brak logo

MOLTENI FARMACEUTICI POLSKA SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o MOLTENI FARMACEUTICI POLSKA SP. Z O.O.

wwo 2014-07-28 18:02:23
Witam,

Czy ktoś coś słyszał na temat MOLTENI? Jak się pracuje? Jaka atmosfera? Czy to firma godna zainteresowania? Jakie zarobki? Mam iść na rozmowę i nie wiem na co się nastawiać :) Wszelkie informacje na wagę złota :)
3
mkk 2015-07-03 14:54:10
Przyłączam sie do pytania wwo. Jak ktoś ma doświadczenia w tej firmie niech da znac:)
1
bohoo 2015-10-03 07:55:52
Ogólnie mała włoska firma, bez pomysłu, bez perspektyw, zarobki mniejsze niż średnia krajowa dla nowych repów, na małopolskie teraz szukają bo w okresie pół roku zmieniło się 3 przedstawicieli. Jak ktoś nie ma gdzie iść to można się zaczepić na chwilę.
25
Karolina 2015-10-09 12:15:30
Mam ten sam problem. Otrzymałam od nich propozycję pracy. Nie wiem skąd ta średnia krajowa, nie zaproponowali mi małych pieniędzy. Aczkolwiek nic nie wiem o tej firmie, tzn nie mogę znaleźć opinii od osób, które tam pracowały.
Janek 2016-05-11 12:56:17
Pracowałem w tej firmie. Nie polecam. Już sam budynek przedstawicielstwa jak z poprzedniej epoki. Zarobki marniutkie. Co ciekawe duża dysproporcja w zarobkach. Jak Cie prezes lubi to masz więcej a jak nie to kicha. Prezes chce o wszystkim decydować i uważa że zna się na medycynie. Jego wypowiedzi są śmieszne lub żenujące (inżynier co zna się na leczeniu bardziej niż lekarz) Awans zależy nie od tego co umiesz tylko jaki jesteś miły. dziewczynom polecana jest też "właściwa autoprezentacja". Gdy ktoś szuka normalności i profesjonalizmu to nie tam. Rządzą układy i intrygi. Jeśli to lubisz to firma w sam raz dla ciebie. Jednak gdy cenisz sobie normalną atmosferę w pracy bez zakłamania - daj sobie z Molteni spokój
37
Wojciech s. 2016-06-22 11:34:37
wybacz Janku ale nie zgadzam sie z Tobą! Pracowałem tam wiele lat. Żałuje,ze juz mnie tam nie ma. Pozdrawiam Wojtek
Wojciech Stanek 2016-06-30 16:29:29
Szanowni Państwo.
Komentarz z 22 czerwca tego roku sugeruję moją osobę. Pragnę oświadczyć że nie komentowałem i nie zamierzam komentować moich doświadczeń zawodowych z firmą Molteni.
Pozdrawiam. Wojciech Stanek.
3
ja 2016-07-08 18:17:14
Bardzo łagodnie opisane....
13
Niedoszła kandydatka 2016-09-26 12:13:59
Wystawię firmę negatywną ocenę w związku z brakiem słowności i niepoważnym traktowaniem kandydatów.
Brałam udział w rekrutacji do firmy Molteni Stomat (firma-córka Molteni Farm.). Zaproszono mnie na pierwszą i drugą (z obecnymi osobami z zarządu włoskiego) rozmowę kwalifikacyjną. Druga rozmowa odbyła się 1 miesiąc (!) po pierwszej, gdyż tłumaczono, że trzeba zaczekać aż pewne osoby decyzyjne wrócą z urlopów. Po drugiej rozmowie, w czasie której stworzono wrażenie, że firma jest poważnie zainteresowana moim zatrudnieniem, powiedziano mi, że muszą zapaść jeszcze ostateczne decyzje z zarządem, po których spotkamy się już na kolejnej rozmowie związanej z umową, dogadaniem warunków wynagrodzenia itp. Firma miała się ze mną skontaktować do końca tygodnia (rozmowa była na początku tygodnia), najdalej na początku następnego. W tym momencie minął już prawie miesiąc, a nie miałam ani jednego telefonu z firmy, ani jednego e-maila. Oczywiście rozumiem, że nie zostałam wybrana do firmy, ale uważam, że takie zachowanie jest żenujące i bardzo źle świadczy o firmie.
Natomiast moja prywatna opinia o firmie jest taka, że budynek i samo jego otoczenie, pomieszczenia, wyposażenie również nie poprawiają niekorzystnego wrażenia. W rozmowie podkreślano, że firma jest mała, nie ma zbyt wielu pracowników i chyba "wszyscy są od wszystkiego". Ogólnie mam wrażenie, że nikomu nie zależy na rozwoju i wizerunku firmy, która ma być chyba tylko taką placówką na rubieżach, potrzebną tylko do możliwości sprzedaży na polskim rynku, dla decydujących o wszystkim włoskich zarządcach.
Być może osoby zatrudnione są zadowolone, ale ja z ww. względów będę omijała tę firmę z daleka.
Zostaw swoją opinię o MOLTENI FARMACEUTICI POLSKA SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MOLTENI FARMACEUTICI POLSKA SP. Z O.O.