brak logo

Wojcik Fashion

Sosnowiec

Opinie o Wojcik Fashion

Szczęśliwy 2017-02-15 01:07
Można się uśmiać do łez czytając niektóre komentarze, chyba piszą je sami niszczyciele tej firmy, albo Ci którzy dzięki tym 2 osobom się dorobili... lśniący mercedes pod firmą i tapeta w cegłę w całej firmie to jedyne osiągniecia tej pary.. zresztą wystarczy sprawdzić CV p. Prezesa- bogate w udupianiu firm, trzeba przyznać, że jednak podtrzymał tradycję i jak w każdej firmie był rok Prezesem- tyle potrzeba na zniszczenie firmy z dużym dorobkiem, a pani wizażystka- no cóż trzeba wziąć się do roboty i znaleźć nowego sponsora na życie
12
Szczęśliwy 2017-02-15 01:35
Odmówił ?
Projektant 2017-02-15 01:40
Biedne panie projektantki przyjacioleczki pani wizazystki - caly rok siedzialy i nic nie robily a kaska leciala, wiec teraz sie boja.. no coz trzeba uciekac, bo patrzac na ten badziew w sklepach to raczej nic nie potrafia
11
STOWARZYSZENIE "PRZECIW CWANIACTWU" 2017-02-15 13:40
Jest nowe ogłoszenie na Prezesa w firmie szyjącej koszule męskie. Panowie - wykupujcie stoki, bo za rok pewnie tej firmy nie będzie jak ta dwójka się tam dostanie. Zaokrąglą kołnierzyki, zrobią wzór męskiej koszuli "w cegłę" i to wszystko wyprodukują w Bangladeszu. Może już uprzedzić potencjalnego pracodawcę ?
9
CHGW 2017-02-16 00:57
Taylor zresztą też. Pozdrawiam starą ekipę. 3majcie się. Obyście z deszczu RW pod rynnę PB nie trafili.
Nie oceniam pracodawcy. Brakło skali....
6
Pomysłowy Dobromir 2017-02-16 15:27
Tak dla podsumowania to ktoś na odchodne powinien jeszcze pałą w tłuste d.... dostać. Za całokształt radosnej twórczości. Szkoda, że skończyły się czasy, gdy się naczelnych z zakładów na taczkach wywoziło.
12
Mateo 2017-02-17 11:54
Oprócz tapety w cegłę zapomniałeś jeszcze o starannie wyrysowanych liniach wyznaczających miejsce do parkowania dla wybrańców i zakazie palenia, który nie wszystkich dotyczył...
13
WNM 2017-02-19 21:00
W jednym ze starych filmów padło stwierdzenie, że "wczorajsze gazety wyścielą dzisiejsze kubły na śmieci".
I dużo w tym prawdy. Trzeba żyć dalej. Tapeta w cegłę i lśniący mercedes to już historia. I niech ta sama historia ich osądzi. Może pewnego dnia trafią na równych sobie. Siła pieniądza. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Fala "hejtu" kiedyś się skończy a żyć trzeba dalej...
Są na świecie tacy ludzie, którzy mają talent spadania zawsze na przysłowiowe "cztery łapy".
I pamiętajcie : bogatemu to się nawet byk ocieli.

3
gość 2017-02-21 08:25
Dlaczego Wójcik nie płaci osobom samozatrudnionym już drugi miesiąc? co jest powodem takich opóźnień?
3
:-( 2017-02-21 21:28
Bardzo ubolewam nad tym że tak prężna firma ,z którą było się związanym od samego początku jest pod wielkim znakiem ?.....Przez tyle lat kolekcje były wyjątkowe i trafione jeśli chodzi o styl i kolorystykę .Byłam zakochana w tej marce .Niestety przyszedł czas w którym musiałam zrezygnować ze sprzedaży Wójcika z powodu otwarcia sklepu franczyzowego ,który po krótkim czasie i tak się zamknął .Po dwóch sezonach zaczełam z powrotem współpracę ...z wyjątkowym i sympatycznym człowiekiem .Była to osoba ,która dbała o wszystko pod każdym względem ,ale niestety po kilkunastu latach w branży dziecięcej też musiał się pożegnać z firmą .........Najważniejsze że ma bardzo dobrą opinie na rynku polskim .TAKICH LUDZI BRAKUJE W WÓJCIKU .....a nie takich którzy mają tylko "teorię" w głowie .Życzę firmie jak najlepiej
3
PHU 2017-02-22 12:38
Niektórzy powinni mieć dożywotni zakaz pełnienia funkcji zarządczych. Ciekawe swoją drogą o kogo (Pani pisząca opinię powyżej) ma na myśli, bo nie znam takiej osoby w tej firmie w dodatku rodzaju męskiego z kilkunastoletnim doświadczeniem w branży dziecięcej.
6
entliczek pentliczek...pusty już obietnic stolicze 2017-02-22 21:26
Irytujące jest to, że takie portale, na których zamieszcza się opinie decydują same, czy wpis jest cenzuralny czy nie. Trzeba pisać "Pan X", "Pan Y", Pani "Z". Ok, są odpowiednie przepisy. Ale żadne przepisy nie zmienią faktu, że wiadoma wszystkim osoba doprowadziła do totalnego syfu w tej firmie. Najbardziej niezrozumiałe jest jednak to, że w przysłowiową d....ę dostali Ci, których przez długie miesiące oszukiwano; Ci, kompetencje których podważano. Tak, ten Pan powinien dostać najwyższą z możliwych w biznesie kar - zakaz pełnienia funkcji zarządczych. Lekką ręką rozdaje się cudze pieniądze a odpowiedni lans i opowiadanie bredni w artykulikach sponsorowanych (bo wszyscy są przecież głupkami) najwyraźniej jest w cenie. Odpowiednio groźna mina i steki bzdur, które niczego z rzeczywistością nie maja wspólnego. Protezy zamiast rozwiązań biznesowych! Szczyt cynizmu, arogancji , brak odpowiedzialności, brak podstawowej wiedzy z zakresu zarządzania i finansów i całkowita utrata instynktu samozachowawczego ! I tacy ludzie (o zgrozo!!!) zostają prezesami !!
6
JMJ 2017-02-22 21:57
Vademecum eksperta :
Ponad 20 lat doświadczeń w zarządzaniu. Główne obszary kompetencyjne:
Rozwój biznesu (9 lat) :
- reżyserowanie strategii rozwojowych ( m.in. tworzenie marek własnych i start-up'ów)
- projektowanie i modelowanie struktur organizacyjnych
- tworzenie oraz implementacja konceptów franchisingowych
Restrukturyzacja i reorganizacja (6 lat) :
- diagnostyka procesów biznesowych i zarządzanie zmianą w organizacji
- wdrażanie programów naprawczych i zmian profilu biznesowego
Zarządzanie sprzedażą (22 lat) :
- budowanie i modernizacja sieci detalicznych (6 sieci retailowych, ponad 600 salonów firmowych)
- handel zagraniczny, w tym rynki EEC oraz rynki azjatyckie.
2
Stary pracownik 2017-02-23 00:59
Ekspert i Pani Dyrektor powinii miec sprawe w sadzie za celowe dzialanie na szkode firmy, na odchodne dostali nagrode od Wojcika za mozliwosc zlozenia przez nich samych rezygnacji, szkoda... bo powinni byc za to ukarani,by nie powtorzyc tego samego w innej firmie... w zyciu sa pewne zasady, ktorych nalezy przestrzegac, a karma wraca... miejmy nadzieje, ze Bielsko bylo ich ostatnim przystankiem.. moze i ta para powie - Bielsko- prowincja.. ale pracownikow z charakterem i godnoscia- oczywiscie dotyczy to tylko tych co budowali przez lata a nie zniszczyli przez rok...
9
wioletta 2017-02-23 08:39
Nie rozumiem tej sytuacji, ucierpieli pracownicy i to bardzo - TAK WSZYSCY PRACOWNICY, BO SAMOZATRUDNIENI TO TEŻ PRACOWNICY. W Wójciku zaczyna się robić sytuacja jak w Harrym Potterze - gdzie ze strachu wszyscy nazywali Lorda Voldemorta - "sami wiecie kim", nie można było wymawiać jego imienia publicznie ze strachu. Ja się nie boję - WARNECKI ROBERT - PREZES ZARZĄDU.
11
BDR 2017-02-23 18:23
Spokojnie...wyczaimy sobie za czas jakiś "eksperta" w necie i zrobimy mu odpowiednie rekomendacje....
Zapłaci za to co zrobił z ludźmi. Zapłaci. Cierpliwości. Już po EMALII OLKUSZ powinien był być rozliczony.
7
Alex 2017-02-23 19:05
Swoją drogą to trzeba mieć tupet aby rozłożyć na łopatki kilka firm a pod bufoniastym zdjęciem w sponsorowanym artykule w poczytnym PB napisać sobie "Doświadczenie szyte na miarę".
Świat już zgłupiał całkowicie. Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że ktoś tutaj za ciasną czapkę nosił i mózg się zlasował.

6
Powołać komisję sejmową 2017-02-23 19:43
1. Zadanie matematyczne z gwiazdką (*) dla profilu matematyczno-fizycznego na poziomie rozszerzonym :
- Robert ma budżet 20 tysięcy złotych. Robert kupił 1 napój energetyzujący w promocji za 5 złotych.
Oblicz : ile % stanowi koszt zakupu napoju energetyzującego w budżecie Roberta.

2. Zadanie dodatkowe (opisowe) dla uczniów technikum ekonomicznego (z dwoma gwiazdkami **) – poziom klasy drugiej:
- Robert dysponuje budżetem 20 tysięcy złotych. Robert 1 kupił napój energetyzujący w promocji za 5 złotych. Czy zakup napoju energetyzującego w tym przypadku narusza płynność finansową Roberta i czy może sobie go odliczyć od podatku dochodowego? Jeśli tak, uzasadnij dlaczego przytaczając odpowiednie przepisy ustawy.
Odpowiedzi prosimy nadsyłać do dziekanatu pierwszej lepszej Akademii Ekonomicznej w Małopolsce.
Dla autorów najbardziej kreatywnych odpowiedzi – gwarantowany indeks studenta roku pierwszego bez egzaminu wstępnego.

4
Uczeń technikum 2017-02-23 20:12
Pójdźmy dalej...zadanie z trzema gwiazdkami (***) dla studentów 4 roku AE. Zaznacz właściwą odpowiedź:
Robert jest :
- reżyserem strategii rozwojowych ?
- ekspertem od diagnostyki procesów biznesowych?
- kompletnie nieodpowiedzialnym człowiekiem?
Dla zwycięzcy tytuł MBA - gwarantowany !
8
Wezyl 2017-02-28 20:14
Jak się wam pracuje w Wójciku ?
Bayo-Bayo 2017-02-28 22:19
A to jest prowokacja nowego Zarządu czy Akcjonariuszy ? Jeśli tak, to trochę kiepska. Bo chyba dzisiaj wystarczająco dali czadu. Co...jeszcze mało...? Gdzie jest granica ostatecznego upodlenia człowieka ?
A ten cwaniaczek z Krakowa, ten w brylach, gruby, łysy, co wciąż "mersiem" jeździ, w czapeczce z daszkiem i czerwonym szaliczkiem, co chodził sobie po firmie jakby nic się nie stało ...to co..co to jest...co? Kpina? Z czego lub kogo ? Hmm ?
8
Matrix 2017-02-28 22:39
Ale za to motylki, samolociki, bibelociki, liofilizowane (tak - trudne słowo) pomarańcze i inne cytrusy, kwiatuszki w koszyczkach - w błyszczącym, lśniącym nowym show-room'ie wiszą. Na takie bzdety pieniądze są . Największa frajdę maja chyba tylko Ci, którzy ją urządzają. Coś tam przykleją, coś ta przykręcą, pomalują, zaszpachlują i i wystawią fakturę kosztową (usługową) za zrealizowane roboczo-godziny czy tam od metra 2...czy od metra bieżącego czy innej jednostki miary... co za różnica. Przynajmniej chłopaki z brygady porządnie to robią. Tylko może trzeba się będzie ustawić w kolejce do wypłaty chłopcy... :-(
5
ALEXIS LUKA 2017-03-01 19:31
Nie chcę powtarzać się do znudzenia...ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że może to komuś umknęło...więc powtórzę jeszcze raz :
Drogi czytelniku - krótko : jeśli szanujesz własne zdrowie i masz odrobinę szacunku do samego/samej siebie - omiń tę firmę szerokim łukiem i nawet nie próbuj aplikować.
Bo stracisz zdrowie a Twoją godność sponiewierają. I jeszcze Ci zdejmą spodnie przez głowę.
I dodam coś jeszcze : pamiętajcie - ryba ZAWSZE ale to ZAWSZE psuje się od głowy.
Pozdrawiam. ALEXIS LUKA.
6
ADAŚ MIAŁCZYŃSKI 2017-03-03 01:11
Oby ta Spółka i odpowiedzialne za zarządzanie nią osoby upodliły się w stopniu równym, jak upodleni zostali Ci, których wywalono na zbity pysk. I Ci, którzy tak kurczowo teraz trzymają się za stołki , trzęsący tyłkami przed falą dalszych zwolnień, z niewytłumaczalnych ekonomicznie powodów wciąż trwający na swych ekonomicznie i opłacalnie nieuzasadnionych stanowiskach odczuli choć odrobinę tego, czego przez lata nie odczuwali - POKORY. Nie znam bardziej zakłamanej firmy, w której na korytarzu poklepuje się kolegę lub koleżankę po plecach a w bezpośredniej konfrontacji z zarządem donosi się na tych samych kolegów i koleżanki. Taka rekompensata własnych niedociągnięć, braków merytorycznych i luk w wykształceniu. Dobra mina do złej gry. Poza zapracowanego/zapracowanej "na amen". Sterta papierów pod pachą, bo tak ma robić wrażenie, że się jest na amen zajętym. Syndrom konia, który gotów jest przytakiwać na każdą nawet beznadziejną teorię, byleby podobało się Zarządowi. Oglądaliście firm "Obywatel Piszczyk"? No, to zapoznajcie się ze sceną z naczelnikiem Zdzisiem.
Samolociki z papieru i suszone owoce zamiast rozsądnych rozwiązań sprzedażowych. Wskażcie choćby jedna osobę w tej firmie, która zaproponowała rozsądne (innowacyjne) rozwiązania w obszarze sprzedaży. Wszyscy zarobieni, po uszy w analizach i tabelkach w excel, w raportach do raportu z raportu i "subraportu" ; tacy spięci, zestresowani. Sukcesywnie z wnioskami o podwyżkę, co kwartał, co rok. Bo się należy - ale za co ? Niech ktoś wreszcie merytorycznie /ekonomicznie/ uzasadni! USIĄDŹ JEDEN Z DRUGIM NA PRZECIWKO KLIENTA I SPRZEDAJ PRODUKT. WYJAŚNIJ REALNY POWÓD OPÓŹNIENIA W DOSTAWACH, KOSMICZNE CENY I CIU....WĄ JAKOŚĆ. PRODUKTU. I nie trzymaj się tak kurczowo za ten stołek. Bo to nawet nie śmieszne ale żenujące już jest. Albo idź sobie do Pana Roberta i pokaż, jaki odważny/odważna jesteś w walce o swoje racje. MIĘKKIE FAJE !!!
15
Bruno 2017-03-05 16:03
Pracowalem w tej firmie kilka dobrych lat, początki wspominam bardzo dobrze. Niestety te lata już dawno minęły. To co się teraz wyprawia to skandal i nieporozumienie. Nie rozumiem dlaczego osoby takie jak RW i jego świta pajaców nie odpowiedzą za całkowite zniszczenie firmy. W roku czasu rozwalili wszystkie pieniadze jakie dostali z funduszu, lekka ręką rozawalili WSZYSTKO. Nie kompetentne projektantki które stworzyły takie dziadostwo, że za darmo by ludzie tego brali!!! I co? I wisi ten syf w nowych pięknych salonach i niestety się nie sprzedaje. Nieczytelne i nieestetyczne ułożenie przez panią vm tez robi swoje. I pomyśleć że kiedyś Wójcik miał taka renomę! I co teraz. Teraz nowy zarząd i nowe rządy. Pewnie odrazu wezmą się za zamykanie sklepów, podobno Kraków juz jest w planach. Teraz poproszono poprzednia właścicielkę o pomoc, tonący brzytwy się chwyta. Ogólnie firma bez przyszłości. Nie polecam!!!
14
PRZECIERAJĄCY /CA OCZY ZE ZDUMIENIA 2017-03-05 21:16
Sklepy z kolekcjami tej firmy dzielimy na:
- monobrandowe : trochę kiepski pomysł w związku z kiepską jakością produktu (sorry - nie my projektowaliśmy - tak między Bogiem a prawda to nawet ciekawy argument byłego tzw. zarządu był),
- duobrandowe : ciut lepiej, zawsze właściciel jakoś sobie rozważy za i przeciw, byle bilans wyszedł na +,
- multibrandowe : rozwiązanie najlepsze; wysłać towar a w dniu zapadalności faktury monit o płatność; właściciel sklepu w gąszczu towarów trochę się zmiesza, przestraszy "straszonkiem" o ewentualnym pozwie sądowym i w końcu zapłaci (z odsetkami ustawowymi - włącznie).
Szanowni Państwo....jakieś pytania...
Kochani studenci 4 roku Uniwersytetów Ekonomicznych w tym kraju : podpowiadam tytuł pracy magisterskiej "Blaski i cienie niekompetentnych zarządów w spółkach produkcyjno-handlowych".
Połamania piór życzę...


4
PRZECIERAJĄCY /CA OCZY ZE ZDUMIENIA - C.D. 2017-03-05 21:32
Pytanie uzupełniające dla studentów AE : z ekonomicznego (opłacalnego) punktu widzenia jaka jest różnica pomiędzy hurtową ilością odbiorców w detalu a hurtem ?
Podpowiedź : taka sama jak między "Domki w Słupsku a słomki w dups.u".
3
Analityk 2017-03-07 13:49
Od jakiegoś czasu przyglądam się opisom na tym portalu, tym absurdom w obszarze zarządzania i mam taką oto epikryzę dotyczącą tej firmy (wybaczcie - na zasadzie porównania) :
- wyobraźcie sobie rolnika, który w miesiącu sierpniu wychodzi na pole z sierpem w dłoni licząc na owocne żniwa...patrzy...a tu nic nie ma...i nagle pojawia się w jego głowie olśnienie : " O kur..a ! Zapomniałem zasiać!"
5
Bożenka z okienka 2017-03-07 14:40
A Pan Panie Robercie co o tym sądzi ? Z pewnością czyta Pan te posty.
Proszę podzielić się z nami swoimi "cennymi" uwagami...
Jakiś "targecik"...scenariusz... pomysł... nie wiem...wnioski...może strategia typu "rozpychanie się łokciami"... A może złota myśl "Nie interesuje mnie jak ale ma być zrobione" ? Hmm.. ? Co Pan by doradził jako kapitan, patrzący jak sterowany przez niego statek tonie bo nie zna Pan podstaw nawigacji i wprowadził statek wprost na górę lodową? Został Pan za sterami do końca...? Pomógł Pan pasażerom, którzy toną w ewakuacji... ? Czy pierwszy s......ł Pan do łodzi ratunkowej ?





13
Bożenka z okienka 2017-03-07 14:50
o przepraszam - należy uściślić : nie łodzi ratunkowej z wiosłami ale łodzi ze stajni Daimler-Benz...
9
Były pracownik 2017-03-07 21:58
Łodzi czyszczonej pod siedzibą firmy średnio raz w tygodniu przez wynajętego Pana, należy dodać, że akurat w tej sytuacji nadzór był sprawowany na wysokim poziomie - dwóch Panów z Krakowa popalając papieroski osobiście sprawdzali stan mycia felg :) gdyby tylko tak skrupulatnie prowadzili firme....
6
Była pracownica 2017-03-08 09:51
Tytułem uzupełnienia - popalając papieroski w tamach zakazu palenia, który sami ustanowili ....ale to osobne kuriozum...
4
Bożenka z okienka 2017-03-08 19:35
Cóż Panie Robercie...liczyłam na jakąkolwiek cywilną odwagę - aby stawił Pan czoła temu, co Pan przez ostatni rok uczynił. Słaby z Pana zawodnik, mocny w "blablabla", z dietą pudełkową i teoriami z użyciem mazaków na flipczarcie (podniecony nie wiem czym w trakcie wykładów monograficznych pt. "Mamy wspaniały produkt"). Rozumiem, portal nie jest godny "reżysera strategi biznesowych".
Oby doświadczył Pan kiedyś w pełni wstydu ... za bałagan, który pozostawił Pan po sobie. I znalazł odrobinę cywilnej odwagi, aby wybełkotać przez gardło "Przepraszam".

14
Nowy himen 2017-03-10 19:04
Czy w firmie Wójcik coś się poprawiło?
Zniesmaczony 2017-03-10 23:09
Tak wiele... pracownicy dostali wynagrodzenia, a Ci co pracowali dla Firmy Wójcik od kilku miesięcy musieli wziąć kredyt,by zapłacić za pracę swoim pracownikom... dobra zmiana... Pan P. B. który ostatnimi czasy często przebywa w siedzibie,ale innej marki..
3
BB 2017-03-11 09:19
Jakiej marki?
Braciszek Tuck 2017-03-11 15:44
A co...chce Pan / Pani aplikować ... ? :-)
Kiepska prowokacja...oj kiepska...
2
Dość tej farsy 2017-03-13 18:13
Generalnie to co dzieje się w tej firmie to już jakieś jaja są. Sorry, ale nie chce mi się wierzyć, że w Bielsku nie ma porządnych i doświadczonych menadżerów, którzy kończyli studia ekonomiczne i znają się na zarządzaniu, produkcji i sprzedaży. Może niech w końcu Kraków zostanie w Krakowie a Bielsko w Bielsku. Czy w tym kraju tylko Kraków jest na mapie ? Co to jest za model zarządzania, aby łapać 16 srok za jeden ogon jednocześnie? Etat tu, pół tam, świadczenie usług jeszcze gdzie indziej., dwa dni tu, trzy tam, jeden jeszcze gdzieś. Panowie z Funduszu : czy Pendolino z Warszawy jeździ tylko do Krakowa i posiada w swojej bazie danych tylko dwa nazwiska ?????

11
Dość tej farsy 2017-03-13 18:41
P.S. A najlepszym rozwiązaniem jest wysłanie byłego Pana Prezesa do kancelarii komorniczych lub banków lub innych wierzycieli, którzy wzywają szarych pracowników do zapłaty niespłaconego kredytu lub bieżących rachunków, bo w rezultacie radosnej twórczości byłego zarządu firma nie wypłaciła należnego wynagrodzenia. Niech sam idzie i spali się ze wstydu w rozmowie z urzędnikiem/egzekutorem za efekty swojego "profesjonalnego zarządzania". Jezu, kto takich wybiera na stanowiska zarządcze - Stevie Wonder ???
15
Wszystko na ten temat 2017-03-17 00:04
Żałosne. ..każdy kto miał styczność z firmą Wójcik wie ze nie jest to miejsce godne polecenia
8
Niedoszły pracownik 2017-03-19 21:15
W maju zeszłego roku bylem na rozmowie u p. Roberta na dość wysokie stanowisko. Kasę oferował bardzo dobrą. Opowiadał o planach rozwoju na rynek wschodni utd. Wcześniej dzwonił do mnie Head Hunter i też obiecywał takie rzeczy że.. Tym bardziej że jestem z branży Fashion. Popytalem tu i tam.. Przeczytalem art o Sanset siuts i Emalii olkusz i teraz wiem ze ktoś nade mną czuwał. Pozdrawiam
5
bolek 2017-03-20 18:38
marki na "D..."?
Cracus 2017-03-26 14:34
Czy ktoś może wie, jaką obecnie spółkę rozkłada były Pan Prezes ... ?
2
Sam 2017-03-28 19:01
Narazie relaksuje sie na spacerkach ze znajoma blondynka, dbajac o czystosc w/w samochodu
3
Rozbawiona 2017-03-28 20:22
Panie Robercie ! Wyszedł Pan z tej firmy na tarczy czego gratuluję! Czekałam na ten upadek.
Gratuluję moralnego spokoju, może Pan spać spokojnie, że kolejny raz tak wiele osób straciło dzieki Panu pracę, może Pan spokojnie żyć że trwonil Pan nie swoje pieniądze.
Niestety geniuszu biznesu :Jest tylko jeden szef. Klient. On może zwolnić każdego w firmie, od prezesa w dół – po prostu wydając swoje pieniądze gdzie indziej.
3
CHGW 2017-03-28 20:43
Byłem twardą fają. I mnie już tam dawno nie ma.
2
CHGW 2017-03-28 20:46
Siał i to ciągle. Ale do innej dziury
3
Ubawiona do łez 2017-03-28 22:00
Jak mu "zasieją" na haremie po celą to odechce mu się siać. I asekuracyjnie będzie chodził tyłem do ściany. A wygodny fotel w mercedesie do końca życia będzie go uwierał w d....o. Dożywotnia kolonia karna na Syberii. Tam jest jego miejsce. A nie w Zarządach Spółek. Tyle. Jak dożyje czasów, kiedy komornik zapuka mu do drzwi i nieskuteczne okażą się bajeczki o reżyserowaniu strategii rozwojowych, jak zostanie z jedna para spodni i plikiem niezapłaconych rachunków bo ktoś mu minimalnej krajowej nie wypłaci to może zrozumie. Choć w jego przypadku pojęcie "może" jest dalece nieprawdopodobne. Chodził cwaniaczek po firmie i się uśmiechał. W sposób chamski i bezczelny parkował błyszczącym mercedesikiem na miejscu przez siebie wyznaczonym. Ile trzeba mieć tupetu i jakim trzeb być cynikiem, aby po tym bagnie, który zostawił po sobie, taki się zachowywać. Utopił pracowników, kłamiąc bezczelnie w oczy, utopił partnerów biznesowych. Utopił wszystkich. Kolonia karna Robercie ! Dociera to do Ciebie ? Nie przechodzi mi przez gardło słowo "Pan".
5
Lektor 2017-03-28 23:39
No cóż odarta ze skóry była wlascicielka stara się robić dobra minę do złej gry. Trzeba było słuchać co się mówiło a nie stawiać tylko na jednego garbatego konia. Wszyscy byli źli i nieudolni tylko jeden prawdziwek który dobrze doradzil. Teraz się śmieje w pas i bije sobie brawo, że tak zakrecil " kołem fortuny " .
4
Rumburak 2017-03-28 23:58
Panie Robercie" Wspanialy"jak wieść niesie karierę robi się z dwóch powodów - dla siebie i dla innych. Nawet, jeśli chcesz śpiewać, bo to kochasz, to i tak potrzebujesz kogoś, kto chciałby cię słuchać. W tym przypadku cóż za klapa, już nie ma widowni , kotara opuszczona i oklaskow nie słychać za to gwizdy Tak!
4
Zostaw swoją opinię o Wojcik Fashion - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wojcik Fashion