Mid Ocean Brands Polska
2 543 6 1

Opinie o Mid Ocean Brands Polska

Pamietasz

14.09.2017 "ZAWSZE TAM GDZIE TY "

Anna
@Pamietasz 17.12.2018 19:45

Pamietam

Ernest 25

Hopy mocie tyz taki problem jak jo? mianowicie jo lubia sie czepac wszedzie po pora razy w robocie w hazlu w autobusie w banie pociongu w doma i od dugszego czasu widza ze moj pulok robi sie zielony czy to normalne?

Twój pulok
@Ernest 25 30.11.2018 23:43

Tak

Ernest 25
@Twój pulok 30.11.2018 23:57

a co mom ciulsko wrazic do majonezu zeby opuchlizna i zielenina zlazla czy do miodu?

on 16 lot
@Ernest 25 01.12.2018 00:19

moj ujek zawsze jak konczyl mie dupic wkladol pulok do sosu grzybowego z majerankiem godol ze po tym wszystko mu przelazi nawet smrod spod napleta

Niki
@Ernest 25 30.11.2018 23:43

Umyj rece zanim to robisz, tak to jest jak sie miesza farby bez rejawiczek, a pozniej robi to ufajdanym rekami

Ali29

Zgadza wam się wypłata???

Wypłata
@Ali29 07.12.2018 15:19

Jeszcze (usunięte przez administratora) nie ma wyplaty a ten dupcy o wyplacie walni sie (usunięte przez administratora) w czoło.

Ali29
@Wypłata 07.12.2018 17:54

Sam se walnij. Masz konto w Czeczeni że jeszcze nie doszła?

Rybka
@Ali29 07.12.2018 15:19

Chyba znowu bez premii bo mi się nie zgadza

Magazynier
@Rybka 07.12.2018 21:38

Jak się olewalo płace to się jej nie ma. Idź i zapytaj

Ania

Witam. Mam pytanie odnośnie zarobków w tej firmie. Czy są jakieś premie albo inne dodatki. I na ile jest umowa. Proszę o prawdziwe odpowiedzi gdyże zastanawiam się czy nie zmienić pracy. Pozdrawiam.

Dock
@Ania 14.12.2018 15:45

Nie polecam zmieniac pracy na mida. Umowa jak dobrze pojdzie to na miesiąc, premia niby jest ale jakos jej nie widac :D

Molp
@Ania 14.12.2018 15:45

Zarobki jak na pl warunki ok, praca 8 h umowe na czas nie okreslony dostawali dostaja i dostawac beda osoby pracujace, wystarczy sie wykazac ppd agencja i po jakims czasie sie upomniec o umowe z mid, a nie w jeden miesiac wziac 7 dni l4 jedna UZ jeden bezplatny (usunięte przez administratora) NN I jeszcze sie dziwic ze cos nie tak jest

Magazynier
@Ania 14.12.2018 15:45

Jak się dobrze pracuje to oprócz wynagrodzenia jest też premia (chyba że się ma się olewa pracę). Jest tez autobus bezpłatny dla pracowników. Wynagrodzenia jak wszędzie ale płacą co miesiąc więc nie ma co się martwić. Za nadgodziny też płacą. Po kilku miesiącach można przejść pod firmę - wcześniej przez agencje pracy ale też nie jest źle. Narzekają Ci którzy myślą że można przyjść (albo i nie) i tylko za to zapłacą. Pracować trzeba ale jest spoko

Informator

Słyszał ktoś że od stycznia będzie czterobrygadowka i skończą się wolne weekendy. Pozdrav

Skowyr
@Informator 12.12.2018 00:50

A ja słyszałem, że od stycznia będzie nowy rok.

alojz FBI
@Informator 12.12.2018 00:50

od nowego roku pociagniesz mi po same kule

Rybka
@Informator 12.12.2018 00:50

Podobno ma nie byc czterobrygadowki

Alex
@Informator 12.12.2018 00:50

Mają wprowadzić pod koniec stycznia ale tylko na magazynie

Magazynier
@Alex 14.12.2018 08:54

A skąd masz takie info?

Informator
@Informator 12.12.2018 00:50

A słyszał ktoś że wszystkich pracowników Mida wywiozą do (usunięte przez administratora) na Syberię i będą płacić w miskach ryżu.

Magazynier
@Informator 15.12.2018 00:54

Nie siej zamętu i nie ... głupot. Gdyby miały być jakieś zmiany bylibyśmy poinformowani.

słonecznik w penisie

jo tam lubia disco polo fajnie graja jest mila atmosfera w pracy fajni brygadzisci i ogolnie mid ocean jest bardzo dobra firma godna polecenia a ci co pisza inaczej to fleje i nieroby ,patusy ktorych sie powinno zutylizowac Pozdro!

MOBik

Niech ktos wyłączy te radiooo!!!

Lala
@MOBik 14.12.2018 01:41

haha, nie podoba sie disco polo?

komandos z wietnamu

uzytkowniku Rybka dej mi powoniac twoje majtki

gornik przodowy
@komandos z wietnamu 11.12.2018 12:13

jo ci dom powoniac ciulsko chces?

anonim

(usunięte przez administratora)

Olaf w spodniach

wez mi do gymby

ja_sam_on_heros

co Wy się tak ślinicie? piana z ust wam kapie! o co kamano? pozwalasz se - to masz! taki rynek pracownika mamy w PL, że już można zarabiać 5000 za przyjście do pracy :) nie pi...ol i się zwolnij i idz do innej firmy robić. s 5 ich jest po drodze.......Jak nie dostaniesz ze dwie wypłaty, to wrocisz tu jak bura zbita (usunięte przez administratora) Tu przynajmniej robią to co mozna zrobic zgodnie z prawem. A z ludzmi muszą się liczuć bo mają ich jakiś 1000 a nie 16. i premie mosz i 4brygadowki nie mosz. rob swoje i nie przejmuj sie debilami. co zrobisz!? chyba że to TY :) a połowe z piszących to na sadistic albo do prokuratury! Laski sa, chopy sie trafiają, ktoś zgubi stanik od czasu do czasu albo kulki. :) Żyć z ludzmi, robić z ludzmi. za duzo godzin tu spendzamy razem zeby sie drapac. życie. popracuj jeszcze z 10 lat. to docenisz jeden/na z drugim/om. i umikajcie kamer jak sie już... doglebnie poznajecie :D :D one paczą non-stop

drunk
@ja_sam_on_heros 07.12.2018 23:09

nie piszo, pijo bo wyplata dostali :)

ws

SŁYSZAŁ KTOŚ COŚ CZY BĘDZIĘ JAKAŚ PREMIA ŚWIĄTECZNA ??

robin chudł
@ws 07.12.2018 01:17

nie bedzie

P.W
@ws 07.12.2018 01:17

Tak będą dawać jajka

Ktoś
@ws 07.12.2018 01:17

Nie będzie.

Ktoś
@ws 07.12.2018 01:17

Nie będzie.

Dobresłowo

Agatko krakowaska ogarnij sie laska bo przyjdzie kiedyś na ciebie kreska przyjdzie taka osoba do mida że ci pokaże swoje i wtedy sama bedziesz płakać ,fajnie że w midzie masz swoich dupo lizów tak zwanych ale karama do ciebie wróci

Wesoły i robotny cygan

jestem robotnym cyganem z kaufhausu i chca robic w Midzie mam 23 lata wczesniej na targu sprzedawalem jabka i nimom doswiadczenia na magazynie, sa przyjecia? jest tam przyjemnie i mozna sie narobic? jakie zarobki? oczekuja szczerych opini a nie tych pisanych nizej Pozdrawiom

.

firma (usunięte przez administratora) jak pracownicy(usunięte przez administratora) Moje sugestie dla Mid Ocean Brands Polska: zmieńcie tam wszystko to ta firma to smutek,przyjmujecie śmieci z ulicy Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wyrzucić cała patologię i stworzyć firmę od nowa bo dla was chyba nie ma już ratunku ;)

DRUKARZ
@. 05.12.2018 15:51

Cała ta firma to jakieś nieporozumienie , (usunięte przez administratora) i bałagan w tej firmie panuje , i brak szacunku do pracowników. Dla dobrych ludzi nie ma tu miejsca zaś patolom miejsca nie zabraknie. Pozdrawiam fałszywych ludzi którzy tam robią , karma do was kiedyś wróci !! A szczególności na przygotowalni . STOP TOKSYCZNYCH LUDZIOM !!

Yołka

Yo A robi tam jeszcze ta Andżela co śmigo tym łOplym

ja tyz
@Yołka 05.12.2018 08:18

Znikła niby siedzi na kadrach

anonim

(usunięte przez administratora)

123

a to racja. Gabi ma duzo do powiedzenia o wszystkich, a sama siebie chyba nie widzi. Caly tydzien tluste wlosy, smierdzi ze hej. No straszne.

Handling2

Zapomniałeś dodać jeszcze o jej jakże pięknym uzębieniu. Cud, miód i orzeszki :3

Nick

Tamta CZWÓRKA jest warta siebie nawzajem :) wielka "ekipa" a nadają na siebie jak jednej i drugiej nie ma bo mają kolejne l4. Dlateto lepiej trzymać się od nich z daleka. Hihi

Olololo

Okropieństwo, powinny być nagany za śmierdzenie potem

Handling8
@Olololo 02.12.2018 13:33

Chodzi o brak higieny. Ludzie muszą z nią pracować codziennie po kilka godzin. A wystarczyło by użyć czegoś pod pachy, codziennie zmieniać skarpetki i majtki, czego ona nie robi.

Anonim
@123 30.11.2018 21:33

@123 a co Cię to interesuje czy ma tłuste włosy czy nie? Może lubi w takich chodzić a jeżeli Ci się nie. Podoba to. Nie patrz się na nią! Irytujące są twoje komentarze, i te twoje durne. Obrażanie szkoda że nie. Masz odwagi podejść i powiedzieć tego prosto w oczy, żal mi Cię.

Anonim

Chyba nie macie co z. ŻYCIEM robić skoro wam się tak, nudzi pisząc o ludziach w taki sposób to nie fajnie z waszej strony, chciałabym zobaczyć jak wy wygladacie. Może się ujawnicie?

Anonim
@Handling2 01.12.2018 08:33

Jak to się mówi "KOZAK W NECIE (usunięte przez administratora) W ŚWIECIE"

Anonim
@Handling8 02.12.2018 15:02

Skąd wiesz że ona tego nie robi sprawdzałaś? Żałosne te twoje komentarze są!

123
@Anonim 04.12.2018 00:35

Ale co? Mamy podejść i powiedzieć jej, że smierdzi? Tu nie chodzi o bycie kozakiem w internecie, ale o zwyczajna kulturę. Pomysł jak by się poczuła, gdyby usłyszała to prosto w oczy. Ja nie krytykuje tego jak ona wygląda, bo ze mnie też żaden gwiazdor.chodzi mi jedynie o higienę. nie pracujemy sami. Pracujemy z innymi, którzy 8 godzin muszą się męczyć siedzac obok kogoś takego. Ten temat powraca już któryś raz, a wciąż nic się nie zmienia, to mnie zastanawia.

123
@123 04.12.2018 05:13

I zgadzam się, że wywlekanie jakis prywatnych spraw z domu, to cios poniżej pasa.

anonim
@123 04.12.2018 05:13

no raczej podejść a nie wypisywać na stronie takie durne rzeczy,trzeba mieć odwagę a najwidoczniej Ty jej nie masz, więc w czym masz problem? Zawsze możesz ją wziaść na osobność i jej tylko to powiedzieć,bo to że wypisujecie durne komentarze tutaj to nic wam to nie da, a ona się źle z tym napewno czuje,więc zdobądź odwagę i jej to powiedz

Anonim

Te zbędne komentarze i obrażanie ludzi zostawcie, Dla siebie a jeżeli już tak bardzo chcecie pocis komu kolwiek to dlaczego nie w oczy? My się dowiemy kto to pisze i ciekawe czy będzie wam tak do śmiechu, pozdrawiam środkowym palcem

Wiktor

Praca że szkoda pisać zmuszenie ludzi do nadgodzin jagby byli robotami a i tak po sezonie zrobią z Tobą co zechcą kasa nie adekwatna do pracy podwyżka śmiechu warte i stawki różne nawet Ukraińcy się zwalniają normy z kosmosu porostu mega praca

Bez przesady

Na ta strone az szkoda wchodzic i sie denerwowac takimi tekstami i beznadziejnymi obelgami !!! Szok co z ta strona sie porobilo pozdrawiam ktorych nie maja co robic tylko wypisywac bzdury ! :)

Rybka
@Bez przesady 02.12.2018 11:17

I po co wchodzisz. ? Jeszcze wpisy walisz kretynie

Naturelka

Proszę powiedzcie jak się pracuje na stanowisku pakowacza w Rudzie Śląskiej zastanawiam się czy aplikować praca bardzo ciężka??? Jak atmosfera i wogóle? Bardzo proszę o odpowiedz bardzo mi zależy na pracy.

Rybka
@Naturelka 02.12.2018 17:40

Poczytaj opinie i będziesz wiedzięć Jak zależy Ci na pracy to poszukaj coś normalnego bo tam po sezonie Cię (usunięte przez administratora)

Zły

roz mi tak korzyń stoł ze zech musiol bomby na grzyba ciu. lac aż opadł z sił tydzień temu to było dokładnie a jak zech roz zaje. bol nim w umywalka to aż sie rozwalila

Anon616

W tym Midzie pracują same przegrywy życiowe takie jak ja.

Wigry3

co się dzisiaj znowu z tym busem stało że jechałem o 14.30 z roboty to stał na rondzie na awaryjnych? znowu sie złom rozkraczył na środku?

riczi
@Wigry3 23.11.2018 21:07

ja mam w du pie te autobusy bo jezdze sobie do pracy MERCEDESEM klasy S

Mercedes ş
@riczi 24.11.2018 15:29

Chyba zabawkowym w domu

paris platynov
@Wigry3 23.11.2018 21:07

choc nosze xl to wsiadam w s Mercedes benz

riczi
@Mercedes ş 25.11.2018 22:03

twoj stary

Kizo
@paris platynov 27.11.2018 13:39

Zawsze markowy dres

Lilka

Czy ktos nie zgubil przypadkiem telefonu ?

były pracownik

ludzie w midzie dalej się nie myją?

orzegów mafia kuklux klan
@były pracownik 28.11.2018 23:31

ja ludzie dali sie niy myjom a jo mom kyjza pod napletem i miyndzy palcami dupca to niy byda sie myc jak jutro zas byda czorny trocha bydzie odymnie czuc i przestanie kiedys a na wodzie sie zaoszczendzi no i jom wiyncy czasu do siebie zeby dupic frelki.Pozdro

Ja

Jak się robi na transferze brygadziści spoko ?

ty
@Ja 24.11.2018 16:49

Zależy czy na zgrzewaniu czy druku transferów

Ja
@ty 25.11.2018 18:20

A gdzie lepiej ?

)
@Ja 26.11.2018 10:05

Nihdzie

ty
@Ja 26.11.2018 10:05

Oczywiscie ze na druku ;))

Spox4444

:) Moje sugestie dla Mid Ocean Brands Polska: Wiecje bramek przy wychodzeniu do domu

Turbobot

Praca w Midzie jest zaj222ebista. Kocham wszystkich którzy pracują w MIDZIE. Polecam wszystkim starającym się o pracę , żeby pomyśleli o pracy w mojej ukochanej firmie. Pozdrawiam Wszystkich Pracowników.

brodaty jego
@Turbobot 25.11.2018 00:39

pozdrawiam cie synu tez kocham te prace i kocham tych muskularnych wytatuowanych mezczyzn bykow silnych spoconych ubrudzonych farba mmm....... na sama mysl dostaje dreszczy Dej mi numer telefonu to sie zgadamy na kawke i male co nieco male figleigraszki pod kolderkom

Byla Łukasza Ż.

Łukaszu Żurku,ja rozumiem,ze jak chciales sie wyladowac,to tak sie walnales krzeslem,ze zlamales sobie nos,rozumiem,ze porzuciles mnie dla kumpli,bo zal ci dac kase na opłaty i jedzenie,bo z kumplami trzeba isc na piwo,ale żeby zostawiac mnie,bez kasy,z długami i to teraz,gdy jestem w takim stanie?...rozumiem,ze płacisz juz na jedno dziecko i na drugie nie chcesz,ale tak się nie robi...nie bede cie szukac,bo sobie tego nie zyczysz,ale ty nie pytaj,czy masz syna,czy corke,bo nikt ci nie da na to odpowiedzi...

Wiesz kto
@Byla Łukasza Ż. 24.11.2018 19:17

Witam,chcialabym sprostowac,to co piszesz w moim imieniu,nie jestem w ciazy i Łukasz nie zostawil mnie dla kumpli...to czy jesteśmy razem,czy nie,nie powinno nikogo obchodzić...to tylko jest nasza sprawa...

Maciej
@Byla Łukasza Ż. 24.11.2018 19:17

Regulamin zabrania podawania imion i nazwisk pracowników firmy. Wynika to z ochrony danych osobowych. Wpisy, które zawierają takie dane, mogą zostać usunięte. Proszę o zapoznanie się z zasadami portalu: https://www.gowork.pl/regulamin Poza tym forum służy do prowadzenia rozmów na tematy związane z rynkiem pracy. Nie jest to dobre miejsce do poruszania zagadnień dotyczących życia prywatnego.

Mind

Haha, i znowu robi się (usunięte przez administratora) Norma 430 na godzinę, czy was już całkiem powaliło? Drogi Panie kierowniku handlingu, jeśli nie wiesz na czym polega nasza praca, to przyjdź sobie coś popakować i ciekawe czy Ty zrobisz noremkę, ja nie mówię o Padzie, przyjdź na sito lub transfer. Bo jak się nie wie o co chodzi to powinno się dowiedzieć, a nie wymyślać jakieś pierdoły. W sumie to teraz polityka mida jest taka, że nie ważne czy zlecenie pojedzie do klienta, najważniejsze abym ja jako pakowacz miał NORMĘ. NORMA, NORMA, NORMA, Ewa Ty nawet nie masz dobrych argumentów, nie wiesz co powiedzieć, bo doskonale wiecie z Bogusią, że na takich technikach choćby (usunięte przez administratora) na c.h.u.j.u stanął nie zrobi się normy, zluzujcie w końcu gacie. Taaaaaki sezon jest, tyyyyle roboty, taa mhm, dlaczego nie weźniecie swoich (usunięte przez administratora) i nie zaczniecie też pakować? Co się przechodzi obok waszego biurka to tylko śmichy hihy, gadu, gadu, i w.p.i.e.r.d.a.l.a.n.i.e na stanowisku pracy. Ewa straszysz nas nadgodzinami, że będą obowiązkowe, haha dobre, a czy Ty przynajmniej raz zostaniesz z nocki do 8:00 i przyjdziesz na 20:00. Ale nie po to żeby sobie pogadać z innymi brygadzistami, tylko do pakowania? Nie, haha a dlaczego? BO MASZ ŻYCIE PRYWATNE. Tak jak my wszyscy, i nie zmusisz nas do tego, my mamy tylko jedno życie, jedno zdrowie... i jeszcze za takie pieniądze? Proszę.. Kto podwyżki dostał, same (usunięte przez administratora) których sobie wybraliście, no nie powiecie mi że oni normę wyrabiają haha, śmiech na sali. Rzygać się chce, autentycznie chce mi się już rzygać tą firmą... ( tak, tak wiem, to się zwolnij, a oczywiście że to zrobię, jeszcze tylko chwila i będą sami Ukraińcy na was z.a.p.i.e.r.d.a.l.a.ć, a jak widzicie, ich norma też nie jest wspaniała. PS. takie małe spostrzeżenie co do Pani K.K która w tej chwili siedzi z Tomciem na dole, nie podwijaj tej kamizelki tak jak to robi Nicola, nie masz cycków i źle to wygląda.

Arnold
@Mind 22.11.2018 13:15

Chciałem dodać, że jak była Natalia naszą brygadzistką to potrafiła nam zrobić zebranie i nam podziękować, wiadomo, że za pracę dostaje się wynagrodzenie, ale zawsze tak jakoś był lepiej na duchu, było widać, że ktoś w tej firmie jednak szanuje swoich pracowników, a Wy co? Tylko daj, daj. Zero kultury.. i jeszcze jedno co do tych nadgodzin, oczywiście, jakbym woźił swoje (usunięte przez administratora) auten to bym mógł przyść, chwilowo to by wyglądało tak, że na godzinę 20.00 z domu muszę wyjść o 18.15 a jakbym został do 8.00 to byl w domu był około 10.00, a Taki ch.uj. Też mam dzieci, swoją rodzinę którą trzeba się zająć, no ale jak brygadzistka wozi swoją tłustą (usunięte przez administratora) autkiem to się nie dziwię, że jest taka mądra. Pomarznij trochę na przystanku, zobaczymy jak jest fajnie, miej do dyspozycji 8godzin z czego musisz sie wyspać, zrobić zakupy, zresztą co się będę rozpisywał każdy wie o co mi chodzi... Dziękuję dowidzenia

nie podmywam szparki 22
@Mind 22.11.2018 13:15

jestes bardzo odwazna osoba piszac to tutaj a jak bylo wczoraj zebranie to siedziales-as cicho jezyka z (usunięte przez administratora) nie szlo wyciagnac co? a pozatym jakbys nie zauwazyl Ewa i Bogusia tez robia od poniedzialku zasuwaja Ewa czerwona jak burak ciagle cos robi w dodatku meska fizyczna prace jak ciagniecie paleciaka z ciezkim towarem uklada przygotowuje nam prace co nie nalezy do jej obowiazkow do tego musi was pilnowac bando nierobow i nieudacznikow zyciowych co kozacza tylko w necie One tez odpowiadaja przed kims wyzej i tez dostana po (usunięte przez administratora) jak my sie nie wyrobimy to taki lancuch pokarmowy .Moja rada robcie swoje i skonczcie plakac a i od was tez sie odpier dolom.

Pracownik
@Mind 22.11.2018 13:15

Żałosny, mały zakompleksiony i nie dający sobie rady człowieczku... Miałeś zły dzień wiec postanowiłeś poujadać sobie anonimowo w necie?????

Zostaw opinię o Mid Ocean Brands Polska - Chorzów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mid Ocean Brands Polska