brak logo

bmw-rent

Warszawa

Opinie o bmw-rent

whellman 2010-05-18 19:54:59
Jak wygląda praca kierowcy w tej firmie? Jaka płaca?
też naiwny 2010-09-01 16:18:30
niestety muszę potwierdzić, były piękne opowieści jaka to będzie super firma a nic z tego nie wyszło, ( usunięte przez administratora ) ja nawet nie dostałem listu intencyjnego choć miałem dostać, czekałem 3 tyg żeby się dowiedzieć że wszystko jest wstrzymane, nawet nie zadzwonili i nie powiedzieli że nic z tego, współczuję tym którzy byli tak naiwni aby zwolnić się ze swoich firm licząc na zatrudnienie w tej
anita 2010-09-07 15:13:16
Ja także potwierdzam informację że to( usunięte przez administratora ) Dzwoniłam nawet do oryginalnego BMW w sierpniu - powiedzieli że nic o tym nie wiedzą i ręce umyli. Sprawdziłm ich KRS mam nazwiska osób z zarządu i cały czas się zastanawiam czy coś z tym robić dalej.
dorian 2010-09-07 20:57:05
Zdaje mi się że w KRS jest tylko jedno nazwisko....?
oszukany 2010-09-14 12:39:40
jeden i drugi są siebie warci. ( usunięte przez administratora ) BMW Polska została juz poinformowana. Powodzenia Panowie( usunięte przez administratora )
naiwna 2010-10-08 14:52:52
Zobaczcie strona znów działa !!!
niedoszly 2010-10-14 15:53:00
i znowu ktos sie nabierze , prowadza od nowa rekrutacje na te same stanowiska ktore oferowali poprzednio ....
BEZCENNI
niedziekuje 2010-10-15 22:26:07
To co? Składamy CV? Na razie lokal jest do wynajęcia ale kto wie może niedługo znów będzie WIELKIE OTWARCIE
marzena 2010-10-16 19:22:49
to całe forum to przykład typowych "polskich" zachowań ludzi nieszczęśliwych,sfrustrowanych,złośliwych...
ja też składałam swoją aplikację,nie wyszło...powodów może być wiele,nie jednej firmie nie udaje się wystartować zgodnie z planem w tym kraju.
jakim prawem nazywacie oszustami ludzi których nie znacie!?
marzena 2010-10-18 12:39:28
Ci Panowie chyba nie są właścicielami tej Spółki,więc dlaczego mieli by się przed kimkolwiek ukrywać??????????????? CO ZA BZDURY LUDZIE TU WYPISUJECIE!!! Obrażacie samych siebie . Ja też się dostałam ale do kogo mam mieć pretensję że nie wystartowali. Do dwóch facetów ,którzy nie są właścicielami? Robili co im kazali.
naiwna 2010-10-18 12:54:59
Uczciwi ludzie nie zachowują się w ten sposób. Zresztą szkoda czasu na takie dyskusje. Moim zdaniem jest to ( usunięte przez administratora )I mam do tego prawo, bo czuję się oszukana.
beny 2010-11-15 21:56:34
to chyba się wszyscy cieszycie że nic wam z tej roboty nie wyszło w takich okolicznościach
Wacek 2011-01-19 17:38:12
Zgadzam się, trzeba się cieszyć....
Olo 2011-04-08 14:05:34
Witam wszystkich...
A czy wiecie jaka firma prowadziła rekrutację do BMW-RENT ?
Pozdrawiam Olek.
anonim 2011-04-14 22:53:26
Witaj! Ja pamiętam, że nie robili rekrutacji przez żadną firme pośrednictwa - po prostu dali ogłoszenie (ładne, duż kolorowe) w Gazecie Wyborczej (dodatek praca) chyba w kwietniu czy w maju ubiegłego roku.
Pozdrawiam
naiwna 2011-04-18 11:31:06
Ogłoszenie było w Gazecie Wyborczej i na stronie BMW RENT. Przeprowadzali ja sami.( usunięte przez administratora ), on juz sam nie wie jak sie nazywa. I jeszcze 3 osoba nazwiska nie pamiętam. ( usunięte przez administratora )
dariusz 2014-03-19 14:38:56
Słyszałem, że ostatnio w bmw-rent warunki uległy poprawie, chciałem zaaplikowac, ale ich strona mi nie działa, wiadomo co się dzieje?
Romek 2014-04-16 19:55:12
Podbiję, bo tez szukam w internecie o nich informacji, a ostatnie wiadomości były z zeszłego roku, czyżby bmw-rent upadło?
inżynier 2014-05-08 20:49:47
W bacie krs online bmw rent jest wpisany normalnie, ale ich strona internetowa coś nie domaga, dziwne, bo powinni mieć działającą.
gregory 2014-05-31 02:49:50
Nikt nie wie co sie dzieje z firmą, czy na wakacje nie beda zwiekszac zatrudnienia, bo to taki sezon w usługach.
mati 2014-12-31 18:58:13
Hej, widze, ze praktycznie od półtora roku nie był zadnego komentarza odnośnie bmw rent, co takiego dzieje sie teraz z firmą? W jaki sposób w ogóle układany jest grafik, bo wypożyczalnie czesto pracuja 24 godziny na dobę, tutaj jest podobnie? Ogółem rzecz biorac polecacie pracę w bmw, czy lepiej szukac roboty u konkurencji?
stasiek 2015-03-04 18:46:32
no i chyba już nikt ni napisze jak to w tym bmw się dzieje, moż epracownicy mają jakoś poblokowane konta i to dlatego, słyszałem, ze w jednej firmie już tak zorbili, więc w sumie nie zdziwiłby się za bardzo gdyby faktycznie tak było.. czekam na wasze opinie odnośnie pracy u nich i warunków, moze ktoś da rade pomóc?
rumpel 2015-03-24 18:45:23
Strasznie tutaj mało aktualnych komentarzy, ciekawi mnie co może byc powodem. Chyba bmw-rent nadal prężnie funkcjonuje, prawda? Czy oni nie szukaja co jakis czas nowych pracowników, że jest tutaj taka cisza na ten temat? Zwykle potrzebni sa co jakiś czas pracownicy, to i powinny byc nowe komentarze, a tu cisza, trochę to niepokojące.
kas 2016-05-20 22:44:23
nie wydaje mi się, by firma ogłosiła upadłość. Może byli na dnie, ale się odbili :)
Zostaw swoją opinię o bmw-rent - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie bmw-rent