brak logo

PPH GRALBET GRALEWO

Gralewo

Opinie o PPH GRALBET GRALEWO

Anonym 2010-10-21 23:43:27
Ogólnie praca spoko. Płacą całkiem nieźle jak na początek, jeśli chcesz pracujesz tylko 5 dni w tygodniu. Za soboty dodatkowa kasa. Z Działdowa jest autobus. Tylko czasem majstrowie mają odchyły, ale to jak wszyscy...
marian58 2010-10-22 10:36:51
wiele razy widziałem jak pieszo z gralewa do dzialdowa ludzie szli po 23 nocą co ty piszesz że autobus wozi ludzi
były pracownik 2013-07-10 12:23:36
Marne pieniądze kolego. Wegetacja, jeszcze raz wegetacja. Zarząd w tej firmie to starsze osoby mające komunistyczne poglądy. Patrzą tylko na to aby sobie jak najwięcej kasy napchać do kieszeni, a resztę pracowników traktują....podobnie jak u większości "prywaciarzy".
Pracując w tej firmie - za miesięczną pensję można jakoś wyżyć od biedy. Zapomnij o dorobieniu się czegokolwiek, co pozwoli na godne życie. GÓWNOJADY i TYLE!!! Dobrzy pracownicy odchodzą z tej firmy i będą odchodzić....!
2
lol 2013-12-23 20:44:34
kto w tej firmie jest inzynierem czy kierownikiem produkcji
3
jeros 2014-11-21 20:28:00
o jakim ty zakładzie piszesz? tam tylko wyzwiska i harówa a o wolnej sobocie to zapomnij
jeros 2014-11-21 20:31:38
a co ma tam kierownik do mówienia? jak go michalak wyzwie...
niewolnik 2014-11-21 20:39:11
Robiłem tam 3 lata niewola i nic więcej ludzi za nic mają jest robota na łep na szyję po 12 godz. Min. Nie ma roboty wyganiaja na urlopy porażka
1
wienia 2015-02-02 18:08:11
już nie pisz @miron , że znalezienie pracy w okolicy jest taką łatwą sprawą, bo dobrze wiemy , że tak nie jest . Ludzie piszą , że jest źle w Gralbecie bo liczą na to , że coś tu może się jeszcze poprawić. Przecież nie chodzi im o ogół pracy, a o konkretne rzeczy które przy odrobinie ochoty można w tej firmie zmienić
xxx 2015-06-06 12:18:36
Co to za banialuki, kasa nie jest zła ale ATMOSFERA !!!!!!!!!!! jak ktoś jest odporny, bardzo odporny na stres to niech idzie pracować. Zmiany będą możliwe po zmianie prezesów !!!!!! ryba psuje się od głowy !!! Majster gnębi ludzi majstra kierownicy a kierowników prezesi !!!!!!!! Nie ubliżając nikomu ale jak ludzie po zawodówce -bez kultury- są prezesami tylko dlatego że kiedyś nakradli to jak ma być dobrze?? PRACA TYLKO DLA ODPORNYCH PSYCHICZNE !!!
Anonim 2015-09-20 12:47:28
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Gówniarze doszli do władzy, nie znają się na niczym a od ludzi wymagają.
Gonzo 2016-02-16 09:39:55
Według mnie to 8 godz. można tam pracować efektywnie o ile wszystko dobrze jest przygotowane. Oczywiście z lekką nerwówką i stresem. Więcej godzin to już praca na 3/4 obrotów, stres się zwiększa a człowiek się wypala. Potem to mu już wszystko jedno. Nawet nie zależy wtedy na dokładności ani na tym aby coś było należycie zrobione. Byle szybciej. Zarobki OK jak na nasze okolice. Socjal marny. Premia świąteczna ok 300 zł.
prc 2016-02-25 17:35:54
Są cwaniaczki i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co zarabiają ok 5000 - 6000 zł i to niby jako zwykli pracownicy ale sa to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] których nikt nie lubi. reszta ok 3000 zł spoko wyciaga
2
franek 2016-07-07 22:15:06
a co sądzicie o nowym kierowniku Łukaszu M. ?
szczypior 2015 2016-08-29 11:08:55
Jestem byłym pracownikiem tej firmy . Umowa papiery wszystko ok. Zarobki tak samo dobre jak na pracę w Polce . Nerwówka ? To ludzie sami się bardziej nakręcali , wiadomo majster jak majster ..... trzeba było robić swoje i na wszystko mieć wyj... Jeżeli ktoś nie boi się cięszkiej pracy i nie jest podatny na presję to polecam .
iwo 2016-09-06 10:40:32
dobre jak na pracę w Polsce czyli konkretnie jak wysokie są one te zarobki? bo jak wiadomo, każdy ma inny próg bólu:) no i napisz proszę szczerze co takiego ciężkiego jest w tej pracy o czym wspominasz?
Zostaw swoją opinię o PPH GRALBET GRALEWO - Gralewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH GRALBET GRALEWO