logo Heesung Electronics Poland

Heesung Electronics Poland

Biskupice Podgórne

Opinie o Heesung Electronics Poland

Zapraszamy 2016-09-08 17:57:42
DeeZee wyprzedaże złote buty za 39.99 okazja
1
Hahaha 2016-09-09 09:41:40
Jej byla kolezanka troszke sie spasla tluszcz z brzucha az wylewa sie z spodni hihi tak tak mowa o Kamilci
Życie 2016-09-09 12:45:27
Nie każdy może być zezowaty piegowaty rudy i z uśmiechem konika.
1
zz 2016-09-09 15:48:59
Dziewczyno, jakie 5000 zł brutto. Możesz pomarzyć o takich pieniądzach.
Pracowałem tam rok temu i podziel te pieniądze na pół. Więcej niż 3000 na dzień dobry Ci nie dadzą.
popek 2016-09-17 16:57:09
witam co sie dzieje z ta firmą bo zastanawiam się nad pracą albo heesung albo amazon
do roboty nieroby!!! 2016-09-18 10:29:48
a co ma się dziać? plotki gonią plotki tym się ludzie żywią i panikują mimo , ze maja prace to trzęs [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo góówno wiedzą tyle w tym temacie.
1
Kirownik 2016-09-19 16:19:35
Co ona może wiedzieć. .....prędzej Mariolcia coś wie w końcu ma kontakty z "elita heesungowską"
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 2016-09-27 18:01:28
moze skończycie te swoje zabawne historie i przestaniecie zasmiecac forum zanim ktoś zacznie was z niego wy...rdalac...?
2
To to 2016-09-29 13:20:22
A Pan P to co swiety? Zdradzal ją na prawo i lewo. Charakter ma podły aż dziwię jej się ze z nim wytrzymała tyle czasu.
Budka Suflera 2016-09-29 14:03:48
Bal wszystkich świętych......
...Świdnik 2016-09-30 11:21:12
Prawdą jest ze HS się przenosi do Mławy? Czy to plotka?Bo mam wątpliwości czy się zatrudniać ?
życzliwa 2016-10-02 16:24:08
Człowieku gdzie Ty się pchasz ludzie uciekają z tego zakładu bo koniec już jest blisko maksymalnie do kwietnia i heesunga nie będzie
1
gggggggggggggggggg 2016-10-03 10:49:09
życzliwa a skad wiesz , ze do kwietna? wcześniej plotkowaliscie , ze do końca roku teraz niby już dluzej? skad masz takie informacje czy tylko siejesz swoje domysły?
Klikofh 2016-10-04 17:48:02
No właśnie a gdzie Lonia ? Znaczy się M.W. zozolek z uśmiechem konika.
The Walking Dead 2016-10-06 12:54:05
Czy pracuje jeszcze ta śmierdząca trupem z IQC?
Kicikicimiaù 2016-10-06 20:51:19
Wyjechała daleko tam wyrywa facetów oczywiście "zajętych" bo to ja kręci
Kamikaze razy cztery nie trzej muszkieterowie z HS 2016-10-07 21:53:29
Bezduszna jędza ciężka praca hahaha Ty to jestes wyrachowana egoistka która poza czupkiem swojego nosa nic nie widzi no i oczywiście najmądrzejsza najładniejsza i bez szacunku do samej siebie i nie obrażaj jędz porównując się do nich jedza jest tylko wredna.
Istagram i Fb 2016-10-08 16:48:40
Zawsze szuka wytłumaczenia i usprawiedliwienia swojego zachowania i postępowania ale ludzie to nie zwierzęta człowiek jest istotą rozumna i ma takie coś jak rozum tylko jedni go maja i używają i się głupio nie tłumacza a drudzy porostu są. .........
To to 2016-10-09 10:46:47
Mariola napisz książkę o tym ilu miałaś. Powstanie wielotomowa powieść :D
Małgorzata 2016-10-15 14:39:32
widać że osoba która wciąż próbuje sztucznie nakręcić dyskusję o B. w ogóle jej nie zna. Ja znam ją znacznie dłużej niż Ty i wszyscy pracujący w HS i wiesz co Ci powiem? Ona jest za mądra aby komentować te śmieci które tu wypisujesz. Jest z natury spokojną osobą choć język cięty ma - wtedy kiedy trzeba. I wiesz co ją jeszcze różni od Ciebie - kierowniczko zamieszania? to że ona nie ma problemu z komunikacją i z wyrażaniem własnej opinii na głos - w oczy. A Tobie gratuluję "odwagi" że wypisujesz te bzdury na forum (gdzie jesteś całkowicie anonimowa bo chowasz się pod - co chwilę - innym "nick"), oskarżasz ją i przypisujesz rzeczy do których ona nigdy by się nie posunęła. Dlaczego jesteś taka odważna ? bo wiesz że w rozmowie bezpośredniej (której ona na pewno by ci nie odmówiła) B. by Cię zwyczajnie zjadła :) ale nie chamstwem i prostactwem - które Ty właśnie reprezentujesz - tylko siłą swojego spokoju i szczerością a więc wartościami, które są Ci zupełnie obce. Widać Twój iloraz inteligencji musi być baaaardzo niski. P.S proponuję przeczytać regulamin tego forum bo chyba pomyliłaś portale :)
hhhhhhhhhhhhhhhhhhh 2016-10-15 17:47:23
nikt w internecie nie jest anonimowy!!! to po pierwsze a po drugie to już byscie skończyli z tym oczernianiem jednej osoby bo tylko chyba osoby z jej działu ją znaja a reszta nie kuma o co chodzi... dajcie sobie po razie albo te smieci będą przekazywane wyżej i będą z tego wyciągane konsekwencje bo to nic innego jak zaśmiecanie forum i oczernianie osoby na forum publicznym.. SPOKOJ( usunięte przez administratora )
2
lac ją po pysku:D 2016-10-15 19:50:25
ta kretynka znowu swoje
Tomek 2016-10-17 15:51:55
lepsze stawka dostaniesz w biedronce na dzien dobry jest 2200 zl brutto plus premia wychodzi bez nadgodzin jakies 1850 zl netto a lidlu jakies 2100 zl netto
1
zdziwiona 2016-10-17 22:41:22
święte słowa "zanim zaczniesz kogoś na forum osądzać i pisać o jego sprawach to się zastanów 10 lub 20 razy.." rozumiem że ty się zastanowiłaś tyle samo razy zanim zaczęłaś pisać o B. że to od niej pochodzą wszystkie obelgi w kierunku M. Że miałaś 100% pewności że to właśnie ona pisze te wszystkie śmieci a nie ktoś inny? Skoro już postanowiłaś w ten sposób o niej pisać, oskarżać ją o wcześniejsze - rzekome zniesławianie M, a przy okazji napisać kilka intymnych szczegółów z jej życia prywatnego a nawet krytykować dodane przez nią zdjęcia na fb - to musiałaś mieć rzeczywiście żelazne podstawy ku temu prawda? Kurcze - a co jeśli przez swoje tylko i wyłącznie przypuszczenia nabruździłaś jej właśnie w życiu? Chyba nie pomyślałaś o tym.... Chcesz być "cool" w stosunku do swojej przyjaciółki lub dla siebie samej to trzeba było iść z tym na policję, wyjaśnić sprawę - miałaś do tego prawo. Ale zamiast tego wybrałaś forum hs a kozła ofiarnego wybrałaś sobie sama. Brawo Ty
Kkjjjacdrt 2016-10-19 13:48:07
Głupota ludzka nie ma granic. Gościa już dawno nie ma w HS jak i połowy PE a wy dalej temat wałkujecie - szok.
4
EXTRA ŚWIAT 2016-10-19 17:44:42
DO WIADOMOŚCI ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH

Podstawowym celem i zadaniami Związku są :

1. Obrona interesów zawodowych, materialnych i socjalnych pracowników, emerytów i rencistów.
2. Kształtowanie i ochrona godności zawodowej oraz statutu społecznego pracowników i działaczy kultury.

Związek działając zgodnie z prawem obowiązującym w RP dąży do osiągnięcia swych celów przez realizację następujących zadań:
1. Organizowanie współdziałania związków zawodowych działających na obszarze jego statutowego działania na rzecz realizacji celów określonych w statutach tych związków.
2. Reprezentowanie Związku i jego członków wobec organów władzy państwowej, samorządu terytorialnego, pracodawców i ich organizacji, organizacji zawodowych i społecznych.
3. Uczestniczenie w polityce racjonalnego zatrudnienia oraz kształtowanie praw i obowiązków wynikających ze stosunku pracy.
4. Uczestniczenie w ustalaniu wynagrodzenia za prace i innych świadczeń na rzecz pracowników.
5. Sprawowanie nadzoru nad prawidłowym wykorzystaniem funduszu płac, funduszu socjalnego i mieszkaniowego.
6. Sprawowanie nadzoru nad przestrzeganiem przepisów bezpieczeństwa, higieny i kultury pracy.
7. Udzielanie pomocy materialnej członkom Związku w drodze wypłacania zasiłków z tytułu urodzin, zgonów i wypadków losowych.
8. Składanie członkom okresowych sprawozdań z działalności Związku.

Związek realizuje swe zadania poprzez partnerskie współdziałanie z kierownictwem zakładów pracy. W stosunku do decyzji administracyjnych godzących w interesy pracownicze przysługuje mu prawo odwołania się do odpowiednich organów administracji samorządowej, państwowej, sądów pracy oraz inne formy sprzeciwu.
CZEMU NACHODZICIE PRACOWNIKÓW
6
Kkjjjacdrt 2016-10-20 18:34:15
No proszę a kto Ciebie Mariolu tak broni? Jakiś nowy wielbiciel
Się pi...oli.....ale czy w głowach 2016-10-21 12:51:47
Ooo powiało groząąą. .....Mariolu
oho 2016-10-22 10:55:57
kiedy koniec produkcji blu dla displeja
ggggggggggggg 2016-10-22 12:43:37
w 2022 roku
z przymróżeniem oka 2016-10-22 17:16:52
Grudzień 2016
ggggggggggggggggggggggg 2016-10-22 18:19:01
2033 rok
Artur 2016-10-23 10:07:10
raczej tak szybko z produkcja nie zakoncza, okazuje sie ze Turcy co przejeli compal, dawnej toshibe od listopada maja tlucz na miesiac 350 tys szt, chodzili po strefie i organizowali rozmowy, linki bm podobno maja zostac przeniesione do Mławe, zostac tylko extruding - jesli tak beda traktowac nadal ludzi, to tez zamkna ten dzial, tyle defektow i bubli i ciagle sie slyszy o oszczednosciach, a fabryka heesunga ma byc w korporacji z lg chem tak jak w chinach, co wpolnie produkuja bateriee, wystarczy wpisac w google nazwe heesung same negatywne opinie ma ten zaklad, od mobingu po zarobki w roznych stronach
marta 2016-10-23 15:36:01
dajcie już spokoj nie macie innych tematow kiedy podwyżki:D?
ffrrrfrf 2016-10-23 17:26:20
o jaka wspolprace z lg chem chodzi wie ktoś cos więcej?
Jarco 2016-10-27 16:04:29
tak juz oficjalnie, blu do konca listopada, a pozniej z tych linek jako 5 linka BM
ggggggggggggggg 2016-10-27 18:04:40
nie prawda te ludziki będą robic na 4 linkach BM już istniejących ! nie będzie 5 linki BM
worker 2016-10-27 20:10:36
Tak,a gadali,ze 1 linke na bmach rozwalaja i zostana 3.Kazdy mowi cos innego.Masakra
luki 2016-10-29 08:04:01
tak kazy mowi co innego, 3 soboty w listopadzie maja byc niby pracujace, jak czekam tylko jak umowa mi sie skonczy w grudniu wraz z bonami i uciekam do amazona, tam dostane wiecej niz tutaj, pewnie w nastepnym roku 50 albo 100 zl brutto podwyzki albo ludzia wyrownaja od stycznia 2 tys bo tyle bedzie wymogl ale tak wyjdzie ze dostajesz tyle samo......
Qwerty 2016-11-09 12:34:15
A prezeses sobie nowe autko kupuje.
Piekny mercedes stoi.
Pozdroooo
onaaa 2016-11-09 18:00:22
dlatego nie będziemy zostawali na nadgodzinach bo skoro go stać na auto a nie stać na należytą zapłatę to nie będzie planu wyrobionego i ciekawe kto wtedy będzie niezadowolony:)?
gggggggggggggggggg 2016-11-13 14:00:17
kiedy zamykają tą bude czy ktoś cos wie czy się przebranżowią czy zamknal?
sambor 2016-11-19 15:33:14
Niestety nie może zmieniać dowolnie harmonogramu czasu pracy (grafiku) i daje przynajmniej tydzień wszesniej
Harmonogram czasu pracy (grafik) powinien być sporządzony z góry na cały okres rozliczeniowy i podany do wiadomości pracowników przed jego rozpoczęciem
Art. 129
§ 3. Rozkład czasu pracy danego pracownika może być sporządzony - w formie pisemnej lub elektronicznej - na okres krótszy niż okres rozliczeniowy, obejmujący jednak co najmniej 1 miesiąc. Pracodawca przekazuje pracownikowi rozkład czasu pracy co najmniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, na który został sporządzony ten rozkład.

Cytat:
Harmonogram czasu pracy nie może być jednak dowolnie zmieniany w czasie trwania okresu rozliczeniowego. Zmiany są dopuszczalne jedynie w sytuacjach określonych w zakładowych źródłach prawa pracy (np. długotrwała nieobecność lub choroba innego pracownika) oraz w kodeksie pracy (art. 1513 i art. 15111). Jeśli zatem dopuszczalność zmiany harmonogramu czasu pracy pracownika nie wynika z tych przepisów, jest ona niedopuszczalna.
G.I.P GPP-417-4560-19/09/PE/RP
sambor 2016-11-19 15:54:16
Obowiązujące przepisy stanowią, że rozkład czasu pracy danego pracownika może być sporządzony w formie pisemnej lub elektronicznej, na okres nie krótszy niż okres rozliczeniowy, obejmujący jednak co najmniej 1 miesiąc. Pracownika należy zapoznać z rozkładem co najmniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, na który został on sporządzony (art. 129 § 3 K.p.).

Praca zmianowa odbywa się w oparciu o rozkłady czasu pracy. Pracownik musi bowiem wiedzieć, w jakich dniach, na ile godzin i na którą zmianę ma przyjść do pracy. Praca zmianowa dopuszczalna jest przy tym bez względu na stosowany system czasu pracy (art. 146 K.p.).
Sex 2016-11-28 19:56:51
Bunia Benia Lonia co taka cisza
Ola 2016-11-30 12:32:04
Wiadomo co dalej z tym zakladem?beda zamykac ?
yhyhyh 2016-12-02 10:42:52
zamkną góre bo góra pojdzie do mahometa a dół zostanie
3
Sksksj kal 2016-12-06 16:26:51
Kiedy wyplata?
Kiedy bony?
Ktos cos wie?
2
Sksksj kal 2016-12-07 08:26:41
Jej nie tykam jej nie pytam sa inni od tego
3
Qwerty 2016-12-07 17:25:56
Sa juz bony, a wyplata do 10.
Zostaw swoją opinię o Heesung Electronics Poland - Biskupice Podgórne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heesung Electronics Poland