brak logo

MAC Auditor Sp. z o.o

Warszawa

Opinie o MAC Auditor Sp. z o.o

luna_maja 2016-04-09 09:45
Nie polecam pracy tutaj, niskie zarobki i mało rozwojowe. W dodatku niemiła atmosfera. Na rozmowach obiecują cuda a potem g... z tego!
8
Mi 2016-05-09 13:40
Dobra firma na start - młody zespół i kadra zarządzająca, do tego mozna sie wiele nauczyc od nich (niektorzy sa wykladowcami na sgh). Trzeba umiec sobie radzic z presja czasu, ale w ksiegowosci to nikogo nie powinno dziwic.
1
praktykant 2016-05-27 09:12
Kolejny raz współpracuję z firmą i mam odmienne zdanie.
Można się wiele nauczyć, oczywiście jeżeli ktoś chce.
Praktyki płatne, co jest dużym plusem.
Zarobki adekwatne do wiedzy i umiejętności.
1
rew 2016-08-15 17:22
Super ze praktyki w firmie są płatne niestety nie wszędzie tak jest wiem z doświadczenia ze nie w każdej firmie nawet chcą po prostu przyjmować trzeba nie wiadomo ci zrobić a co dopiero żeby jeszcze oni za to zapłacili to jest na prawdę duży plus ;)
1
zubi 2017-01-18 14:22
Dobra firma, zwłaszcza na start - mocno stawiają na młodych ludzi, do tego ma się kontakt z doświadczonymi osobami, które bez problemu służą radą lub potrafią pokazać problem z innej strony. dodatkowo można na bieżąco się porozumiewać z biegłymi jeśli pojawiają się jakieś problemy. Zarobki są na przyzwoitym poziomie, może nie takim jak w korpo robiąc nadgodziny, ale sa adekwatne do wiedzy i umiejętności. dużo róznych klientów, wiec można się dużo nauczyć (nawet programów), jeśli nie chce się zostać tu na dłużej to naprawdę można tu zebrać ładne doświadczenie i narzędzia które później pomogą.
1
zubi 2017-01-18 14:23
Dobra firma, zwłaszcza na start - mocno stawiają na młodych ludzi, do tego ma się kontakt z doświadczonymi osobami, które bez problemu służą radą lub potrafią pokazać problem z innej strony. dodatkowo można na bieżąco się porozumiewać z biegłymi jeśli pojawiają się jakieś problemy. Zarobki są na przyzwoitym poziomie, może nie takim jak w korpo robiąc nadgodziny, ale sa adekwatne do wiedzy i umiejętności. dużo róznych klientów, wiec można się dużo nauczyć (nawet programów), jeśli nie chce się zostać tu na dłużej to naprawdę można tu zebrać ładne doświadczenie i narzędzia które później pomogą.
1
MK 2017-01-18 14:28
wszystko było ok, ale się nie dostałem
1
kristo 2017-02-13 21:17
Dobra na początek, chętnie przyjmują praktykantów i stażystów. Można się wiele nauczyć. Firma malutka, ale o wysokich standardach, dobrze zorganizowana. Chętnie korzystają z nowych technologii, można poznać różne przydatne programy branżowe i ogólnie poduczyć się obsługi komputera, ms office itp. Ale raczej marne szanse na wieloletnią współpracę, co jest typowe zresztą w branży outsourcingowej.
2
Marta 2017-04-12 08:16
Bardzo fajna atmosfera pracy, dużo projektów i wsparcie kierownictwa.
Zdecydowanie godni polecenia!
1
Zdziwiona 2017-04-12 09:37
@luna_maja z ciekawości, w jakim zespole pracowałaś? Szczerze mówiąc, nigdy nie spotkałam się z negatywnymi opiniami dotyczącymi atmosfery i ludzi, którzy pracowali w MAC-u.
Dla mnie było i jest wszystko tak jak bym sobie tego życzyła, a praktykanci często tutaj wracają więc chyba nawet dla ludzi bardziej z zewnątrz wszystko jest w porządku.
pracownia 2017-04-12 12:09
Świetne miejsce - bardzo nastawione na młodych ludzi. Projekty są zróżnicowane i bywają wymagające, ale otrzymuje się wsparcie przełożonego, który nie chowa się za zamkniętymi drzwiami a pracuje bezpośrednio z zespołem. duży plus za wewnętrzne szkolenia merytoryczne.
Praktykant 2017-04-12 12:59
Pracowałem w MACu kilka sezonów I za każdym razem konczylem praktyki zadowolony. Fajne projekty, czynny udział w audycie, i dużo wiedzy nawet z papierologii, jak powinna wyglądać dokumentacja.
Praktyki były płatne a to chyba najwazniejszy atut dla studenta.
Na koniec dostałem opinię. Fajnie jest też to że wracają z kontaktem co sezon, nie zapominają o swoich bliskich.
Praktykant
1
Zostaw swoją opinię o MAC Auditor Sp. z o.o - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAC Auditor Sp. z o.o