Mid Ocean Brands Polska

Chorzów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 430 ocen.

Opinie o Mid Ocean Brands Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mid Ocean Brands Polska

fifi

Orientuję się ktoś czy jest Wi-Fi na hali i czy działa ?

Ten od wifi
@Melepeta 15.02.2018 00:48

Dawaj haslo

Laser
@Ten od wifi 16.02.2018 17:38

Tak działa wi-fi lecz hasło jest zmieniane co pewien czas .

Xyz

Co z pitami? Wysla droga pocztowa dostaliscie juz?

onkolog
@Xyz 23.02.2018 18:23

Wczoraj rozdawali na sali konferencyjnej

praca

Hejka ;) Jak wygląda praca jako operator maszyn produkcyjnych/drukujących? Jak jest na początku? Jakie zmiany? Jak do ogólnie wygląda

agencyjny

Nie wiem o co chodzi z tymi szatniami. Agencyjni przebierają sie w zimnym magazynie. Do łaźni trzeba by iść przez pół hali w samych majtach.Nie zapominajcie że połowa midowców zaczynała pod agencją.To jest nie równe traktowanie ludzi,ciekawe co na to PIP.Widać że nasze BHP też dobrze wykształcone,matura za pół świniaka zaliczona na jakieś wiosce.Brawo kierownictwo normalnie firma roku.

Midow
@pracus 20.02.2018 08:17

30m3? To ja mam pokój mniejszy niż ta szafka

pracus
@Midow 20.02.2018 14:53

ups juz poprawiam- 30cm3

T-Bag

Ten w moro z transferu ciągle się szfęda jak smród po gaciach i każdego (usunięte przez administratora)

zgrzewaczxxl
@T-Bag 13.02.2018 17:56

Widze ze kolejna osoba która jest gnojona na podstawie głupoty pracowników. Koleś co prawda tajemniczy ale na pewno nie jest chamem zaliczaczem i opierdalaczem. Pracował na handlingu i dobrze mu to szło. Jezeli ktoś ma problem z pracownikami że nie lubią bo nie lubią albo przeszkadza wygląd, dialekt itd to proponuje tej osobie to powiedzieć prosto w twarz. A nie k...a chowac się za aekranem komputera i smarować-macie jaja? To powiedzcie mu to w twarz!! Nie zdziwiłbym się jakby komuś temu przy...lił w mordę albo co gorszego zrobił.

mbm
@zgrzewaczxxl 18.02.2018 22:59

brawo!!!!!! w końcu ktoś dobrze powiedział !!!

Szczera

Zajmijcie się w końcu swoim życiem ,a nie plotkowaniem i obgadywaniem innych.

pracownik firmowy
@Szczera 19.02.2018 19:56

tak!!! nie narzekajcie i nie smarujcie (usunięte przez administratora) innym pracownikom!!!! Nie jeden ma przez to przechlapane i musi odchodzić z firmy!!

Info 112

Uwaga Uwaga Transfer podobno jest u was "życzliwa" brygadzistka miejcie sie na bacznośći.

Xyz
@Info 112 18.02.2018 08:34

Odczepcie sie od Kamili. Czy ktores z was ja zna? Pewnie nie. Dziewczyna sobie zasłużyła. Nie docenili jej na handlingu. Pozbyli sie bardzo dobrego pracownika. Teraz zawistni chca ja upokorzyć. Za co ?

Haha
@Xyz 18.02.2018 20:13

Zasłużyła a czym ja sie pytam??

Miła

Macie aktualny nr tel z kadrów w Rudzie Śląskiej bo w necie cieżko znalesc jakiś aktualny kontakt do Rudy

Ruda
@Miła 19.02.2018 10:10

322134321

Poszukiwacz

Poleci mi ftos jakies inne drukarnie w okolicach??????? Slyszolech ze pora osob robi dali przy drukach w bytomiu???

Urząd Pracy
@Poszukiwacz 17.02.2018 19:00

Ja drukarnia etykiet na jabole w Parzymiechach dolnych

agencyjny

Nie wiem o co chodzi z tymi szatniami.Agencyjni przebierają się w zimnym magazynie bez możliwośći skorzystania z łaźni no chyba że mamy paradować w majtach przez pół hali.Chyba ktoś zapomniał o równym traktowaniu ludzi a przecież połowa midowców zaczynała pod agencją.Ciekawe co na to PIP. Super że BHP na to pozwala.Naprawde dobrze wykształceni ludzie,matura zaliczona za pół świniaka na jakieś wiosce.

siwo
@agencyjny 17.02.2018 10:10

To nie jest BHP tak BHP się zachowuje robić takie cyrki z szatniami chcą pokazać gdzie nasze miejsce.Zimno bez możliwości umycia przynajmniej rąk.Pip się tym zainteresuje napewno

Onaa nowa24

Siemka. Ma ktoś aktualny nr do kadrow do Mida i który odbierą ten holerny telefon. Pomocy

Xxx
@Onaa nowa24 15.02.2018 10:08

Dokładnie żadna pała nie ma zamiaru odebrać wrrrr

Ruda
@Onaa nowa24 15.02.2018 10:08

322134321 na ten dzwoniłam odebrali

Piotrek Grabowski

Jak sie nazywa ten przystojny podejrzewam kawaler z druku szablonu chodzi w białej koszulce i nosi okulary fajny jest

g.g.k.
@Piotrek Grabowski 02.02.2018 07:46

tego kolesia kojarze z jakieś grupy ....... trzeba popatrzeć czy ma tatuaż pod pachą....

majkel
@g.g.k. 15.02.2018 21:31

a co wy to ss manów szukacie? żenada te wasze teksty! takie wasze opinie trzeba usuwać przed administratora bo to nic nie ma wspólnego z pracą w midzie

cola

Mid ocean nie stać na pączki w tym roku dla pracowników, czyżby nowy express do biura był za drogi?

Haha
@Rafał 14.02.2018 19:35

Wróć do gimnazjum bo właśnie tam cisło się od grubych świń...

Zac
@Rafał 14.02.2018 19:35

@Rafał Zabolała prawda? :

bierzcie przykład z Google

JAA SIEEE PYTAM ! Ja się pytam do cholery kto projektował i zarządzał jak zostaną umiejscowione działy kompletna porażka nie ma nic pod ręką żeby się po cos wrócić trzeba nieraz przejść pół hali ubikacja tak samo no i jeszcze ku*wa te je*bane konwojery nie wiem wgl w czym to ma ułatwić i usprawnić pracę bo transfer i sito w dalszym ciągu z tego nie mają żadnego pożytku a tylko blokują swobodne przemieszczanie się pomiędzy punktem A a punktem B

Nowa

Witam. Macie e.mail do Mida ?? jak tak to proszę podać

beza
@Nowa 09.02.2018 12:28

MID@midoceanbrands.com

xxsiwyxx

Ekipa wiecie cos czy przyjmują ?

mordziaty

Tymek, wózkowy z magazynu to równy gość.

Mordziaty_2
@mordziaty 05.02.2018 20:26

No raczej gościu.

wÓÓzkoWYTY
@mordziaty 05.02.2018 20:26

chyba Pała!!

Michael Scofield

Który śmieszek walił konia w kiblu dnia 29.01.2018 w godzinach między 13:30 a 14 bo za bardzo było słychać , następnym razem możesz troszkę ciszej ;)

eRwin
@Michael Scofield 02.02.2018 07:22

ja i co?

MIdd96
@Kapucynek 04.02.2018 00:33

to podobno jego ojciec jest

Pablo Escobar

No najlepszy tam jest

Karolcia9

Czy można urlop wypoczynkowy brać na tel.????

Xyz
@Karolcia9 01.02.2018 05:23

Na tel to możesz wziąć ewentualnie Uż, kodeks pracy itd warto się zapoznać

tranzit

Słyszeliście cos o zwolnieniach ?

Zwoleniania
@tranzit 31.01.2018 17:09

Ale agencyjnych, czy firmowych?

Sebastian

Komentujecie a prawdy nieznacie podpisując sie nickami jakimiś wymyślonymi. Czytając te komentaże śmieszy mnie to wszystko jedni stają zamną inni przeciwko i tym własnie osobą sie dziwie że potraficie coś powiedzieć ale pod wymyślonym nickiem czemu sie niepodpiszecie normalnie? Nieżyczy sie nikomu źle i nieżycze by kogoś spotkało coś podobnego ale czytając co po niektóre żeczy wypisywane tutaj widze że niektórym by sie to przydało.

faranume
@Kaska rubna swinia!!! 31.01.2018 16:48

Chyba jednak nie wiesz...ale zapraszam na pakowanie transferu

faranume
@Kaska rubna swinia!!! 31.01.2018 16:48

A ta "Kaśke "bym na twoim miejscu przeprosiła,chyba, że jedyne co umiesz robić to obrażać ludzi. Polecam znaleźć inny sposób na dowartościowanie własnej osoby.

Tabaluga!!!!!!!

Wojciech Kamczyk !!! Pozdrawiam Wielkim (usunięte przez administratora) Przez PYSK A dlaczego gdy osoba przychodząca do niego!!! Z podkreślam Rezygnacją TO nie trzyma się Nóg NA stole ł Twierdząc ze nie ma się Teraz czasu !!! Dwa Pani Sandro troszkę ze stopować z Fu!!!!! I bedzie ok Bo narazie nadaje się Pani wie Pani na co !!!!!! AAAA i jeszcze jedno Przyjmować Pedofili DO Mida haha Ale jaja SEBASTIAN LESZCZORZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! https://bip.ms.gov.pl/pl/rejestry-i-ewidencje/rejestr-sprawcow-przestepstw-na-tle-seksualnym/

Sebastian
@Twoja baba 30.01.2018 11:20

Piszecie tu coś udając że macie jaja. Każdy wielce ma coś do powiedzenia nagle. Ale poco pisać.poco wydawać swą opinie skoro i tak niemacie jaj by sie przedstamić tylko ukrywacie sie pod nickami.BRAWO

Sebastian
@Twój Pan!!! 30.01.2018 11:18

Twuj pan skąd ten nick dziecko lepszy by wymyśliło niemasz jaj by sie normalnie przedstawić wbijasz komuś a ba żywo byś sie nogami zakrył co żal (usunięte przez administratora) sciska że w twojej obronie nikt niestaje uuuuuu jak mi cie szkoda. Szukając sensacji i pisząc tutaj niczego nieudowodnisz nadodatek podpisując sie śmiesznie żal mi takich jak ty bo szukając sensacji pokazujesz że niemacie życia prywatnego a jeśli macie to nudne uuuu wspułczuje.

Miłosz

Totalny brak wiedzy oraz brak kompetencji brygadzistów/kierowników. Firma dostaje przez przyjęciem pełny zbiór wymaganych dokumentów (m.in badania lekarskie) a po jednym dniu w pracy rozwiązują umowę wymyślając, że stan zdrowia nie pozwala na pracę, mimo informacji o braku przeciwwskazań do pracy od lekarza medycyny pracy. Dlaczego mnie zwolnili po jednym dniu? Dlatego, że choruję na cukrzycę. Zrozumiałe jest, że gdybym nie miał rąk, to bym nie mógł obsługiwać maszyn, a to zwykły wymysł i głupota. Marnują czas ludziom i traktują jak idiotów, dyskryminacja bez powodu. Pozdrawiam serdecznie cały zarząd.

cdefgahc
@Miłosz 20.12.2017 14:39

temat do sądu

Sędzia !!
@Miłosz 20.12.2017 14:39

do sądu i sprawa wygrana!!!!

Trambus

Jak nazywa sie graficzka z Chorzowa co tera na poludnie byla?

Majami
@anonymous 19.01.2018 00:54

Ponoc jest z kims z przygotowalni ale nie jestem pewny

oleg
@Majami 20.01.2018 01:42

z przygotowalni? A która?

Oko

Mam pytanie. Czy ludzie spod firmy nadal mogą kupić kartę multisport ? Jaki jest koszt dla pracowników a jaki jak chce się kupić dla kogoś?

:)
@Oko 21.01.2018 09:16

przejdź się do kadr to wszystkiego się dowiesz bo jest kilka opcji. Ja za najwyższy pakiet płace 45 zł

ANONIMUS!!!!!!!!

MID OCEAN BRAND NORMALNYCH LUDZI (usunięte przez administratora) A PEDOFILÓW ZOSTAWIACIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! https://rps.ms.gov.pl/pl-PL/Public#/home/d3f5537b-ba50-4633-ab27-9251818bf0e6

Pracus

A zgwalcil ci coreczke? Widziales jak to robi jeden z drugim? Co wy o nim wiecie? Chyba odpokutowal swoje. Oj wy ludzie o malej torancji. Kto z was widzial jego akta? I ile jest prawdy w tym wszystkim? Zebyscie czasem nie musieli odpowiadac za pomowienia. Zastanowcie sie co robicie i mowicie w sieci nie jestescie anonimowi.

były pracownik stęskniony za M
@ANONIMUS!!!!!!!! 20.01.2018 13:55

Witam! jakiś czas temu pracowałem w Mid Ocean w Rudzie Śląskiej, niestety na koniec grudnia nie przedłużono mi umowy. Mam pytanie: ile zarabia się u was, pracując pod Midem, bo pod agencją zarabiałem 14,29 na godzinę. Pozdrawiam wszystkich pracowników w Mid Ocean, a zwłaszcza Sylwię.

anonim

(usunięte przez administratora)

Romario z hołdy

Agata ma dobrą zdrową dupcie ale nic więcej.

Nic Wiecej
@Romario z hołdy 22.01.2018 23:29

Ahhahahhaa

luna

Pracuję w Midzie już kilka lat. Fakt faktem, że zmienia się na gorsze za sprawą kierowników. Średnia ich wieku jest co najmniej śmieszna. Jednak Wasze opinie nie oddają tego jak jest w midzie. Czytając Wasze komentarze nigdy bym się nie zatrudniła w tej firmie a jednak pracuję i myślę, że wcale nie mamy najgorzej. Praca nie jest jakaś ciężka, nie wymaga też zbytniego myślenia (co dla niektórych i tak jest problemem) no i kasa co miesiąc jednak jest. Wiadomo, mogli by lepiej płacić ale najniższej krajowej nie mamy. Opinia, że Mid to (usunięte przez administratora)..Człowieku pracowałeś kiedyś na innej hali?!? W porównaniu do innych firm w Midzie jest naprawde jeszcze luz. W Midzie jest wiele rzeczy do poprawienia ale nie popadajmy w jakąś paranoje.

NIEBIESKI

Ten typ robił tam z nami

TR

Moim zdaniem mi w tej firmie się normalnie pracuje .niektórzy może sa zmierzli ale z większością ludzi da sie pogadać pośmiać pomogą ci.a Co do ludzi którzy piszą te farmazony.Was widać (usunięte przez administratora) ściska ze zwolnili a może prawda jest taka ze jednak slabi byliście i może tu piwko i Tu a na żądanie se weźnie.polecam wam masc na bol (usunięte przez administratora) .i nie jestem lizodupem ino normalnym pracownikiem z agencji

Reinkarnacja

Co się dzieje z P. Tatianą? Czyżby poleciała ze stołka?

abc
@Reinkarnacja 19.01.2018 00:56

podobno tak oficjalna wersja ze jest na L4

Midowiec

To od jutra prawie cała firma bedzie na Rudzie?

xyz
@Midowiec 14.01.2018 15:50

Tak, z magazynu do konca miesiąca będą. Musza po produkcji posprzatac bo tak kierownictwo gonilo ze pewnie (usunięte przez administratora) zostawili.

Melepeta

Terminy przelewow to jest jakas kpina. No bez jaj.

anonymous
@Melepeta 09.01.2018 21:40

witam. jakiś czas temu pracowałem w Mid ocean w Rudzie Śląskiej.podobało mi się tam, ale niestety nie przedłużyli mi umowy, jak w większości. w ostatni dzień przyjechali jacyć ludzie z kamerami i filmowali wszystko. Chciałbym wiedzieć, gdzie można to znaleść, żeby zobaczyć to, ponoć miało to być na internecie.

Pracus
@anonymous 11.01.2018 11:28

Nic na necie to byl film na targi krecony a nie do netu

Ten najlepszy z agencji il,pad

A więc pracuje już od 4msc pod agencja na Padzie. Od stycznia sie zmienilonie, wywalaja na górę ludzi ,dlaczego? Juz wam pisze.. wyrzucają ,zwalniają osoby z rozpaku.. przyjmują z pada drukarzy.. po co?by przyjąć nowe osoby z agencji? Otóż nie.. jak kazdy wie przychodzi sito.... umowy na 2tygodnie super! Koniec to nasz.umów nie bd przedluzac pewnie bo jak sito dojdzie to i teztak ludzi trzeba gdzies upchac.. narka :)

obserwator
@Ten najlepszy z agencji il,pad 09.01.2018 09:50

Zwalniają ludzi z handlingu bo jest po sezonie i nie ma pracy, drukarze idą na ich miejsce bo jak przyjdzie sezon to łatwiej wyuczyć pakowacza niż drukarza

Yyur
@Ten najlepszy z agencji il,pad 09.01.2018 09:50

Zapewne jak przyjdzie sito to od lutrgo znowu beda zatrudniac ludzi, bo napewno nie wszyscy sie przeniosa ze wzgledu na dojazd

pracownik

Zastanawia mnie sytuacja odnośnie nie przedłużania umów pracownikom spod agencji-niby redukcja etatu. Widze jak dużo osób pracuje i im zależy a nie wiadomo czy dostaną umowe na kolejny miesiąc. Trochę głupio...

Xyz
@Roman 28.12.2017 23:03

Pani R. To Renata- kolejny lizydup i stara sie byc pupilkiem brygadzistek lub ich zastępcow.

Cleo
@bodzik 28.12.2017 14:30

nie wiecie co z tomkiem z pakowania? zwolnili czy przenieśli? bo wiem ze sporo z mojej ekipy ludzi odeszło po tym (usunięte przez administratora) co tam się odpiernicza

POGROMCA DUSZ

Zaczynając od dobrych stron firmy, UPSSSS... NIE MA !!! No to czas na te złe... Przykro mi to pisać ale cóż firma sobie na too zasłużyła. Nie rozumiem jak mogą pracować tam tacy ludzie, ZERO TOLERANCJI, GDZIE DOBRE MANIERY WYNIESIONE Z DOMU ?! GORZEJ NIŻ BYDŁO... INTELIGENCJA ?! A CO DO WYKSZTAŁCENIA NIE WSPOMNĘ NIE DOKSZTAŁCENI LUDZIE ..JEDEN DRUGIEGO OBGADUJE, BRYGADZIŚCI Z JEDNEJ ZMIANY WYMAGAJĄ, A POMÓC NIE ŁASKA... Rozumiem jakby pomagali tym co się dopiero uczą ale NIE... Po co ?! Skoro inny pracownik może pomóc... A jak Team Leader przechodził to z opuszczoną głową WAŻNE ŻEBY GO TYLKO NIE ZAWOŁAĆ... ALBO WYMÓWKA NIE WIEM ZA ILE PRZYJDĘ CI POMÓC BO MUSZĘ JESZCZE IŚĆ NA INNĄ MASZYNĘ.! BRYGADZIŚCI WYMAGAJĄ NORMY A SIĘ OBIJAJĄ... MOŻE JEDNA COŚ ROBIŁA A DRUGA LECIAŁA W KULKI... Z JEDNEJ ZMIANY Z PADA BRYGADZISTKA PANI HALINKA KOBIETA DO RANY PRZYŁÓŻ , KOBIETA Z WIELKIM SERCEM. A TAK NIE MA TAM LUDZI TYLKO POTWORY. Hmm JEDNA Z KIEROWNICZEK DBAŁA O TO BY LUDZIE ZAKŁADALI ŚRODKI OCHRONY INDYWIDUALNEJ, BHP-owiec przechodził, rozglądał się ale nic nie powiedział o tym, że nie masz okularów czy też i maski... Dlatego później były wypadki... Leciały TEŻ pytania: Dlaczego nie drukujesz ?! -odpowiedzieć mogli sobie sami na to pytanie: Bo nie było towaru ?! To co paluchy miało się wsadzić ? haha. Powiem tak ten co wymyślił puszczanie towaru przez ten konwojer to też człowiek MAŁOINTELIGENTNY... STRATA CZASU PO PROSTU... CZEKASZ NA TOWAR OD GODZINY DO CZTERECH. Starsi pracownicy co pracują tam po 4-5 LAT to też niezłe ziółka... Podchodzi jedna babka mała stara, blond wlosy lokate jak pudel nie wiem z jakiej zmiany ale tak przykra kobieta, że głowa mała. PADO ŹLE TO DRUKUJESZ, BO MASZ KRZYWO :D . ALE JAK KONTROLA ZAAKCEPTOWAŁA TO CO JĄ TO OBCHODZI... EWENTUALNIE NIECH USTAWI CI TO DOBRZE ... ALE NIE BO PO CO. MISZONG! Można by było wymieniać i wymieniać ale to co najważniejsze zostało ujęte w kilku słowach. Także osobom planującym rozpocząć tam swoją karierę życzę dużo cierpliwości i wytrwałości...

POGROMCA DUSZ
@wkurzony 08.01.2018 18:09

Taka szybka odpowiedź nie spodziewalby się nikt. Tak oglądasz co piszą o firmie ? Gratuluje, cala prawda więc nie wiem po co ta spina . Po prostu niech ludzie coś zaczną robić a nie lecieć w kulki ;)

Cleo
@POGROMCA DUSZ 08.01.2018 19:54

Szczerze powiedział o firmie. Sa pracownicy co starają się i pracują na tyle ile mają sił i są zwalniani. Mi powiedzieli ,, będzie sezon nie dasz rady''

Bezrobotny

Dzień dobry chciałbym żeby kto napisał jak się pracuje na Rudzie Śląskiej w Midzie na dziale farby czy praca jest ciężka i jak z weekendami i szczerej odpowiedzi chcę tam się przyjąć :)

Bezrobotny
@Zapraszamy. 08.01.2018 16:24

A co z premia jest wogule jakaś ?

zapraszamy.
@Bezrobotny 08.01.2018 16:40

a moze przeczytaj jeszcze raz mojego pierwszego posta, co?

olo

Co to za pod...piona baba z paskudnym ryjem dorło się na pakowaniu?

Xyz
@balc 04.01.2018 01:45

Chodzi o Renate z pakowania czy brygadzistke B. ?

Ryszard
@balc 04.01.2018 01:45

Ja bo co?

Shiva

Straszne rzeczy dzieją się w tym zakładzie, straszniejsze niż w niejednym nawiedzonym domu. Jo Wom powiadom, strzeżcie się! Tam nadają się cyborgi a niy ludzie. Zacznijmy od tego, że na mieszalnia farb zatrudniają osoby nie mające o tym pojęcia. Potem Ty drogi kolego, bądź koleżanko dostajesz zło farba, kero nalewosz do maszyny, drukujesz se radośnie a kontrola jakości stwierdzi, że kolor zły. Lotosz tam kilka razy żeby zmienili farba i za 4/5 razem może im się udo! Dobra, minęło pół szychty! Kto dostanie opiernicz za brak nadruku? No właśnie my - szaro drukarsko masa (abo farba jak wolicie). Jadymy dalyj! Wyrabiosz norma? Super, gratuluja Ci, ale to i tak je za mało. To i tak bydzie powodem do tego, aby nie przedłużyć Ci umowy, jak przestaniesz być potrzebny. Ooo i tu dotarliśmy do umów... temat rzeka! Sierpień-Wrzesień masowe zatrudnienia! W prasie "2000 miejsc pracy w Rudzie Śląskiej!", no bajka ludzie, godom Wom! A co potym? Minie grudzień, miną święta a Ty przyjacielu dowiesz się, że umowa nie przedłużona bo...: -nie wyrabiasz normy -miałeś L4 -byłeś nierobem -nie wyrabiasz normy -skończył się sezon -nie ma zleceń -aa i najważniejsze... nie wyrabiasz normy! Nikerzy dostali umowa na 2 tygodnie i zostali wykopani na rozpak, czemu tam? Bo wcześnij 90% rozpaku zostało wywalonych... Czemu? Patrz wyżej. O grupie trzymającyj władza wspominać nie byda. To je jak legalno (usunięte przez administratora) Wolno wszystko, nie trzeba nic, ale Ty spróbuj się pomylić! Dobra, koniec pitolenia, to były moje spostrzeżenia. Pozdro.

bumbum#na#szkoleniowca
@bum bum 07.01.2018 08:34

Kilkadziesiąt poprawek dziennie tylko po co? Skoro wystarczy zwiększyć/zmniejszyć docisk lub nachylenie rakli i kolor będzie ok. Ojj wy głupi drukarze/liderzy/brygadziści się nie znacie, tyle lat w błędzie ! :) Myślę "chłopcze", że powinieneś się zgłosić na jakiegoś szkoleniowca skoro tyle wiesz :)

bum bum
@bumbum#na#szkoleniowca 07.01.2018 10:27

oczywiscie, ze takie sprawy o ktorch piszesz sprawia, ze mozna zmodyfikowac nasycenie koloru wydruku, plus dolozyc mozna jeszcze kilka innych zmiennych. Skoro o tym wiesz to nie wiem skad tyle ironii z Twojej strony. Gdy logotyp wielokolorowy drukowany jest na podkladzie "mokro na mokro" ma to jeszcze wieksze znaczenie chlopcze:)

Pad

Witam jestem pracownikiem MID w Rudzie śląskiej tak czytam wasze opinie i się zastanawiam czy co poniektórzy myślą co piszą ta praca to jest czysty obuz są wredni ludzie (usunięte przez administratora) konfidenci i lizo (usunięte przez administratora) co poniektórzy myślą że są one królowymi w czwartek była taka sytuacja że bd przedłużane umowy a (usunięte przez administratora) w piątek się okazuje że ci nie przedłuża i wylatujesz masakra jednym słowem może jak będzie nowy kierownik to bd inaczej a nie że jedni się bd robić to co chcą z brygadzistkami szkoda słów poprostu jedne dupne (usunięte przez administratora) co poniektórzy nie nadają się do tej pracy nawet na stanowisko brygadzistki pozdrawiam

Ty

Jak myslicie czy po podniesieniu placy minimalnej, firma rowniez zorganizuje podwyzki czy raczej dalej zostaniemy przy sumie 2400?/

sitowy
@Ty 01.01.2018 13:34

po to zrobili z 2100 na 2400 pod koniec 2017 roku by miec spokoj z podwyzkami na pare lat :)

Zaklopotany

Witam. Chcialbym dowiedziec sie dlaczego ludzie ktorzy pracuja pod agencjami dostali umowy jedynie do 14 stycznia? Pozdrawiam.

Jeszcze drukarz
@Zaklopotany 29.12.2017 01:04

Też mi przykro że zwalnia sie ludzi którzy sporo sie nauczyli pracując pod agencją.A te obietnice brygadzisty "Nie martw sie dużo potrafisz będzie umowa" to tylko bajeczka.Jak mnie zwolniom to szkoda mi będzie mojej zmiany naprawde super ludzie ale trudno troche budowlanki sie zna to sie będzie robić na czarno.Pozdro dla całego druku szablonów

starszy pracownik

szkoda ze nie przedłużali umow pracownikom z agencji. był taki tomek z wadą wymowy-widać ze się starał. szkoda chłopa tak jak innych ludzi..

bombasek
@starszy pracownik 27.12.2017 15:52

no faktycznie był taki jeden co robił szybko a i tak dostawał od starszych pracowników malutkie zlecenia zeby tylko inni mieli więcej... nie tylko on jeden tak miał..

Drukarz

Moje zdanie o tej firmie : sama praca nie jest ciężka , ale bywa męcząca. Czuć nitrem i tym podobnym ekipa (usunięte przez administratora) i mili z wyjątkiem jednej rzeczy , trzeba uważać tylko do niektórych brygadzistów np.: na zmianie Bogusi kobieta głupia jak but to jeszcze chamska i czepialska pruje się o byle (usunięte przez administratora) ,Iloraz inteligencji chyba na poziomie zerowym łazi i obserwuje każdego spóźnienie lub za nieuzasadnione wytłumaczenie ma prawo cie zwolnić a więc podsumowując Praca średnia. brygadziści to jakaś porażka .

Eeeeee
@Drukarz 23.12.2017 18:45

Nie rozumie jak mozna wypowiadac sie o calej firmie, pracujac tylko na jednym stanowisku i jednej zmianie, i napewno pracujac krócej niz 2 miesiace

anonim

(usunięte przez administratora)

Drukarz

Autor tego komentarza ma rację. Ogólnie zaczynają się zwolnienia handling pozbył się 80 ludzi. Dziś mnie powiadomiono że także istnieje możliwość że mnie (usunięte przez administratora) . Szkoda bo jestem wyszkolony . Ps mało jest sosu w bułce z kurczakiem .

czuczu & parowa 2 cwele

Paròwa koordynator hahahaha chyba do spraw mc Donalda. Po 10 zestawow "2 for U" wcina o godzinie 23 a w domu jeszcze świniak się kręci niczym mięso z kebaba, ten pustak nie potrafi ani czytać pisać i mówić podstawowych czynności a zeby go zrozumieć to trzeba byc w h... inteligentnym . Jak do mnie gada to nie idzie że śmiechu wytrzymać a niestety za to nie placa żeby tolerowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak mogli go na takie stanowisko dać ? Wiadomo : kapowaniem i wlazeniem do d.... czuczowi- cały mid . Osobiście nigdy w życiu nie poznałem takiego idioty a midzie wszystko mozliwe, zresztą parowa to tylko kropla w morzu bo idioci są nad nim a to już dłuższa bajka o narkomanie skrzypku ktorego biją drukarze na imprezie. A czucz to już nie pamięta czasów ponetexu gdzie był gnebiony jak tylko probowal zaczynać kapowac wszystkich do dyrektora który sam kradl i współpracował z wszystkimi, zamkneli czucza w kiblu na 4 h i siedział i wymyślił żeby uciec lepiej pójść do mida i kariera się udała "zjebany człowiek w zjebanej firmie" sukces pewny

Ciekawski
@czuczu & parowa 2 cwele 12.11.2016 13:33

Jakim koordynatorem?

Tuńczyk
@czuczu & parowa 2 cwele 12.11.2016 13:33

Inteligentna osoba nie wstawia spacji przed znakami interpunkcyjnymi.

Druk

Siema, pracuje w tej firmie od ponad roku najpierw na zlecenie od jakiegoś czasu pod firmą , są ludzie, którzy narzekają , są ludzie którzy sobie ja chwała. Moje zdanie jest takie : praca nie jest zbytnio ciężka , tak naprawdę nikt nad Tobą nie stoi, nie patrzy Ci na ręce - wiadomo jak to w każdych masowkach jak kierownikowi od*****li to jest zamęt. Płacą hmmmm.... Nie najgorsza ale po swoim doświadczeniu uważam że jeśli już jest się jako tako doświadczonym drukarzem pracując na 3 zmiany to mogła by być lepsza . Druga sprawa jest taka że jeśli nie dostali wszyscy premii pół rocznej ( mówię tu o pracownikach MOLP) bo zabrakło im do pół roku gdyż nie dostali wcześniej umowy tak jak powinno dostać to chociaż jąkać premia świąteczna , w każdej innej firmie się coś takiego należy albo w paczkach albo w gotówce tu jeśli chodzi o to to kpina. Wiadomo pracować trzeba a jak komuś nie pasuje to nara.

rach ciach
@Druk 21.12.2017 23:05

chlopcze po pierwsze "nalezy sie" kazdemu tyle ile ma w umowie zapisane czyli tyle na ile SAM sie zgodzil pracowac. Po drugie to chyba nie pracowales w za wielu firmach jesli stwierdzasz, ze takie premie swiateczne sa wszedzie. Owszem zgodze sie z Toba, ze w MOLP premie badz bony na Boze Narodzenie byly co roku i ludzie spodziewali sie ich takze teraz, lecz samo stwierdzenie "sie nalezy" jest bezpodstawne w tej sytuacji.

Drwal
@rach ciach 21.12.2017 23:51

Chciałam też zauważyć, że prawie każdy, kto się tutaj wypowiada, uważa że robi więcej niż inni. Poczekaj rok i dostaniesz. Ja też musiałam swoje przeczekać.

Pakowacz

Witam Będę Od Poniedziałku pracować w tej firmie jako Pakowacz Czy ludzie są tam spoko i co się tam Pakuje jakie rzeczy Pozdrawiam :)

Trlalalala
@Pakowacz 09.12.2017 17:05

Ludzie są spoko. A pakować bedziesz prezenty dla dzieci na świeta....

Ji.
@Pakowacz 09.12.2017 17:05

Nie są spoko, baby nalatuja na sobie na wzajem. donoszenie jest na początku dziennym. Nie polecam

Ulala

Kpina, a nie zakład pracy. Tak jak ktoś wcześniej wspomniał, tam utrzymają się tylko KAPUSIE. Nikt ci nic nie wytłumaczy. Pierwszy dzien- idziesz na stanowisko, i masz robić... Trzeba o wszystko się pytac innych pracowników. Gdzie szkolenia na stanowisku pracy panie BHPowcu? Praca nie jest specjalnie ciężka, ale pracowanie z ludźmi którzy kapuja cię (żeby nie użyć innego określenia) do "brygadzistek" jest ponad moje siły, bo żaden normalny człowiek nie wytrzyma w takiej atmosferze. Tak więc zostają same k**** ;) Nie polecam MID ocean brands w Rudzie Śląskiej jeżeli chcesz pracować z normalnymi ludźmi.

Zostaw opinię o Mid Ocean Brands Polska - Chorzów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mid Ocean Brands Polska