Fajnie, że firmie udało się przetrwać lockdown. Może ktoś ma wiedze czy firma potrzebuje kucharza?
Nie polecam. Trzeba uważać i pilnować godzin. Jak umowa o prace to pracownik musi zbierać godziny na później. Szefostwo sprawia wrażenie miłych, ale mimo to są nie fer i nie dadzą zarobić. Praca po 12 godzin, nie ma przerwy a w lokalu 40 st.
Właściciel nie wnosi sobą żadnego profesjonalizmu oraz wzorca, brak wiedzy w gastronomii, Klienci zwracają uwagę na temperaturę w lodziarni -latem około 40 C, faworyzowanie, bardzo duża rotacja pracowników, duży ruch latem szczególnie w weekendy, brak przerwy (jedzenie po 8 h lub między klientami). Jedyny plus to wypłata na czas.
Umowa zlecenie, praca bardzo ciężka, latem temperatura przekraczała 40 stopni, bardzo duży ruch, szczególnie w weekendy, które nie były dodatkowo wynagradzane. Właściciele ogólnie mili
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Phu Tom Tomasz Rutkowski?
Zobacz opinie na temat firmy Phu Tom Tomasz Rutkowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.