SGS Polska Sp. z o.o.

2.5 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o SGS Polska Sp. z o.o.

Dzień dobry, nasi pracownicy tylko na wyraźne polecenie i po wyrażeniu zgody, podejmują pracę ponad 8-godzinny czas pracy. Każdemu przysługuje przerwa. Wynagrodzenia naszych pracowników są konkurencyjne i dostosowane do realiów rynkowych oraz ogłaszane pracownikowi przed podjęciem pracy. Przy załadunku pracuje zespół wyposażony w sprzęt dostosowany do zaplanowanej pracy. Zachęcamy Panią/Pana do zgłoszenia swoich zastrzeżeń do działu HR – jeżeli miały miejsce nieprawidłowości w systemie organizacji pracy, na pewno na nie zareagujemy. Pozdrawiamy!

SGS Wrocław
@SGS Polska Sp. z o.o.

Jest to nie prawda. Jestem byłym pracownikiem i praca po nadgodzinach była na porządku dziennym. (usunięte przez administratora)

@SGS Wrocław

Zanim pracodawca pousuwa niepochlebne wpisy lub doda kolejny kłamliwy wpis jak to uczciwie postępują wobec pracowników, mogę tylko potwierdzić tto co pisze SGS Wrocław. (usunięte przez administratora) są standardem w prawie każdym dziale tej firmy. Standardem jest również brak podwyżki i traktowanie pracowników niższego szczebla "z góry". Są lepsze firmy, tą odradzam.

Wiktoria

Zdradź mi proszę, czy w SGS wypłacają nadgodziny. Jeżeli potrzebowałabym w którymś miesiącu "zastrzyku gotówki", czy zostając po godzinach jestem w stanie dorobić do pensji?

Wiktoria

Przeglądam stronę internetową SGS Polska i chciałam zapytać o warunki pracy w konkretnym biurze na Jana Sobieskiego w Warszawie: https://www.sgs.pl/pl-pl/office-directory. Jak duży jest zespół i jaka panuje w nim atmosfera. Czy pracownicy spotykają się po pracy?

Adiuta

Omijać z daleka nic nie dbają o pracowników a jeżeli się odezwiesz to Ci powiedzą to się zwolnij zarobki po 5 lat na tym samym poziomie gdzie średnia krajowa już 2 razy wzrosła.Proponuja kartę Luxmed gdzie masz niby lepszy dostęp do bez kolejek do specjalistów To tak ładnie brzmi a jest zupełnie inaczej dietę do nadgodzin i nic więcej dodatki na święta zabrali chwalą się że w zamian jest lepszy my benefit tylko w czym on jest lepszy tego nikt nie wie bo 90% sklepów z których nikt nie korzysta. A kierownictwo Ma ciebie gdzieś tylko się odezwiesz (usunięte przez administratora) w szczególności na oddziale na Śląsku.ppp

@Adiuta

Dzień dobry, Wzajemny szacunek jest najważniejszy w naszych relacjach w pracy. Na tym budujemy dobrą atmosferę w firmie. Bardzo nam przykro z powodu tej opinii. Prosimy o dzielenie się swoimi uwagami z przełożonymi, Działem HR lub z Radą Pracowniczą i Komisją Socjalną w firmie – reagujemy na każdą uwagę i staramy się dopasować warunki pracy do potrzeb naszych pracowników. W ramach świadczeń dodatkowych, o których Pani/Pan wspomina, oferujemy naszym pracownikom, m.in.: - Prywatną opiekę medyczną, której jakość cały czas sprawdzamy i reagujemy na wszystkie niedogodności i zgłoszone uwagi, - Dofinansowanie do nauki i kursów, które wzmacniają kompetencje naszych pracowników, - System benefitów, który pozwala na wykorzystanie środków z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych w firmie na wybrane bezpośrednio przez pracowników produkty czy usługi. Pozdrawiamy!

Adiuta
@SGS Polska Sp. z o.o.

Tak?! A przełożony ci powie jak nie chcesz to nie przychodź do pracy jest 10 innych na twoje miejsce i to jest ta motywacja. Benefity to tylko mydlenie oczu przez atmosferę jaka panuje.

Adin minak.
@Adiuta

A dlaczego usuwacie to co się pisze nie ma żadnych przekleństw choć czasami cisną się na język jak słyszysz i widzisz co się dzieje. Co zabolało lub prawda w oczy kole? Pozdrawiam.

@Adiuta

Dzień dobry, nasi pracownicy dobrze oceniają panującą w firmie atmosferę, nie tylko dzięki pozapłacowej ofercie dla pracowników (np. prywatnej opiece medycznej czy systemowi benefitów), ale także przez preferowaną w firmie otwartą kulturę organizacyjną i poziomą strukturę. W naszej firmie rotacja wśród pracowników znajduje się na niskim poziomie, a dodatkowo monitorujemy nastroje panujące wśród pracowników poprzez badania zaangażowania. Bardzo prosimy o kontakt z działem HR, jeżeli spotkał się Pan/Pani kiedykolwiek z tego typu odpowiedzią na zgłoszone problemy. Pozdrawiamy!

@Adiuta

Dzień dobry, każdy z naszych pracowników zapoznaje się przed podjęciem zatrudnienia z regulaminem wynagradzania, który obowiązuje w firmie. Wynagrodzenie naszych pracowników jest dostosowane do wynagrodzeń rynkowych, a świadczy o tym niska rotacja w zatrudnieniu. Usługi medyczne świadczone przez naszych dostawców są weryfikowane i konfrontowane z opiniami pracowników, a SGS Polska jako pracodawca reaguje na te uwagi na bieżąco oraz myśląc o tej ofercie dla pracowników w przyszłości. Nie możemy zgodzić się ze stwierdzeniem, że pracownicy nie korzystają z systemu kafeterii – jest wręcz odwrotnie – z naszych wewnętrznych badań opinii wynika, że pracownicy są zadowoleni z takiego sposobu dysponowania środkami ZFŚS. Jesteśmy firmą, która liczy się ze zdaniem pracowników, a osoby decyzyjne chętnie sięgają po opinie pracowników czy Rady Pracowniczej i innych zespołów działających w imieniu pracowników w firmie. Nasza struktura organizacyjna jest pozioma, a u naszych pracowników najwyżej ceniona jest własna inicjatywa, także w sugerowaniu ulepszających naszą pracę rozwiązań. Pozdrawiamy!

@Adin minak.

Dzień dobry, ingerujemy w treść komentarzy tylko w sytuacji, gdy nie są one zgodne z regulaminem serwisu Go Work. Państwa wpisy mogą być także korygowane przez właściciela portalu Go Work.

Niki
@SGS Polska Sp. z o.o.

Co za bzdury... Pracownicy oceniają atmosferę skandalicznie źle !!!

Sam

Widzę że gotowe odpowiedzi na wszystko już ktoś wcześniej napisał że to chyba jakiś automat odpisuje a wszędzie Napisz do działu HR a tam Oni cię już z inwigilują.

Specjalista ds. Obsługi Klienta
Przebieg rekrutacji

Standardowo, wydawało by się że profesjonalnie ale po rozmowie pomimo obietnicy - zero kontaktu, ani mail, ani telefon, nic, standardowa olewka

Pytania

Jak sobie radzę z obsługą dużej ilości danych Jak wygląda moja dyspozycyjność Jak zapatruję się na elastyczne godziny pracy Sprawdzano znajomość języka obcego, tylko nie wiem po co, bo dział właściwie nie ma kontaktu z klientami. Jest odpowiedzialny za papirologię i obsługę badań laboratoryjnych. Podane ogłoszenie mijało się znacząco z oczekiwaniami przedstawionymi na rozmowie.

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Nie dostałem pracy

Jakie narzędzia pracy zapewnia SGS Polska Sp. z o.o.? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

Jusio
@Pytanie

Standardem są komputer (laptop dla większości pracowników), smartfon oraz jeśli wymagana jest mobilność to samochód. Ten ostatni od pewnego czasu standardowo do użytku prywatnego, oczywiście po potrąceniu z wynagrodzenia kwoty wynikającej z prawa skarbowego.

Irena

Obecnie na stronie SGS Polska Sp. z o.o. pojawiło się ogłoszenie rekrutacyjne na stanowisko Programisty. https://jobs.sgs.com/jobs/search/30761215, czy ktoś będzie startował? Czy warto wysłać CV?

Leo
@Irena

Zespół IT jest oki - bardzo sprawnie działają i są kompetentni.

Nikt
@Irena

Tam może i tak ale na inspektora unikać i jeszcze raz unikać. Zapomnieli już że większość od nich się zaczyna, mają cie gdzieś. Liczy się tylko kasa kasa..... . Kierownictwo i jemu najbliżsi ci tylko powiedzą ze nie podoba Ci się to nie przychodź.

@Nikt

Dzień dobry, przykro nam z powodu takiej opinii. Nie możemy się jednak z nią zgodzić – każdy pracownik ma do odegrania ważną rolę w złożonym procesie naszej pracy i za swój wkład jest doceniany. Dbamy o to, by pracownicy dobrze czuli się w SGS Polska niezależnie od tego jakie stanowisko zajmują. Musimy w tym miejscu podkreślić, że w pandemii COVID-19 nasi inspektorzy doskonale poradzili sobie z pracą w tym trudnym okresie – będąc obecnymi cały czas w terenie i zachowując odpowiednie środki bezpieczeństwa. Zachęcamy naszych pracowników do dzielenia się opiniami z przełożonymi i cenimy każdą krytykę, nawet tę niekonstruktywną, której nie pozostawiamy bez odpowiedzi. Staramy się rozwiązać dany problem, dlatego zachęcemy do kontaktu z działem HR. Pozdrawiamy!

Mirowampiro

Witam, Jakie stawki panują w firmie obecnie? Nie chciałbym ewentualnie dać się wyrolować bądź robić za śmieszne pieniądze w stosunku do innych pracowników, chodzi mi o stanowisko próbkobiorcy, Pozdrawiam.

klaudia154

Zastanawiam się nad aplikacją na stanowisko Inspektora ds próbek środowiskowych.Czy ktoś może się podzielić opinią o tym stanowisku ? Na czym polega co znaczą "codzienne wyjazdy służbowe", jak wyglądają godziny pracy?

@klaudia154

Dzień dobry, Praca Inspektora ds. próbek środowiskowych jest pracą świadczoną poza biurem. Nasi inspektorzy wykonują swoje codzienne obowiązki na obszarach o promieniu do około 150 km od miejsca zamieszkania czy też zatrudnienia. Ze względu na specyfikę obowiązków, godziny pracy nie są precyzyjnie zdefiniowane i zależne są w dużej mierze od czynników zewnętrznych (np. sytuacji drogowej). Najważniejsze jest jednak bezpieczeństwo i zdrowie naszych inspektorów, dlatego też pracownicy korzystają z obowiązkowych przerw podczas jazdy samochodem, są wyposażani w niezbędny sprzęt ochronny i są na bieżąco informowani o wymaganiach w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy. Pozdrawiamy i zachęcamy do aplikowania!

One Question
@SGS Polska Sp. z o.o.

Bezpieczeństwo i zdrowie? Czy były wypadki śmiertelne w trakcie pracy inspektorów SGS w PL?

@One Question

Dzień dobry, Przestrzeganie zasad bezpiecznej pracy, czego bezwzględnie wymagamy od naszych pracowników i współpracowników oraz promocja tych zasad w SGS w Polsce i na całym świecie we wszystkich naszych lokalizacjach, ochrania naszych pracowników przed ryzykiem wystąpienia nieszczęśliwych zdarzeń. Pozdrawiamy!

Hmm
 Rekomendacja
@SGS Polska Sp. z o.o.

Nieszczęśliwe zdarzenia występują nie tylko z winy pracownika. Czasami coś na kogoś spada, zdarzają się wypadki samochodowe. Promocja BHP chyba niewiele tu pomoże

@Hmm

Dzień dobry, Promocja zasad bezpiecznej i higienicznej pracy jest jednym z najważniejszych elementów wpływania na kulturę organizacyjną firmy i poziom świadomości potencjalnych zagrożeń. Dzięki dziesiątkom godzin szkoleń z zakresu BHP nasi pracownicy potrafią przewidzieć takie sytuacje. Pozdrawiamy!

Gustawson

Moja opinia jest pozytywna. SGS daje ogromne możliwości rozwoju i oferuje bardzo ciekawą pracę wynagradzaną uczciwie. Umowa o pracę, benefity, auto służbowe. Mało którą firma z konkurencji może się równać z SGS. Dużym plusem jest kadra zarządzająca. Kompetentni ludzie. Polecam każdemu kto chce się rozwinąć w branży certyfikacyjnej.

@Gustawson

Dziękujemy za opinię :) Pozdrawiamy!

Nie / naiwny
@Gustawson

żenada. jak można trafić w środek burzy i myśleć że jesteś dobrze traktowany. Udało Ci się bo zapewne trafiłeś na potyczki kiera z jakimś handlowcem. i dobrze cię potraktowano, żeby na kimś się odegrać. Spadną słupki albo humor będzie kiepski to się przekonasz - zarządzający z certyfikacji musi mieć wroga. A co jak padnie na Ciebie? chociaż on nie czepia się tych mniej inteligentnych od siebie - a takich już wielu tam nie pozostało. jak widać na "załączonym" obrazku: Auto służbowe to standard w takiej pracy - jak można to uważać za coś nadzwyczajnego. Strach mieć takich -wy/ -za cofanych współpracowników :(

Kiero
@Nie / naiwny

Jak Ci się nie podoba to się zwolnij. Droga wolna dla takich niezacofanych pracowników. Zrób miejsce tym zacofanym :) firma nie upadnie po Twoim odejściu.

Dzień dobry, Prosimy o kontakt mailowy: pl.workatsgs@sgs.com i opisanie sytuacji, którą Pani/Pan przedstawia w komentarzu. Każde takie zgłoszenie jest przez nas weryfikowane i podejmowane są działania w celu obiektywnego wyjaśnienia problemu. Pozdrawiamy!

Niki

Nie polecam oddzialu SGS Krakow dzialajacym przy (usunięte przez administratora). Zachowanie (usunięte przez administratora) pozostawia wiele do zyczenia. Bardzo arogancka osoba, wiecznie niezadowolona, stwarzajace same problemy, nie szanuje ludzi, (usunięte przez administratora). Mam nadzieje ze w koncu ktos sie zainteresuje tym co sie tam dzieje.

Następna osoba w ciągu miesiąca odchodzi z firmy. W całej firmie panuje chaos i nikt nie wyciąga wniosków dlaczego w miesiąc osoby z różnych branż decydują się na zmianę firmy. Jedna osoba powiedziała otwarcie ze odeszła z firmy ze względu na atmosferę jaka panuje w Gdyni.

Edyta
@Pracownik

Przyczyny odejścia niektórych pracowników mogą by naprawdę rozmaite - i niekoniecznie muszą one wynikać z winy samego pracodawcy. Warto chyba mieć to na uwadze. Wspomniałeś, iż atmosfera w SGS nie jest zbyt dobra. A co z zarobkami? Może one w jakiś sposób rekompensują te inne braki?

Roman
@Edyta

Tak jak we wcześniejszych wpisach 2400 netto max . Ja przepracowałem w tej firmie 2 miesiące i nie żałuję, że odszedłem z tej firmy. Jeśli jesteś zainteresowana praca spróbuj tylko potem nie miej pretensji do ludzi, że jesteś rozczarowana i zamiast mieć prace z perspektywami zleciały Tobie lata w firmie, która nie ma dobrych notowań.

Lepsza zmiana
@Edyta

W wypadku tej firmy zawsze wynikają z winy pracodawcy.

Absolwent
@Pracownik

Czy wiesz może jak wygląda praca asystenta branży? Czy podzielasz negatywne opinie?

Agnieszka
@Absolwent

Podzielam pracowałam dawno temu na takim stanowisku w tej firmie i patrząc na opinie powyżej od kilku lat się nie zmienił sposób funkcjonowania tej firmy a wręcz jeszcze bardziej pogorszył. Powyższe opinie są trafne jeśli chodzi w szczególności o brak rozwoju i dodatkowo firma nie jest jakimś wielkim graczem którą można się pochwalić w cv zwłaszcza ze asystentem może być tak naprawdę osoba której brak doświadczenia i jest to jej pierwsza praca i brak awansów powoduje ze nie masz jak się pochwalić w cv swoimi osiągnięciami. Ja pracuje dla podobnej firmy która zajmuje się także certyfikacją i sobie chwałę aktualnego pracodawcę.

Ela
@Agnieszka

Pozdrawiam konkurencję!

Zadowolony Pracownik

Ja jestem bardzo zadowolony z pracy w SGS Polska. Na pewno są pewne wady, dużo pracy i często praca na wczoraj ale wynagrodzenie jest OK a wdrażając się w nowe zadania można uzyskać stopniowe podwyżki

@Zadowolony Pracownik

Dziękujemy za tę opinię! :)

dlaczego usówacie wpisy

Drogi pracodawco, dlaczego usówacie komentarze? Jeszcze nie tak dawno możnabyło poczytać bardzo wnikliwe wypowiedzi na temat funkcjonowania firmy i raptem ich nie ma? Rozumiem, że były zbyt prawdziwe, by mogły pozostać? Nawet nie próbowaliście się do nich odnieść? Słaba koncepcja na Waszą wiarygodność.

@dlaczego usówacie wpisy

Dzień dobry, Komentarze są moderowane zgodnie z regulaminem serwisu Go Work, co oznacza, że usuwane są tylko te wpisy, które naruszają zasady korzystania z forum, np. zawierają dane osobowe lub wulgaryzmy. Na każdą opinię lub pytanie staramy się reagować i udzielić odpowiedzi kandydatom zainteresowanym pracą w naszej firmie. Pozdrawiamy!

wlkp

Jak są rozliczane nadgodziny o których mowa w ogłoszeniach na stanowisko próbkobiorca? Jaki samochód służbowy oferuje pracodawca?

andy
@wlkp

witam, również zainteresowała mnie ta posada, czy ktoś wie ile wynosi wynagrodzenie podstawowe?W jaki sposób są rozliczane nadgodziny i delegacje?Czy są jakieś dodatki do pensji prócz multisportu, który wszyscy proponują?

wlkp
@andy

nikt nie odpowiada niestety

@wlkp

Dzień dobry, Odpowiadając na pierwsze pytanie, czas pracy w SGS Polska jest rozliczany zgodnie z obowiązującymi przepisami i to samo tyczy się rekompensaty za nadgodziny. Z kolei na stanowisku próbobiorcy oferujemy naszym pracownikom samochód segmentu C lub vany. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony, gdzie może się Pan/Pani dowiedzieć więcej o naszej pracy i firmie. Pozdrawiamy!

@andy

Dzień dobry, Oprócz systemu My benefit, w tym dofinansowanie do karty Multisport, oferujemy także prywatną opiekę medyczną i dopłaty do nauki języków obcych oraz pokrywamy koszty szkoleń podnoszących kwalifikacje zawodowe pracowników. Zachęcamy do zajrzenia do zakładki - Benefity dla pracownikow: https://www.gowork.pl/sgs-polska-sp.-z-o.o.,3356/benefity_dla_pracownikow Pozdrawiamy!

W Gdyni zmienił się Prezes jest jeszcze gorzej niż było o pracowników nie dba wogóle (usunięte przez administratora) obciąża wszystkim a zarobki to 2.480zł parodia. Niech Warszawa coś z tym zrobi bo po całym trójmieście jest głośno o firmie Sgs.

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w SGS Polska Sp. z o.o.?

leave SGS quickly
@Pytanie

Atmosfera jest zdecydowanie najsłabszą stroną pracy w SGS zaraz po zarobkach. Jest bardzo zła. NIe ma żadnego komfortu w postaci życzliwości współpracowników, serdeczności, czy podstawowych zasad szacunku. Kto głośniej krzyczy ten ma rację. Zawsze tam tak było. Na porządku dziennym donoszenie, skarżenie na kolegów i koleżanki najlepiej pisemnie mailem z DW do kilku przełożonych. Praktyka tolerowana i kultywowana przez managerów działu sprzedaży. Żyją tym tam. Wiec jeśli komuś zależy na normalnej atmosferze w miejscu pracy to nie w tym korpo.

@leave SGS quickly

Dzień dobry, Z przykrością odnotowujemy tę opinię. Bardzo zależy nam na tym, by nasi specjaliści pracowali w przyjaznej i życzliwej atmosferze. W SGS Polska dużą wagę przywiązujemy do budowania pozytywnych i partnerskich relacji między przełożonymi a pracownikami oraz stwarzamy przestrzeń do otwartej rozmowy, także na trudne tematy. Prosimy o kontakt pod adresem pl.workatsgs@sgs.com – chcemy zrozumieć, co wpłynęło na Pani/Pana wrażenie. Pozdrawiamy serdecznie!

leave SGS quickly
@SGS Polska Sp. z o.o.

Zrozumieć czasem ciężko. Proszę bardzo pomogę: Na moje wrażenie wpłynęła praca w SGS.

Sylwia

Czy istnieje możliwość korzystania z jakiegoś pakietu sportowego dla członków rodziny pracownika ?

@Sylwia

Dzień dobry, Tak, naszym pracownikom i ich bliskim oferujemy do wyboru kilka pakietów w programie MultiSport. Nasi pracownicy mogą zgłosić do udziału w programie dowolną osobę towarzyszącą (tu mamy specjalną ofertę dla osób powyżej 60-tego roku życia) oraz swoje dzieci. Pozdrawiamy!

Mia

Witam, jak się mają zarobki dla laborantow? Umowa-zlecenie, praca na zmiany? Gdzie te elastyczne godziny pracy?Proszę o więcej informacji na temat tej firmy

Jan
@Mia

Obecnie SGS Polska poszukuje osób na stanowisko laborant i laborant w dziale analiz organicznych/nieorganicznych. Składałaś już CV? Oferują pracę na pełny etat na dwie zmiany, cykl szkoleń, atrakcyjny pakiet socjalny i elastyczny czas pracy. Podpisują z pracownikiem umowę cywilno-prawną. Koniecznie napisz, jeżeli zdecydujesz się aplikować. Czekam na Twój komentarz.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ta branża jest podła.
@Jan

No chyba jaja sobie człowieku robisz. Przy umowie cywilno - prawnej nie ma czegoś takiego, jak etat. To pojęcie jest ściśle związane z umową o pracę. A tak poza tym, ta branża jest bardzo niewdzięczna. Z tego, co czytam, SGS jest firmą potwierdzającą regułę.

Jan
@Ta branża jest podła.

Piszesz, że tylko czytałeś o firmie, więc nie jesteś pracownikiem SGS Polska i nie znasz realnych warunków pracy. Może ktoś zatrudniony mógłby napisać o aktualnych rekrutacjach i trudności rozmowy kwalifikacyjnej? Ważne są też oferowane dodatki do wynagrodzenia w postaci premii lub benefitów. Zachęcam Was do dyskusji.

@Jan

Brak dodatków. Brak płatnych nadgodzin. Brak Benefitów. Zabrali nawet socjal i wczasy pod gruszą. Dno zostało osiągnięte.

Wanda
@Pracownik

A co jest powodem takiego stanu rzeczy w SGS Polska? Ciekawi mnie, czy pracownicy zostali wcześniej poinformowani o nadchodzących zmianach oraz czy jest jakaś szansa na to, by sytuacja jeszcze uległa w najbliższym czasie zmianie. Może ktoś mógłby coś podpowiedzieć.

@Jan

Brak premii mimo zapewnień, pracodawca nie wyplaca nadgodzin argumentując to dietami (możecie pracować 12godzin a dostaniecie za to 30zl diety, która należy się w pracy terenowej jak psu buda i nic wiecej- nawet przełożony Was po ramieniu nie poklepie) , benefity? Bardzo ograniczone, bo wszystko obraca się wokół platformy MyBenefit- a tam jakiegoś szczególnego wyboru nie ma aby punkty rozdysponowac. Bardzo ładnie wszystko wygląda z zewnątrz (o to pracodawca dba bardzo), jednak wewnątrz przepływ informacji jak i samo działanie już takie kolorowe nie jest :)

@Pracownik

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię, ale nie możemy się z nią zgodzić. SGS Polska oferuje swoim pracownikom następujące udogodnienia: • Prywatną opiekę medyczną • System My benefit, w tym dofinansowanie do karty Multisport • Dofinansowanie do nauki języków obcych • Pełne przeszkolenie oraz możliwości podnoszenia kwalifikacji zawodowych • Imprezy integracyjne wewnątrz zespołów • Nagrody jubileuszowe Pozdrawiamy!

BrumBrum

Czy ktoś miał styczność ze stanowiskiem Specjalista ds. Floty Samochodowej ?

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o SGS Polska Sp. z o.o. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w SGS Polska Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy SGS Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 21.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w SGS Polska Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 1 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy SGS Polska Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w SGS Polska Sp. z o.o. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

SGS Polska Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii