SGS Polska

2.8/5

• Czym się zajmujemy?
  • Nasze wartości
  • Benefity dla pracowników
  • Kogo szukamy?

Czym się zajmujemy?

Nasze wartości

Benefity dla pracowników

Kogo szukamy?

• Ciechanów

5. Opinie o SGS Polska Sp. z o.o.

Opinie o SGS Polska Warszawa

Nie przegap nowości o SGS Polska Sp. z o.o.!

Były zadowolony pracownik

06.05.2021 13:26

Polecam pracę w branży AFL teraz NR w Gdyni. Praca bardzo rozwijająca. Można się bardzo dużo nauczyć co uważam za bardzo duży plus. Przez cały okres mojej pracy mogłam liczyć na wsparcie osób funkcyjnych - Pani M i Pana M. Bardzo dobra współpraca z koleżankami z laboratorium oraz kolegami inspektorami Nie miałam żadnych problemów z ustaleniem urlopów. Dodatkowo pracownicy mogą korzystać z systemu mybenefit, gdzie każdego miesiąca naliczane są punkty, które następnie można wydać w bazie sklepów internetowych bądź stacjonarnych. Sama praca bywa stresująca ze strony klientów, ale dobra współpraca w dziale sprawiała, że młody pracownik zdobywa odpowiednie doświadczenie by radzić sobie w każdej sytuacji - ogromy plus!!! Podsumowując polecam pracę w Gdyni w branży NR szczególnie dla osób ambitnych.

Skubi

19.05.2026 14:46

Witam Na pracuj wisi ogłoszenie o financial reporting analysist (tak, wiem 😊 ). Może ktoś coś powiedzieć o warunkach w dziale finansowym w Wa-wie? Jak atmosfera, wsparcie ludzi, ilość pracy (nadgodzin), warunki płacowe, warunki home office? Będę wdzięczny.
    #KontrolerFinansowy

e

15.01.2026 11:00

Co się dzieje w SGS w gdańsku że co chwile szukaja nowego pracownika na stanowisko próbkobiorcy? czy jest az tak zle?

15.01.2026 15:19

Dzień dobry, Dziękujemy za pytanie. Zadania osoby pobierającej próbki w portach wymagają szczególnych predyspozycji zarówno merytorycznych, jak i fizycznych. Podczas okresu próbnego pracownik może zdecydować, czy charakter pracy odpowiada jego oczekiwaniom. Prowadzimy rekrutacje na różne typy stanowisk, w tym laboratoryjnych, biurowych czy terenowych. Mamy nadzieję, że ta różnorodność pomaga kandydatom w znalezieniu miejsca w SGS, które jest zgodne z ich dotychczasowym doświadczeniem oraz celami zawodowymi. Pozdrawiamy
    Rozczarowanie

21.07.2024 22:01

Odradzam oddział w Ołtarzewie. Brak premii, podwyżek a oczekiwania kierownictwa mega wysokie. Jedna osoba musi pracować za trzech. Wieczne nadgodziny w tygodniu i na dyżurach. Na dyżurach obsada ludzi nie jest adekwatna do ilości pracy. Duże braki kadrowe powodują, że trzeba (usunięte przez administratora) jak samochodzik a po pracy brakuje sił na wszystko. (usunięte przez administratora) Brak szkoleń zewnętrznych. Sprzętów różnych bardzo wiele jest, analiz i metod również, więc sporo można się nauczyć ale (usunięte przez administratora) człowiekowi odechce się pracy już po kilku dniach. (usunięte przez administratora). Dojazd też słaby. Jednym autobusem jeżdżącym raz na 20-30 min. Wynagrodzenie bardzo niskie. Komunikacja na labie i po za nią też kuleje. Część osób faworyzowanych jest. Ogólnie można trylogię napisać co tam się dzieje i każdy sobie rzepkę skrobie..
    Porek

05.08.2024 23:51

Mowisz o dziale mikrobiologii?

Pakuszaj

30.05.2025 19:13

Witam. Ta wypowiedź to czysta prawda, a i tak połowa została wykreślona.... Jeśli nie masz wyższego, doświadczenia, płynnego angielskiego i nie wpływasz na rozwój firmy to max. 4 tys netto ( ale to i tak za dużo wg kadry zarządzającej )
    Aktualny pracownik

20.04.2025 12:58

Szczerze muszę napisać że praca jest odpowiednia dla kogoś kto nie ma życia prywatnego i jest chętny do pracy na każde zawołanie. Święta, środek tygodnia, noc z soboty na niedzielę i tak płatne to samo. Rozliczanie nadgodzin jest zagadką chyba nawet dla dyrekcji. Rozliczanie pracy w weekend bądź święta jest uzależnione od kierownictwa. Dzień wolny dostaniesz gdy im pasuje a nie gdy ty potrzebujesz. Jak potrzebujesz a masz pracę, to trudno. Praca traktowana jako misja niczym policjant bądź strażak jak to powiedziała jedna Pani z kierownictwa. Utrudniony kontakt z dyrektorką i z ludźmi z kadr. Praca jednak ciekawa, wiele się dzieje. Szkoda że atmosferę psują ludzie którzy zza biurka nie wychodzą. Kwestia płacy to nic specjalnego. Aktualnie idąc do każdego zakładu pracy dostajesz to samo będąc bez żadnego doświadczenia. Tutaj nagle na ciebie zrzucają pełno obowiązków a jak pytasz o pieniądze to nie ma. Raz w roku uda się w przerwie od oglądania netflixa zaakceptować małą podwyżkę i chwalic się tym oczekując że ktoś podziękuję. Bo przecież mogła nie zdążyć zaakceptować. Ojej :D Podsumowanie Praca ciekawa, ludzie ciekawi. Ludzie typowe korpo. (usunięte przez administratora) odeszło kilka ciekawych osób ze stażem od 7 do nawet 23 lat co jest smutne. (usunięte przez administratora)
    Kandydat z LinkedIn

28.10.2024 16:05

Nie polecam procesu rekrutacji. Rekruter sam pisze na linkedin i zaczęca do udziału w rekrutacji, a potem mija 20 dni od wstępnej rozmowy i cisza. Napisałam maila aby otrzymać update na temat swojej kandydatury, który został olany. Od tygodnia cisza. Zerowy szacunek do kandydata.

14.03.2025 15:49

Również potwierdzam, proces rekrutacji trochę długi, po rozmowie ponad miesiąc, bo w międzyczasie urlop wskoczy, oczekiwania na odzew z wynikiem rekrutacji z zapewnieniem ze strony rekruterów i co , i cisza brak informacji zwrotnej. Trochę to niepoważne na tak poważną firmę, marnowanie czasu kandydata.

17.03.2025 12:42

Dzień dobry, dziękujemy za informację zwrotną i zasygnalizowanie problemu. Zweryfikujemy możliwość usprawnienia wymiany informacji. Pozdrawiamy Zespół SGS Polska
    Obecny pracownik

01.10.2024 10:59

Opinia dotyczy lokalizacji Pszczyna. Praca w labie przypomina pracę na produkcji. 99% czasu jest to praca odtwarzana. Nauczyłaś się jakieś analizy to ją po prostu wykonujesz. W zależności ile przyszło próbek. Nowe zadania/rozwój są wtedy kiedy pojawia się jakiś nowy parametr lub analizator. Jeśli ktoś jest chętny na coś nowego to nie ma z tym problemu wystarczy się zgłosić. Plusy tego miejsca: - stabilość zatrudnienia - warunki pracy -BHP - wlaściwie cały budynek/lab klimatyzowany - maksymalnie kilkuletnie analizatory. Nie pracujesz na jakichś dziadkach - nikt nikogo nie rozlicza jak coś zepsujesz Minusy: - płacą tyle ile muszą, jeśli chcesz zarobić więcej musisz robić coś więcej. Zostać dłużej, czy praca w weekendy. Ale jest to dobrowolne - praca jest powtarzalna i przez to jest oczekiwanie że praca ma być zrobiona. Jak na produkcji: maszyna jest sprawna to próbki mają lecieć - skrajnie różne kierownictwo. Z jednymi można normalnie porozmawiać a inni "dziwni" - pieniądze zawsze znajdą się na nowe auta. Chociaż gdybym pracowała w terenie to bym to doceniała - wizyty jak w ZOO "góry". Krajowej, czy zagranicznej. Pochodzą, pooglądają a na koniec powiedzą, że słupki nie te. Pracuję tu 10 rok, dlatego też postanowiłam się podzielić wrażeniami. Nie jest wzorcowo, natomiast stabilnie i to sobie cenię.
    Ciekawy

20.02.2025 17:27

Czego to są próbki? Co dokładnie się robi?

21.02.2025 09:06

Dzień dobry, W Pszczynie prowadzimy laboratorium środowiskowe. Nasi inspektorzy pobierają próbki środowiskowe, takie jak woda, w terenie, a następnie przekazują je do laboratorium. Tam laboranci przyjmują próbki i przeprowadzają analizy zgodnie z obowiązującymi procedurami. Zakres pracy zależy od specjalizacji laboranta oraz rodzaju wykonywanych badań. Zachęcamy do zapoznania się z naszymi ofertami pracy w laboratorium w Pszczynie: https://bit.ly/3D4Z8qr Pozdrawiamy
    Poznań

02.02.2025 15:19

Jaka podstawa brutto na stanowisku Inspektor ds. Próbek Środowiskowych? Jakie są dodatki do pensji? Czy przymuszają do nadgodzin i czy prawidłowo są one rozliczane? Co to za egzamin po 3 miesiącach pracy i jakie są konsekwencje jego zdania lub nie? Jakie auto jest do dyspozycji i czy wracam nim do domu czy zostawiam w "bazie"?

10.02.2025 12:36

Dzień dobry, Dziękujemy za pytanie. Wynagrodzenie składa się z podstawy oraz stałego dodatku, wydatku energetycznego i ekwiwalentu za pranie. Nadgodziny są rozliczane regularnie i są zależne od ustalonych ram czasowych na wykonanie usługi. Egzamin dotyczy wiedzy oraz techniki m.in. w zakresie pobieranie próbek, umiejętności odczytu wyników, norm. Jeśli pracownik nie zda egzaminu za pierwszym razem, to ma możliwość podejścia do jednej poprawki. Wiedza, którą sprawdza egzamin, jest niezbędna do prawidłowego wykonywania obowiązków i gwarantuje wysoką jakość naszych usług. Nasza flota to samochody nie starsze niż 4 lata, z zabudową umożliwiająca bezpieczny i prawidłowy przewóz próbek. Samochód służy do celów służbowych, natomiast (w zależności od lokalizacji) istnieje możliwość powrotu samochodem do domu i rozpoczęcie pracy z miejsca zamieszkania. W razie dodatkowych pytań zachęcamy do skontaktowanie się z nami mailowo pod adresem [email protected] Pozdrawiamy!
    Zniesmaczony

04.02.2025 18:24

Bardzo serdecznie polecam to miejsce JEDYNIE osobom, które szukają zatrudnienia tylko dla fabuły. Pensja minimalna, bardzo niezależna od umiejętności i stanowiska. Stanowiska zresztą też nie są od niczego zależne. Można być młodszym laborantem z doświadczeniem lub starszym laborantem bez doświadczenia, lub starszym laborantem z doświadczeniem - nie ma to znaczenia. Wynagrodzenie praktycznie takie samo (czyli niewystarczające do utrzymania rodziny). Podejście kierownictwa to temat rzeka, nigdy się nie kończy i zawsze można coś dopowiedzieć. Z najwspanialszych przykładów, jakie mogę przytoczyć (a mogę przytoczyć ich wiele) jest ustalenie urlopu z miesięcznym wyprzedzeniem. Tylko, że potem w trakcie tego urlopu okazuje się, że wniosek został odrzucony a pracownik nie został o tym poinformowany. Czym to się zakończyło? Otóż można by zgadywać, że przegadaniem sprawy, rozwiązaniem tematu ugodowo. Ale w rzeczywistości "rozwiązaniem" były pretensje, zmuszenie do przyjścia w dzień wolny (weekend) oraz zastraszanie naganą. Dni weekendowe są obowiązkowe - taka natura tej pracy. Ale często to kierownictwo samo sobie wymyślało kto i kiedy przyjdzie oraz wcale nie ułatwiało ustalenia zmian. (usunięte przez administratora). W jednych miesiącach zostawanie na nadgodziny było obowiązkowe; w innych - zabronione (mimo dużej ilości pracy; skutkowało to jedynie pretensjami o zaległości). Jednego dnia 400 wpisanych wyników to za mało, innego 112 to bardzo dużo. (usunięte przez administratora)O krzesła i stołki w celu zapewnienia ergonomicznej pracy również trzeba było walczyć kilka miesięcy (kierownictwo dalej nie widziało, czemu niby takie rzeczy są nam potrzebne). Jedyny plus to zespół. Wspaniali ludzie, z którymi można się dogadać, spędzić czas po pracy i utrzymać kontakt gdy nasze drogi się rozchodzą. I co najważniejsze - pośmiać się, pomarudzić i popłakać przez te wszystkie absurdy. Życzę powodzenia moim towarzyszom niedoli <3
    C

26.09.2024 21:56

ODDZIAŁ W GDYNI Firma w ogłoszeniu zataja informacje, że praca jest na zastępstwo. Firma poszukując pracownika umysłowego (do biura) oferuje 4500 brutto PLN. Jest to oczywiście 'atrakcyjne' wynagrodzenie.
    Nie polecam

09.08.2024 19:10

Nie polecam pracy w żadnym dziale, chyba, że ktoś ma stalowe nerwy.

26.07.2024 17:55

Poszukuję pracy na stanowisku Asystent / Asystentka. Zainteresowała mnie ta oferta pracy na Asystent / Asystentka. Czy jest tu ktoś, kto ma doświadczenia z firmą SGS Polska Sp. z o.o. i może się nimi podzielić? Czy pracodawca oferuje benefity pozapłacowe?

24.07.2024 23:44

Proszę o informacje na temat pracy probkobiorcy. Jakieś szczegóły bo na rozmowie o pracy niestety nie udało mi sie za wiele dowiedzieć

25.07.2024 10:25

Dziękujemy za wiadomość. Jeśli po rozmowie rekrutacyjnej ma Pan/Pani nadal jakieś pytania, to zachęcamy do zadania ich osobie, która uczestniczyła w rozmowie rekrutacyjnej lub do zespołu rekrutacyjnego poprzez kontakt na skrzynkę mailową [email protected] Wrócimy do Pana/Pani z informacją zwrotną. Pozdrawiamy

23.07.2024 20:25

24.07.2024 13:29

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Odwołując się do wspomnianego przez Pana/Panią komentarza, zgodnie z zasadami obowiązującymi w naszej organizacji możliwości i warunki otrzymania premii lub podwyżki oraz oczekiwania względem pracownika i organizacja pracy zespołu są ustalane przez bezpośredniego przełożonego, więc wszelkie pytania i wątpliwości w tym zakresie powinny być wyjaśniane właśnie z nim. Natomiast wszelkie uwagi, zastrzeżenia i nieprawidłowości można i należy zgłaszać zarówno do swojego przełożonego jak również do działu HR, do lokalnego Compliance Officera lub globalnie za pośrednictwem korporacyjnych kanałów zgłoszeń, które zapewniają również anonimowość. Pozdrawiamy

03.07.2024 12:34

Piszę, aby przedstawić plusy pracy w SGS: 1. Od jakiegoś czasu nie muszę solić obiadu, bo płacząc nad nim przeglądam oferty pracy. 2. Nie narzekam, bo w pracy nie mam na to czasu, a po pracy siły. Pozdrowienia dla wszystkich towarzyszy niedoli.
    Nieciekawie

08.03.2024 23:38

Ogólnie rzecz ujmując odradzam pracę w laboratorium mikrobiologicznym. A dlaczego? Powodów jest cała masa począwszy od nawału pracy przez co są nadgodziny, masa pracy w weekendy i święta, za mało osób do takiej pracy. Dodatkowo ludzie są traktowani jak maszyny, wieczne problemy i zażalenia. Jakiekolwiek problemy i prośby wyglądają jak wygladają czyli są pomijane i nie wyglądają wcale. Na premie nie ma co liczyć ani na jakiekolwiek podwyżki. Jeżeli ktoś chce żyć godnie za pensje stąd to może na jakiejś wsi blisko wschodniej granicy się uda, w Warszawie nie ma co liczyć. Z plusów to to, że można się wiele nauczyć dzięki specjaliście, który swoją wiedzę przekazał innym. Dodatkowo zespół… Takiego zespołu życzę każdemu z wyjątkiem jednej osoby, której nie życzę poznać nikomu. Ludzie z którymi warto pracować, chce się pracować i dla których chce się przychodzić do pracy. Sprzęt w laboratorium jest dobrej jakości, wyposażenie jest nowe. Jest się na czym uczyć ale przez ilość pracy łatwo zniechęcić się do zawodu. Mam zupełnie mieszane uczucia co do pracy tutaj. Podejrzewam, że gdyby nie zespół czyli najcudowniejsi ludzie na świecie (oczywiście z tym jednym wyjątkiem) raczej można by się pokusić o negatywną opinię. Aczkolwiek z racji tych ludzi pozostawię ją jako neutralną i mam nadzieję, że w przyszłości jak pojawi się nowy zespół ich potencjał nie zostanie tak łatwo zgaszony.
    Pałac Tarnowskich

22.01.2024 11:30

Dziękuję za miłą, fachową i profesjonalną obsługę Naszej Firmy ????????

21.10.2023 11:08

Pojawiła się praca na stanowisko specjalista ds. należności z j. hiszpańskim. Widziałem że znajomość j. angielskiego na poziomie min. B1, a hiszpańskiego na poziomie min. B2. Na rekrutacji jest to weryfikowane testem czy tylko rozmowa? Nadal możliwość pracy zdalnej w 100 procentach?

24.10.2023 10:38

Dzień dobry, ta oferta dotyczy drugiej spółki, czyli SGS Global Business Services Europe. Jeśli chodzi o hiszpański, to znajomość języka weryfikowana jest podczas audytu językowego przeprowadzanego przez firmę zewnętrzną, natomiast język angielski weryfikowany jest podczas rozmowy wstępnej i podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Praca odbywa się w modelu hybrydowym lub zdalnym. Pozdrawiamy!

16.11.2023 09:33

Dzień dobry, w SGS GBS standardowo, w ramach jednego procesu rekrutacyjnego, odbywają się 2-3 etapy: 1) Wstępna rozmowa telefoniczna 2) Audyt językowy – jeśli wymagana jest znajomość innego języka niż język angielski 3) Rozmowa kwalifikacyjna online z osobą decyzyjną (Managerem lub Team Leaderem) 4) Ostateczna decyzja Zwykle proces trwa ok. 2 tygodni, a między wstępną rozmową telefoniczną a rozmową kwalifikacyjną, jest przeważnie od dwóch do 7 dni przerwy, w zależności od dostępności osób uczestniczących w rozmowach kwalifikacyjnych. Możliwość pracy zdalnej uzależniona jest bardziej od założeń projektów rekrutacyjnych, niż kwalifikacji kandydatów. Pozdrawiamy!
    Xyz

20.10.2023 23:05

@Pracodawca jak długo trzeba czekać na potencjalny telefon lub odpowiedz na CV? Wasze oferty wiszą po kilka miesięcy na portalach, czy jest taka duża rotacja, czy bardziej olewka ze strony HR’ow? :). Może inni mają jakieś doświadczenia co do rekrutacji? Szybko przebiegała? Pozdrawiam :)
    zyx

07.09.2023 06:52

Jak wygląda praca zdalna w tej firmie? Rzeczywiście może byc to full home office? Pojawia się dużo ofert na interesujące mnie stanowisko jednak w zupełnie innym województwie, opłaca się składać w takim wypadku cv, czy będą mi potem kazać jechać pół polski do biura?
    Karolina

01.07.2023 20:37

Jako były pracownik chcialabym się podzielić opinią po kilku latach pracy. Byłam bardzo zadowolona z pracy w SGS i szczerze polecam, w szczególności zespół Knowledge, którego managerem jest Michał- pełen empatii pozytywny człowiek, przede wszystkim ciągnący w górę - dając przykład. Cały dział jest bardzo zgrany i pomocny (Gosia w szczególności, także ukłon w stronę Łukasza, Tomka, Macieja, Karoli, Klaudii, Alicji, Diany, Kasi;-)). Jest dużo możliwości rozwoju. SGS podąża za trendami rynku więc warto być jego częścią. Na jakikolwiek region trafisz- będą tam kompetentne i przyjazne ludki, które zagwarantują super atmosferę. Każdy się dzieli swoim doświadczeniem. Była to dla mnie piękna przygoda. Dziękuję Wam z całego serca za wspólne chwile i za wszystko czego mnie nauczyliście. Jesteście super!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SGS Polska?

Kontakt - SGS Polska Sp. z o.o.

Al. Jerozolimskie 146A 01-248 Warszawa

Branża główna: Doradztwo biznesowe

Karo

08.05.2023 21:27

Cześć, dzień dobry. Czy w SGS jest mocno brane pod uwagę doświadczenie? Widziałem fajna ofertę pracy, lecz obawiam się braku doświadczenia oraz nie spełniania kilku wymagań. Może ktoś chciałby napisać swoje wrażenia przy podobnej sytuacji. Oferta pracy to Carbon footprint expert. Pozdrawiam

01.04.2023 10:18

Jak jest z pakietem medycznym w SGS Polska Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?

03.04.2023 12:30

tak.
    KaKaEs

01.03.2023 17:23

Witam, czy ktoś z państwa pracował bądź też pracuje w terenie a konkretnie na stanowisku technik pomiarowy? Jak praca mniej więcej wygląda , ile dni delegacje ? Zdalnie na miejscu?

02.03.2023 08:48

Dzień dobry, Praca, o którą Pani/Pan pyta, polega na wykonywaniu pomiarów akustycznych w miejscach pracy naszych klientów i przygotowaniu raportów po wykonaniu pomiarów. Proponowania oferta to praca głównie o charakterze mobilnym. Częstotliwość wyjazdów zależy od liczby zleceń. Poszukujemy osoby dyspozycyjnej i otwartej na kilkudniowe delegacje w dni robocze, ponieważ pomiary potencjalnie obejmują obszar całej Polski. W razie dodatkowych pytań, zapraszamy do kontaktu z naszym działem HR: [email protected]. Pozdrawiamy! Zespół SGS Polska
    ph-owiec

05.01.2023 21:20

Jakie cele? Jakie podwyżki? W tej firmie im więcej pracujesz i im więcej potrafisz tym bardziej degradują Cię, żeby wszystkie (usunięte przez administratora) posprzątać z którymi sobie nie radzą. Polecam tylko żeby zdobyć doświadczenie, ale wymaga to dużej cierpliwości i samodzieności
    eMa

16.11.2022 15:08

Od 5 lat wieczna rekrutacja na asystenta do biura w Gdyni. To jedna z firm która powinna mieć drzwi obrotowe wstawione przy takiej fali osób, bo biuro nie za duże, kilka pomieszczeń a rotacja jest :D
    dzem

07.03.2022 15:37

Podpowie ktoś czy warto aplikować na specjalistę ds należności z językami obcymi? Podobno wszystko w firmie wykonuje się pod stałą kontrolą, to prawda czy coś się zmieniło?
    Popo

25.10.2022 20:18

Praca jest bardzo schematyczna, niewymagająca myślenia, głównie wysyłanie maili, trochę telefonów, ale nie dużo. Jeśli szukasz czegoś bezstresowego to jak najbardziej polecam, fajna atmosfera, mili ludzie, nie ma ciśnienia, zarobki średnie, ale jak najbardziej adekwatne do wykonywanych obowiązków

21.08.2022 10:56

Na jakie benefity można liczyć w SGS Polska Sp. z o.o.?

22.08.2022 09:16

Dzień dobry, benefity, które oferujemy naszym pracownikom to przede wszystkim: Opieka medyczna MyBenefit - Platforma kafeteryjna Karta Multisport Kasa zapomogowa-pożyczkowa Konkursy dla dzieci pracowników z nagrodami Nagroda jubileuszowa Pożyczki i zapomogi Ubezpieczenie na życie UNUM Udział w dodatkowo płatnych projektach Wypłaty gotówkowe z ZFŚS Szkolenia i programy rozwojowe Akcje charytatywne i 1 dzień wolny na świadczenie wolontariatu Biblioteka społeczna Integracja zespołowa Praca zdalna (w zależności od charakteru pracy) Zapraszamy do dołączenia do naszego zespołu :) Zespół SGS Polska
    Popo

25.10.2022 20:14

Platforma kafeteryjna MyBenefit, dofinansowanie do karty multisport, ale trzeba ją kupic, połowa z punktów, połowa z wypłaty, kosztuje chyba 130 ziko, ubezpieczenie grupowe, prywatna opieka zdrowotna MediCover
    Mariusz

05.10.2022 12:37

Czytam właśnie ogłoszenie Państwa firmy (próbkobiorca) ciekawe za pracę w dni wolne odbieramy dzień w tygidniu. Hmm prawo polskie mówi , że dni wolne płatne są 200% . Czyli rozumiem 2 dni do odbioru??
    lipa

01.10.2022 20:15

dział handlowy AFL wyssie soki i wypluje z każdej nowej osoby, proszę nie liczyć na premie oraz na przedłużenie umowy niestety takie są realia :(
    Oksana

07.09.2022 08:22

Dzień dobry, na pracuj.pl zjawiła się oferta P2P Accountant (Dolnośląskie), wiem że SGS posiada biuro we Wrocławiu (jestem z Wrocławia) ale w ofercie hybrid work i wskazane jest biuro w Katowicach (200 km od Wrocław). Czy Wrocław jest barany pod uwagę? Bo nie za bardzo bym chciała mieć full home-office work... Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Iza

21.07.2022 11:45

Czy jest możliwość pracy całkowicie zdalnie, nawet podczas szkolenia?
    Nowy

28.06.2022 10:12

Hej, Może ktoś przybliżyć jak wygląda praca Asystenta ds. Certyfikacji w sgs Warszawa? Jakie obowiązki, zarobki, ludzie w dziale? :) Pozdrawiam
    agnieszka

15.07.2022 13:52

Cześć, a jakieś opinie dot. stanowiska Specjalista ds. Administracji z j. obcymi (Back Office)? Trudno jest wyłapać różnice między wszystkimi oferowanymi stanowiskami...
    nowy

19.07.2022 11:49

Masz duże doświadczenie? Ciekawe czy wymagane?
    western

13.04.2022 23:45

Pojawiły się trzy ogłoszenia na technika pomiarowego w trzech, różnych województwach. Niestety nie w moim ani w sąsiednim. Czy technicy pomiarowi są zatrudniani na każde z województw? Chciałbym aplikować na Wielkopolskę lub lubuskie.

14.04.2022 10:23

Dzień dobry, prosimy o maila z danymi kontaktowymi do Pana/Pani na adres: [email protected] lub [email protected]. Nasz dział HR się z Panem/Panią skontaktuje. Pozdrawiamy!
    Kate

20.01.2022 11:29

Czy mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat stanowiska specjalisty ds. celnych? I jak wygląda wprowadzenie nowej osoby, czy wszystko jest tłumaczone, pokazywane, czy raczej nauczysz się tyle, ile samemu uda Ci się "wyciągnąć"?

23.01.2022 11:35

Dzień dobry, każdy pracownik przechodzi przez dobrze zaplanowany onboarding - od szkoleń z zakresu BHP, HR i komunikacji po szkolenie stanowiskowe. Wszyscy pracownicy z zespołu i pracownicy funkcji wspierających służą wsparciem nie tylko na tym etapie wdrożenia. W SGS Polska panuje dobra atmosfera, co na pewno ułatwi Pani poznawanie nowych obowiązków i charakteru pracy. Zapraszamy :)
    Ola

17.02.2022 22:57

A czy da się od początku pracować zdalnie? I co to znaczy "godziny biznesowe"?
    Aplikować?

08.01.2020 19:05

Hej, czy ktoś pracuje w takim dziale i mógłby mi podpowiedzieć czy warto aplikować na: Specjalista ds. Wsparcia Działu Administracji i Badań, lokalizacja Zamartem lub Warszawa. Jaka atmosfera w zespole, czy stanowisko rozwojowe? Z góry dziękuję!!! Nie znam nikogo w firmie, kogo mogę podpytać.
    Bylem

06.11.2021 21:20

Już nie ma. Powieźli gada. I
    Daro

02.01.2022 10:30

Haha, oczywiście, że w tym "korpo" tak można. Pewien jegomość, (usunięte przez administratora), uwielbiany w Gdańsku przez swoich podwładnych jak i wszystkie osoby, które zmuszone są z nim "współpracować", nie ma absolutnie żadnych oporów przed (usunięte przez administratora). O czym wiedzą chyba wszyscy, włącznie z zarządem tego fantastycznego "korpo" .

19.05.2020 11:04

Co jaki okres czasu w SGS Polska Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?

26.06.2020 14:22

Podwyżka? Nie istnieje. zawsze teksty typu no wiesz "to nie jest dobry moment, przyjdź np. w lipcu" jak już widzą, że nie ma wyjścia, bo odejdziesz, to rzucą sami 200 brutto, czasem zaszaleją nawet i do 500 brutto. Przez lata człowiek wierzył, że pracuje w szwajcarskiej firmie, to muszą być dobre zarobki, pewnie rynkowe - guzik prawda konkurencja płaci min. 30% więcej - każda - nawet ta o której myślcie że jest na dnie. Kiedyś mądry pracownik SGS (może już nie pracuje- nie wiem) powiedział, że SGS to firma która świetnie służy jako trampolina do wybicia się na ścieżce kariery - to potwierdzam, umiejętności zdobyte w SGS doceniają wszystkie firmy. To co w SGS robiliśmy na co dzień w innej firmie będzie odbierane jako przejaw zaangażowania a nawet innowacyjności i widocznie zostanie docenione na kwitku w nowej firmie. Polecam zdobyć umiejętności i szukać czegoś bardziej "rentownego". Przecież rentowność i słupki - najważniejsze! :) Pozdrawiam byłych kolegów i koleżanki!
    Grubson

12.11.2021 11:37

Racja, mnie chcieli zachęcić pozostaniem w firmie dając 50 zł netto podwyżki. Autentyk.
    Beznicku

06.10.2021 11:13

Witam. Moglby ktos powiedzieć cos więcej o stanowisku inspektor ds próbek środowiskowy. Warto skladac cv? Jak z zarobkami?

06.10.2021 14:20

Zapraszamy do nawiązania współpracy. Oferujemy stabilne warunki zatrudnienia, pensję zawsze na czas i odpowednie dla stanowiska wyposażenie oraz szkolenia, w szczególności w zakresie higieny i bezpieczeństwa pracy. Jesteśmy zgranym i lubiącym się zespołem, więc szybko poczujesz się częścią firmy. Oferujemy między innymi prywatną opiekę medyczną, dofinansowanie do karty Multisport, ubezpieczenie grupowe i doładowanie do platformy MyBenefit. Praca polega na pobieraniu próbek laboratoryjnych do badań środowiskowych oraz prowadzeniu podstawowych analiz w warunkach terenowych. Wyślij do nas CV i jeżeli spotkamy się rozmowie rekrutacyjnej, będziesz mieć okazję zadać nam wszystkie nurtujące Cię pytania. Pozdrawiamy!
    viapoint

06.10.2021 14:17

Typowa korporacja w negatywnym znaczeniu. (usunięte przez administratora)
    Beznicku

06.10.2021 11:01

Witam. Moglby ktos opowiedzieć cos więcej o stanowisku inspektor ds. probek srodowiskowych? Warto skladwc cv?

11.01.2021 17:52

SGS Wrocław

25.02.2021 14:03

Jest to nie prawda. Jestem byłym pracownikiem i praca po nadgodzinach była na porządku dziennym. (usunięte przez administratora)

26.02.2021 11:34

Zanim pracodawca pousuwa niepochlebne wpisy lub doda kolejny kłamliwy wpis jak to uczciwie postępują wobec pracowników, mogę tylko potwierdzić tto co pisze SGS Wrocław. (usunięte przez administratora) są standardem w prawie każdym dziale tej firmy. Standardem jest również brak podwyżki i traktowanie pracowników niższego szczebla "z góry". Są lepsze firmy, tą odradzam.

Zostaw merytoryczną opinię o SGS Polska Sp. z o.o.