Eternis

4.3/5

• Praca jako kurier
  • Praca jako kierowca
  • Dlaczego praca z Eternis?
  • Kariera - pracownik biurowy

Praca jako kurier

Praca jako kierowca

Dlaczego praca z Eternis?

Kariera - pracownik biurowy

• Ciechanów

5. Opinie o Eternis Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o Eternis Warszawa

Nie przegap nowości o Eternis Sp. z o.o. sp.k.!

Kima Buzyla

18.10.2024 19:39

Pracuję jako kierowca taxi w firmie Eternis. Khrystyna i Kiryll, najlepsze pracowniki firmy , zawsze odpowiada na telefon i dają odpowiedzi na wszystkie pytanie , nawet jeżeli te pytanie nie stosuje się floty????????????????. Polecam
    Bingo 3

05.09.2024 12:51

Pracuje w Firmie na aplikacjach Uber ,Bolt Rozliczenia tak napisane że cięzko coś zrozumieć .Pomimo że zabierają prowizję co zrozumiałe to jeszcze zabierają 50 % stawki Vat co co jest chyba niezrozumiałe.Stanowczo odradzam współprace
    Kandydatka

02.07.2024 08:47

Droga Firmo, Na pracuj.pl pojawiła się Wasza oferta dla Specjalisty w obszarze HR. Z treści wynika, że szukacie doświadczonej osoby, natomiast stanowisko Specjalista skierowane jest raczej do juniora lub niewiele bardziej doświadczonych kandydatów. Szanse na przyciągnięcie doświadczonych osób są ograniczone. A szkoda, bo zadania wydają się ciekawe a Firma ma niezłe opinie. Pozdrawiam Kandydatka
    Tony

23.12.2022 18:07

Jaką umowę podpisujecie z obcokrajowcami?

13.03.2023 10:30

Dzień dobry Panie Władku, Z każdym klientem podpisujemy umowę. Nie ma możliwości podjęcia pracy bez posiadania umowy.
    Eco kara

22.06.2024 20:31

Umowa dla każdego aby było legal dla nich to najlepiej śmieciówka i (usunięte przez administratora)o mozesz z tym zrobić, zawsze ty jesteś winny.
    Samuel

10.05.2024 17:20

Nie rozumiem dlaczego zabieracie napiwki od kuriera.????.. To on jest zmęczonej i rowerem jeździ do klienta z uśmiechem
    Gośka

17.04.2024 19:36

A propos organizacji pracy własnej wspomnianej w ofercie Specjalista/-ka ds. leasingu i ubezpieczeń, czy firma ma jakąś przestrzeń coworkingowa? W domu niestety nie mam miejsca na robienie sobie biura.

22.04.2024 19:16

Dzień dobry, Jak najbardziej. Zapewniamy miejsce w naszym biurze :)
    rrrr

01.05.2024 13:57

tak, masz miejsce coworkingowe w bardzo prestizowym domku jednorodzinnym na pradze. Serdecznie polecam!
    Agatka

01.05.2024 18:54

Rozglądam się za pracą biurową, a rzuciło mi się w oko, że jakiś czas temu szukali. Jednak wymienili tam różne opcje co do formy współpracy, jest i b2b, zlecenie, i jeszcze jakieś inne. To mnie zastanowiło czy w ogóle jest możliwość otrzymania umowy o pracę na czas nieokreślony w firmie? Jak to wygląda?

06.05.2024 11:18

Dzień dobry Pani Agato, Jak najbardziej jest możliwość otrzymania umowy o pracę na czas nieokreślony. Więcej szczegółów w procesie rekrutacyjnym, zapraszamy do założenia swojego CV :)

10.03.2024 00:29

Nie napisali w sumie, na jakie zarobki może liczyć Specjalistka ds. obsługi klienta w tym ogłoszeniu, ciekawi mnie, czemu firma nie podaje widełek od razu, żeby było wszystko wiadomo. Ciekawe, czy chociaż na początku rekrutacji informują czy na koniec to zostawiaja?
    ktos

01.05.2024 13:59

Placa bardzo malo, poza tym nie daja nawet umowy o prace. Proces rekrutacyjny zlozony, skladajacy sie z kilku etapow, jakby rekrutowali co najmniej do google. A tak naprawde jest to nikomu nieznana firma, do ktorej ciezko kogokolwiek zachecic, oprocz przybyszy ze wschodu.
    Oleksandr

17.04.2024 12:40

Это одно из лучших обслуживаний! Консультант Лобова, забыл имя к сожалению, очень компетентный и отзывчивый! Именно это все повлияло на мой выбор- начинаю собирать документы и трудоустраиваться!
    Hanna

30.03.2024 19:54

Cześć, mam takie pytanie, bo nie pracowałam wcześniej zdalnie, a tu jest podana hybryda docelowo, w przypadku Social Media Managera jak wygląda komunikacja z zespołem? Jest jakaś platforma? Ciekawe, jaki trzeba mieć sprzęt do tego.

02.04.2024 11:33

Cześć! Serdecznie zapraszamy do przesłania CV. Szczegółowe informacje dotyczące zatrudnienia i pracy będą udzielane podczas procesu rekrutacyjnego.
    Kasia

27.02.2024 21:41

Najlepsza firma, pieniadze zawsze na czas, profesjonalna pomoc Pani Martyny ????

30.01.2024 09:04

W sieci pojawiła się oferta pracy na stanowisko recepcjonistki/sekretarki. W ogłoszeniu napisano, że możliwa jest umowa o pracę bądź zlecenie. Czy to kandydat może zadecydować, na jakiej umowie chce być zatrudniony? Czy jest jakaś inna zależność? Widzę, że firma dofinansowuje zajęcia sportowe oraz naukę języków. W jakiej wysokości jest to dofinansowanie? :) Będę tu aplikować, więc jeśli możecie, dajcie znać.

30.01.2024 11:12

Dzień dobry! Kandydat ma możliwość wyboru formy zatrudnienia. Jeśli chodzi o korzyści, serdecznie zapraszamy do przesłania CV. Szczegółowe informacje dotyczące dodatkowych świadczeń będą udzielane podczas procesu rekrutacyjnego.

22.02.2024 09:16

Pani Małgorzato, to również zależy od statusu danej osoby. Czy jest studentem czy nie jest. Tak jak napisaliśmy wcześniej serdecznie zapraszamy do przesłania CV, a szczegółowe informacje będą udzielane podczas procesu rekrutacyjnego :)
    Kamil

24.05.2022 13:03

Jestem zadowolony ze współpracy (3 tydzień). Pieniądze na czas, dobry kontakt, pomoc przy założeniu konta. Pozdrawiam dziewczyny z biura!
    Dyzio

13.12.2023 16:29

Kurde pracuje od 10 dni a dostałem tylko 350zł 2przelewybibzaczynam się niepokoić, bo władował kupę hajsu na auto
    yan

29.11.2023 12:31

Pracuję jako kurier dorywczo już ponad 6 miesiecy. Od początku moim partnerem jest Eternis i Nie chcialbym zmienić ich na żadną inną firmę. dbają o terminowe wypłaty wynagrodzeń, nigdy się nie spóźnili z wypłatą co jest dla mnie wazne, biuro na miejscu w przypadku problemow czy pytan i super mily zespol. pozdrawiam Pania Asie z Poznania.
    Lelek8700

27.11.2023 11:25

fajna praca (kurier). partner rzetelny i pomocny. pracowałem na swoim rowerze w wakacje, teraz na zimę przesiadam się na ich skuter.
    Max

16.11.2023 17:59

Здравствуйте, давно хочу написать этот отзыв. Вообщем меня очень восхитила работа одной девушки в колл. центре фирмы этернис. И имя её Татьяна, как я понимаю из Варшавы. Всегда когда звоню рад попасть к ней, или просто прошу переключить меня на Татьяну. Есть разные работники в колл. центре но именно она всегда очень детально и конкретно понимает что хочет клиент. Ей никогда не нужно объяснять больше пары секунд, так ещё и помимо этого она ещё всегда предложит наилучшие варианты выхода из ситуации которых сам бы даже не предположил. Уверен это её личная особенность. С её головой нужно не на звонки отвечать, а занимать более высшую должность и получать сумму покрупнее, как бы не было не выгодно терять такого понимающего сотрудника колл центра(я обращаюсь раз в неделю) она заслуживает должность как минимум управляющего колл центром Ещё выделю Диану, она тоже успешно не отстаёт от Татьяны. И спасибо отделу розличень за ПОСТОЯННЫЕ залички и своевременные выплаты Благодарю девушек с аренды скутеров и Адама, тоже все ???? Ну а остальные в колл центре, кто-то не представится, кто-то вопрос решает долго, забывая и с запозданиями, кто-то не понимает что от него хотят. Но всё равно почти со всеми можно договорится так что в целом я более чем доволен
    Helios

09.11.2023 18:45

Jako partner ok. Ale nie polecam wynajmować skutery, błądzi w rozliczeniu za skuter zawsze. Nikt nic nie odpowiada.

10.11.2023 10:30

Dzień dobry Panie Helios, Na jaki numer Pan się kontaktował? Chętnie wyjaśnimy tą sprawę.
    Stanley

24.07.2023 19:55

Jaka jest minimalna kwota wynagrodzenia którą przelewacie na konto?
    Tomasz Piotr

03.06.2023 06:47

Warszawa - dziękuję Pani z pokoju 1 stanowisko 3 za wszechstronną pomoc.
    Damian-00

01.06.2023 18:26

biuro i obsługa w Białymstoku perfect! Na infolinii też szybki kontakt i sprawne rozwiązanie problemu. POLECAM.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eternis?

Kontakt - Eternis Sp. z o.o. sp.k.

Saska 9A 03-968 Warszawa

Branża główna: Przewóz osób
    Aliaksei

05.05.2023 10:20

pracuję w eternis od prawie roku i chcę podziękować specialista Obsługi Klienta Tetianie Maliarenko. bardzo wrażliwy pracownik, zawsze zrozumie każdą kwestię i zrobi wszystko, aby ją rozwiązać.
    Anna

30.03.2023 10:50

Mój narzeczony chciałby być dostawcą Glovo. Czy musi mieć do tego samochód, czy wystarczy rower lub skuter? W jakich godzinach musiałby być dostępny?

30.03.2023 11:11

Dzień dobry Pani Anno, W aplikacji Glovo istnieje wiele możliwości, można dostarczać rowerem, skuterem, autem, a nawet pieszo (TOP 6 miast). Natomiast jeśli chodzi o godziny, wszystko zależy od chęci i możliwości- grafik jest elastyczny więc to kurier wybiera jak i kiedy chce pracować.
    Michu90

20.04.2023 16:50

Maja na wynajem skutery, auta, wszystko masz na stronie eternis.pl. Ja pracuje na ich skuterze w wawie. Stawki zmienne. wszystko zalezy od godzin, pogody czy tego co sie dzieje aktualnie na miescie.
    Artur

20.04.2023 16:47

Najlepszy partner w Poznaniu, nie ma chyba lepszego. Osoby współpracujące z szefowa jak najbardziej pomocne w każdej sprawie. Zero problemów. 10 gwiazdek na 10.
    Natalia

10.03.2023 10:45

Serdecznie dziękuję Pani Innie Lobova za profesjonalną obsługę i miły kontakt. Polecam współpracę z Eternis.
    Katarzyna

20.02.2023 18:24

Bardzo dziękuję firmie Eternis za najlepszych pracowników , współpracowałam z Paną Inną która pomogła mi założyć aplikacje Bolt Food , zawsze odzwania i pomoga mi że wszystkimi problemami ! Pani Inno jest najlepsza . Pozdrawiam Katarzyna
    Lina

02.11.2022 15:01

bardzo pomocny zespół. Wszystko załatwione jak należy- rozpoczęcie pracy na następny dzien, plecak wydany, pomoc w uzupełnieniu umowy, szybki i sprawny kontakt. polecam!

05.02.2023 19:52

Dzień dobry Pani Mario, Rozpoczynając pracę na aplikacjach w Eternis jest kilka możliwości współpracy m.in.: • Umowa zlecenie (najkorzystniejsza dla studentów) • Umowa zlecenie + umowa najmu • Współpraca B2B (przy własnej działalności gospodarczej)

20.02.2023 11:51

Dzień dobry Pani Marzeno, Jak najbardziej, dobierzemy umowę według Pani statusu i potrzeb. Zachęcamy do kontaktu telefonicznego (720-760-760) lub mailowego ([email protected]).
    Sofia

20.02.2023 09:25

Chciałabym podziękować Pani Innie Lobova za bardzo organizowaną i profesjonalną pracę i pomoc. Polecam Eternis!
    Nati

17.02.2023 12:23

Bardzo dziękuję Panie Innie za pomoc w założeniu aplikacji Wolt , pracuje jako kurier i zawsze mi pomaga Inna , odpowiada na wszystkie moi pytania profesjonalnie , bardzo dziękuję Pani Inno ! Polecam Eternis jako PARTNERA!
    Łukasz

16.02.2023 15:58

Bardzo solidna firma, wszystko dopracowane, przelew zawsze na czas!
    Miła

16.02.2023 09:49

Chciałbym podziękować za profesjonalną pomoc waszej pracownicy, miła obsługa i pozytywny nastrój na cały dzień .Inna Lobova -jesteś super???? pozdrawiam
    Katrina

16.02.2023 08:12

Bardzo dziekuje P.Inna Lobova!Очень компетентный специалист,помогла во всем разобраться.Рекомендую
    Mark

15.02.2023 21:39

Super profesionalna obsługa, wszystko jasne i szybko, możliwość niezwłocznego rozpoczęcia pracy. Niezbędne informacje w jednym miescu. Niezwykle pomocna w założeniu profilu dla mnie była bardzo przyjemna i kompetentna pani Inna Lobova. Polecam!
    Tetiana Pogorelova

15.02.2023 21:20

Bardzo dziękuję Pani INNA LOBOVA, była miła profesjonalnie i pomogła mi z zainstalowaniem UBERA na telefon.
    ReMig

15.02.2023 21:17

P.Inna Lobov to bardzo profesjonalna, rzetelna i przemiła osoba. Polecam współpracę.
    ELİK

15.02.2023 20:27

Благодарю Инну Лобову в профессионализме,в внимательности,за хорошую работу.Она лучше всех в своей работе в фирме ETERNIS.
    Inna Aliakhnovich

15.02.2023 20:25

Хочу выразить огромную благодарность компании Eternis и непосредственно самому компетентному и лучшему сотруднику Инне Лобовой, которая всегда находила все ответы на мои вопросы. Огромное спасибо
    Katarzyna

15.02.2023 20:22

Polecam firmę, dobra współpraca. Pani Inna Lobova bardzo miła i kompetenta osóba.
    Jakub

15.02.2023 20:02

Bardzo dziękuje Pani Innie za profesjonalną pomoc w założeniu aplikacji Bolt Food. Wszystko przeszło bardzo szybko i bez żadnych sprzeczności.
    Jan

15.02.2023 19:58

Inna Lobova specjalista w dziale sprzedaży pomogłem mi w założeniu konta na uberze o wszystko wytłumaczyła.
    Mirek_00

06.02.2023 12:35

Polecam innym kierowcom współprace z Eternis.

07.02.2023 17:06

Dzień dobry Panie Marcinie, Oczywiście istnieje taka możliwość, zachęcamy po więcej informacji do kontaktu telefonicznego 720-760-760, mailowego [email protected] lub na facebook https://www.facebook.com/eternis.polska.

Zostaw merytoryczną opinię o Eternis Sp. z o.o. sp.k.