Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tax Care

Pracowałeś w firmie Tax Care i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
major - 2015-04-24 19:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GRAŻYNA święta racja. Jestem ich byłym pracownikiem(nie jestem z tego dumny, ale plus jest taki że sobie gadane baaardzoo rozwinąłem dzięki nim). Fakt jest takie, że każde takie CC czy inne PH to ściemnianie jest wciskanie kitu, pięknymi słówkami...
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-04-27 22:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam w Call Center i nie odebrałam nic tak jak piszecie. Praca jak praca. Nie miałam konfliktów, robilam to co do mnie należało i płacili na czas. Nie widziałam też, żeby inni narzekali.
zdjecie uzytkownika
J. - 2015-04-29 14:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje do teraz i wydaję mi się, że opinie powyżej są na temat innego miejsca pracy - warszawskie CC jestem całkiem niezłym miejscem pracy patrząc na warszawski rynek pracy. Jak ktoś chce może zarobić fajną kasę, jak nie to raczej dłużej nigdzie nie zagrzeje miejsca.
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-05-11 12:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktos lubi trzymac palec w tylku prosto koordynatorce pani n.w. to tak gada. Kto pracowal za starych czaasow na zopie ten wie jak bylo. Niestety malo kompetentna falszywa i zaklamana koordynatorka jest taka ze nie potrafi nawet pomoc. W zadnej sprawie. Niestety rowniez wiele do życzenia pozostawia chloptas prowadzacy szkolenia nabywający sie trenerem. Coz na to trzeba miec umiejętności oraz doświadczenie i kwalifikacje. Bo rozdanie kserowek i dawanie ludzi na głęboką wode po czym nawet nie potrafia sie wypowiedziec nic na temat produktow bankowych to co to ma byc? Zal mi klientów. Doradcy sa rowniez malo kompetentni.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-05-18 15:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@lola ja natomiast słyszałem, że teraz firma inwestuje w młodych ludzi, nie chodzi o to, że nie ma szacunku do starszych pracowników, ale po prostu daje im nowe mozliwości, nawet mają ogłoszenie na Menedżera ds. Kluczowych Klientów Biznesowych i to jest raczej oferta dla młodych osób już z doświadczeniem.
zdjecie uzytkownika
gonzopcc - 2015-05-18 19:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
buhahahaha! Szanse pracownikom? Zarty chyba jakies! Nie majace pojecia o niczym przelozone @menadzerki jak i wymieniana we wczesniejszych komentarzach PANI KOORDYNATOR na najwiekszych walach i ukladach dorobily sie stanowisk. A co za tym idzie? To, ze nie da sie umawiac klientow na spotkania, bo nagadane byly klamstwa i glupoty i klienci z awantura i pretensjami jak uslysza skad sie dzwoni. To jedno wielkie nieporozumienie, jedynie Łuki cos ogarnia i probuje pomagac. Szkoda chlopaka bo nigdzie pracy nie znajdzie w porzadnej firmie po tym scierwie. Ale o czym tu pisac jak wiekszosc superwajzorek przelozonych to gowniary. Przygotowanie konsultatntow na temat tego na co umawiaja klienta zerowe! Powinni zainwestowac w szkolebia produktowe bo wtedy klient zaufanie nabiera jak wie o czym mowi konsulant do niego a nie pierd0lenie o nie wiadomo czym i ze wyjatkowa propozycja, chyba wyjatkowa w tym ze nie wiadomo po co lklient jedzie na spotkanie 100 i wiecej km do tax cara gdzie wiadomo z gory umawiajac ze kredytu nie dostanie. Wstyd ze taka firma bogata a takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] soba reprezentuje i nie szanuje pracownikow ktorzy jak muzyni w niewoli robia target i stresuja sie ciaglymi nekaniami przelozonych ktorzy tylko maile pisza zamiast sie zajac szkoleniem i robiebiem notatek z ofert kredytowych. Zenada
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-05-19 14:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gonzopcc pozdrawiam! w koncu ktos przyznaje racje, niestety inni trzymajacy palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koordynatorce superwajzorkom moga pisac tylko pozytywne opinie, niestety wsrod pracownikow sa tez donosiciele ;)
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-05-19 14:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zreszta jeszcze po nowym roku jak m.k zostal superwajzorem - to byl czlowiek! staral sie ogarnial pomagal, tak powinien wygladac przelozony, ktory nie darl mordy bo cos nie wychodzilo tylko pomagal i lepszym i slabszym. pozdro!
zdjecie uzytkownika
mleko - 2015-05-20 13:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko co tu jest napisane o dyrektorze sprzedaży brałam na spokojnie jak czytałam i przyjęłam ich zaproszenie na rozmowę. Zdziwiło mnie od razu że pierwszy etap od razu prowadzi dyrektor sprzedaży... ale to co mogę napisać to że nikt z pracowników nie kłamie, bo pan Marcin K. na pewno nie nadaje się do prowadzenia rozmów kwalifikacyjnych. Pan ma jakieś kompleksy i jest okropnie nie miły, gardzi tobą przez całą rozmowę i wynosi się na piedestał poniżając ciebie. Na pewno zapomina o tym że żeby pracować w jakiejś firmie z zaangażowaniem trzeba mieć normalnego szefa. Od razu na wejściu rzuciła mi się w oczy sztywna atmosfera w biurze, grobowa cisza i smutni albo przerażeni ludzie. Potem Pan Dyrektor przyszedł 15 minut spóźniony na spotkanie jakby nic się nie stało i nawet nie przeprosił za to. Po zadaniu standardowych pytań zaczął strzelać pytaniami o szefa NBP, Ministra Finansów i innych organów rządowych, gdzie sam 5 minut wcześniej powiedział że nie są powiązani z bankowością tylko z księgowością. Potem pytal o piramide potrzeb Maslowa ale w kontekście twoich zarobków: proszę podać swoje egzystencjalne minimum, potem optimum i docelowe wynagrodzenie w ciągu 5 lat.... to minimum to poco żeby tyle ci zapłacić podstawy ??? potem pytał czy czytam jakieś książki i ja powiedziałam że aktualnie niestety nie mam czasu, bo uczę się angielskiego i czytam artykuły BBC, on na to że słabooo.... potem pytał po co mi MBA, co robię aktualnie ze swoją edukacją, na co powiedziałam że zrobiłam już bardzo dużo i teraz skupiam się na nauce języków, na co on że słaboooo, wszystko komentował zgryźliwie, niekulturalnie " a ha czyli nic pani nie robi" . Już w połowie rozmowy miałam ochotę wyjść ze spotkania, ale wytrwałam a po wyjściu z biura szybko napisałam meil, że temu Panu to ja dziękuję, bo ja nie chcę mieć takiego szefa. Jak chcecie pracować z takim człowiekiem co nikogo nie szanuje to polecam tax care.
Oferty Pracy odpowiedz
2015-05-18
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Tax Care S.A. poszukuje kandydatów/kandydatek na stanowisko: Specjalista ds. jakości obsługi klienta Miejsce pracy: Warszawa Zakres zadań: Telefoniczne badanie dotyczące jakości obsługi firmy (badanie NPS); Weryfikacja i doskonalenie istniejących raportów; Obsługa zapytań klientów; Bieżące wsparcie zespołu w pracach administracyjnych. Nasze oczekiwania: Min. półroczne doświadczenie na analogicznym stanowisku; Bard
zdjecie uzytkownika
gonzopcc - 2015-05-20 23:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2015-05-20 23:31:47]:
@lola ja na szczescie nie jestem juz w gronie osob, ktore tam musza pracowac. Ale moi znajomi, chyba nadal, tak wnioskuje z informacji ze Ty i Twoi za pewne tez tam ciagle sa, jednym lepiej innym gorzej to juz zalezne od kontaktow walkow i targetow. Moim zdaniem delikatna nie sprawiedliwoscia jest to ze na cc dzwonic do obecnych i noych klientow i niemaja wysilku wogole a zop z klientami po wbitach slabie duzo. Bylo mi dane pracowac tam i tam wiec wiem ze szanse nie sa niestety wyrownane do konca. Na zarobki nie ma co narzekac bo u mnie zawsze a cc bylo super jak tylko byly freshe. Chloptas jak to napisalas ktory prowadzi szkolenia wedlug mnie ma jako jedyny wyzszy odpowiednie stanowisko. Nadaje sie swietnie i ma swidomosc o czym mowi. Jest uprzejmy, mily, nie jest przemadrzaly i nie chodzi dumny i zawze sie usmiecha i pomocny jest dla nowych i obecnych orkow. To jest osoba ktora zawsze jedyna z zespolu bede wspominac bardzo dobrze. Koncze ta komentature bo nie mam nic do dodania a obecnym i nowym zycze powodzenia i zmiany skladu przelozonych co by se lepiej pracowalo.pozdrawiem
zdjecie uzytkownika
* - 2015-05-21 10:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gonzopcc - 2015-05-20 23:31:47]:
Na szczęście żyjemy w wolnym kraju i nikt nigdzie nie MUSI pracować ;)
zdjecie uzytkownika
Mała Mi - 2015-05-21 10:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dantes - 2015-03-19 02:55:51]:
Kurczę, aż dziwnie czytać to co piszecie. Pracowałam tam rok, dokładnie w Warszawie i nie zdarzyło mi się nie dostać wypłaty. W zasadzie było jak wszędzie - praca, obowiązki, wymagania, nikt się mnie nie czepiał specjalnie. W wykształcenie szefostwa nie wnikałam, bo co mnie to w sumie obchodzi... Jedyne co, to faktycznie bardzo dużo miałam na głowie. Jak dla mnie za dużo, dlatego zmieniłam pracę. Ale to też kwestia jakiegoś wyboru.
zdjecie uzytkownika
sywiab - 2015-05-27 12:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostałam zaproszona na romowę o pracę w charakterze produkt managera. Będę wdzięczna za opinie na temat tego stanowiska, jak i atmosferze wewnątrz firmy.
zdjecie uzytkownika
lucky - 2015-05-28 09:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hihihi byłem na spotkaniu rekrutacyjnym, faktycznie rozmowa była nie miłą, a że dobrze znam kodeks pracy rzuciłem paroma paragrafami, inspekcja pracy ich czeka:D no i co kto Teraz będzie mądrzejszy?
zdjecie uzytkownika
masters - 2015-05-28 09:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oby inspekcja siegneła zopu i cc, panie tam pracujace jako przelozone nie maja pojecia o pracy na takich stanowiskach, oby koordynatorke po najwiekszych walach dosieglo bezrobocie
zdjecie uzytkownika
major - 2015-05-28 18:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
łatwowierny - 2015-06-09 11:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwa - 2015-04-09 08:58:34]:
Firma stosuje oszukańcze praktyki zdobywania klijentów. Nikomu nie polecam, naprawdę nigdy w życiu nie daj sie nabrać takim ludziom.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-06-12 09:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukańcze praktyki zdobywania klientów to mało powiedziane.. niestety ci biedni ludzie daja sie łapac na telefony od tych oszustów z zopu czy cc, w sumie to nie ich wina nawet, robia co musza, ale za jaka cene? Tych pań "przełożonych", które nie mają nawet za grosz wiedzy związanej z finansami? No cóż, klient lubi rozmawiać z osobami kompetentnymi, a tam nie ma takich ludzi. Są osoby, ktore trzymaja paluszek prosto w tyłeczku koordynatorce glupiutkiej blondyneczce. Donoszą etc. Wspolczuje naprawde ludziom pracujacym tam, lepiej przejsc do normalnej firmy o normalnej atmosferze, przelozonych, ktorzy sa chetni pomagac pracownikom, nie dra swojego krzywego pyska jak koordynareczka. Ahhh swiat moglby byc piekniejszy bez takich oszukanczych firm i ludzi, ktorzy pracuja w takich bagnach ;)
zdjecie uzytkownika
nimo - 2015-06-17 18:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz tax care poszukuje w wielu miejscowościach młodszej księgowej lub księgowego. Przykładowe ogłoszenie wygląda tak http://www.pracuj.pl/praca/mlodsza-ksiegowa-mlodszy-ksiegowy-warszawa,oferta,3980843 . Co ciekawe oferują dość sporo np. umowę o pracę, a wymagają jedynie pół roku doświadczenia, interesujące.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-06-18 08:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ile mi wiadomo wciskają młodym firmom kit aż strach bierze co bedzie gdy przejmą kontrolę.Im głupsza firma tym im lepiej wykorzystywać na polu naiwności z informacjami o kredytach ,których tak oczekują młode firmy ,a w tym przypadku oczekiwania na kredyty są duże i tu jest haczyk.Oni chcą mieć udział w tych kredytach jak się okazuje i kontrolę nadzorując firmę w pełni .Czytajcie umowy przed podpisaniem i idźcie do prawnika niezależnego ,takiego co nie jest powiązany a najlepiej do znajomego.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-07-12 21:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli to nie problem to napiszcie prosze, ile zarabia sie na stanowisku księgowej, najlepiej we Wrocławiu? Jest to tylko stała płaca, czy tez są jakieś "dodatki"? A jeśli są to od czego zależą :) myśle czy nie startować do TC mimo negatywnych komentarzy, jestem jednak ciekawa czy firma dobrze płaci i czy jest dla ambitnej księgowej ;)
zdjecie uzytkownika
fructis - 2015-07-17 22:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anka - 2015-07-12 21:27:57]:
jeśli naprawdę uważasz się za ambitną księgową to powinnaś szukać pracy w zupełnie innym miejscu. Moim zdaniem dużo lepiej zarobisz w porządnej firmie i będziesz tam miała dużo lepszą atmosferą. Tutaj często za wszystkim trzeba po prostu gonić i praca nie jest tak komfortowa jak być powinna moim zdaniem
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-01
Żródło: Gowork.pl
Piaseczno
(mazowieckie)
Tax Care S.A. poszukuje Kandydatów/ Kandydatek do pracy na stanowisku: Doradca Biznesowy   Opis stanowiska: - sprzedaż produktów i usług finansowych Klientom sektora MŚP; - budowanie i utrzymywanie długotrwałych relacji z Klientami; - prezentowanie oferty Tax Care Klientom pozyskanym przez Call Center; - analiza potrzeb i doradztwo w zakresie wyboru właściwego rozwiązania finansowego; - realizacja wyznaczonych celów sprz
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
dala - 2015-07-17 22:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wspominają coś o bogatym pakiecie benefitów i zarobkach zależnych od zaangażowania więc ciężko coś powiedzieć na ten temat, ale wydaje mi się, że jednak może być to dosyć ciekawa opcja, praca w tej firmie, najlepszym wyjściem będzie jak się przejdziesz na rozmowę kwalifikacyjną, a tam dowiesz się szczegółów.
zdjecie uzytkownika
hqwblyivcq - 2015-07-20 16:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten caly zop, cc i inne to jedna banda frajerow i oszustow, to co czytuje o tych "przelozonych" to prawda, s*ki falszywe a koordynatorka? "uuu jupi brawo masz spotkanie" no co to ma byc? przedszkole czy powazna firma? zal
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tax Care

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tax Care?
Zadaj pytanie
alert