Euros

• Szklarka Myślniewska
  • Ostrzeszów-Pustkowie
  • Myje
  • Parzynów

3. Opinie o pracodawcach Rojów
  5. Opinie o Euros Sp. z o.o.

Opinie o Euros Rojów

Nie przegap nowości o Euros Sp. z o.o.!

Spawacz

13.12.2024 16:16

Witam mam 14letnie doświadczenie w spawaniu tig, mag, mig, elektroda, obsługa palnika acetylenowo tlenowy Spawanie nierdzewki, aluminium czy zwykłej stali nie stanowi dla mnie problemu. Prosiłbym o informację odnośnie płacy na rękę jaka można zarobić przy 8godzinach pozdrawiam

Agencja - Wrocław

16.08.2024 12:18

Współpracujemy z @Pracodawca od 2020 roku,i jesteśmy bardzo zadowoleni jak i nasi pracownicy.Ktoś pracował i parę miesięcy,a ktoś i parę lat.Zawsze będą ludzi,którym coś się nie podoba,zarówno jak i te,kto powie,że to najlepsze miejsce pracy. Kierownictwo,Zarząd szanują pracowników,starają się,żeby byli warunki pracy jak najlepiej.Potrzebują parę dni wolnych-dają,chcą urlop dłuższy-dają.Jeśli ktoś chce większą stawką-jeśli pracownik dobrze pracuje-wyrażają zgodę na to. Wiedzą,żeby praca była wykonana dobrze - pracownicy mają być zadowoleni. Serdecznie polecam.

20.08.2024 11:33

O szacunku do pracownika kierownictwo dawno zapomniało o czymś takim. Starają się żeby pracowało się dobrze? Raczej kłody pod nogi kładą kiedy zaczynają wymyślać i zdziwieni ,że robota nie idzie

Agencja - Wrocław

14.08.2024 14:18

Współpracujemy z @Pracodawca od Lipca 2020 roku,i jesteśmy bardzo zadowoleni jak i prawie wszyscy nasi pracownicy.Ktoś pracował pół roku,ktoś parę miesięcy,ale tak samo byli i są ludzi,którzy pracują tam ponad rok i więcej.Zawsze będa pracownicy,którym coś nie podoba się,zarówno jak i te,którzy będą mówić,że to najlepszy zakład pracy. Jeśli ktoś z pracowników ma problemy staramy się ich rozwiązać wspólnie,aby każda strona została zadowoloną.Kierownictwo,Zarząd szanują pracowników,starają się,żeby byli warunki pracy jak najlepiej.Jeśli chodzi o wynagrodzenie - jeśli pracownik jakiś czas pracuje i to dobrze,wyrażają zgodę na zwiększenie wynagrodzenia temu Panu, jeśli pracownik potrzebuje wolny dzień-2 - wyrażają zgodę,jeśli pracownik ma problemy i potrzebuje dłuższy urlop - wyrażają zgodę, przy takich warunkach nie wszyscy chcą odejść. Wszyscy wiedzą,żeby praca była wykonana dobrze - pracownicy mają być zadowoleni. Serdecznie polecam.
    Bolek

11.01.2024 17:30

Wynagrodzenie na stan 2021-22 opiewało na kwoty między 20-23 pln. (brutto, nie wliczając premii) Plusy tej firmy: -Szybka rekrutacja (Papiery potwierdzające kwalifikacje, krótka rozmowa, umowa próbna "3 miesiące") -Praca dająca rozwój zawodowy (Spawacze czy monterzy/składacze) Elementy różnego kalibru. -Kierownictwo pracy nie szuka konfliktów. -Hala i jej infrastruktura dobrana adekwatnie do pracy. -Praca w nadgodzinach bez większych ograniczeń. Minusy tej firmy: -Nowy pracownik np. spawacz, nie otrzyma nic nowego prócz spodni i butów. Preferuje się uzbrojenie w własną maskę, fartuch czy rękaw dla własnego bezpieczeństwa ponieważ firma preferuje w tej kwestii standardy Afrykańskie. -Sprzęt 20-25 letni (nie każdy!) -Biuro działa na poziomie między komunizmem lat 70 a reżimem Korei Północnej (Jeśli nie wiesz jak dokładnie załatwić sprawę to lepiej sobie darować tą drogę) -Wielofunkcyjne podejście do wykonywanej pracy? W tej firmie spawacz spawa czyści i szlifuje pamiętając o tym, że są normy ile sztuk musi wyspawać dziennie z tego biorą się błędy kary i masowe dezercje :(

24.06.2022 14:59

Praca w firmie Euros Sp. z o.o. się opłaca? Podobno można zarobić nawet 4200 PLN. Czy to prawda?
    Juzek

04.09.2022 11:20

Tak przy 200 godzinach pracy i dwóch sobotach ...

09.07.2023 13:53

Prawda , zarabiają nawet więcej tylko najniższą na konto a reszta w kopercie pod stołem. Zapraszam urząd skarbowy na kontrolę , nie pozdrawiam.
    Józek

03.09.2019 06:46

Za tą firmę powinien wziąć się urząd skarbowy tam 3/4 wypłaty dostaje się w kopercie pod biurkiem i to nie małe sumy, już nie wspominając o inspekcji pracy która mogła by tam zrobić inspekcje.

16.11.2021 10:09

Przecież to bzdura. KAŻDE stanowisko dostaje przelew całościowy na konto, wszystko jest na papierze. Skąd ma Pan takie informacje?
    Jaa

22.02.2022 18:21

Osoba zadająca takie pytanie sama chyba nie wierzyw to , że ktoś Pani odpisze sensownie. W każdym razie napewno nie ma jakichś lewych pieniędzy,o których ktoś tam wczesniej pisał. Te czasy dawnoo minęły . Praca ciężka ,warunki raczej kiepskie żeby nie powiedzieć złe. Godzin więcej niż w przeciętnej firmie ale są ludzie , którzy pracują już wiele lat i się nie poddają. Pozdrawiam

Kontakt - Euros Sp. z o.o.

Hetmańska 12 63-500 Rojów

KRS:0000191427

Branża główna: Konstrukcje metalowe
    tede

15.11.2021 10:09

Dalej sprawy i informacje przekazywane są krzykiem?
    Krystian

26.08.2021 05:11

Firma nie należy do najciekawszych bardziej polecam współpracę z Damasem. Koperta z wypłatą pod stołem bo teoretycznie pracujesz za najniższą krajową Kolejna sprawa to dyrektor K.P który już raz miał podobno rozprawy o (usunięte przez administratora) w pracy niczego go to nie nauczyło i nadal gnębi i traktuje z góry..ruchoma stawka jeżeli zrobisz coś zle -2 zł od każdej godziny w miesiącu. Jestem ciekaw tych ludzi którzy pracują tam połowę życia i na starość zobaczą emeryture adekwatną do odprowdzanej kwoty :)
    Sasza

24.04.2021 03:43

(usunięte przez administratora) pracy nerwowa atmosfera rotacja nawet Ukraińcy nie chcą tam pracować
    Marko

28.02.2021 07:33

Z byłym pracownikiem gadałem i dobrego zdania o zakładzie niema ludzie zaszczuci nerwowa atmosfera zabraniają rozmów ciągła jest tam rotacja.
    nana

31.07.2019 19:40

jakie zarobki w euros???
    Kol

01.12.2018 00:55

Hamstwo bałagan i wyzysk z ludzi
    Alek

20.10.2018 17:44

Bałagan brak organizacji kierownictwo orientalne i brania kasy i premi

Zostaw merytoryczną opinię o Euros Sp. z o.o.