Electrolux Poland

Świdnica

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1226 ocen.

Electrolux Poland
2 1226 6 1

Opinie o Electrolux Poland

były pracownik

Jedna wielka patologia... Mobing z góry, zdanie pracownika NIC NIE ZNACZY. Cały czas robić więcej i więcej, nie ma żadnej przyjaznej atmosfery w tym zakładzie, każdy przychodzi z klapkami na oczach i aby tylko zrobić swoje i do domu. Nikomu nigdy nie polecę tego zakładu, zresztą za niedługo i tak wszystkie miejsca będą wypchane ukraińcami. Na rozmowie wszystko cacy, lecz rzeczywistość jest całkiem inna...

Hehe

Zakład to jakaś porażka. Pracują tam niepełnosprawni umysłowo ludzie. Zero szacunku do kierowcy. Mam nagranie jak każą użyć magnesu. Zobaczymy.....

Maciej W

Panowie , Panie może będę u Was pracował czytam opinię to jak zawsze i na każdym forum jest źle, pomijam to chodzi o zarobki , bo nie chce z deszczu pod rynnę . Ile na rękę jest na lini bez nadgodzin, a ile jako lider,?

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Hehehe dobre, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Lider

Daj jej nr, bym chciał ja poznać!

Ukraina

Może założyć związki zawodowe Ktoś musi was bronić.

anonim

(usunięte przez administratora)

...

Jaki problem zgłosić to wyżej? Nawet do działu HR. A nie sory lepiej jak (usunięte przez administratora) w internecie

Magazynier

Ja pisze o braku szacunku do pracownika, a nie pracy fizycznej. Praca jest ok, a na nockach to juz calkiem.

Dziwny.
@Magazynier 11.09.2018 11:00

Czytaj ze zrozumieniem. Ja właśnie o tym piszę. Lepiej jakbyś wogole się nie wypowiadał.Praca fizyczna? Siedzisz cały czas za kółkiem.(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Jagoda

Jesteś pracownikiem 3 miesiąc więc na podwyżkę trzeba sobie zapracować ,a urlopu masz wypracowane 4-5 dni więc o co takie hallo?

Kamil

Idealnych firm nie ma ale przesadzacie z tym narzekaniem. Może trzeba bardziej efektywnie pracować?

Patryk

Potrzebni są w firmie ludzie?

bolek

Jaka stawkę oferują na wejściu na produkcji?

Aneta

Dzięki opiniom @Marcin i @soczysty pan, wiemy więcej na temat warunków pracy w firmie Electrolux Poland. Ciekawe natomiast jak wygląda sprawa rekrutacji do firmy. Sprawdziłam na stronie internetowej firmy i nie znalazłam żadnej informacji na ten temat. Dlatego zachęcam wszystkich, którzy wiedzą coś więcej ,aby podzielili się tymi informacjami z innymi użytkownikami tego forum.

Marcin
@Aneta 09.07.2018 20:57

Poszukaj na przystankach autobusowych jest pełno witryn w końcu reklamować się nie muszą (podobno) napisz do kierownika prersonalnego adres jest w sieci ludzi im brakuje więc przyjmują jak leci

Marcin

Notoryczne niszczenie mienia w szafkach pracowniczych. Kradzieże . Trudne do udowodnienia gdyż zapis z monitoringu nie jest przechowywany Zakład stoi na stanowisku że powinno się nosić ich odzież roboczą do pracy a w szafkach które są zamykane na klucz nie przechowywać nic szczeże odradzam dobrze że kończy mi się umowa na szczęście nie mam zamiaru przedłużać jedna wielka klęska zapowiadało się dobrze po kilku latach dają całkowitą plamę jeden z najgorszych zakładów w mieście może kiedyś zaczną przestrzegać prawa. Aha corocznie zakład wybiera takzwanego najlepszego pracownika w trakcie takiego wyboru zatrudnia agencję detektywistyczną która za zadanie ma sprawdzenie pracownika w czasie takiego sprawdzenia pracodawca i osoby z agencji detektywistycznej bezprawnie ingeruje w życie prywatne pracownika naruszając jego swere intymną i życie prywatne bez poctaw zakłucając działanie magistrali telefonicznej prubując podsłuchiwać rozmowy telefoniczne pracownika nękając sąsiadów zapominając o organie jakim jest policja . W razie czego zapraszam do kontaktu pisemnego pracodawcę w razie jakich kolwiek wątpliwości i dalszej próby nękania

Aneta

Wiemy już sporo na temat stawek, natomiast wiele osób zawsze w drugiej kolejności jest zainteresowanych atmosferą pracy w danej firmie. Spróbujcie napisać kilka słów, jak to wygląda w przypadku firmy Electrolux Poland. Na jakie relacje może liczyć pracownik rozpoczynający pracę w tej firmie.

soczysty pan
@Aneta 29.06.2018 22:00

kierownicy raczej lagodnie podchodza do jakis spraw ale zeby rozmiawiac z kierownikiem trzeba troszke sie o to postarac, no a liderzy jak liderzy brutalni to oni raczej nie sa, wykonuja swoja prace, atmosfera raczej okej

soczysty pan
@Aneta 29.06.2018 22:00

ok jest ale zawsze moze byc lepiej

Igor

Normalna stawka na start a później dużo zależy od naszej pracy.

dd

ile można zarobić w elektrluksie

anonim
@dd 18.06.2018 12:51

na lini 2100-2200 na poczatek

Olek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

Berek
@Olek 07.06.2018 10:51

To zależy gdzie chcesz aplikować, na linki masz prace od jutra, no chyba, że masz więcej ambicji to musisz podejść do kadr. Pozdro.

Paweł

Czy macie jakiś powód, że od dawna nikt nie pisze?

Dzonny
@Paweł 18.05.2018 19:03

Widocznie jest już super

Zofia
@Paweł 18.05.2018 19:03

Bosko jest

.

Opinia taka zmuszanie do nadgodzin brak atrakcyjnej stawki, w kauflandzie dają tyle samo, za błędy leci premia, ogółem nawet Ukraińcy nie chcą robić

@1111
@. 20.02.2018 16:30

Słabe stawki, zmuszanie do nadgodzin, beznadziejne podejście do nowych pracowników( słabe wprowadzenie, nowy pracownik zostaje pozostawiony sam sobie) Liderzy - ktoś powinien im uświadomić że CZŁOWIEKIEM SIĘ JEST A LIDEREM SIĘ BYWA (ta opinia nie dotyczy wszystkich , bo jest kilku naprawdę w porządku. Większość jednak dba tylko i wyłącznie o własne 4 litery. To tylko część spostrzeżeń. W każdym razie są one przyczyną ogromnej rotacji pracowników , co za tym idzie słabej jakości produkowanych tam wyrobów.

sad
@@1111 25.02.2018 17:02

nie ma "pomarańczowego" który nie dba o swoje 4 litery oni tylko o to dbają,gdzie i w jakim zakładzie,takie nieroby dostają takie pieniądze....każdy z nich powie ,że jest tylko dla kasy w tym "pracodawcy".....

Abcde
@sad 19.04.2018 16:05

Jaką stawkę ma lider ?

Waldi

Czy firma potrzebuje pracowników?

Aneta

@444444 to czemu firma Electrolux Poland ogłasza, że są te dopłaty do posiłków, skoro ich nie ma? @Bamboleo jesteś zainteresowany pracą w firmie? zamierzasz w najbliższym czasie aplikować?

Bamboleo
@Aneta 15.02.2018 11:35

Zastanawiam się ale niewiem jaka jest atmosfera oraz zarobki.jak jest traktowany nowy pracownik czy nie jest rzucany na głęboką wodę z dnia na dzień..jaka atmosfera?

5555
@Aneta 15.02.2018 11:35

Pewnie z tą dopłatą do posiłków chodzi o to że każdy pracownik może pobrać dziennie jedną bułkę z automatu.

Sandra
@5555 17.02.2018 11:05

Posiłek w formie bułki to jedno, natomiast firma dopłaca częściowo do posiłków z firmowej stołówki - dopłata jest wliczona w cenę obiadu.

sad
@Sandra 18.02.2018 22:23

oj to chyba te obiady droższe są niż w PIAŚCIE ;/ bo 10 pln-ów za takie rarytasy to dopłata musi być "spora"

Aneta

@@1111 w jaki sposób pracownicy są zmuszani do nadgodzin? Czy są to wyjątkowe sytuacje w firmie Electrolux Poland czy raczej są codziennością? Czy jest to spowodowane zbyt małą liczbą pracowników?

sad
@Aneta 28.02.2018 10:37

Aneta zadajesz pytania na które znasz odpowiedź....obserwujesz i widzisz sama co się dzieje,brak jakikolwiek zasad,a "myślenie",że się dogada ktoś z kimś (obco języczni) .....brawo wy

nowy

Szukam pracy czy osoba zewnatrz ma jakies szanse w dziale jakosci

Qa
@nowy 10.04.2018 20:55

Tak ma wystarczy złożyć cv

anonymous
@nowy 10.04.2018 20:55

W tej chwili jest nowa osoba zatrudniona w dziale jakosci, ale w Electroluxie kazdego przyjma , bo nie ma ludzi na rynku pracy, takze mozna skladac cv;)

Bamboleo

Witajcie co powiecie o kontroli jakości?jakie stawki jaka atmosfera ?

nowy
@Bamboleo 15.02.2018 10:15

Tez jestem zainteresowany szukam pracy czy osoba zewnatrz ma jakies szanse ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Aaa

Czym zajmują się suporci ?

Support

Owszem tyle zarobi pracując po 12 godzin dziennie. I ze 3 soboty o ile będą płatne.

Paweł kajkaj

Dobry wieczór mam pytanie jaka jest stawka brutto na lini produkcyjnej teraz ??

Pracownik

A co sie stało z liderem linii 4

Aneta

@Zofia ale zawsze coś, prawda? Nie każda firma zapewnia jakikolwiek posiłek. @@Gregorianka czemu firma Electrolux Poland w inny sposób traktuje Ukraińców? @Bombel na forum nie opisujemy konkretnych pracowników.

.

Zmuszają do nadgodzin jak nie to rozmowa z kierownikiem. Bułki z automatu? Te co ostatnio były z dodatkiem pleśni? Ludzie nieraz ugruza i wyrzucają je, a nadgodziny są spowodowane tym że za mało robimy i jest za mało ludzi.

Zofia

W ofercie pracy jest napisane posiłek raczej trzeba sprostować przekąska w formie bułki z automatu

Sandra
@Zofia 18.02.2018 23:08

Wpisz swoją odpowiedźNie przekąska tylko normalnych rozmiarów bułka - spokojnie starczy na śniadanie.

@Gregorianka
@Zofia 18.02.2018 23:08

Przeczytałam to,co tutaj wypisujecie i powiem tak. W firmie ciekawie nie jest. Chcą,żebyś robił więcej i więcej. Dopłaty do obiadów są i to konkretne. Z podwyżkami to jest tak,że jak lider chce to Ci da a jak nie to nie. W tym roku mnóstwo starych pracowników w Żarowie podwyżek nie dostało. Dla nich Ukraina sie liczy i tyle. Stary pracownik ma zapieprdzielać i już. Zero szacunku dla pracownika polskiego. Ukrainiec nie chce na jakimś stanowisku robić i zaraz dostaje lżejsze stanowisko a Polak nie.Socjal jest dobry,pod tym względem nie ma co narzekać. Ludzie nie zastrajkują bo się boją,tylko wyzywaja na zaklad tam,gdzie nie potrzeba. A ja powiem tak. Jak się komus nie podoba to pracy w Żarowie i okolicach jest pełno.

Aneta

@5555 macie automat z bułkami? @Sandra czyli jednak są dopłaty do posiłków. Możesz powiedzieć jakie są ceny na stołówce i jaką tego część finansuje pracownikom firma Electrolux Poland?

Zostaw opinię o Electrolux Poland - Świdnica

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrolux Poland