brak logo

Delikates sp.j

Ostróda

Opinie o Delikates sp.j

pracownik 2009-10-20 19:52
delikates w ostrodzie jest zwykla firma ktora wyzyskuje ludzi i niedosc tego sprzedaje lipne produkty...zarobki nie przekraczaja 1300zl w systemie zmianowym.Omijajcie szerokim lukiem te firme.
Zreszta czego mozna sie spodziewac kiedy baba kieruje biznesem
1
mała_MI 2009-10-21 21:41
no tak.... tego można byłoby się spodziewać....
Zazdrosny, sfrustrowany gość bo kobieta robi biznes i jak ostatnio widać całkiem nieźle jej to idzie!!!
2
xxx 2009-12-03 15:47
jeden wielki ......... nic dodac nic ujac...
pracownik 2010-06-22 10:59
ludzie ..nie idzcie tam do pracy! tam ludzi maja za nic!
yyy 2014-04-18 11:38
omijajcie te firmę szerokim łukiem, to jeden wielki bajzel
pomoc kuchenna 2014-05-18 15:00
to prawda,zarobki najniższe,jeszcze na raty,na 2 albo 3,ludzi maja za nic,im już w krew weszło nie płatić,a pieniędzy są,ale po co platić,morzno trzymać w banku i zarabiać,a ludzi nie potrzebują.
pomoc kuchenna 2014-05-18 15:08
dziś 18maja,a wypłaty nie ma i nie wiadomo kiedy biędzie za kwiecień,a ty żyj jak chcesz
wszarz 2014-05-29 23:21
wypłata za maj może w części będzie w czerwcu
anonim 2014-05-29 23:25
"nie za maj tylko za marzec"
wszarz 2014-05-29 23:27
sorki za marzec
Misaiki 2015-01-15 08:41
Na dobrą sprawę nie mają na swojej stronie żadnych ofert pracy http://www.delikates.pl/kontakt Ale widać, że struktury firmy są mocno rozwinięte, więc znalezienie pracy jest możliwe pewnie nie tylko jako kasjer. Zastanawiam się czy oferują dobre warunki i jak przebiega sama rekrutacja. Brał ktoś w niej udział ostatnio?
Samos 2015-03-18 07:30
Niestety praca w Ostródzie raczej nie będzie niosła ze sobą żadnych wyskoków nie mówiąc już o stanowisku na które się aplikuje - czyli w tym wypadku powiedzmy kasjer/sprzedawca. Zastanawiać się tylko możemy czy pieniądze jakie oferuje chociażby pobliska biedronka czy inne sklepy nie są atrakcyjniejsze od tego co można zastać w Delikatesach.
miła 2015-09-18 07:33
delikates to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wypłacają na czas wypłat trzeba chodzić i prosić tygodniami i umowa o dzieło jest
anonimka 2015-09-18 07:45
delikates w młynie ostróda to firma niewypłacalna ja chodze od tygodnia i prosze o wypłate obiecują i nic ja bez środków do życia i sama wychowuje dzieci a oni tylko obiecują prosze z dala od tej firmy nie polecam nikomu
opinia 2015-11-25 16:57
No to mamy kolejny obóz pracy w Polsce.A ile tam już ludzi przez te 20 lat przepracowało,dlaczego ta pani biznes wommen nie pochwali się ilu to już w swojej historii tak dobrego pracodawcy miała pracowników.Ciekawe bo jak by od początku było tak luxusowo to by nie było roszad w firmie.
ech 2016-05-11 13:31
Serio @xz? Skoro zatrudniają teraz około 150 osób a ich udział w rynku krajowym to 13% to nie wiem czy są tak niewydolni
1
Zostaw swoją opinię o Delikates sp.j - Ostróda
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikates sp.j