AMLUX Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o AMLUX Sp. z o.o.

kontakt 728136159 2015-10-31 09:13
Praca od zaraz.Umowa na stałe! Pilnie 15 osób.Zadzwiń.
3
edek 2015-11-06 21:51
W Radomiu też podobnie wyzucajaz ze SŁonecznej a kierownika przeniosą na Selgrosa
1
lublin 2015-11-10 12:57
W Lublinie od nowego roku tez nie będzie nic. Żadnego dużego obiektu, same banki zostaną i tyle... będziemy szukaly sobie pracy...
3
frik 2015-11-11 21:01
możliwe że w warszawie daja 10 zl, przeciez to lepszy stan, tam wszystko jest drogie, mieszkania drogie, zycie drogie, a w takim bialymstoku, rzeszowie, lublinie, opolu, katowicach to wszystko ludzie maja za darmo i moga miec 5 albo 6 zł na godzinę... warszawa jest naj lepsza , tam moga ludzie zarabiac dwa razy tyle niz w innych miejscach Polski...
1
zorientowany 2015-11-13 18:21
Amlux oferuje szkolenie dla sprzątaczek ? Chyba z osługi wkręcania kija do szczotki...
8
kamil 2015-11-17 18:18
Tak, nie ma problemu - dają umowę o pracę każdemu kto chce. Jakbyś chciała umowę zlecenie to będą Cię prosić żebyś podpisala umowę o prace. Pod tym względem firma jest naprawdę dobra.
vincent 2015-11-17 20:20
A co do wlascicieli firmy to wiem z nieoficjalnych źródeł, że zapadli w sen zimowy. Gorzej będzie jak na wiosnę sie obudzą i zapytają " a gdzie Amlux?", a wtedy dyrektor-syndyk odpowie " amba fatima - bylo i ni ma " :)
5
xxx 2015-11-17 22:53
bzdura nie daja żadnej umowy o prace chyba że masz 2 grupe.
3
interesant 2015-11-18 09:56
A może inną formę zatrudnienia?c.Ktoś cos wie?
tralalala 2015-11-18 12:15
nie nie mówcie, że nie wiecie, że to Carrefour tak mało godzin daje, mało płaci i dlatego akceptują ten syf... ale to wszystkie carrefury mają taka politykę
iza do zorientowanego 2015-11-26 21:12
JAK JESTEŚ TAK ZORIENTOWANY TO POWIEDZ JAKIE NOWE UMOWY PODPISAŁ AMLUX .
kil bil 2015-11-27 15:42
Jakie? Żadne :-)
....... 2015-11-27 20:05
podpsali na Braniborskiej ale bardzo wymagający klient wiec długo tam nie bedą ,pracowałem firmie która tam jest do końca miesiąca.
zabcia 83 2015-11-30 11:38
Ja pracuje q firmie od wrzesnia i na wyplaty nie narzekam ..ale gdy moje dziecko zachorowalo i musiałam zostac w domu to pojawil sie problem z moja pan inspektor .zapropno2ala nawet zebym 5letnie dZiecko samo w domu zostawila na 2 godz.albo sama zastepstwp szukała
2
xy 2015-12-28 12:14
A czy ktoś słyszał o zmianach stawek do dołu?
Zbyszek z Arkadii 2016-01-02 12:29
wszystkiego dobrego w nowym roku życzy Wam wszystkim pracownik .jestem bardzo zadowolony ze swojego kierownika .Jest dla nas jak matka zwolnić nie pozwoli w grafikach można sie wymieniać z koleżankami . Zimy nie ma wiec siedzimy w środku i myślimy jak komu pomoc.Moja maszyna sie nie psuje to i pani kierownik sie nie denerwuje. Czasami sobie dorobię na zastępstwach u kolegów na innych obiektach . Żona zadowolona bo pensja dobra za 300 godzin to musi być zadowolona. Tylko dzieciaki czasem narzekają ,ze z tata mało w Polkę grają. Reasumując jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] duża buźka i pracujcie.
1
zenek 2016-01-05 22:06
czy ty wiesz kto yo jest koordynator utrzymania czystosci i czym sie zajmuje ?
3
dzinak 2016-01-07 11:41
Nie gadaj że to stanowisko na zwykłego sprzątacza bo padnę ze śmiechu. Czy naprawdę niektóre proste stanowiska muszą być przez nich tak wyniośle określane ?
Wacek z Torunia 2016-01-20 19:54
mam prace jestem ubezpieczony i z amluxa zadowolony. Całuje wszystkie dziewczyny , które były na szkoleniu. Za rok tez będzie super. Wszystkie mocno ściskam
sratata 2016-02-01 23:19
W jakim sensie Jowita? Uważasz że to prestiżowa posada w tej firmie?
Antek 2016-02-07 16:36
Dlaczego odszedł Jurek O kierownik ,który był w Reducie ?
lewy 2016-03-05 08:46
Władek gratuluje Ci
pr 2016-03-16 06:45
Gdzie te 11 zł
1
lol 2016-03-17 18:43
No Co Wy gadacie. Amlux to już płaci po 15 netto. Naprawde poprawiło sie odkąd jest nowy zarząd.
6
nicola 2016-03-23 10:01
niema zadnych szans oumowe o prace tylko jak sie ma grupe
Wojciech 87 2016-03-29 21:55
Pracowalem u nich, niestety wszystkie negatywne opinie sie potwierdzaja. Pracowalem jako inspektor, dlatego wiem jak to dziala od tej strony. (usunięte przez administratora) Ja bym radzil omijac ta firme.
15
Jan 2016-03-31 20:36
To jak pracowałeś jako inspektor to ile zarabiales jak tak jest źle
jola 2016-06-03 20:23
We Wrocławiu firma nie ma dyrektora regionalnego, najdłużej pracujący koordynator ma kilka miesięcy stażu, pracownicy nie otrzymują pensji, kontrakty po kolei odchodzą do innych firm.(usunięte przez administratora) Poza sekretarką już nikt nie odbiera telefonów. Nie ma komu , czym i po co pracować. Jak tam się mają sprawy Amluxa w innych rejonach ?
10
sprzataczka 2016-06-19 21:30
pracę w firmie od tego roku i na poczatku bylproblem ze stawka za wynagrodzenie ale zawsze NA CZAS wplywa wyplata, umowa zlecenie, skladni do ZUSu odprowadzaj
2
pracownicy 2016-06-29 08:27
za cały etat płacą 5- 6 zł x 168= ok 1000 zł a na 1/2 tyle to super tylko gdzie
Rob 2016-07-01 22:35
Praca jak wszędzie, gdzie wszystko zależy od ludzi i klienta
1
Jaś 2016-07-11 11:20
ODRADZAM
3
cziks 2016-07-29 13:03
A jak jest we Wrocławiu ? Warto się przyjąć ?? Kierownicy, pracownicy ok ?
1
ka 2016-08-21 11:59
a to musisz jak rozumieć podpisać jakiś aneks o obniżenie?
Afro 2016-09-12 00:54
Pracuje w tej firmie od lutego i jestem bardzo zadowolona. P.Kamil S. Kordynator bardzo sypatyczna osoba, uczciwa wobec pracowników zawsze gdy pojawia się problem można się dogadać . Wypłatę wypłacają na czas zawsze zgodna z wcześniejszymi ustaleniami, środki czystości przychodzą na czas i są uczciwi wonec swoich pracowników. Mega pozytyw dla tej firmy.
ps: Pozdrawiam wszystkich którzy mają odmienne zdanie na temat tej firmy, ale Ja nic złego nie powiem bo to by było kłamstwo.
3
Marek 2016-09-13 05:31
Firma spoko można normalnie pracować kasa dobra i na czas pracuję już dwa lata i jest ok
modest 2016-09-15 06:58
kiedy sa te wypłaty!!!!?
ala 2016-10-02 14:46
a oni teraz otworyzli jakis nowy oddział, że tak wiele osob rekrutują? czy to rotacja wsrod pracownikó?
2
GRUBY 2016-10-05 21:36
kiedy są wypłaty w firmie? ja pracuję od początku września i jeszcze nie widziałem pieniędzy. coś mówili że około 20tego.
Gadaj 2016-10-12 14:40
W tym momencie jeśli mówimy o Amlux to sprawa wydaje mi się prosta - przyjmują do praktycznie całej polski, co ciekawe potrzebują tylu osób, że szukają tez osoby na stanowisko rekruterów, wydaje mi się to słuszne
Rikit 2016-11-02 22:48
Solid security ;)
1
Marek 2016-11-06 07:00
Amlux jest ok☺zobaczcie jak jest w innych firmach np.Inwemer ja pracuję juz trzy lata i jest spoko wypłata na czas i jak się pracuje uczciwie to jest ok
2
Elzbieta 2016-11-08 12:13
Jednym slowem nie polecam tam pracy, ludziom bez grupy...
12
Jola 2016-12-10 07:22
Ja Ci się nie chce pracować to będziesz wszędzie narzekać
4
Mika 2017-02-18 19:28
Jakoś mi nie zaproponowali umowy o pracę tylko zlecenie.
Aneta 2017-03-13 13:23
@Mika zdecydowałeś się na przyjęcie oferty? Chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich wrażeń z rozmowy kwalifikacyjnej i proponowanych warunków zatrudnienia. Na jakie stanowisko aplikowałeś?
pr 2017-03-15 13:12
Czy amlux przegrał przetarg w mostostalu siedlce . Ktoś wie ?
5
Aneta 2017-04-19 10:28
@P rozumiem, że nie otrzymałeś wynagrodzenia przed świętami. Kiedy zwykle otrzymujecie wynagrodzenie?
2
Leszek 2017-04-19 12:23
@P, wydaje mi się że firma Amlux to nie zajączek wielkanocny i prezentów nie robi, zwłaszcza że wypłaty są wypłacane DO 21-ego każdego miesiąca , także nie wiem do kogo masz pretensje? A jak tak ci jest źle w tej firmie to po co się męczysz i pracujesz?
1
borys 20 2017-04-19 18:49
jedyne co dobre to kasa na czas w tej firmie.
1
Zostaw swoją opinię o AMLUX Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AMLUX Sp. z o.o.