AMLUX Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o AMLUX Sp. z o.o.

......... 2015-10-15 21:50:12
WITAM JAK KTOŚ NAPISAŁ AMLUX NIE DA ZAROBIĆ I W TE 1600,00 ZŁOTYCH NIE UWIERZĘ- TRZĘSĄC WDZIĘKAMI MOŻNA SOBIE DO PENSYJKI DOROBIĆ ZWŁASZCZA ŻE W TEJ FIRMIE W KTÓREJ PODWYKONAWCĄ JEST AMLUX PRACUJE OKOŁO 1000 CHŁOPÓW
rysio 2015-10-16 21:24:05
Znowu coś obiecują po nowym roku znowu pewnie nas oszukają no bo jak im wierzyć skoro juź nie raz oszukali .Ania fajna pracownica z kadr odeszła , zawsze wszystko wytłumaczyła z kim ja wszystko teraz wyjaśnie .
Jan 2015-10-20 20:33:49
Zobacz kto jest jej właścicielem ona będzie długo istniała
4
x 2015-10-23 22:03:40
Kto jest właścicielem amluxu?
do judyta 2015-10-24 21:55:52
Kierownik juź godziń ci nie doliczy ma nową młodszą do doliczania . Wywali cie z roboty jak bedziesz gadała .warto było ?.Teraz tylko spowiedz ci została.
3
Pracownik 2015-10-27 14:01:01
Na Galerii Copernicus w Toruniu stawka zawsze była 6zł na godzinę i to właśnie Kierownik Marek polecił stawkę 6,50 dla pracowników wykazujących się dobrą pracą.
Na Copernicusie w Toruniu są osoby, które opuściły się w wykonywaniu obowiązków i dlatego wróciły do pierwotnej stawki.
1
lublin 2015-10-27 22:16:05
slyszalam ze tak samo bendzie na feliciti w lublinie. Stawka to 6 zł, ale nie ktorzy maja po 6.5, 7.5 i nawet po 9 zł na godzine, a nowy kierownik tym ktorzy nie robia dobrze ma ucinac stawke na 6 zł. my wszystkie pracujemy bardzo dobrze, dlaczego teraz nowy kierownik wymaga od nas tak duzo? kaze nam czyscic schody ruchomę, albo odkurzac dywaniki w wejsciach, kiedys bylo lepiej bo kierowniczka nie kazala tego robic.. trzeba sobie roboty szukac, bo przyszedl nowy i sie na nas uwzial-dodaje nam tylko roboty. Kolega jezdzil wózkiem myjacym to go wyslal na zwolnienie lekarskie bo powiedzial ze on nie umie jezdzic.. a najgorsze jest to ze kaze nam chodzic z wozkami takimi duzymi wszendzie bo mowi ze wtedy kazda ma wszystko blisko siebie..

ale byla kierowniczka mowila ze nowy kierownik ma znajomosci w warszawie i jak odszedl z plazy to to wsadzili go na feliciti a ona jest do zwolnienia chociaz byla bardzo dobra..
kazik z Warszawy 2015-10-31 08:38:48
Wiesz Zenek twòj dyrektor z Warszawy wrócił do pracy w Amlux to i obiekty wrócą.
1
baska 2015-10-31 08:46:23
WASZA ROBOTA DOBIEGA KOŃCA .LUBLIN ZAMKNĄĆ ODDZIAŁ TYLKO NOWY KIEROWNIK W FECILITY DOSTANIE ANGAŹ W NAŁĘCZOWIE BO TU TYLKO TO IM ZOSTANIE.
kontakt 728136159 2015-10-31 09:13:04
Praca od zaraz.Umowa na stałe! Pilnie 15 osób.Zadzwiń.
1
edek 2015-11-06 21:51:37
W Radomiu też podobnie wyzucajaz ze SŁonecznej a kierownika przeniosą na Selgrosa
lublin 2015-11-10 12:57:40
W Lublinie od nowego roku tez nie będzie nic. Żadnego dużego obiektu, same banki zostaną i tyle... będziemy szukaly sobie pracy...
3
frik 2015-11-11 21:01:34
możliwe że w warszawie daja 10 zl, przeciez to lepszy stan, tam wszystko jest drogie, mieszkania drogie, zycie drogie, a w takim bialymstoku, rzeszowie, lublinie, opolu, katowicach to wszystko ludzie maja za darmo i moga miec 5 albo 6 zł na godzinę... warszawa jest naj lepsza , tam moga ludzie zarabiac dwa razy tyle niz w innych miejscach Polski...
zorientowany 2015-11-13 18:21:45
Amlux oferuje szkolenie dla sprzątaczek ? Chyba z osługi wkręcania kija do szczotki...
5
kamil 2015-11-17 18:18:49
Tak, nie ma problemu - dają umowę o pracę każdemu kto chce. Jakbyś chciała umowę zlecenie to będą Cię prosić żebyś podpisala umowę o prace. Pod tym względem firma jest naprawdę dobra.
vincent 2015-11-17 20:20:11
A co do wlascicieli firmy to wiem z nieoficjalnych źródeł, że zapadli w sen zimowy. Gorzej będzie jak na wiosnę sie obudzą i zapytają " a gdzie Amlux?", a wtedy dyrektor-syndyk odpowie " amba fatima - bylo i ni ma " :)
3
xxx 2015-11-17 22:53:53
bzdura nie daja żadnej umowy o prace chyba że masz 2 grupe.
1
interesant 2015-11-18 09:56:53
A może inną formę zatrudnienia?c.Ktoś cos wie?
tralalala 2015-11-18 12:15:31
nie nie mówcie, że nie wiecie, że to Carrefour tak mało godzin daje, mało płaci i dlatego akceptują ten syf... ale to wszystkie carrefury mają taka politykę
iza do zorientowanego 2015-11-26 21:12:50
JAK JESTEŚ TAK ZORIENTOWANY TO POWIEDZ JAKIE NOWE UMOWY PODPISAŁ AMLUX .
kil bil 2015-11-27 15:42:13
Jakie? Żadne :-)
....... 2015-11-27 20:05:03
podpsali na Braniborskiej ale bardzo wymagający klient wiec długo tam nie bedą ,pracowałem firmie która tam jest do końca miesiąca.
zabcia 83 2015-11-30 11:38:07
Ja pracuje q firmie od wrzesnia i na wyplaty nie narzekam ..ale gdy moje dziecko zachorowalo i musiałam zostac w domu to pojawil sie problem z moja pan inspektor .zapropno2ala nawet zebym 5letnie dZiecko samo w domu zostawila na 2 godz.albo sama zastepstwp szukała
2
xy 2015-12-28 12:14:25
A czy ktoś słyszał o zmianach stawek do dołu?
Zbyszek z Arkadii 2016-01-02 12:29:17
wszystkiego dobrego w nowym roku życzy Wam wszystkim pracownik .jestem bardzo zadowolony ze swojego kierownika .Jest dla nas jak matka zwolnić nie pozwoli w grafikach można sie wymieniać z koleżankami . Zimy nie ma wiec siedzimy w środku i myślimy jak komu pomoc.Moja maszyna sie nie psuje to i pani kierownik sie nie denerwuje. Czasami sobie dorobię na zastępstwach u kolegów na innych obiektach . Żona zadowolona bo pensja dobra za 300 godzin to musi być zadowolona. Tylko dzieciaki czasem narzekają ,ze z tata mało w Polkę grają. Reasumując jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] duża buźka i pracujcie.
1
zenek 2016-01-05 22:06:13
czy ty wiesz kto yo jest koordynator utrzymania czystosci i czym sie zajmuje ?
1
dzinak 2016-01-07 11:41:56
Nie gadaj że to stanowisko na zwykłego sprzątacza bo padnę ze śmiechu. Czy naprawdę niektóre proste stanowiska muszą być przez nich tak wyniośle określane ?
Wacek z Torunia 2016-01-20 19:54:45
mam prace jestem ubezpieczony i z amluxa zadowolony. Całuje wszystkie dziewczyny , które były na szkoleniu. Za rok tez będzie super. Wszystkie mocno ściskam
sratata 2016-02-01 23:19:52
W jakim sensie Jowita? Uważasz że to prestiżowa posada w tej firmie?
Antek 2016-02-07 16:36:20
Dlaczego odszedł Jurek O kierownik ,który był w Reducie ?
lewy 2016-03-05 08:46:30
Władek gratuluje Ci
pr 2016-03-16 06:45:35
Gdzie te 11 zł
lol 2016-03-17 18:43:27
No Co Wy gadacie. Amlux to już płaci po 15 netto. Naprawde poprawiło sie odkąd jest nowy zarząd.
3
Wojciech 87 2016-03-29 21:55:53
Pracowalem u nich, niestety wszystkie negatywne opinie sie potwierdzaja. Pracowalem jako inspektor, dlatego wiem jak to dziala od tej strony. (usunięte przez administratora) Ja bym radzil omijac ta firme.
9
Jan 2016-03-31 20:36:19
To jak pracowałeś jako inspektor to ile zarabiales jak tak jest źle
jola 2016-06-03 20:23:23
We Wrocławiu firma nie ma dyrektora regionalnego, najdłużej pracujący koordynator ma kilka miesięcy stażu, pracownicy nie otrzymują pensji, kontrakty po kolei odchodzą do innych firm.(usunięte przez administratora) Poza sekretarką już nikt nie odbiera telefonów. Nie ma komu , czym i po co pracować. Jak tam się mają sprawy Amluxa w innych rejonach ?
8
sprzataczka 2016-06-19 21:30:02
pracę w firmie od tego roku i na poczatku bylproblem ze stawka za wynagrodzenie ale zawsze NA CZAS wplywa wyplata, umowa zlecenie, skladni do ZUSu odprowadzaj
1
pracownicy 2016-06-29 08:27:38
za cały etat płacą 5- 6 zł x 168= ok 1000 zł a na 1/2 tyle to super tylko gdzie
Rob 2016-07-01 22:35:47
Praca jak wszędzie, gdzie wszystko zależy od ludzi i klienta
cziks 2016-07-29 13:03:57
A jak jest we Wrocławiu ? Warto się przyjąć ?? Kierownicy, pracownicy ok ?
ka 2016-08-21 11:59:39
a to musisz jak rozumieć podpisać jakiś aneks o obniżenie?
Afro 2016-09-12 00:54:05
Pracuje w tej firmie od lutego i jestem bardzo zadowolona. P.Kamil S. Kordynator bardzo sypatyczna osoba, uczciwa wobec pracowników zawsze gdy pojawia się problem można się dogadać . Wypłatę wypłacają na czas zawsze zgodna z wcześniejszymi ustaleniami, środki czystości przychodzą na czas i są uczciwi wonec swoich pracowników. Mega pozytyw dla tej firmy.
ps: Pozdrawiam wszystkich którzy mają odmienne zdanie na temat tej firmy, ale Ja nic złego nie powiem bo to by było kłamstwo.
1
Marek 2016-09-13 05:31:16
Firma spoko można normalnie pracować kasa dobra i na czas pracuję już dwa lata i jest ok
modest 2016-09-15 06:58:08
kiedy sa te wypłaty!!!!?
ala 2016-10-02 14:46:31
a oni teraz otworyzli jakis nowy oddział, że tak wiele osob rekrutują? czy to rotacja wsrod pracownikó?
1
GRUBY 2016-10-05 21:36:44
kiedy są wypłaty w firmie? ja pracuję od początku września i jeszcze nie widziałem pieniędzy. coś mówili że około 20tego.
Gadaj 2016-10-12 14:40:04
W tym momencie jeśli mówimy o Amlux to sprawa wydaje mi się prosta - przyjmują do praktycznie całej polski, co ciekawe potrzebują tylu osób, że szukają tez osoby na stanowisko rekruterów, wydaje mi się to słuszne
Rikit 2016-11-02 22:48:39
Solid security ;)
Marek 2016-11-06 07:00:23
Amlux jest ok☺zobaczcie jak jest w innych firmach np.Inwemer ja pracuję juz trzy lata i jest spoko wypłata na czas i jak się pracuje uczciwie to jest ok
Elzbieta 2016-11-08 12:13:57
Jednym slowem nie polecam tam pracy, ludziom bez grupy...
3
Zostaw swoją opinię o AMLUX Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AMLUX Sp. z o.o.