Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tax Care

Pracowałeś w firmie Tax Care i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Hortensja - 2016-02-16 22:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paw tobi - 2016-01-08 09:19:41]:
O przepraszam, ale z tym to ja nie mogę się zgodzić. W zespole mam większość ludzi po rachunkowości, księgowości, z uprawnieniami. Skąd pomysł, że robią to laicy? Nie wiem w jakim oddziale masz taką zbieraninę, jak piszesz, ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora, bo za chwilę okaże się, że jedna z wiodących firm księgowych składa się głównie z kucharzy i polonistów. Bez przesady.
zdjecie uzytkownika
burek - 2016-02-17 11:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy Pani Hortensja jest powiązana jakoś z Tax Care, ale jej wypowiedź na taką wygląda. Z tego, co wiem, to w firmie pracują głównie osoby z wyższym wykształceniem.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-22 14:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w toruniu oferuja minimalne wynagrodzenie plus 200 zl premii smiech na sali
zdjecie uzytkownika
Odp - 2016-02-22 18:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odoba bez uniejetnosci jak ta ktora zarzadzala zop i cc awans miala za lizanie dupska. To nie plotki to czyste fakty.
zdjecie uzytkownika
izka - 2016-02-22 19:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
różne są formy "zasłużenia" na awans, ale to o czym pisze @Odp, jakoś nie pasuje mi do Tax Care. Firma w ogłoszeniach jasno pisze o możliwości awansu.
zdjecie uzytkownika
Man - 2016-02-23 10:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem na cc a teraz w innym dziale. Ogólnie to polecam ale tylko dla tych co chcą pracować. Na cc nauczyłem się sprzedaży bo trzeba było dzwonić słabe kontakty, i jakoś target zawsze był. Dla tych co szukają pracy -myślę że w tc pracują spoko ludzie na górze też. Nigdy nie było żadnej krzywej akcji. Ci co tu wypisują bzdury mają jakiś swój problem.
zdjecie uzytkownika
Hortensja - 2016-02-25 21:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [burek - 2016-02-17 11:34:38]:
Dziękuję za odpowiedź. Tak, wypowiadam się jako pracownik, bo ja akurat nadal pracuję i póki co nigdzie się nie wybieram. Nie jest tak źle. ;)
zdjecie uzytkownika
Lestrata - 2016-02-27 14:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [burek - 2016-02-17 11:34:38]:
Na stanowisko księgowej przyjęła się moja koleżanka i wykształcenie musi być minimum średnie kierunkowe, więc może to być osoba po skończonym technikum rechunkowości. Ale oczywiście wykształcenie wyższe też jest mile widziane. Więc gdzie tu nieścicłość?
zdjecie uzytkownika
Karolla82 - 2016-02-28 11:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś tu wspomniał o zbieraninie wśród pracowników Tax Care... Przepraszam bardzo ale ja tego nie potwierdzam. U mnie w dziale mamy osoby starsze i młodsze stażem. Każdy po rachunkowości z doświadczeniem w pracy w księgowości - jedni od razu po studiach, część pracowała w biurach rachunkowych. Ale nie nazwę tego zbieraniną, bo zupełnie tego tak nie odbieram.
zdjecie uzytkownika
nor - 2016-02-28 12:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie Tax Care raczej zatrudnia osoby z doświadczeniem i wiedzą. Widać po ofertach, że nie są to ludzie z łapanki, firma ma wymagania z zakresu księgowości czy administracji.
zdjecie uzytkownika
jan - 2016-02-28 20:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętajcie, że w tej firmie zawsze wygrywa Leszek (Czarnecki, właściciel grupy Getin do której należy m.in. Tax Care) :)

Ogólnie firma dość słaba. Zatrudniają najtańszych pracowników na dość dziwne umowy. Kiedy się zatrudniłem w TC ok 2 lata temu mogłem pracować z doświadczonymi osobami obecnie przeważają osoby zaraz po studiach i bez doświadczenia
Po cichu liczyłem na normalną Umowę o pracę- przeliczyłem się, nie doczekałem się do dziś i już nie doczekam.
Firma o bardzo dużym kapitale ale nie chce płacić
Nie doceniają finansowo najbardziej wydajnych i zaangażowanych pracowników- co najwyżej dołożą Ci obowiązków.

Nie polecam składać do nich CV bo w najbliższym czasie szykują się zwolnienia.
zdjecie uzytkownika
Amy 28 - 2016-02-28 23:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja uważam, że to jest dobre miejsce, aby zdobyć pierwsze doświadczenie zawodowe i nauczyć się stosować teorię w praktyce. Co by nie powiedzieć, na brak klientów TC nie narzeka i są to tak różne firmy i sytuacje księgowe, że chyba ciężko o drugie takie miejsce z tak szeroką gamą różnych "przypadków" w rachunkach. Ja tę pracę wspominam dobrze. Może dlatego, że od razu przyszłam z nastawieniem, że przychodzę się tu przede wszystkim uczyć. No... na kierowniczkę się nie szykowałam w każdym razie. ;)
zdjecie uzytkownika
Mionella - 2016-02-29 22:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [izka - 2016-02-22 19:55:21]:
Zgadzam się z @izka. Nie każdy awansuje nieuczciwie, a oskarżanie o nieuczciwość każdej osoby, która awansowała świadczy zwyczajnie o... zazdrości. Nie lepiej zająć się pracą zamiast plotkami? Na pewno zwiększy to szanse na awans i zaoszczędzi takich wpisów, które nie dość, że nieprawdziwe to tylko szkodzą opinii o firmie.
zdjecie uzytkownika
grabie - 2016-03-01 12:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze powiedziane i napisane. Najłatwiej jest oskarżać i być zazdrosnym, zamiast cieszyć się, że Tax Care daje awanse pracownikom. Wykaż się a i na Ciebie przyjdzie pewnie kolej :)
zdjecie uzytkownika
Lukas - 2016-03-06 13:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od zawsze było tak, że jak ktos inny awansował to każdy doszukiwał się nieuczciwości. Wydaje mi sie, że w takich chwilach trzeba zrobic rachunek sumienia, czy aby nasza praca była taka jaka zasluguje na awans czy podwyżkę :) Osobiście jeśli o mnie chodzi to pracuje krótko, ale praca mi się podoba, uczę się i możę kiedyś w przyszłości też zapracuje sobie na awans.
zdjecie uzytkownika
M - 2016-03-06 14:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkowicie się z tobą zgadzam @Lukas. Również mam nadzieję, że kiedyś u nich awansuję, po tym jak już mnie przyjmą na asystenta eksperta biznesowego. Widzę, że zapewniają umowę o pracę a także jest spora ilość szkoleń, więc może jak będę dobry i wyszkolony to stanę się ekspertem biznesowym :)
zdjecie uzytkownika
@lk@ - 2016-03-09 21:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lukas - 2016-03-06 13:49:29]:
To taka nasza polska zawiść właśnie. Strach awansować, jak mają człowieka zaraz znienawidzieć i dorobić mu jeszcze "łatkę" w towarzystwie albo opisać na GoWorku. :D A tak serio... pokażcie takiego co by nie chciał awansować i lepiej zarabiać. Jak nie wiadomo o co chodzi, to zawsze o kasę. Pytanie tylko po co szkodzić firmie takimi wpisami, skoro sami tam poszliście do pracy. Ja nie narzekam, a jak awansują to na pewno się nie obrażę. ^^
zdjecie uzytkownika
don - 2016-03-09 21:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lk@, to prawda, firma powinna trzymać pracowników w jedności bo tylko przez solidną atmosferę stworzy się zgrany team. Ja gdzieś słyszałem, żę nie każdemu gwarantowana jest podwyżka.
zdjecie uzytkownika
mmm - 2016-03-11 12:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciezko dostac sie do nich na praktyki? zwłaszcza chodzi mi o etap cv
zdjecie uzytkownika
iwona - 2016-03-12 11:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli masz wykształcenie kierunkowe to na etapie cv nie ma żadnych problemów ale musisz przygotować się na to, że są to 3 miesiące ale niestety bezpłatne
zdjecie uzytkownika
Jahoda - 2016-03-12 18:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amy 28 - 2016-02-28 23:11:44]:
Heh, a znasz jakąś firmę, w której nie wygrywa właściciel? Przecież po to ma firmę, żeby na niej cisnąć zyski. Albo się na to godzisz i pracujesz, albo się nie godzisz i nie pracujesz. Pośrodku nic nie ma, a koniec końców nie jest u nas jeszcze tak najgorzej, jak rozmawiam z ludźmi z innych firm.
zdjecie uzytkownika
ASAP - 2016-03-12 21:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda że rozwiązali CC w Warszawie?
zdjecie uzytkownika
Gogo - 2016-03-13 21:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozwiązali oba cc. Ciekawe co będzie dalej... Chodzą dziwne słuchy...
zdjecie uzytkownika
Amant - 2016-03-14 12:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to aż oba rozwiązali? To Ci powiem, że trochę słabo to widze z tego powodu, aczkolwiek nie ma się chyba co denerwować również na zapas, mamy jedno życie
zdjecie uzytkownika
Hanka - 2016-03-14 21:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja w Tax Care pracuję od niedawna. Udało mi się trafić na bardzo fajnych ludzi, którzy wiele mi pomogli na starcie, a przede wszystkim pomogli się wdrożyć i odnaleźć w firmie. Mam nadzieję, że kiedyś tu wrócę i będę mogła potwierdzić to pozytywne wrażenie. Chciałam po prostu napisać, że... może nie wszędzie jest aż tak źle. :)
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-03-15 09:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda że zamykają mniejsze oddziały ?
zdjecie uzytkownika
zuzka - 2016-03-16 12:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Hanka to super że atmosfera i ludzie dopisali! :) skoro jest jak mówisz to warto aplikować na Specjalistę ds. Jakości Obsługi Klienta - bogaty pakiet benefitów i umowa o pracę mogą tylko zachęcić ;)
zdjecie uzytkownika
JA - 2016-03-19 08:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mionella - 2016-02-29 22:24:04]:
skąd takie bzdury wymyślasz? Zadne zwolnienia sie nie szykują, nie znam osoby w TAX CARE która nie ma umowy o pracę (a znam dużo bo pracuje w TC ponad 5 lat jako księgowa), no chyba że mowimy o innych działach niż księgowość?
Nie jest idealnie, ale gdzie jest? Jest dobrze i to wystarczy. Dużo pracy to fakt, ale wole to niż nudzić się i udawać, że pracuje. Atmosfera bardzo dobra i to najważniejsze bo chce sie do tej pracy co rano wstawać, no i co naajważniejsze, wypłata zawsze na czas, premia też i duuuuużo szkoleń, kształceń i możliwości rozwoju.
zdjecie uzytkownika
foczka - 2016-03-19 10:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz @JA, jak to w internecie- szybicej zauważa się złe nić dobre komentarze. dobrze czasem jendak natrafić na obiektywnych ludzi jak Ty i czegoś konkretnego się dowiedzieć. przekonałaś mnie, aplikuję!
zdjecie uzytkownika
Mary - 2016-03-19 23:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2016-03-15 09:05:52]:
O zamknięciach nie słyszałam, raczej o przeniesieniach w związku z przejęciem Idea Expert, ale nie chodziło o wypowiedzenia czy jakieś zbiorowe zwolnienia z tego co wiem.
zdjecie uzytkownika
praktykant - 2016-03-20 01:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JA - 2016-03-19 08:24:56]:
widzisz jeszcze coś na oczy? czy kiedy jedziesz samochodem to zastanawiasz się czy to ustąp pierwszeństwa przejazdu czy żółte światło, a z drugiej strony ulicy macha do Cb kolega Wiesław czy ciocia Krystyna ?
zdjecie uzytkownika
kinia - 2016-03-21 13:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz rację @foczka że łatwiej trafić na złe niż na dobre komentarze. Najlepiej spróbować i zatrudnić się. Będzie dobrze ok, jeżeli nie to wysiadam. To nie samolot zawsze można wysiąść.
zdjecie uzytkownika
Elsa - 2016-03-21 21:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinia - 2016-03-21 13:04:39]:
@kinia, nie sprawdzisz, to nie przekonasz się. Może okaże się, że będziesz zadowolona z pracy? A jak nie - tu przyznam rację - to zawsze możesz podziękować i powiedzieć, że to nie dla Ciebie. Doświadczenie zawsze jakieś zdobyte, więc jesteś do przodu, a na siłę nikt nikogo nie trzyma przecież.
zdjecie uzytkownika
mam średnie - 2016-03-26 19:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko debil idzie na studia. Mądremu jest to nie potrzebne. Debile są zatrudniani w tej firmie a klient (naiwniak) płaci za taką usługę.
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-03-27 09:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo najlepiej przekonać się na własnej skórze @Elza i najlepiej nie zwracać uwagi na komentarze w Internecie, a zainteresować się ogłoszeniami np. na managera ds. klientów biznesowych (jest kilka wakatów)
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2016-03-27 23:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mam średnie - 2016-03-26 19:04:28]:
Nie bardzo rozumiem, dlaczego obrażasz ludzi za to, że mają wyższe wykształcenie. Nieudany start w rekrutacji? ;) W moim zespole jest kilka osób z bogatym doświadczeniem pomimo posiadanych studiów, jest też kilka z równie bogatym doświadczeniem choć nie mają mgr przed nazwiskiem. Nie skreślałabym i nie wartościowała ludzi w taki sposób w jaki to robisz. To trochę niesprawiedliwe, a na pewno dla wielu również krzywdzące. Jeśli nie jesteś zadowolony z obsługi, w którymś oddziale albo straciłeś pracę w jakimś, to warto wyjaśnić to tam na miejscu, zamiast obrażać wszystkich ludzi po studiach, a pracujących w firmie. Trochę nas jednak jest... ;)
zdjecie uzytkownika
Julka - 2016-03-28 22:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mam średnie - 2016-03-26 19:04:28]:
@mam średnie a powiedz mi, jak debil idzie na studia to dokąd udają się mądrale? Chętnie i ja bym się dowiedziała. ;) Papierki papierkami, a moim zdaniem najważniejsze jest, żeby swoją pracę wykonywać po prostu dobrze.Nie każdy klient jest niezadowolony, bez przesady.
zdjecie uzytkownika
pulka - 2016-03-29 11:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo, tutaj masz rację, szczególnie w segmencie klienta biznesowego można trafić na roszczeniowych i trudnych klientów, taki doradca to musi jednak mieć twardy charskter i znać się na robocie
zdjecie uzytkownika
Julka - 2016-03-29 22:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pulka - 2016-03-29 11:32:16]:
Może nie tyle twardy charakter, powiedziałabym, że elastyczny. ;) Dużo cierpliwości trzeba, bo na różnych klientów się trafia. Trzeba umieć się dostosować - zwłaszcza u nas w Tax Care. Z drugiej strony to jest to całkiem niezła szkoła charakteru, dzięki pracy wśród bardzo różnych ludzi i z bardzo różnymi (tu się chyba zgodzicie?) klientami.
zdjecie uzytkownika
edek - 2016-03-31 11:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoła charakteru to jest na każdym tego typu stanowisku, wiec mnie to jakoś nie odstarasza. Jako Menedżer ds. kluczowych klientów biznesowych są dobre zarobki i to mi wystarczy.
zdjecie uzytkownika
Alex - 2016-04-05 21:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2016-03-31 11:36:11]:
Praca z ludźmi, a zwłaszcza świadczenie usług dla nich, to zawsze spore wyzwanie. Najważniejsze to nie zrażać się i być nastawionym pozytywnie. Ja też nie narzekam na zarobki. Jak już to prędzej na zmęczenie "wielością przypadków", jak to sobie po cichu nazywam. ;)
zdjecie uzytkownika
iksia - 2016-04-05 21:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alex dobry urlop, relaks, hobby i to nie będzie ci straszne:* ważne żeby w księgowości i biurze rachunkowym nie popaśc w monotonię,ale tutaj na osłodę jest chociaż dobre wynagrodzenie:*
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2016-04-07 16:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakis czas temu bylam/lem na rozmowie w tax care w katowicach , to jakas poracha....
Rozmowa trwala okolo 10 minut, byla przeprowadzana przez dyrektorke , ktora jak dla mnie zle podchodzi do przyszlych pracownikow , poniewaz jest niemila, patrzy z pod byka, pyta o cos czego nie ma na ich stronie i stwierdza fakt ze nic nie wiesz o firmie , kiedy to ty powiedziales wszystko czym sie zajmuja z ich wlasnej strony internetowej, zadaje pytanie typu czy masz szczescie , czy dla pana, pani szklanka jest w polowie pusta czy pelna.... poczym i tak rozmowa nic nie wnosi do twojego zycia bo pani ,,dyrektor'' uwaza ze i tak masz zbyt mala wiedze o firmie. Cv dopiero przy tobie zaczyna czytac i analizowac.
Pod koniec dowiadujesz sie ze na stanowisku asystent experta finansowego po miesiacu wiedza czy sie nadajesz czy nie , rozmowa przeprowadzana w pokoju z pracownikami zero mozliwosci spokojnego odpowiadania na pytania bo slyszysz co mowia do siebie pracownicy.


Pod koniec rozmowy dowiadujesz sie oczywiscie jesli zapytasz ze proponuja umowe zlecenie i masz jakas tam podstawe ale zarabiasz zazwyczaj tyle ile sprzedasz umow .... juz po 1 mkesiacu mozesz awansowac na experta.... dla mnie to jakas kpina wchodzac w nowa firme i nowe rzeczy chyba lepiej najpierw mega wykwalifikowac pracownikow a nie potem robic im dodatkowe szkolenia z tego co powinni wiedziec na poczatku pracy. Dodam ze milam / em okazje przysluchac sie jak dwoch pracownikow ze soba rozmawia na temat firmy i tego jak wypelnia tam obowiazki, byl to chyba koles wyzej stanowiskiem od laski , bo tlumaczyl jej jak wypelniac dokumenty gdzie ona pracuje juz tam chyba z wiecej niz pol roku tak moglam wywnioskowac z rozmowy i nadal wypisuje dokumenty jak chce... wiec nie wiem czy warto wgl podejmowac sie zlecania zadan posiadajac swoja dzialalnosc takiej firmie...

Ogolnie jestem mega nie zadowowlony/a z tej rozmowy, przyszlam/em zdenerwowana do domu ze ktos wgl chcacy przyjac ludzi do pracy tak do nich podchodzi hamsko...


Jednym skowem Kpina omijac z daleka TAX CARE KATOWICE , ULICA KOSCIUSZKI
zdjecie uzytkownika
Evela - 2016-04-07 20:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kandydat - 2016-04-07 16:09:04]:
A nie jest trochę tak, że poirytowały Cię te wszystkie "psychologiczne" pytania? Popatrz w necie, zadają je teraz chyba na każdej rozmowie kwalifikacyjnej i nawet są na to gotowe odpowiedzi. Moim zdaniem z góry nastawiasz się negatywnie - skąd możesz wiedzieć, czy nie chcieli sprawdzić, jak reagujesz na rozmowę w takich właśnie warunkach? Klienci są różni, oj... różni. :D

Co do umów i warunków to nie wypowiadam się, bo nie wiem co tam dokładnie było dyskutowane, ale nie widzę niczego złego w okresie próbnym na dane stanowisko. Chyba troszeczkę przesadzasz.
zdjecie uzytkownika
Szwargiel - 2016-04-10 21:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wiesz, tu z jednym była racja - w dzisiejszych czasach rozmowy kwalifikacyjne przybierają różne niestandardowe formy, padają różne pytania, które fakt faktem mogą dziwnie brzmieć, ale ja bym się nie zrażał tak od razu. Jak będziesz wiedzieć już na czym stoisz i czy się udało to daj tu znać jak ci poszło. Trzymam kciuki. ; )
zdjecie uzytkownika
Sowa - 2016-04-17 10:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może jakiś konkret? Bo jak się takie rzeczy pisze, to wypadałoby uzasadnić taką opinię. Kto konkretnie Cię okradł i w jaki sposób, skoro tak mocno o tym piszesz?
zdjecie uzytkownika
Grażyna - 2016-04-26 20:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w TaxCare to praca jak każda inna. Jak ktoś chce coś z niej wynieść i przykłada się do tego, co ma powierzone to i efekty są. Nie narzekam, bo dużo się nauczyłam.
zdjecie uzytkownika
Amant - 2016-05-05 14:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Księgowa Prowadząca / Księgowy Prowadzący - KPIR z tego co wiem, zarabia tutaj naprawdę niezłe pieniądze, mam wrażenie, że jedne z najlepszych w Bydgoszczy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pytania z Cv, pytania typu czy jedt pan pani szczesciarzem, nie mila osoba prowadzaca rekrutacje,
wrazenia z rozmowy , nie chcialabym tam pracowac z takimi ludzmi
Pytania: Kto jest ministrem finansow
Czy szklanka jest do polowy pusta czy pelna
Czy ma pan oani mature.... gdzie w cv wszystko wypisane....
zdjecie uzytkownika
Osa - 2016-05-13 22:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amant - 2016-05-05 14:40:24]:
Ja pracuję w Krakowie, od niedawna i jako zwykła księgowa, a też nie narzekam. Jak ktoś oczekuje kokosów, to nigdy nie będzie zadowolony. ;) Da się zarobić, tylko popracować trochę trzeba. Jak u każdego pracodawcy. W prywatnym biurze wcale nie zarabiałam więcej.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-05-27 19:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Osa - 2016-05-13 22:25:47]:
A ja od blisko 2 lat w Szczecinie i nigdzie się nie wybieram. Bez przesady, nie wszędzie siedzą niezadowoleni, sfrustrowani księgowi, którzy nie lubią swojej pracy. To jakiś słaby mit.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Tax Care!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tax Care
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert