brak logo

Firma Gwarant-Tomczyk sp.j.

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Firma Gwarant-Tomczyk sp.j.

kasiax 2010-11-05 20:39:22
hej pracuje dopiero 4 miesiące, ale jest super! nigdy nie oddam moich staruszkow:-) placą ok, nie to co w Niemczech, ale to Polska jest! kierowniczki są wymagające to fakt, ale jak dbasz żeby wszystko było ok to jest spoko! polecam
5
Andz bloog 2011-02-26 15:36:57
Firma Gwarant nie gwarantuje niczego ,poza gwarancją stresu ,chaosu i nierzetelności wobec osób starszych .Ten fakt potwierdził by nie jeden podopieczny ,wobec którego jest świadczona usługa .Zarobki ,jeśli można nazwać to zarobkiem ,mogą doprowadzić nie jednego do załamania psychicznego .Gwarantuję ,podjęcie pracy w tej firmie gwarantuje pracę bez gwarancji .
3
anonim 2011-03-31 12:59:47
ej tam narzekaczka, trzreba było do szkoły chodzić to dostałabyś więcej. ja pracuje już ponad pół roku, wcześniej robiłam w takiej firmie pożal się Boże też Gorzowie. tutaj przynajmniej wszystko na czas, w biurze masz załatwione ręki, babki ostre ale trudno. ja tam polecam
1
Taaa 2011-04-26 14:39:36
Grunt to robić PR własnej firmie w sieci podszywając się pod .... pracowników. Gratuluję poczucia humoru
anonim 2013-07-03 21:41:37
Nie chcę wprowadzać w błąd bo tam nie pracuje i daj Boże nigdy nie będę ale SŁYSZAŁAM od znajomych że 5zł za godzinę umowa-zlecenie. Najlepiej skontaktować się z biurem. Pozdrawiam
Anna 2013-07-05 21:58:51
anonim - 2013-07-04 19:46:17

o fak, to chyba nie jest to czego się spodziewam po pracy, która ma mnie utrzymać, chyba, że chciałbym w niej również nocować...
hehehehehehehehe dobre sobie
oczywiście da rade wyciaqgnąć najniższą krajową ale musisz mieć kilku staruszków do opieki a nie jednego a jeszcze jak dadzą ci jednego na poczatku gorzowa a drugiego na koncu to na bilety nie zarobisz
anonim 2013-07-07 18:06:16
Andz bloog - 2011-02-26 15:36:57

Firma Gwarant nie gwarantuje niczego ,poza gwarancją stresu ,chaosu i nierzetelności wobec osób starszych .Ten fakt potwierdził by nie jeden podopieczny ,wobec którego jest świadczona usługa .Zarobki ,jeśli można nazwać to zarobkiem ,mogą doprowadzić nie jednego do załamania psychicznego .Gwarantuję ,podjęcie pracy w tej firmie gwarantuje pracę bez gwarancji .
też znam osoby (dwie żeby nie było że dużo) które zrezygnowały z usług Gwaranta, tylko dziwię się bo w Legnicy pracowałam i wszystko było ok, tam sobie chwalą takie biura. Moze to zalezy od osób tam pracujących? a może od wymagających starszych ludzi?
anonim 2014-04-16 07:18:17
nie polecam! szefowa tragedia
1
podopieczna 2014-06-27 12:02:38
Katastrofa!!!! W ciągu pięciu lat opieki trzy opiekunki były wspaniałe które szybko odeszły w związku z niską płacą a ciężką pracą. Jestem jedną z podopiecznych i przeraża mnie to.Tak zwane opiekunki przyjmowane są wprost z ulicy, bez badań i jakiegokolwiek przeszkolenia.Kierownictwo jest opryskliwe i nie miłe, robią łaskę że rozmawiają z podopiecznym.
1
Piroman 2015-01-13 02:31:21
Myślę, że jeszcze istotnym pytaniem jest kto przeprowadza takie rozmowy rekrutacyjne. Czy firma zatrudnia osobę odpowiedzialną za HR i zatrudnianie pracowników czy robi to bezpośrednio prezes ze swojego stanowiska? Najlepiej byłoby się do tego wszystkiego jakoś przygotować, ale nie wiem czy ktoś udzieli mi jakiś wskazówek?
weroniek 2015-03-23 18:09:39
@Piroman chyba każda rozmowa rekrutacyjna odbywa się z rekrutarem czyli osobą zajmującą się bezpośrednio HRem. Dajcie znać jak wygląda prac u nich, bo jestem ciekawy czy od czsu oststniego wpisu to dużo się zmieniło czy nie za bardzo? Czasem sytacja może w ciągu tygodnia się zmienić a czasem po 5 latach.
anika 2015-09-24 21:09:33
Obecnie pracuje u tych złodzieje 8zl brutto i to za osoby leżące za przejazdówke mieli zwrócić i co zwraca 52zla nie 92 40zlpojdzie się jebac mam fajne mile podopieczne super ale biuro siedzą 2lale kurna nic nie robią a my zapierdalamy ciężko za grosze jeszcze w hura cie robią każdym kroku tyle cala prawda

rehabilitant 2.0 2015-10-24 05:38:07
Próbuj, może akurat Tobie się spodoba.
Obiektywna 2016-09-11 13:41:59
Witam wszystkich ... przez przypadek trafiłam na tą stronkę , pracuję w firmie Gwarant więc może napiszę jak to funkcjonuje w moim przypadku a jednocześnie da Wam odpowiedż na wiele pytań.
Stanowisko - opiekun osób starszych , stawka brutto 8, 50 zł ( na rękę wychodzi około 6,40 ) niestety trzeba się nadygać żeby zarobić . :( Szefostwo chimeryczne jak jest ok to spoko , jak coś niepasi niemiłe unikają udzielania odp. zwłaszcza np. płace , dojazdy itd . jeśli o mnie chodzi robię swoje więc jest ok.
Kwalifikacje? nikt nie żądał ode mnie , było tylko zapytanie czy pracowałam w zawodzie . aha niepodoba mi się jak szefowe wypowiadają się o osobach starszych. Może jestem przewrażliwiona?;)
Podopieczni ... a mam ich wielu w większości mili ludzie samotni i schorowani starają się jak mogą żeby ułatwić mi życie bardzo ich lubię ale coraz częściej myślę o rezygnacji z tej pracy tylko i wyłącznie ze względów finansowych , odnoszę wrażenie że im więcej pracuję tym mniej zarabiam . ;(
Pozdrawiam wszystkich . Obiektywna
ert 2016-09-11 20:44:56
No to myślę że tak. .ale już ofert nie mają teraz
rozgoryczona 2016-11-02 18:59:14
Firma to ludzie, którzy tam pracują i mają wpływ na jej ocenę, wobec tego nie polecam. Opiekuna, która zajmuje się podopiecznym niestety niewiele ma wspólnego z profesjonalizmem. Często zastanawiam się czy tacy ludzie powinni pracować na rzecz inny, potrzebujących. Zamiast sumiennie pracować to odwala pańszczyznę. Chory nic nie powie, to można traktować jak psa. Psa nawet się tak nie traktuje.... szkoda słów.
1
Zostaw swoją opinię o Firma Gwarant-Tomczyk sp.j. - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Gwarant-Tomczyk sp.j.