Opinie o Piekarnia Ciastkarnia KŁOS

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Ciastkarnia KŁOS

aja

A ja pracuję tam ponad 6 lat jestem zadowolona mam motywację i jest ok. Nigdy jeszcze nie dostałam takiej samej wypłaty zawsze są jakieś zmiany czasami lepsze czasami gorsze , Fakt dużo wymagają ale bez przesady jeśli człowiek chce pracować to pracować będzie pozdrawiam zadowolonych i tych mniej :)

miła
@aja 13.01.2015 13:18
A ja pracuję tam ponad 6 lat jestem zadowolona mam motywację i jest ok. Nigdy jeszcze nie dostałam takiej samej wypłaty zawsze...

chyba w Katowicach robiłaś bo tu w Zabrzu jest chyba gora 4 lata otwarte

malenka 22

A co do dni wolnych to jest wyzej dobrze napisane na magazynie baby robia po25 lub 26 dni w miesiacu bo sa chytre na kase a w razie kontroli to szefostwo by odpowiadalo ale kiedys tak sie stanie jak trafi sie madry pracownik ktory nasle kontrole.

miła
@malenka 22 27.01.2015 00:34
A co do dni wolnych to jest wyzej dobrze napisane na magazynie baby robia po25 lub 26 dni w miesiacu bo sa chytre na kase a w r...

nasłałam kontrolę z pipu i nic nie zrobili

miła

Praca jest tam fajna, ale dopóki kierownikiem jest p. KRÓL nikt tam długo nie porobi. Dziwię się tylko że URZĄD PRACY lub inna instytucja za nich się nie bierze, że ludzie nie mają przedłużanej umowy lub nie chcą przedłużać.

Piotr. B.

Zamiast opini putanie fo obecnych lub bylych piekarzy . Czy wytwarzane pieczywo jest z ciasta mrożonego?

Piekarnia Ciastkarnia KŁOS
pracodawca
@Piotr. B. 09.12.2017 20:50
Zamiast opini putanie fo obecnych lub bylych piekarzy . Czy wytwarzane pieczywo jest z ciasta mrożonego?...

Szanowny Panie, w naszej piekarni pieczywo jest produkowane tylko ze świeżego ciasta, na naturalnych zakwasach i podmłodach. ---- Z wyrazami szacunku, Dział Produkcji Piekarnia Ciastkarnia KŁOS

Mk

Czy są przyjęcia jako pomocnik ciastkarza?Lub do sprzątania?

Piekarnia Ciastkarnia KŁOS
pracodawca
@Mk 20.08.2017 13:50
Czy są przyjęcia jako pomocnik ciastkarza?Lub do sprzątania?

Witam, Zachęcamy do przesłania CV z dopiskiem, na jakie stanowisko Pani/Pan aplikuje. Proponujemy alternatywnie złożenie osobiście dokumentów aplikacyjnych w recepcji. ---- Z poważaniem, Dział Kadr Piekarnia Ciastkarnia KŁOS

Dominika

Napiszcie w jakich zmianach godzinowych się pracuje? Ile ich jest? Wynagrodzenie jest stałe czy stawka na godzinę?

Pracownik
@Dominika 24.07.2017 10:37
Napiszcie w jakich zmianach godzinowych się pracuje? Ile ich jest? Wynagrodzenie jest stałe czy stawka na godzinę?...

Godziny sa rozne zalezy na jaki dzial ale przewaznie na 6, 14, 22, albo na 20 na noc do 4 rano.

Piekarnia Ciastkarnia KŁOS
pracodawca
@Dominika 24.07.2017 10:37
Napiszcie w jakich zmianach godzinowych się pracuje? Ile ich jest? Wynagrodzenie jest stałe czy stawka na godzinę?...

Szanowna Pani, wszystko zależy od stanowiska. Zachęcamy do przesłania CV z dopiskiem, na jakie stanowisko Pani aplikuje. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej przedstawiane są warunki zatrudnienia, w tym godziny pracy. ---- Z poważaniem, Dział Kadr Piekarnia Ciastkarnia KŁOS

Nowy

A ile mogą zarobić kierowcy??

Piekarnia Ciastkarnia KŁOS
pracodawca
@Nowy 27.06.2017 10:37
A ile mogą zarobić kierowcy??

Witamy, zachęcamy do przesłania swojego życiorysu na adres kadry@piekarniaklos.pl z dopiskiem "KIEROWCA" lub przyniesienia osobiście dokumentów do recepcji. System wynagrodzenia zostanie dokładnie przedstawiony podczas rozmowy rekrutacyjnej. ---- Z poważaniem, Dział Kadr Piekarnia Ciastkarnia KŁOS

345678

Robi się tu coraz ciekawiej

anonim

(usunięte przez administratora)

W.w

Jak jest pani Ania to w cale nie ma lepiej . Nie wiadomo oo co ona tam siedzi . Pracować jej się nie chce . Tylko dyryguje i miesza wszystkim . Do pracy jest ostatnia w kolejce . Byle się nie narobić do tego wysyła innych . Jak jest na pieczywie to siedzi 3/4 w biurze a potem inni muszą za nią gonić . Długo już tam pracuje i nigdy ją z miotla nie widziałam żeby po sobie stanowisko posprzatala

Zulu

Dobre ciastka ma ta piekarnia

Aktualna pracownica

Do byłej pracownicy i w.w: To jest hejt jednej osoby. Szkoda że nie ma "łapki" w dół do twojego posta.

Była pracownica

Pracowałam na magazynie przez dłuższy okres czasu, więc śmiało mogę się wypowiedzieć na temat warunków pracy na magazynie w Zabrzu. Zacznijmy od tego, że praca jakaś wymagająca nie jest. Faktem jest, że wszędzie trzeba pracować. Pracowałam tam na różnych stanowiskach i nigdzie nie miałam problemu z współpracownikami. Atmosfera pomiędzy ludźmi na magazynie bardzo fajna, wszyscy sympatyczni. Kierownicy - W porządku. Nie zauważyłam, aby któryś z kierowników był nie sympatyczny itd. :) Lider zespołu magazynierów czy jak to tam się nazywa Pan Marcin B. Tutaj już było pod górkę. Ma swoich pupili, których faworyzuje i traktuje lepiej. Arogancki oraz bezczelny nawet do osób starszych od siebie. Moim skromnym zdaniem kompletnie nie nadaje się na to stanowisko. Niestety Szefowie nic z tym nie zrobili. Ludzie przez niego sa "gnębieni" szczególnie Ci nowi. Co do zarobków byłam zadowolona, nie narzekałam. Szefowie bardzo uprzejmi oraz sympatyczni. Gdyby lekkie zmiany kadrowe na magazynie to przypuszczam, że większość ludzi by z chęcią, aż do pracy szło. A na chwilę obecną większość narzeka i szuka jakiejś alternatywy. Pozdrawiam. G.

W.w
@Była pracownica 19.11.2016 18:29
Pracowałam na magazynie przez dłuższy okres czasu, więc śmiało mogę się wypowiedzieć na temat warunków pracy na magazynie w Zab...

Jak pan Marcin ma gościa ( koleżankę z magazynu ) to drzwi z biura są zamknięte i nie można wejść . Regularnie znika razem z panią Joanną z magazynu Bóg jeden wie co w tym czasie robią. Jak ktoś się nie godzi przyjść do pracy za kogoś bo ma np. InNe plany to się mści.

W.w
@Była pracownica 19.11.2016 18:29
Pracowałam na magazynie przez dłuższy okres czasu, więc śmiało mogę się wypowiedzieć na temat warunków pracy na magazynie w Zab...

Jak pan Marcin ma gościa ( koleżankę z magazynu ) to drzwi z biura są zamknięte i nie można wejść . Regularnie znika razem z panią Joanną z magazynu Bóg jeden wie co w tym czasie robią. Jak ktoś się nie godzi przyjść do pracy za kogoś bo ma np. InNe plany to się mści.

23

widzę że co jakiś czas poszukujecie państwo sprzedawcy na pół etatu - byłabym bardzo zainteresowana - chcę jednak wiedzieć jaki będzie to zakres godzin pracy?

ulka
@23 18.10.2016 12:18
widzę że co jakiś czas poszukujecie państwo sprzedawcy na pół etatu - byłabym bardzo zainteresowana - chcę jednak wiedzieć j...

Zakres godzin to połowa całego etatu ;) Jeżeli miesiąc ma 160 godz to połowa daje nam 80 :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Piekarnia Ciastkarnia KŁOS
pracodawca

Witamy, zachęcamy do przesłania swojego życiorysu na adres kadry@piekarniaklos.pl z dopiskiem, jakim stanowiskiem byłby Pan zainteresowany, np. "KIEROWCA", "PIEKARZ" itp., lub przyniesienia osobiście dokumentów do recepcji. ---- Z poważaniem, Dział Kadr Piekarnia Ciastkarnia KŁOS

ulka

Pół etatu to pół najniższej krajowej.....

anonim

(usunięte przez administratora)

Piekarnia Ciastkarnia KŁOS
pracodawca

Witamy, wynagrodzenie składa się w zależności od stanowiska z różnej podstawy i różnych premii. System wynagrodzenia zostanie dokładnie przedstawiony podczas rozmowy rekrutacyjnej. Zachęcamy do przesyłania życiorysu na adres kadry@piekarniaklos.pl. ---- Z poważaniem, Dział Kadr Piekarnia Ciastkarnia KŁOS

pracownik

Nie polecam składać cv w knurowie mimo że regionalna w porządku zostaje kwestia kierowniczki i dziewczyn tam pracujących poniżanie wyzyskiwanie i mobingowanie pracowników. Może kiedyś coś się zmieni ale to za pewne jeszcze potrwa a opowiadanie że panuje tam rodzinna atmosfera to prawdziwa żenada

anonim

(usunięte przez administratora)

ola

o ekspedientce

ola

A jakieś opinie na temat nowo otwartego sklepu w Myszkowie w Kauflandzie? Tam też jest przyjęcie do pracy.

Aga ;

mam pytanie jak wyglada praca na dziele kanapki ? jakie godziny parcy ? oraz kto tam jest przeloznym na tym dziale

eksped.IWA

Widać że słynna p.Basia od tortów wróciła ;) pewnie z urlopu. Torty bez porównania.... pierwsza klasa!!!!! pełen podziw dla tej kobiety. Aż miło sprzedawać i widzieć zadowolenie klientów ;)

Piekarnia Ciastkarnia KŁOS
pracodawca

Szanowna Pani, proces rekrutacji zależy od stanowiska, na które Pani aplikuje. Zachęcam do przesłania swojego CV na adres kadry@piekarniaklos.pl. --- Z poważaniem, Dział Kadr Piekarnia Ciastkarnia KŁOS

Tychy

Bo nie zawsze robi je pani Basia :D chcecie miec ładny torcik? Zaznaczcie, że to ona ma go wykończyć przy zamówieniu i będzie idealny ;) Ta kobieta to czarodziejka jak chodzi o zdobienie tortów :)

Ola

Witam po ile godzin sie pracuje w tym sklepie i jakie zarobki

Piekarnia Ciastkarnia KŁOS
pracodawca
@Ola 02.06.2016 20:13
Witam po ile godzin sie pracuje w tym sklepie i jakie zarobki

Szanowna Pani, godziny pracy sklepów są różne, natomiast nominał pracy jest zgodny z wymiarem czasu pracy (zgodnie z Kodeksem Pracy), na jaki zostanie się zatrudnionym w naszej firmie. Zachęcam do przesłania swojego CV na adres: kadry@piekarniaklos.pl. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej zostaną Pani przedstawione szczegółowe warunki zatrudnienia w naszej firmie. --- Z poważaniem, Dział Kadr Piekarnia Ciastkarnia KŁOS

jolanta
@Piekarnia Ciastkarnia KŁOS 03.06.2016 11:01
Szanowna Pani, godziny pracy sklepów są różne, natomiast nominał pracy jest zgodny z wymiarem czasu pracy (zgodnie z Kodeksem...

Dobrze by było wiezieć ile mniej więcej można zarobić by można chcieć złozyc cv do Państwa firmy. Pozdrawiam

ulka

to forum to żenada....

luc

Pojawiła się oferta pracy jako Kierownik Logistyki w Zabrzu, jakieś szczegóły o trybie pracy ? wynagrodzenie na tym stanowisku ?

KŁOS - Dział Kadr
@luc 15.03.2016 21:25
Pojawiła się oferta pracy jako Kierownik Logistyki w Zabrzu, jakieś szczegóły o trybie pracy ? wynagrodzenie na tym stanowisku...

Szanowny Panie, prosimy o przesłanie CV na adres kadry@piekarniaklos.pl. Informacje na temat warunków zatrudnienia zostaną przekazane podczas rozmowy rekrutacyjnej. --- Z wyrazami szacunku, Dział Kadr Piekarnia Ciastkarnia KŁOS

Klijent

Witam jestem stałym klijentem a raczaczej byłam :( zamówiłam torta dla mojej córci i niestety nie byłam zadowolona jak zawsze:( i nawet gościom nie pokazywałam bo wstyd.dobrze że chociaż w smaku był dobry. Nie chciałam go wziąść ale zotałam niemiło potraktowana przez panią ekspedjętkę która stwierdziła że tort jest względny,że bywają brzydsze itd, Mam pytanie do właścicieli dla czego jest yak że raz torty są prze$liczne a innym razem tragiczne? Czy nie ma kto tego przypilnować?

KŁOS -Dział Marketingu
@Klijent 27.02.2016 20:13
Witam jestem stałym klijentem a raczaczej byłam :( zamówiłam torta dla mojej córci i niestety nie byłam zadowolona jak zawsze:(...

@Klijent: Szanowna Pani, jest mi niezmiernie przykro, że taka sytuacja miała miejsce. Uprzejmie proszę o przesłanie na maila marketing@piekarniaklos.pl informacji odnośnie terminu realizacji zamówienia, sklepu, w którym odbierała Pani tort oraz - w miarę możliwości - o dołączenie zdjęcia nieestetycznie Pani zdaniem wykończonego tortu. Postaram się wyjaśnić zaistniałą sytuację. --- Z wyrazami szacunku, Małgorzata Kurzyca Piekarnia Ciastkarnia KŁOS

byla klosianka

jestem byłym pracownikiem piekarni klos na 3 maja w katowicach i jakis czas temu bylam tam na zakupach i na kawie i obserwowałam nowa ekipe a takze miałam okazje zobaczyc kierownika ,ktory sprzatal stoliki.bylam w szoku,ze w tym sklepie nastala normalnosc.grzeczne odnoszenie sie do siebie,dziewczyny usmiechniete ,na czym zdecydowanie zyskuje tez obsluga klienta .w takiej atmosferze super sie pewnie pracuje i powiem ze nawet chetnie bym tam wrocila.

xyz

Informatyk siedzi w biurze. Zarobki sa dobre, wystarczy sie troche postarac a nie jak to ktos napisal przyjsc, wylozyc towar i isc do domu. na premie pracuje caly zespol. Premia jest do wyciagniecia na spokojnie

Sami

A magazynier ile zarabia?

Ania

A o kłosie na Sczecińskiej co sądzicie ?

Asia

co sądzicie o Kłosie na Dmowskiego w Tychach ?

Coś

Kierowca /najniższa krajowa,praca od 2 w nocy(a miało być na 5 rano)

ktos

To tak jak wszedzie, zastanawia mnie bo potrzebuja kogos do zabrza a jak z zarobakami kierowcow ?

ktoś

Witam jak z zarobkami kierowców? Pozdraiam

Robochłop

Jeśli praca jest dla ciebie ważniejsza od rodziny, jeśli nie zależy ci na dobrych zarobkach, jeśli nie przejmujesz się przepisami BHP i jeśli lubisz ciągle zmieniające się grafiki, o ile w ogóle są to jest to praca dla ciebie !

stały pracownik

co Wy pierd... może jest najniższa krajowa ale są premie dodatki za absencję itd Na premię trzeba sobie zapracować czyli 90% sukcesu to zamówienie może i bardzo trudna sprawa ale trzeba pomyśleć , a nie przeklepać z poprzedniego dnia . I ba nie może pracować na to tylko jedna osoba na sklepie np z 4 osobami !!! Pozdrawiam wszystkie tzw pasożyty sklepowe tylko przyjść , wyłozyć sprzedać i wyjść ! Zero zaangażowania w życie sklepu !!!! 5

Basia

O matko, czytając opinię i złośliwości niektórych osób na tym forum to obrazu widać że firma kłos to firma rodzinna, z tradycjami

babe

Praca w kłosie to niewolnicza praca za najniższą krajową plus czasem nędzna premia bo malo jest punktów ktore regularnie ją wyrabiaja... Wymagania z kosmosu .. Nakazy,zakazy,brak przerw , i śmieszne etaty! Jak ktos ma nóż na gardle i mocne nerwy to może spróbowac a no i zdrowie końskie... Właściciel ma gdzies pracownikow liczy sie tylko kasa

jola

najnizsza kreajowa +premia od utargu przedzial 1300-1650 wiecej nie jestes w stanie zrobic tak skonstruowano widełki premiowe ;) zadnych deputatów pieczywa czy ciasta-płacisz za każdy zjedzony okruch to dla wiadomosci tych którzy myślą,że jak pracuje się w kłosie to pieczywo ma się gratis :) nic bardziej mylnego :D mam na myśli oczywiście sprzedawców.Pozdrawiam wszystkich tu zaglądających :)

Aktualny Pracownik

Kieruje słowa do tej osoby (zzzzzz, ktos) bo nie mozna nazwac Ją pania ktora oczernia brygadzistke z kanapek. Słuchaj mondralo , probujesz zrobic tutaj scene ? Zostałas zwolniona bo byłaś najslabszym ogniwem. Nie nadajesz sie do zadnej pracy, a masz czelnosci oczerniac na forum publicznym taka dobra pracownice..... Ty juz tu nie pracujesz .... Wiec Zostaw prace tym milym Pania ktore pracuja od Ciebie 100x razy szybciej. Jestes nikim a w dodatku bez pracy :D . Pozdrawiam

zuzanna
@Aktualny Pracownik 23.10.2015 06:15
Kieruje słowa do tej osoby (zzzzzz, ktos) bo nie mozna nazwac Ją pania ktora oczernia brygadzistke z kanapek. Słuchaj mondralo...

to Ty jesteś brygadzistka od kanapek!? opis pasuje do ciebie jak ulał!

zzzzzzzzz

tak racja na produkcji kanepek w zabrzu to jest jakis zart zeby pani zostajaca brygadzistka nieznala sie na rzeczy ,narobi wiecej zameszania niz cos zrobi dobrze ze ucieklam z tamtad .

xxx

stanowisko sekretarki - zarobki 1800 netto

:D

Jak to napisał kierowca to mnie zaraz kaktus na ręce urośnie :)))))Jeżeli ktoś potrafi się opłacić ,wyżywić i ubrać za najniższą krajową plus "ciut ciut" to szczerze podziwiam...... no chyba że mieszka z mamusią i tylko na fajki potrzebuje :)))))))))))))))))))

kierowca

Witam jakie zarobki u kłosa ? Bo opinie nie zbyt przychylne... Mam ofertę zostania kierowcą w kłosie i nie mam pojęcia czy warto

skoczk

dziś pracujesz a jutro cię zwolnią tak jest robią z tobą co chcą jak nie wierzysz no to trudno twoja sprawa

skoczek1

Najgorsza piekarnia jaka może być same nieuki tylko dla siebie biorą a ludziom nic nie dają tylko sobie do kieszeni jak niema kto pracować to nawet z urlopów ściągają żeby wszystko było na czas zwalniają kiedy im się podoba pracownika nie szanują.

Lucas

Taaa wszystko pięknie,ładnie tylko czemu Panie za lady wciskają rano stare bułki ze świeżymi i ten głupi ironiczny usmiech? Nie wiem jak jest na Dmowskiego 18 ,ale na Edukacji 94 to standard.

KAZIK
@Lucas 24.05.2015 20:51
Taaa wszystko pięknie,ładnie tylko czemu Panie za lady wciskają rano stare bułki ze świeżymi i ten głupi ironiczny usmiech? Ni...

ODPOWIEDZ DLA LUCASA PANIE NA EDUKACJI NIE SPRZEDAJĄ RANO ANI WIECZOREM STARYCH BUŁEK I PROSZĘ NIE PSUĆ OPINII TYM EKSPEDIĘTKĄ BO ONE TAM CIĘŻKO CHARUJĄ I JESZCZE MUSZĄ ZNOSIĆ UPIERDLIWYCH KLIENTÓW . ROBIĘ TAM CZĘSTO ZAKUPY I ZAWSZE MAM WSZYSTKO ŚWIEŻE.POZDRAWIAM MIŁE PANIE Z EDUKACJI,

klient

dziewczyny na dąbrowie na 3go maja no są rewelacyjne !!! Uwielbiam panią z czerwonymi ustami !! Obsługa rewelacja , poczucie humoru szacun dla szefa za takie fajne dziewczyny jestem tam codziennie i będę cały czas pozdrawiam

byly pracownik

ludzie by chetnie pracowali bo placa na czas i dobrze wynagradzaja,ale na magazynie pracowac sie nie da bo kazdy nowy pracownik jest dyskryminowany przez te ktore tam pracuja a wszystkie odchodza z powodu walnietej anity i przemadrzalej beaty.

a j
@byly pracownik 12.05.2015 08:01
ludzie by chetnie pracowali bo placa na czas i dobrze wynagradzaja,ale na magazynie pracowac sie nie da bo kazdy nowy pracownik...

Szczerze mówiąc to te dwie dziewczyny wcale nie są takie złe one mówią na głos to co inni szepczą po kontach ,ale za to ta ich kierowniczka to dopiero szurnięta baba drze pyska i poniża załogę na cała piekarnie i nikt z szefowstwa nic z tym nie robi A tak być nie powinno

Takaja

Ludzi chętnych nie brakuje ...dopóki nie zobaczą jak w takiej "korporacji"praca wygląda hihi..no ale wszystkie zmiany idą w dobrym kierunku..tylko dla kogo bo te etaty to napewno nie dla nas to lepsze.

Zostaw opinię o Piekarnia Ciastkarnia KŁOS - Zabrze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Ciastkarnia KŁOS