Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA

Pracowałeś w firmie Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zaufany - 2011-02-24 19:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedna z gorszych firm w Głogowie kiedyś było dobrze a teraz nie znasz dnia ani godziny kiedy dostaniesz wypowiedzenie zarobki jak jałmużna o podwyżce można zapomnieć[usunięte przez moderatora] odradzam pracę w tej firmie
zdjecie uzytkownika
kfjo - 2011-10-26 10:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tragiczny zakład brak organizacji ogólny chaos i pretensje do załogi. Ciągłe poganianie pracowników. [usunięte przez moderatora] , zakład w którym nie dba się o pracownika liczy się tylko produkcja. A wolne weekendy tyko dla biurowych.
zdjecie uzytkownika
annonimmmmmmmmm - 2013-03-26 10:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2009-03-27 20:33:13

Dodaj opinie o Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA - Głogów. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
FAMABA -zaklad jak zaklad,ale za kontrolerów jakosci sie nikt nie wezmie,wymagaja ,sa chamscy uwazaja sie za kogos lepszego,siedza w biurze,robia co chca,a za nich sie nikt nie wezmie,przychodza do pracy na druga zmiane po kilku piwkach,,,,,,,,,,,,,,,,super pracownicy,biora niezla kase za to,tylko za co????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 16:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta soboty są chociaż jakoś lepiej płatne, czy po prostu jest system pracy poniedziałek-sobota i nikt nie dyskutuje? Jak traktują palących w Famaba, można sobie wychodzić co godzinkę na 5 minut, by zapalić?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-21 19:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Porazka.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-21 22:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz jakoś uargumentować dlaczego Famba to taka porażka? Mało płaca, kiepska atmosfera, o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
lp - 2014-07-12 19:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W porównaniu do ilości pracy to płacą mało, na zakładzie całkowity zakaz palenia i używania telefonów.
zdjecie uzytkownika
nur - 2015-09-14 23:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja rozumiem, że można się wkurzać na niskie zarobki, kiepską atmosferę i tak dalej.. no ale ja, jako palacz, nie potrafię zrozumieć tego, że ktoś ma pretensję jak @lp. Gdyby każdy mógł palić i używać telefonu na zakładzie, to chyba nie wyglądałoby to profesjonalnie, a zakładu zrobiłby się bałagan jednym słowem
zdjecie uzytkownika
marcin - 2016-04-16 19:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coraz więcej firm i instytucji wprowadza całkowity zakaz palenia na swoim terenie @lp Twoja firma tez może, trzeba tylko wyznaczyć miejsca gdzie można palić
zdjecie uzytkownika
deus - 2016-05-19 19:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin - 2016-04-16 19:48:29]:
Cześć Wam. Czy pracując tutaj stałe wynagrodzenie to wszystko na co można liczyć? Słyszałem , że jest też podobno opcja , aby zgarnąć jakieś dodatki i premie. To by ich mega wyróżniało. pozdro i czekam na info

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert