Electrolux Poland
2 231 320 5 1

Opinie o Electrolux Poland

Filtruj opinie po kryteriach:

Anonim
 Opinia

Kierowcy traktowani jak śmieci, awizacje są na daną godzinę, a i tak trzeba czekać bardzo długo..

Pomocna?
TakNie
Ja.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Electrolux czyli electrosyf. To co tutaj sie dzieje jest po prostu śmieszne. Żeby Ukraińcy byli lepiej traktowani i zarabiali więcej niż Polacy to jakaś kpina. Podwyżki dla rodaków? Dobre żarty. Ten zaklad upadł na psy. Liderzy mają pozadzierane nosy do góry i podkreślają swoją wyższość na każdym kroku. Pracownicy po znajomości dostają wyższe podwyżki a zwykly pracownik pracuje i (usunięte przez administratora) ma. Morał jest taki że trzeba dobrze żyć z liderem i przymilac się aby mieć z tego korzyści. Woda która jest w dystrybutorach śmierdzi, nie nadaje sie do picia. W najwyższe temperatury zrobiona została tylko jedna dodatkowa przerwa 10min. Ludzie padają jak muchy. Z powodu wypadków potrącana jest premia z czego wypłaty sa śmiechu warte. NIE POLECAM!!

Pomocna?
Tak7Nie
Jacek
 Opinia

Za leżenie nie będą płacić to pewne. Żeby zarabiać trzeba pracować a tu nie jest źle!!

Pomocna?
Tak1Nie
kazimiera
 Opinia

Elektrolux Olawa , w tej fabryce jest 5 lini montażowych 3 frontowe , 2 topowe praca to czysty zapierdol . Naprawiacze pracują na kolanach a wyplata ich duzo się nie rozni od innych , stawki jak na prace w 30-35 są słabe. Kobiety czasami mdleją przyjeżdża karetka są cucone i wracają na linie . Mało tego gdy jest wypadek obojętnie ma jakiej lini czy to elektrolux czy gegenbauer (który jest odrębna firma pracująca wewnątrz ) to premia zostaje zabrana z 15 % na 7,5 % co sprawia ze wyplata staje się śmieszna , No ale dyrektor zarabia tymi wypadkami na np wczasy pod gruszą . nadgodziny są tylko na liniach topowych , mało tego nie można nadgodzinami odpracować dni które są do odrobienia jak np piątek po bożym ciele bo zakładowi się nie opłaca i trzeba przyjść w sobotę ( za sobotnia prace stawka jest wyższa niż za nadgodziny dlatego zal im jest pieniędzy które ludzie mogą zarobić w sobotę zamiast im oddawać. )a np linie frontowe maja wolne piątki bo nie maja zamówień na pralki i płaca im postojowe , pracowników się nie szanuje , niektóre liderki sa po prostu królowymi lini np pani Karolina z frontów cz Klaudia M z lini 50( nie pozdrawiam ) pracowałam u niej krótki czas kobieta wariatka , mimo wielu skarg kierownictwo nic z nią nie robi. Urlopy są na dwie tury ustalane przez kierowników pierwsza tura w tym roku była od 23kwietnia do 5 maja (ludzie którzy maja dzieci w tym ja , nie mogą z nimi nigdzie pojechac bo one chodzą do szkoły ) druga jest lipcu . Pracowałam w tej firmie 6 lat z roku na rok jest coraz gorzej ludzi coraz bardziej się wykorzystuje .

Pomocna?
Tak12Nie3
Zoska
 Opinia
@kazimiera 03.06.2019 15:20

6 lat? I po 6 latach w takich strasznych warunkach dopiero się zwolniłas? Po cholere tam siedziałas tyle czasu jak tak źle było?

Pomocna?
TakNie
Justyna
 Opinia

3 dni nadgodzin praca w 32 stopniach po 10h i brak dodatkowej przerwy bo szkoda im 20 szt. Chyba czas zmienic prace . Nie polecam nikomu .

Pomocna?
Tak5Nie2
Wkurzona jola
 Opinia

Syf,kiła i mogiła. Nie szanują ludzi,zmuszają do nadgodzin a na liderki bira mlode pndy ktore rozbijaja malzenstwa. pozdrawiam z tego miejsca trzy gwiazdy lipe,szwaje i mazurowa ktore mysla ze na lini sa boginiami,donosza klamia i (usunięte przez administratora) daja na kazdym kroku.

Pomocna?
TakNie1
Zoska
 Opinia
@Wkurzona jola 02.06.2019 11:08

(usunięte przez administratora) a może byś tak przyszła i tym osobom to w twarz powiedziała. Pewnie jesteś gruba i brzydka i zazdrościsz komuś, że aż musiałaś pozalic się w internecie. To dopiero klasę pokazałas.

Pomocna?
TakNie
Kartas461
Nazwa działu: IT
 Opinia

Witam, jakich można spodziewać się zarobków na utrzymaniu ruchu po przejściu okresu próbnego?

Pomocna?
Tak10Nie1
Mati559
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dzisiaj przez nia stracilo prace 3 osoby brawa dla (usunięte przez administratora)ktore udaje ze nie widzi i wszystko jest ok. Zalosne jest co robicie z nami.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Arczi
 Opinia
@Mati559 12.03.2019 21:48

Przez kogo jeśli można zapytać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mati559
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Haha electrolux liderzy zmuszaja ludzi do napisania wypowiedzenia. Zero inteligencji ludzie bdz szacunku bo pomaranczowa koszulka wtf. Onlte sprawy naleza tylko do zlozenia do sadu pracy a w szczegolnosci na(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie2
Natix
 Opinia

Marta, te liderki były pracownicami Electroluxu. Pod tym względem jest naprawdę ciezka atmosfera, człowiek idzie do pracy zestresowany i z bólem brzucha. Nie pisze tego ze złości czy zeby wyladować nerwy, taka jest prawda tak tam jest. A jeśli chodzi o warunki zatrudnienia to są całkiem spoko, płacą jednorazowo wczasy pod grusza, dla dzieci paczki na mikołaja dają, natomiast jeśli chodzi o podwyżki to z tym jest różnie, zazwyczaj przydziela je lider i tutaj jest tak; jeśli lider kogoś lubi to da mu ta podwyżkę, jeśli nie to tej podwyżki będzie od TRZECH do DZIESIECIU złotych. Moim zdaniem tam pracują desperaci, którzy mają kredyty na głowie, niestety też jestem jednym z nich, ale wszystko jest do czasu.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownica
 Opinia
@Natix 22.06.2018 15:12

Rozumiem , że jesteś operatorem procesu i wiesz jak wygląda ta druga strona medalu czyli bycie liderem ? Jezeli nigdy nim nie byłeś to jak możesz się wypowiadać za niego co do podwyżek i jego pracy ? W firmie electrolux nie ma "lubię, nie lubię" co do podnoszenia kwalifikacji oraz pensji i nie jest to żadna tajemnicą, chcesz zarabiać więcej to masz możliwość ucząc się i i umiejac więcej. Praca na produkcji tu jak i w innych firmach jest podobna - wszędzie liczy się bhp, jakość i wykonanie planu- wiec co sie dziwić , że jest na to nacisk ? Poza tym zauważ iż wielu tak myślących zwalnia się i wraca, dlaczego skoro jest tu aż tak źle ? I napewno nie jest to praca w której trzymają siłą, chcesz pracować to pracuj bo widzę że każdy mądry mając klawiaturę przed sobą.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natix
 Opinia
@Pracownica 19.07.2018 18:39

Doskonale wiem jak wygląda ta druga strona medalu ;) a po drugie jaka jakość?? Ludzie tam się liczy ilość ! hahahahaha

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tosia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownica 19.07.2018 18:39

Pracowałam na podobnym stanowisku jak Lider. W Holandii...To bardzo trudne zadanie..... I niech pseudo.. Liderzy się nie tłumacza.. Bo spora ich grupa to ludzie z łapanki... Zero inteligencji.. Zero szacunku dla ludzi.. Myślą że pomarańczowa koszulka to mogą ludzi obrażać Nie mają bladego pojęcia o kierowaniu ludźmi O budowaniu zespołu Naprawdę trudno zgadnąć kto co nie których wybrał na to stanowisko

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sansan
 Opinia

Witam. Jakie zarobki w dziale utrzymania ruchu? Chciałbym złożyć podanie na technika u.r.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
banach
 Opinia

można przyjść jutro na nadgodziny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ggggg
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam czy są przyjęcia do pracy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xd
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jakie macie opinie na temat pracy na linii 50?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
banach
 Opinia
@Xd 18.02.2019 20:17

Duże wymagania

Pomocna?
Tak2Nie
Xd
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@banach 18.02.2019 22:48

Co rozumiesz poprzez duże wymagania?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
banach
 Opinia

wiecie czy maja uruchomić nowa linie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alix
 Opinia
@banach 20.01.2019 19:29

Nie. Jest to nieprawda

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
martyna 91
 Opinia

fajne odkurzacze i uj

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomasz
 Opinia

Idealnych firm nie ma ale wystarczy dobrze pracować i z całą pewnością nie trzeba będzie narzekać!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natix
 Opinia
@Tomasz 31.07.2018 15:05

Tomasz to ta pewność błędna jest

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktoś
 Opinia
@Natix 05.08.2018 16:21

To po co tam pracujesz jak ci tam źle.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zainteresowany
 Opinia

Jak praca w planowaniu produkcji? Kończę zip nie długo i szukam pracy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pytam ponownie zapytuję
 Opinia
@Zainteresowany 07.08.2018 10:20

Czy mi odpowie ktoś????

