 07.12.2017 09:27

Jakie pytania. Nigdy nic nie wiadomo, wszystko bedziemy wiedzieć na ostatnią chwilę.

j

Kolejny romans? Lider linii 6???

xxx
@j 24.01.2017 21:45

Zajmijcie się własnym życiem, każdy robi jak uważa i do prywatnych spraw nikt nie powinien się wtrącać. Każde wydarzenie to w zakładzie dobry powód do plotek... beznadzieja.

E_lux

Jaka jest u Was najniższa stawka dla montera? I ile wyciągają liderzy linii? Ile kasy na święta?

Awl

Marcin nie jest kierownikiem bo ktoś ponoć napisał na niego anonim. Nie wiem o czym był ten donos, bo wtedy tam już nie pracowałem.

Stokrotka

Co się stało, że Marcin nie jest już kierownikiem, a został liderem linii ?

Alan
@Seba 02.11.2017 10:48

Nie wiem jak to się rozgrywa ale domu, aut z lepszej półki nie kupisz za pensje 3-4 tys netto, więc ktoś tu chyba dobrze kombinuje.

Ciekawy

Chciałem sie dowiedzieć czy to prawda ze w grudniu maja być bardzo duże podwyżki do 12%

ja

Pytanie z innej beczki montowane są kabele zasilające do kuchenek elektrycznych Zanussi z dwoma piekarnikami ZCV 48300BA czy też trzeba dokupić sobie ?

Mateo
@ja 14.10.2017 18:06

Z tego co pamiętam to musisz sobie dokupić.

help

Pomóżta ludzie !!!! Potrzebuję się skontaktować z kimś z Electroluxu a zgubiłem wizytówkę, znam imię i nazwisko, powiedzcie jaka jest konstrukcja maila w firmie? czy np j.kowalski@ czy jan.kowalski@ bo rożnie mają w firmach. Dziękuję z góry za pomoc

Aneta

@PAWEŁ przypominam, że wszystkich użytkowników forum obowiązuje regulamin portalu gowork.pl. Przez zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią: http://www.gowork.pl/regulamin Niedopuszczalne są m.in. wpisy obrażające inne osoby. Takie wpisy admin forum ma prawo usunąć, a taki Twój wpis jest. Chętnie dowiemy się więcej o tym, jakim pracodawcą jest Electrolux Poland jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi i merytoryczną treść.

PAWEŁ

To nie jest zakład to mordownia ludzi wymyślili liderów palanty ludzie strajk by się przydał pogonić tych prezesów i koniec polacy to czarni od roboty tam powinni pracować jedynie byli funkcjonariusze SB

Zostaw opinię o Electrolux Poland - Świdnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland