brak logo

Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA

Głogów

Opinie o Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA

zaufany 2011-02-24 19:53:21
jedna z gorszych firm w Głogowie kiedyś było dobrze a teraz nie znasz dnia ani godziny kiedy dostaniesz wypowiedzenie zarobki jak jałmużna o podwyżce można zapomnieć[usunięte przez moderatora] odradzam pracę w tej firmie
3
kfjo 2011-10-26 10:49:39
Tragiczny zakład brak organizacji ogólny chaos i pretensje do załogi. Ciągłe poganianie pracowników. [usunięte przez moderatora] , zakład w którym nie dba się o pracownika liczy się tylko produkcja. A wolne weekendy tyko dla biurowych.
4
annonimmmmmmmmm 2013-03-26 10:39:40
anonim - 2009-03-27 20:33:13

Dodaj opinie o Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA - Głogów. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
FAMABA -zaklad jak zaklad,ale za kontrolerów jakosci sie nikt nie wezmie,wymagaja ,sa chamscy uwazaja sie za kogos lepszego,siedza w biurze,robia co chca,a za nich sie nikt nie wezmie,przychodza do pracy na druga zmiane po kilku piwkach,,,,,,,,,,,,,,,,super pracownicy,biora niezla kase za to,tylko za co????
1
2013-09-21 19:03:22
Porazka.
2
lp 2014-07-12 19:19:59
W porównaniu do ilości pracy to płacą mało, na zakładzie całkowity zakaz palenia i używania telefonów.
1
GERD ;-) 2016-09-08 23:51:33
Minusy:
Brak ogólnej wentylacji w szczególności na stanowiskach spawalniczych (drut proszkowy), gaszenie i tak słabego oswietlenia w ciągu dnia, ciaknąca woda po instalacji elektrycznej podczas deszczu, zimą temp. na hali bliska 0'C, w ostatnim czasie (2016) masa wypadków w tym parę ciężkich, socjal bardzo marny 400zł. (brutto) dodatek na wakacje, 300zł. na święta, chos, nieład i tak wiele jeszcze by tu pisać ... PIP tylko krąży, ale efektów zero.
Plysy:
Wypłata na czas
Absencja 200zł. (brutto)
Premia jakościowa 10% stawki zasadniczej
1
ziko 2016-09-09 11:55:16
a to jak dokładnie czy możesz mi zacytować jest zapisane w umowie to ewentualne potrącenia za absencję?
Spawacz 2016-11-11 13:58:40
Zarobki 2050 zł za miesiąc na trzy zmiany. Chyba, że się włazi w d...ę szefowi to da premię. Dziadostwo i kpina. Brak szacunku dla pracowników i faworyzowanie swoich przydupasów.
Zostaw swoją opinię o Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA - Głogów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA