brak logo

Soft-media

Chorzów

Opinie o Soft-media

świstak 2010-02-02 10:04:39
A świstak siedzi i zawija w sreberka !?
g o s c 2010-02-02 10:28:51
Pracuje w firmie 3 lata,umowę mam na pełen etat,pensje na czas,nigdy wczesniej podobnych opinii o firmie nie czytałam
Nowe Panie które pracują kilka dni a potem odchodzą taka opinie firmie wystawiaja,zamiast poprostu przyznac ,że nie nadają sie do pracy w zespole...żenada... :(
??? 2010-02-03 23:10:18
a czy Wy zastanawiałyscie sie w ogole nad własna kulturą?sądzicie ze jestescie idealne?to sie bardzo grubo mylicie...przykro to sie Wam zrobilo bo odeszlyscie od wspanialej firmy;i pogodzic sie z tym nie umiecie;to Wy nie macie kultury piszac takie glupoty na forum!!!wiec zajmijcie sie sobą
gosc123 2010-02-05 00:06:14
odeszlysmy od tak wspanialej firmy???haha;D
pomyslcie troszku po co tam wogole bylysmy?!?!?!
pozdrwiam SERDECZNIE;D
12ewae 2010-08-27 20:23:02
Skandal że w dzisiejszych czasach nie można wyegzekwować na firmie tego co oferuje. Prosze sie od nich trzymać jak najdalej
ewa 2010-08-27 20:26:18
nie wiem nic na temat atmosfery w firmie ale dla klientow to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez moderatora] żerujący na naiwnych
drukarniacd.pl 2010-12-03 13:55:14
czy ktoś posiada dane kontaktowe do firmy Bekson? Soft-Media? Chodzi mi o nr tel który odbierają. Są nam winni sporą kwotę i nie możemy się z nimi skontaktować. Proszę o info jakby ktoś coś wiedział na meil: fotoplastykakolor@wp.pl
ja 2011-04-15 10:57:00
są to najprawdziwsi [usunięte przez moderatora], nie odbieraja telefonu, nieda sie do nich dodzwonic nie odpowiadaja na maila a pan [usunięte przez moderatora] właściciel nie przyznaje sie do swojego nazwiska!
Pytam 2012-02-14 14:14:41
Co musiałaś zrobić aby zasłużyć.Komu to musiałaś zrobić.Dziwny ten twój komentarz i można go dwuznacznie zrozumieć-MALUTKA
oszukany 2012-06-18 21:58:51
firma zmieniła najprawdopodobniej nazwę na Akoda Brodziak Karina , [usunięte przez moderatora], jakby ktoś miał kontakt do Nich lub chciał złożyć pozew zbiorowy proszę pisać na maila jawor40@wp.pl
edison 2014-12-08 22:13:14
hej a jaka jest atmosfera w tej firmie ? co dla przełożonego jest najważniejsze ? czy delegacje sa wpisane w ta firmę w jaki sposób pracownicy są rozliczani za wykonane zadania? jakie kompetencje wymaga pracodawca od przyszłego pracownika czy istnieją szanse rozwoju byłbym bardzo wdzieczny za odpowedz dziekuje
nieufna żaba 2015-02-10 16:46:58
no własnie, również bardzo mnie interesuje jak przedstawia się w firmie Soft-media rozliczanie czasu pracy i ewentualnych delegacji, bo mam przykre doświadczenia a w tym temacie z innymi firmami, wiecie jak tutaj jest? czy jest to uczciwy pracodawca co do swojego pracownika? pytam bo po prostu się boję znowu zaufać jakiemuś pracodawcy
Zjana 2015-02-25 02:50:57
Witam byłbym zainteresowany podjęciem pracy w tym zakładzie. Co prawda nie mogę na ich temat znaleźć żadnej stronki internetowej, co znacznie utrudnia mi poszukiwanie na temat firmy. Jeżeli zamierzają być firmą rozpoznawalną i traktowani jako pierwszy wybór to należy zgłosić się do goworka i dowiedziećsię na jakiej zasadzie teraz organizują pracę.
obiektywny 2015-03-18 13:38:50
znalazłem inf że specjalizują się w dostarczaniu oprogramowania do zarządzania na każdym szczeblu w firmach więc wracając do pytań w poprzednich wątkach- wydaje mi się że tworzenie np systemu symfonia który znam nie da się zdziałać komuś kto nie ma odpowiednich kwalifikacji oraz doświadczenia- więc myślę że firma ma wyspecjalizowany zespół
naru 2016-05-20 13:06:59
oczywiście, tutaj się zgadzamy, to ekipa super profesjonalistów, ale elektronika i programowanie tego wymagają
Zostaw swoją opinię o Soft-media - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Soft-media