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktoś
 Opinia
@Zainteresowany 07.08.2018 10:20

Te miejsca pracy są nie dostępne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Andrzej
 Opinia

Co jest produkowanie w tym zakładzie ?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Heniek
 Opinia

Mam pytanie czy jezdzi bus z Dzemikowic ?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czy
 Opinia

W tej firmie praca jest lekka. Jak ktoś mówi, że jest ciężko, to nigdy nie pracował. Żal mi tych co narzekają. Lubię atmosferę w Electrolux Poland za: Strach Ukraińców.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stefan
 Opinia
@Czy 01.12.2018 17:55

Fajnie, że jesteś zadowolony z pracy i uważasz, że jest lekka. Napisz, czy można się rozwijać i z czasem liczyć na awans? Pracodawca oferuje szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe? Myślę, że to dość istotny aspekt, który należałby rozwinąć dla wszystkich potencjalnych kandydatów.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Czy 01.12.2018 17:55

Można wiedzieć jaki staż pracy w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Subtelna
 Opinia

Nie polecam tam pracy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
braki
 Opinia

elektrosyfff nic więcej brak słów szczególnie linia 50 (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) zero szacunku doceniania pracowników bezczelność donoszenie na każdym kroku liderzy bez doświadczenia tylko kłamać potrafią i kombinować i gnoić człowieka biedni ludzie ;(

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ja
 Opinia
@braki 06.10.2018 16:03

Klaudia?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natix
 Opinia
@ja 03.11.2018 12:40

Podejrzewam, że głównie chodzi o Klaudię ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natix
 Opinia
@braki 06.10.2018 16:03

Oj tak to prawda. Jest jedna liderka właśnie na 50 na którą można śmiało donieść kierownikowi ale ludzie się boją. Najzwyczajniej w świecie się boją, tego że ich zwolnią, tego że przeniosą na inny dział z zemsty. Byłem pracownikiem linii 50 i robiło mi się za***iście ! Ale pozniej dali tam taka liderkę, która ma zero ludzkich odruchów, jest bezczelna, arogancka i myśli że jej wszystko wolno... Rozwaliła taka fajna ekipę.. aż mam łzy w oczach, bo nigdzie mi się tak dobrze nie pracowało jak wtedy tam. No niestety jest jak jest .

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiola
 Opinia

Ile srednio zarabia lider i czy sa jakies miejsca?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ja
 Opinia
@Wiola 25.01.2017 08:37

1500

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
LOK
 Opinia

Jakie zarobki ma automatyk w tej firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gość
 Opinia

Patrząc z zewnątrz na firmę Electrolux śmiać mi się chce a zarazem płakać,to co nie raz słyszałem od pracowników że dumę trzeba schować do kieszeni idąc tam do pracy, że liderki to Święte panie którym nic nie można powiedzieć , że ogólnie atmosfera jest bardzo opłakana to chyba prawda patrząc na te wszystkie komentarze,tylko nie rozumiem po co tworzycie reklamę zachęcającą do pracy i jak to jest wspaniale.Ja ogólnie jestem wół roboczy drugiego takiego nigdzie nie znajdzie się lubię ciężką harówę ale pewnie ze względu na atmosferę jaka u was panuje 0 szacunku itd nie zdecydował bym się na pracę u was.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Radek
 Opinia

Jak ktoś pracuje dłużej i da się poznać z dobrej strony to z pewnością nie narzeka.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iro
 Opinia
@Radek 24.08.2018 20:47

A da się pracować czy nie bardzo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marek
 Opinia

Jakie są obecnie stawki na produkcji na wejście dla nowego pracownika ? mam rower nie potrzebuję autobusu interesuje mnie kasa jaka na wejście i czy jest / jaka wysokość premii

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łoś
 Opinia

Traktowanie / zachowanie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łoś
 Opinia
@Łoś 26.07.2018 17:00

Traktowanie / szacunek Moi drodzy, warunki pracy są jasno przedstawiane na początku i albo się na nie godziny albo nie, praca nie należy do najłatwiejszych bo skwar /duchota presja normy robi swoje ale za wszystkie godz płacą i ktoś kto chce zarobić to zarobi. Inną kwestia jest szacunek liderów do pracowników, pracowników do pracowników bo tu on jest niemal niezauważalny, prawda jest ę lizus są doceniani przez mało albo wcale obiektywnych liderów, a to właśnie od nich dużo zależy, ale jak określić lidera który wybiła siebie oczerniając innych? i jak ocenić kierownictwo wyszczego szczebla które na to pozwala - nie reaguje, i nie ma kontaktu z ludźmi operatorami dzięki którym mają pensje, premie itp niedopuszczalne powinno być zatrudnianie ludzi z rodzin na tych samych zmianach - gdzie obiektywne traktowanie wiele już widzialem mimo że nie długo prpracuje i to czy będę nadal pracować zależy ode mnie natomiast jedno wiem będąc człowiekiem spoza układu - nie pytajcie się jakiego bo jeszcze tego nie rozwiązałem, nie mogę liczyć na zmianę stanowiska, mówię prosto w oczy nawet jeśli coś jest niewygodne, staram się pracować na 100% i ręce opadają.... jedyne co pozostaje napisać do prezesa list i wręczyć go osobiście, jednak na zwiaski zawodowe do końca nie można liczyć - tak sądzę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natix
 Opinia

@Wiola masz racje, ale to się dzieje nadal a o szacunku od liderów w tej pracy to szkoda się wypowiadać. Temat rzeka. Nie wiem do czego to dojdzie ale podejrzewam, że z czasem zostana tam same lizodupy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Electrolux Poland - Oława

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej