Fundacja "Żyć Godnie"

Kolnik

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 38 ocen.

Fundacja "Żyć Godnie"
2 38 6 1

Opinie o Fundacja "Żyć Godnie"

@kamil

W Kolniku pracują na posadach terapeutów osoby nieposiadające odpowiedniego wykształcenia, które trzymają palec w d....pie szefostwu, bo nie chcą utracić posady. Poza osobami bez wykształcenia znajomi... jak tu ma być dobrze?!

terapeuta
@@kamil 12.10.2018 14:33

Jestem fachowcem terapii zajęciowej ,- i nie wyobrażam sobie współpracy w takiej fundacji. Myślę, że po takich wpisach taka fundacja powinna zamknąć swoją misję ,- jeżeli taka była. albo zmienić władających tą fundacją.

święty
@terapeuta 12.10.2018 20:03

dobra rada,- altruizm,empatia,wzajemność,rzetelność,wybaczanie,zaufanie i życzliwość,- może to coś pomorze?

nie taki święty
@święty 14.10.2018 08:57

..pomoże...

Karma
@@kamil 12.10.2018 14:33

I emeryci ....

święty
@nie taki święty 14.10.2018 20:22

zamierzone.....

@kamil
@@kamil 12.10.2018 14:33

Nie tylko terapeuci. Ze słów podopiecznych wynika, że logopeda też nic nie robi oprócz dobrego wrażenia i knucia z ...

podopieczny
@@kamil 15.10.2018 15:30

to prawda, no ale co z tego.

obserwator
@podopieczny 15.10.2018 18:13

pozorowana praca, a kasa nie.....

dzien

dobry dzień

Teresa

Hasło Szefów - Żyć Godnie! Nie dotyczy to pracowników i osób niepełnosprawnych, tylko Szefów. Oni mogą żyć inaczej, liczy się właściciel folwarku w Kolniku!

kamil
@Teresa 11.10.2018 18:10

Ciekawe dokąd potrwa ten CHOCHOLI taniec zarządzających?

z boku patrząc
@kamil 12.10.2018 08:35

Coś niesamowitego, jak można zarządzać FUNDACJĄ mając tak podły charakter.

@kamil
@Teresa 11.10.2018 18:10

Może zmienić nazwę na FOLWARK ZRZĄDZANY PRZEZ ZWIERZĘTA, nie mylić z folwarkiem zwierzęcym!

@kamil
@Teresa 11.10.2018 18:10

Może zmienić nazwę na: FOLWARK ZARZĄDZANY PRZEZ ZWIERZĘTA, nie mylić z folwarkiem zwierzęcym!

sąsiadka

Proszę Państwa, dzisiaj -zachowanie pracownic i kierowcy - obrażanie i wyzywanie osób niepełnosprawnych - np. kleptoman, głupek, idiotka. Takie dziś przed domem były słyszane teksty. Może ktoś z kierownictwa by na to zareagował!

Bus
@sąsiadka 11.10.2018 18:00

Kierowca bombowca myśli że z burakami jeździ, najlepiej dac mu taczke. Pali papierosy w aucie przy osobach niepełnosprawnych i do tego krzyczy na nich .

wywyjane

Dziwna sprawa z tą Fundacją. Takie NUMERY wywijane przez szefostwo i nikt nic nie robi?

Karma

Od czerwca tego roku do dnia dzisiejszego odeszło i zostało zwolnionych w sumie 13 osób. A to jeszcze nie koniec roku . A nowy kierowca jeździ jakby woził ziemniaki A nie ludzi niepełnosprawnych. Niech Pani Prezes już ustąpi miejsca młodszym ...

sąsiadka

Treści wpisów to prawda! Może by warto, by Szanowna Pani Prezes odeszła, z różnych względów ... również z wieku. Potrzeba już chyba kogoś innego. Poza tym panie pracownice może by nie wychodziły z reklamówkami po imprezach dla podopiecznych. Może wreszcie ktoś zrobi porządki. Moje sugestie dla Fundacja "Żyć Godnie": Zmiana Pani Prezes, kontrola pracowniczek by nie wynosiły Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić Prezesa

Blondyna

Skasowali wszystko. Smutek nie ma prawdy...

Człowiek

Słyszałam i widziałam na własne oczy jak tam pracownicy są traktowani przez Panią prezes,a wtedy dziwi się opinią, która sama sobie wyrabia.rotacja pracowników ogromna.

inny
@Człowiek 24.06.2018 18:32

święta prawda.

podopieczny
@Człowiek 24.06.2018 18:32

Dziwi się swoimi dziwolągami i swoich zauszników, może niedługo?

Pracownik

Praca jest fajna, podopieczni bardzo przyjaźni i kadra również. Serdecznie polecam to miejsce. Wiele wydarzeń i zajęć dla podopiecznych oraz piękny ogród i budynek. Jest to wspaniałe miejsce dla osób starszych i niepełnosprawnych.

anonymous
@Pracownik 20.06.2018 10:43

zgadza się miejsce wspaniałe uczestnicy też mają tam dobrze....gorzej jeśli tam ktoś pracuje. Niestety też nie jest fajne jak pracownicy co chwile się zmieniają bo odbija się to na uczestnikach

anonymous
@Pracownik 20.06.2018 10:43

wpis zausznika fe!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

BONO

A co liczyło się u szefów. A widziałas , jak podopieczni witają szefa i szefową jak wchodzą codziennie do ośrodka.

:(
@BONO 29.10.2017 20:41

Wpisz swoją odpowiedź A widziałeś jak szefowa omija niektórych uczestników ?

BONO
@:( 29.10.2017 21:37

Kogo

:(
@BONO 29.10.2017 22:09

Tak jeszcze z imienia i nazwiska Ci podam nie znasz obowiązku ochrony danych osobowych. Jeśli pracujesz krótko to i tak D. nieznasz

inny
@BONO 29.10.2017 20:41

prymitywny trolu,-

Daria

Czy doczekamy się rozwinięcia tej wrzutki myślowej? A może brak argumentów i dlatego nic więcej nie napisaliście?

Kamil
@Daria 06.10.2018 19:47

Czy ktoś sprawdza doniesienia piszących na temat szefostwa.? No chyba to się z powietrza nie bierze{OPINIE piszących.}

anonymous

Widać swojskie trole pilnują, aby zło jakie tam jest się nie rozeszło.pracownicy.

anonymous

Trol swojski . Pracownik.

anonymous

no te nie polecam.Aktualnie.

anonymous

nie polecam .

Kamil

@Człowiek, pytałem o to ponieważ opinie różnią się w zależności od tego czy dana osoba pracuje, pracowała w firmie czy też nigdy nie była zatrudniona a jedynie słyszała opinie od osób trzecich. Z jakich powodów mówisz o zwolnieniach? Powiesz nam jaka atmosfera panuje w firmie? Jeśli byłeś/jesteś nieusatysfakcjonowany z warunków pracy, może warto poruszyć ten temat z szefostwem? Twoja opinia będzie bardzo istotna dla osób planujących podjąć prace w tym miejscu.

Kamil

@Człowiek, możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Jak rozumiem, jesteś pracownikiem firmy? @anonymous, jak rozumiem, chodzi Ci o rotacje pracowników? Czy mógłbyś wypowiedzieć się na temat atmosfery panującej w Fundacji "Żyć Godnie"?

Człowiek
@Kamil 04.07.2018 17:13

Byłem, jestem czy będę... Jakie to ma znaczenie, wszyscy tam zostają zwolnieni lub sami składają wypowiedzenia,

Bono
@Kamil 04.07.2018 17:13

miernota intelektualna,-

Lena

Podpowiedzcie czy fundacja potrzebuje pracowników?

anonymous
@Lena 20.06.2018 12:39

jak nie dziś to na pewno niebawem będzie wolne miejsce- niestety częsta rotacja w tej firmie

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Fundacja "Żyć Godnie"? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

anonymous

Pracowałam tam kilka lat. Przez ten okres sporo widziałam. Po taki czasie pracy w fundacji docenia się każdego nowego pracodawcę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Heeee

Stażysta się pisze, tak na wstępie..ciekawe gdzie miałeś staż, pewnie w biurze hiiiii. Widać, że nie wiesz nic o pracy w tej placówce, z tego co wiem to pracownicy wkładają całe serce w pracę z osobami niepełnosprawnymi lecz nigdy nie są doceniani, nie chodzi tu bynajmniej o pieniądze.

lila

Pracowałam tam kilka lat i popieram wcześniejsze opinie, również nie polecę nikomu tej pracy ze względu na panującą tam atmosferę, brak poszanowania dla zatrudnionych tam osób. Nie raz byłam świadkiem sytuacji , w których na forum obrażano innych, zakłamywano fakty. Nowe osoby są zazwyczaj faworyzowane, a po czasie otwierają om się oczy..i tak się to odbywa od ponad 10 lat

...

Stażysto, kto Ci kazał to wszystko napisać?? Gdzie są poprzednie wpisy?? Chyba kogoś prawda boli...

Starzysta
@Heeee 24.10.2017 16:37

Tak w biurze pracuje a wy najwidoczniej polegliście przy wyborze zawodu skoro sami Państwo wybrali ten kierunek i raczej zdawali sobie Państwo jaka praca jest z osobami niepełnosprawnymi czy się mylę. A pisze sam od siebie bo niektóre wpisy świadczą o Państwa inteligencji nic więcej. Pozdrawiam.

Heee
@Starzysta 25.10.2017 11:57

Nikt nie powiedział, że mu praca nie odpowiadała tylko atmosfera i rażące zachowania szefów a to wielka różnica. Ps nadal pracuję z osobami niepełnosprawnymi lecz na szczęście nie w tej placówce jak pewnie większość wypowiadających się osób

Starzysta
@Heee 25.10.2017 14:32

To atmosfera czy docenianie czy inna rzecz? Mi jakoś nie przeszkadza, że nie jestem chwalony jak coś dobrze wykonam, bądź obrażony gdy zostaje mi polecone wykonanie dodatkowej pracy. Oraz dlaczego praca w biurze ma niby nic wspólnego z pracowaniem w tej placówce bądź nie znajomością środowiska pracy jak część pracy również jest wykonywane przez biuro.

Heee
@Starzysta 25.10.2017 15:14

Pogadamy za 3 lata, zobaczymy ile będziesz miał do powiedzenia

Czytaj ze zrozumieniem
@Starzysta 25.10.2017 15:14

Nie chodzi o obrażanie się a obrażanie i poniżanie innych osób przez szefów...np. wyśmiewanie się, że ktoś jest gruby. Swój poziom intelektualny pokazałeś pisząc stażysta przez rz

też tam byłam

Jak długo tam pracujesz??? Pewnie od niedawna. Pracowałam tam i wiem co mówią te wszystkie osoby. Nadal pracuje z osobami niepełnosprawnymi i mam predyspozycje, nie tobie to oceniać-(usunięte przez administratora) Nikt nie narzeka na prace tylko na szefów i atmosferę wokół nich. Twój wpis jest bez podstawmy zapewne w związku z krótkim stażem. Wiem że niejedna osoba a dziesiątki mogły by potwierdzić me słowa.

BONO
@też tam byłam 28.10.2017 23:28

A jaka to była atmosfera. Przecież mieliście kierownika. Może to on podkręcał atmosferę.

hehe
@BONO 29.10.2017 21:23

Kierownik??? który??? Tam kierownik niema nic do powiedzenia. Jego zdanie się nie liczy może na początku ale jeżeli szefowa coś wymyśliła nikt tego nie przeforsował

BONO
@hehe 29.10.2017 21:33

Dlaczego nie ma nic do powiedzenia. A co wymyślała szefowa.

Aaaaaa

Jak z szefostwem nie ma problemu to znaczy ze tamci pomarli niestety. Świec Panie nad ich duszami.

BONO
@Aaaaaa 29.10.2017 23:23

A może wy widzieliście inaczej. Może ktoś was podjudzał. Przecież o ile wiem zawsze były podwyżki i nagrody. Jeżeli chodzi o podopiecznych to nie powiesz że szefowie o nich nie dbali. To była ich pasja. A może wam to przeszkadzało bo było za dużo roboty.

Nagrody???
@BONO 30.10.2017 05:45

Kto dostawał nagrody???Może 2 starszych wolontariuszy?

???
@Starzysta 25.10.2017 11:57

Tak każdy wiedział jaką pracę wybiera ale tu ludzie nie piszą o pracy z podopiecznymi bo w tym temacie to nie padło ani jedno negatywne zdanie. Byłym pracownikom chodzi o pracowawców. Czego Ty nie rozumiesz???

Pracownik biurowy
@??? 25.11.2017 23:41

Wszyscy patrzą z innej perspektywy.Ja to patrzę z tej strony że będąc pracodawcą w ten sam sposób "prowadziłbym firmę" pamiętajcie że to pracownik utrzymuje pracodawce, a jeżeli pracownik nie pracuje to się zaczyna firma sypać jak domek z kart. Z mojej strony nie zauważyłem wykorzystywanie pozycji pracodawcy do nękania, obrażania czy też niedoceniania. Są i zawsze będą uwagi od szefa jeśli coś się źle wykona bądź się nie dostosuje do Jego zaleceń tak jest wszędzie. Pytanie jeśli pracownik czuje się źle w takiej pracy to dlaczego w niej dalej pracował. Jak mnie ktoś wywija jakieś numery to się pakuje i szukam innej pracy nie wypisując skarg na danego pracodawce na stornach internetowych.

wszystko po staremu:(

Czytam te wszystkie wpisy i mam mieszane myśli że po tylu latach nic się niestety nie zmieniło. Osoby które bronią to albo sami pracodawcy albo osoba która krótko tam pracuje. W fundacji nie pracuję już kilka lat ale często wspominam te lata. Pracownicy i podopieczni byli tam wyjątkowi. Po kilku latach już nikt z pracowników nie pracuje więc o czymś to znaczy....

Administrator

Wiarygodne opinie dotyczące pracy w przedsiębiorstwie, to cenna wskazówka dla osób, które rozważają zatrudnienie w firmie. Posiadasz informacje na temat atmosfery panującej w Fundacja "Żyć Godnie"? Napisz o tym!

...

Zdrowych wesołych świąt wszystkim byłym oraz obecnym pracownikom fundacji. Tym ostatnim w szczególności życzę wytrwałości i mimo wszystko wiary w dobro człowieka.

anonim

(usunięte przez administratora)

BONO

A nie sądzisz że te wpisy usunął ktoś inny. Pracuję tu już dość długo i myślę że pomylił się wam mobbing z dyscypliną pracy. A jeżeli piasek chrupie na 1 piętrze to jest brudno a tam jest parkiet i każda pracownia ma ustalone dyżury. Ni spotkałem się,aby szefowa kiedyś wykrzykiwała, a tez pracuję więcej niz rok. Zawsze jest proszę ,dziękuję. Opowiadali mi że szefostwo to bon-ton. Szef w większości siedzą w swoim biurze. Dowiem się dokładnie co do tego pana.

anonymous
@BONO 30.10.2017 05:38

O 8 rano na minus 1

Pamiętam

Racja to wszystko prawda!

bu haha
@BONO 30.10.2017 05:38

Uuuu to szalejesz ja tam pracowałam kilka lat więcej więc nie wypowiadaj się bo nie wiesz o czym mówisz.Dyscyplina pracy???Kpina. Przez kilkunastoletnie doświadczenie w tej branży tylko tam spotkałam się z tak złym traktowaniem pracowników.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Ja tu niczego nie sklamalam.

anonim

(usunięte przez administratora)

BONO

jutro popytam co to za sąsiadka przychodzi do ośrodka, że ma takie informacje

Sąsiadka
@BONO 29.10.2017 22:40

Sąsiadów wokół nie brakuje, możesz sprawdzić monitoring - może się czegoś dowiesz heee. Sąsiedzi nie od dziś wiedzą co tam się dzieje.

anonim

(usunięte przez administratora)

BONO

A co dla pani znaczy traktowanie z godnością.

były pracownik

Jeżeli ktoś potrzebuje pracy w Kolniku jest miejsce a jak nie to za chwile się zwolni. Na chwilę praca ale zawsze coś :) to żart również nie polecam.

BUUUU

Ściema gdzie wpisy???? Niech ludzie wiedzą co się tam dzieje zanim pójdą tam do pracy NIE POLECIŁABYM NAWET WROGOWI

Zostaw opinię o Fundacja "Żyć Godnie" - Kolnik

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fundacja "Żyć Godnie"