Opinie o Jjs s.c. Jolanta i Jerzy Siemieńczuk w Białystok

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Jjs s.c. Jolanta i Jerzy Siemieńczuk. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do pracy w firmie Jjs s.c. Jolanta i Jerzy Siemieńczuk o rekrutacji.

Branże: Restauracje
Restauracje Białystok

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Jjs s.c. Jolanta i Jerzy Siemieńczuk w Białystok

ewa

pracodawca traktuje studentki jak śmieci, a kierowniczka wywyższa się ponad swój poziom, nie polecam tej firmy ogłoszenie już prawie rok jest dodane na olx a oni nikogo nie mogą znaleźć bo atmosfera w pracy jest okropna!! uważajcie bo za godziny próbne nawet nikt wam nie zapłaci a nie raz zdarza sie tak że chcą żebyś 2 h został dłużej ! (usunięte przez administratora)

Karolina Nowy wpis
@ewa

Nie wiem jak było, ale ja pracuję już jakiś czas i jest wszystko w porządku, nikt nie traktuje mnie jak (usunięte przez administratora)a wręcz przeciwnie, pierwszy próbny dzień miałam zapłacony i to z wyższą stawką niż podana przy zatrudnieniu, atmosfera w pracy jest dobra, przychodzę z chęcią wręcz do pracy, nawet jeśli jest w sezonie teraz wręcz sajgon czasem taki, że nie ma kiedy do ubikacji nawet pójść, ale na współpracowników i szefostwo złego słowa szczerze powiedzieć nie mogę, człowiek czuje się doceniony. Oczywiście, jeśli ktoś "zrobił paznokcie i nie daje rady" to już osobista sprawa, podejście do pracy i ludzi też trzeba mieć, to jest gastronomia a nie kawiarnia, że zrobisz kilka kaw i siedzisz na kawie i papierosy za przeproszeniem ???? każdy ma swoje podejście i opinie, ale ja polecam, jedyne na co mogę narzekać to zmęczenie, ale wiadomo, jak się chce pracować to nie ma lekko

Pytanie Nowy wpis

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Jjs s.c. Jolanta i Jerzy Siemieńczuk?

Czy w Bella Vita poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?

Bella
@Pytanie

nie, jeszcze ci cos odejmą za nie taki wygląd czy straty które powinny zostać wliczane w koszta

Magdalena Nowy wpis
@Bella

A rozwiniesz to proszę? Bo rozumiem, że piszesz z własnego doświadczenia, tak? O jakich stratach mowa, jak duże i jak często się zdarzają?

Ewelina Nowy wpis
@Magdalena

Polecam :) Pana małego jeśli mi zostawia wszystko pod ręką, jak nie mają wszyscy kołowrotek ;)

Sandra

Chodzę tam od kilku lat , świetny klimat . Rewelacyjne jedzenie , miła obsługa . Polecam serdecznie

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Jjs s.c. Jolanta i Jerzy Siemieńczuk? Czy przeprowadzana jest w formie online, czy stacjonarnie w siedzibie firmy? Jak oceniasz podejście rekruterów do kandydata?
logo firmy Presales Specialist
Warszawa
(542 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Specjalista ds. obsługi zamówień
Dawidy
Maga Foods Sp. z o.o.
(108 opinii)
logo firmy Koordynator grupy inwentaryzacyjnej
Ostrów Mazowiecka
inwentury.pl
(511 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Specjalista ds. obsługi klienta
Szczecin
Zenfulfillment GmbH
Aplikuj na wiele ofert
Luka

Firma wyróżniająca się w Białymstoku w branży gastronomicznej, poleca pracę , niech tylko lockdown odpuści.

podlasianka

Czytam wpisy i wnioskuję, że nic na lepsze się nie zmieniło. Nieludzkie traktowanie przez szefową, pracownik nie ma swoich praw tylko obowiązki, praca w sezonie dużo ponad normę godzinową ( stąd wpis o dobrej płacy?). Czy Pani Jola dalej rządzi i odlicza od wypłaty za każdy zbity talerz i zaginioną łyżeczkę? Brrrrrrrr, na szczęście to wszystko już za mną. Żałuję, że pracowałam w ,,BELLA VITA,, i pozwoliłam sobie, aby mną pomiatała pani szefową ze swą świtą... A ogłoszenie o naborze pracowników non stop, bo ciągle ktoś rezygnuje.

Kero

Szefostwo traktuje pracowników jak śmieci. Pomimo wpisania w grafik z dnia na dzień potrafią zwolnić nowoprzyjętych. Na pytanie o powód można usłyszeć, że nie uśmiecha się do klientów. Za to atmosfera wśród współpracowników bardzo przyjazna. Sama praca jest, jak na branżę gastronomiczną, w porządku.

Klienci potrafią czasem dać w kość, ale taka praca w gastronomii. Ekipa i szefostwo na 5. Pozdrawiam Lubię atmosferę w Bella Vita za: -atmosfera między pracownikami -wyrozumiali szefowie

Megi

Olewają stałych klientów. W dobie internetu wymagają, aby stolik zamawiać osobiście. Ciekawe, czy wie o tym właściciel. W ten sposób stracili klienta. Na Lipowej jest tyle innych knajp.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
notariuszka

Praca ciężka, ale wynagradzana dobrą stawką. Jedna z najbardziej obleganych knajp w sezonie w centrum. Ja nie miałam problemu z szefostwem, a wręcz przeciwnie. Jeśli ktoś chce zarobić to polecam.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Jjs s.c. Jolanta i Jerzy Siemieńczuk - Białystok

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Jjs s.c. Jolanta i Jerzy Siemieńczuk
4/5 Na podstawie 4 ocen.
  • Pl. Rynek Kościuszki 22
    15-426 Białystok
  • NIP: 9661961273 REGON: 200223410
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)