Eternis

4.3/5

• Praca jako kurier
  • Praca jako kierowca
  • Dlaczego praca z Eternis?
  • Kariera - pracownik biurowy

Praca jako kurier

Praca jako kierowca

Dlaczego praca z Eternis?

Kariera - pracownik biurowy

• Ciechanów

5. Opinie o Eternis Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o Eternis Warszawa

Nie przegap nowości o Eternis Sp. z o.o. sp.k.!

28.12.2022 14:08

Pracujesz w firmie Eternis Sp. z o.o. sp.k.? Jaką masz umowę?

02.01.2023 17:05

Rozpoczynając pracę na aplikacjach w Eternis jest kilka możliwości współpracy m.in.: • Umowa zlecenie (najkorzystniejsza dla studentów) • Umowa zlecenie + umowa najmu • Współpraca B2B (przy własnej działalności gospodarczej)

24.01.2023 13:31

Panie Kamilu, Umowy podpisywane są na czas nieokreślony z możliwością wypowiedzenia. Po więcej szczegółów zachęcam do kontaktu: telefonicznego (720-760-760), mailowego ([email protected]) lub facebook (https://www.facebook.com/eternis.polska).
    Mariusz11

24.01.2023 10:50

pomocni, pomoga zalozyc konto, dobiorą aplikacje, na ktorej mozna aktualnie zarobic najwiecej. polecam wspolprace.
    ALEX_23

18.01.2023 14:21

jestem zadowolony. fachowa pomoc w biurze i zdalnie, łatwa aplikacja Panel Eternis, która pokazuje ile łącznie zarobiłem na aplikacjach i ile dostanę na konto. pracuje jako kurier. Polecam partnera.
    Shogun

03.01.2023 14:31

Umowa zlecenie, 45-50 godzin tygodniowo, bez swojego samochodu. Ile realnie można wyciągnąć na przewozie osób? Ktoś pracował/pracuje i może się podzielić informacjami?
    Łukasz

08.12.2022 16:23

Ja ściągam aplikacje i pokazuje jakbym był w Angli i nikt nie jest w stanie pomóc.

12.12.2022 11:53

Panie Dawidzie, Eternis posiada wiele dróg kontaktu: infolinia, adres mailowy, facebook, telegram, (usunięte przez administratora) biuro stacjonarne. Jesteśmy dostępni 7 dni w tygodniu.
    Mateusz

28.11.2022 21:50

Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa finansowa ponieważ jeździłem kilka dni temu na aplikacji glovo w aplikacji mam zarobione pieniądze natomiast na stronie eternis moje saldo wskazuje zero. Jak to działa?
    Mateusz

29.11.2022 22:09

Próbowałem się skontaktować natomiast nikt nie odbiera telefonu a drogą mailową ciężko jest się porozumieć.

30.11.2022 08:18

Panie Mateuszu, Prosimy o podanie maila lub numeru telefonu, z którego się Pan kontaktował. Wszystko sprawdzimy w systemie.
    nick NICK

27.11.2022 22:31

wszystko jak należy. To moj tzreci partner. kasa na czas, wypozyczam u nich skuter i jestem zadowolony. Fajna aplikacja do rozliczen i podgladu wyplaty, dobry kontakt- w biurze miłe dziewczyny ktore chetnie pomagaja.
    Andrii Hontar

19.10.2022 14:36

Od kilku lat współpracuję z partnerem Eternis (kurier Uber Eats) Zmieniłem miejsce pracy z Warszawy na Toruń. Serdecznie dziękuję konsultantce Tetianie za jej profesjonalizm i zrozumienie sprawy! Bardzo dziękuję!!!
    NICK_87

19.10.2022 14:34

its my second partner. i can strongly reccomend. hight quality of customer department, everything clear

15.09.2022 17:53

Partner idealny dla kogoś kto chce pracować bez zakładania firmy. Jak najbardziej polecam ponieważ jest to firma która nie robi problemów z pomocą, wręcz przeciwnie pomagają przy założeniu konta i wszelkich innych formalnościach. Polecam ponieważ nie ma z nimi żadnych problemów. Zachęcam wszystkich do skorzystania z ich oferty ponieważ warto. Zero problemów z wypłatą wszystko na czas. Szefowa oddziału oraz osoby współpracujące jak naj ardziej pomocne w każdej sprawie.proponike 10 gwiazdek na 10.
    Kuba88

23.08.2022 16:36

polecam wspolprace z tym partnerem rozliczeniowym. pracuje jako kierowca na free now, mam swoje auto. Szybka pomoc przy stworzeniu konta, ekspresowa aktywacja, od A do Z pomoc przy wyrobieniu wypisu z licencji TAXI. Pracownicy mili, dobry kontakt. Za chwile przestaje jeździc na swoim (nie chce nabijać km) i przesiadam się na ich nową Toyotę, którą będe wypożyczac. POLECAM :)
    Derek 2004

09.06.2022 11:08

Chciałbym serdecznie podziękować za wspaniałe wsparcie w kwestii pracy dla pani Marzeny z firmy Eternis. Już po chwili wszystko było załatwione po mojej myśli
    rambo

20.07.2022 13:16

Chcesz zacząć u nich jeździć?

16.08.2022 09:19

Pani Marzeno, Rozpoczynając pracę na aplikacjach ma Pani kilka możliwości współpracy z nami m.in.: Umowa zlecenie (najkorzystniejsza dla studentów) Umowa zlecenie + umowa najmu Współpraca B2B (przy własnej działalności gospodarczej)
    Marcin_910

02.08.2022 16:26

Dziękuję za pomoc pracownikowi Eternis ktoremu udało się naprawić błędy w rejestracji wczesniejszego partnera. Konto wreszcie aktywne. Sprawnie, szybko i z zaangazowaniem. Wszystko zalatwione przez telefon bez wychodzenia z domu. Zdecydowanie bede Was polecał. Dzieki!
    Mikhail Ramanau

27.07.2022 10:50

Bardzo miły, ciepły zespół pracowników. Uprzejme i pełne szacunku podejście do kurierów i taksówkarzy. Chcę zwrócić uwagę na profesjonalizm pracowników. Polecam wszystkim
    Mikhail

27.07.2022 10:49

high-level work of legalization service. Everything is clear, quickly, assistance at every stage of cooperation. Thank you for your help Eternis!
    Eric

21.07.2022 18:55

thanks for help with legalization. everything is clear and went smoothly
    Radek 86

18.07.2022 23:18

Dziewczyny w biurze super pomocne , pracują szybko i sprawnie. Konto założone i aktywne tego samego dnia. Dzięki i pozdrawiam
    Vadym N.

01.07.2022 13:05

everything in one place. I applied for the legalization of work as a foreigner, I rented a car, and the employees helped with everything also with taxi docs. thanks !
    Mateo

01.04.2022 19:27

Słaba komunikacja? Mruki odbieraja telefon od niechcenia? Chyba Ci sie firmy pomyliły albo wspominasz jakas konkurencje Eternis. Pojdz sobie do tych "super" firm na E, N. czy innych driverow to zobaczysz dopiero co to znaczy SLABA KOMUNIKACJA :DDD polecam Eternis, ciesze sie, ze do was w koncu trafilem. Mucha nie siada. Pozdro Poznan!
    Mateo

12.04.2022 16:54

Jak jestes z branzy i jeździsz to wiesz o kogo chodzi:) podzwon sobie to sama zobaczysz
    Damian

03.07.2021 22:18

Od 6 Lat jestem rozliczany z Eternis Zdarzały się lekkie problemy, ale zawsze były szybko wyjaśnione ekspresowo. Ludzie złoto, wszystko dosłownie da się załatwić! Kasa zawsze na czas, nawet gdy jest problem z rozliczeniem firmy partnerskiej, wykładają z własnej kieszeni. Polecam
    Szofer

11.04.2022 08:52

Nie z własnej, a z Twojej. Skąd mają "swoją" kasę? :)
    Szofer

11.04.2022 10:41

Sugerujesz, że to banda złodziei działających wg zasady, że 1 milion trzeba zarobić szybko, a drugi uczciwie. Ciężki kaliber. Masz jakieś konkrety? Przy okazji sprosowanie - nie jestem pracownikiem, źle kliknąłem, jestem kandydatem.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eternis?

Kontakt - Eternis Sp. z o.o. sp.k.

Saska 9A 03-968 Warszawa

Branża główna: Przewóz osób
    Zofia

09.04.2022 15:09

BArdzo dobra, pomocna firma. Polecam wszystkim kierowcom
    Wojtek2001

02.03.2020 15:03

Słaba komunikacja. Jak problem brak reakcji i proszę zadzwonić jutro. Dzwonisz jutro nie odbierają o mające dupie Suport na bardzo niskim poziomie

16.02.2021 00:51

Przeciez to jakis (usunięte przez administratora) Sorry ale kto jak kto ale eternis ma obsluge mega dobra
    Rafal

22.03.2022 14:22

Kontakt to akurat super sprawa w Eternis
    Kierowca

12.08.2021 15:05

Nie polecam. Opinie pozytywne widać, ze sa dodawane przez szefa. Współpracowałem i tragedia. Kontakt praktycznie zerowy. Podzwoncie przed współpraca i zobaczycie sami ;) We Wrocławiu nie odbierają telefonów.... Jezeli szukacie partnera to na pewno nie ten. Poszukajcie u innych i wybierzcie tego gdzie jest dobry kontakt.
    Kier

29.09.2021 14:30

Przepraszam ale widać, że pisze to pracownik który ociepla wizerunek. Szkoda, ze ludzie za pieniądze sa zdolni kłamać. Zainteresowanych proszę sprawdźcie sami. Odzwania? Sami zadzwońcie w godzinach pracy to na 10 telefonów jakie wykonałem oddzwonił na 0.
    Angela

17.03.2022 15:19

Brak kontaktu z biurem, olewaja ludzi we Wroclawiu
    Никита Забродский

07.03.2022 12:49

Прекрасная работа , расчет ровно в срок, советую!
    Syed

04.03.2022 17:25

all clear. account set up quickly, transfers on time. I RECOMMEND ETERNIS if you want to become a driver or courier on mobile applications
    Piotrek

03.03.2022 16:29

Polecam. Od początku prosty i szybki temat: co zrobić by się podłączyć. Jakie dokumenty podpisac, pomoc przy rejestracji, dokładne odpowiedzi na moje pytania. Na plus. Fajnie ze odpisują w soboty i niedziele na facebooku
    Mirek

02.03.2022 11:08

Jestem ich kierowca. Kasa zawsze na czas,pomoc w biurze i telefonicznie. Wiadomo ze czasami musisz poczekac ale gdzie nie czekasz? idziesz do dobrej restauracji i musisz swoje wystac w kolejce. Tak to jest z najlepszymi. Chcialem napisac komentarz bo To co zrobili w zwiazku z syt. na Ukrainie- Eternis- SZACUN. Jestescie wielcy. Ciesze sie ze to moj partner. Konkurencja śpi albo wstawia posty o rekrutacji na kuriera kiedy na ukrianie taka tragedia..
    robert

17.02.2022 21:34

Jest czwartek nie ma kasy za przejazdy, nie odbierają telefonów
    Michal

20.02.2022 17:18

Głupoty gadasz. Jestem ich Kieorwca , było info na mailu na panelu i na Facebooku czym to jest spowodowane . Uber miał ogólnopolska awarie. Trąbili o tym tez wszyscy partnerzy
    Seweryn

16.02.2022 17:53

nie ma pieniędzy nie odbierają telefonów przelew maił być i nie ma za uber i bolt
    Stefan

08.02.2022 00:34

Ludzie jeśli chcecie pracować jako kierowca taxi z aplikacji to nie pakujcie się w żadne pośrednictwo, w żadnego partnera. Koszta wynajmu auta i obsługi Was zjedzą. Tylko jazda własnym autem może mieć jakikolwiek sens finansowy. Policzcie sobie na spokojnie ile Wam zostanie w kieszeni za te 240h/miesiąc. Przychód, obrót, dochód, netto, brutto, VAT?
    'Milek', Kraków

02.11.2020 12:36

Nie polecam. Od samego początku problemy z podłączeniem. Nic nie wyjaśniają i trzeba samemu o wszystko dopytywać. Okazuje się że trzeba uzbierać coś 207zl żeby wypłacili. Przychodzi wypłata (z kilkudniowym opóźnieniem, po kilku telefonach) i okazuje się że na koniec poza ustalona kwota rozliczenia odliczają jeszcze VAT (o czym w ogóle nie było mowy!). Zapewnienie było że odliczają tylko samą kwotę obsługi podpięcia (20zl w okresie tygodniowym). Polecam znaleźć innego partnera flotowego który odlicza jedynie koszt obsługi. Ja zmieniłem natychmiast i jest zadowolony z tego.
    Alex

14.12.2021 11:17

nie o to chodzi trzeba uzbierać minimum żeby dostać rozliczenie inaczej kasa przepada, trochę to nie uczciwe z ich strony
    Dedek

06.02.2022 13:28

tak to prawda kręcą cały czas cos, nie ma jasności w rozliczaniach i jeszcze zaczynają się spóźniać coś nie dobrego musi się tam dziać, przyszedłem do nich z ecoxpress tam firma nagle znikła z kasą kierowców, a wiem że własciele się przyjaźnią czy to przypadek że zaczynają się dziać podobne rzeczy co w ecoxpress, będzie kolejna afera
    Szymon

17.01.2022 14:17

Jakikolwiek kontakt oraz kompetencja pracowników na poziomie zerowym
    Olga

21.01.2022 13:26

Panie Szymonie, jesteśmy bardzo ciekawi Pana opinii. Prosimy o kontakt bezpośredni z nami poprzez wiadomość email- chętnie zweryfikujemy informacje, ponieważ wysoka jakość obsługi oraz indywidualne podejście do klienta to dla nas priorytet. Niestety trudno nam też w tym wypadku dojść do tego, czy opinia została wystawiona faktycznie przez naszego klienta.
    Rafał

20.01.2022 10:27

Ciężko się dodzwonić, oferta nie jasna, wygląda że wychodzi dużo opłat i się średnio ta jazda opłaca.
    Olga

21.01.2022 13:20

Panie Rafale, jako jedyny partner rozliczeniowy w Polsce dla naszych klientów posiadamy infolinię czynną aż 7 dni w tygodniu. Dodatkowo można skontaktować się z nami przez stronę www, fanpage na facebooku, maila, (usunięte przez administratora) Telegram lub przyjść osobiście do jednego z naszych biur stacjonarnych. Wszędzie komunikujemy się z klientami na bieżąco, a na nieodebrane telefony oddzwaniamy. Co do oferty- wszystko jest jasno opisane na stronie www w zakładce "Cennik" oraz "Praca" . Pracownicy chętnie odpowiadają również na wszelkie niejasności i pytania z nią związane. Zapraszamy na stronę: https://eternis.pl/ i do kontaktu z nami.

02.01.2022 12:53

Poszukuje obecnie pracy jako: Dostawca w mieście Wrocław. Czy wiecie coś na temat dostępnych ofert pracy?
    Robert

21.01.2022 12:52

Najlepiej skontaktuj się bezpośrednio z oddziałem we Wrocławiu. Z tego co wiem aktualnie rekrutują na Bolt Food, Uber Eats i Glovo. ul. Krzemieniecka 1 - piętro 2, 54-613 Wrocław +48 696 903 201 pon-pt 09:00-17:00
    Szymon

17.01.2022 14:18

Kompetencja pracowników na poziomie zerowym
    Ernest

16.01.2022 19:15

Jak dla mnie to wykorzystują biednych ludzi ja już więcej nie będę na pewno pracował niejasny system rozliczeń pobierane kwoty x koniec końców w kieszenie za moja ciężką pracę zostało niewiele, wszytko po otoczka duży partner bardzo polecany, kawka itp. wszytko ściema uważajcie

26.12.2021 13:12

Polecam
    Maciej

05.10.2021 20:32

Z czystym sumieniem polecam firmę Eternis za profesjonalizm czyste przejrzyste rozliczenia na czas zawsze w poniedziałek wypłata za miniony tydzień a pani Marzena pomocna w każdej sytuacji nawet odbiegające od jej kompetencji i o każdej porze na już. Ogólnie rzecz ujmując wielki pozytyw.

03.12.2021 15:16

Z doswiadczenie wiem, ze to jedna z nielicznych rzetelnych i najlepszych firm partnerskich.

26.12.2021 13:12

Bardzo konkretna i dobra firma
    Oleg

06.08.2021 13:55

Pomocni, dobry wrazenie!
    Lukasz

29.06.2021 16:36

Firma na pewno najlepsza i najwieksza na rynku. Legalny partner w odroznieniu od jakis firm krzakow czy firm ukrainskich

Zostaw merytoryczną opinię o Eternis Sp. z o.o. sp.k.