logo Dom Kredytowy Notus

Dom Kredytowy Notus

Warszawa

Opinie o Dom Kredytowy Notus

kate 2015-08-19 22:39:35
dustin - czy możesz powiedzieć coś więcej? chciałabym aplikować na stanowisko doradcy finansowego. Warto? Jak wyglądają kwestie finansowe?
Będę wdzięczna za pomoc
Pracownik 2015-11-19 20:36:28
Na tym forum najczęściej piszą ludzie niezadowoleni z pracy. W Notusie nie ma na co narzekać :) Szanują i pracowników i klientów. Ot i dlateczego ten temat świeci pustkami :D
pracująca 2016-01-23 18:02:54
Widać od razu, że piszą ci, którzy są nie w temacie. Notus zatrudnia wyłącznie na własnej działalności (wyjątek stanowią asystentki w placówkach- na etacie) i oczywiście ludzie w centrali. Nie ma podstawy!!! To forma zatrudnienia dla ludzi, którzy już temat ogarniają, albo mogą sobie pozwolić na czasowe zarabianie na ZUS. Biuro, telefon,sprzęt, materiały, szkolenia, wsparcie...to wszystko masz. Żadnych korporacyjnych zagrywek, nękania. Jeśli działasz według zasad, możesz pracować jak chcesz i kiedy chcesz. Ja kocham tę firmę :) ludzie są cudowni, praca z nimi to frajda.
Franek 2016-04-27 20:28:04
Chciałbym wszystkich przestrzec przed pracą w Notus. W ich ogłoszeniach o pracę większość informacji jest mocno przekoloryzowana albo można je umieścić między bajkami. Mamią obietnicami, a oferują bardzo niewiele. Ich system prowizyjny i wynagrodzeń jest jednym z najgorszych w tego typu firmach. Osoba zaczynająca pracę u nich będzie miała szczęście jak inny pracownik w oddziale zlituje się i coś wytłumaczy, o ile nie trafi na oddział, w którym będzie okradany z klientów i pośredników przez "kolegów i koleżanki" z biura. W firmie panuje plotkarska atmosfera, a poziom kadry pozostawia wiele do życzenia. Generalnie z takim sposobem zarządzania, firma zupełnie bez perspektyw. Od lat poszukują ludzi do współpracy ponieważ większość osób z tej firmy ucieka jak tylko połapie się jaka jest prawda.
3
Gonzo 2016-08-12 14:45:44
Jak dla mnie obraz "pracy" u nich tworzą ludzie, których tam potkałem: solary, jąkały, zupełne beztalencia nie mogące znaleźć innej "normalnej" pracy, ludzie słabo wykształceni i pozbawieni zasad moralnych, gromady osób powyrzucanych z banków itp. Robota u nich jak dla mnie to lipa. Nie bez powodu zasypują internet coraz to nowymi ogłoszeniami ofert pracy - notorycznie ludzie przychodzą i odchodzą z tej firmy. Jeżeli macie ambicje zaistnieć w zawodzie doradcy zastanówcie się dwa razy zanim zwiążecie się z nimi - nie marnujcie czasu na NOTUSA.
2
Petent 2016-09-28 15:47:11
Witam.

Orientuje się ktoś może jakie są średnie zarobki na stanowisku Specjalisty ds. telefonicznej obsługi klienta?
Malina 2016-10-18 21:24:22
Co za niebywały zbieg okoliczności :) ... wpisy Petent i mikooolo - odstęp między wpisami ok 18 minut; ciekawe ilu ludzi się nabierze na takie wpisy zrobione pewnie przez pracownika tej firmy (kolejny ich "genialny" pomysł?), a może po otrzymaniu powiadomienia z Portalu kolejne, żenujące mydlenie oczu ludziom. Poza tym co za różnica czy nazwą "pseudo - stanowisko": Doradca ds. Produktów Biznesowych, Doradca Finansowy, czy Starszy Doradca od Wciskania Ludziom Kitu - oferują Wam zwykłe pośrednictwo za grosze i naganianie im klientów.
Malina 2016-10-19 14:30:47
Od lat niekończąca się rotacja ludzi w tej firmie. Bardziej ogarnięci, albo zniesmaczeni uciekają od nich masowo.
abrakadabra 2016-12-01 08:33:08
Witam, na jakie zarobki może liczyć Specjalista ds. telefonicznej obsługi klienta? Umowa podobno na pełen etat jest oferowana.
Zostaw swoją opinię o Dom Kredytowy Notus - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dom Kredytowy Notus