brak logo

Gravitan Health and Sport Club

Janki

Opinie o Gravitan Health and Sport Club

anonim 2011-09-05 13:09:50
Podpisuje się pod zajęciami ZUMBY z OLĄ !! poprostu mega zajęcia. Dodatkowo wykupiłam jeszcze zabiegi EXILIS i w połączeniu z zajęciami widzę ze moje ciało zaczyna wyglądać tak jak sobie wymarzyłam. Polecam wszystkim
kkk 2011-09-15 13:07:50
a wiecie może jak wyglada ta promocja karnetów za 89zł ??

anonim 2011-09-21 21:20:38
Ładnie urządzone,ale jak na każdej siłowni nawet tej \\\"rodzinnej\\\" są obecni tacy ,co mieli pod górkę do szkoły i nadają się tylko do dzwigania żelastwa ,ale od tego mózg im nie urośnie ,bo przed ćwiczeniami wlewają w siębie ,bądź łykają garść tabletek i co chwila spoglądają w lustro ,niestety tępota bije im z oczu,ale pomijając ten aspekt nawet ok,chociaż rzeczywiście problem recepcji istnieje
Korsarz 2011-12-09 14:54:50
179 to masz chyba miesięcznie przy karnecie open:)
jasio 2011-12-15 18:08:36
Ja po roku chodzenia juz zrezygnowałem z tej silowni. Zwalniaja najlepszych pracownikow, wiecej menadzerow niz trenerow, po roku regularnych wplat teraz juz nie moge placic gotowka tylko chca dostep do konta bankowego. Nawiew w szatni meskiej robia od samego poczatku i jak nie było tak nie ma:( Moim zdaniem zamiast o miła atmosfere chodzi im tylko o pieniadze... Zamiast jakiejs promocji po roku chodzenia oni poprostu zagrali w przyslowiowego [usunięte przez moderatora] Najlepiej jakby wszyscy wykupowali tylko treningi personalne i jeszcze wieksze pieniazki dla firmy...
gruby 2011-12-15 18:11:41
Ja juz zrezygnowalem, chodzi im tylko o pieniadze a nie o mila atmosfere, wieksza ilosc ,menadzerow" niz trenerow. Targujcie sie o ceny bo z kazdym leca w [usunięte przez moderatora] a mozna po negocjacjach wyrwac tanszy karnet niz Ci co zakupili pół roku temu
Anita 2011-12-22 15:09:30
Tak czytam to forum, czytam i zastanawiam się, czy ktokolwiek, kto pisze o złej atmosferze itd. w ogóle kiedykolwiek był w Gravitanie? Chodzę na Targówek i jest świetnie. Super obsługa, mili trenerzy, którzy znają się na swojej robocie, fajne imprezy. Można trafić na fajne zniżki. Nie znam lepszego klubu, a byłam w paru miejscach.
Piotr 2011-12-22 16:27:13
no właśnie czy te osoby były w Gravitanie?
jestem od roku w jankach i przyznam się ze wole Gravitan od Pure bo cały czas się rozbudowują, słuchają klientów. Każdy ma niedociągnięcia ale kto ich nie ma?
Mateusz 2011-12-30 10:17:24
Mnie też się wydaje, że jeśli ktoś narzeka na atmosferę itd. to chyba nigdy tam nie był.
Mnie się generalnie podoba. fajna różnorodność karnetów i jest gdzie zostawić dzieciaka. No i żona ma co robić - Strefa relaksu jej się chyba nawet za bardzo spodobała ;)
Nati 2012-01-12 16:08:01
Strefa relaxu: koncepcja genialna- rzeczywistość fatalna Piszczace dzieci, Panie w kozakach na soli. Załuję ze dałam się nabrać na czlonkostwo!
sobotkowa 2012-01-17 15:26:54
Chętnie bym się zapisała do Janek, ale nie chce mi się samej...nie mogę się zmotywować. Szukam kompana kobietki, która też by chciała chodzić na siłownie lub fitness...ale mat zawsze jakies ale jak ja....najchętniej godziny przedpołudniowe.
sobotkowa@op.pl
anotesten 2012-02-02 13:17:59
Witam a ile kosztuje karnet na sama silownie na targowku
bo tego juz nie napisali na ich stronie internetowej
Jestem trenerem personalnym i jesli chodzi o sprzet jaki tam widzialem to pierwsza klasa polecam a co do obslugi klientow to roznie bywa jak w PURE licza sie sprzedane programy treningowe i ladne recepcjonistki ktore namawiaja na kupno czlonkostwa :) wiec pojecia nie maja zbyt duzego o pracy bo sa przyjmowane wedle urody jak w PURE
wic chyba nie bez podstawnie menadzerowie sie wydzieraja na nie...
Piotr 2012-02-03 10:47:24
anotesten - 2012-02-02 13:17:59

Witam a ile kosztuje karnet na sama silownie na targowku

bo tego juz nie napisali na ich stronie internetowej

Jestem trenerem personalnym i jesli chodzi o sprzet jaki tam widzialem to pierwsza klasa polecam a co do obslugi klientow to roznie bywa jak w PURE licza sie sprzedane programy treningowe i ladne recepcjonistki ktore namawiaja na kupno czlonkostwa :) wiec pojecia nie maja zbyt duzego o pracy bo sa przyjmowane wedle urody jak w PURE

wic chyba nie bez podstawnie menadzerowie sie wydzieraja na nie...
hm chyba porownywanie do PURE mija się z celem, poza tym recepcja nie sprzedaje członkostw. Nie mówiąc już o tym że w takich klubach jak PURE Gravitan czy HOLMES PLACE nie można kupic czlonkostwa tylko na siłownie. Chyba z ciebie taki trener personalny jak z koziej....
Arek 2012-02-18 21:14:17
Witam, dowiedziałem się, że na siłowni pracuje [usunięte przez moderatora] - jeden z najlepszych trenerów w Warszawie, ale jak wielkie było moje zdziwienie, kiedy dowiedziałem się, że nie może on prowadzić ze mną treningów personalnych:-(. Jeśli mam tam trenować to tylko z nim i szczerze go polecam! Klubu nie znam niestety bo nikt mnie nie oprowadził, ale na pierwszy rzut oka - profesjonalny, myślę, że jeden z lepszych w Warszawie! Klub polecam, ale tylko pod opieka [usunięte przez moderatora], bo jest profesjonaliste w tym co robi, pozdrawiam
Michał G. 2012-05-17 09:37:49
Arek - 2012-02-18 21:14:17

Witam, dowiedziałem się, że na siłowni pracuje [usunięte przez moderatora] - jeden z najlepszych trenerów w Warszawie, ale jak wielkie było moje zdziwienie, kiedy dowiedziałem się, że nie może on prowadzić ze mną treningów personalnych:-(. Jeśli mam tam trenować to tylko z nim i szczerze go polecam! Klubu nie znam niestety bo nikt mnie nie oprowadził, ale na pierwszy rzut oka - profesjonalny, myślę, że jeden z lepszych w Warszawie! Klub polecam, ale tylko pod opieka [usunięte przez moderatora], bo jest profesjonaliste w tym co robi, pozdrawiam
Daj szansę innym trenerom. Myślę, że się nie zawiedziesz.
Dla mnie oba kluby Gravitan są ok, wolę ten na Targówku (mam bliżej) ale ogólnie podoba mi się też w Jankach. Polecam bo można poznać fajnych ludzi a i trenerzy są świetni!
Jaro 2012-06-06 14:31:02
Generalnie Gravitan Targówek jak dla mnie wymiata i nie ma sobie równych. Polecam wszystkim
Razor 2012-06-15 21:36:23
Chodzę do Janek odkąd powstali.
Fakt, słuchają sugestii klientów ( jest nawet ta uprawniona skałka).
Trenerzy są spoko, chociaż był taki jeden filozof co to wmawiał koledze że audioksiążek na mp3 podczas ćwiczeń nie powinien słuchać bo to niszczy same ćwiczenia;/. reszta z nich pomaga jak masz problemy z ćwiczeniem lub polecą jak w domu jakieś zrobić.
Recepcja? w Jankach nie jest zła, ale jak rozumiem, W-wa to trochę inni klienci i inna maniera Menadżerów. Brakuje promocji dla stałych członków i np pakietu suplementów w cenie ćwiczeń czy prawa do 1 masażu na miesiąc. Jest trochę do poprawy, ale znałem kluby w którycch dochodziło do patologii na relacji Trener-Ćwiczący ( gdzie trener wyglądął jak Lolek-anabolek i mądrzył się że na siłowni robi się mase lub rzeźbę, a wydolności nie da się \"wyćwiczyć\").
anonim 2012-09-18 16:28:17
Zarząd - dramat
Sprawdźcie jaką mają rotację ludzi - ogromną, chyba największą w Warszawie.
Blond misiek w zarządzie jest tam po jakimś dobrym układzie.

Coś to oznacza. Klub może dobry ale miejsce do pracy - FATALNE
klubowiczka 2013-02-11 11:01:12
jestem w jankach od kliku miesięcy i widze poprawę, nowa sala do zajęć cross fit, świetne śniadania dla rannych klubowiczów polecam każdemu i cena przystępna, taniej niż w brwinowie a klub 2x większy
tomi 2013-03-15 14:33:22
Faktycznie miejsce pracy fatalne a do tego co drugi trener to osoba niekompetentna spotkałem się z [usunięte przez moderatora] też na klubie jak menagerowie sobie ubliżają a szczególnie menager sportu bluźni na klubie. W ogóle GRAVITAN JANKI to jedna wielka ściema odradzam
g
Tomi 2 2013-03-15 18:05:15
Widać Tomi nie jest na bieżąco w tamacie Gravitan Janki, a może za dużo tabletek , ja osobiście zapraszam do Janek lub ewntualnie na Pudelek. I koniecznie domagaj się spotkania z menagerem sportu , o ile Wiesz Kto nim jest.Tak tylko możesz pokazać [usunięte przez moderatora] (więcej wpisów nie będzie ,szkoda czasu!)
wojtek 2013-08-11 23:44:16
klub generalnie super (targówek) chodze od poczatku, bedzie 2 lata, ale ostatnio wywalili managera sportu i trenerow ktorzy od samego pozatku tworzyli ten klub i jego atmosfere. teraz kazdy z pracownikow chodzi jak na skazaniu i to sie czuje i widac. nowa pani manager weyraznie sobie nie radzi, w miesiac potrafila popsuc atmosfere ktora przez 2 lata byla genialna, a teraz, az przykro patrzec ;/
mati 2013-08-13 10:57:35
takk zgadzam się Gravitan super klub, fajni ludzie i miła atmosfera, ja osobiście ze znajomymi nie czuję złej aury, ale może mam dystans do wielu rzeczy i nie wdaję się w szczegóły. Punkt widzenie zależy zawsze od punktu siedzenia. Tylko ciężką, szczerą i prawdziwą pracą można pracować na sukces klubu i całego zespołu nie każdy do tego się nadaję i nie każdy ma możliwości i chęci, niektórzy wolą kombinować. Największy szacun należy się tym, którzy odchodząc, odchodzą z honorem,klasą i mają czyste sumienie.
anonim 2013-08-19 16:10:24
[usunięte przez moderatora] ma racje. Obecna Pani manager i jej asystentka to jakas porazka. Kadra się wykrusza a ludzie uciekają. Zero atmosfery i każdy każdemu patrzy na ręce.
2013-08-28 08:39:36
popieram opinie, że w gravitanie na Targówku źle się dzieje, obecne panie "menagerki" podejmują takie decyzje głównie personalne ,że w klubie będzie pusto a konkurencja zyska nowych klubowiczów. Fajni trenerzy i instruktorzy dla których przychodzi się na zajęcia mają odejść od września z klubu, a wszystko się robi bez zasięgnięcia opinii klubowiczów, porażka i rozczarowanie przez 2 lata jak chodzę do klubu tak żle nie było
obserwator 2013-08-30 12:41:15
nie tylko na Targowku zle sie dzieje z Jankach rowniez....
daja umowe o dzielo hehe a pensja trenera az zal pisac
menagerowie urzadzaja wyscig szczurów, trenerzy wygladaja starsznie...zarowno faceci jak i dziewczyny- szefostwo powinno zadbac o lepszy personel
menager romansuje z jedna z klubowiczek a w dodatku zatrudnił ja w spa! rewelacja!!!!!!!
1
klubowicz Marek 2013-08-30 13:47:16
Gravitan fajne miejsce, świetny sprzęt i atmosfera do ćwiczeń, ale aż zal patrzeć jak pracownicy, którzy przestali pracować w tej firmie wywalają wszystkie brudy. To jest żałosne i świadczy o tym że bardzo dobrze ze juz nie tam przestali pracować. A skąd wiem że to pracownicy?
świadczy o tym ostatni post.
Ale fajnie że szefostwo Janek gdyż tam chodzę dalej dobrze pracuje i nie daje poznać że coś sie dzieje nie tak.
Tak trzymajcie ! A wszystkich mimo tych postów zachęcam aby sprobowali tego miejsca
Ewa S. 2013-09-03 13:59:35
Witam, jestem od 5 miesięcy klubowiczką na Targówku. Dostrzegam zmiany w personelu ale raczej podwyższające jakość i standard. Obecni ludzie są o wiele bardziej otwarci i uśmiechnięci i widać, że znają się na rzeczy i chcą wyciągnąć ten klub na wyższą półkę (tam gdzie jego miejsce). Bo sam Klub jest rewelacyjny: czysto, świetny urozmaicony sprzęt, warunki do zajęć mega!, przesympatyczna obsługa. Osobiście rozmawiałam z paroma pracownikami i słyszałam ile porządków trzeba było zrobić, aż wstyd głośno mówić, co poprzednicy nawyrabiali. Mimo że miasto duże to świat fitnessu jest mały i negatywne opinie o niektórych niestety się potwierdziły. Niby fajni ludzie, ale jako pracownicy za dużo kombinowali pod siebie i nosili głowy w chmurach. Dobrze że dochodzi do zmian bo to rozpieszczone towarzystwo wzajemnej adoracji zbyt wiele już temu klubowi i jego klubowiczom dać nie mogło. Głęboko wierzę i zauważam to że wszystkie prace idą w dobrym kierunku, a atmosfera aż zachęca do przychodzenia do klubu. Trzymam mocno za was kciuki, do zobaczenia w klubie.
2013-09-03 16:08:13
Do Ewa S.- Ale dziewczyno cukrzysz, zapłacili Ci za to czy jesteś którąś z Pań manager?

Moje zdanie jest takie:

Klub technicznie na najwyższym poziomie. Czysto, no może czasami w kiblach nie za fajnie ale tu pretensja już do samych klubowiczów.
Trenerzy kompetentni, ale zgadzam się że cześć z nich ma nos zadarty lub głowę w chmurach.

Z osób które odeszły żal mi tylko [usunięte przez moderatora]. Będzie mi brakowało jego porad i kawałów :)

Co do nowej ekipy to jest tak, że po prostu jest inna i ustawia to po swojemu. Pewnie przycięli królewiczom skrzydełka i ot cały problem.

To jest business a nie szkółka niedzielna. Ma zarabiać. Sorry.

Tyle ode mnie ja korzystam z dolnej części.

Moja żona z górnej i ona ma zastrzeżenia co do pozbycia się trenerek fitness. Podobno pozbyto się tych które mają najwięcej osób na ćwiczeniach. I to budzi moje obawy czy ktoś to przemyślał bo to nie businessowe podejście. Żona zasuwa tam 8h tygodniowo i ma rozeznanie w tych trenerkach. Coś na rzeczy na pewno jest bo słyszę że ludzie też się burzą. I tu czytający to managerowie macie do przemyślenia.

Generalnie polecam ten klub. Nowym osobom rzeczy,o których piszę nie powinny przeszkadzać, bo biorą to co jest dostępne na dziś.

A
łuki 2013-09-04 12:43:52
zarobki moim zdanem srednie 55neto za trening plus podstawa. jak jesteś naprawdę dobry to stówkę treningów wyciśniesz w miesiącu to jakieś 6tysiecy z hakiem netto. znam takich co robili wiecejale po 6miesach padali jak muchy - fizycznie psychnicznie nie możliwe
1
jula 2013-09-05 10:27:37
nie wiem jak w Jankach ale na Targówku nastąpiły zmiany , szefostwo podziękowało najlepszym instruktorom, przyjęli nowe osoby , które nie mają doświadczenia i fachowości, chciałam się przekonać spróbowałam zajęć typu ABT, TBC, Dance , Zumba z nowymi prowadzącymi porażka , we wtorek na zajęciach wytrzymałam 25 minut i poszłam na siłownie. Ogólne niezadowolnie wśród członków klubu i walka o przywrócenie do pracy poprzednich prowadzących zajęcia, chyba coś wywalczyliśmy bo z grafiku zajęć widać, że co poniektórzy instruktorzy wrócili ale w bardzo zmniejszonej liczbie godzin i dla nich warto uczestniczyć w zajęciach
dorota 2013-09-05 13:09:42
droga Julio porażką jest zachowanie rozstrzęsionych, agresywny pan które mysla ze podbija ten klub i „wywalcza” cos. to już podchodzi pod sekte! Przepraszam ale klub jest dla nas wszystkich. Trenuje na siłowni, robie aeroby chodze na zajecia rowerowe, abt, stretching. I co bym nie zrobila to i tak niestety musimy (ja i wiele wiele innych klubowiczek) sluchac tego wszystkiego w szatni. Zalosne jesteście. Poważnie. Pamiętajcie ze im więcej skaczecie i dziobami klapiecie tym więcej sobie szkody narobicie  Ogolnie niezadowolenie wśród kogo, przepraszam? bo wam instruktora zwolnili? No nie. Macie swoja zumbe to siedzcie cicho. Sory julia ale zaloze się ze jesteś jedna z tych drących się na caly klub pan po 40 której nie zostało nic tylko chodzenie na zumbe  chociaż tam się trochę „spocisz” .trochę to zalosne przyznam patrząc tak na was z boku. Wszyscy się z was smieja. Nie widzicie tego? Wśród tych krzyczących na caly klub 30 niezadowolonych pan, jest 3 które rzadza „gangiem”. Idealny przypadek do obserwowania i analizowania zachowania grupy – jest jeden wodz a reszta idzie za nim. Ha ha ha. Albo kobitki które „rezerwują” sobie miejsca na salii. Nikogo nie wpuszczają więcej na zajecia. Ba! Jakby ktoras chciała pojsc na zajecia do innego instruktora to by ja zagryzły w szatni – biedne sa zastraszone. ZENADA. Bardzo proszę nie przychodzcie na inne zajecia. W sumie jak 2 lata cisniecie zumbe to nie dziwie się ze nie odnajdujecie się na abt czy tbc albo dance… co dopiero na dole na siłowni ;) (tak tak bo na dole się pewnie mase robi powieci mi a ja wam powiem ze na dole wlasnie schudniecie ;) ) Takie buractwo poziom 0. To klub premium. Może warto przemyslec opcje klubu gdzies indziej, drogie panie? Gravitan to pewny poziom, którego wy nie macie. Fochy, dąsy-pąsy, wychodzenie w srodku zajec żeby pokazac jak bardzo jesteście na nie do innych instruktorow. I bardoz dobrze. Nikt nie chce was na tych zajęciach!!!!! Chodzcie na swoja zumbe, wyskaczcie się, wypoccie, chodzcie w swoich twarzowych kolorowych jak klauny ubrankach. Wlasnie przez takie [usunięte przez moderatora] inni klubowicze chce odejść – bo jakby pisali się na buractwo to pewnie poszliby do osiedlowego klubu. Z E N A D A kobitki.   . Ale spokojnie era zumby się już konczy. I będzie w końcu spokój! A panie z zumby zapraszam na chodzenie na dół na siłownie – tam jest wycisk! Tam jest trening! Nie ma pitu pitu. No ale – tam bylbyscie już same – nie to co w swoim gangu desperate housewives :D :D :D Zapraszam koniecznie Panie krzykaczki na jeden trening short class multicross. 15 minut i gwarantuje ze nie będziecie miały sily wyjść o własnych silach. I BLAGAM: DAJCIE INNYM TRENOWAC W SPOKOJU ALBO POJDZCIE DO INNEGO KLUBU. Z-E-N-A-D-A. DO MANAGEROW CZYTAJACYCH TE POSTY: nie zapominajcie o klubowiczach którzy przedluzaja umowę, zapisują się do klubu wlasnie z powodu wysokiego poziomu i bogatej oferty. My tu tez jesteśmy i będziemy. Dinozaury dawno już wyginęły. Czas na cos nowego! POZDR DORI
beta 2013-09-10 18:42:47
Żenująca to jest pani wypowiedż.Te [usunięte przez moderatora]!!! Proponuję zajęcia w warzywniaku lub muzeum archeologicznym.Chodzę do gravitana od pierwszych dni otwarcia,nie na zumbę ale na wiele innych zajęć.Ale widzę jaką popularnością cieszyła się zumba w tym klubie i rozumiem żal dziewczyn które wykupiły karnet roczny chociażby i tylko ze względu na te zajęcia.Teraz ogranicza się im dostęp do nich,oj nie ładnie.Nie każdy preferuje siłownie i powinna to pani zrozumieć.A co do intensywności tych zajęć to wystarczy popatrzeć jak zmęczone i spocone wychodzą panie z zumby.Proszę najpierw spróbować ,a potem oceniać.Pozdrawiam
1
gosc 2013-09-11 13:21:36
popieram wypowiedz pani powyzej
bo pani [usunięte przez moderatora] sie chyba we glowce poprzewracalo i piszac zle o innych zastanow sie co ty kobieto soba reprezentujesz bo wypowiedz mowi sama za soebie
a jesli chodzi o gravitan- to co tu powiedziec?...klub super , wszystko na najwyzszym poziomie-oprocz poziomu manegerow.....
sara 2013-09-12 01:46:57
Ta wypowiedz wynika chyba z kompleksów jakimi mogą byc brak poczucia rytmu ,kobiecości i po prostu radości z zajęć Zumby,współczuję naprawdę
sara 2013-09-12 01:53:54
oczywiście mój post powyższy dotyczył żenującej ,aczkolwiek bardzo wyczerpującej( jest to zadziwiające) wypowiedzi
Pani [usunięte przez moderatora]
Gravitan 2014-01-06 15:43:55
Portal jest stworzony w zupełnie innym celu a tego typu wypowiedzi świadczą o celowym działaniu na niekorzyść firmy. Takie zachowanie ma określone regulacje w kodeksie karnym. Pisanie anonimowych postów zamiast załatwianie spraw bezpośrednio w klubie, tylko podważa ich wiarygodność.
2
xxx 2014-02-11 12:48:06
Odradzam Pracowania w tym klubie. Rolują tam ludzi na kasa, obiecują pracownikowi że ile to tu może zarobić a pozniej nie chcą wypłacić ci pieniędzy. Jedyną umowę jaką tam dostaniesz to Umowa o Dzieło czyli nie odprowadzają za ciebie składek a co się z tym wiąże musisz się samemu ubezpieczyć i nie przysługuje ci żaden urlop.
2
laska 2014-04-01 11:55:07
w jankach na recepcji masakra. dziewczynki rozmawiając ze znajomymi nawet nie przerwą żeby obsłużyć klienta. totalna żenada.
poza tym miejsce ok. robię swoim tempem, zawsze wolny sprzęt, jest ich dużo... super!
4
kamil 2014-08-30 20:37:40
a jakie opinie o trenerce(usunięte przez administratora) ?
ja 1 2014-09-05 22:50:24
kazdy komu konczy sie umowa ucieka na skorosze z janek , taki klub
1
komo 2014-10-16 11:51:13
Absolutnie żenująca obsługa w recepcji na Targówku. Rozmawiają ze znajomymi, klienta traktują jak intruza, są nieuprzejmi i opryskliwi. Zajęcia mi się podobały, wyposażenie klubu i sprzęt bez zastrzeżeń. Szatnie, prysznice, toalety i strefa relaksu- wysoki standard, czysto
1
Były Członek Clubu 2015-01-13 01:04:43
Odpowiedź do "mała mi" Tak, to prawda, że Gravitan szuka ludzi na recepcje lecz podkreślam LUDZI KTÓRZY NIGDY NIE BYLI CZŁONKAMI CLUBU Gravitan co Uważam to za śmieszne oraz żenujące ponieważ człowiek który chodził tam na siłownie bardziej orientuje się we wszystkim niż zwykły człowiek z ulicy to raz. A po drugie to jest na przykładzie jak idziemy do jakiejś restauracji, zamawiamy posiłek i później za jakiś czas wracamy by zapytać sie o stanowisko pracy lecz dostali byśmy taką samą odpowiedź "Niestety nie może Pan u nas pracować ponieważ Pan u nas jadł" Myślę, że nie mam już nic do dodania bo po prostu ręce opadają i szkoda gadać...
Były Członek Clubu 2015-01-13 01:14:14
Dla sprostowania chodzi Mi o Gravitan Janki. Taką dostałem odpowiedź od pewnej Pani która tam pracuje i sie tym zajmuje :)
anonim 2015-02-06 17:15:48
Nie zartuj bezszczelmie chcą wyciągać kasę, chyba pani menedżer te brednie pisze wszyscy fajni ludzie uciekają zarówno z janek jak i z Targowa.
1
Uciekajaca 2015-09-04 10:22:16
Dokładnie tak jest wszyscy normalni uciekli i uciekają a Pani właściciel to dopiero tupeciara kombinuje hak może żeby kasę wyciągnąć nie zważając na nic.
klient 2015-10-17 22:30:39
Mi się ćwiczy dobrze na Targówku. Aczkolwiek słysząc pewne uwagi od recepcji do klientów to zastanawiam się kto ich pozatrudniał.
Jak na Premium którym się szczycą to powinni zatrudnić osoby które nie kaleczą Języka Polskiego. Idąc do klubu nie chce słyszeć, że jestem "fleją" "brudasem" może myśla że tego nikt nie słyszy.
Klex 2016-04-28 00:22:31
Gravitan Janki: zmieńcie mydło pod prysznicami z tego przemysłowego różowego które wkłądają też do mycia rąk - jest okropne, druga sprawa śniadania: przychodzi codziennie grupa chińczyków i się stołują 2 godziny pochłaniając tony jedzenia, nic potem już nie ma dla normalnego człowieka, trochę to kiepskie, może dajcie im więcej tego żarcia niech się najedzą
Aaabbbbccccc 2016-08-14 22:41:56
Stawki na recepcji są takie same jak w innych klubach a pracy dużo więcej nie dość że z siłowni zrobili sklep to do tego trzeba robić śniadania albo wyciskać soki ( ciekawe czy można to robić bez książeczki sanepidu) do tego wiele klientów myśli że skoro to klub premium to powinno się ich obsługiwać na kolanach i powinni wszystko dostawać za darmo co chwile się awanturują i oczywiście trzeba być dla nich miałbym żeby nie daj Boże któregoś imbecyla nie urazić a wszystko to trzeba znosić za psi grosz
1
Ara 2016-08-14 23:01:24
No jak dla mnie to na spokojnie idzie się tutaj ogarnąć, wiadomo przecież jaka jest praca
Zostaw swoją opinię o Gravitan Health and Sport Club - Janki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gravitan Health and Sport Club