Eternis

4.3/5

• Praca jako kurier
  • Praca jako kierowca
  • Dlaczego praca z Eternis?
  • Kariera - pracownik biurowy

Praca jako kurier

Praca jako kierowca

Dlaczego praca z Eternis?

Kariera - pracownik biurowy

• Ciechanów

5. Opinie o Eternis Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o Eternis Warszawa

Nie przegap nowości o Eternis Sp. z o.o. sp.k.!

ROMO2000

29.07.2024 13:02

Pracuję jako kierowca. Polecam. Pracuję na aucie od Eternis- nowiutka TESLA. Dużo kursów, non stop mnożkiki. Autko mega pozytywnie odbieram. Super się prowadzi i fajny gadżet. Myslalem ze z ładowaniem bedzie wiekszy problem ale naprawde jest bardzo OK. Miny pasażerów jak podjeżdzam bezzcenne :D ETERNIS- POLECAM TU PRACĘ JAKO KIEROWCA

30.05.2026 16:47

LIZUS 🤬
    Krystek

06.06.2022 14:10

Mój drugi partner i wreszcie nie muszę sie o nic martwić, prosić o wypłatę czy czekać aż łaskawie odbiorą telefon. Tak trzymać Eternis. Dzięki za super sprawne przepięcie!
    Wladek

10.03.2023 22:16

Chyba sami napisaliście ja pracowałem 3 tygodnie i dziękuje opisałem problem w pierwszym komentarzu

19.05.2026 13:03

Ja pracowałem 39 dni bez przerwy 🤬
    Kamil

24.05.2022 13:03

Jestem zadowolony ze współpracy (3 tydzień). Pieniądze na czas, dobry kontakt, pomoc przy założeniu konta. Pozdrawiam dziewczyny z biura!
    Dyzio

13.12.2023 16:29

Kurde pracuje od 10 dni a dostałem tylko 350zł 2przelewybibzaczynam się niepokoić, bo władował kupę hajsu na auto
    Syed

04.03.2022 17:25

all clear. account set up quickly, transfers on time. I RECOMMEND ETERNIS if you want to become a driver or courier on mobile applications

Dar

30.06.2026 17:11

Witam. Czy jest możliwość współpracy jako kierowca taksówki w formie 50%/50%?

Gulasz99

10.06.2026 12:34

polecam partnera eternis tam pracują spoko ludzi zawsze pomocni w sprawach z aplikacjach na czas są wypłaty współpraca idzie na prawdę fajna miałem kilka partnerów flotowych ale eternis jest fajny i ja go polecam z całego serca

03.06.2026 10:25

SCAM nie firma
    Łukasz

02.06.2026 14:56

NIE POLECAM. (usunięte przez administratora) Ten kraj powinen sie wreszcie wziąć za to I inne takie firmy. Nienawidzę jak okrada i bolt i eternis, a wy cymbały co dalej jesteście niewolnikami I dajecie sie nabierać to jesteście część problemu. I te głupie ich reklamy też mnie wnerwują jak je widze i ich gigantyczne kłamstwa! Jeśli czytasz to i rozważasz współpracę z tym i nawet innymi partnerami, miej trochę szacunku do siebie i poszukaj czegoś innego.

03.06.2026 10:24

Łukasz popieram, pracowałem 39 dni bo miałem nadzieje a to zwykły SCAM
    Jakub

18.05.2026 15:40

Smiechowarty system jazdy na własnym samochodzie zwroty za paliwo praktycznie nie istnieją zrobisz z 200km to dostaniesz zwrot za paliwo 7zl z faktury haha umowa najmu to samo zarobisz np. 400 zł już na czysto dla ciebie to podziela ci to na wypłatę umowę zlecenie ORAZ UMOWA NAJMU z twoich już zarobionych pieniędzy na czysto musisz odprowadzić jeszcze 8% podatku nic ci nie dołożą NIE POLECAM
    #Dostawca

19.05.2026 15:42

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że współpraca nie spełniła Pana oczekiwań. Model rozliczeń oraz zasady dotyczące kosztów i podatków są przedstawiane przed rozpoczęciem współpracy i wynikają z obowiązujących przepisów oraz wybranego modelu pracy. Zależy nam na tym, aby wszelkie kwestie związane ze współpracą były komunikowane w przejrzysty sposób. Pozdrawiamy, Zespół Eternis!
    blackmonke

18.05.2026 15:24

Każdemu zainteresowanemu pracą jako kierowca stanowczo odradzam. Moja współpraca z eternis zaczęła się w lutym tego roku. Na początku trzeba zrobić badania za setki złotych które nie zostają ci zwrócone. Zrobiłem w sumie przez 1,5 miesiąca jazdy 272 godziny. Na czysto zarobiłem może z 2 tysiące, prosta matematyka pokazuje że zarobki to 7zł na godzine. Z fakturami są jakieś mocne przekręty. Jeśli chcesz pracować po 12h dziennie, 7 dni w tygodniu - to praca dla ciebie. Może wtedy na czysto bedziesz zarabiał tyle co kasjer w biedronce. Podsumowując - nie nabierajcie się na to!!! Znajdźcie sobie normalną pracę. Nie pozdrawiam.

19.05.2026 15:39

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że współpraca nie spełniła Pana oczekiwań. Warunki współpracy oraz rozliczenia są zawsze omawiane indywidualnie, a koszty badań wynikają z obowiązujących wymogów do dokumentów dla kierowców. W naszym działaniu dokładamy starań, aby wszelkie kwestie związane z rozliczeniami były jasne i transparentne. Życzymy powodzenia w dalszej pracy zawodowej.
    eneberebel

21.04.2026 22:33

Witam czy jest możliwość wynajęcia roweru w Gliwicach?

29.04.2026 12:13

Cześć! Chętnie ze wszystkim pomożemy i podamy bardziej szczegółowe informacje! Zapraszamy do kontaktu z nami poprzez naszą infolinię lub mail - [email protected]! Czekamy na Ciebie, Pozdrawiamy - Eternis!
    karo

17.04.2026 15:48

Zarobiłam 180 zł netto na Uberze, otrzymałam 30 zł na konto. Iść z tym do PIPU?

20.04.2026 14:33

Dziękujemy za opinię. Chętnie sprawdzimy tę sytuację, wyjaśnimy ją i omówimy, z czego wynika wskazana kwota. Prosimy o kontakt mailowy na adres: [email protected] – postaramy się jak najszybciej pomóc i wszystko dokładnie wyjaśnić! :)

10.04.2026 15:44

Janek ( Flota )⭐️ Bardzo dobry pracownik, szybko i konkretnie wszystko ogarnął żebym mógł zacząć jeździć na taxi. Polecam tego chłopaka, wie co robi. Zawsze jak mam jakieś pytanie czy jakiś problem to zawsze szybko odpisuje i naprawia zaistniały problem. Polecam

10.04.2026 16:00

Dziękujemy za miłe słowa oraz wyróżnienie naszego pracownika! Cieszymy się, że wsparcie było na wysokim poziomie i pomogło w szybkim rozpoczęciu pracy. Dokładamy starań, aby nasi klienci zawsze mogli liczyć na fachową pomoc i sprawną komunikację. Pozostajemy do dyspozycji w razie kolejnych pytań!

10.04.2026 15:43

Super świetna obsługa wszystko szybko sprawnie załatwione,biuro w Warszawie duże ,czekając można usiąść i odpocząć😀😀😀 polecam

10.04.2026 15:59

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że obsługa spełniła Pana oczekiwania, a proces przebiegł sprawnie i komfortowo. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci czuli się u nas dobrze również podczas oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
    Nie polecam

30.03.2026 09:00

Nie polecam. Wyjątkowo nieuczciwa firma, do dziś nie wypłaciła wynagrodzenia z tytułu zwolnienia lekarskiego, które przypadło na maj 2025 r. (!!!) Poza tym miałem poczucie, że odbijam się od firmy Eternis jak od ściany. Zero kontaktu tel. Ani mailowego w celu wyjaśnienia sprawy. Moje telefony z pytaniami jak wygląda sprawa - olewane, tylko „załatwimy całą sprawę”, a potem… zero odzewu, informacji. PS. Mam odprowadzane składki chorobowe.

03.04.2026 15:53

Dziękujemy za opinię. Wszystkie zgłoszenia dotyczące wynagrodzeń i świadczeń są w naszej firmie dokładnie weryfikowane. Zachęcamy do kontaktu bezpośredniego - chętnie wyjaśnimy wszelkie kwestie i udzielimy szczegółowych informacji. Prosimy o kontakt mailowy: [email protected] lub telefoniczny poprzez naszą infolinię.
    eneberebel

02.04.2026 23:24

Jest także możliwość wynajęcia roweru? Katowice

03.04.2026 15:50

Oczywiście! Chętnie pomożemy we wszystkich kwestiach, w tym również w sprawie wynajmu roweru. Zapraszamy do kontaktu - nasi pracownicy udzielą szczegółowych informacji i dopasują ofertę do Twoich potrzeb! Prosimy o wiadomość na adres: [email protected] lub kontakt telefoniczny poprzez naszą infolinię, Pozdrawiamy!

23.09.2025 12:53

Pracowałam dla Eternis jakiś czas temu (centralnie - nie jako kierowca) i nigdy nie byłam w takim piekle, ODRADZAM KAŻDEMU! CEO jest niezrównoważony. Zmienia zdanie co chwilę, rozlicza Cię z rzeczy, które wymyślił przed chwilą, zasypuje wiadomościami w nocy/weekend. Komunikuje się tylko pasywno-agresywnie. Nie można liczyć na wsparcie, ani na poczucie bezpieczeństwa w tej firmie. Ludzie zwalniani są nagle, bez żadnego ostrzeżenia. Jednego dnia są ulubieńcami, a drugiego dnia obgadywani za plecami. Twoje umiejętności nie są istotne, są podważane na każdym kroku - tak, że czujesz się nikim. CEO wie wszystko najlepiej, w zasadzie najlepiej jakby sam pracował na każdym stanowisku, to nie jest nawet mikromanagment to jest maksimanagment. Praca w Eternis kosztowała mnie zdrowie, a do równowagi dochodzę jeszcze po paru miesiącach od odejścia. Byłam bliska do złożenia pozwu o mobbing, ale ponowne użeranie się z tymi ludźmi nie było tego warte. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!
    Wieloletni prwcownik

27.12.2025 18:44

Dla mnie Eternis to najlepsza firma, w jakiej przyszło mi pracować. Faktem jest, że w ostatnich latach zaszły zmiany na poziomie zarządzania - CEO, o którym mowa w komentarzach, nie pracuje już w Eternis, a my działamy dalej z pełnym zaangażowaniem i pasją, rozwijając się i realizując swoje cele.
    Hehe

20.03.2026 15:17

Ale kolorowa wypowiedz xd Tam nikt nie wytrzymuje, a tutaj zamiast pisać opinie o pracodawcy to piszą ludzie którzy siedzą na taxi - a pracownikami nie są. Żałosne
    bobrob

23.02.2026 08:28

Żadna z cotygodniowych wypłat nie została właściwie rozliczona Stosują sobie tylko znane „wzory „ do rozliczania wynagrodzenia zgoła inne od dostępnych na ich stronie Nawet osiąganie 159 przejazdów tygodniowo przy skuteczności rzędu 4 przejazdów na godzinę to zarobek max 25 zł na godzinę Ostatni należny przelew w kwocie 156 zł w ogóle nie został wysłany Wszechobecny bałagan lekceważenie i brak szacunku Pracownicy zwracają się do mnie na ty doskonale wiedząc że mają młodszych rodziców- widać tak są szkoleni Pierwsza rozmowa odnośnie zdania auta-w gratisie straszono mnie karami przymusową egzekucja Dopiero dobę po zdaniu auta wysłali do mnie maila że mam 3 godziny na jego zdanie … Ja taksówkarz z 11 letnim stażem warszawiak ponad 1.5 mln przejechanych kilometrów stwierdzam że w Eternis zarobisz max 8000 zł miesięcznie pracując 300 godzin Dla mnie nieakceptowalne

24.02.2026 16:10

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Każdy sygnał traktujemy poważnie, dlatego przykro nam, że Twoje doświadczenia ze współpracą z Eternis były niezadowalające. Rozliczenia realizowane są według zasad określonych w umowie oraz aktualnych warunkach współpracy. W przypadku jakichkolwiek nieścisłości zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami na mail [email protected] - każdą sprawę weryfikujemy indywidualnie. Odnosząc się do formy komunikacji - w naszej firmie stosujemy partnerską politykę zwracania się do klientów na „Ty”, co ma na celu budowanie otwartej i bezpośredniej atmosfery. Rozumiemy jednak, że nie każdemu taka forma może odpowiadać. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Eternis!
    bobrob

26.02.2026 06:57

Na każdym etapie zwykły szwindel Skąd naklejka na tylnej szybie Earnings from 85 zł per Hour ? Mieli chyba na myśli 1 stycznia godz 2-5 … (usunięte przez administratora) Na moim byłym aucie znaleźli kolejnego(usunięte przez administratora) w ramach zarobku jak powyżej … Jechał o 4 rano w kierunku lotniska jak klasyczny drifter będąc już na lotnisku zmieniając pasy bez sygnalizacji (usunięte przez administratora) Wasz były pracownik Robert Szczepański Tak na wszelki wypadek aby nasze drogi się więcej nie skrzyżowały…

29.01.2026 10:34

Czy w firmie eternis jest stawka godzinowa podana bo rozważam zatrudnienie w tej firmie

24.02.2026 16:41

Dziękujemy za zainteresowanie współpracą z Eternis! W sprawie szczegółów dotyczących stawek godzinowych i innych warunków zachęcamy do kontaktu pod adresem [email protected] lub telefonicznie na naszą infolinię 720 760 760 - chętnie odpowiemy na wszystkie nurtujące pytania. Pozdrawiamy, Eternis!
    Xxxx

13.02.2026 19:45

Nie polecam firmy Eternis. Przy rozwiązywaniu umowy najmu nie jest dopilnowywana kwestia rozwiązania umowy zlecenia – klient musi później sam dopominać się o jej formalne zakończenie. To nie powinno mieć miejsca w profesjonalnie działającej firmie. Dodatkowo, gdy potrzebne jest zaświadczenie potwierdzające, że nie jest się już zatrudnionym (np. do przedstawienia w instytucjach), trzeba za nie zapłacić 30 zł i czekać aż 7 dni na jego wystawienie. W sytuacjach, gdy dokument jest pilnie potrzebny, jest to bardzo problematyczne. Cała sytuacja pokazuje brak odpowiedniej organizacji i dbałości o byłych współpracowników/klientów, dlatego nie mogę polecić tej firmy.

24.02.2026 16:40

Dziękujemy za opinię i szczegółowe uwagi! Dokładamy wszelkich starań, aby wszystkie formalności związane z zakończeniem współpracy były realizowane prawidłowo i zgodnie z obowiązującymi procedurami. Wydawanie zaświadczeń oraz formalne zamknięcie umowy wymaga określonego czasu przygotowania, dlatego w sytuacjach pilnych może to powodować pewne niedogodności. Twoje spostrzeżenia są dla nas cenne i pomagają nam w dalszym usprawnianiu procesów. Jeśli pozostają jakiekolwiek kwestie niewyjaśnione, zachęcamy do kontaktu pod adresem [email protected]

14.02.2026 01:24

Stety niestety, nie wszystko się układa zawsze tak jak powinno, kilka miesięcy i kilka miesięcy w plecy choć decyzji nie żałuję-chciałem sie przekonać i to zrobilem. Na dzień dzisiejszy po prostu bym nie wrócił, taka moja osobista decyzja. Co do zarobków powiedzmy że COŚ da się zarobić, choć nie są to żadne kokosy za to na przeżycie szczególnie w mieście jest naprawdę słabo.

24.02.2026 16:30

Doceniamy, że zdecydowałeś się sprawdzić współpracę z Eternis i podzielić się opinią! Szanujemy Twoją decyzję oraz punkt widzenia. Dokładamy starań, aby warunki współpracy były transparentne i pozwalały na osiąganie satysfakcjonujących wyników, przy odpowiednim zaangażowaniu. Życzymy wszystkiego dobrego na przyszłość. Pozdrawiamy, Eternis!

22.02.2026 15:30

24.02.2026 16:15

Дякуємо за відгук! Провізія 49,90 зл та 1% відповідають нашим умовам співпраці. Інші відрахування пов’язані з обов’язковими податковими нормами (зокрема ПДВ), які зобов’язаний сплачувати кожен.

23.12.2025 11:47

Mam bardzo pozytywne pierwsze wrażenia z firmą Eternis. Pracownik obsługi klienta Krystian przeszedł ze mną przez cały proces rejestracji i podpisaniu umów. Rozmowa przebiegała w luźnym tonie ale Krystian mimo to był bardzo profesjonalny. Szczerze polecam tego pracownika początkującym kurierom- potrafi wszystko dokładnie wyjaśnić. W zasadzie te pięć gwiazdek jest jego oceną jako pracownika :) Pozdrawiam i mam nadzieję, że w przyszłości podczas kontaktu z obsługą klienta znów trafię na Ciebie:)

24.02.2026 15:58

Dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz zaufanie! Bardzo cieszy nas, że proces rejestracji przebiegł sprawnie, a kontakt z obsługą klienta spełnił Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał jasne informacje i profesjonalne wsparcie na każdym etapie współpracy. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy powodzenia w dalszej współpracy, Eternis!
    RaV

14.11.2025 16:10

Współpracuje z eternis ponad rok. Nikt was nie oszukuje, takie są zasady współpracy.Rynek taxi paradoksalnie właśnie teraz unormował się. Jedyny problem;pracownicy biura bardzo ok,ale czat po prostu tragedia - zero kompetencji.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eternis?

Kontakt - Eternis Sp. z o.o. sp.k.

Saska 9A 03-968 Warszawa

Branża główna: Przewóz osób
    Olsztyn

01.11.2025 12:47

Oferta reklamowana samochodu za 0 zł lub 250 zł oferta bardzo.ograniczona do miasta jednego chwalą się w wielu miastach a okazuje się po kontakcie ze nie da się. O w Olsztynie pracowac na nich samochodzie bo olsztyn jestgorszy

17.10.2025 16:00

30.10.2025 10:50

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 To dla nas ogromna motywacja, by dalej rozwijać nasze usługi i dbać o jak najwyższy poziom współpracy z kierowcami oraz kurierami. Cieszymy się, że jesteś częścią zespołu Eternis! 💪
    c

29.10.2025 20:39

nie wyglada to tak jak pisza ze samochody za 250 zl lub darmowe oszukuja bardzo uwaga jesli pojdziesz z nimi na wspoprace to bedziesz mial dlugi .

30.10.2025 10:49

Dziękujemy za Twoją opinię. Zależy nam na pełnej transparentności, dlatego bardzo prosimy o kontakt z naszym zespołem w celu wyjaśnienia sytuacji - chętnie sprawdzimy szczegóły i pomożemy wszystko doprecyzować. Prosimy o wiadomość prywatną lub kontakt mailowy na [email protected], abyśmy mogli to dokładnie omówić. Pozdrawiamy, Zespół Eternis!
    PanArbuz

22.09.2025 18:36

Jak partner to tylko Eternis ! szczególne podziekowania dla Pani Marzeny i calej ekipy , pomogą nawet w najtrudniejszej sytuacji ! 😊

08.10.2025 15:28

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasz zespół mógł udzielić wsparcia i pomóc w trudnych sytuacjach. Satysfakcja naszych klientów i współpracowników jest dla nas priorytetem!
    Masakra

23.09.2025 21:02

Najgorsza firma w jakiej przyszło mi pracować. Pracowałam w głównej siedzibie - centralnie. Koszmar!!! Jeśli cenisz sobie swoje życie zawodowe (i zdrowie) nawet się nie zastanawiaj, tylko uciekaj. Dla statystyk na 14 pracowników zatrudnionych do kwietnia 2025, zwolniło się/zostało zwolnionych 11, można wywnioskować samemu, jak jest wspaniale w tej firmie.
    Ex

14.09.2025 19:36

Ogółem to firma załatwia niemalże całą papierologie i prowadzi nowe niczego nieświadome osoby jak za rączkę, podczas współpracy kontakt staje się nieco gorszy, ale znośny, ale prawdziwe cyrki zaczynają się w momencie kiedy chcesz odejść, a masz wynajęte ich auto. Najpierw zaczyna się kiedy oznajmiasz w biurze "Chcę odejść" to osoba w biurze zaczyna robić wszystko byś jednak został, a jak to się nie udaje to byś odszedł z poczuciem "Szkoda, że odszedłem". Kolejny krok to zdanie auta i tak zaczynają się cyrki, bo jak podczas wydawania auta są mega mili, tak podczas zdawania stają się detektywami po kursach weekendowych. Zdasz auto kiedy wskazówka paliwa jest o 2-3% niżej niż podczas wydawania "ekstra koszta", ktoś zarysował ci auto, a ty do nich zgłosiłeś to wiedz, że zrobią wszystko by jednak naliczyć ci te zarysowanie itd. Jesli chcesz pracować w Eternisie to przejrzyj umowe przynajmniej ze dwa razy, bo zawsze znajdzie się coś za co będą chcieli cię obciążyć, czy to coś związanego z autem czy prostu realizacją przewozów
    dana

05.12.2024 09:35

Dlaczego bierzcie kasę za podpisanie umowy, pierwszy raz się z czymś takim spotykam Danuta

13.12.2024 09:43

Dziękujemy za Pana/Pani komentarz. Chcielibyśmy wyjaśnić, że opłata związana z obsługą umowy wynika z warunków, które zostały przedstawione przed jej podpisaniem. Dopłata 1500 zł nie jest związana z opłatą za umowę i musiały się na to złożyć inne czynniki, niezwiązane z jej podpisaniem. Jeśli pojawiły się jakiekolwiek niejasności co do tej kwestii, chętnie wyjaśnimy szczegóły. Prosimy o kontakt drogą mailową na adres [email protected], abyśmy mogli dokładniej omówić sytuację i rozwiać wszelkie wątpliwości.

06.09.2025 16:18

Na tym polega pierwszy wałek wpłacasz pieniądze których już nie odzyskasz pozdrawiam
    Darek

20.08.2025 15:07

Mega dramat, pieniądze nigdy nie nie zgadzały i jeszcze zabrali kaucje
    Stanislau

15.05.2025 16:34

Dzień dobry. Skarga na pracu biura Warszawa. W maile powiedzieli że okliejienie jest za darmo i biuro pracuje do 17:00. Musiałem odebrać wypis na taksówkę. Przejechałem o 15:50, 16:15 za 50 zł oddali naklejki jakim koszt 5 zł i powiedzieli że już zamknięto i do jutra. Brak wypisu. Kierownika niema. I musisz dojechać na drugi koniec miasta we własnym czasie i zapłacić jeszcze za parking.
    Ben

12.05.2025 11:38

Faktura leże od 2 tygd i nie jest rozliczone!!! Nie polecam Eternis,obsługa coraz gorzej.

13.05.2025 14:41

Dzień dobry, chcemy wyjaśnić tę sprawę i sprawdzić, gdzie pojawiło się opóźnienie. Prosimy o przesłanie szczegółów na mail [email protected] – zajmiemy się tym od razu i damy znać, na jakim etapie jest rozliczenie. Pozdrawiamy, Zespół Eternis
    Olek

28.03.2025 12:12

Jak jesteś zdrowy i pracujesz to jest SPOKO. Polecam firmę. Jednakże jeżeli miałeś wypadek W PRACY to traktują cię jak g...o. Do ZUS w ogóle NIC nie zgłosili odnośnie wypadku. Dają umowę na 1/16 etatu.... Rezygnuję z takich warunków.

09.04.2025 16:01

Cześć! Dziękujemy za opinię. Zależy nam na uczciwym traktowaniu wszystkich pracowników, dlatego zachęcamy do bezpośredniego kontaktu w celu wyjaśnienia sytuacji. Dla sprostowania – nie oferujemy umów na 1/16 etatu. Pozdrawiamy, Eternis!
    marky213

08.04.2025 20:18

dla nowych pracowników-czytajcie wszystko co daja do podpisania,bedziesz miał stłuczke i sie zaczyna polowanie na czarownice,te ukrainki wprowadzają w błąd,idzcie lepiej do normalnej pracy

09.04.2025 15:55

Cześć, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Zależy nam na wyjaśnieniu zaistniałej sytuacji – prosimy o bezpośredni kontakt z nami, abyśmy mogli lepiej zrozumieć, co się wydarzyło, i wspólnie znaleźć rozwiązanie. Pozdrawiamy, Eternis!
    Bogdan

07.03.2025 12:14

Nie słów na to by określić co się dzieje w biurze(usunięte przez administratora) a do tego są bardzo bardzo wolni

07.03.2025 17:08

Cześć, Bardzo nam przykro z powodu Twojej opinii. Eternis jest organizacją, która stawia na różnorodność i tolerancję niezależnie od narodowości. W naszych biurach pracują zespoły wielokulturowe i uważamy to za naszą bardzo mocną stronę, dlatego nie zgadzamy się z pierwszą częścią Twojej opinii. Co do drugiej kwestii; rozumiemy, że czas obsługi bywa wydłużony - wynika to z dużego zainteresowania współpracą z nami i indywidualnym podejściem do każdego kuriera i kierowcy. Niemniej pracujemy nad tym, aby czas spędzany w biurze skracać do niezbędnego minimum.

03.12.2024 08:14

03.12.2024 14:20

Dziękujemy za wyrażenie opinii, staramy się poprawiać jakość naszych usług z każdym dniem, dlatego prosimy o kontakt drogą mailową na adres [email protected]. Pozwoli to nam na zdiagnozowanie przyczyny zaistniałego problemu i poprawę nieprzyjaznych sytuacji związanych z korzystaniem z naszych rozwiązań. Chcielibyśmy dowiedzieć się co spowodowało u Ciebie te nieprzyjemne doświadczenia. Pozdrawiamy, Zespół Eternis!

13.11.2024 16:22

Kolejny tydzień Kraków zamula z wypłatami, a obsługa tam jest średnio uprzejma. Niech ktoś im zwróci uwagę

14.11.2024 11:56

Dziękujemy za zgłoszenie. Chcielibyśmy lepiej zrozumieć sytuację, aby móc podjąć odpowiednie kroki. Dodatkowo chcemy zaznaczyć, że zawsze przykładamy szczególną uwagę na sprawy dotyczące wypłat naszych klientów: np. 11.11.2024 (Narodowe Święto Niepodległości) wypłaty były realizowane również 11.11.2024 r. Prosimy o więcej szczegółów na adres [email protected] w celu wyjaśnienia sytuacji.
    roix TV

07.11.2024 09:34

Miła obsługa wszystko przebiega sprawnie i bezproblemowo małym minusem jest niekiedy kolejka
    Magik_92

07.11.2024 09:31

jezdze z eternis juz 2 lata jako kurier. wspolpraca uklada sie bardzo dobrze. teraz po wprowadzeniu nowej aplikacji eternis wyprzedzil swoja konkurecje o lata swietlne. pozdrawiam pania edyte z Warszawy
    Miki

25.10.2024 18:30

dzwonię do firmy eternis filia w Białymstoku trzeci dzień. w kolejsce jestem pierwszy i po 40 minutach rozłącza. Tak firma działa a dokumenty chciałem sprostować bo nie wiem czemu jest nie tak. Dziękuję
    Kima Buzyla

18.10.2024 19:39

Pracuję jako kierowca taxi w firmie Eternis. Khrystyna i Kiryll, najlepsze pracowniki firmy , zawsze odpowiada na telefon i dają odpowiedzi na wszystkie pytanie , nawet jeżeli te pytanie nie stosuje się floty????????????????. Polecam
    Bingo 3

05.09.2024 12:51

Pracuje w Firmie na aplikacjach Uber ,Bolt Rozliczenia tak napisane że cięzko coś zrozumieć .Pomimo że zabierają prowizję co zrozumiałe to jeszcze zabierają 50 % stawki Vat co co jest chyba niezrozumiałe.Stanowczo odradzam współprace

Zostaw merytoryczną opinię o Eternis Sp. z o.o. sp.k.