Mid Ocean Brands Polska

Chorzów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 483 ocen.

Mid Ocean Brands Polska
2483

Opinie o Mid Ocean Brands Polska

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mid Ocean Brands Polska

Work

Hej. Chciałbym przejść do studia. Co myślicie o tym dziale? Warto?

Dooors
@tubiuro 12.05.2018 14:21

A apropo studia ktoś ma jakieś info? Szczególnie xjet i ta nowa msszyna

Biurowiec

Już niedługo róbcie sobie kanapeczki do pracy jak chcecie z szynką bo w midzie takich nie kupicie. P.s. nie ma to nic wspólnego z pochodzeniem i wiarą Mahometa

Handling

Jak wasze odczucia po pierwszym tygodniu z innymi brygadzistami?

Lewy
@Brzęczyszczykiewicz 18.05.2018 08:26

No nie byłbym tego taki pewny, trzeba na nią uważać, ponieważ jest fałszywa.

Pani eSs :D

Radziooo kocham Cie ty mój słodki cukiereczku :*

Ksjsjdum
@Pani eSs :D 16.05.2018 23:03

Az tak podoba Ci sie brygadzista Radek?

Wesołek

Żony szukam szczescia szukam ????????????????????

Chetny
@Wesołek 17.05.2018 17:16

Dawaj do meskiego kibla dzisiaj o 22. Naszykuj oko saurona.

Kobra

Chce uprzedzic ludzi z Mida Ruda Slaska ze macie złodzieji we firmie ktorzy okradaja szafki pracownicze!!!sprawa zostanie zgloszona do kierownictwa i ochrony!!! Gnoje pieprzone!!! Prosze o rozgłoszenie sprawy na firmie zeby udaremnic debilom okradanie ludzi z ich osobistych przedmiotow!!!

Soma
@PadBad 15.05.2018 15:59

To pewnie chorzowskie psy tak ryją

Kupię/Sprzedam/Oddam MidOcean

Sprzedam słuchawkę samochodowa na BT firma Jabra :) polecam

Pan Celnik
@Kupię/Sprzedam/Oddam MidOcean 10.05.2018 19:10

Wwywołaj licytacje. Podaj date i godzine ^^ Pewnie sie ktoś chyci

Drukarz

Mam pytanie - jakie obowiązki ma kontrola jakości w naszej firmie ...?

Love Quality
@zajebisty z Druku 07.05.2018 16:31

No tak brak argumentu, to rzuca mięsem.

Kobra

Jest mi przykro stwierdzic ze w Mid Ocean Ruda Slaska sa (usunięte przez administratora) i kradna ze szpindow pracowniczych ich przedmioty osobiste,aby tych gnoji co kradna (usunięte przez administratora) z roboty bo to (usunięte przez administratora) i gnoje zjeby pieprzone!!!miejcie sie na bacznosci bo jak cos takiego sie jeszcze przydazy to sie wezwie policja!!!! Chamy niemyte!!!!!!

Pracownik

Sporo was pewnie słyszało w jak paskudny sposób została zwolniona ( a faktycznie pozbyto się jej , bo była dla co niektórych persona non grata )Angelika z lasera . Bez żadnych dowodów na podstawie pomówień o mobing pewnego kółka wzajemnej adoracji ( mowa o Ramonie , Leszku C. , Mikołaju K. i kilku innych ).Potraktowali ją jak przestępce i pilnowali jak psy ,żeby z nikim nie rozmawiała przed wyściem.Ciekawe czemu takie osoby jak pan P. ( wulgarny chamski i arogancki do pracowników ) i inne osoby co naprawdę mobingowały innych dalej pracują .Szczególne podziękowania należą się panu dyrektorowi za to , ze w takich sprawch okazało się , że nie można na niego liczyć . Pozwala na to , żeby Ramon robił sobie z firmy prywatny folwark zwierzęcy. Angelika nie daj się , nie zasłużyłaś na takie traktowanie.

Yes
@Patryk 13.05.2018 14:11

Nie. Zwolnił się. Na szczęście

Ruchacz z sita pierwszy

Ma ktoś numer do Foresta (zmiana wioli) ten co szybko biega bo chce go do ryja (usunięte przez administratora)

Puk
@Ruchacz z sita pierwszy 12.05.2018 07:39

Chodzi Ci o tego, który już nie pracuje?

@Xxxxx

przyjdź na stołówkę i powiedz to prosto w oczy to zarobisz liścia ;) i radze tobie spojrzeć w lustro ;)

Zgrzewaczka

Fajne chłopaki z druku szablonów z zmiany Kamili... Który do wzięcia ?

Anon.9999

Co wy tam za afery kręcicie w tym Midzie? Czytam i nie wierzę. Cieszę się, że już tam nie pracuje. Fakt jest taki, że tez miałam 2 razy sytuację, w której KTOŚ na mnie doniósł. Nosz kuuurw, ale dobra... NIEWAŻNE. Mam nadzieję, że ci te ostanie zęby wypadną! ;) Praca na padzie wbrew pozorom nie jest taka łatwa. Szczególnie jeżeli jest to twoja pierwsza praca, i nigdy wcześniej nie miałeś doczynienia z takim sprzętem. Jasne, kazdy prędzej czy później ogarnie te maszyny, pod warunkiem, że jest szkoleniowiec. Ja osobiście, szkoleniowca na oczy nie widziałam. Pierwsze dni- w miarę ok, pracownicy (poza kilkoma wyjątkami) spoko, pomagali. Ale już z każdym dniem, było coraz mniej osób do pomocy. To oczywiste-kazdy patrzy swojej roboty, i NORMY. Lider dwoi się i troi ,ale wszystkim nowym pracownikom nie jest w stanie pomóc... Tak więc w 2 tygodniu miałam sytuację, w której w najlepszym przypadku straciła bym zęby, i złamała nos. Za mocno przykręcone śruby, i maszyna ruszyła z impetem w moją stronę. Na szczęście nic się nie stało, ale gdybym była nachylona mogłoby dojść do tragedii. Tak więc ,szkolenia ,szkolenia i jeszcze raz szkolenia. Wiem, że takich sytuacji jest dużo, a dlaczego? Bo w midzie nie chcą szkolić ludzi, których wywalą po miesiącu. Im się to po prostu nie opłaca. Szkoda energii, i czasu..a szkoda, bo niektórzy naprawdę się starają i pracują jak najlepiej potrafią.

bkzMida

Co tam, to ten słynny Bartosz co ma dzika, znaczy lochę w domu? XD Tak na poważnie są ludzie którzy dobrze pracują, są tej pracy warci ale powinni zamknąć japy ze swoim zniszczonym uzębieniem, nie każdy ma ochotę słyszeć stękań.. Nieraz młodych ale wyglądających jak żule niedożywionych chłopców :D

Sde to dno
@sde 09.05.2018 15:20

Penis Cię to obchodzi ,trollu forumowy.

Xxxxx

Znowu przyszła nowa ekipa pracowników Boże to chyba Orzegów bo takie brzydkie pyski to tylko tam Oby szybko się wykrusżyli bo przy nich Mid pójdzie z torbami

89
@89 10.05.2018 12:29

Najlepiej oceniać pracowników po wyglądzie (choć ty ,urodą napewno nie grzeszysz) Ot cała mentalność midowcow!

Dobresłowo

Hej tu jest forum co sie pisze o pracy a nie tym kto w kim sie zakochał jaki kto ma ryj,kto sie gdzieś całował widze ze nie macie wlasnego zycia.Sam dzieci maskara

British East India Company

Ważna sprawa! Ludu Mid Ocean, trzeba to sprawnie ogarnąć. Jak wiadomo jest przed 10'tym, proszę was o pomoc. Jeżeli ktoś posiada informacje, bądź będzie na tyle odważny żeby przyznać sie samemu. Kto posiada 2 torebki herbaty i odrobinę cukru. Proszony jest o pozostawienie przedmiotów wcześniej wymienionych w szafce wiszącej na stołówce. Najlepiej całkiem z prawej strony zeby długo nie szukać.

tubiuro
@British East India Company 08.05.2018 22:25

Te tajemnicze substancje o różnych smakach znajdziesz w szufladzie pod ekspresem w kuchni na górze. You're welcome. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Btw. Biały proszek do słodzenia na blacie.

ciacho.....

hejka,jak się nazywa ten sympatyczny kolega z utrzymania ruchu-blondyn

Traktor

Ta firma to dno szczegolnie przygotowalnia i druk szablonow. Na przygotowalni na niczym sie nie znaja maja duzo bledow. A druk szablonow aktualna zmiana nocna same ciule pracuja. Szczegolnie ten ciemny ktory zmienia laski jak skarpetki.

Podwladny
@Traktor 08.05.2018 12:46

Hello a o którego ciemnego chodzi ? Bo jest ich kilku. Jesli juz gadasz to mow szczegolowo a nie ogolnie

Zofia

Ta laska ( teraz zmiana nocna) z pada co jest z tym synkiem z przygotowalni co się farbuje jak kobieta jest dobra kręci do wszystkich. A ostatnio ją widziałam jak na przedsionku toalety damsko-męskiej całowała się z jakimś typem z jej zmiany. Żal. Jak sie jest z zwiazku to się to szanuje a ta laska jest chyba chora. Tacy ludzie się nie zmieniaja. Jak nie z dziewczynami to z chłopakami lata do łóżka. Jak jej chłopak nie patrzy to robi wszystko a potem świętą udaje. Szacun dla tego synka z przygotowalni że to znosi ( on jest ze zmiany po nas )

Ola
@Zofia 08.05.2018 12:11

Boże widzisz i nie grzmisz! ???????? czy Wy nie macie innych zajęć w domu? Czytam te komentarze i wstyd, że muszę pracować z takimi ludźmi! Zastanawiam się czym się kierujecie pisząc takie obelgi , oszczerstwa i to na znajomych z pracy ! Każdy taki chojrak , a w twarz nikt nikomu nic nie powie... (kozak w necie p...a w świecie) popatrzcie w lustro i zastanówcie się ,czy tak postępuje dorosły i inteligentny człowiek?! Przemawia przez was zazdrość i głupota! Najlepsze jest to , że piszą to osoby , które w życiu nic nie osiągnęły, czują się gorsze , zazdroszczą i by się tego wyprzeć obrażają i szydzą z innych bezpodstawnie ... piszcie dalej te bzdury na pewno daleko zajdziecie ????

Aleksander

Czy administrator widzi,ze niektóre opinie są niezgodne z regulaminem ?

anonymous
@Aleksander 07.05.2018 20:30

szczególnie te gdzie się obraża innych

Pakowaczka z pada

Kto nie lubi Ewy ? Reka w gore ;) Kto pracuje u niej na zmianie to wie, ze traktuje ludzi jak smieci. Ciagle ryczy po liderach i pracownikach. Dzis obgaduje Cie z kolezankami a na drugi dzien chce obgadywac z toba innych, czy jest to normalne ? Tak nie powinna zachowywac sie brygadzistka. Jak dla mnie to ta osoba jest na nieodpowiednim stanowisku ! Tak owszem pracownicy sa na tej zmianie wyszkoleni i wszystko umieja, jak juz ktos napisal wczesniej ale nie dlatego, ze wszystkiego ich Ewa nauczyla tylko sami wszystko musieli ogarniac bo ona swoja prace zwala na innych a sama sobie idzie gadac z kolezankami. Slyszalam, ze jedna dziewczyna dązyla ciagle do swojego, zeby nie robic pracy za innych tylko swoja, to sie jej pozbyla i z dnia na dzien (usunięte przez administratora) na zbity pysk jak tak mozna z ludzmi robic szkoda mi dziewczyny, swoja droga to ciekawe czy juz znalazla cos. Wracajac do tematu Ewa jezeli chodzisz z lista o nadgodziny to jezeli ktos Ci powie ze nie moze to nie zmuszaj go i nie szantazuj tej osoby!! Nadgodziny nie sa obowiazkowe tak samo jak soboty !! I przestan sie ciagle wyzywac na pracownikach i opowiadac o swoim zyciu nikogo to nie obchodzi !! Kazdy ma swoje problemy i moze nie ma ochoty na wysluchiwanie twoich historii przemysl to sobie !

MISTRZ
@Magazyn I jego papuszka Cwelus 07.05.2018 16:49

Uważam że takie komentarze powinny być zgłaszane i usywane...Ewy pozycja się umacnia. POPIERAM EWE

Stonoga

Ci z mieszalni to wogole nie znaja sie na robocie, co dostaje farbe to za ciemna albo zajasna

anonymous
@Wkurzony 07.05.2018 09:43

To ktory tam slabo miesza?

Na Renifera !!!

A moja Opinia o MIDZIE To chyba każdy Wie OD PEDOFILÓW po cpunów co latali Przyj... w nocha lub zajarac Mam nadzieje ze Ten kierownik (usunięte przez administratora) ta cała patole ,,,brygadzistki co druga to lepsza niby Żonata dzieciata A daje (usunięte przez administratora) jak Sprinterka nie powiem sam korzystam Pzdr Wiolke :) aa tak czy robota zła No wchuj bydło nie płacą okradaja cie te FIRMY HUMANY WIGRY CO TO MA BYC I UMOWY NA 2 TYGODNIE 1!!!!!!!!!! GDZIE JA SIE PYTAM GDZIE (usunięte przez administratora) SA TAKIE UMOWY WYSŁAC PIP NA TE KUR I SIE SKONCZY Wiolka Z dru Bede dzisiaj Ino zmien majteczki na koronke :) !!! a ta aud (usunięte przez administratora) duzo miejsca : w niej masz

Hio hio
@Na Renifera !!! 07.05.2018 16:38

Masz racje - właśnie takimi wypowiedziami jak Twoja, utwierdzam się w przekonaniu, że pracuje tam spora część bydła. Widzę marzy Ci się seks z Wiola, a że go nie masz, musisz wymyślać historię. Facet, który faktycznie zdobył kobietę, nie musi się tym chwalić. Przykro mi, że musisz sobie wymyślać panny do łóżka ;)

chajs

Witam pytanie tylko do poważnych pracowników jak wygladaja zarobki pod firma za caly miesiac pracy chodzi o netto bo brutto to wiem chodzi o pracownika o najnizszym stopniu ?

Chajs2
@chajs 06.05.2018 18:14

Skoro znasz brutto, to odejmij sobie około 30% i masz netto. Ciężko powiedzieć. Czasem są nadgodziny, czasem dwa tygodnie nocek, ktoś może nie być ubezpieczony, lub mieć wykupiona któraś z kart. Wypłaty będą różne.

John

A ja mam takie pytanie jak drukarze wchodzą na halę ubrani i się odbijają się na dopiero na czytniku to jest ok? A jak drukarze kilkadziesiąt minut jak barany ustawiają zlecenie potem okazuje się się wszystko jest źle to to jest ok ? Mam też jeszcze jedno pytanie po co temu bydlu az pół godziny przerwy ? Mam jeszcze kilka pytań i pomysłów.

Ramka
@Lily 05.05.2018 18:38

Lubię swoją obecną pracę, a za innych wypowiadać się nie mogę. Myślę, że inni też albo lubią obecne stanowisko, albo wola iść wyżej - planning, Sebastian w, czy coś jeszcze innego

Obserwator

Co myślicie o Nowym dyrektorze?

eswges

Zarobki się zmieniły? czy nadal tak jak dali 300zł tak dalej jest? Praca bardzo luźna, szczególnie na rozpaku, więc jak są nadgodziny to prosi się by wrócić, przerobisz nawet ponad 12 godzin a nie zmęczysz się

p912

Elo, sa jakies przyjecia ?

Zostaw opinię o Mid Ocean Brands Polska - Chorzów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mid Ocean Brands Polska