logo e-Kancelaria Grupa Prawno-Finansowa S.A.

e-Kancelaria Grupa Prawno-Finansowa S.A.

Wrocław

Opinie o e-Kancelaria Grupa Prawno-Finansowa S.A.

ex 2014-11-05 19:10:28
A kto jest teraz dyrektorem
Kate 2014-12-01 13:57:37
w większości miast były mieszkania w bloku-taki już klimat.
jony 2014-12-16 12:06:07
dostałem umowę o pracę,podstawa nie jest na początku zawrotna,ale zobaczę jak to dalej będzie,fajne szkolenie.
klj 2014-12-17 19:26:14
Napisz jeszcze ze opiekę medyczną masz i zwrot za paliwo bu hahahaha ha
Masz dowcip...tylko nikt w bzdury sławę czka i mp nie uwierzy
XXXXXXXXXX 2014-12-18 17:52:12
WIDZĘ ZE WPIS JEST SPONSOROWANY ;-)
aaa 2015-01-02 01:54:06
częsta rotacja wynika ze słabych warunków, jakie oferuje pracodawca.Zarówno jeżeli chodzi o wynagrodzenie jak i również bonusy "niefinansowe".
rob 2015-01-07 10:24:19
Jakiej szukasz obecnie pracy ?W którym dziale jest rotacja ?Składam aplikację do Prawnego.
marcin1c 2015-01-15 14:53:49
Ok. Podstawa + premia, taki system wynagrodzen?
Ktoś się orientuje jaka jest górna granica tej premii?
Czy może ona np. być wielkości podstawy jeśli okaże się być naprawdę dobry ?
xxx 2015-02-04 19:44:39
Jak wygląda rozmowa na stanowisko specjalista ds. prawnych? Jakich pytań mogę się spodziewać?
xxx 2015-02-05 07:48:53
Jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna na stanowiska specjalista ds prawnych? jakich pytań mogę się spodziewać?
1
Trawa 2015-02-06 09:11:11
Pytania mogą być różne w zależności czym miałbyś się zajmować ja miałam , krótki test z podstaw KPC,KH.
fsfs 2015-02-20 14:49:49
na pewno ile chcesz zarabiać i gdzie widzisz siebie za rok, dwa pięć lat:)
Ruddy 2015-02-25 13:00:11
Jak wygląda rozwój sieci partnerów E-Kancelarii? Ktoś może podzielić się doświadczeniem z tej formy współpracy?
1
sad but true 2015-03-13 23:49:56
nic? zupełnie nic?
praktykant 2015-03-18 09:45:38
tak jest ok. właśnie odbywam u nich praktyki i nie narzekam.
xyz 2015-03-18 16:12:00
Co wy piszecie? Przecież oni zgłosili wniosek o upadłość.
3
obecny 2015-03-19 11:17:43
to jest wniosek układowy a nie likwidacyjny
3
rela 2015-03-19 11:21:58
z tego co mi wiadomo wszyscy pracują a nawet zatrudniają nowych
qqq 2015-04-14 12:30:05
nic tu nie mozna wpisac
1
antywindykator 2015-04-25 14:37:30
nawet już strona zlikwidowana hahaha
2
antywindykator 2015-06-04 01:12:52
sąd ogłosił upadłość z możliwością zawarcia układu - a ty piszesz że szukają specjalistów? chyba specjalistów od uspokojenia nerwowych obligatariuszy, którzy utopili siano w obligacjach e-kancelarii :D

z drugiej strony - jakoś mi ich nie szkoda, wiedzieli że pożyczają kasę złodziejskiej firmie, to i ryzyko znali :)

a tu oficjalny komunikat: http://www.money.pl/gielda/komunikaty/komunikat/EKANCELAR,EKA,komunikaty;gieldowe,eka;ogloszenie;upadlosci;spolki;z;mozliwoscia;zawarcia;ukladu,417861.html
1
XXX 2015-06-11 16:17:17
piszesz że poszukują specjalistów - a i pewnie skoro już tam prawie nikt nie pracuje...
antywindykator 2015-06-14 16:49:58
ja nic nie piszę o poszukiwaniu specjalistów przez e-kancelarię. co najwyżej mogą szukać specjalistów od tłumaczenia "inwestorom" dlaczego złodziejska firma orżnęła ich na obligacjach :)
4
UWAGA 2015-06-29 11:41:28
Firma nie wypłaca terminowo wynagrodzen, jesli zastanawiacie sie nad podjeciem wspolpracy wystarczy wysłac zapytanie do Panstwowej Inspekcji Pracy, w 2 dni otrzymacie @ inf, ze wobec e-kancelarii odbylo sie wiele kontroli na wniosek pracownikow i wyniki potwiredzily ze pracodawaca nie wyplaca wynagrodzen w terminie.
Dominika324 2015-06-30 12:23:30
Ja bym wam radziła poszukiwać pracy bo w E-Kancelarii już nic dobrego nas nie czeka. Wniosek o upadłość nie wróży dobrze.
Jak będziecie szukać pracy to polecam GetBack. Umowa o pracę, dobra podstawa i całkiem niezły socjal. Zaczynam pracę od przyszłego tygodnia. Przynajmniej firma rozwojowa firma a nie to co E-Kancelaria, za miesiąc pewnie wszystkich zwolnią.
Marian123 2015-07-01 11:43:57
Nie ma to jak PR - kiepski PR ;-)
poczytajcie sobie o firmie GetBack zamieszczam cytat ze strony z opiniami o nich :
"Z tego samego powodu co DW (byly KR, który bez dyrektora sam trzymał dział), a uprzednio kilku innych kierowników i/lub dyrektorów. W tej firmie jest po prostu taka polityka. Firma jest niestety nastawiona na szybki, duży zysk przy jednorazowym strzale, żadne proponowane długofalowe rozwiązania i projekty z zakresu zarządzania ludźmi tudzież odzyskiwania długów nie mają racji bytu. Najlepiej być windykacyjnym omnibusem i geniuszem i codziennie proponować pomysły i rozwiązania, które w CIĄGU 24H mają przynieść miliony odzysku. I tak jest codziennie, po miesiącu wywalasz się z pomysłów, bo już wszystko, co mogło wejść to weszło, po czym dostajesz info, że za mało się starasz.. A między wierszami można już wyczuć info, że najlepiej po powrocie do domu wchodź na portale i szukaj pracy... Nikogo nie obchodzi to, że jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w procedurach i dokumentach, że poza siedzeniem i wymyślaniem koła od nowa próbujesz ustabilizować funkcjonowanie nowych procesów przy jednoczesnym zachowaniu płynności obecnych, i że gdybyś się za to nie zabrał to wszystko by się rozbiło jak tupolew o brzozę.... Oni potrzebują cudotwórców, nie pracowników. Najlepiej kogoś w typie Mojżesza, który stuknie laską i rozstąpią się wody windykacji i ukażą rajską wyspę z całymi jej bogactwami na wyciągnięcie ręki, zamiast specjalisty od budowania łodzi, by spokojnie ale pewnie to morze przepłynąć. Pominę już nawet fakt tzw. układów i układzików - żeby coś załatwić z działem, który jest od tego, by słuchać, przyjmować na coś zlecenie i te zlecenie wykonać (typu program, aplikacja, raporty) musisz mieć z nim DOBRY UKŁAD. Szef tego działu musi Cię LUBIĆ i musisz mu lizać d.... tak długo, aż Cię nie POLUBI, inaczej cały czas będziesz słyszeć, że nie teraz, że dużo roboty, że dużo projektów, że nie ma gościa, który jest za to odpowiedzialny, że nie można tak o sobie wejść z ulicy i chcieć czegoś bo na wszystko są procedury, podczas gdy dobra psiapsióła wchodzi i po 10 min i wylaniu z siebie, czego potrzebuje, dostaje info, że jutro będzie gotowe... Do tego wszystkiego dochodzi specyficzny człek z Zarządu (na szczęście już nie pracujący), który wymaga od Ciebie rzeczy rodem z filmów Sci-Fi i jest święcie przekonany o słuszności swojej racji, a każda racjonalna próba wytłumaczenia braku zasadności takiego żądania pod kątem opłacalności i zysku kończy się stwierdzeniem, że na Twoje miejsce jest już 100 innych i walą drzwiami i oknami. Dyrektor drący się na środku CC na Kierownika CC przy wszystkich NT i podważający jego kompetencje? Standard. Dokumenty, faktury, umowy, zwolnienia L4 giną w czarnej dziurze, nikt nie wie co nikt nie wie gdzie. Podsumowując - szkoda czasu jeżeli planujesz zostawić swoją obecną firmę i przejść, niezależnie od stanowiska, na które się aplikuje. Stabilność zatrudnienia - żadna. Załamanie nerwowe i depresja - gwarantowane. Praca po 11-12h - w pakiecie (no bo przecież są rzeczy, które trzeba zrobić dzisiaj na już i na teraz, bo po co było słuchać miesiąc temu, że trzeba się tym zająć bo za miesiąc będzie problem?)Stawkę dostaniesz nie najgorszą, do tego na wyższych stanowiskach pakiet auto + tel + laptop i MOŻE własne biurko, o ile ktoś pomyśli, że trzeba zamówić bo akurat nie ma na stanie (ale nie licz na osobny gabinet, tam w 16m2 pokoiku siedzi po 6-7 ludzi), popracujesz na umowie próbnej 3 miesiące i będziesz szukał czegoś innego, bo nie przedłużą umowy a przecież tyle zrobiłeś i tak się starałeś. Na szczęście inne firmy z branży windykacyjnej mają pojęcie, co się tutaj dzieje, więc nie trzeba się za gęsto zakopywać w wytłumaczenia, czemu już nie pracujesz. Nawet przestali o to pytać. Jeżeli ktoś jeszcze nie wkręcony w matnię i nie wyniszczony psychicznie i fizycznie jeszcze tam siedzi i planuje zostać, proponuję ruszyć temat związku zawodowego, bo po ostatnich 6 miesiącach widać, że go tam brakuje i to bardzo. Umowa na nieokreślony, problem ze zwolnieniem?? NO PROBLEM!! Lecimy do prawników, zaraz znajdą coś, aby wyjść na tarczy aby Kowalski nie mógł za bardzo powalczyć przed sądem pracy - jakaś relokacja, ktoś coś? Wrocław - Rumunia? Proszę bardzo. W tej firmie piątek (i na dodatek koniec miesiąca) jest najmniej wyczekiwanym dniem przez pracowników, ciekawe czemu? Mam nadzieję, że to pomoże w podjęciu decyzji, czy warto. "
2
Kasia 2015-07-12 16:07:02
W kwestii usług prawniczych związanych z odszkodowaniem, zadośćuczynieniem polecam GOCAL
Dla mnie zawsze liczyła się jakość. Lubię dobre rzeczy. Wolę zjeść mniej a coś wartościowego, smacznego, odżywczego niż zapchać żołądek byle czym. Wolę jeździć jednym dobrym samochodem niż rozpadającymi się trzema gruchotami i sprawdzać który dzisiaj odpali. Dobrze wybrać GOCAL zamiast kancelarii która co chwilę będzie chciała pieniędzy za jakieś czynności lub jakiejś innej firmy prawniczej która co chwilę będzie podwyższała aneksami swoją wartość procentową od świadczeń które uzyskają. Cenisz komfort i stabilizację? Lubisz mieć dostęp w każdej chwili do informacji na temat sprawy? Chcesz jako klient czuć się wyjątkowo. To wszystko zapewnia GOCAL.
afaltheo 2015-07-14 23:50:04
Firma e-kancelaria to amatorka..lol..Od getBack byście się mogli wiele nauczyć wedle powiedzenia "nie wstyd nie wiedzieć, lecz wstyd nie pragnąć swej wiedzy uzupełnić" Wiem coś o e-kancelaria sypie się niemiłosiernie i..nie pracowałem u was. nie wiele trzeba aby się dowiedzieć co o tej firmie sądzą. Zarobki min, wyzysk..lol.
1
wafelek 2015-07-17 21:01:46
pracuję w tej firmie dość długo i zawsze mam pensję na czas nigdy się nie spóźniono nawet po ogłoszeniu upadłości
Bana 2015-07-18 07:54:23
Pracowalam 3 lata i zawsze problemy o pensje trzebabylo sie prosic, prowizji nie placil renka pomagala pawliwskiemu oszukiwac, zusy nie placone, polowa pensji delegacjami wiec zapomnijcie o emeryturze. Kluenci oszukiwanibrane zaliczki a sprawy nie ruszane.
3
rika 2015-08-03 16:25:02
szczerze nie polecam ! pracowałam tam i nie żałuję, że odeszłam ! Oni wciąż szukają pracowników bo każdy odchodzi. niedługo firma padnie zupełnie a póki co trzymają się tonącej tratwy
zosia 2015-08-13 09:29:24
Wniosek o upadlość, co prawda układową, ale upadłość to czerwone światło dla klientów, które posiadała e-kancelaria. Każdy bank, instutucja finansowa ma swoją wew. procedurę dot, ryzyka i z chwilą zgloszenia upadłości zmuszone były wycofać sprawy z obsługi e-kancelari, Każdy kto tam pracuje/pracował na pewno to potwierdzi:) Więc bez większej analizy i z min. wyobrażeniem "biznesu" wiadomo, ze uciekli od nich klienci=mniej spraw= mniej kasy. Wystarczy na rozmowie zapytac jeśli się w ogole zdecydujecie... czy rozmowa jest wynikikiem rozwoju firmy czy też rotacji, tam żadne działy się nie rozwijają a wręcz zwijają... zwalniają ludzi z dnia na dzień, o 15:30 mówią Ci nara, wcześniej wyliczą ile masz urlopu tak abyś więcej się tutaj nie pojawił :) Ludzie! na prawdę nie wiem dlaczego godzicie się pracować w systemie, który liczy 10 czy 15 min waszej przerwy! gdzie każda minuta na - to przestępstwo, w normalnych firmach pracuje się zadaniowo, można siedzieć w necie, sluchać muzyki, wspolnie z kierownikiem gadać o samochodach a później wracamy do pracy i każdy wie co ma zrobić, gwaratnuje Wam, że są we Wro takie miejsca, jeśli szukacie pracy w windykacji (przepraszam, ale nie myśle o CC, tutaj z założenia zawsze jest ch... ) to polecam Alektum Inkaso, Casus Finanse,Reform Capital,Kruk, Południe-Zachód, Puniewska, Santander, każdy bank, ubezpieczyciel ma dział windykacji, szukajcie tam, E-Kancelaria to oszuści, nie wypłacają wynagrodzeń, jeśli ktoś powie, że to nie prawda - odsłysłam do Państwowej Insepcji Pracy, tylko potwierdzą. Nikt nie zasługuję na taką pracę.
1
nenna 2015-08-31 12:06:45
absolutnie nie! wynagrodzenia wypłacane po czasie, umowa zlecenie z okresem wypowiedzenia - inaczej kara umowna (!), żałosna stawka, przerwy liczone co do sekundy, rotacja ogromna. pracowałam na stawce godzinowej, ale po 16:00 nie miałam już płacone. w administracyjnym notorycznie wprost wymagano od nas siedzenia na bezpłatnych nadgodzinach. jeżeli ktoś się nie zgadzał - do widzenia
2
ada 2015-09-12 21:45:17
praca w ekancelaria to dziadostwo,
niezadowoleni klienci, ciagle reklamacje,
pisałem już ze nie polecam pracy w ekancelaria- ale widze ze nie ma mojego komentarza,
widze ze niepochlebne komentarze na temat pracy w ekancelaria są usuwane,
bardzo przosze nie usuwac komentarzy, niech ludzie poznaja prawde,
ekancelaria jest w upadlosci, a ludzie staraja sie odzyskac swoje pieniadze od firmy,
ekancelari juz nie ma bo upadlosc, teraz nowa nazwa to http://www.pfw.com.pl/
Powszechny Fundusz Wierzytelności Sp. z o. o.
spółka założona pod koniec czerwca,
wiecej pisze na stronie stockwatch.pl
http://www.stockwatch.pl/forum/wpisy-3384p103_EKANCELARIA-GPF-Catalyst.aspx
ekancelaria teraz ma syndyka (upadlosc)
2
Kaj 2015-09-13 10:42:46
Ojojoj juz budulinek MP w upadlosci jest ojoj
I ponad 7 milionow z misko do oddania:)
Ojoj jak nam przykro buhahaha
2015-09-14 02:37:29

1Sygn. akt VIII GUp 23/ 15
POSTANOWIENIE z Dnia 18 sierpnia 2015 r.
Sąd Rejonowy dla Wrocławia

Fabrycznej, Wydział VIII Gospodarczy
dla spraw
upadłościowych i naprawczych
w składzie:
Przewodniczący

SSR Paweł Bilińskiw postępowaniu upadłościowym
e Kancelaria Grupa Prawno Finansowa S.A. we
Wrocławiu
z możliwością zawarcia układu
po rozpoznaniu w dniu
18
sierpnia 2015 r. we Wrocławiu
na posiedzeniu niejawnym
sprawy
z wniosku zarządcy
oraz
z urzędu
w
przedmiocie
zmian
y
sposobu prowadzenia
postępowania upadłoś
ciowego
postanawia
:
I.
w trybie art. 17 ust. 1 Prawa upadłościowego i naprawczego
zmienić sposób
prowadzenia postępowania upadłościowego
e Kancelaria Grupa Prawno

Finansowa Spółki Akcyjnej
z siedzibą
we Wrocławiu
z postępowania z
możliwością
zawarcia układu na postępowanie obejmujące likwidację majątku upadłego
,
II.
odwołać zarządcę w osobie
Kamila Hajduka
,
III.
powołać syndyka masy upadłości w osobie
Kamila Hajduka
.
z 2015-09-16 18:18:59
ekancelaria w upadłosci,
ekancelaria to bankrut
jakmogłeś 2015-09-17 10:33:17
ileż pychy trzeba mieć w sobie, aby doprowadzić e-Kancelarię do upadłości.Brak poszanowania dla pracowników,obsadzanie stołków rodziną i pazerność która nie znała granic,cwaniactwo i oszustwo na każdym kroku.....tylko pogratulować...
i tylko ludzi żal....
4
Była 2015-09-24 20:11:32
Potwierdzam, fantastycznie ujęte i już cwaniakuje przez kolejną firemke, którą założył dopiero co...
antywindykator 2015-10-04 06:42:22
e-kancelarii już nie ma, koniec kropka :)
walić e-k 2015-10-14 09:17:19
i tak pajace byli słabi. jaką szmatą trzeba się urodzić ,żeby pracować w takiej firmie, dla mnie pracowały tam same zera , debile. Pozdrawiam bezrobotnych z e-k. Idzie zima)))))
1
Była 2015-11-02 08:14:01
Człowieku ta firma upadła - dosłownie, upadłość likwidacyjna-jest syndyk, ogłoszeń więc już nie będzie bo nie ma firmy.
antywindykator 2015-12-10 13:37:33
co ty bredzisz człowieku, jakie ogłoszenia?
AmritaBudda 2015-12-17 21:55:33
Jak ta firma nie funkcjonuje to w jaki sposób dostaje ciągle jakieś (podejrzane) wezwania do zapłaty od nich? Jeszcze na kwotę 300coś złotych, heh a nie brałem kredytów z takimi zerami i dawno temu spłaciłem wszystkie zaległe zobowiązania. To próba oszustwa? Ale na tak małą kwotę? Chyba, że wyślą do 1xxx osób i kilka osób z Alzheimerem czy po prostu przez przypadek zapłaci. Ciekawe.
Eka 2015-12-29 19:37:51
Asiu wroc do szkoly bo jestes wtorna analfabetka
antywindykator 2016-01-04 21:24:42
jaka pomoc, jaka sieć? e-kancelaria zdechła i amen
antywindykator 2016-01-11 20:09:33
hahaha firma prawie zlikwidowana a ty tam roboty szukasz? :D
M. 2016-05-02 12:07:19
W zeszłym roku podpisałam umowę i wpłaciłam e-kancelarii ok. 5000 eur celem windykacji. Bardzo spieszyli się z umową i ciągle przypominali mi o wpłacie. Dokumenty z umowy zagubili, pracownik K.K, który już tam nie pracuje uspokajał mnie, że wszystko jest ok. Dla mnie to OSZUŚCI, bo dziś ani zwrotu kasy, ani dokumentów. To skandal, że własciciel wyprowadził majątek i jest bezkarny!
1
antywindykator 2016-06-14 16:46:09
masz pecha :)
ale szczerze mówiąc to ci współczuję
Tylko debil może się tak wyrażać o innych ludziach 2016-07-22 22:12:31
Ciekawe... ludzie pracujący w tej firmie są zerami? Pracowałam tam kilka ładnych lat i w innych korpo, w których miałam i mam przyjemność pracować byłam i jestem wysoko cenionym pracownikiem. Uważam, że e-ka miała mnóstwo wspaniałych, oddanych i inteligentnych pracowników, tylko niestety nie potrafiła tego umiejętnie wykorzystać.
Zostaw swoją opinię o e-Kancelaria Grupa Prawno-Finansowa S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie e-Kancelaria Grupa Prawno-Finansowa S.A.