Mój drugi partner i wreszcie nie muszę sie o nic martwić, prosić o wypłatę czy czekać aż łaskawie odbiorą telefon. Tak trzymać Eternis. Dzięki za super sprawne przepięcie!
Chyba sami napisaliście ja pracowałem 3 tygodnie i dziękuje opisałem problem w pierwszym komentarzu
Jestem zadowolony ze współpracy (3 tydzień). Pieniądze na czas, dobry kontakt, pomoc przy założeniu konta. Pozdrawiam dziewczyny z biura!
all clear. account set up quickly, transfers on time. I RECOMMEND ETERNIS if you want to become a driver or courier on mobile applications
Warszawa - dziękuję Pani z pokoju 1 stanowisko 3 za wszechstronną pomoc.
biuro i obsługa w Białymstoku perfect! Na infolinii też szybki kontakt i sprawne rozwiązanie problemu. POLECAM.
pracuję w eternis od prawie roku i chcę podziękować specialista Obsługi Klienta Tetianie Maliarenko. bardzo wrażliwy pracownik, zawsze zrozumie każdą kwestię i zrobi wszystko, aby ją rozwiązać.
Mój narzeczony chciałby być dostawcą Glovo. Czy musi mieć do tego samochód, czy wystarczy rower lub skuter? W jakich godzinach musiałby być dostępny?
Dzień dobry Pani Anno, W aplikacji Glovo istnieje wiele możliwości, można dostarczać rowerem, skuterem, autem, a nawet pieszo (TOP 6 miast). Natomiast jeśli chodzi o godziny, wszystko zależy od chęci i możliwości- grafik jest elastyczny więc to kurier wybiera jak i kiedy chce pracować.
Firma zapewnia środek transportu czy trzeba mieć swój pojazd, bo czytałem coś o umowie najmu? A jeśli chodzi o stawkę to jest cały czas taka sama czy zmienia się jeśli chodzi o weekend i godziny nocne? Będę wdzięczny za info.
Maja na wynajem skutery, auta, wszystko masz na stronie eternis.pl. Ja pracuje na ich skuterze w wawie. Stawki zmienne. wszystko zalezy od godzin, pogody czy tego co sie dzieje aktualnie na miescie.
I co? Opłacalne jest żeby wynająć? Wychodzisz po rozliczeniu na swoje? Czy jednak jak się ma własny transport to finansowo kalkuluje się lepiej?
Najlepszy partner w Poznaniu, nie ma chyba lepszego. Osoby współpracujące z szefowa jak najbardziej pomocne w każdej sprawie. Zero problemów. 10 gwiazdek na 10.
Jaką umowę podpisujecie z obcokrajowcami?
Też jestem ciekawa. No i czy jest na czas określony czy nieokreślony? Jaka jest w ogóle stawka?
Dzień dobry Panie Tony, Wszystko zależne jest od statusu jaki posiada obcokrajowca. Pomagamy w złożeniu niezbędnych dokumentów w celu legalizacji pracy dla obcokrajowców w Polsce. Zachęcam do kontaktu bezpośrednio z działem pod telefonem: +48 515 589 262 lub mailowo: praca@eternis.pl
Praca bez umowy każą czekać póżniej nie ma umowy i tak zwodzą i nic nie ma z tego. Żadnej umowy.
Dzień dobry Panie Władku, Z każdym klientem podpisujemy umowę. Nie ma możliwości podjęcia pracy bez posiadania umowy.
Ty nie dostałeś? Ile czekałeś na umowę? Bo może pracowałeś tak krótko ze nie zdążyli ci dać. Zwykle jest 7 dni na sporządzenie dokumentów. A inni pracownicy? Mieli papiery od pracodawcy?
Serdecznie dziękuję Pani Innie Lobova za profesjonalną obsługę i miły kontakt. Polecam współpracę z Eternis.
Hej, jest tu ktoś z działu sprzedaży? Myślę nad wysłaniem tam aplikacji, tylko zastanawiają mnie podane widełki 4500 - 8500 zł brutto. Dość duża rozbieżność, to sama podstawa czy już jakaś górna granica z premiami wliczonymi? W sieci chwalą się też różnymi dofinansowaniami, ale to realne dla każdego pracownika czy tylko dla wybranych? ;]
Bardzo dziękuję firmie Eternis za najlepszych pracowników , współpracowałam z Paną Inną która pomogła mi założyć aplikacje Bolt Food , zawsze odzwania i pomoga mi że wszystkimi problemami ! Pani Inno jest najlepsza . Pozdrawiam Katarzyna
bardzo pomocny zespół. Wszystko załatwione jak należy- rozpoczęcie pracy na następny dzien, plecak wydany, pomoc w uzupełnieniu umowy, szybki i sprawny kontakt. polecam!
Dzień dobry Pani Mario, Rozpoczynając pracę na aplikacjach w Eternis jest kilka możliwości współpracy m.in.: • Umowa zlecenie (najkorzystniejsza dla studentów) • Umowa zlecenie + umowa najmu • Współpraca B2B (przy własnej działalności gospodarczej)
czy istnieje jeszcze inna mozliwowsc, umowa zlecenie dla osob powyzej 26+ zatrudione w innej firmie na etat, szukam dodatkowej mozliwosci zarobku, czy to wchodzi w grę wogóle ?
Dzień dobry Pani Marzeno, Jak najbardziej, dobierzemy umowę według Pani statusu i potrzeb. Zachęcamy do kontaktu telefonicznego (720-760-760) lub mailowego (biuro@eternis.pl).
Chciałabym podziękować Pani Innie Lobova za bardzo organizowaną i profesjonalną pracę i pomoc. Polecam Eternis!
Bardzo dziękuję Panie Innie za pomoc w założeniu aplikacji Wolt , pracuje jako kurier i zawsze mi pomaga Inna , odpowiada na wszystkie moi pytania profesjonalnie , bardzo dziękuję Pani Inno ! Polecam Eternis jako PARTNERA!
Bardzo solidna firma, wszystko dopracowane, przelew zawsze na czas!
Chciałbym podziękować za profesjonalną pomoc waszej pracownicy, miła obsługa i pozytywny nastrój na cały dzień .Inna Lobova -jesteś super???? pozdrawiam
Bardzo dziekuje P.Inna Lobova!Очень компетентный специалист,помогла во всем разобраться.Рекомендую
Super profesionalna obsługa, wszystko jasne i szybko, możliwość niezwłocznego rozpoczęcia pracy. Niezbędne informacje w jednym miescu. Niezwykle pomocna w założeniu profilu dla mnie była bardzo przyjemna i kompetentna pani Inna Lobova. Polecam!
Bardzo dziękuję Pani INNA LOBOVA, była miła profesjonalnie i pomogła mi z zainstalowaniem UBERA na telefon.
P.Inna Lobov to bardzo profesjonalna, rzetelna i przemiła osoba. Polecam współpracę.
Благодарю Инну Лобову в профессионализме,в внимательности,за хорошую работу.Она лучше всех в своей работе в фирме ETERNIS.
Jak się pracuje w Eternis Sp. z o.o. sp.k.?
Zobacz opinie na temat firmy Eternis Sp. z o.o. sp.k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 36.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Eternis Sp. z o.o. sp.k.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 30, z czego 22 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Eternis Sp. z o.o. sp.k.?
Kandydaci do pracy w Eternis Sp. z o.o. sp.k. napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.