Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Durmet sp zoo

Pracowałeś w firmie Durmet sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-12 14:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WLASNIE MAMA TAM PROPOZYCJE WYJAZDU DO FRANCJI duluza. jak wyglada na serio wszystko ,płaca i socjal ,pare lat jezdże ale nie mam juz siły pakować się z deszczu pod rynne !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-03 19:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A CZY TEN [usunięte przez moderatora]JEST JESZCZE W FIRMIE.I CZYM TAK NAPRAWDE SIE ZAJMUJE
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-07 19:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO HEJ .BEZ PRZYSZLOŚĆ
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2012-02-01 10:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko się zgadza,co poprzednik pisze,Ale ci co zjechali w pażdzierniku i listopadzie, nadal siedzą w domu.I nie wiadomo kiedy będzie wyjazd.Tak to wszystko jest ok.
zdjecie uzytkownika
Maryjan - 2012-04-18 21:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest wypłacalna. Ale przez tego poparzonego [usunięte przez moderatora] to nie polecam
zdjecie uzytkownika
mico - 2012-05-09 11:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma jest ok,tego nie wiem,bo od 5 miesiecy nie jedni siedzą w domu.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2012-05-10 13:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile mozna siedzieć na urlopie besplatnym?
zdjecie uzytkownika
kolo - 2012-05-15 16:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, większość tych waszych opinii odnosi się do pracy w Niemczech? Bo ja dostałem propozycję wyjazdu do Belgii na rusztowania. Czy ktoś z was mógłby powiedzieć coś więcej na ten temat? Jak z wypłatami, są jakieś nadgodziny czy tylko nędzne 40 godz w tygodniu? Jak z zakwaterowaniem? Prosiłbym o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2012-05-19 21:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAa pracuje we Francji,aleee od listopada nadal jestem na bezplatnym urlopie,bo niema pracy.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-06-27 15:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w belgii i jest ok
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2012-06-27 21:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx - 2012-06-27 15:14:28

pracuje w belgii i jest ok
Witam.A od kiedy pracujesz w Belgi i na jakim stanowisku.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-07-18 09:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kilku miesięcy jako monter rusztowań
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2012-07-21 18:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx - 2012-07-18 09:49:28

od kilku miesięcy jako monter rusztowań
Ja tez pracuję już ponad rok,ale co z tego ,że już pare miesiecy jestem na bezplatnym.
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2012-09-01 07:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bez przyszłości ,nic dodać nic ująć
zdjecie uzytkownika
Robercik - 2012-09-13 10:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I,leż można być na bezpłatnym?miesiąc dwa ale nie rok.
Zerwałem umowe z nimi.
Jakaś dziwna ta firma jest.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-31 12:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czytam tutja że ostatnio jest dość ciężko...czy w ciągu ostatnich paru miesięcy coś się zmieniła i ruszyły jakieś kontrakty? Bo, że firma istnieje to jestem spokojny. Od 3 lat piszecie że jest bez przyszłości a jakoś trwa :)
zdjecie uzytkownika
anonom - 2013-06-20 09:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo jest bez przyszłości ,kiedyś może tam były zarobki a w tej chwili to w Polsce tez mozna tyle zarobić.A po drugie co to za firma gdzie pracownicy są ponad rok na bezpłatnym urlopie....
zdjecie uzytkownika
www - 2013-06-20 18:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niby są jeszcze inne firmy ale zawsze to jedna więcej ;) a dlaczego wysyłają ludzi na roczne bezpłatne urlopy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-23 15:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co miesiąc jak sie dzwoniło czy jest dalej praca,to mowili proszę za miesiąc zadzwonic i tak upłyna rok.A po roku zwolnili za porozumieniem stron,tylko ze przez ten rok się nie było ubezpieczonym i trzeba było placic za wizyty lekarskie.Nawet nie miało się prawo do zasiłku w urzędzie pracy.I to jest firma????????????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 21:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No faktycznie słabo...ale jak od roku nie było pracy to jakim cudem Durmet jeszcze w ogóle funkcjonuje? :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 14:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze i fukcjonuje ,ale nie we Francji gdzie pracowałem,ostatnio tam pracowali z pol miesiąca i zjechali do domu .Maja jeszcze w Niemczech i Belgi,widac to po ich ofernach o prace.
zdjecie uzytkownika
anon - 2013-07-26 14:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO FIRMA [usunięte przez moderatora] RZADZI TAM GRUPA CHOJNICKA, JESLI NIE BEDZIESZ W ELICIE TO BEDZIESZ MIAL PROBLEMY Z WYPLATA I URLOPEM BO ON JEST DLA KOLESI.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 21:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grupa chojnicka? o co chodzi? jestem zupełnie zielony w temacie.. na jaką umowę zatrudniają na te wyjazdy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-21 20:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm.. skoro piszesz, że to jest praca dla kolesi, to nie ma szans żeby tam zarabiać jak człowiek????
zdjecie uzytkownika
BYLEM TAM 5 LAT - 2014-04-12 17:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O JAKIEJ ELICIE MOWISZ BAKAM CZY DURMET BYLEM TAM PRAWIE 5 LAT ELITA CHOJNICKA TO JAKAS KPINA JEZELI JUZ TO MOZE GRUPKA BURKOW KTORZY WIEKSZOSC ZYCIA SPEDZILA W PGR A PO ROZPADZIE ZEBY NIE DURMET DALEJ BY PILI TANIE WINO I WSPOMINALI CZASY GDZIE PICIE BYLO PODSTAWO ICH ZYCIA NIE POTRAFILI NAWET DFOBRZE KORZYSTAC Z WC KTORE WIDZIELI PO RAZ PIERWSZY WE FRANCJI NIE WIEDZIOELI JAK SIE PO BUDOWIE PORUSZAC A O KRZYSTANIU Z CZEGO KOLWIEK NIE MIERLI POJECIA ZEBY SIE JAKO TAKO UTRZYMAC I NAGLE PO ROKU POBYTU NIE PRACY STAWALI SIE LEPSZYMI FACHOWCAMI OD SAMYCH SZEFOW ZNAM PRAWIE WSZSTKICH CO TAM BYLI LUB SO . SAM BYM TO WYKORZYSTYWAL TAKICH LUDZI JAK BYM BYL SZEFEM ALE BYLI TEZ LUDZIE KTORYCH BYLO WARTO POZNAC I TYCH BYLA WIEKSZOSC DLATEGO DURMET MOGL FUNKCJONOWAC I ZARABIAC . KOKOSOW NIE ZAROBILEM ,BEDE DURMET MILE WSPOMINAL MOI SZEFOWIE NA BUDOWACH KTOPRYCH PRACOWALEM BYLI W PORZODKU TO PANOWIE PACHULICZ I MLYNARCZK . TO TYLE BYLO NIEZLE
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Durmet sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x