brak logo

Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa

Poznań

Opinie o Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa

ADrian88 2016-10-13 16:41
jak nie masz wiele do wyboru? Brakuje, żebyście napisali, że tam jakaś Korea jest, lol jak potem ludzie mają wierzyć w takie opinie? Może coś autentycznego?
ADrian88 2016-10-14 23:23
Prawdę, bo hejtować każdy potrafi, patrząc na stronę sporo tych działów tam, więc raczej ciężko żeby były 2 rzeczy do wyboru...
robokop 2016-10-15 19:00
A ile Ty dostałaś za hejtowanie, przedstaw się, kiedy tam pracowałaś?
kriss 2016-10-17 17:09
obawiam się, że zawodowi hejterzy mogą Ci napisać, że żadną, a tak poważnie to zalezy od Twoich kwalifikacji, to chyba jasne...
nicki 2016-10-19 00:39
nie lepiej spytac bezprośrednio ich...?
jurand 2016-10-20 22:08
słabo bo? jakieś merytoryczne argumenty ? konkrety, kończyłem tam podyplomówkę jakiś czas temu, zero problemów było.
jurand 2016-10-20 22:09
słabo bo? jakieś merytoryczne argumenty ? konkrety, kończyłem tam podyplomówkę jakiś czas temu, zero problemów było.
alro 2016-10-24 22:39
To Ty nie wiesz, że nic merytorycznego od hejtera nie dostaniesz? skad ma wiedziec? on tylko pisze
kallax 2016-10-31 08:07
od strony studenta: studia na poziomie, nawet jak na uczelnie prywatna. osobiście jestem zadowolony, przyszedłem się czegoś nauczyć i nie mogę narzekać.
Jdjdjjd 2016-11-05 17:51
To Tobie napiszę autentycznie, uczę się tutaj i pracę mam zawodzie, nie narzekam. Wiedzę przekazują, jak ktoś będzie chciał to wiedzę tę i tak wykorzysta, jak nazwa wskazuje - studiować, być słuchaczem - zwłaszcza zaocznie to samodzielna praca.
mixet 2016-11-13 11:12
dziwne że nikt nie pisze o studiach podyplomowych, ktore wsb maja calkiem przyzwoite
Gość18 2016-11-20 21:55
Bardzo dobra firma z branży bezpieczeństwa i higieny pracy oraz ochrony przeciwpożarowej, Safety Expert http://www.safetyexpert.pl/ wykonują audyty i analizują stan bezpieczeństwa pożarowego obiektu. Opiniują zgodność z obowiązującymi przepisami BHP. Jeśli potrzebujecie coś takiego w swoim przedsiębiorstwie, a także wiele innych usług, to ja rekomenduje ich są profesjonalni
Handy 2016-12-03 23:26
To prawda, że w internecie trudno o prawdziwe i rzetelne opinie, skoro po każdym negatywnym dla tej uczelni komentarzu na tego typu portalach pojawia sie kilka zakrzykujących go postów "byłych" pracowników i wszystko wiedzących "studentów".
45
abel 2016-12-11 22:50
czyli co? mozna walić tylko negatywy, każdy pozytyw jest beee. nie ma jak to wyważona opinia...
Były Student 2016-12-14 21:10
No właśnie, a jak ktoś ma pozytywne wrażenie to co? Ja mam, mogę się podpisać, co ma jeszcze podać jakieś dane ?:)
Atka 2016-12-31 12:24
Daje dobrą ocene bo jest nabór zimowy!!
olo 2017-01-26 19:52
w Jaworznie jest tak:
Stanowisko Specjalista ds. administracyjno - promocyjnych,wynagrodzenie przez 1 miesiąc na zlecenie 2000 brutto,a potem 2200 brutto.Namawianie potem na zrobienie dr.i pewno prowadzenie zajęć za te same pieniądze. Rektor nie poważny.Umawia się na konkretną godzinę a przyjmuje ze sporym poślizgiem-kompletny brak profesjonalizmu.
28
maggio 2017-01-26 23:09
Jak studiowałem tam to bywało różnie, lecz z perspektywy studenta podobały mi się zajęcia, dla mnie profesjonalizm, niestety studia trwały tylko rok ze względu na wyjazd za granicę, po mimo tego ode mnie pozytywna ocena
1
komentator 2017-01-31 08:30
Mozecie mi powiedziec jak funkcjonuje ta szkola? Znajomi maja tam syna, ktory od swiat do lutego siedzi w domu gdyz podobno jest tam 97 grup i TYLE TRWA SESJA?!?!! W lutym rzekomo jedzie na kilka dni a pozniej zajecia od marca. Co to za szkola?!?!
25
on 2017-01-31 15:17
prace w Jaworznie dostała:
osoba bez żadnego doświadczenie która przed rozmową już Rektora zagadywała na dworze eh:/
i druga Pani z Jaworzna ...
27
keny 2017-02-01 15:45
A skad to wiesz? Bo Nie dostales pracy?
1
karmazyn 2017-02-05 11:50
A co to rekrutacja live? żałosne, może ktoś miał lepsze kompetencje, co to w ogóle za komuna?????? nie można już wybrać pracownika jakiego się chce?
1
hihot 2017-02-13 01:28
nie mozna, dzis juz sa takie jaja ze nie mozesz zatrudniac kogo chcesz...
Z Jaworzna 2017-03-04 19:50
Co za złośliwy komentarz, że niby z Jaworzna Pani dostała pracę, a dlaczego nie? Z Jaworzna gorsza niż z innego miasta? Śmieszne.
1
Z Jaworzna 2017-03-04 19:58
No złośliwość niektórych nie zna granic, nawet komuś przeszkadza, że ktoś dostał pracę z Jaworzna.

kaspiro 2017-04-02 09:54
Pracuję już drugi rok i nie mam wątpliwości, że to był dobry wybór. Na uwagę zasługuje fakt, ile można się tam nauczyć.
Aneta 2017-04-04 12:14
@kaspiro rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. Na jakie możliwości rozwoju mogą liczyć pracownicy?
olo 2017-04-05 19:29
widzę w sieci ogłoszenie o prace specj adm.-promocyjnych w Jaworznie,ciekawe która Pani odeszła może dwie zrezygnowwały z pracy?????
16
medium 2017-04-11 17:22
To ma być napisane publicznie? Serio??? Czy data i czas awansu też?:)
mikac1 2017-04-12 21:17
a może wszyscy na raz? Trollownia nie ustaje widać.
Hresvhlf 2017-04-22 07:30
Nikomu nie polecam. Pozują na dobrą uczelnię, a ledwo ciągną. Wykorzystują pracowników do darmowej pracy.
13
endomodo 2017-04-24 23:00
do jakiej pracy? niewolniczej tez? ludzie kto sponsoruje te hejty?
Obema 2017-04-25 12:23
Internet jest polem do szerokich spekulacji, dlatego dobrze by było, aby ludzi piszący komentarze przedstawiali się, inaczej te opinie, zwłaszcza hejty są niewiarygodne:(
Wielbicielka 2017-04-25 17:48
Tyy hejterze ile ci posmarowała konkurebcja za ta opinie?!! Jasne wysmiewaj sie z porzadnej szkoly a sam pewnie jestes len co ci przeszkadza, jak sie nie podoba to narazie i heja a nie krytykowac bo to dobra szkola i fajny rektor
Wielbicielka 2017-04-25 18:00
No az mie telepie, jak mozna takim zawistnym byc i tak krytykowac no nie wierze. Co ci przeszkadza? Pracowac trzeba? Moze i jest ciezko i wogole no ale jakie miejsce prestirzowe powinienies sie cieszyc, ze tam sie do pracy dostales i byc wdzieczny rektorowi ze jest taki dobry dla a nie
Oafnuecn 2017-04-27 09:46
Po prostu tam pracowałem tam i wiem co się dzieje. Ostrzegam, bo znowu wiszą ogloszenia. i żaden to prestiż. Jaki to presti [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za darmo? Gdyby ktos policzyl ile faktycznie zarabia na godzine to by mu wyszlo pare zloty. Kolos na glinianych nogach i tyle. Samo sie zaora.
12
Kapot 2017-04-29 10:34
To już jest naprawdę żałosne co wypisujesz, nawet jeśli tam pracowałeś to dobrze ze już nie pracujesz, chociaż watpię żeby takich gagatkow z rynsztokowym językiem tam zatrudniali. Widzisz różnica jest taka ze ja pracowałem tam praktycznie od samego początku tej szkoły i już wtedy nie zarabiało się tam złe, choć szkola raczkowała. Pisząc tak bzdurne posty tylko udowadniasz swoją małą wartość jako potencjalny pracownik. Mam nadzieje ze jesteś tylko marnym hejterem, bo współczuje ewentualnemu pracodawcy.
2
Mariusz K1986 2017-04-29 11:03
Mnie tez denerwują te nierzetelne opinie, czy mozecie napisac rzetelne informacje? jaki w tym problem ? autentyczne stip hejterom, no chyba ze ktos wierzy w kilka zloty na godzine...
1
Były pracownik 2017-04-29 16:23
Czy rzetelne informacje to jedynie informacje przedstawiające szkołę w dobrym świetle? Nawet jeśli powszechnie wiadomo, że dzieje się tam źle? W końcu opinie, nie tylko na tym portalu, ale też na innych, mówią same za siebie. Sami hejterzy, naprawde? A może to właśnie osoby zdystansowane?
9
makao 2017-04-30 12:46
jeśli mam byc szczery to widze tu rózne opinie., a nie ktore hejterstwem zajezdzaja na kilometr, wlasnie te negatywne, bo widze kilka osob podpisanych z imienia i nazwiska ktore pisza raczej pozytyw. to skad w sumie ma widziec czy to nie sciemy? jakos nikt zbyt odwazny nie jest zeby sie przedstawic...
Observator 2017-05-08 17:37
Na 254 posty z imienia i nazwiska podpisaly sie trzy osoby.To malo. Jest za to wiele poztytywych anonimow i to moze byc robota dzialu promocji a nie obiektywne opinie . Dlaczego nie uznac tak, skoro krytyke przypisuje sie hejterom ?
6
amon 2017-05-11 23:33
niektórzy z pracowników podwazali treść wpisów z powodu podawania informacji, które dawno są nieaktualne... to chyba raczej nie robota działu promocji a dosc amatorskich hejterów.
mapat 2017-05-14 22:37
za to brak podpisanych negatywów w dodatku jeśli z nieaktualnymi informacjami to pozdro z taką oceną
z czasów Grunwaldzkiej 2017-05-23 14:49
Kilka lat temu stałą praktyką były wiadomości od władz uczelni do pracowników gdzie należy zamieścić pozytywne oceny o WSB. Wątpię, aby coś się zmieniło, dlatego uważam, że autorami większości pozytywnych komentarzy są pracownicy tej szkoły. O to akurat tam dbają.
8
z czasów orzeszkowej 2017-05-24 17:44
nigdy nie dostałem jako pracownik takich wytycznych. Co więcej osoba która tam pracuje już ponad lat takowych rzeczy nie potwierdza, zatem ciekawe fanaberie mozna tu przeczytać
dawny pracownik 2017-05-28 22:16
Pracowałem dawno, to fakt, ale w moich czasach nic takiego miesjca nie miało.
z czasów Grunwaldzkiej 2017-05-31 12:45
Skoro nic takiego nie miało miejsca, to napiszcie kiedy i dlaczego ze stopek w służbowych skrzynkach e-mail pracownicy musieli usuwać link do profilu WSB na portalu Goldenline. Może to Wam odświeży pamięć ;). Choć podejrzewam, że czasy się zmieniają, ale pewni ludzie nie i dlatego taka szybka reakcja na mój poprzedni post.
5
ciekawski 2017-06-01 20:55
to skoro macie taką spinę to może po prostu byście sie przedstawili albo coś, tzn i jedna i druga strona. takie opinie są nic nie warte i tak nie wiadomo kto piszę co i jak. generalnie nie nwiem jak jest czy było ale twoj post wygląda na jakis SF...
Dawniejszy trener 2017-06-18 10:04
Kilka lat temu prowadziłem zajęcia w ramach studiów podyplomowych. z mojej perspektywy żadnych zastrzeżeń
merid 2017-06-24 22:09
z mojej perspektywy podobnie, na minus troche z planem zajęć ale to raczej spowodowne było dostepności innych terenerów
Zostaw swoją opinię o Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa