Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Durmet sp zoo

Pracowałeś w firmie Durmet sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wojtek - 2010-11-25 12:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma bez przyszlosci kierownictwo do bani nie dbaja o ludzi tylko pacza jak napchac kieszenie nie polecam
zdjecie uzytkownika
ADAM - 2010-11-29 14:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z opinią wyżej byłem w 2008 roku zarobki ok i zjazdy do domu super ale takiego (usunięte przez moderatora) to nie spodkałem nigdzie niektóre żony to są tak naiwne ze szok .barany brali zaliczki i to w nie małych kwotach a potem tumaczyli sie ze niema w pracy godzin a kasa szła na (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-27 22:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TEŻ W 2008 BYŁEM W NIEMCZECH I NIE BYŁO TAK ŹLE JAK TU PISZECIE A JAK CHCĄ SIĘ (usunięte przez moderatora) TO I W POLSCE MOGĄ TAKI TYP FACETA
zdjecie uzytkownika
kara - 2011-01-28 08:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA SPOKO BYŁEM W2008 [usunięte przez moderatora] SIĘ SZERZYŁO[usunięte przez moderatora] NIE ZWRACAŁ UWAGI NA TOP CO TAM SIĘ DZIAŁO A [usunięte przez moderatora] TROCHĘ ICH NA [usunięte przez moderatora] POUSADZAŁ. W MARBURGU JEDEN DRUGIEGO W ŁYŻCE WODY NIE UTOPIŁ
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-12 14:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WLASNIE MAMA TAM PROPOZYCJE WYJAZDU DO FRANCJI duluza. jak wyglada na serio wszystko ,płaca i socjal ,pare lat jezdże ale nie mam juz siły pakować się z deszczu pod rynne !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-03 19:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A CZY TEN [usunięte przez moderatora]JEST JESZCZE W FIRMIE.I CZYM TAK NAPRAWDE SIE ZAJMUJE
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-07 19:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO HEJ .BEZ PRZYSZLOŚĆ
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2012-02-01 10:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko się zgadza,co poprzednik pisze,Ale ci co zjechali w pażdzierniku i listopadzie, nadal siedzą w domu.I nie wiadomo kiedy będzie wyjazd.Tak to wszystko jest ok.
zdjecie uzytkownika
Maryjan - 2012-04-18 21:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest wypłacalna. Ale przez tego poparzonego [usunięte przez moderatora] to nie polecam
zdjecie uzytkownika
mico - 2012-05-09 11:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma jest ok,tego nie wiem,bo od 5 miesiecy nie jedni siedzą w domu.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2012-05-10 13:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile mozna siedzieć na urlopie besplatnym?
zdjecie uzytkownika
kolo - 2012-05-15 16:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, większość tych waszych opinii odnosi się do pracy w Niemczech? Bo ja dostałem propozycję wyjazdu do Belgii na rusztowania. Czy ktoś z was mógłby powiedzieć coś więcej na ten temat? Jak z wypłatami, są jakieś nadgodziny czy tylko nędzne 40 godz w tygodniu? Jak z zakwaterowaniem? Prosiłbym o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2012-05-19 21:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAa pracuje we Francji,aleee od listopada nadal jestem na bezplatnym urlopie,bo niema pracy.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-06-27 15:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje w belgii i jest ok
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2012-06-27 21:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx - 2012-06-27 15:14:28

pracuje w belgii i jest ok
Witam.A od kiedy pracujesz w Belgi i na jakim stanowisku.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-07-18 09:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kilku miesięcy jako monter rusztowań
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2012-07-21 18:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx - 2012-07-18 09:49:28

od kilku miesięcy jako monter rusztowań
Ja tez pracuję już ponad rok,ale co z tego ,że już pare miesiecy jestem na bezplatnym.
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2012-09-01 07:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bez przyszłości ,nic dodać nic ująć
zdjecie uzytkownika
Robercik - 2012-09-13 10:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I,leż można być na bezpłatnym?miesiąc dwa ale nie rok.
Zerwałem umowe z nimi.
Jakaś dziwna ta firma jest.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-31 12:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czytam tutja że ostatnio jest dość ciężko...czy w ciągu ostatnich paru miesięcy coś się zmieniła i ruszyły jakieś kontrakty? Bo, że firma istnieje to jestem spokojny. Od 3 lat piszecie że jest bez przyszłości a jakoś trwa :)
zdjecie uzytkownika
anonom - 2013-06-20 09:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo jest bez przyszłości ,kiedyś może tam były zarobki a w tej chwili to w Polsce tez mozna tyle zarobić.A po drugie co to za firma gdzie pracownicy są ponad rok na bezpłatnym urlopie....
zdjecie uzytkownika
www - 2013-06-20 18:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niby są jeszcze inne firmy ale zawsze to jedna więcej ;) a dlaczego wysyłają ludzi na roczne bezpłatne urlopy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-23 15:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co miesiąc jak sie dzwoniło czy jest dalej praca,to mowili proszę za miesiąc zadzwonic i tak upłyna rok.A po roku zwolnili za porozumieniem stron,tylko ze przez ten rok się nie było ubezpieczonym i trzeba było placic za wizyty lekarskie.Nawet nie miało się prawo do zasiłku w urzędzie pracy.I to jest firma????????????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 21:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No faktycznie słabo...ale jak od roku nie było pracy to jakim cudem Durmet jeszcze w ogóle funkcjonuje? :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 14:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze i fukcjonuje ,ale nie we Francji gdzie pracowałem,ostatnio tam pracowali z pol miesiąca i zjechali do domu .Maja jeszcze w Niemczech i Belgi,widac to po ich ofernach o prace.
zdjecie uzytkownika
anon - 2013-07-26 14:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO FIRMA [usunięte przez moderatora] RZADZI TAM GRUPA CHOJNICKA, JESLI NIE BEDZIESZ W ELICIE TO BEDZIESZ MIAL PROBLEMY Z WYPLATA I URLOPEM BO ON JEST DLA KOLESI.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 21:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grupa chojnicka? o co chodzi? jestem zupełnie zielony w temacie.. na jaką umowę zatrudniają na te wyjazdy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-21 20:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm.. skoro piszesz, że to jest praca dla kolesi, to nie ma szans żeby tam zarabiać jak człowiek????
zdjecie uzytkownika
BYLEM TAM 5 LAT - 2014-04-12 17:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O JAKIEJ ELICIE MOWISZ BAKAM CZY DURMET BYLEM TAM PRAWIE 5 LAT ELITA CHOJNICKA TO JAKAS KPINA JEZELI JUZ TO MOZE GRUPKA BURKOW KTORZY WIEKSZOSC ZYCIA SPEDZILA W PGR A PO ROZPADZIE ZEBY NIE DURMET DALEJ BY PILI TANIE WINO I WSPOMINALI CZASY GDZIE PICIE BYLO PODSTAWO ICH ZYCIA NIE POTRAFILI NAWET DFOBRZE KORZYSTAC Z WC KTORE WIDZIELI PO RAZ PIERWSZY WE FRANCJI NIE WIEDZIOELI JAK SIE PO BUDOWIE PORUSZAC A O KRZYSTANIU Z CZEGO KOLWIEK NIE MIERLI POJECIA ZEBY SIE JAKO TAKO UTRZYMAC I NAGLE PO ROKU POBYTU NIE PRACY STAWALI SIE LEPSZYMI FACHOWCAMI OD SAMYCH SZEFOW ZNAM PRAWIE WSZSTKICH CO TAM BYLI LUB SO . SAM BYM TO WYKORZYSTYWAL TAKICH LUDZI JAK BYM BYL SZEFEM ALE BYLI TEZ LUDZIE KTORYCH BYLO WARTO POZNAC I TYCH BYLA WIEKSZOSC DLATEGO DURMET MOGL FUNKCJONOWAC I ZARABIAC . KOKOSOW NIE ZAROBILEM ,BEDE DURMET MILE WSPOMINAL MOI SZEFOWIE NA BUDOWACH KTOPRYCH PRACOWALEM BYLI W PORZODKU TO PANOWIE PACHULICZ I MLYNARCZK . TO TYLE BYLO NIEZLE
zdjecie uzytkownika
oskar - 2014-09-06 15:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BYLEM TAM 5 LAT - 2014-04-12 17:43:09]:
witam. Szukałem po całym internecie informacji na temat pracy w Durmecie. Jedyne co mi się udało znaleźć to fakt, że mieli swoje oferty pracy do Niemiec, Francji ooraz Belgii. Czy obecnie również można w tych krajach znaleźć prace w Durmecie? jeśli tak to na jakiego typu stanowiska można aplikować ?
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-01-19 15:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też szukam tych informacji i wcale Ci się nie dziwię @oskar, bo i ja niewiele mogę znaleźć, są tylko jakieś dziwne grupy utworzone, ich sama strona internetowa nie jest jak dla mnie jakaś wspaniała, ale jednak informacji to tam nie ma za dużo jednak.. a jak to wszystko w praktyce wygląda, wie ktoś może?
zdjecie uzytkownika
berni - 2015-02-02 22:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to nie bylo sie ubezpieczonym w tej firmie i trzeba bylo placic za wizyty u lekarza to absurd ktos doswiadczony powie wiecej jak jest naprawde w tej firmie bo poszukuje pracy i nie wiem czy aplokowac do nich skoro trzeba ubezpieczac sie samemu a jaka u nich rekrutacja jest cos pytaja na rozmowie konkretnego..
zdjecie uzytkownika
bard - 2015-04-04 03:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, nie wiem czy ktoś już do tej pory o tym wspominal ale w kwestii durmeta rzecz jasna jest jedna ciekawa sprawa. Mianowicie firma przecież chyli się ku upadkowi i w tej chwili w kilku miejsach znaleźć można informacje na ten właśnie temat. Ktoś zna własciwie przyczyne takiego a nie innego obrotu spraw?
zdjecie uzytkownika
walA - 2015-04-21 02:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy mamy jakieś potwierdzenie, że firma upada, bo jeżeli nie to cały czas jest nadzieja na to, że będzie lepiej. Tak przynajmniej niepoprawni optymiści mogą sądzić.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-04-10 13:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie widziałem, takiej infrmacji by firma upadła, dalej działają w branży budowlanej. Zastanwiam sie nad opiniami w któych mowa o jakiejś elicie, o co chodzi? Wiem,że to chyba firma rodzinna, jednka nie wiem o co wam chodzi.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Durmet sp zoo!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Durmet sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert