brak logo

Chempur

Piekary Śląskie

Opinie o Chempur

pracownik 2010-11-01 21:31:40
W tej firmie na pewno nie rządzi właściciel... a manipulator manipulatora goni... trzeba mieć oczy dookoła głowy i mocne nerwy...
1
ja 2011-05-18 10:59:43
a najlepiej puszukac innej pracy bo to istny dom wariatow!
zawiedziony 2014-08-05 16:19:36
Ostrzegam przed tą firmą-połowa pracowników pracuje na czarno i tygodniami muszą prosić sie o wypłatę pensji. Jak przesadzą z namolnością zostają zwolnieni( usunięte przez administratora )
1
alizze 2014-09-22 16:14:59
Firma Chempur to jakas jedna wielka pomyłka.ludzie pracuja tam bez jakichkolwiek umów a o pieniądze proszą się tygodniami.Motto właściciela to:pieniądze szczęścia nie dają.a żyć trzeba miłością
alizze 2014-09-22 16:18:47
dziwię się tylko jak takiemu cwaniakowi jak Marcin piątek uchodzi to płazem i że żadna instytucja nie dobrała mu się do skóry.mgła kwasaów i różnych odczynników unosi się na placu firmy.chemikalia paruja i zatrówają atmosfere.masakra jaksaś
alizze 2014-09-22 16:23:29
Marcin piątek zatrudnia dziesiątki ludzi na czarno którzy nie mają rzadnych świadczeń.ostrzegam wszystkich przed tą firmą i przed tym człowiekiem.Nie mówiąc o tym że jego największym idolem jest Adolf Hitler.ciągle szykanuje ludzi w pracy i nawiązuje do różnych zdarzeń z czasów hitlera.jakis obłęd.21 wiek a tacy idioci chodzą po świecie
szol 2014-09-22 16:32:52
macie racje.pracowałem tam swego czasu i wiem co nieco o tej firmie i o samym właścicielu.Pieniądze płaci nawet z dwu miesiecznym opóźnieniem,oczywiscie rzecz jasna wedle jego własnego uznaniawielkośc tej że wypłaty,bez znaczenia na to ile godzin się przepracowało.Wyśmiewa ludzi,robi z pracowników błaznów,podszczypuje.Jak długo żyje to nie widziałem tak chorego pracodawcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Umcia umcia 2014-10-09 22:13:27
Nie moge sie doczekac momętu jak na chempur spadnie meteoryt a telewizja zamiast ofiarami zainteresuje sie meteorytem.H.Wam w D.
ROBOTNIK B 2014-10-31 19:07:38
ta firma ma swoje ale , lecz ten kto pisze jak jest to ma nasrane w glowie bo wielu pisalo a potem wracalo na kolanach moje motto to zmknij ryja i odejdz i idz tam gdzie lepiej
Ben 2014-11-17 23:27:33
Jak idzie robic w takim czyms jak chempur.Lubie oddychac czystym powietrzem a nie bombą chemikaliów.Robilem tam 12 godzin i podziekowalem.
edi 2014-11-27 09:14:36
każdy narzeka bo śmierdzi bo kasy nie ma pracuje w tej firmie kilka ładnych lat i jest mi dobrze kasa w terminie szef fakt jest chory ale w dobrym kierunku nie drze ryja tylko zażartuje nie jest to ideał pod względem płac ale da się za to żyć nie zmienię tej pracy
edi 2014-11-27 09:17:20
debil z ciebie nie chcesz robić to won
1
To w takim razie 2014-12-01 16:50:17
Oddam w dobre ręce patyczki do uszu i myszoskoczka
Pisac GG 11543209
dickens 2014-12-24 08:37:31
Duchy Świąt Bożego Narodzenia z Opowieści Wigilijnej rozłożyłyby bezradnie ręce w tym przypadku. Scrooge, stary skąpiec przynajmniej ludzi nie miał za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Olena 2015-01-28 17:34:28
Jak przyjechala do polski pracowala u pana marcina.Spszatala,pomywala,zamiatala w chempurze i dostawala pieniadze moze na czarno ale to dobry czlowiek pomoze duzo.jak jeszcze ktos napisze na niego Olenka zabije zabije jego!!!Pan marcin najlepszy na swiecie!
6
dobra_dusza 2015-10-25 20:13:22
1 umowa: 3 miesiące okres próbny, 2 umowa: około 2 lata, 3 umowa: na stałe. Chempur nie zwalnia chyba, że kradniesz ale tylko wtedy, jak cię złapią. Jak cię nie złapią, możesz kraść dalej.
jooo 2015-10-25 20:15:58
Luc! miej odwaga pedzieć im to prosto w oczy a nie za plecami, taki z ciebie cwaniak
luc 2015-10-26 20:31:24
skoro piszesz coś o kimś to nie wrabiaj innych w własne problemy ja to nawet nie pamiętam drogi bo zasypiam i wisi mi to jak kto jedzie a po drugie to jest strona o opiniach na temat firmy a nie co kto z pracowników robi i nie mam zamiaru tłumaczyć się z czyiś głupoty to tyle
on 2015-10-26 21:43:57
naprawdę się dziwię, że ta firma jeszcze istnieje na rynku po tym wszystkim co tam robią poczynając od przekrętów dyrekcji po kombinacje pracowników wszystkim ludziom z kontroli mydli się oczy...ale to wszystko jest do czasu.
INNI 2015-10-26 21:46:35
FIRMA JUZ MILION RAZY SIE OGLASZALA W UP GAZETACH ITP SAMA A NA STRONIE OGLOSZENIE JEST JUZ DOBRE PARE LAT!! WIDOCZNIE TYLU CHĘTNYCH TAM JEST A JAK ZACZNĄ PRACOWAĆ TO SZYBKO SPI..
zepsuty 2016-01-13 22:12:56
chempur to tania siła robocza, jeszcze ludzie są okradani przez samego szefa czesto im nie placi jak powinien tylko to co musi-podstawa. biedni ci ludzie tam
waldi 2016-01-14 15:02:05
Pracowalem tam za male pieniadze,ale jak juz zaczal przyjmowac ruskie to spierdalalem.Olena ciebie sie juz nikt nie boi od kiedy zabili Sharika!!!!!
123 2016-05-04 18:57:38
premiami?!! pierwsze słysze
burek 2016-05-16 21:51:48
Niestety, hemia, cała kasa idzie na kupno starych, nieużytecznych reaktorów i tym podobnego złomu, zazwyczaj do niczego się nie nadającego oraz na kolejne grunty, żeby ten cały szmelc móc gdzieś pomieścić a nie w inwestycję w podstawową załogę. Ale tak to już widocznie jest jak za dziecka się nie miało zabawek i gdy kasa uderzy do głowy...
Zostaw swoją opinię o Chempur - Piekary Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Chempur