Mid Ocean Brands Polska

Adres: Niedźwiedziniec 10 lok. 4, 41-506 Chorzów

NIP: 1132465179 KRS: 0000196897

Mid Ocean Brands Polska
2 576 3250 5 1

Opinie o Mid Ocean Brands Polska

Filtruj opinie po kryteriach:

:(
 Opinia

Najpierw blisko siebie, a potem jak całkiem obcy ludzie, super...

Pomocna?
Tak2Nie3
Kropek
 Opinia
@:( 29.05.2019 22:16

O kim mowa ??

Pomocna?
TakNie
:(
 Opinia
@Kropek 03.06.2019 09:31

0 twoim najlepszym kumplu, który dla kasy jest w stanie zniszczyć wszystko, byle jemu było dobrze... Zwróć uwagę jak się zachowuje wobec jednej, tylko jednej osoby, a sam się przekonasz...

Pomocna?
TakNie
Kropek
 Opinia
@:( 03.06.2019 23:26

To mnie z kims pomylilas nie znam takich ludzi

Pomocna?
TakNie
:(
 Opinia
@Kropek 04.06.2019 08:51

A widzisz, ja znam i to bardzo dobrze...

Pomocna?
TakNie
:(
 Opinia
@:( 03.06.2019 23:26

Teraz łazi, szasta kasa, kumple są spoko, laski lecą, bo kasa jest, a co jak się skończy?... To co zwykle bez kasy nie ma Lasek, nie ma kumpli...

Pomocna?
TakNie
Drukarz Alfa
 Opinia

Drukarstwo to moja pasja ????

Pomocna?
TakNie
Zadowolona
 Opinia

Pracowałam na niejednej drukarni, ale tyle badow, co tutaj, to jeszcze nie widziałam,może dam dyrekcji trochę do myślenia i mam pomysł, prosze pomyślcie o tym, aby za każdy bad odbierać z wyplaty, szybko się przekonacie, jak ludzie potrafią się starać, teraz tylko narzekają, a robić im się nie chce. Jak w każdej pracy, na każdym stanowisku trzeba pracować i jeżeli komuś będzie zależało,to będzie się starał,może kokosow nie zarabiamy, ale mało też nie.Drukarze i pomocnicy, czy pakowacze tylko narzekają, ale to my pracujemy na to, aby firma lepiej funkcjonowała, nie dziwie się, że nie chcą dawać podwyżek, bo za co? Za te zniszczone rzeczy? Najpierw sami się postarajcie i pokażcie, że da się pracować, dla chcącego nic trudnego, a nie tylko niszczyć.... Szefostwo zastanówcie się, niech każdy płaci za to co zniszczy, ewentualnie dajcie jakiś limit zniszczonych rzeczy, za resztę niech każdy płaci. Możecie mnie nienawidzić, ale skoro potraficie tylko narzekać, to po co tu pracujecie. Ja pracuje i nie narzekam, mnie się tu dobrze pracuje. Gdybym miała słuchać innych, to nawet bym nie zaczynała,znajomy mówił, że to najgorsza robota, a sam pracuje już tam od dawna, zastanawiam się, dlaczego sie nie zwolnił, skoro jest aż tak źle, więc lepiej nie narzekajcie, bo tutaj to jeszcze jedt luz...

Pomocna?
Tak15Nie4
zniesmaczony
 Opinia
@Zadowolona 07.06.2019 00:36

Już zabierają premię za większą ilość badów. Ameryki nie odkryłeś :)

Pomocna?
Tak2Nie
Zadowolona
 Opinia
@zniesmaczony 08.06.2019 08:10

To się ciesz, że tylko premie, powinni zabierać jeszcze z wyplaty, bo jak słucham tego waszego narzekania, to słabo mi się robi.

Pomocna?
Tak4Nie2
Drukarek
 Opinia
@Zadowolona 08.06.2019 10:38

Tyle dtukarni zwiedzilas... Hmm. Trza otworzyc moze swoja. Zabierz swoim pracownikom wyplate i bedziesz robic sama. W druku wiadome jest ze spore ryzyko powstania badow mamy nie zawsze z naszej winy. Jak znasz tematyke druku to powinnas miec wieksza swiadomosc. Poza tym odpowiedzialnosc finansowa.... Chyba jakis zart bo nikt by sie nie zgodzil. Co moze na koniec miesiaca jak jedno zlecenie nie wyjdzie powiedziec dziecku ze sito peklo i noe ma kolacji? Do odpowiedzialnosci finansowej potrzebne sa tez zarobki. Radze sprawdzic srednie w kraju pracownikow fizycznych. Inna perspektywa

