brak logo

Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA

Głogów

Opinie o Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA

zaufany 2011-02-24 19:53:21
jedna z gorszych firm w Głogowie kiedyś było dobrze a teraz nie znasz dnia ani godziny kiedy dostaniesz wypowiedzenie zarobki jak jałmużna o podwyżce można zapomnieć[usunięte przez moderatora] odradzam pracę w tej firmie
3
kfjo 2011-10-26 10:49:39
Tragiczny zakład brak organizacji ogólny chaos i pretensje do załogi. Ciągłe poganianie pracowników. [usunięte przez moderatora] , zakład w którym nie dba się o pracownika liczy się tylko produkcja. A wolne weekendy tyko dla biurowych.
3
annonimmmmmmmmm 2013-03-26 10:39:40
anonim - 2009-03-27 20:33:13

Dodaj opinie o Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA - Głogów. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
FAMABA -zaklad jak zaklad,ale za kontrolerów jakosci sie nikt nie wezmie,wymagaja ,sa chamscy uwazaja sie za kogos lepszego,siedza w biurze,robia co chca,a za nich sie nikt nie wezmie,przychodza do pracy na druga zmiane po kilku piwkach,,,,,,,,,,,,,,,,super pracownicy,biora niezla kase za to,tylko za co????
1
anonim 2013-06-09 16:56:51
Ta soboty są chociaż jakoś lepiej płatne, czy po prostu jest system pracy poniedziałek-sobota i nikt nie dyskutuje? Jak traktują palących w Famaba, można sobie wychodzić co godzinkę na 5 minut, by zapalić?
1
2013-09-21 19:03:22
Porazka.
2
anonim 2013-09-21 22:41:04
Możesz jakoś uargumentować dlaczego Famba to taka porażka? Mało płaca, kiepska atmosfera, o co chodzi?
lp 2014-07-12 19:19:59
W porównaniu do ilości pracy to płacą mało, na zakładzie całkowity zakaz palenia i używania telefonów.
1
nur 2015-09-14 23:24:22
Ja rozumiem, że można się wkurzać na niskie zarobki, kiepską atmosferę i tak dalej.. no ale ja, jako palacz, nie potrafię zrozumieć tego, że ktoś ma pretensję jak @lp. Gdyby każdy mógł palić i używać telefonu na zakładzie, to chyba nie wyglądałoby to profesjonalnie, a zakładu zrobiłby się bałagan jednym słowem
1
marcin 2016-04-16 19:48:29
coraz więcej firm i instytucji wprowadza całkowity zakaz palenia na swoim terenie @lp Twoja firma tez może, trzeba tylko wyznaczyć miejsca gdzie można palić
deus 2016-05-19 19:07:35
Cześć Wam. Czy pracując tutaj stałe wynagrodzenie to wszystko na co można liczyć? Słyszałem , że jest też podobno opcja , aby zgarnąć jakieś dodatki i premie. To by ich mega wyróżniało. pozdro i czekam na info
GERD ;-) 2016-09-08 23:51:33
Minusy:
Brak ogólnej wentylacji w szczególności na stanowiskach spawalniczych (drut proszkowy), gaszenie i tak słabego oswietlenia w ciągu dnia, ciaknąca woda po instalacji elektrycznej podczas deszczu, zimą temp. na hali bliska 0'C, w ostatnim czasie (2016) masa wypadków w tym parę ciężkich, socjal bardzo marny 400zł. (brutto) dodatek na wakacje, 300zł. na święta, chos, nieład i tak wiele jeszcze by tu pisać ... PIP tylko krąży, ale efektów zero.
Plysy:
Wypłata na czas
Absencja 200zł. (brutto)
Premia jakościowa 10% stawki zasadniczej
ziko 2016-09-09 11:55:16
a to jak dokładnie czy możesz mi zacytować jest zapisane w umowie to ewentualne potrącenia za absencję?
Zostaw swoją opinię o Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA - Głogów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Maszyn Budowlanych FAMABA SA