Pizza niedopieczona, surowe ciasto
Pracowałeś jako dostawca? Skoda, że nikt się nie odniósł do wcześniejszego tematu odnośnie zarobków na tym stanowisku. A jak to jest z organizacją pracy? Co w sytuacji gdy przez dłuższy czas nie ma zamówień na telefon, czym wtedy dostawca się zajmuje?
Warunki pracy to porażka, a “szefowa” wredna
Do dziś dostawcy jeżdżą w godzinach od 10 do 22? Byłoby mi tak w zasadzie wygodnie, już w jednej restauracji jeździłam. Możecie dać znać jak w tym roku wychodzą zarobki a zwłaszcza premie z opisu?
Jadałam tam często ale już tam nie pójdę sałatka to jakiś koszmar sałata zgniła aż czarna i śmierdząca w rękach się mazała, gdy wróciłam uwagę na ten fakt pani właścicielka się schowała a pyskata kelnereczka powiedziała że zwrotu nie będzie bo zaczęłam jeść i dopiero znalazłam zgniłe rzeczy bo jak bym odrazu bez jedzenia za reklamowała że coś jest nie tak to by mi zwrócili ale podejrzewam że wyjęły by zgniłe liście i by mi dali spowrotem, mówiła że zjadłam 3/4 dania a ja 3/4 dania zostawiłam na co mam zdjęcia i posiadam zdjęcia zgniłych rzeczy w sałatce. Sprawa zgłoszona do sanepidu bo klient ma prawo reklamować jedzenie, które jest nie świeże nawet jak trochę zjadł nawet przepraszam nie usłyszałam a co dopiero zwrotu pieniędzy. Niech się właścicielka nauczy że o klienta trzeba dbać a nie chować się przed nim i nie mieć odwagi wyjść to jest właściciel szkoda gadać porażka. Będę rośliła swoich praw konsumenta i żądała zwrotu bo pewnie nie byłam pierwsza którą tak potraktowali ale źle trafili ????
Czy jesteście zorientowani w tym czy na kuchni mają może jakieś rotacje? Również jak jedna Pani widziałem tę ofertę dla dostawcy. Ciekaw byłbym zarobków u pozostałych pracowników skoro kurierowi oferowano do 4 tys zł. Resztę podbijasz napiwkami? Ile średni staż na kuchni wyniesie? Miałbym szanse dołączyć od kolejnego roku?
A może pizermena trzeba zmienić bo od lat tam robi i nikt mu uwagi nie zwraca ,wogule jakiś pojeb..temat ja tam jestem jak jeszcze mieli pierwszy lokal jestem od lat stałym bywalcem .I powiem ze wpadki mają ,I teraz czytam że taka rotacja. Ogarnijcie lokal i będzie ok ,bo stracicie w (usunięte przez administratora)oich znajomych i rodzinę .Pozdro !!
Bardzo lubiłam lagune ale ostatnio jest tylko gorzej,kelnerka pomyliła zamówienie i jeszcze pretensje były do nas gdy zwróciliśmy to czego nie zamawialiśmy. Rozumiem pomylić się to ludzka rzecz i nie w tym problem tylko kelnerka zamiast do nas podejść wyjaśnić sprawę wysyłała koleżanki, które próbowały nam wmówić że to my źle zamówiliśmy. Niestety nie smak pozostał.
Pizza niedopieczona, surowe ciasto
Zgadzam się, dziś miałem to samo ciasto nie dopieczone pieczarki surowe a szynka słabej jakości za to tyle żeby starczyło na dwie. Pizzę zwróciliśmy uregulowałem rachunek i więcej już mnie tam nie zobaczą
Zgadza się. "Szynka" to nic innego jak najtańsza szynka konserwowa rzucana na placek przez pizzera bez rękawiczek. Pizza, która miała mieć kebab, była z kawałkami kurczaka. Krem z dyni, to raczej kisiel. Pizza obrzydliwa. Niedopieczona. W listopadzie w lokalu lata multum much. Szkoda, że na fb już nie można napisać opinii.
Rękawiczki, dobre sobie. Obejrzyj sobie filmy z najdroższych pizzerii włoskich jak robione są pizze. Może jeszcze mają założyć płaszcz wojskowy op1. Przy obróbce w tak wysokiej temperaturze raczej nie masz się czego obawiać ,wyobraź sobie o ile spadłaby możliwości manualne pizzermana przy założonych rękawiczkach, a później narzekacie że długo czekamy na jedzenie
Pracowałeś jako dostawca? Skoda, że nikt się nie odniósł do wcześniejszego tematu odnośnie zarobków na tym stanowisku. A jak to jest z organizacją pracy? Co w sytuacji gdy przez dłuższy czas nie ma zamówień na telefon, czym wtedy dostawca się zajmuje?
Niestety jakość z miesiąca na miesiąc coraz słabsza więc pewnie i my już ostatni raz już cokolwiek zamówiliśmy. Niestety jakość sałatki z grillowanymi kawałkami kurczaka spadła drastycznie. I niestety wystąpiły rewolucje gastryczne. A szkoda. Także przykro mi i nie polecam.
Jeśli faktycznie to prawda i ta jakość miałaby się tutaj psuć z miesiąca na miesiąc, to znana jest przyczyna? Od kiedy konkretnie to się zaczęło? I czy są przy tym jakiekolwiek rotacje, czy jednak cały czas stała ekipa obsługuje?
@Elżbieta tu mam na myśli że chyba jakość produktów i być może sposób przygotowania... bo do obsługi zastrzeżeń nie mam jak zawsze każda z pań uśmiechnięta. Kiedyś zamawialiśmy pizzę...1.3.5 raz i w końcu coś się zaczęło pogarszać więc przerzuciliśmy się na sałatki i to samo. Ceny rosną ale jakość się pogarsza
A to ciekawa jestem jak ta sytuacja się ma z perspektywy zatrudnionych osób. Skoro są uśmiechnięte a ceny rosną to możliwe, że otrzymały tu po prostu podwyżkę? ktoś kto pracuje obecnie się odniesie?
Czyli z ostatnich opinii wynika że raczej przychodzili tutaj niezadowoleni klienci, mimo Wszystko ciekawa byłabym zdania osób zatrudnionych. widziałam że parę miesięcy temu szukali do siebie dostawcy i z ogłoszenia wynikało że można tutaj mieć podstawę w wysokości 4000, tak? było też coś napisane o premii za wyniki oraz napiwkach więc czy ktoś mógłby się pochwalić jak to mniej więcej tu wychodzi? i czy te napiwki trzeba dzielić z kucharzami?
Witam. Byłem tam wczoraj pierwszy i zapewne ostatni raz. Ogólnie lokal wygląda bardzo schludnie ale pizza, którą tam serwują pozostawia wiele do życzenia. Dużo by o niej można napisać ale pominę ten temat. Wszystko można zrozumieć ponieważ jednej osobie smakuje natomiast innej już nie to kwestia gustu, jednak to co mnie i znajomych najbardziej zraziło to niezliczona ilość much, które nie pozwalają zjeść i posiedzieć w spokoju! Jakaś tragedia! Jeżeli właściciele jak i obsługa nie widzą w tym problemu to brak słów.
Pizza jest duża ale za to bardzo nie dobra , kawałki szynki to jak by z puszki wyjęte woda na pizzy i bardzo się zle czuje po tej pizzy jednym słowem OBRZYDLISTWO!
To ile Ty jej zjadłaś zanim zorientowałaś się, że jest taka "obrzydliwa"? Mówiłaś coś obsłudze na ten temat? I przede wszystkim, o którą pizzę Ci chodzi? :(
Byłam nie polecam gyros to nie gyros tylko kawałki kurczaka jak z rusztu który nie był umyty z czarnymi posypkami.. bez smaku nic wspólnego to z gyrosem nie miało. W innych restauracjach to chociaż sera sypną tu nic a jakie kawały mięsa i jakiego masakra wszystko na odwal aby następny następny zaduch tam jest nie ma klimy udusić się można.. Jednym słowem nie polecam moja noga tam więcej nie powstanie Mąż do tej pory mnie klnie bo to ja wybrałam ta miejscówkę uważałam że nie pożałuje a zawiodłam się i ja.
Z tego co widzę po ostatnich komentarzach, podobno ciężko jest podczas pracy tutaj. Podobno weekendy jest strasznie dużo roboty i niby chętnie nawet raz na tydzień wymieniają sobie tutaj ludzi, bo podobno raz w tygodniu pojawia się kolejne ogłoszenie. Serio aż tak słabe warunki pracy tutaj mają? To jak to jest, że wciąż normalnie mają kadrę i jest komu tu pracować, ktoś ściemnia w komentarzach jednak? Jest tu ktoś kto wręcz przeciwnie, pochwaliłby pracę tutaj? Może poprzednie opinie to tylko hejt, warto dołączyć?
dzis zamowilem pizze i tak bylo nie smaczne, dziwne sery i pieczarki, nie polecam tego.czuc bylo jak nie dopieczona ciasto. masakra.
Braliście udział w procesie rekrutacji na stanowisko Osoba Sprzątająca w Pizzeria Laguna Konrad Okraska? Napiszcie, co sądzicie o rozmowie kwalifikacyjnej/ jak przebiegała rozmowa kwalifikacyjna. Wasza opinia może okazać się pomocna dla innych użytkowników.
Nie polecam.Dają ogłoszenie o pracę. Porobisz tydzień i wylatujesz .Bo za wolny, bo to i tamto.Odradzam.Poproszę następny .
Czy do Pizzeria Laguna Konrad Okraska można zatrudnić się tylko na weekendy? Jak w trakcie weekendu wygląda tempo pracy w tej firmie? Jak wygląda kwestia ewentualnych napiwków? Czy taka praca w elastycznych godzinach to dobre rozwiązanie pod względem otrzymywanego wynagrodzenia? Proszę Was o pozostawianie informacji na ten temat.
W weekendy praca wre jak nigdy ogrom roboty, nie masz czasu usiąść i odpocząć. Kucharki mylą zamówienia nagminnie przez co obrywa się Bogu winnym kelnerką
Po opiniach klientów widzę, że pizza bardzo dobra :D a jak wygląda praca? Szukają kogoś na stanowisko kucharza? Wiecie jaką umowę i stawkę proponują na start oraz czy wymagane jest wcześniejsze doświadczenie? Dzięki z góry za odpowiedzi.
Może mi ktoś podpowie jak się pracuje a może firma potrzebuje kogoś do pracy?
Bardzo dobra pizza w dobrej cenie. Jadłem i polecam każdemu. Polecam także Pizzerię domówka https://www.domowkapizza.pl/informacje/plock-pizza
Tak nie dobrej pizzy to nigdy nie jadłem, ciasto suche stare smakowało jak odgrzewane, pizza coraz gorszej jakości nie to co kilka lat temu ...
Uwielbiam klimat tego lokalu, mega smaczna pizza i sałatki, fajna rozgrzewająca aromatyczna herbata. Polecam
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Pizzeria Laguna Konrad Okraska?
Zobacz opinie na temat firmy Pizzeria Laguna Konrad Okraska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.