Pomocna?
Tak8Nie
Zadowolona
 Opinia
@Drukarek 09.06.2019 10:52

Owszem, masz rację, co innego z winy własnej, a co innego z przyczyny pęknięcia sita, czy maszyna się zepsuje, ale większość badow jest spowodowana z winy pracownika. Na jednej z drukarni, jak zdarzyło mi się zepsuć coś z mojej winy i zabrali mi z wyplaty, też nie było mi do śmiechu. Też kombinowałam, by moje dzieci miały co zjeść, ale nie narzekalam, w następnym miesiącu tak się postaralam, żeby było jak najmniej badow i co?...rezultat był, bo dało mi to do myślenia... A nie tłumacz mi, że co dziecku powiedzieć, najlepiej to brać się na litość, a co ma dziecko wspólnego z tym, że rodzic nie potrafi wykonać dokładnie swojej pracy, jak zachowujesz się i wykonujesz swoją pracę tylko świadczy o tobie i twoim doświadczeniu. I tak pracowałam na niejednej drukarni i nie zwalnialam się, bo chciałam, ani mnie nie zwolniono. Zastanów się nad tym, dlaczego tutaj są wieczne zwolnienia, przyjęcia nowych i te wieczne narzekania, już się tego słuchać, po prostu, nie da... Chcesz fajnie zarobić, to daj z siebie 100%,a jeżeli nikt cię nie zauważa, to znaczy, że się nie starasz, dasz coś z siebie, to na pewno zauważa i dostaniesz nie tylko premie, a może i nawet podwyzke.

Pomocna?
Tak2Nie4
Żaba
 Opinia
@Zadowolona 09.06.2019 12:12

Koleżanka jeszcze nie poznała mida

Pomocna?
Tak5Nie
Słowik
 Opinia
@Zadowolona 07.06.2019 00:36

Oddaj wypłatę,rob za darmo.W kazdym zakładzie są straty i z tym się muszą liczyć przedsiębiorcy,a kolejna sprawa mają odpowiednio ubezpieczone to co idzie na bady.

Pomocna?
Tak4Nie
Zadowolona
 Opinia
@Żaba 09.06.2019 16:08

Na ile musiałam, na tyle poznalam(kilka miesięcy starczyło) macie pretensje, że kierownik krzywo patrzy, że brygadzista się drze, a czy pomysleliscie jaki oni dostają ochrzan od osób wyżej od nich postawionych? Ja wolę zrobić swoje, staram się najbardziej jak mogę, chce się utrzymać w tej firmie, więc się staram. A w pracy każdy z nas ma swoje stanowisko, swoją pracę do wykonania i odpowiedzialność za to, co robimy, to że nas ktoś ochrzani, trudno, zdarza się. Tylko żeby jeszcze umieć oddzielić pracę od życia codziennego, bo w robocie możemy patrzeć na siebie jak wilki, a po pracy można iść na piwo, czy umówić się na imprezę.

Pomocna?
Tak2Nie1
Nick
 Opinia
@Zadowolona 09.06.2019 17:21

Gdyby szanowali stałych pracowników to nie byłoby takiej ilości badów. Przychodzą pierwsi lepsi z UP albo z ulicy to czego spodziewasz się? Za duża rotacja jest żeby opanować tą ilość badów. Robisz tu kilka miesięcy..Pogadamy jak będziesz robić kilka lat. Czy dalej tak będziesz bronić mid.

Pomocna?
Tak6Nie
Gibki maryjan
 Opinia
@Zadowolona 07.06.2019 00:36

Przeca MID to nie drukarnia ino fabryka nadruków. Gibko gibko to może jechać a nie wyglądać. ;-)

Pomocna?
Tak10Nie
Kaea
 Opinia
@Gibki maryjan 10.06.2019 22:09

Haha to swoja droga ma to jechac a nie wygladac!!.! Na popołudnie tak zawszeee

Pomocna?
Tak5Nie
Zadowolona
 Opinia
@Nick 10.06.2019 07:16

Jak wspomniałam wcześniej, możecie być na mnie źli, ale każdy z was się obraża gdy tylko powie się prawdę, a jak sami wiecie, prawda boli, ja wolę być szczera do bólu, czy ktoś będzie mnie lubił czy nie, jego sprawa.

Pomocna?
TakNie
agencyjny_racownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy wiecie co stanie się z osobami co są zatrudnieni przez agencje co mają do końca czerwca umowy. Przedłużą czy zwolnią?

Pomocna?
TakNie
Pan
 Opinia
@agencyjny_racownik 21.05.2019 13:25

Zwolnią. Won nieroby!

Pomocna?
TakNie
Nowa
 Opinia
@Pan 22.05.2019 18:41

Taki z ciebie "Pan" jak ze mnie królowa... Są agencyjni, co lepiej robią niż stali pracownicy, więc nie obrażaj innych

Pomocna?
Tak1Nie
Transywania
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Jeszcze tak źle to nigdy nie było... Nawet starzy pracownicy się zwalniają..

Pomocna?
Tak6Nie30
Parasol
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Transywania 08.05.2019 20:52

Wydaje mi się że dopiero się zacznie.. z dnia na dzień coraz więcej osób narzeka

Pomocna?
Tak2Nie19
Transylwania
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Parasol 09.05.2019 04:19

Nic się nie zacznie, ludzie się po prostu boją... Co mają się odzywać ludzie którym brakuje parę lat do emerytury :/

Pomocna?
Tak2Nie6
Rybka
 Opinia
@Transylwania 10.05.2019 08:05

Jest bardzo dużo młodych ludzi którzy powinni walczyć z tymi chorymi zasadami panujacymi w Midzie I co wszystkich zwalnia. ? Niestety brak im ikry i wolą lizać stopy Bez ambicji bez godnosci

Pomocna?
Tak6Nie2
Organista
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Rybka 10.05.2019 13:08

Przydały by się związki zawodowe

Pomocna?
Tak7Nie2
Melatonina
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Organista 10.05.2019 23:07

przecież są, tylko jedna osoba tam to pomyłka (taka jedna fajna z kontroli jakości)

Pomocna?
Tak1Nie
Rybka
 Opinia
@Organista 10.05.2019 23:07

Niby wybrali jakieś przedstawicielki obrony pracownika hihi I juz zaczynają robić (usunięte przez administratora) OCZYWIŚCIE na nie korzyść pracowników ZNIESIENIA DOBY PRACOWNICZEJ no to super pomoc dla pracowników brawo Oni

Pomocna?
TakNie
?
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Rybka 12.05.2019 08:35

Czemu uwazasz ze to niekprzysc?

Pomocna?
TakNie
Rybka
 Opinia
@? 12.05.2019 08:39

Zakonczysz prace o 14 a o 18 dostaniesz telefon ze masz przyjść do pracy To tylko przykład a takich jest mnóstwo Dużo by pisać

Pomocna?
Tak2Nie
?
 Opinia
@Rybka 12.05.2019 10:21

Wyprowadze Cie z bledu. Doba pracownicza to inaczej harmonogram. Pracujesz caly tydzien od 14 do 22. Cos musisz zaltwic i chcesz przyjsc na 13 do 21. Aktualnie nie mozesz lub musisz wypisywac wnioski. Po jej zniesieniu nie bedziesz musiec. Przerwa dobowa wynosi 11h dziennie. Tego nie da sie zmienic wiec Twoj przyklad i obawa nie jest realny. Bez obaw. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@? 12.05.2019 10:41

Przerwa wynosi 11 h tak? Ile razy trzeba było przyjść z popołudniówki na 6 rano i jakoś na to nie patrzą. Związki zawodowe robione na pokaz.

Pomocna?
Tak4Nie
Rybka
 Opinia
@Nick 12.05.2019 11:21

To właśnie chciałam przekazać Panu lub Pani ? Ale kiedyś się przekona ze mam rację

Pomocna?
TakNie
George Clooney
 Opinia
@Nick 12.05.2019 11:21

To zamieszkajcie w Midzie jak ja

Pomocna?
TakNie1
PennyJoe
 Opinia
@Organista 10.05.2019 23:07

Widać jak bardzo nie znasz zasad działania firmy i obecnego rynku . Pokaż mi jedną gałąż przemysłu, jedną firmę gdzie związki zawodowe pomogły . Gdzie w kopalniach ? buahaha tylko kase doją od pracowników [składki] i czekają jak kopalnie zamkną. Może tyski fiat ? Gdzie związki sie pruły że ludzie musza pracowac w niedziele i sobotę za 250% stawki a nie siedziec w domu z rodziną .. i co i cześć produkcji wróciła do włoch.... Związki zawodowe to pasożyt. Wam nic nie pasuje a roboty dookoła wpi-zdu. Tylko robić trzeba chciec a z tym problem prawda ?? :D

Pomocna?
Tak10Nie1
Smutnaorawda
 Opinia
@Rybka 10.05.2019 13:08

Ogólnie jak każdy z nas wie ludzie się nie odezwie bo się boją.... Jakby większość się zebrała i coś chcieli zrobić to co innego... Nikt nic w pojedynkę nie zdziala.. A jak nie masz ani brygadzisty za sobą który ewentualnie był za Twoim zdaniem to już się jest skreślony...

Pomocna?
Tak2Nie
:(
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Doceniam gest z księgą kondolencyjną dla Asi. Ale bardzo nie podoba mi się to że została ona przeniesiona z cichego miejsca w którym można się skupić i napisać coś od serca i obecnie stoi na środku produkcji. Przykre jest też to że przez decyzję umiejscowienia jej tu zaczynają krążyć negatywne opinie które nie pasują do powagi sytuacji i tragedii która się wydarzyła :( zmieńcie to proszę

Pomocna?
Tak9Nie
:(
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@:( 01.05.2019 08:38

Dziękuję...

Pomocna?
TakNie
Twardyzmiekimsercem
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@:( 01.05.2019 08:38

To na pokaz jak wszystko. Jak karma dla schroniska, jak jabłka co wtorek. Prywatna tragedia na forum obcych ludzi. Ze niby firma troszczy sie i interesuje pracownikami. Szczegolnie w swieta. Np 1 maja kiedy pracujemy na 3 zmiany.

Pomocna?
Tak15Nie
Angeli
 Opinia
@Twardyzmiekimsercem 01.05.2019 09:41

Spokojnie, już za chwilę PIP zostanie powiadomiony

Pomocna?
Tak3Nie11
Majówkowiczka
 Opinia
@Twardyzmiekimsercem 01.05.2019 09:41

1 i 3 maja do pracy trzeba (usunięte przez administratora) Tylko się cieszyć wiecej hajsu będzie haha. Nie znam lepszej firmy od MOLP. ILE Ludzi jeszcze ta firma zatrudni i zwolni? I kiedy upadnie na zawsze?

Pomocna?
TakNie
Zażenowana
 Opinia
@Angeli 02.05.2019 20:37

Powiadomiony o czym? O tym, że pracujemy w święta? Wypłacają nam 100% i dają dzień wolny, więc wszystko zgodnie z prawem. Nie osmieszajcie się żadnym pipem.

Pomocna?
Tak5Nie
Mario
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zażenowana 03.05.2019 11:46

Haha za nie przyjście 1 maja grozili zwolnieniem dyscyplinarnym

Pomocna?
Tak5Nie1
Zażenowana
 Opinia
@Mario 03.05.2019 13:15

A masz na to dowód? Mając umowę na czas określony, pracodawca ma możliwość zwolnienia Cię w każdym momencie bez podania przyczyny. Jeśli się nie podoba, pora uciekać z Mida :)

Pomocna?
Tak2Nie
Cyrk
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zażenowana 03.05.2019 13:20

Zażenowana to napewno jakas brygadzistka bo poznaje po tym jak sie pruje hahaha. Tak, wszystko ładnie, pieknie. Buziaczki oj oj

Pomocna?
Tak7Nie
Melatonina
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Cyrk 03.05.2019 16:13

Na pewno brygadzistka xd Jaki dzień wolny dają? Gdzie? Tylko 100 % jest płatne, żadnych dni wolnych. Za to w nagrodę w niedziele na noc heheheeh.

Pomocna?
Tak5Nie
Aśka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Mario 03.05.2019 13:15

Ciekawe na jakim to dziale grozili dyscyplinarnym zwolnieniem???poprostu bylo powiedziane ze 1 i 2 maj pracujemy i tyle w temacie po jasna cholera drazyc ten temat,jak sie komus praca niepodoba to niech ja zmieni nikogo tam na siłe nietrzymają!!!

Pomocna?
TakNie2
Rybka
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Aśka 12.05.2019 19:04

Na handlingu

Pomocna?
TakNie
Rybka
 Opinia
@Aśka 12.05.2019 19:04

Nie trzymają pisze się oddzielnie (usunięte przez administratora)(ko)

Pomocna?
Tak1Nie
Kolega Asi
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@:( 01.05.2019 08:38

Co sie stalo Asi? Bylem jej kolega

Pomocna?
TakNie8
On39
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@:( 01.05.2019 08:38

A co sie stalo Asi, jestem na l4 od dluzszego czasu i nic nie wiem. Dlaczego firma tak zrobila

Pomocna?
TakNie2
D
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zażenowana 03.05.2019 11:46

Dzień wolny? Chyba nie każdy dział :/

Pomocna?
TakNie
KARCZma
 Opinia
@Melatonina 04.05.2019 21:02

TY JESTES NIEZŁY (usunięte przez administratora) BRYGADZISTA WÓZKOWYCH HAHAHA (usunięte przez administratora) PAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
TakNie
Roman Klima
 Opinia

ten festyn co mo być do nos i do bajtlów to tam bydzie jakiś gorzoł abo musza so sie z doma zebrac coby się z chopcami ze zmiany napić?

Pomocna?
Tak1Nie2
Lolel
 Opinia
@Roman Klima 28.05.2019 19:45

Z Chłopakami z Transferuuuu

Pomocna?
TakNie
1234567
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy ktoś z was może powiedzieć na jakiej zasadzie działa że ci co mają umowe agencyjna do końca czerwca a agentka już powiedziała ze od lipca dostanie sie umowe na 3 msc. Ktoś coś może powiedzieć bo dla mnie to sciema. A z tego co wiem to sezon trwa do końca czerwca. To jak to jest.

Pomocna?
TakNie3
Ekhart
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Bardzo chciałbym o wszystkim Ci przypomnieć.

Pomocna?
Tak1Nie
???
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ekhart 24.05.2019 00:34

O czym i komu?

Pomocna?
TakNie
Czekam
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ekhart 24.05.2019 00:34

To powiedz, zadzwoń do mnie, czekam...

Pomocna?
TakNie
???
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Hej, mam okazje isc na sito, ponoć zmiana (usunięte przez administratora)jest spoko, na którą zmianę będziecie mieli po majówce, tzn 6 maja?

Pomocna?
TakNie
Xxx
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@??? 29.04.2019 18:03

Nocki mamy, pozdrawiamy

Pomocna?
TakNie
I8
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@??? 29.04.2019 18:03

Sito ok prócz zrozumiałego kierownika.

Pomocna?
Tak20Nie
Sito
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@??? 29.04.2019 18:03

Najlepsza zmiana Radzia!

Pomocna?
Tak30Nie
Cyrk
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Sito 30.04.2019 07:45

Ten (usunięte przez administratora)co dwa dni temu powiedzial ze kto nie przyjdzie w niedziele to nie bedzie mial przedluzonej umowy? Smiech na hali...

Pomocna?
Tak3Nie3
Czerwony
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Cyrk 24.05.2019 11:48

Jak to sie godo" jak gorol dostanie władze to zaje......bie wszystkich " pozdro Radziooooo

Pomocna?
Tak1Nie4
megawonsz9
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Mega - bo jest najpotężniejszy wonsz - bo pół człowiek pół wonsz 9 - bo to najdoskonalsza cyfra pozdrawiam wszystkich z popołudniowej zmiany no oprócz tych co sie nie myją :)

Pomocna?
Tak5Nie
Do tego wlasciwego
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Zrozum to w końcu, potrzebuje Cię i to bardzo:(

Pomocna?
TakNie5
1
Hmm
 Opinia
@Do tego wlasciwego 16.05.2019 06:30

Kogo

Pomocna?
TakNie3
Do tego wlasciwego
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Hmm 17.05.2019 14:27

Zgadnij

Pomocna?
TakNie2
Hmm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Do tego wlasciwego 16.05.2019 06:30

Hmm nie prosciej napisac eska ??

Pomocna?
TakNie
Do tego wlasciwego
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Hmm 18.05.2019 04:31

Jeśli napiszesz pierwszy, to...

Pomocna?
TakNie
Hmm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Do tego wlasciwego 16.05.2019 06:30

Wiele razy pisałem pierwszy

Pomocna?
TakNie
Do tego wlasciwego
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Hmm 19.05.2019 06:30

Ja nie dostałam od ciebie sms-a,moze wysyłasz na inny numer?

Pomocna?
TakNie
Hmm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Do tego wlasciwego 16.05.2019 06:30

A moze po prostu to nie do ciebie pisałem

Pomocna?
Tak1Nie
Hmm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Do tego wlasciwego 16.05.2019 06:30

Hmm

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Do tego wlasciwego
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Hmm 21.05.2019 06:31

Możliwe, że rozmawiamy obydwoje o kimś innym, a szkoda, myślałam, że wasz męski gatunek jest myślący, ale tylko 1% z was potrafi myśleć i doceniać, to co ma...

Pomocna?
TakNie
Do tego wlasciwego
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Hmm 21.05.2019 06:31

A przy okazji, z jakiego jesteś działu?

Pomocna?
TakNie
Hmm
 Opinia
@Do tego wlasciwego 21.05.2019 07:54

Mosz mieć,brawo ty niby odwazna jesli masz cos do synka to powiec to prosto w oczy takie to proste a jednak skomplikowane boisz sie reakcji,odpowiedzi,odrzucenia

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Co sądzicie o nowej liderce pak na sicie? Jestem ciekaw bo Zadko ja widuje i nie znam jej aż tak a czasami mnie do niej na zmianę wrzucają

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Siemka siema mam do was pytanie co sądzicie o nowej liderce paku na sicie?

Pomocna?
TakNie
Były pracownik
 Opinia

Kto pracował w gorszym miejsc niż Mid Ocen? Jest to w ogóle możliwe?

Pomocna?
Tak10Nie20
Były pracownik
 Opinia
@Były pracownik 03.05.2019 21:09

Mid Ocean* oczywiście

Pomocna?
Tak3Nie1
Kropek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Były pracownik 03.05.2019 21:09

Są gorsze miejsca(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak23Nie
Nowy na handlingu
 Opinia

nie wiem na co narzekacie, ja pracuję tu dopiero 3 miesiace i już wiem, że nie zamienię tej pracy nigdy w życiu NA ŻADNĄ INNĄ. Super atmosfera, super pomocni brygadziści i kierownicy, (usunięte przez administratora) NAJLEPSZA PRACA JAKA MOGŁA MNIE SPOTKAĆ.

Pomocna?
Tak12Nie7
brakambicji
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nowy na handlingu 03.05.2019 18:27

Skoro zadowala Cię wypłata w 4 banknotach to gratuluję

Pomocna?
Tak12Nie8
???
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dziękuję wam wszystkim

Pomocna?
TakNie
Inni
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Chłopaki na bidonach na jednej z zmian powinni trochę zwolnić, pracują jak na akord.Brygadzista wymaga tego potem od nas co jest prawie niemożliwe

Pomocna?
Tak5Nie5
Maniak Pracy
 Opinia
@Inni 26.04.2019 10:20

Ty nie wiesz że ma być wprowadzony indywidualny system akordowo godzinowy

Pomocna?
Tak4Nie
Marianna
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Ewa, przesadzasz... skończ już w końcu się popisywać i pokazywać co to ty nie jesteś. Pamiętaj, karma wraca, i to z podwójną siłą

Pomocna?
Tak8Nie1
Ona
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Marianna 18.04.2019 07:07

No właśnie, dawno jej (usunięte przez administratora) nie obsmarowali na forum

Pomocna?
Tak3Nie
pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Ona 18.04.2019 17:21

Pewnie możecie ją obsmarowywać, ale jak nie będziecie mieć wyników to zamienią Was na firmę zewnętrzną...ciśnie z normą i walczy o Was więc nie panikujcie...

Pomocna?
Tak2Nie1
Marek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@pracownik 21.04.2019 14:20

O pracowników walczy? haha dobre, walczy o cyferki, żeby kierownikowi się przypodobać. Ludzi wywaliła na inne zmiany, tak właśnie walczy... Robi ludzi w (usunięte przez administratora) ja z urlopami, a sama sobie wychodzi o której chce z pracy.

Pomocna?
Tak2Nie1
Wiosna
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ona 18.04.2019 17:21

Serio? Ludzie święta są wiosna przyszła, a wy dalej siejecie zamęt... Ja jestem ze zmiany od Sylwii i dziewczyna też ciśnie z normą i oddelegowala pracowników bo tak muszą... A w Ewie widać duża zmianę na lepsze więc dajcie se siana... O wiele lepiej się z nią teraz współpracuje niż kiedyś. Wesołych świąt

Pomocna?
Tak4Nie1
Marek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Wiosna 21.04.2019 23:32

Sprawdzanie obecności na koniec zmiany to jest ta zmiana na lepsze? Proszę cie...

Pomocna?
Tak2Nie1
Marianna
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Wiosna 21.04.2019 23:32

I te beznadziejne zebrania, wczoraj tu już totalna porażka... i to ma być poważny, szanowany przełożony? Haha dobre, ale no tak, czego się można spodziewać po człowieku z Sosnowca.

Pomocna?
Tak2Nie2
katrin
 Opinia

Hej jak się pracuje na sitodruku tzn jaka praca ciężka czy jak i atmosfera jaka z góry dziękuję

Pomocna?
TakNie
Kiki1996
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@katrin 16.04.2019 15:01

Powiem tak, uciekaj z tej pracy. Ja wytrzymałam tylko 1 miesiąc. Źle traktują ludzi, ciągle po nich krzyczą, skarża, obgaduja za pleacmi. Ja np. Nie mogłam pójść do toalety mimo tego że nie było pracy. Z wypłatą również (usunięte przez administratora). Po tygodniu pracy oczekują od ciebie tak jakbyś pracowała tam co najmniej rok. Zleceń jest tyle że naprawdę ciężko jest się tam wyrobić.(usunięte przez administratora)Pozdrawiam :)

Pomocna?
Tak7Nie1
katrin
 Opinia
@Kiki1996 16.04.2019 15:46

dzięki :) bo znajoma już ponad rok pracuje i chwali się ale na dziale drukarz pakowacz

Pomocna?
Tak1Nie
Jojojojojojojo
 Opinia
@katrin 16.04.2019 15:01

to zależy, na ręcznym i na GPE raczej spoko, wszystkie zmiany fajni ludzie itd ale dział automaty - na każdej zmianie osoby o średnim IQ 75 po szkołach specjalnych max zawodówce. Automatów nie polecam.

Pomocna?
Tak1Nie1
Kiki1996
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@katrin 16.04.2019 17:19

No drukarze I cała reszta ktora nie pakuje i nie rozpakowywuje nie narzekają. Jeśli nie masz słabej psychiki I masz w(usunięte przez administratora) co mówią to może dasz sobie radę. :)

Pomocna?
Tak1Nie
Olka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jojojojojojojo 16.04.2019 18:14

I tu sie mylisz!!! Na automatach pracuja ludzie po studiach i ze srednim wyksztalceniem,zalezy na jakiej zmianie wiec nieoceniaj wszystkich jedna miara,ja pracuje 2 miesiac na automatach i jest spoko to niewiem o co ci chodzi???

Pomocna?
Tak1Nie
Nie wiem co dalej
 Opinia

Hej. Jaką opinie ma utrzymanie ruchu mam propozycje tam przyjsc do pracy.

Pomocna?
Tak1Nie
Ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nie wiem co dalej 06.03.2019 14:53

Bardzo fajny dział. Najlepiej jak przyjdziesz i sam ocenisz. Nic nie tracisz, a zyskasz dobrą pracę jak zostaniesz.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
On_Ona_Ono_Oni_One
 Opinia
@Ja 06.03.2019 15:01

Zyskasz dobrą pracę, ha dobry tekst. Dobra praca za 1700 netto. Ludziska jak zwierzęta są w tej firmie, bez perspektyw. Idź i się przekonaj.

Pomocna?
Tak5Nie
Kropek
 Opinia
@Nie wiem co dalej 06.03.2019 14:53

Odradzam

Pomocna?
Tak7Nie
On39
 Opinia
@Nie wiem co dalej 06.03.2019 14:53

Slyszalem ze tam ciagle ktos sie kluci miedzy soba, ze sa nie pomocni

Pomocna?
TakNie1
Midowiec
 Opinia
@On39 08.03.2019 12:05

Od Arka teraz miał na popołudnie nigdy nie słyszałem (nie) zawsze pomaga sympatyczny synek

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nie wiem co dalej 06.03.2019 14:53

Ja też mam pozytywne odczucia co do tego działu. Chłopaki robią swoje sprawnie i na czas, jak tylko mają możliwości. Ogólnie w firmie nastąpiła spora poprawa w przeciągu ostatnich kilku miesięcy.

Pomocna?
Tak4Nie
milka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nie wiem co dalej 06.03.2019 14:53

Ja nie polecam,wiecznie drą po tobie pyski i co chwile ilość i ilość,bo za mało ale nie bierze się pod uwagę tego że ludzie kartonów szukają i czasem po 20 minut do zlecenia Te młode myślą że mogą wszystko,ale nie wiedzą że prawo w tych przypadkach stoi po stronie pracowników,(usunięte przez administratora)Zero szacunku ,kiedyś one spadną z tych stołków

Pomocna?
TakNie2
66
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Iwi z transfera to juz praktycznie automat, utrzymanie ruchu powinno jej zalozyc jakas ksiazke serwisowa czy cos hehe

Pomocna?
Tak4Nie
Kiki1996
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@66 16.04.2019 19:38

? Może po polsku na pisz ;)

Pomocna?
TakNie
Kiki1996
 Opinia
@66 16.04.2019 19:38

A (usunięte przez administratora)z sitodruku to poprostu porażka życiowa

Pomocna?
Tak2Nie
xD
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@66 16.04.2019 19:38

jej przegląd to chyba jedynie janusz bo ktory inny sie tego chyci

Pomocna?
Tak3Nie
1
zolza
 Opinia
@66 16.04.2019 19:38

hahah dokladnie Iwonie to zamowcie stolik wielkoscio stolu bilardowego tak najlepiej zeby mogla robic 80 badow naraz... co z tego ze robi duzo jak potem sa reklamacje. indywidualna osobe z kontroli jakosci kolo jej postawcie najlepiej i ciekawe czy ile pojdzie na odrzut, ilosc to nie wszystko

Pomocna?
Tak3Nie
Nowa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jacy są kierownicy na padzie ? Jakieś opinie?

Pomocna?
TakNie
Jbl
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nowa 17.04.2019 18:27

Jest jedna Kierowniczka. Jest spoko, uczciwa i konkretna.

Pomocna?
Tak78Nie1
0rh+
 Opinia

Zamierzam w weekend trochę popić nie wylewając paru głębszych za kołnierz, a wypadnie mi na rano. Macie jakieś sposoby żeby nie było czuć ode mnie alkoholu na badaniu trzeźwości. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak2Nie1
Mr.p.
 Opinia
@0rh+ 15.04.2019 19:31

Unikać niektórych osób które czerpią satysfakcję z kapowania innych Jedyny sprawdzony sposób

Pomocna?
Tak2Nie
pozyt
 Opinia

Handling wylęgarnia plotek, co rusz słychać jak kaźdy na każdego gada

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@pozyt 10.04.2019 12:59

Amerykę odkryłeś?

Pomocna?
Tak4Nie1
Midowiec
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Zamierzam złożyc wniosek na grafika do Studia jaka jest tam atmosfera??Ktos coś ??!!I na jaka nalepiej zmiane trafić??

Pomocna?
Tak2Nie
designer
 Opinia
@Midowiec 04.04.2019 23:25

Ktoś tam niżej pisał, że grafik pracujący na 3 zmiany(!) zarabia u nich jakoś ledwo powyżej 2 tys. na rękę.... Lepiej się zastanów, czy dać się tak poniżać. Rozumiem, że jeszcze taka pensja w jakiś punktach poligraficznych gdzie jednak robisz za dnia i w okolicach domu, ale coś takiego przy zmianówce w wielkiej korporacji....

Pomocna?
Tak6Nie
Nowa kolezanka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dzień dobry, mam pytanko, otóż po świętach zaczynam u was pracę, chciałabym się dowiedzieć jaki dział polecacie, bo muszę dać znać swojej agencji i jak praca ma się z kierownikiem, czy macie tylko jednego, czy każdy dział ma innego, prosze o szczere propozycje

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Laserek
 Opinia
@Nowa kolezanka 08.04.2019 19:05

Polecam druk laser. Praca spokojna, bez stresu. Każdy dział na każdej zmianie ma brygadzistę i głównego kierownika.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowa kolezanka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Laserek 09.04.2019 11:15

Dziękuję bardzo za pomoc, postaram się dostać na ten dział. Mam nadzieję, że nie będę żałować.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick..
 Opinia

Wiadomo coś o podwyżkach które miały być w kwietniu? Czy to kolejny pic na wode

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Opt
 Opinia
@Nick.. 08.04.2019 07:52

Mają być w kwietniu. Tylko nie wiadomo którego roku :)

Pomocna?
Tak5Nie3
.
 Opinia

Czytając te komentarze opinia na temat firmy kształtuje się sama

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Drukarz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Hej, mam pytanie z innej beczki. Kiedyś naszym kierownikiem był Pan Łukasz i Pani Tatiana, swoją drogą najlepsi kierownicy, ale nie o tym mowa. Czy ktoś wie ile lat ma Pani Tatiana? Nie pytajcie po co to pytanie, już kiedyś czytałem zakochany, wariat, porostu tak pytam z ciekawości, 25, 30, 35.

Pomocna?
TakNie4
Belzebub
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Drukarz 21.03.2019 00:43

54 ale używa szpachli marki boll i utrwalacza UV

Pomocna?
Tak6Nie
Koleś z druku
 Opinia
@Drukarz 21.03.2019 00:43

Chyba 33 ale pewności nie mam. Napisz do niej może Ci odpowie. PS faktycznie kierownicy naj to mogę potwierdzić w 100%

Pomocna?
Tak1Nie4
1
Johny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Koleś z druku 31.03.2019 23:58

(usunięte przez administratora) ma 38 lat choć nie wygląda bo jak na kobietę z klasą potrafi o siebie zadbać :) I z tego co mi wiadomo nie pracuję już w Midzie :)

Pomocna?
Tak1Nie2
on
 Opinia
@Drukarz 21.03.2019 00:43

po 50

Pomocna?
Tak2Nie

Zostaw opinię o Mid Ocean Brands Polska - Chorzów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej