ZARYS International Group sp. z o.o. sp.k.

Zabrze

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 124 ocen.

Opinie o ZARYS International Group sp. z o.o. sp.k.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZARYS International Group sp. z o.o. sp.k.

Waldi
użytkownik zarejestrowany

Napiszcie czy warto aplikować do firmy Zarys przy eksporcie?

aaa

@nowy

Zadowolony magazynier

Niesamowita możliwość rozwoju. Zarobki godne samego Billa gatesa. Elastyczne godziny pracy. Uprzejmi ludzie na wysokich jak i niskich szczeblach pracy. (Kappa)

Jajakobyły...

Kiedyś zetknąłem się z ta firmą i ostrzegam.... dużo obiecują , niewiele dotrzymają, takie biznesowe cwaniactwo..... na dłuższą metę nie popłaca skoro tak często "odświeżają" kadry.

nowy

Szukają managera logistyki, warto aplikować ?

Chyba Ty
@nowy tydzień temu
Szukają managera logistyki, warto aplikować ?

@nowy Lubisz emocjonujące, krótkotrwałe wyzwania, to spróbuj swoich sił. ;)

Molek
użytkownik zarejestrowany

Mam sporą wiedzę na temat firmy Zarys. Chcę powiedzieć, że wypowiadanie takich skrajnie negatywnych opinii nigdy nie może być obiektywne!!! Wszedzie jest czas lepszy i gorszy i to jest normalne! Pracowac trzeba i jak ktoś zna pracę w Zarysie to spoko praca.

Bryzek

Nie ma to jak zadawać pytania i samemu sobie na nie odpowiadać ....nikt nikogo w firmie nie trzyma. Żyjemy w wolnym kraju i każdy może pracować gdzie chce . Nie odpowiada - odejść ! I poszukać innej pracy . Tylko czy inny pracodawca będzie zainteresowany nami ...każdy kto narzeka na tej stronie powinien zadać sobie to pytanie .

ciao
@Bryzek 2 tygodnie temu
Nie ma to jak zadawać pytania i samemu sobie na nie odpowiadać ....nikt nikogo w firmie nie trzyma. Żyjemy w wolnym kraju i każ...

Bryzek nie wziął pod uwagę, że narzekanie na zarys nie bierze się z samego narzekactwa, tylko stoją za tym konkretne powody. Powodów zarys dostarcza całe mnóstwo i wiedzą o tym wszyscy. Jedni się na to godzą i pracują w tym bajzlu, inni szukają normalnej pracy i po jakimś czasie odchodzą. Rotacja w tej firmie jest przeogromna - rotują przedstawiciele i prezesi. I tak jest od lat. Całe mnóstwo niekorzystnych wpisów firma usunęła i mimo, że maja stara się jak może by wygładzić wizerunek zarysu to zrobić się tego nie da. Rzeczywistość skrzeczy.

Maja
użytkownik zarejestrowany

Firma ZARYS International Group sp. z o.o. sp.k. właśnie rekrutuje na stanowisko Product Manager ds. obłożeń chirurgicznych oraz zestawów operacyjnych. W ofercie możemy przeczytać, że firma zapewnia zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, kartę sportowo - rekreacyjną, dodatkowe szkolenia, ubezpieczenie na życie. Kto aplikuje na takie stanowisko pracy?

Odpowiedź
@Maja 2 tygodnie temu
Firma ZARYS International Group sp. z o.o. sp.k. właśnie rekrutuje na stanowisko Product Manager ds. obłożeń chirurgicznych ora...

Samobójca i osoba nie mająca szacunku do siebie.

Maja
użytkownik zarejestrowany

Zachęcam wszystkich do zapoznania się z wywiadem z Prezesem Zarządu ZARYS International Group sp. z o.o. sp.k., który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,825942,wywiad-marek-stebnicki @Hakambatata czy pracujesz w ZARYS International Group sp. z o.o. sp.k.? Jakie masz doświadczenia związane z pracą w firmie?

@one
@Maja 3 tygodnie temu
Zachęcam wszystkich do zapoznania się z wywiadem z Prezesem Zarządu ZARYS International Group sp. z o.o. sp.k., który znajdziec...

Ale o co chodzi z tym wywiadem? Że tak super i w ogóle, bo Pan Prezes opowiada? Jak dobrze pamiętam to kilka lat wstecz Pan Prezes wyleciał z hukiem, a teraz ma wielki "come back" jako super zarządzający?? Ze dwa-trzy lata stołek "wygrzeje" i pójdzie w odstawkę jak kilku poprzednich :)

Chyba Ty
@@one 2 tygodnie temu
Ale o co chodzi z tym wywiadem? Że tak super i w ogóle, bo Pan Prezes opowiada? Jak dobrze pamiętam to kilka lat wstecz Pan Pre...

Nie pierwszy i nie ostatni z wielkim "come back". W końcu drzwi zawsze są otwarte. Nowych chętnych nie ma, więc trzeba ściągać starą gwardię. ;)

Pracownica

Szanowni Państwo; Postaram się w kilku słowach opisać pracę w firmie Zarys. Firma: *Ogromny potencjał produktowy *Każdy znajdzie asortyment w którym dobrze się odnajdzie *Wiele produktów jest bardzo tanich ale i wadliwych (Ciągłe odbieranie reklamacji) - Wiąże się to ze świeceniem oczami przed klientem oraz uszczerbkiem na własnej reputacji Atmosfera: *Plotki, ploteczki rozchodzące się z niesamowitą prędkością *Ciągła rotacja kadry nie podnosi na duchu *Brak motywacji *Idealnie dopracowany system demotywacji Samochody: Bardzo różnie, zależy co aktualnie jest tanie na rynku (Rapidy, i30 wagon, Focus combi itd.) Obecnie wymiana floty głównie na i30 Benefity: *Multisport Wynagrodzenie: *Niska podstawa + premia w której jest wiele haczyków (Mimo iż wypracujesz swoje zgodnie z ustaleniami i zadaniami sprzedażowymi nie gwarantuje to uzyskania premii) - Z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że jest tu wiele kłamstwa i zagrabiania Twoich ciężko zarobionych pieniążków. Ogółem: Duży, źle zarządzany potencjał. Wszystkie wypowiedzi medialne opisujące firmę to dla osób ją znających dobry spektakl kabaretowy. Częste zmiany kadrowe i jakość produktów powodują wiele problemów. Nieuzasadnione zwolnienia i negatywne odbieranie firmy przez klientów jest dużym wyzwaniem dla nowych handlowców. Najczęściej jest to jedynie etap w karierze handlowców. Jest już nawet przysłowie "Jeśli poradziłeś/łaś sobie w Zarysie, dasz radę wszędzie". Padło pytanie o pracę w DZP - szkoła przetrwania. Podsumowując osobiście nie polecam. Szkoda zdrowia i nerwów (Na każdym się to odbije). Wewnętrzne gierki nie pozwalają spokojnie pracować. Osobiście szukam czegoś innego i jeszcze raz zaznaczę dużymi NIE POLECAM !!!

Umbrella

Właściciel lubi delikatnie mówiąc "odświeżać zespół". Lubi gdy coś się dzieje. Zwalniani są ludzie bez konkretnej przyczyny- zarówno młodzi jak i wieloletni pracownicy. W firmie pracują bardzo fajni i zaangażowani w pracę ludzie, którzy o dobro firmy dbają jak o swoje własne. Nie ma to jednak znaczenia- zwalniany jest każdy na kogo akurat padnie kaprys prezesa, właściciela, bądź kierowniczki DZP. Jakość świadczonej przez Ciebie pracy nie ma tu nic do rzeczy. Pracy w firmie Zarys nie polecam nikomu, kto szuka stabilnego zatrudnienia. Płace też marne.

Hakambatata
@Umbrella 14.09.2017, 14:50
Właściciel lubi delikatnie mówiąc "odświeżać zespół". Lubi gdy coś się dzieje. Zwalniani są ludzie bez konkretnej prz...

Ubrella, idealne podsumowanie ????

Maja
użytkownik zarejestrowany

@Hakambatata na forum nie można nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin przed wystawieniem komentarza. Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na pytania na temat pracy w firmie ZARYS International Group sp. z o.o. sp.k. użytkownikom forum wyżej?

Miruno
użytkownik zarejestrowany

Jaka jest przyczyna tak długiego milczenia na tym wątku? Czy jest tak dobrze, że nie chce się pisać. O co chodzi z hejsem? To jest pewnie ważne dla innych.

Molek
użytkownik zarejestrowany

Jaka jest przyczyna , że firma często rekrutuje nowe osoby? Może podczas rekrutacji są popełniane jakieś błędy i do firmy są przyjmowane nieodpowiednie osoby ? Każdy woli pracować z osobami, które znają pracę i nie trzeba tłumaczyć wielu spraw od początku?

Miłek
użytkownik zarejestrowany

Zarys nie ma zbyt dużego wyboru ofert pracy. Zainteresowałem się pracą w dziale zamówień publicznych i mam nadzieję, że ktoś podpowie mi kilka informacji związanych ze stanowiskiem? Jak się wam pracuje w firmie? Czy firma ma pakiet socjalny lub multisport?

Jestem sobie REPEM

Odświeżyli :P. Od początku roku- Pomorskie,Podkarpacie, Małopolskie, Dolny Śląsk oraz trochę administrację. Odpowiadam Nie ten sam. Jakie to będzie miało odbicie w rynku, można sobie samemu dopowiedzieć. Jeżeli chodzi o produkty to tu jest różnie, są samograje i jest też trochę ... a potem wiadomo, reklamacje. Reasumując: - Fajni ludzie - Sporo fajnych produktów - Podejście hmm to już inna bajka a szkoda, jest potencjał ale Śpieszmy się poznawać repów tak szybko odchodzą a wraz z nimi projekty i relacje PZDR.

rep
@Jestem sobie REPEM 28.06.2017, 18:17
Odświeżyli :P. Od początku roku- Pomorskie,Podkarpacie, Małopolskie, Dolny Śląsk oraz trochę administrację. Odpowiadam Nie ten...

znowu rekrutują ok 1/3 zespołu? Który to już raz od początku roku? Fajnie pracować w firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku hi hi !

maurycy

Ostatnio podobno znów odświeżyli zespół :) Tak z ciekawości dyr. handlowy ciągle ten sam ?

Maja
użytkownik zarejestrowany

@łon tak jak pisałam nie jestem związana z firmą ZARYS. Nie jest również moim celem wygładzenie wizerunku tej firmy. Zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca zarówno od osób, które są zadowolone z pracy w firmie jak i tych które mają do niej duże zastrzeżenia. Tak aby osoba, która szuka informacji na temat pracy w firmie i trawi na ten wątek mogła znaleźć odpowiedź na swoje pytania i wątpliwości. Jeśli chodzi o Twoje pytanie odnośnie rotacji przedstawicieli oraz prezesów nie jestem w stanie na nie odpowiedzieć. Takie informacje może posiadać tylko osoba, która jest przez ZARYS zatrudniona. Jeśli chodzi o komentarze, to jeśli zostały usunięte oznacza to, że administrator zarchiwizował je za naruszanie zasad regulaminu. Jeśli któryś z Twoich komentarzy został usunięty i masz wątpliwości co do decyzji administratora to adres kontaktowy możesz znaleźć w regulaminie portalu, który znajdziesz na dole strony.

Maja
użytkownik zarejestrowany

@łon nie jestem pracownikiem ZARYS, dlatego ciężko mi się wypowiadać na temat wewnętrznych spraw firmy. Jednak chętnie usłyszę jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę. Co uważasz za plus pracy, a co warto by zmienić? Każda informacja może być cenna dla osób, które myślą o podjęciu pracy w ZARYS. @Gregor jeśli zdecydowałeś się na aplikację na tą ofertę pracy, to chętnie również dowiemy się więcej na temat tego jak w firmie przebiega proces rekrutacji. Jak oceniłbyś jego poziom?

łon
@Maja 30.05.2017, 12:29
@łon nie jestem pracownikiem ZARYS, dlatego ciężko mi się wypowiadać na temat wewnętrznych spraw firmy. Jednak chętnie usłyszę...

Maju, bardzo wiele cennych uwag zostało wykasowanych z tego forum na polecenie zarysu. Jak się domyślasz były to opinie bardzo niepochlebne, ale mówiące prawdę. Były tam też sugestie co naprawić. Skoro wzięłaś na siebie obowiązek "wygładzenia" wizerunku zarysu, to sięgnij do tych historii z goworku i je przeanalizuj. Poza tym na porządny feedback to pracodawca musi sobie zasłużyć... Rozumiem, że trzeba iść dalej, ale zapytaj swojego zleceniodawcę co z tymi rotacjami przedstawicieli i prezesów w ostatnich latach? Nie unikaj merytorycznej dyskusji, tylko odpowiedz tak żeby potencjalny kandydat wiedział na co się decyduje.

Gregor
użytkownik zarejestrowany

ZARYS w swoich nowych ofertach pracy wykazał zapotrzebowanie dla "Junior Product Manager ds. szwów chirurgicznych". Jestem zainteresowany tą posada ale proszę o kilka podpowiedzi. Jaka jest ogólnie atmosfera w firmie? Czy poza pensją są jakieś bonusy?

Maja
użytkownik zarejestrowany

Prezes i Wiceprezes firmy w wywiadzie specjalnie dla naszego portalu udzielili odpowiedzi na wiele pytań dotyczących firmy ZARYS International Group sp. z o.o. sp.k. Znalazłeś interesującą Cię ofertę pracy? Przeczytaj jak wyglądają warunki pracy w firmie: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,825942,wywiad-marek-stebnicki

łon
@Maja 01.03.2017, 09:03
Prezes i Wiceprezes firmy w wywiadzie specjalnie dla naszego portalu udzielili odpowiedzi na wiele pytań dotyczących firmy ZARY...

Laurka piękna, ale nie ma odpowiedzi na post "momio". Więc co z tą rotację prezesów?

Marynia
użytkownik zarejestrowany

Zarys to firma w której rozpoczęłam pracę kilka miesięcy temu. Mam już wyrobioną opinię i wiem , że dobrze zrobiłam podejmując tu pracę bo firma jest naprawdę spoko . Nie rozumiem niektórych wpisów .

taki
@Marynia 22.02.2017, 13:03
Zarys to firma w której rozpoczęłam pracę kilka miesięcy temu. Mam już wyrobioną opinię i wiem , że dobrze zrobiłam podejmując...

Popracujesz trochę dłużej (o ile Ci pozwolą) to zrozumiesz... Jak Cię potraktują z buta za nic, to zmienisz zdanie.

momio

Taaaaa...... Zarys przede wszystkim powiększa grupę rotujących pracowników. O przedstawicielach można się naczytać na forum i posłuchać "w terenie". Rotacja dotyka też najwyższych stanowisk - "gorący stołek" to stołek prezesa. Ostatnie 3 lata to: Anna S., Dariusz S., Andrzej P. + obecny prezes ? Gratulacje!

Ambitny
użytkownik zarejestrowany

Słyszałem, że ZARYS powiększył rejon swojej działalności, czy to prawda? Jeśli tak to bardzo dobrze, znaczy że rozwijają się. Już dawno przymierzałem sie do pracy u nich ale jeśli jest to prawda teraz się zgłoszę.

Zuzula
użytkownik zarejestrowany

Zgadzam się z poprzednim wpisem, Zarys jest w porządku firmą.

pracownik ZARYS

Pracuję w firmie od kilku lat, jestem zadowolona z pracy. Są lepsze i gorsze chwile jak w każdej firmie, w końcu jesteśmy w pracy, a nie na wakacjach. A co do selekcji - niestety przy tak dużej firmie, to nieuniknione. Będziesz solidnie wykonywać swoją pracę - to Cię nie zwolnią.

jj
@pracownik ZARYS 16.01.2017, 21:54
Pracuję w firmie od kilku lat, jestem zadowolona z pracy. Są lepsze i gorsze chwile jak w każdej firmie, w końcu jesteśmy w pra...

zwalniali uczciwych i pracowitych pracownokow łącznie z kierem

jj
@pracownik ZARYS 16.01.2017, 21:54
Pracuję w firmie od kilku lat, jestem zadowolona z pracy. Są lepsze i gorsze chwile jak w każdej firmie, w końcu jesteśmy w pra...

zwalniali uczciwych i pracowitych pracownokow łącznie z kierem

edek
użytkownik zarejestrowany

Ale po co tak ostro od razu @osioł stefan? To, że ktoś tak myśli może być spowodowane, tym że na goworku nie ma aktualnych ofert bo tak rzeczywiście teraz jest więc jak piszesz, że nie ma rotacji a ktoś nie widzi TU ofert no to tak pisze

Kandydat
@edek 01.10.2016, 20:58
Ale po co tak ostro od razu @osioł stefan? To, że ktoś tak myśli może być spowodowane, tym że na goworku nie ma aktualnych ofer...

A jak na magazynie w Gliwicach. Nie wiem czy startować. jakie stawki, godziny pracy. A jak kadra kierownicza, czy normalna .....

Helena

Jestem w branży od lat. Pracowałam i tu. Firma ma wszystko ... poza pomysłem na siebie i kadrą zarządzającą. Pan kierownik handlowców, który powie na cyklówce: "Jesteście od realizacji planu jak dupa od robienia dwójki" po czym kończy i idziemy się napić ... sorry słabo. Brak profesjonalizmu, rozmycie się odpowiedzialności wśród kadry zarządzającej ( pomijam ciulowe produkty ... ale to można sprzedać gdy ktoś ma pomysł ). Tak więc Pawełek ... bardzo słabe ogniwo ale sprytne bo z innym ważnym Pawełkiem kolega. Ale sposób traktowania pracowników przy rezygnacji z ich usług - śledzenie na GPS, wyskakiwanie zza krzaków z wypowiedzeniem ... Są lepsze miejsca do pracy.

mart

aktualnie poszukują na stanowisko księgowej, ktoś wie jakie zarobki moga zaproponować? oczywiscie spełniając wszytskie ich wymagania

J

U mnie firma zostawiła fatalne wrażenie, na rozmowę kwalifikacyjną zaproszenie do biura, oczywiście o zwrocie kosztów dojazdu (w sumie prawie 600 km) ani słowa. Dostałem propozycje pracy, a po kilku dniach ją odwołali pod śmiesznym pretekstem. Dla mnie mało poważne zachowanie.

hasior

nie wiem na jakim stanowisku pracował @były_pracownik, ale jako przedstawiciel spodziewaj się wyśrubowanych planów, niesamowitych wyników po góra dwóch miesiącach i najlepiej tankowania auta z własnej kieszeni :) To ostatnie to oczywiście żart, ale jeśli nie jesteś z branży to będzie ciężko.

hasior

Nie polecam, omijać szerokim łukiem - sinowargi wszędzie węszy złodziei i trzeba mieć dużo samozaparcia albo być zdesperowanym żeby tam pracować.

Joops

Ja tam jestem zadowolony jako niezalezny przedstawiciel, rynek nie łatwy ale mozna zarobic oczywiscie jak sie chce pracowac

br

wg opinii z rynku zarys nie należy do firm dobrze płacących - jest to raczej bardzo niska średnia krajowa. Dla Product Manangera z doświadczeniem pieniądze na pewno nie powalają, a wymagania jak najbardziej! Pomijam oczywiście fatalną atmosferę w pracy i rotacje na stanowiskach. Generalnie firma tzw. przejściówka.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

malwin

Co dla Ciebie znaczy wysoka podstawa?

malwin

Prawda jest taka że firma dobrze prosperuje. Jeśli chodzi o podejście do pracownika to też jest ok. Pracujesz sobie aż tu nagle podjeżdżasz ( wracając z terenu ) pod dom. Zza krzaków zmasowany atak grupy interwencyjnej która wręcza Ci wypowiedzenia. Oddajesz zabawki i po sprawie. W tej branży liczą się relacje ( mowa o ph ). Jednak po 6 miesiącach nie da się ich wyrobić. Zarys zdąży Cię wykopać. Brak stabilizacji

NIL

Kto Ci powiedział ze jestem długoletnim pracownikiem? Jakieś insynuacje? Po prostu dobra firma broni się sama i nie potrzebuje postawionych ludzi którzy muszą na takich forach wypisywać nieprawdę.

NIL

Samochód jest narzędziem pracy. Każda wyra takie narzędzie posiada. Słuszne pytanie. Dla czego szukają ciągle przedstawicieli. Po prostu są wakaty ponieważ ciągle zwalniają pracowników. Nowych miejsc pracy nie tworzą. To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

NIL

Człowieku co Ty piszesz. Prawdopodobnie jesteś pracownikiem Zarysu i piszesz to co Ci każą. To jest najgorsza firma na rynku. Ludzie nie zatrudniajcie się w tej firmie. Pieniądze żadne, wymogi kosmiczne. Nie wiadomo kto rządzi. NIE POLECAM

były pracownik

potwierdzam w 100% opinię mirrrabella. i dla jasności nie zwolnili mnie - rezygnacja z mojej strony.

MIKO

Czytam i nie mogę uwierzyć. Trzeba pisać prawdę. Pracowałem w tej firmie. I to jest prawda, że traktują człowieka jak śmiecia. Kasa i tylko kasa się liczy. Rotacja przedstawicieli na regionach świadczy o tym. Sposób zwalniania pracowników także. Zapewne każda z Firm ma drugie dno. Ta firma na pewno, Wyciąga ludzi z firm konkurencyjnych obiecując złote góry. Pielęgniarki pracujące w szpitalach także. Często są to osoby mające duży staż zawodowy. Firma oczekuje w ciągu trzech miesięcy znacznych wzrostów. Co tu dużo mówić. Nie polecam tej firmy, chyba że chcesz nabawić się nerwicy,stracić zdrowie to wybierajcie właśnie tę firmę.

bsu

Praca jak każda inna w typowej firmie medycznej. Pieniądze nie powalają, ale zawsze na czas. A to, że jest kolesiostwo i inne układy - gdzie ich nie ma? Żeby było idealnie trzeba mieć swoja firmę. Zawsze się znajdzie jakiś gość co ciśnie i trzeba realizować plan. Ci co nie robią wszędzie mają pod górkę i powód do narzekań. Nie bronię nikogo a tym bardziej firmy, ale jeśli ktoś ma doświadczenie i zna trochę ten rynek to niech 3 razy się zastanowi czy gdzie indziej będzie leżał a plan sam się zrobi? A jak ktoś jest na tyle poukładany, że może doświadczenie przekuć na większa kasę to nie ma się co zastanawiać. Generalnie, jak ktoś jest nastawiony na rozwój to po doświadczeniu w Zarysie bez problemu dostanie pracę gdzie indziej i jeżeli potraktuje to jako etap w karierze to tylko zyska. Nie należę do narzekających ale jako była PH podeszłam w ten właśnie sposób i teraz jestem w innym miejscu. Kasa lepsza, ale układy jak wszędzie, plan do zrealizowania ambitny itp. itd. Czasem takie jednostronne opinie tylko mnie śmieszą i pokazują jak ludzie negatywnie emocjonalnie są zaangażowani w pracę i patrzą na pracodawcę zerojedynkowo. Trzeba mieć dystans i umieć odreagować. Zdrowie psychiczne najważniejsze.

nemo

Tak, sprawa ociera się o naciąganie na kasę -te 10tys. Umowy dystrybucyjnej na wyłączność regionalną nie podpisujesz z "Zarysem" tylko z jakimś ( usunięte przez administratora ) który nie wiadomo jak jest umocowany we współpracy z ww firmą. Robi szopkę przy naborze. Rozdaje dziwne cenniki, w których część produktów nie ma w ofercie Zarysu, spotyka się w hotelach, prosi o przygotowanie business planów itd. I najważniejsze - podpisanie umowy z firmą tego Pana ma się nijak do wyłączności terytorialnej na produkty, których nie jest producentem tylko pośrednikiem. itd, itd

były

Z tego co wiem to szukają co jakiś czas przedstawicieli medycznych w różnych częściach Polski. Firma jest spora i ma dużo produktów. Jako były powiem tyle - trzeba zapychać żeby się z planem wyrobić, ale jak patrzę z perspektywy czasu i doświadczeń w innej firmie to wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

kandydat

Z tego co widzę to znów szukają na stanowisko w dziale exportu. Dość duża rotacja;/

ttt

chodziło mi o dystrybutora regionalnego i te 10 000 pln

rademenes

Ostrzegam przed tą firmą. Jeśli ktoś się szanuje i swój czas to nie decydujcie się na pracę tam. Towarzystwo wzajemnej adoracji, w trakcie pracy plotki, kawki, zamawianie obiadków, zakupy przez internet i zyciowe historie mężów, żon, dzieci, gdzie najlpsze ciuszki, kaszki i inne ....... Poziom żenujący jak na taką firmę. Stanowcze NIE!!!!!

KasiaPP

Hej, ile dostaje się w dziale eksportu na start ? Czy są jakieś premie za uzyskiwane wyniki ?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

ttt

Też się spotkałem z tą ofertą. Czy ktoś może wie więcej w tym temacie, był z nimi na spotkaniu?

Mała

Czy ktoś pracował jako Dystrybutor Regionalny? Praca na działalności własnej i firma żąda 10 000 zł – koszt opłaty dystrybucyjnej. Co najmniej dziwna sprawa.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

kandydat

@ tomek l. - nie miałbym interesu w wystawianiu złej opinii jednemu z lepszych swoich klientów. Piszę jaką propozycję dostałem:-)

Zostaw opinię o ZARYS International Group sp. z o.o. sp.k. - Zabrze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZARYS International Group sp. z o.o. sp.k.