Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tax Care

Pracowałeś w firmie Tax Care i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-18 15:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
a co możecie powiedzieć o stanowisku dot. kadr i płac. jakie wynagrodzenie, system pracy??
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-06-19 21:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Witam, nie wiecie jak tax care traktuje osoby na stanowisku doradcy biznesowego? Jak z rozwojem, sa jakies fajne szkolenia?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-30 18:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
mam pracowa TC jako zwykła ksiegowa i troche niepokoją mnie wpisy, że komuś zmieniała sie ksiegowa 3 ray w ciągu 2 lat... to nie jest normalne...
zdjecie uzytkownika
Gość_0912 - 2014-08-29 11:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś może się wypowiedzieć o pracy w Tax Care w Warszawie na stanowisku Asystentki (recepcjonistki)? Proszę o szybką odpowiedź, gdyż mam dylemat czy zgodzić się na to stanowisko. Po przeczytaniu tylu negatywnych opinii mam straszny mętlik w głowie.
zdjecie uzytkownika
Gość_0912 - 2014-08-29 11:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś może się wypowiedzieć o pracy w Tax Care w Warszawie na stanowisku Asystentki (recepcjonistki)? Proszę o szybką odpowiedź, gdyż mam dylemat czy zgodzić się na to stanowisko. Po przeczytaniu tylu negatywnych opinii mam straszny mętlik w głowie.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-09-12 17:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tax Care ma tutaj ogłoszenie własnie na ta sekretarkę/asystentkę w Warszawie. Oferują: kilkumiesięczny płatny staż, telefon służbowy, stałe wynagrodzenie + premie za efektywną pracę, zdobycie cennego doświadczenia w zakresie wiedzy finansowej, elastyczny grafik, pracę w renomowanej korporacji finansowej. Napisali też, że to praca po 6h dziennie.
zdjecie uzytkownika
Rafi - 2014-09-18 12:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystrzegajcie się placówki tax care w Rzeszowie. całkowity brak profesjonalizmu obsługa klienta na poziomie zerowym, ignorancja i brak kontaktu oraz informacji. poziom inteligencji dyrektora jest także zerowy ,najpierw wylizuje cztery litery a potem totalna ignorancja i bezczelność, nie wiem skąd go dorwali, czy oni myślą ze przychodzą do nich ludzie którzy zupełnie nie znają się na księgowości czy kadrach! współczuję innym potencjalnym klientom, uciekajcie od tej placówki w Rzeszowie
zdjecie uzytkownika
Bmma - 2014-10-01 19:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tax Care S.A. poszukuje kandydatów / kandydatek do pracy na stanowisku:
Młodsza Księgowa / Młodszy Księgowy
Miejsce pracy: Bielsko-Biała, Katowice

Co myślicie o tym?
Jak siepracuje na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-01 23:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mnie bardziej zainteresowała inna oferta pracy, bowiem Firma Tax Care S.A. poszukuje Kandydatów/Kandydatek na stanowisko: Doradca Finansowy. Oferują: - Możliwość uzyskania najwyższych zarobków w branży dzięki premiowemu systemu wynagrodzeń, - Gruntowne produktowe szkolenie początkowe, - Bogaty pakiet szkoleń (produktowych, sprzedażowych, kompetencyjnych), - Szansę na rozwój i realizację celów zawodowych w dynamicznie rozwijającej się spółce, - Partnerską kulturę organizacji, - Bogaty pakiet benefitów. Wygląda fajnie, co o tym myślicie?
zdjecie uzytkownika
Pracownik TC - 2014-10-08 13:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Manolito - 2014-02-05 11:13:34]:
Pracuje w TC dłuższego czasu , umawiam spotkania.
Z większością opinii zupełnie się nie zgadzam.
Może faktycznie jakoś sprzętu pozostawia wiele do życzenia, zdarza się również , że system nie do końca działa jak należy ale to raczej problemy wielu większych firm.
Odnośnie wypłaty, jeszcze nie zdarzyło się aby kasa nie była wypłacona na czas- zawsze jest danego dnia.
Kładziony jest nacisk na target ale to jest normalne na cc . Nie spotkałem się w stosunku do swojej osoby ani tez do innej aby kogoś nazwano debilem czy jakoś w jakiś inny wulgarny sposób.
Zarabia się tu całkiem fajne pieniądze jak na prace na słuchawie, porównując warszawski rynek wypada to całkiem dobrze.
Jednym z największych plusów jest atmosfera w firmie, ze strony współpracowników oraz przełożonych.
Wracając do zarobków - znam kilka osób, które zarobiły ponad 10 tys. więc wcale to nie jest ściema. Pracuje tutaj ok 2 lata i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
Zniesmaczony - 2014-10-14 12:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam! Cieżko mi jest sie wypowiedzieć o tej pracy na przestrzeni dłuższego czasu, bo stosunkowo krotko pracowałem. Podobno kiedyś było inaczej, niestety zostały wprowadzone nowe zasady przez nowe osoby zarządzające, którym cieżko jest sprostać. Ciągła inwigilacja, co by było całkiem zrozumiałe bo jest to korporacja, ale słysząc na zebraniach z pracownikami "jak trzeba bedzie to bedziecie zapierd*alac" od osoby najwyższej szczeblem jest nie na miejscu. Zamiast motywować od razu odstrasza. Używanie licznych przekleństw do pracownikow... Nie równe traktowanie pracownikow i wprowadzanie atmosfery grobowej. Pieniądze moze i sa fajne z tego co widze po innych, ale za jaka cenę?! Odradzam!
zdjecie uzytkownika
ta - 2014-10-14 17:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zniesmaczony - 2014-10-14 12:26:49]:
ziomku znam ból, ktos przychodzi i niszczy to co działa by zrobić wynik. Co do wypowiedzi Dyrka to faktycznie ostra przesada, a pracownicy to normalne, ze przeklnął z nerwów ale osoba, która prowadzi zebranie to słabe
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-16 15:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To już nie wiem co o tym myśleć, pojawiła się jedna opinia zachęcająca i właściwie dwie negatywne. Tak przeglądałem to ogłoszenie, wymagania spełniam, w sumie nie są wielkie: Doświadczenie w sprzedaży produktów/usług finansowych, Znajomość zagadnień finansowych/bankowych, Rozwinięte zdolności interpersonalne, Samodzielność w działaniu, Przedsiębiorczość i nastawienie na osiągnięcie celu. Takie standardy. Może ktoś jeszcze się wypowiedzieć w temacie? Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
h - 2014-10-16 16:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MArko, spróbuj jesli nie masz innej pracy. Ja tu pracuję niedlugo. Na razie nie zarabiam kokosow, ale widze po innych ze mozna. Jest tu nacisk na target, no ale to chyba normalne na cc. Nikt nikogo nie obraza. Ludzie co pracuja na sluchawce przeklinaja zdecydowanie bardziej niz kierownictwo. Ja pracowalam juz na kilku cc i tu chyba jest najlepiej. Mala grupa, wszyscy sie znaja. Rozmowy sa spoko jak sie wdrozysz, jakies tam pomoce, skrypty przygotowuja supervizorzy.
zdjecie uzytkownika
grzesiu - 2014-10-17 11:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak w ogóle wygląda socjal, mam na myśli kartę mltisport(mogę mieć osobę towarzyszącą), mediccover ?
A jak wyglądają zarobki ? Podstawa + premia ? Ile do ręki macie podstawy, a ile można dostać z premii ? To prawda, że można zarobić nawet do 4 tys zł do ręki ?
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-10-22 19:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest i podstawa i prowizja, kartę multi masz dal siebie możesz brać również dla os. tow. Jak jesteś na prowizji to i 5 wpada
zdjecie uzytkownika
Johny - 2014-10-23 09:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest multisport i medicover za grosze. Są osoby, które mają 2 tys. premii, są też tacy co mają 4 tys a 6-7 tys się zdarza. Ogólnie jest w porządku. System czasami zamula i to jest czasami denerwujące.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-28 22:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Tax Care idzie zarobić i to niezłą kasę ! :-) ta firma jest dla osób które, chcą zrabiać !! czy idzie? wystarczy chcieć !
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-31 06:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Milena - 2013-12-29 16:03:46]:
A jak jest w tax care na woloskiej - budynek mars? Mam rozmowe na stanowisko sprzedawcy.
zdjecie uzytkownika
kandydat łódź - 2014-11-03 14:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-10-31 06:34:08]:
Witam,
czy jest ktos z Łodzi? Wysłałem aplikacje na doradce klienta, czy ktos cos wie o tej pracy, jak jest realnie???
zdjecie uzytkownika
sunny - 2014-11-06 15:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :)

Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy w Tax Care w Warszawie na stanowisku Młodszego Księgowego? Firma ma bardzo słabe opinie i nie wiem co mam robić...
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-07 17:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, mnie też te opinie chyba zaczynają już powoli martwić, ja z kolei chciałbym w tym dziale zrobić praktyki i nie wiem czy się nadaje, ale bardziej zastanawia mnie to czy takie praktyki i staż byłyby płatne czy nie płatne, bo to różnie naprawdę wygląda i nie wiem czy iść czy nie, dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
agun555 - 2014-11-13 10:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodzieje nabijają naiwnych ludzi nie informują o tym że umowa jest na 9 miesięcy a trzeba 2 miesiące wcześniej napisać pismo z wymówieniem umowy.Jak coś trzeba zadzwonić załatwić nie wiadomo do kogo,Mąż dał się nabrać na 9 miesięczną umowę z tymi ww złodziejami miał dostać prezent oczywiście spuznił się z fakturą nic nie dostał,Ludzie omijajcie to guwno
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-13
Żródło: Gowork.pl
Suwałki
(podlaskie)
W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy kandydatów  na stanowisko: Ekspert Finansowy Miejsce pracy: Suwałki Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za doradzanie małym i średnim przedsiębiorstwom w zakresie produktów finansowych, usług księgowych i optymalizacji podatkowej. Do jej podstawowych zadań będzie należało budowanie długoterminowych relacji z klientem, oraz utrzymywanie stałego kontaktu tel
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-11-22 01:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agun555 - 2014-11-13 10:05:45]:
W umowie niby jest że jest dwumiesięczny okres wypowiedzenia? O czymś takimm jeszcze nie słyszałem. Zawsze to była kwestia miesiąca ale nie więcej. @agun555 dlaczego uważasz firmę za złodziei? O co dokładniej poszło? Bo komentarze sa przeróżne i uzasadnienie do tego na pewno by się przydało. Zawsze to jakieś ostrzeżenie
zdjecie uzytkownika
fructis - 2014-12-06 13:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agun555 - 2014-11-13 10:05:45]:
jakoś niespecjalnie chce mi się wierzyć , że takiego zapisku nigdzie nie ma... Wystarczy chyba dokładnie przeczytać taką umowę , a w niej już wszystko jest napisane prawda? tylko tak właśnie jest jak podejmuje się w zyciu ważne decyzje a nie ma się wtedy nawet ochoty poczytać o tym co jest w umowie zawarte
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tax Care
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tax Care?
Zadaj pytanie
x