klient zawsze swoje najlepiej żeby mu za darmo robić. a lepiej napiszcie czy przyzwoicie szefu płaci brygadzie bo po to tu zaszedłem na stronke. mam fach w rekach i niepijacy jestem
Wszystkie opinie dodane w jednym dniu z różnicą 3 minut hmm
Opinie dodane w podobnym odstępie czasu ponieważ tak robią nierzetelne firmy. Proszą znajomych oraz rodzinę o opinie pozytywne
Czy firma remontowo budowlana Szymar stara się może zatrudniać osoby, które szukają swojego pierwszego miejsca pracy? Chciałbym ustalić, jak w tym właśnie zakresie wygląda praca w tym miejscu. Trudno się dostać, czy raczej łatwo? Zachęcam do aktywnej dyskusji, ponieważ w tym roku nikt jeszcze się nie wypowiedział.
@Stanisław To jest forum pracownicze ale można wnioskować, że jak firma dobra dla pracowników to i praca daje zupełnie inne efekty!!
Byłem z rodziną w odwiedzinach u siostry i szwagra. Po wejściu do mieszkania mieliśmy wrażenie, że pomyliliśmy adresy. Wnętrze po remoncie, wszystko zupełnie odmienione. Ale jak odmienione! Niebanalne rozwiązania z podwieszanymi sufitami, robiące wrażenie oświetlenie punktowe, idealnie położony tynk żywiczny na ścianach, perfekcyjnie położone płytki na ścianach i podłodze w kuchni, oryginalne wykończenie ściany w przedpokoju - całość prac na profesjonalnym poziomie. Z czystym sumieniem mogę zarekomendować firmę pana Arkadiusza wszystkim myślącym o remoncie domu bądź mieszkania. To jest najwyższa jakość i solidność. Pozdrawiam, Stanisław.
Czy szukają pracowników z doświadczeniem, czy trzeba miec uprawnienia, jak płace?
Gładzie na suficie zostały położone fachowo i rzetelnie wygladają ok.doradztwo pana Arka jest nieocenione ,fachura godny polecenia,pozdrawiam.
Czy tylko negatywne opinie można pisać? Widocznie tak było i klienci chcą wystawi swoją opinię!
Remont klatki schodowej został szybko wykonany.Gładzie gipsowe szlifowanie oraz malowanie wyszło przepięknie.Firma godna zaufania.Praca wykonana w terminie,Polecamy F.r.b ''Szymar'' tą Firme oraz pana Arka.
łazienka szybko i porządnie wykonana.O nic nie trzeba śie martwic.Wszystko dowiezione i nic nas nie interesowało.Pan Arek Wykazał śie na 100%.Polecamy wszystkim tę Firme.
Swietnie wykonczone poddasze oraz docieplenie.Spokojnie wykonana praca i dokładnie.Pan Arek solidny fachowiec i dokładny w tym co robi.Polecam wszystkim poszukującym dobrego i sprawdzonego fachowca.
Firma Szymar solidne wykonczenia wnętrz. Fachowe doradztwo,pomoc w wybraniu produktów budowlanych. Polecam z czystym sumieniem pana Arka.