brak logo

TD-MEDIC

Zabrze

Opinie o TD-MEDIC

kierowca 2014-11-02 14:35:34
a co chcesz wiedzieć na temat tej firmy to ci powiem wszystko, jak jeszcze spółka funkcjonowała za pierwszego wspólnika Darka to można powiedzieć że było wszystko ok ale później jak zajął się Tomeczek z żoną to totalna padaka i żenada:) to rodzinny klan, wykorzystywali wszystkich jak mogli, nakradli nie płacili ludziom i padli na rynku na kolana.
1
kierowca 2014-12-21 13:37:11
książki można pisać na temat Pana Kor... i całej wspólnoty rodzinnej. Nie polecam nawet by się interesować tą firmą.
Dawid 2015-05-25 21:31:26
Pracowałem, koleś nie dość ze nie płacił to straszył że nie mogę porzucić pracy, musiałem mu ściemnić ze prawko straciłem. Oszuści, nie wypłacalni w ogóle. Firma kogucik, obecnie nazywa się Vanmed z tego co kojarzę. Obecnie pracuje w WPR oraz dodatkowo kształcę się na WNoZ na ŚUMie w Katowicach i bardzo się ciesze że tam nie pracuje (mimo krótkiego stażu).
mało istotne 2015-06-25 16:09:40
Vanmed to zupełnie nowa firma nic wspólnego z Koruszowiczem. Koruszowicz na pewno nie źle się ustawił za te nie wypłacone wynagrodzenia chłopaków, nie spłacone kredyty i leasingi, warsztaty i wynajmy samochdów, zrujnowane samochody nie zapłacone koszty czynszów itp... książkę można pisać. A vw LT to już stoi bez szyb na Rokitnicy, jak to czytasz Panie Tomaszku to powiem Ci tylko tyle, że uważaj na siebie ;)zacznij sie rozglądać bo wierzyciele już Cie szukają. A co do kolegi wyżej to nie takie rzeczy siędziały u Pana K. to pasożyt, darmozjad i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TACY LUDZIE NIE POWINNI ISTNIEĆ
nie ma znaczenia 2015-06-25 22:36:48
Koleś upewnij się co pleciesz za bzdury za nim oczernisz jakąś firmę wiążąc ją z Td-Medic. Vanmed nie ma i nie miał nigdy nic wspólnego z ta złodziejka firmą.
Były kierowca! 2015-06-25 23:06:53
Witam.
Potwierdzam nie warto interesować się firmą TD-MEDIC a potem występowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Koruszowicz jako firma SANIKOR. na szczęście znalazło się dwóch odważnych i pokazali Koruszowiczowi jak ląduje się w rynsztoku z ryjem w błocie za takie postępowanie z ludźmi. Brawo panowie. Szkoda tylko tych pacjentow, którzy pożyczyli kasę Koruszowiczowi i poumierali a nie dostali swoich pieniedzy. Wstydź się Koruszowicz jeżeli to czytasz KANALIO!!!!!!!
Darek 2015-07-03 13:11:42
Witam. Czytam te Wasze wszystkie opinie i aż żal patrzeć co się z TD-MEDIC stało. Dobrze, że już w tym wszystkim nie uczestnicze. Żałuję jednego, że tak późno odszedłem i byłem ślepy na Pana Koruszowicza.Zdecydowanie wszystko mogło inaczj wyglądać i funkcjonować. Pozdrawiam starą ekipę z którą miałem jeszcze przyjemność pracować.
bantu 2016-05-14 12:57:55
a czy oni oferują jakieś zatrudnienie także poza Polską?
Zostaw swoją opinię o TD-MEDIC - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TD-MEDIC