Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tax Care

Pracowałeś w firmie Tax Care i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lana - 2015-12-02 15:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie korporacja rzadza sie swoimi prawami, glownie pospiesz, i wyniki wyniki, wiec mozna powiedziec ze zyje sie tam na wysokich obrotach ale i zarobki sie na to przekladaja
zdjecie uzytkownika
sgsdbbge - 2015-12-03 11:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EFGH - bylabym nieudacznikiem zyciowym, gdybym zostala w tym zaklamanym syfie jakim jest tax care.
zdjecie uzytkownika
bredek - 2015-12-12 19:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest aż tak źle jak mówisz, szukają nowych ludzi na terenie całej Polski, no ale jeśli chodzi już o samą atmosferę to nie można mieć żadnych pretensji do tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Wiktor - 2015-12-25 17:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lana - 2015-12-02 15:57:00]:
Czytam Wasze opinie bo zastanawiam się nad stanowiskiem dyrektora Oddziału. Czy ma ktoś z Was wiedzę ile faktycznie na tym stanowisku zarabia się w TC? Może lepiej aplikować na Doradcę. Będę wdzięczny za podpowiedź. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
456tyu - 2015-12-27 22:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wiktor nie wiem czy wiesz ale tez mozna do nich aplikowac na inne stanowisko na przykład na eksperta biznesowego albo menedzera ds kluczowych klientów
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2015-12-28 00:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo dobrze mi się tam pracowało i gdyby nie wyjazd do Anglii, to pewnie bym w Tax Care została. Nie wierzcie w plotki, bo piszą je zwykle Ci, którym oberwało się po uszach od szefostwa. ;) Najlepiej zaryzykować i przekonać się samemu. :)
zdjecie uzytkownika
Aniela - 2015-12-29 22:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie ta praca odpowiada. Już pół roku za mna i jak na razie dobre perspektywy na kolejne miesiace. Praca nie jest lekka ale za to jak dla mnie przyjemna. Mozna się wiele nauczyć tylko trzeba chciec pracować. Narzekanie na wszystko to nie tutaj.
zdjecie uzytkownika
ggfgf - 2015-12-30 02:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej moze warto teraz sporobwac aplikowac do firmy Tax Care SA jest szansa na stanowsiko doradcy biznesowego albo młodszego ksiegowego/ mlodszej ksiegowej
zdjecie uzytkownika
asap - 2016-01-01 22:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie przez jakiś czas, i jestem zadowolona. Szefostwo ogólnie ok, ale niestety wspominana wyżej NW to paniusia jakich mało, nikogo nie szanuje, ale tak to jest gdy przy wyborze kierownictwa patrzy się nie na umiejętności a na coś innego (choć u niej to się zastanawiam na co...)... między innymi przez nią się zwolniłam. Jeśli chodzi o zarobki to nie mogę narzekać, przez te kilka lat uzbierałam na wkład na kawalerkę :D
zdjecie uzytkownika
Adi - 2016-01-02 14:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@asap to trochę przykre, że przez tą jedną właśnie osobę zwolniłaś się z tak dobrej pracy. Firma jest dobra, wszystko jest okej, a tacy ludzie niestety zdarzają się w prawie każdej firmie.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-01-04 17:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@major a dlaczego firma krzak? mają przecież normalne oferty pracy jak np. jako Menedżer ds. kluczowych klientów biznesowych a to całkiem poważnie wygląda.
zdjecie uzytkownika
coter - 2016-01-07 18:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co teraz widziałem, to Tax Care poszukuje doradców firmy, wynagrodzenie to podstawa i prowizja, ale jest bogaty pakiet benefitów (karta Multisport, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie)..
zdjecie uzytkownika
paw tobi - 2016-01-08 09:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [papaj - 2015-10-27 20:23:04]:
Tax Care nie ma nic wspólnego z księgowaniem, natomiast bardzo wiele z "krojeniem"klienta. Kadra niewyspecjalizowana, w większości studenci i ludzie ,którzy szybko się dostosują do dawania z siebie 200 %.
Zespoły kilku pseudoksięgowych ze stojącym na czele i mającym solidne parcie na szkło pseudomenagerem.
Jak sie okazało w praktyce,to jedynym doradcą podatkowym w TC jest Krajowa Informacja Podatkowa,dzwonił tam nawet manager grupy księgowych( osoba,która powinna z racji zajmowanego stanowiska tryskac wiedzą).

Jestem osobą,która miała "okazję" pracować w TC( w Katowicach). W całej swojej karierze zawodowej to było pierwsze zetknięcie z taką niekompetencją. Odradzam współpracę z Tax care,
zdjecie uzytkownika
lepatka - 2016-01-08 14:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dołączam się pod pytanie o praktyki u nich w księgowości. Jakieś opinie?
zdjecie uzytkownika
rondek - 2016-01-09 22:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o praktyki to może nie być tak łatwo. No ale na pewno się czegoś nauczysz. Wypadałoby jednak mieć już jakieś teoretyczne podstawy do tych praktyk.
zdjecie uzytkownika
Klusek - 2016-01-12 01:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rondek czemu twierdzisz, że może nie być łatwo? Nie wydaje mi się, by na praktykach było jakoś bardzo ciężko. Głównie chodzi o to, by się czegoś nauczyć. No a w Tax Care nie ma z tym żadnego problemu. Mój znajomy był u nich na praktykach i jest z tego powodu bardzo zadowolony.
zdjecie uzytkownika
jjj - 2016-01-15 21:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję w TC od jakiegoś czasu i mogę powiedzieć jedno : na pewno nie jest to praca dla leniwych ludzi. Zwłaszcza na stanowisku Eksperta ( Doradcy jak niektorzy piszą) . Żadna firma nie da Ci tyle zarobić ile Tax. Inna sprawa , że jest to typowe korpo.. musisz dać z siebie 150 % na starcie .. Dyrektorzy nie mają skrupułów, jeśli nie masz wyników to lecisz..
no chyba, że chodzi o księgowość..to inna bajka. Czasem zastanawiam się skąd się wzięli Ci pracownicy.. i czy osoba rekrutująca była ślepa, głucha czy w ogóle rekrutacja się odbyła..
zdjecie uzytkownika
emil - 2016-01-16 00:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli firma na starcie wymaga @jjj, to według mnie dobrze o niej świadczy. Dają szansę pracownikowi na wykazanie się i zarobienie większych pieniędzy od samego początku.
zdjecie uzytkownika
major - 2016-01-16 12:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2016-01-17 11:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2015-09-25 12:21:44]:
Że niby na jakim stanowisku pracujesz?
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2016-01-17 11:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goguś - 2012-06-14 16:08:13]:
To masz żenującą wiedzę skoro nie zdałeś(aś) tak prostego testu...
zdjecie uzytkownika
nak - 2016-01-18 03:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@major o czym ty mówisz, przecież Tax care jest jednym z potentatów na rynku.. Od początku roku ruszyli z dużymi rekrutacjami. Ktoś próbuje swoich sił?
zdjecie uzytkownika
union - 2016-01-20 09:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja @nak próbuję, ale nie wiem czy pomogę, bo na praktykę do zespołu płac i kadr :) jestem na 2.roku więc nie przeszkadza mi to ze są bezpłatne. dają szansę zatrudnienia po zakończeniu praktyk. a do tego można elastycznie ustawić sobie grafik-czyli nie trzeba uciekać z zajęć.
zdjecie uzytkownika
magda - 2016-01-20 12:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaja - 2016-01-17 11:53:05]:
już tam nie pracuje ;)
zdjecie uzytkownika
miot - 2016-01-22 12:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo a to dlaczego @magda? ja widziałem, że teraz szukają tam trochę ludzi do pracy, np. na stanowisko doradcy klienta biznesowego w warszawie, lublinie, krakowie
zdjecie uzytkownika
Mokosks - 2016-01-24 12:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@miot no szukają, ogłoszeń jest sporo. Ale to nie są jedyne oferty od nich, bo chcą znaleźć także doradcę firmy, księgowego czy praktykanta do zespołu kadr i płac. Znajomy był na takich praktykach u nich i bardzo dużo się nauczył no i tak im się spodobał, że zatrudnili go potem na dłużej :) Takie praktyki trwają 3 miesiące i przychodzi się do pracy na 8 h od 8 rano :)
zdjecie uzytkownika
agata - 2016-01-24 20:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jjj - 2016-01-15 21:29:10]:
chciałabym wypytać o parę szczegółów dotyczących pracy u nich proszę podaj swój email prywatny
zdjecie uzytkownika
Amina - 2016-01-25 22:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jjj - 2016-01-15 21:29:10]:
A znasz jakąś firmę, która płaci za brak wyników? Bo ja nie. Przecież to oczywiste, że pieniądze zarabia się... pracą. Jak inaczej sobie to wyobrażasz? Bez przesady. TC wcale nie wymaga mniej, niż inne firmy na rynku. Mam porównanie z dwóch innych i wcale tu nie jest źle pod tym względem.
zdjecie uzytkownika
Amant - 2016-01-27 11:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że trzeba się nieźle napocić żeby dostać pracę, niektóre oferty są naprawdę ciekawe, ale jak na moje marne kwalifikacje za trudne, trzeba było się uczyć ;/
zdjecie uzytkownika
Angorka - 2016-01-28 21:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie ta praca okazała się szansą na większe doświadczenie. Jedyne jakie miałam to prawca na własny rachunek w księgowości u mojego ojca. TaxCare dało mi okazję którą umiałam wykorzystać. Dobre zarobki, dużo możliwości nauki. Atmosfera jak dla mnie też była normalna. Nie wdawałam się w konflikty i nie próbowałam błyszczeć za wszelką cenę. Jak dla mnie pozytyw, warto spróbować.
zdjecie uzytkownika
2345 - 2016-01-29 17:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Amant no ale przecież to nic straconego zawsze mozesz zapisac sie na jakies kursy czy szkolenia zdobyc odpwiednie kwalifikacje i wtedy sie sproobwac zatrudnic
zdjecie uzytkownika
Kosma - 2016-01-29 19:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amant - 2016-01-27 11:28:13]:
A dlaczego od razu tak się zniechęcasz? Podchodziłam podobnie, a potem okazało się, że wcale nie było tak strasznie. Poza tym pamiętaj, że zawsze masz możliwość poszerzania wiedzy, a przy tym uczysz się... w praktyce. Moim zdaniem warto przynajmniej spróbować, inaczej nigdy nie dowiesz się, czy to coś dla Ciebie czy nie. :) Głowa do góry!
zdjecie uzytkownika
były praktykant - 2016-01-31 15:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CO do PRAKTYK w księgowości w Tax Care to maiłem okazję w nich uczestniczyć. Według mnie ŻENADA. Połowa osób zajmowała się układaniem dokumentów i bezsensownymi pracami biurowymi a pozostali mogli się czegoś nauczyć i księgować. Na rozmowie kwalifikacyjnej zapewniano mnie że będę mógł księgować, niestety później wyszło z tego coś zupełnie innego. Praktyki odbywałem na Ul. Konduktorskiej w Katowicach, gdzie Tax Care ma swoje centrum księgowe. Radzę się poważnie zastanowić przed odbywaniem tam praktyk bo raczej numerowanie dokumentów wg. książki przychodów i rozchodów i proste prace biurowe niczego Was nie nauczą. Moje kwalifikacje wcale nie były najgorsze miałem już mgr i jakieś doświadczenie, także to że się do tej pracy nie nadawałem nie jest wytłumaczeniem gdyż:

1. nie miałem nawet okazji spróbować księgowania jakichkolwiek dokumentów. (gdy o to pytałem spotykałem się z agresją ze strony pracowników i menadżer zespołu księgowego :D:D:D)
2. Obecnie pracuję na stanowisku księgowego w biurze rachunkowym, odbywałem tam staż. Obecnie skończyła mi się umowa o pracę na okres próbny którą mi przedłużono.
Podejrzewam że powodem tej niedorzecznej sytuacji było umożliwienie osobom o gorszych kwalifikacjach podjęcie pracy po zakończeniu praktyk. Zapewne chodziło o jakieś znajomości. Nie chcę abyście postrzegali tą firmę przez pryzmat tej niedorzecznej sytuacji bo nie wiem jak przebiegały inne edycje praktyk w Katowicach oraz jak to wygląda w innych miastach. Myślę, że dyrekcja w Warszawie powinna się uważniej przyglądać jak przebiegają tego typu przedsięwzięcia jak "TALENT CERTYFIKOWANY".
zdjecie uzytkownika
expraktykant - 2016-01-31 16:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mokosks - 2016-01-24 12:39:40]:
Nauczył się u nich bo miał znajomosci. Jak się nie ma tam znajomości to się robi bezsensowne prace biurowe. Tak przynajmniej było na praktykach w Katowicach. Jak się miało znajomości to można było się czegoś nauczyć, a jak nie to numerowanie dokumentów wg. KPIR
zdjecie uzytkownika
konrad - 2016-01-31 20:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno mi wdrożyć się w poniższą dyskusję. Może uda się kogoś zainteresować i mi odpowie :) Tax Care szuka księgowych i tu moje pytanie, czy są to samodzielne stanowiska?
zdjecie uzytkownika
Fffdsg - 2016-02-01 14:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cc padlo no w sumie jak taka menago tym kierowala to nic dziwnego
zdjecie uzytkownika
Przemyslenia - 2016-02-01 18:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka ze mango robila walki by miec target cc. Wizyty ktore się nie odbyly a byly doliczane w ostatnim dniu- czy tak powinno byc. I ktos sie dziwi ze zamkneli cc jak placono za przekrety a nie za uczciwa prace??? A moze zabraklo odpowiedniej osoby na stanowisku menago? Swoja droga musiala miec dobre plecy skoro nikt nie zwracal uwagi ze cyfry targetu sa falszowane.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-02-02 21:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przemyslenia - 2016-02-01 18:16:27]:
MK znów powrócił do akcji zazdrość i nienawiść za to ,że Cie wyrzucili z pracy ! Chłopie ośmieszasz się i wypisujesz takie bzdury dorośnij wreszcie jak na twój wiek to już raczej nie wypada !
zdjecie uzytkownika
żywago - 2016-02-03 11:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@konrad chyba większość z ofert pracy dotyczy właśnie samodzielnych stanowisk. Ja się zainteresowałem ofertą na pomoc księgowego bo jestem studentem i nie mam doświadczenia
zdjecie uzytkownika
były praktykant - 2016-02-03 11:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uważaj bo możesz się tam niczego nie nauczyć bo jak będziesz cały czas pakowal dokumenty albo numerowal to raczej takie doświadczenie to możesz sobie wsadzić w d.... jak w Katowicach na Konduktorskiej to bym się zastanowił na twoim miejscu.
zdjecie uzytkownika
Amant - 2016-02-05 12:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były praktykant nie wiem, nie wydaje mi się to jakies bardzo złe, ogólnie praca może jakoś super rozwojowa nie jest, ale za to ciężka też nie, warto.!
zdjecie uzytkownika
były praktykant - 2016-02-05 20:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amant - 2016-02-05 12:37:15]:
Ej sorry ale jak idziesz na praktyki które NIE SĄ PŁATNE to oczekujesz że czegoś się na nich nauczysz bo jest to wtedy dla Ciebie pewna forma wynagrodzenia, bo przecież SIEDZISZ TAM ZA DARMO. Idziesz tam po to żeby zdobyć doświadczenie. Który pracodawca doceni to że numerowałeś dokumenty wg. KPIR albo układałeś je datami. Dlatego powiedz mi dlaczego warto?? Całe szczęście dostałem się na inny staż a w Tax Care spędziłem, sorry zmarnowałem 2 miesiące. Normaly staż powinien wyglądać tak jak mój z PUP'u, że od 1 dnia pracy księgujesz dokumenty a nie układasz je datami albo tylko numerujesz a po 6 miesiącach dostajesz własne firmy. Tak mnie zapewniano w Tax Care w Katowicach na ul. Konduktorskiej, niestety później wyszło coś zupełnie innego. Wybrane osoby pewnie już wytypowane do objęcia stanowisk mogły się czegoś uczyć, mogły księgować a pozostali wykonywali wspomniane bezsensowne prace. Mam nadzieje że ktoś z Centrali Tax Care to czyta i zrobi z tym porządek. "TALENT CERTYFIKOWANY" HEHEHEEHE DOBRE !!! :D
zdjecie uzytkownika
kogut - 2016-02-07 19:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie zamiast stażu bardziej interesuje stanowisko młodszego księgowego. Super, że jest u nich umowa o pracę i benefity, ale czy można liczyć na jakieś socjale? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Rosiie_sweet - 2016-02-08 20:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żywago - 2016-02-03 11:11:06]:
Prawdziwy MK to ma wyj...ne już dawno na tą firmę i pewnie na Twoją opinie też :) i wyszło mu to naprawdę na dobre. Bo w końcu pracuje pomiędzy normalnymi ludzmi a nie kliką koleżanek z pod Radomia. Szacun dla niego! Nawet okazał się spoko kumplem bo pomógł tym którzy potrzebowali pomocy.. A Ty "Kasiu" prędzej czy póżniej i tak utoniesz wraz z całą pozostałą załogą. Pozdro!!!
zdjecie uzytkownika
Andzelika - 2016-02-08 22:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były praktykant - 2016-01-31 15:20:26]:
Miałam u nich praktyki i wszyscy mieli okazję zajmować się księgowaniem, ale i wieloma innymi przydatnymi rzeczami Układanie dokumentów tez było, ale robi to każdy księgowy- sama nie lubię bałaganu w dokumentach. Praktyki u nich to było całkiem pozytywne dla mnie doświadczenia i okazały się przydatne, wiele mnie nauczyły co teraz wykorzystuje w mojej pracy. Jeśli ma się motywację do nauki i chce się uczyć to te praktyki są dobrym kierunkiem.
zdjecie uzytkownika
Amant - 2016-02-09 19:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i tu też się nie zgodzę @były praktykant bo generalnie nauczyć się tego co może Ci być potrzebne w danej pracy, da się nauczyć w 2 tygodnie, to raczej do papieru zaświadczenia
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2016-02-10 05:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EFGH - 2015-11-28 21:51:48]:
Owszem, jest duże prawdopodobieństwo na to, że dostaniesz propozycję przedłużenia umowy. Kwota zależy od jakości pracy i na początku z niewielkim stażem jest adekwatna.
Natomiast to dobre miejsce na zdobycie doświadczenia na początek.
zdjecie uzytkownika
były praktykant - 2016-02-10 18:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Angelika mogę się z Tobą zgodzić ale częściowo, owszem układanie dokumentów datami jest ważne, ponieważ ja również nie wyobrażam sobie bałaganu w papierach. Sam jestem obecnie księgowym i zawsze przed zaksięgowaniem dokumentów najpierw je układam wg. dat wystawienia. Jednak nauka księgowania nie kończy się tylko na układaniu dokumentów i numerowaniu ich wg. książki. Najważniejsza jest w tym wszystkim umiejętność księgowania, którą się zdobywa właśnie poprzez księgowanie. Bardzo niesprawiedliwe w ubiegłorocznym "TALENCIE CERTYFIKOWANYM" w KATOWICACH NA UL. KONDUKTORSKIEJ (centrum księgowe Tax Care) było faworyzowanie niektórych stażystów którzy mogli księgować natomiast inni wykonywali tylko te 2 rzeczy układanie i numerowanie. Co do wypowiedzi Amanta cytuję: " @były praktykant bo generalnie nauczyć się tego co może Ci być potrzebne w danej pracy, da się nauczyć w 2 tygodnie". To dlaczego, tego wszystkich nie nauczyli tylko wybranych?! Jakie zaświadczenia do papieru? To były 3 miesięczne bezpłatne praktyki, które okazały się dla niektórych czasem zmarnowanym, owszem można poprosić swojego opiekuna o napisanie że rzekomo księgowaliśmy, rozliczaliśmy podatek VAT, PIT oraz przygotowywaliśmy zeznania roczne. Ale jeśli ktoś faktycznie tego nie robił, to nie ma o tym zielonego pojęcia. Jeszcze raz chciałem zaznaczyć, że nie wiem jaka jest sytuacja w oddziałach w innych miastach. Tak było w KATOWICACH. Natomiast chciałbym żeby centrala Tax Care w Warszawie się tej sprawie przyjrzała, i nie dopuszczała w przyszłości do tego typu sytuacji. Jeśli nie chcą zatrudnić po odbyciu praktyk, to niech chociaż każdy ma możliwość nauczenia się czegoś więcej niż numerowania dokumentów i układania datami.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: kilka etapów, rozwiązywanie testów i rozmowa z kierowniczką.
Pytania: testy z wiedzy, zadania do rozwiązania, pytania typowe do każdej rozmowy
zdjecie uzytkownika
hmm - 2016-02-11 21:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NW awansowala bo donosiła o wszystkim Menadzerce CC, wszyscy dobrze o tym wiedzieli, że mjała przywileje. A że i jedna i druga lubiły ploty i afery to się świetnie dogadywały. NW latała lizała jej tyłek a ta się cieszyła i gnebiła innych, co więcej robiła z igły widły. Najlepsze jest to, że całe cc miało z nich dobrą polewę, obydwie miały pseudo wśród ludzi hehehe
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-02-12 11:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się poprzedniku, że w Tax Care awans jest możliwy na każdym stanowisku. Nie trzeba być nadmiernym pupilem, wystarczy się wykazać. Zresztą firma pisze w ofertach o możliwości rozwoju :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Tax Care!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tax Care

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert