logo ProfiSpot

ProfiSpot

Gdańsk

Opinie o ProfiSpot

pracownik profi 2014-01-22 15:27:13
( usunięte przez administratora ) Nikomu nie polecam pracy u tych ludzi. Proszę dwa razy zastanowić się i porozmawiać z każdym z byłych ale i obecnie pracujących tam ludzi. Dramat.
14
byly pracownik 2014-02-18 23:15:29
to niestety prawda
7
pra 2014-03-17 10:59:59
prawda,smutna prawda,( usunięte przez administratora )
5
EX :) 2014-04-08 14:58:19
DO TEGO NIE POTRAFIĄ SIĘ NORMALNIE ROZSTAĆ Z ŻADNYM PRACOWNIKIEM.
5
Profispot 2014-04-08 16:32:37
Zachęcamy do podpisywania się imieniem i nazwiskiem. Zainteresowanym tym tematem łatwiej będzie zweryfikować prawdziwość tych zarzutów i wiarygodność osób za nimi stojących.

Zapraszamy też zainteresowanych do kontaktu z naszymi pracownikami (w przerwie oczywiście) w naszym biurze, przy kawie i ciastkach.

Hejterom życzymy sukcesów na nowych posadach i tyle uczciwości ile sami dają.

Pozdrawiamy
Profispot
2
hahaha 2014-06-20 01:58:53
imieniem i nazwiskiem, dobre sobie! mysle ze kazdy kto odszedl sie tu dopisał wiec dopisuje i ja! pod powyzszym wszystkim.
9
123 2014-11-13 21:25:48
W firmie brak możliwości rozwoju, częsta zmiana pracowników (najczęściej odchodzą sam)., Niewielka firma w której pracowników traktuje się gorzej niż w wielkich korpo.
( usunięte przez administratora )

Nie polecam!
6
Niezadowolony 2015-04-27 01:38:28
witam serdecznie
Bardzo proszę wszystkich niezadowolonych ze wspólpracy z firmą Profispot o kontakt
"Niezadowolony"
mail:
bardzoniezadowolony1@wp.pl
1
A. 2015-07-19 19:18:12
Co się konkretnie stało ze na Pip zgłosiłas ?
1
Magda 2015-07-20 18:52:00
Co tam się dzieje w tej firmie? Wysłałam tam CV. Może szczęśliwie udalo mi się nie dosdtac tej pracy :-) o co chodzi? Nie płacą? Czy klimat jest zły czy co?
NiePolecam 2015-08-03 21:45:28
Parę miesięcy temu przeszedłem w tej firmie rekrutację, pomyślnie. Po ujrzeniu umowy, zrezygnowałem z podpisania. Wyglądała jak cyrograf. Mówiąc poważnie, nigdy nie widziałem czegoś tak nieuczciwego. Oczywiście sam "członek" zarządu próbował mnie nakłonić, bym umowę podpisał na miejscu w firmie. Liczba wręcz krwiopijczych podpunktów zmroziła mi krew w żyłach. Na szczęście nie dałem się wyssać. Ne jestem gołosłowny, wciąż mam kopię umowy (, która zrobiłem telefonem) wraz z analfabetyczno- dysgraficznym podpisem Prezesa (Wiadomo! czytelny podpis byłby doskonałym dowodem). Zainteresowanym mogę przesłać. Cieszę się, że ktoś zdecydował się dobrać tej firmie do czterech liter. Zasługują na to.

Pozdrawiam
2
NiePolecam 2015-08-03 21:49:51
Parę miesięcy temu przeszedłem w tej firmie rekrutację, pomyślnie. Po ujrzeniu umowy, zrezygnowałem z podpisania. Wyglądała jak cyrograf. Mówiąc poważnie, nigdy nie widziałem czegoś tak nieuczciwego. Oczywiście sam "członek" zarządu próbował mnie nakłonić, bym umowę podpisał na miejscu w firmie. Liczba
wręcz
krwiopijczych podpunktów zmroziła mi krew w żyłach. Na szczęście nie dałem się wyssać. Ne jestem gołosłowny, wciąż mam kopię umowy (, która zrobiłem telefonem) wraz z analfabetyczno- dysgraficznym podpisem Prezesa (Wiadomo! czytelny podpis byłby doskonałym dowodem). Zainteresowanym mogę przesłać. Cieszę się, że ktoś zdecydował się dobrać tej firmie do czterech liter. Zasługują na to.

Pozdrawiam
1
jacek 2015-10-10 19:31:08
Zdecydowanie nie polecam tej firmy do współpracy, zlecenie wykonaliśmy na czas i zgodnie z podpisanym zleceniem a na kasę czekaliśmy ponad dwa miesiące; po licznych telefonach z przypomnieniem karmiono nas banialukami, dopiero list od KRD poskutkował. Spółka z o.o. mająca certyfikat Rzetelnej Firmy powinna regulować swoje należności na czas a nie bawić się w ciuciubabkę z wierzycielami.
Omijać szerokim łukiem lub brać kasę z góry to jedyne rozwiązanie.
1
EX 2015-11-13 18:44:27
Niestety jeśli chodzi o współprace z tą firmą to radze jej unikać podwykonawcą, klientom oraz przyszłym pracownikom.
Nie raz spóźniali się z wypłacaniem wynagrodzeń swoim pracownikom, o unikaniu płacenia podwykonawcą to mogą książkę napisać (kiedyś nawet telefony w firmie były odłączone bo nie zapłacili rachunków...).
Potrafią za to świetnie straszyć, grozić sądami i nie tylko.
Premie są wypłacane w kopercie "pod stołem" i oczywiście zawsze zrobią wszystko żeby jej nie wypłacić lub wypłacić dużo mniejszą.
Mają bardzo złą opinie i u pracowników i u wielu firm z którymi współpracowali.
2
EX 2015-11-13 18:44:31
Niestety jeśli chodzi o współprace z tą firmą to radze jej unikać podwykonawcą, klientom oraz przyszłym pracownikom.
Nie raz spóźniali się z wypłacaniem wynagrodzeń swoim pracownikom, o unikaniu płacenia podwykonawcą to mogą książkę napisać (kiedyś nawet telefony w firmie były odłączone bo nie zapłacili rachunków...).
Potrafią za to świetnie straszyć, grozić sądami i nie tylko.
Premie są wypłacane w kopercie "pod stołem" i oczywiście zawsze zrobią wszystko żeby jej nie wypłacić lub wypłacić dużo mniejszą.
Mają bardzo złą opinie i u pracowników i u wielu firm z którymi współpracowali.
odp do ligsan 2015-11-16 17:02:15
Jak zobaczysz umowę to Ci się odechce. Większość podpunktów niezgodna z prawem. Zakres obowiązków tak na prawdę na dwa etaty. Będą naciskać, żebyś podpisał/ podpisała papier na miejscu, bo niby szef nie lubi wypuszcza dokumentów poza firmę. Radze ich omijać z daleka. Skoro podwykonawcy już piszą o tej firmie źle to może oznaczać równie pochyla dla firmy. W końcu nikt nie będzie chciał z nimi pracować.
1
GW 2015-11-26 10:40:01
Umowy - nie umowy - jednak są tacy którzy je podpisują, zostają w firmie i są zadowoleni ze współpracy.
"Niby szef" jest prezesem i potrafi utrzymać firmę na dobrym poziomie, radzi sobie więc zanim zaczniecie oczerniać i oceniać innych proponuję dojść do podobnego poziomu w swoim życiu co dana osoba.

Pozdrawiam
1
Exona 2015-11-29 19:36:10
Mam nadzieję, że pozmieniało się podejście do ludzi - nie tylko pracowników. Kiedyś było bardzo słabo. Kwestie wynagrodzeń i system premiowania był średnio motywujący. Klimat też nie należał do łatwych, jednak można było czasami się dogadać ;) Jak oceniacie pracodawcę to podanie konkretnego przykładu ułatwia innym podjęcie decyzji czy chciałby podjąć pracę w danej firmie. Dla mnie to mimo wszystko było ciekawe doświadczenie :) szkoda, że zakończenie było słabe :( pozdrawiam.
Rozczarowany 2016-03-08 15:28:52
Niestety dalej jest tragedia...Pracowałem nie polecam. Panowie właściciele sądzą, że pozjadali wszystkie rozumy. Kasa w terminie? Zapomnij. Stabilność zatrudnienia? Zapomnij. Ostatnio usunęli cały dział telefoniczny...bez przyczyn, bez informacji. Nie polecam i mam nadzieję, że ich rynek zweryfikuje. Mam nadzieję, że czytają to ich klienci i kontrahenci - bo niestety taką firmą jest Profi...
zdziwiony 2016-04-04 10:34:17
zdumiewa mnie jak piszecie że słabo płacą, czyli wy jesteście tacy super? ktoś Was zmusza do podpisywania umów? widocznie Wasze umiejętności i doświadczenie są tyle warte. Jak ktoś jest dobry to dobrze zarabia. Ja jako kierownik przez kilka tygodni mam jeden wniosek, za duży luz w firmie i tyle. Reszta w granicach normy,
usmiechnięta 2016-04-05 10:22:43
Gołym okiem widać że wpisy o stażach sami sobie piszą ;)
Pracowałąm - wiem jak wygląda staż (rejestr w UP następnie wracasz i dostajesz z UP a nie z firemki) żadna filozofia - wszystkie firmy praktykują :)
Panowie faktycznie trudni społecznie a i zawodowo za wiele pojęcia nie maja o tym co robią, dlatego pracownicy kiepsko się tam czują i stąd rotacja . Nie mniej jednak powodzenia im życzę ;)
Michał S. 2016-04-05 11:48:36
Hmmm to chyba nie do końca wiesz o czym piszesz, staż nie jest z UP tylko umowa stażu z firmą, stąd pytanie. Po twoim wpisie można by sądzić że zwalczasz konkurencję....
edalpo 2016-06-22 14:33:56
Nie polecam firmy Profispot. Stosują metodę zastraszania i domagają się za pośrednictwem firmy windykacyjnej opłaty nawet za opłaconą już fakturę a do tego naliczają jakieś zryczałtowane opłaty w euro??... Efekty współpracy równe zeru i żadnej satysfakcji i tylko wydane pieniądze i niepotrzebny stres. Ewentualni kontrahenci , omijajcie ich szerokim łukiem. Ps. Buta Pana prezesa wielkości Everestu!!!
NATALIA 2016-07-15 21:26:16
Uważajcie co podpisujecie,załącznik do umowy jest na nich na stronie i tam się dopiero dzieje.Podpisujecie umowę ,na której jest zaznaczone, że zapoznaliście się z warunkami umowy,a warunki są sprytnie umieszczone na ich stronie do zapoznania.Oczywiście przemiła pani podsuwa wam umowę do podpisu z której nic nie wynika ,bo najważniejsze jest ukryte na stronie internetowej w warunkach.Z takiej umowy nie można zrezygnować PŁAC I PŁACZ.Jak spóźnisz się z przelewem naliczają odsetki,dodatkowo koszty za upomnienie 40euro i inne niestożone koszty.Ta firma to jakaś porażka.Ilość negatywnych opinii o tym najlepiej świadczy.JAK NAJDALEJ OD TAKICH CWANIAKÓW
1
sweet 2016-07-15 23:26:04
Ja to się zastanawiam kiedy można liczyć na zatrudnienie w ramach umowy o pracę, bo jako account manager dałbym radę.
Zostaw swoją opinię o ProfiSpot - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ProfiSpot