brak logo

Centrum Produkcji Reklamowej S.A.

Wrocław

Opinie o Centrum Produkcji Reklamowej S.A.

anonim 2009-04-02 19:10:54
Słowa kojarzące się z Centrum Produkcji Reklamowej : stresująca,
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako niedostateczną .


Najbardziej nie podobało mi się w Centrum Produkcji Reklamowej: zarządzanie personelem
anonim 2009-06-09 20:37:19
Prezes uprawia [usunięte przez moderatora]- masakra jak traktuje i poniza ludzi.
Reszta zalogi super.
anonim 2009-11-24 12:33:25
anonim - 2009-06-09 20:37:19

Prezes uprawia [usunięte przez moderatora]- masakra jak traktuje i poniza ludzi.
Reszta zalogi super.

zgadza sie ekipa wspaniała, prezes bawi się ludźmi, poniża, wyzywa, a jak ktoś to lubi to może tam pracować
Gall 2011-03-07 19:15:28
Pamiętacie radzieckie filmy wojenne z charakterystycznym urrrrraa podczas scen bitewnych?Tak tam wygląda produkcja...Pospolite ruszenie W dodatku oparta na małolatach zatrudnionych [usunięte przez moderatora]. No,tak ale to przecież poważna firma reklamowa Czapka z głowy Prezesuniu
gall 2011-08-24 19:06:37
Szukasz nudnej pracy? Słabego zespołu? Anemicznego szefa Szkoleń na zasadzie uczył Marcin Marcina a sam głupi jak [usunięte przez moderatora]... Wstąp do Naszego perfekcyjnie oszukiwanego zespołu Prawa ręka szefa albo raczej szfa M.
1
pracownik 2014-01-07 12:35:52
Centrum Produkcji Reklamowej to duża firma. Mają sporo maszyn, można się dużo nauczyć. Realizuje się także dużo dla tych większych firm i marek.
Atmosfera jest przyjazna, ale też nie raz pojawia się presja czasu jak trzeba szybko zdążyć z pilnym zleceniem. No, ale taka to jest branża, więc nie ma się co dziwić.
1
Zatrudnony 2014-01-07 12:38:18
Nikt nikogo nie poniża i jeśli poważnie podchodzi się do pracy to się takich oskarżeń nie rzuca tak pochopnie.
Były pracownik 2014-01-13 16:49:36
W branży reklamowej niestety jest stres i często praca pod presją czasu. Jak chcesz wykonywać nudną pracę i Twoim celem jest spokój i luz to można zostać bibliotekarką albo stróżem, np. w Domu Spokojnej Opieki.
m 2014-01-13 16:52:39
jest frezarka, kongsberg do cięcia, rolsztanca, maszyny drukujące rolowo i nowa maszyna do druku UV z białym kolorem, jest warsztat dobrze wyposażony, no i oczywiście różnego rodzaju sprzęty do drobnej obróbki wydruków typu laminatorki itp.
2
anonim 2014-01-14 18:58:35
nikt nikogo nie poniża, bez przesady.
Rolfa 2014-02-17 15:48:58
CPR - duża firma, można się sporo nauczyć...?? Szkoda, że prawda nie pokrywa się z tym pięknym PRem ani w 1% :-( ponieważ jeszcze nie słyszałem, żeby w dużej firmie każda decyzję (nawet o sprowadzeniu kogoś na nockę) podejmował tylko jeden nieomylny Pan Prezes. A za naukę ma być rozumiana praca pracowników biura na produkcji, bo żal jest przecież zatrudnić kogoś na akord na przykład? Brak profesjonalizmu kadry zarządzającej jest zatrważający!! Wszyscy w biurze to zgnuśniali Kierownicy, kierujący co najwyżej swoim biurkiem i okolicą. jeśli ktoś chciałbym się rozwijać, ma ambicje i chciałby przychodzić do pracy chociażby z niewielkim uśmiechem na twarzy, bardzo proszę odpuścić sobie chociażby myślenie o aplikowaniu do tej firmy.
Rolfa 2014-03-03 15:17:50
Jest "jedyny w swoim rodzaju", ale w tym najgorszym tego słowa znaczeniu (odzywki i zachowanie p. Prezesa pozostawiają bardzo wiele do życzenia!), a jeśli chodzi o brak zaufania, to niestety prawda i wizytówka firmy, brak szacunku, zaufania i elementarnej wiary w swoich pracowników jest ogromny!
weekendowy_pracownik 2014-03-10 20:50:15
W CPRze jest sporo wieloletnich pracowników. Z tego co wiem te ważniejsze stanowiska zajmują CI sami ludzi od wielu lat - to chyba o czymś świadczy. A sam "prezes" w codziennej pracy nie ma przecież prawie zupełnie kontaktu z pracownikami produkcyjnymi. Czasem się przejdzie po magazynie, ale robi przyjazne wrażenie. Moim zdaniem było całkiem przyjaźnie. No chyba, że ktoś w pracy chce zbijać bąki i jeszcze zbierać za to pochwały.
1
wik 2014-03-11 12:46:49
solidna firma, dobrze wyposażona w maszyny, obsługuje duże marki i duże projekty realizuje
Dzban 2014-03-14 15:51:19
Przyjazne wrażenie robi jak się nie odzywa... Niby mówi się o wysokiej jakości, a wszystko robione na odwal się i na ostatnią chwilę. A jak coś idzie nie tak to oczywiście winni wszyscy tylko nie biuro... A ryba psuje się od głowy. Szkoda gadać nie polecam BARDZO!
MAT 2014-05-26 22:24:15
Wieloletni pracownicy, zarówno w biurze, jak i wśród pracowników produkcyjnych - najważniejsze funkcje pełnią CI sami ludzie od lat - to jest najlepsza rekomendacja.
Rolfa 2014-05-29 15:02:39
To prawda, grupka sześciu może siedmiu osób (z czego trójka to "prezie') bez ambicji i z miną zbitego psa na twarzy, ciągle powtarzających:"wysłałam/łem dziś 200 e-maili, więc jestem taka/i zarobiona/y", siedzą na tyłkach w firmie od lat. Szkoda tylko, że wśród pracowników "nowych" jest taka rotacja, że nie sposób jest ich nawet zapamiętać(dot. produkcji oraz biura). A jeżeli ktoś nie daj Boże ma własne zdanie, albo przejawia objawy myślenia, noga, ręka, mózg na ścianie... Radzę omijać firmę szerokim łukiem.
2
rebus 2014-06-02 09:41:10
ich firma??? Dobre! Bez zgody P.K. to najbardziej błahej decyzji boją się podjąć.
Dora 2014-06-10 15:44:08
Prezes oszołom, niezrównoważony psychiczne, nikt go nie szanuje, wszyscy się go boją, godziny pracy na maksa wydłużane, ale płacić (ba nawet liczyć) się nadgodzin nie chce. Gorszej firmy nigdy nie znałam!!!
kermit 2014-06-18 11:36:20
Dora, dopowiedz jeszcze o płaceniu braciszkowi i "pewnej pani" tylko za to że pojawiają się w firmie (bo raczej nie pracują) i będzie pełny obraz tej firmy rodem z [usunięte przez administratora]
2
Spak Marcel_i 2014-07-09 13:07:44
Wstyd się przyznawać, że było się takim głupim i dało zrekrutować do pracy w tej pseudo firmie. prezes to oszołom i choleryk, dzień zaczyna się od pytania czy pan prezes łaskawie w dobrym humorze przyjedzie do pracy, a niestety od jego humorku wszystko zależy. Odradzam wysyłania swoich aplikacji do tej firmy zarówno na produkcję jak i do biura. Bardzo nieprzyjemna atmosfera, rządzą układy, kolesiostwo i powiązania rodzinno - towarzyskie.
4
Daro 2014-08-20 12:08:55
Już Ci się wydaje, że firma w której pracujesz to dno, a tu się okazuje, że pod dnem jest jeszcze metr mułu... Najgorszy pracodawca u jakiego przyszło mi pracować, prezes wulgarny, zakompleksiony i nie potrafiący zarządzać firmą, pracownicy bardzo nieuprzejmi (z wyjątkiem ekipy z produkcji - pozdrowienia!), przez co atmosfera do pracy fatalna.
panswiata 2014-08-20 12:58:36
super
everesta 2014-09-10 14:41:32
Najgorszy pracodawca z jakim przyszło mi współpracować, odradzam również podwykonawcom, ale również z tego co wiem pracowników stałych też traktują b. źle.
2
Dora 2014-10-03 11:58:59
A ja myślę (patrząc na ilość postów), że "preziowi" odbija się czkawką wielka rotacja w firmie (trwająca już od kilku lat) i traktowanie ludzi jak nie potrafiących samodzielnie myśleć popychadła, mimo że sam intelektem nie grzeszy. A na rozmowę do CPR również zachęcam się wybrać, nie ma to jak na własne oczy przekonać się jak wygląda brak profesjonalizmu, bałagan na hali i ogólny chaos połączony z brakiem kultury osób z biura... Polecam, przeżycie nie do zapomnienia, jeśli ktoś ma doświadczenie w druku wiekoformatowym, lub montażach to naprawdę jest jeszcze parę b. dobrych drukarni w tym mieście nie ma potrzeby marnować czasu w tej firmie.
2
UciekłamSzybko 2014-10-06 15:42:12
Pracowałam, dosyć krótko w tej firmie, odeszłam sama gdy zorientowałam się, że to co mówiono mi na rozmowie kwalifikacyjnej ma się nijak do rzeczywistości (miało być: mnóstwo wielkich Klientów, kontrakty na dziesiątki i setki tysięcy złotych, itp.). Szybko okazało się, że większych Klientów można na palcach jednej ręki policzyć, ceny kompletnie nie rynkowe, terminy wykonania żenująco długie, więc argumentów do przekonania Klientów brak. Ogólna atmosfera fatalna, wszyscy obgadujący wszystkich za plecami (pozdrowienia dla moich ulubionych "dziewczyn" z obiadków). Zgoda z Dorą, drukarni we Wrocławiu lepszych jest na pęczki!
1
Lenny 2014-10-08 12:21:36
Ha! "A sam "prezes" w codziennej pracy nie ma przecież prawie zupełnie kontaktu z pracownikami produkcyjnymi. Czasem się przejdzie po magazynie, ale robi przyjazne wrażenie." Co za stek bzdur! Facet jest oszołomem i furiatem, a umiejętności zarządcze i maniery na poziomie PGRu z czasów PRLu. Nikomu nie życzę pracy w tej firmie.
1
RHBC 2014-11-03 15:21:49
Widzę tu sporo negatywnych opinii zarówno o firmie jak i (a właściwie w szczególności) o zarządzie. I jako człowiek który przeżył w tej firmie wiele miesięcy, muszę zgodzić się z większością tych postów... Atmosfera do pracy bardzo ciężka, wprowadzony tzw. "zamordyzm" okropny, nie chce się przychodzić do pracy z tego powodu w szczególności, a park maszynowy może parę lat temu wysoka póła, dziś średnio, nawet mimo poczynionej ostatniej inwestycji. Co do szefostwa (w szczególności Prezesa) cóż widać po postach że dużo ludzi się na nim poznało. W szczególności ludzie w biurze maja b. ciężko przez niego i jego "panie". Pozdrawiam.
1
MatiZ 2014-11-06 11:55:50
Nie pracuję w firmie już ponad dwa lata, ale widzę po opiniach, że nie wiele się zmieniło. Praca w "dziale" handlowym to istna męczarnia, zero wsparcia, na wycenę trzeba czekać po kilka dni i właściwie się o nie prosić, żeby paniusie z wycen lub łaskawiec prezes coś policzyli, a jak chcesz coś policzyć samemu to oczywiście źle, bo na pewno pod wodą, bo przecież Klienta to trzeba wycyckać bo tylko po to jest. Chcą, żeby pozyskiwać wielkie sieci, a nie potrafią ogarnąć produkcyjnie nawet małych zleceń. New Bussines Manager jak szumnie nazywało się moje stanowisko można byłoby nazwać call center od sprzedaży garnków - różnicy by nikt nie zauważył.
malkontent 2014-11-24 10:51:23
Praca w tej firmie jest uwłaczająca, zero szacunku do pracowników, wyzysk i brak kultury, wszystko trzyma się na słowo honoru, a bałagan jest zatrważający!
A na produkcji po staremu 2014-12-10 10:46:01
Idą święta, ciekawe czy jak co roku godne premie tylko dla prezesika, grubasek i łysego z biura?
2
darek 2014-12-11 12:05:47
heh ja bym nie liczył na bonusy
rafałek 2015-01-12 10:28:31
Beznadziejna firma i tyle!
2
robercik 2015-02-06 12:53:39
Wyzyskiwacze, atmosfera pracy jest okropna, prezes tylko chodzi i szuka kogo ( usunięte przez administratora ), wprowadza atmosferę jak z jakiego zakładu zamkniętego, z tego co słyszałem w biurze jest to samo, z handlowego już wszyscy zwiali, albo ich powyrzucał - trudno powiedzieć bo plot jest tyle, że człowiek nie ogarnia.
1
XLka 2015-02-10 14:09:13
Szczerze odradzam aplikowania do tej firmy! Kasa słaba, atmosfera fatalna! Człowiek który nazywa się prezesem to furiat i choleryk, obiecują podczas rekrutacji złote góry, chwalą się kogo nie obsługują, ale jak przychodzi co do czego, to zero wsparcia, bazy danych żadnych nie ma, co nie zaproponujesz to źle, najlepiej dzwonić, dzwonić, dzwonić... Jak już się trafi zainteresowany Klient, to na wycenę trzeba czekać po kilka (kilkanaście!) dni, bo wszyscy zarobieni po pachy, a na lunchykach przesiadują po kilka godzin. Na koniec miesiąca info że za mało, że kosztowałaś firmę tyle a tyle (bo laptop kosztował i abonament za telefon itd.) i jak pójdzie tak dalej to będzie trzeba zrezygnować ze współpracy. A jak się powie że do Klienta trzeba pojeździć i trochę z cenami zejść - to awantura, że przecież za jakość (buhaha) trzeba czesać frajerów i tyle, a paliwo drogie i większość przez telefon można załatwić. Ja uciekłam szybko, jak tylko zobaczyłam co i jak, zresztą nie jedyna. Pozdrawiam
2
rób_to 2015-03-19 16:14:20
Gorszej firmy nie znam, to już chyba w Amazonie na Bielanach traktuje się lepiej ludzi.
1
migosh 2016-02-14 08:51:06
Wszystkie informacje o prezesie są niestety prawdziwe. Podchodził kilka i wciąż pytał o to samo, za każdym razem coraz cięższym tonem. Ogólnie bardzo nieprzyjemny człowiek, czego nie można powiedzieć o jego kobiecie (ciepłej i zainteresowanej innymi). Moje doświadczenia w tej firmie skończyły się na szczęście raz na zawsze, ale jeśli dodam, że była to moja pierwsza praca (nie mogę dodać poważna) to wszędzie gdzie byłam dalej, było mi lepiej. Najgorzej prowadzona, o jakości nie wspomnę.
2
walczę... ale już krótko 2016-03-01 13:51:22
opinię o prezesiku potwierdzam, ale i jego panienka nie jest bez skazy, udaje sympatyczną, wyciąga wszystko na "lunczykach", a nadaje za plecami na wszystkich r. Ja szukam pracy baaardzo intensywnie i wiem, że koledzy też, więc jeszcze chwila i sela vie...
Rudoff 2016-03-21 09:28:03
Co to za opinia? CPR fajna firma? Ignorować układy i intrygi? Pogodzić się z faktem, że twoje zatrudnienie nie jest uzależnione od tego jak pracujesz, tylko kto cie "lubi" lub nie? Wstyd...
kköl 2016-05-15 09:45:21
2w3 to moze byc zwiazane z tym, ze zwykle stawki sa ustalane na podstawie efektow swojej pracy. zastanawiam sie, na jaki okres podpisywane sa te umowy i czy mozna miec pewnosc jakiegos awansu u nich? dajcie mi znac, to zloze aplikacje chyba
Nick 2016-12-06 11:29:21
Miejsce do pracy po prostu naprawdę złe, buta i arogancja "prezesa" nie zna granic, rządzą znajomości i układy rodzinno - towarzyskie. Pozostali są po prostu traktowani jak bydło, bez szacunku... Szkoda słów...
Nicki 2016-12-06 11:30:15
Miejsce do pracy po prostu naprawdę złe, buta i arogancja "prezesa" nie zna granic, rządzą znajomości i układy rodzinno - towarzyskie. Pozostali są po prostu traktowani jak bydło, bez szacunku... Szkoda słów...
Zostaw swoją opinię o Centrum Produkcji Reklamowej S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Produkcji Reklamowej S.A.