Powiem tak paweł bęś miał najlepsze jedzenie w mińsku gdzies do 2005 naprawde w pałacowej było smacznie kuchnia była dobra i prosta czesto tam chodziłem w szczegolnosci koniec la 90 polędwica wołowa z masłem czosnkowym pycha dewolaj marchew frytki ryby pstrąg smazony pycha czarnolas z sosem grzybowym rewelacja zapomniane danie wysmienity był zurek w sezonie letnim chłodnik lepszego nigdy nie jadł tatar z polędwicy pózniej niestety Paweł zaczął za dużo eksperymentowac rozumiem że karte dań raz na jakiś czas trzeba zmienić ale tak rozumiem ze te dania były kiedyś kuchnia na przestrzeni lat zmienia się chciałbymntych dań retro które jest w modzie teraz a regina jakmto regina tam.się nic nie zmienia od lat swojsko polsko smacznie
A gdybym złożyła cv to oddzwonią gdy będą potrzebować kelnerki? Pytam, bo czasami życie bywa różne. I pracują tu tylko 2 kelnerki, ogarniają wszystkie obowiązki? Może przyjmują uczniów na praktyki?
Wszystko się zmienia czasy się zmieniają pałacowa się zmienia inna lokalizacja i ludzie się zmieniają a jedno się nie zmienia Nasza dzielna Ania wytrwale jest przy boku właściciela wiernosć a teraz najlepsze przedewszystkim ODDANIE heheee
Cukiernika, co go szukali lata całe, bo z 2018 jest ogłoszenie, to jemu to chcieli dawać umowę o pracę na okres próbny i od 2 800 do 3 000 zł brutto. Sobię teraz rozważam, że latka lecą, i ile ja tu bym miał teraz, jako ten cukiernik? Jak myślicie kochani?
Właśnie czytałam wasze opinie, faktycznie nie ma w sieci żadnych aktualnych ogłoszeń o pracę. Napewno to o czymś świadczy. Pisaliście, że kelnerki i po 25 lat pracują. A wiecie ile wynoszą zarobki tego stanowiska skoro piszecie, że są takie dobre? Może narazie nie ma ogłoszeń ale jak będzie jakieś zapotrzebowanie to spróbuję swoich sił.
Dl nie ma szans te kelnerki są nie do ruszenia są traktowane jak.rodzina i są naprawde dobre w swoim fachu szukaj gdzie inndziej pracy
Pałacowej.nie ma.to.i bęsia nie ma klimat inny ja chodziłem tam.z żoną ze względu na fajne przutulne miejsce a w tym nowym.miejscu głośno telewizor rozwalony nie można się na niczym skupić
Powiem tak paweł bęś miał najlepsze jedzenie w mińsku gdzies do 2005 naprawde w pałacowej było smacznie kuchnia była dobra i prosta czesto tam chodziłem w szczegolnosci koniec la 90 polędwica wołowa z masłem czosnkowym pycha dewolaj marchew frytki ryby pstrąg smazony pycha czarnolas z sosem grzybowym rewelacja zapomniane danie wysmienity był zurek w sezonie letnim chłodnik lepszego nigdy nie jadł tatar z polędwicy pózniej niestety Paweł zaczął za dużo eksperymentowac rozumiem że karte dań raz na jakiś czas trzeba zmienić ale tak rozumiem ze te dania były kiedyś kuchnia na przestrzeni lat zmienia się chciałbymntych dań retro które jest w modzie teraz a regina jakmto regina tam.się nic nie zmienia od lat swojsko polsko smacznie
Co jesteś w stanie napisać o podejściu kelnerów i samej obsłudze? Jestem ciekawa. Szukam pracy, a taka informacja da mi wiadomości o atmosferze w firmie.
To jakie tu umowy są ze wszystko obstawione? Można uzyskać umowe na stałe? Czy kelnerki mają tu jakieś benefity albo napiwki w całości dla siebie?
Wszystko obstawione nie ma zarabiają dobrą kase umowy na stałe bardzo dobrze kelnerki zarabiają sam fakt ze dwie z nich ptacują już ponad 25 lat świadczy o czymś
To rzeczywiście dużo. Przez taki długi czas jakieś podwyżki są czy może jakieś premie czasem wpadają? I czy pracodawca oferuje benefity pozapłacowe?
A gdybym złożyła cv to oddzwonią gdy będą potrzebować kelnerki? Pytam, bo czasami życie bywa różne. I pracują tu tylko 2 kelnerki, ogarniają wszystkie obowiązki? Może przyjmują uczniów na praktyki?
Wszystko się zmienia czasy się zmieniają pałacowa się zmienia inna lokalizacja i ludzie się zmieniają a jedno się nie zmienia Nasza dzielna Ania wytrwale jest przy boku właściciela wiernosć a teraz najlepsze przedewszystkim ODDANIE heheee
(usunięte przez administratora)
Jak to nie ma? Skąd masz takie informacje? Zamknęli tą restauracje? Co z pracownikami? Zwolnieni?
(usunięte przez administratora)
Dlaczego ten Pan jest tak ważny dla Pałacowej i jak zawirowania z jego odejściem / powrotem wpływają na pracowników? Wiesz może, jak się pracowało pod jego okiem i jakie pieniądze oraz umowy miały kelnerki, czy osoby z kuchni?
Nie ma Pałacowej nie ma Pawła teraz to jest jakaś dziwna podróba pałacowej w podziemiach był właśnie klimacik ,którego w el cusine nie ma.były dwie sale dodatkowo sala rycerska nie ma co wogóle porównywac w el cusine normalna dyskoteka straszmie głośno .szkoda że się nie gogadał finansowo i nie ma pałacowej nie powiem byłem w tym el cusine knajpa jak knajpa niczym specjalnym się nie wyrózniała na tle innych knajp a pałacowa miała swój.urok historie nawet pamięta czasy PRL szkoda gadac przykro jak nie wiem
Bez dwóch zdań.Regina na Mickiewicza w mińsku Maz jest lepsza od el.cusine.wiekszość ludzi wole świeże polskie jadło w dobrej cenie niż jakieś wynalazki w el.cusine za kwote które są zblizone co cen restauracji warszawskich
Wczoraj osebrałem zamówienie z Reginy na świeta wszystko smaczne ale ich krokiety są tak pyszne jakiś matrix
Pewnie.że Regina atrakcyjne ceny świeżość produktów domowe specjały i te najlepsze na świecie pierogi tevciasto na pierogi wymiata
Benka czasy mineły z chwilą zamknięcia pałacowej teraz to el cusine swoją drogą bazwa nowej knajpy do bani to takie na siłe wymuszone na przezycie lokum bez fajerwerków baprawde woke isc do reginy za 50 zł zjeść flaki swieze drugie danie fryteczki podwojny schabowy zestaw surowek i jeszcze ba browar z sokiem 0.5 l wszystko zamyha budzet w nuecałych 50 zł i pyszne jak nie wiem a w el 180 koniec tenatu
NIE DZIWNE ŻE regina jest najlepsza na Mińsku za takie pieniądze w dodatku
Ja osobiscie wole zjeść coś w reginie na mickiewicza jak w el cusine regina działa też ponad 30 pat pyszne pierogi znane na całym mińsku swieze obiadki rosółek nózki tatar flaczki ceny normalne.nie wygórowane jak.w el cusine mozna i na wunos zamówić z całego serca polecam iść do.tehony spedzić rodzinnnie miło czas restauracja po przebudowie polecam
Za drogo ma w tym el cudine halo.to niw 5 gwiazdkowy lokal na Nowym Świecie w warszawie.inne są realia w Mińsku Mazowieckim nie poniosło Cię czasem z tymi cenami czlowieku bierz.siły na zamiary względem zasobności portfela mieszkańcow i
(usunięte przez administratora)
Powaga :D
Część klientów przeszła do el cusine ale druga połowa odeszła w pałacowej miał kiedyś eldorado wesele za weselem a pozniej coraz mniej mniej i mniej
Monika ceny nie duzo aż tak poszły do góry a wydaje mi się ze bęś zaczyna za dużo eksperymentować w swojej kuchni myśle ze to nie jest warszawa i pięć gwiazdek powinien bardziej chłodnym.okiem spojrzeć ze kieszeń i gusta mieszkanców mińska różnią się od dań.bamberow warszawskich nie polecam bęś spaďl na.psy
To prawda zgadzam się jednak piwnice z pałacowej muały tam swój urok uwielbiałem tam ptzychodzić z zoną i to dość częst to miejsce miało jakiś magnez jednym słowe sztos po zmianie nazwy i lokalizacji udałem się w nowe miejsce i tu magia prysła juz nie to samo knajpa jak wiele innych owszem jedzenie smaczne ale zdałem sobie sprawe ze więcej tu już nie ptzyjde bo magnez z pałacowej nie został zabrany do nowego miejsca
To el cushine czy jak tam zwał to nie to samo co pałacowa pałacowa miała klimat to coś w sobie gdzie miło się tam spędzało czas a to el cushine to taka normalna restauracja jak wiele innych bez błysku i fleszy
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Restauracja Pałacowa Paweł Bęś?
Zobacz opinie na temat firmy Restauracja Pałacowa Paweł Bęś tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 16.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Restauracja Pałacowa Paweł Bęś?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 15, z czego 4 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 10 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!